ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (VIDEO)



Πέρα από τη μονταζιέρα του ΟΤΕ στη φάση του γκολ του Γιάννου που σωστά ακυρώθηκε προχθές στην Τρίπολη, η τρόικα Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη και οι ΑΡΔ της είχαν ''μαρκάρει'' από νωρίς σε επίπεδο προπαγάνδας αυτό το παιχνίδι. Ανήμερα του αγώνα, ο ''Κιτρινιάρης'' της Ψ-Ώρας για Σπορ μας έγραφε τα παρακάτω για το διαιτητή Ευαγγέλου.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ 3-2-2016
 

 
Ας δούμε λοιπόν το τι έκανε σε αυτό το ματς ο Ευαγγέλου από το σύνδεσμο Αθηνών, ο οποίος ''έπαιρνε το βάπτισμα του πυρός στη γαυροπαράγκα, ανεβαίνοντας από τη Football League'', όπως και το τι έκανε ο βοηθός Βερρής από τη Λέσβο, που υποτίθεται ''ακύρωσε κανονικό γκολ του Γιάννου''. Δίπλα τους και ο βοηθός Κασσαβέτης από το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.
 
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 
- Χαρίστηκε αποβολή του Ιγκλέσιας, ο οποίος είχε κίτρινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο και έκανε σκληρό φάουλ στο Σεμπά στο 71'.
 
- Χαρίστηκε 2 φορές αποβολή του Ντουντού, πριν πάρει τελικά τη δεύτερη κίτρινη=κόκκινη κάρτα στο 86'. Στη φάση του φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ντουντού έπρεπε να πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια.
 
- Χαρίστηκαν κάρτες στο Μάσα για φάουλ στον Τσιμίκα και στον Αλόκο για κλοτσιά στο Φουστέρ.
 
- Ο βοηθός Κασσαβέτης από το σύνδεσμο της Αιτωλοακαρνανίας άφησε το Γιάννου να βγει τετ α τετ ενώ ήταν οφσάιντ. Ο βοηθός Βερρής από το σύνδεσμο της Λέσβου έκοψε 3 επιθέσεις του Ολυμπιακού με ανύπαρκτα οφσάιντ.
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
 
- Ο Τσιμίκας έπρεπε να αποβληθεί 2 φορές στο πρώτο ημίχρονο, γι'αυτό και τον αντικατέστησε στην ανάπαυλα ο Μάρκο Σίλβα με το Σάλιακα.
 
- Χαρίστηκε μία κίτρινη κάρτα στον Κολοβό.
 
Αυτά τα διαιτητικά λάθη είδαμε στο συγκεκριμένο ματς εμείς. Έτσι πήρε ''το βάπτισμα του πυρός στη γαυροπαράγκα'' ο Ευαγγέλου. Αδικώντας τον Ολυμπιακό συνολικά, αλλά με τους περισσότερους Έλληνες φιλάθλους που δεν είδαν το παιχνίδι ή στάθηκαν στο θόρυβο που έχει ξεσπάσει, να θεωρούν ότι ''αυτός και ο επόπτης Βερρής έσπρωξαν το γαύρο, ωραίο σεφτέ έκανε ο Ευαγγέλου σε ματς ομάδων της Superleague, του συστήματος Μαρινάκη είναι κι αυτός''. Είπαμε, το άσπρο γίνεται ΜΟΝΙΜΩΣ μαύρο και ΠΑΝΤΟΤΕ εις βάρος του Ολυμπιακού...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Επίσης μια ανάλυση των επιπτώσεων (νομικών, πρακτικών, κλπ) απο τις πρόσφατες δηλωσεις Κουγια για τις κασέτες του Πατέρα .

Κατι που πέρασε και δεν ακούμπησε στα εξυγιαντικά Μέσα.

Εικόνα REDNYC

KALA RE MAGES, DEN THA ANEVASETE TIPOTA GIA TA SHMERINA AISXH TOY KONTOY NOY??? APARADEKTA PRAGMATA!!!!

Εικόνα Romain

Όταν εννοείται 90-10 ο ΠΑΟΚ όπως στο παιχνίδι με τον Ατρομητο στη Τούμπα, τότε το σύστημα με τις Φιλιπινεζες με πιο φανερό τον ΦΑΠΑ Θεοδώρου βγαίνει και δηλώνει ότι φταίει η ΚΕΔ και η ΕΠΟ που έχει τέτοιους διαιτητές.

Όταν γίνουν λάθη σε παιχνίδι του Ολυμπιακού όπως με Αστέρα 60-40 υπέρ του Αστέρα, τότε εννοείται ο Ολυμπιακός.

Ότι γίνεται δηλαδή με τα φάουλ.

Η ιστοσελίδα του Αντι-Ολυμπιακου μετώπου, με 50 υπαλλήλους χωρίς να έχει έσοδα, εργάζεται για να ρίχνει Λασπη στον Μαρινάκη, στον Ολυμπιακό και στην ΕΠΟ.

Όποια και να είναι η κατάσταση θα δικαιολογησει τον ΠΑΟΚ τον Αλαφουζο και τον Νιαου και θα λασπολογησει τον Θρύλο.

Εικόνα Romain

Σορι... "ευνοειται" γράφω αλλά το app κάνει του κεφαλιού του και γράφει "εννοείται "