ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ OTE TV (VIDEO)



Πριν λίγα λεπτά τελείωσε το επαναληπτικό ματς Κυπέλλου στην Τρίπολη, όπου Αστέρας και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Τυπική διαδικασία το παιχνίδι, μετά το 5-0 στο Καραϊσκάκη, αλλά ΚΑΙ σήμερα βρήκαν ευκαιρία να κάνουν την προπαγάνδα τους τα έμμισθα παπαγαλάκια της τρόικας Αλαφούζου-Σαββίδη-Μελισσανίδη. Μιλούν για κακώς ακυρωθέν γκολ του Αστέρα στο 44', με το σκορ 1-0.
 
Με την γραμμή που δίνει ο ΟΤΕ, προκύπτει αυτό εδώ το στοπ-καρέ, από όπου συμπεραίνουμε ότι δεν είναι οφσάιντ ο σκόρερ Γιάννου.
 

 
Για να δούμε όμως καλύτερα τη φάση, μέσα από το βίντεο του παιχνιδιού και όχι με φωτογραφίες.
 
Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ OTE TV ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΡΕΡ ΓΙΑΝΝΟΥ. ΕΝΑ ''ΚΛΙΚ'' ΑΦΟΤΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥ. ΑΝ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ.
 

 
Στήσανε μονταζιέρα για να βγάλουν ''ανύπαρκτο'' ένα ΚΑΘΑΡΟ οφσάιντ οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του ΟΤΕ, σε ματς αδιάφορο, όπου η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι. Το κάνανε για να μπορούν οι ΑΡΔ της τρόικας να γράφουν άρθρα για την ''εγκληματική οργάνωση που δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω, ακόμη και σε τελειωμένα παιχνίδια''. Οι ΑΛΗΤΕΣ του ΟΤΕ, που για όσους δεν ξέρουν, μετά από διαγωνισμό έχουν δώσει την παραγωγή όλων των αθλητικών εκπομπών-παιχνιδιών που μεταδίδουν στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου.
 
Γελοία γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας, είστε για λύπηση πλέον, εσείς και ο παιδόφιλος καταζητούμενος από την INTERPOL αρχιαπατεώνας Ιωάννης Αλαφούζος, που είναι πίσω σας. Σκουπίδια...

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ETSI MPRAVO, NA MHN AFHNOYME TIPOTA NA PEFTEI KATW - OYST POYTANES ARDAKIA!

Εικόνα apostolos gaganis

Αθλητικά νέα στο δελτίο ειδήσεων των 6 μ.μ. σήμερα από την ΕΡΤ1. Το γκολ του Γιάννου ΚΑΝΟΝΙΚΟ και όχι οφσάϊντ, όπως κακώς σφυρίχτηκε. Μας δείξαν και τη φάση με την νοητή γραμμή του ΟΤΕ. Ρε δεν παει να λέμε ό,τι θέλουμε κι εμείς κι ο Καραπαπάς.... ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ. Τίιιι γίνεται; Ιδρώνει καν΄αυτί;

Εικόνα thita

όποιος είδε το παιχνίδι και πιστεύει πως ο διαιτητής, που άφησε τις κλωτσιές και χάρισε κάρτες (ειδικά ο ιγκλέσιας έπρεπε να είχε φάει συνολικά 4-5 κίτρινες χαλαρά) ήθελε να βοηθήσει τον Θρύλο, απλά είναι άρρωστος

θέλω πραγματικά να γράψω κάτι στον οτε και δεν έχω ψυχραιμία και διαύγεια για διαμαρτυρία χωρίς να βρίσω

Εικόνα Romain

Εδώ Σάββα σου είχα γράψει και διαφωνησες ότι η γραμμή μπορεί να μην είναι σωστή και εξαρτάται από αυτόν που το χειρίζεται. Το είχα πει για μια οριακή φάση που την γραμμή την είχε βάλει η nova.

Άρα δεν είναι αυτόματη η γραμμή. Ένα δέκατο του δευτερολεπτου μπορεί να αλλάξει την γραμμή. Και η μπάλα για να φύγει από το πόδι του παίκτη χρειάζεται κάποια δέκατα χρόνος.

Γνώμη μου βέβαια ότι είναι λάθος ή χρησιμοποιηση της γραμμής αφού ούτε και ο εποπτης έχει τη δυνατότητα του βίντεο. Γιαυτό ίσως και στις περισσότερες χώρες δεν χρησιμοποιουν την γραμμή.

Εικόνα savvas gridlock

Αλλο πραγμα το αν ειναι ευθεια η γραμμη κι αλλο το ποτε τραβιεται. Αν καποιος επιλεξει να τραβηξει την γραμμη νωριτερα, η ευθυνη ειναι του μοντερ. Οποτε κι αν αποφασισει ομως να τραβηξει την γραμμη, βγαινει αυτοματα και δεν ειναι στραβη.

Εικόνα Romain

Δεν είπα ότι είναι στραβή. Μόνο ο χρόνος έχει σημασία. Και τον χρόνο τον αποφασίζει αυτός που χειρίζεται το μηχάνημα.

Οπότε είναι στο χέρι του σε οριακή φάση να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Εικόνα Andreas

Να βγουν πάλι οι ολυμπιακαρες να σκίζουν τα διαρκειας από τη ντροπή τους για το offside και ότι άλλο τους εκπαιδεύει ή προπαγάνδα των άλλων. Μπράβο σας παιδια, κάποιος πρέπει να τα λέει. Στα οφσάιντ Κολοβού - Σεμπα ή σημαία σηκώθηκε από τον αέρα; Ξέχασα, εκεί το είχε στήσει ο Βαγγέλης για Χ στο στοίχημα.

Εικόνα red apple

Παιδιά η φάση είναι πολλή δύσκολη. Δεν είμαι σίγουρος οτι είναι οφσάιντ, αλλά κι έτσι όπως εκτυλίσσεται, δεν βγάζω άκρη. Άντε να πω πως ο επόπτης είχε την...προδιάθεση, να σφυρίξει υπέρ μας και εναντίον τους, αλλά προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Για την οικονομία της συζήτησης θα πω πως ήταν"καθαρή" αλλά στα τέτοια μου ούτως ή άλλως

Εικόνα savvas gridlock

http://s26.postimg.org/5avt98vex/1_1.jpg

Όπως βλέπεις στο στοπ-καρε του Σπύρου, μιλαμε για καθαρο οφσαιντ. Δεν ειναι αυτο ομως το θεμα μας πλεον. Η γραμμη ξεκαθαρα εχει τραβηχτει σε λαθος χρονο και γι'αυτο υπευθυνοι ειναι οι ανθρωποι του ΟΤΕ, ειτε ανεθεσαν σε εξωτερικους συνεργατες την παραγωγη της μεταδοσης, ειτε την εδωσαν στον ΣΚΑΙ, ειτε ειτε ειτε.

Εικόνα red apple

Ναι βρε συ, έτσι είναι. Εγώ λέω όμως να μη τους ρίχνουμε νερό στον κωλόμυλό τους. Δε πα να γαμηθούν. Οφσάιντ θένε; Οφσάιντ ήταν, να τους λέμε να το βάλουν στον κώλο ΟΛΟ

Εικόνα RED HELL

Μιλωντας τελειως σοβαρα πραγματικα σκαλωσα.Οπως εβλεπα live το ματς στην επιμαχη φαση σκεφτομαι "ελα ρε φιλε γιατι το ακυρωσε το γκολ?".Μετα διαβαζω το σχολιο ενος συγγαυρου και βλεπω την αναρτηση.Δεν γινονται αυτα ρε πουστη μου.Απλα δεν γινονται.Μια δυο τρεις δεκατρεις χιλιες δεκατρεις ε αι στο διαολο σπαστε τους τα μουτρα γαμω τα σπιτια τους.Εχω σιχαθει πλεον.Και καθε φορα σε εκτος εδρας ματς που παιζουμε βαζουν ετσι τα μικροφωνα ωστε να ακουμε ολες τις βρισιες απο την εξεδρα.Ξεκαθαρη αλητεια.Συν οτι καθε φαση που σφυριζεται υπερ του Ολυμπιακου τη δειχνουν 100 φορες απο 100 διαφορετικες ληψεις.Βρωμιαρηδες γαμω τα εσωψυχα σας.

Εικόνα john

Η κατάσταση με το sdna ειναι εμετική και αηδιαστική. Το 50% των άρθρων της ενότητας "antipropaganda" αφορά μονο αυτο το μέσο. Δεν το περίμενα ποτε οτι θα αποκτήσει τόση δύναμη αυτο το κωλοsite δυστυχώς διαψεύστηκα. Χαρά στο κουράγιο σου που συνεχίζεις να φτιάχνεις άρθρα προσπαθώντας να εξηγήσεις τα αυτονόητα αλλα η κατάσταση εχει ξεφύγει προ πολλού. Οι άνθρωποι ειναι ξετσίπωτοι και δεν καταλαβαίνουν τιποτα. Κάνουν το άσπρο-μαύρο σε τρομακτικό βαθμό και καθε φορα χειροτερεύουν. Εχω πει πολλές φορες "δεν παει αλλο αυτη η κατάσταση" αλλα συνεχώς διαψεύδομαι. Καλο θα ηταν να παρει την κατάσταση πάνω του ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ οπως ακριβώς την πήρε και μετα το 0-3 στο Καραϊσκάκη. Ετσι και αλλιώς αποκλείεται να τον σπιλώσουν περισσότερο απο οτι τον εχουν ηδη σπιλώσει τωρα.

Εικόνα Count Cagliostro

Το αποτέλεσμα επετεύχθη πάντως και μεγάλωσε η έχθρα (μη χέσω) με τους αδικημένους εκείνου του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος. Τα @@ στην εξέδρα έβριζαν αισχρά σε κάθε σφύριγμα και δεν εννοώ απλά με βρισιές αλλά με κανονικές κατάρες σε κάτι ψόφιες φάσεις σε αγώνα-αγγαρεία.

Και δωστου επευφημίες για το άλλο @@ τον Ιγκλέσιας που ήθελε να κάνει το ματς κώλο. Ο γαμημένος ο παιδόφιλος έχει καταφέρει να δηλητηριάσει όλη την ατμόσφαιρα κι ο κάθε καφενόβιος τώρα έχει και καλά δική του άποψη για το τι φταίει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Φίλοι του Αστέρα, τα όργια για να ανεβείτε δυο δυο -που λέει ο λόγος- τις κατηγορίες και τα γεγονότα που στοίχισαν τον υποβιβασμό του Ηρακλή για να παραμείνετε εσείς στην Α καηγορία συνιστούν σκανδαλάρες που καλά θα κάνουμε να τα ενθυμούμαστε πότε πότε για να έχουμε την πλήρη εικόνα.

Εικόνα Spiros Legend

http://s26.postimg.org/5avt98vex/1_1.jpg Την ίδια δουλειά έκανα κι εγώ,Σάββα,αλλά με πρόλαβες και σήκωσες ανάρτηση!Ρε,δεν έχουν το θεό τους,θέλουν χοντρό χέρι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός,εδώ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!Το ένα μέτρο οφσάιντ γκολ το έκαναν...σκάνδαλο της παράγκας!Εμάς σταμάτησε 4 φορές ο συγκεκριμένος βοηθός λανθασμένα στο β ημίχρονο και οφσάιντ ήταν το τετ-α-τετ του Γιάννου,που έσωσε ο Καπίνο...

Εικόνα nmavronas

ΤΟ ΟΦΣΑΪΤ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΦΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ Η ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΗΓΑΝ!