ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΚΑΙ-SDNA.GR



Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ λίγο πριν.
 
Μιλάμε για ''δημιουργική'' αντιγραφή προχθεσινού άρθρου του sdna.gr.
 
Η στοχοποίηση των διαιτητών συνεχίζεται και κανείς αρμόδιος δεν ασχολείται. Η ΕΠΟ έχει αυστηροποιήσει τις ποινές για τέτοια θέματα υποτίθεται, αλλά στην πράξη ούτε καν ενοχλεί την ΠΑΕ ΠΑΟ του παιδόφιλου πρώην καταζητούμενου από την INTERPOL καναλάρχη. Και να γράφανε αλήθειες, να πεις ΟΚ, ''όσο κι αν μας ενοχλεί, πάμε παρακάτω''.
 
Ο Ανδρέας Παππάς συνεχίζει να παίρνει σερί ορισμούς μετά το διακοπέν ντέρμπι της Λεωφόρου και τώρα θα σφυρίξει στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος.
 
Στο 17' του σημερινού παιχνιδιού ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, που έληξε ισόπαλο 1-1, με το σκορ 0-0 ακόμη, ο Παππάς δεν έδωσε αυτό το πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου.
 
Το γκολ του ΠΑΟΚ είναι οφσάιντ, αλλά ο βοηθός Κούλα Χασάν από την Ξάνθη δεν σήκωσε το σημαιάκι του.
 
Ο άλλος βοηθός, ο Μπαλτάς από την Αχαϊα, έχασε από ένα οφσάιντ για κάθε ομάδα, σε φάσεις για γκολ (ο Μακ του ΠΑΟΚ το έβαλε). Αποκορύφωμα της ''ομορφιάς'' του ''υγιούς'' ποδοσφαίρου, αυτού του ποδοσφαίρου που στέκεται μακριά από την ''βρομιά της γαυροπαράγκας'', ήταν το μπουκάλι που πέτυχε τον σκόρερ του Ατρομήτου Λαζαρίδη μετά το τέλος του ματς.
 
Ούτε ο ΣΚΑΙ, ούτε το sdna.gr φυσικά θα πουν μια συγγνώμη για την αναίτια στοχοποίηση του Παππά. Αυτός είναι και ο ρόλος τους εξάλλου, να φωνάζουν πριν τα παιχνίδια, μπας και επηρεαστούν οι διαιτητές. Το σημερινό γκολ-οφσάιντ του Μακ βαφτίστηκε ''οριακή φάση'' από το live του sdna.gr,
 

 
ενώ την προηγούμενη εβδομάδα, στο Ολυμπιακός-Ξάνθη, ο ευρισκόμενος σε οριακή θέση οφσάιντ Καπετάνος της Ξάνθης μάθαμε ότι ''καλύπτεται''.
 

 
Προπαγάνδα πέρα από κάθε ανεκτό όριο. Συστηματικά το άσπρο γίνεται μαύρο, από την τρόικα Αλαφούζου-Σαββίδη-Μελισσνίδη και τους ΑΡΔ της.

Σχόλια

Εικόνα thita

ο πρόσφατος αθλητικός νόμος του κοντονή του δίνει το δικαίωμα να ελέγξει και μέσα, εφημερίδες, κανάλια, κλπ.

περιμένω την αρχή με σκάϊ, sdna κλπ. (σιγά μην σκίσω κανένα καλσόν ε.....)

Εικόνα Romain

Όταν εννοείται ο Σμπαουγκ, φταίει η ΚΕΔ και η ΕΠΟ.
Όταν εννοείται ο Ολυμπιακός, φταίει η εγκληματική οργάνωση.
Όταν εννοείται ο πουθεναικος, δεν σχολιαζεται.

Εικόνα Romain

Όταν εννοείται ο Σμπαουγκ, φταίει η ΚΕΔ και η ΕΠΟ.
Όταν εννοείται ο Ολυμπιακός, φταίει η εγκληματική οργάνωση.
Όταν εννοείται ο πουθεναικος, δεν σχολιαζεται.

Εικόνα MIKE.A

Οταν επεσε ο αναπτηρας στον Πλατανια ο παιδεραστης τουιταρε αμεσως για αυτο που εγινε! Και ζητουσε την τιμωρια μας! Χθες τι εγινε; Ειχε πεσει το σημα στο ιντερνετ του;
Αν θυμαμαι καλα ειχε τουιταρει επισις προσφατα και για την διαιτησια σε αγωνα του Ολυμπιακου! Παλι βεβαια σιωπη απο τον φαλακρο παιδεραστη, οταν εχωμε κατα σειρα 2 οφσαιτ αδικα για τον Ατρομητο, πεναλτυ που δεν του δινετε, 2 οφσαιτ σε επιθεσεις του μπαουγκ που δεν δινωντε (πιστευω αυτα να τα βαλει ο Βαρουχας γιατι για αυτα τα 2 δεν μιλαει κανενας)και οφσαιτ το γκολ του Μακ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ στο Α ημιχ. παρακαλω!
Η κιτρινη κωλοφυλλαδα που ουρλιαζε για τον αναπτηρα στον Πλατανια σημερα ουτε αναφερει τιποτα για το χθεσινο!
Ουτε βεβαια για την διαιτησια οπως και η κωλοπρασινη που αναφερει μονο για τον Λαζαριδη! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ για τι πολεμο μιλαμε; Στο τελος για τα χθεσινα θα βγαλουν φταιχτη και τον Μαρινακη! Να το θυμαστε αυτο!

Εικόνα KYTHNOS 7

Όσο κι αν ευνοηθεί το μπουρδέλο του βορά, θα παραμείνει για πάντα το πιόνι του βαζέλα και της κούλας. Τα δύο παραπάνω κωλοχανεία θα κάνουν τα πάντα για να μπουν στα play-offs(hore) οι Βησιγότθοι του βορά γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν εξασφαλισμένους τους 6 βαθμούς.

Υ.Γ. Αααααα ρε εισαγγελείς του παραδικαστικού, από τώρα σας λέμε τι θα συμβεί σε 3 μήνες κι εσείς κάνετε ότι δεν ακούτε εκεί στο βούρκο σας.