Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΕΙ...ΤΡΕΝΟ



Την εξυγίανσης έγινε χτες στην Τούμπα. Ο... εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πούν' ο Παππάς, έγινε μαλλιά κουβάρια με τους επόπτες του. Στο θυσιαστήριο της εξυγίανσης της διατησίας και της σούπερ λίγδας πήγανε να ξεπουπουλιάσουν αυτή τη φορά, τον ατρομητάκο. Ευτυχώς για το καημένο το Περιστέρι είχε στομώσει το λεπίδι του δήμιου και τη σκαπούλαρε δίχως να χάσει πολλά φτερά. 
Πιο Νότια, οι αρδοχαμουτζήδες δεν πήρανε πρέφα τίποτε από τα όσα συνέβησαν στη "δις ις τούμπα". Είχανε άλλες πρεμούρες. Να ξετυλίξουν το κουβάρι με το βίο του σούπερ-σταρ.
Τί υπερθετικά, τί ευφράδεια, τί ευγλωττία! Ο λογιότατος Νικολογιάννης συγγράφει την Βιγιαφανιάδα: Ο Λούκας Βιγιαφάνες τίναξε...την μπάνκα του ενθουσιασμού του κόσμου του Παναθηναϊκού στον αέρα και όχι άδικα. Πρόκειται για έναν παίκτη-ανατροπέα, που ξέρει πολλά κιλά μπάλα είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία , δηλαδή 24 στα 25 και από τα πιο hot ονόματα της Σούπερ Λίγκα. Αν πριν από ένα μήνα λέγαμε, ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον Αργεντίνο σούπερ-σταρ κανένας δεν θα το πίστευε. Αυτή είναι κίνηση, που μας δείχνει, ότι ο Παναθηναϊκός γίνεται και πάλι Παναθηναϊκός. Και στις μεταγραφές που κάνει και στα χρήματα, που διαθέτει. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό νέο για μένα για τη νέα χρονιά, γιατί η φετινή έχει μόνο έναν βασικό στόχο το κύπελλο και στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να πάρει την θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα, όπως είδαμε τις δύο προηγούμενες χρονιές. Οι μεταγραφές τύπου Βιγιαφάνιες δείχνουν, ότι ο Παναθηναϊκός είναι πλέον ανταγωνιστικός και στην διεκδίκηση παικτών, που θέλουν και άλλες ομάδες. Ο Βιγιαφάνιες πριν ένα μήνα ήταν σίγουρος για την ΑΕΚ και τελικά έρχεται στον Παναθηναϊκό. Εδώ, όπου η αγάπη που θα νοιώσει από τους φίλους του Παναθηναϊκού δεν θα έχει προηγούμενο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού διψάει για μπαλαδόρους και γουστάρει πολύ τους Λάτιν και κυρίως τους Αργεντίνους. Ο τελευταίος ήταν ο Φιγκερόα, που λατρεύτηκε . Ο Βιγιαφάνιες είναι και μπαλαδόρος και απρόβλεπτος σαν παίκτης και μπορεί να ξεσηκώσει την Λεωφόρο και να γράψει ιστορία με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Το κυριότερο; Γουστάρει πολύ που θα παίξει στον Παναθηναϊκό και ξέρει, ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του. Περιμένει πως και πώς να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Και αυτό είναι σημαντικό ."ΥΓ2 : Ο Γκιρτζίκης –εντελώς ξεδιάντροπα- είχε ζητήσει από τον Στυλιάρα να διακόψει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και να μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός. Ο Στυλιάρας δεν …υπάκουσε και η ΚΕΔ τον …. «καθαρίζει». Ξεφτίλες , θέλετε μόνο τα λαμόγια και τους υπάκουους, αλλά το τέλος σας πλησιάζει...". Δεν σας θυμίζει κάτι η σιβυλική αυτή αποστροφή του λογιότατου Νικολογιάννη; Μελισσανίδης: «Σε λίγους μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για… να φύγουν τα τρένα»... Ποιός να μας τόλεγε, ό,τι θα ζούσαμε σε μια χώρα, πατρίδα, όπως θέλετε πείτε το, όπου θα βιώναμε τον αβίωτο με όλους αυτούς τους τυχάρπαστους και επικίνδυνους;Τουλάχιστον, οι μεγάλες λατρείες δεν έχουν εξαφανιστεί.. ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ανακαλύπτει ο σπορεφεμ στα Χανιά. Πιο πεντέξη από δαύτους τους καρμοίρηδες που μαζεύτηκαν στον αερολιμήν, ΔΕΝ υπάρχουν!
Λατρεία για τον Παναθηναϊκό στα Χανιά! (pics)

 

ΥΓ. Πάλι ξημέρωσε κι εγώ απόμεινα μονάχος να μετράω την πίεση...

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα thita

μην γελάτε καθόλου, το θέμα δεν είναι αστείο, σκεφτείτε πόσο/πόσα έχουν επενδύσει στην αλλαγή της διοίκησης της επο οι απέναντι και θα καταλάβετε τι έχει να γίνει ενόψει των εκλογών, πιστεύω το ξύλο και τα χτυπήματα στυλ ζωγράφου, κλπ., θα είναι στην ημερήσια διάταξη, μην δούμε και χειρότερα (κανέναν νεκρό, να βάλουν μυαλό οι υπόλοιπο, κλπ., νιάου)

Εικόνα Romain

Κλέβουν τα πρωταθληματα από τον ΠΑΟΚ.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε την ΕΠΟ θα είχε πάρει αρκετά πρωταθλήματα. Όμως η ΚΕΔ, η ΕΠΟ, η διαιτησία δεν τον αφηνουνε.
Γιατί να επενδύσει ο Ιβάν, ο Μελισσανιδης και ο Αλαφουζος? Χωρίς την ΕΠΟ είναι σαν να ρίχνουν λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι. Το γαυροσύστημα φταίει που δεν επενδύει το ντουέτο ( καλά ο τρίτος...άστον αυτόνα ), αλλά και για τη βία στα γήπεδα... Μόλις "πέσει" αυτό, νααα επενδύσεις, ναααοι τίτλοι σε δαύτους, νααα η βία εξαφανιζόλ...

ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΡΙ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ...

Εικόνα Manolisafrica

Καλημέρα σέ ολους.Ο ενας καλύτερος από τον αλλο εισαστε σε
αυτό το σάιτ,καί οι αναγνώστες σχολιαστές τό ιδιο καλοί.
Να ειστε καλά νά σας διαβάζουμε.Χαιρετισμούς από Νότιο Αφρική.
Παντού Ολυμπιακάρα.

Εικόνα red apple

αντιχαιρετίσματα Μανώλη και βάστα γερά