ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΡΤ



Πολλοί φίλοι επικοινώνησαν μαζί μας και μας ζήτησαν να ασχοληθούμε με τη ''δημόσια και όχι κρατική'' ΕΡΤ, η οποία χθες προσπαθούσε να μας πείσει ότι ''κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Γιάννου του Αστέρα Τρίπολης, στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό''. Οι άνθρωποι δέχτηκαν πλήρως τη μονταζιέρα του ΟΤΕ, όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο.
 
Μιλάμε για μία ''δημόσια και όχι κρατική ΕΡΤ'', στην οποία ρεπορτάζ Ολυμπιακού κάνει ο κύριος Σαντοριναίος. Τον βλέπουμε εδώ να προλογίζει ας πούμε το βίντεο με τις φάσεις των παιχνιδιών του Ολυμπιακού στην ''Αθλητική Κυριακή''.
 
Ο Γιάννης Σαντοριναίος είναι ΟΠΑΔΟΣ της ΑΕΚ. Δεν συμπαθεί απλώς τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά την υποστηρίζει ανοιχτά, όπως γνωρίζουν όλοι οι ακροατές της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, στην οποία δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια κι όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς αν διαβάσει κάποια άρθρα του στην ιστοσελίδα με την οποία συνεργάζεται.
 
Όπως γνωρίζουν όλοι οι ακροατές της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Γιάννης Σαντοριναίος δεν είναι μόνο αεκτζής, αλλά είναι και αντιολυμπιακός. Αυτό μπορεί να το τσεκάρει κάποιος διαβάζοντας ενδεικτικά ορισμένα κείμενά του.
 
Φυσικά, για να μην παρεξηγηθούμε, δικαίωμά του του Σαντοριναίου να είναι αεκτζής και αντιολυμπιακός. Δεν θα μας δώσει λογαριασμό για το τι πιστεύει. Στην ΕΡΤ όμως που συντηρούμε όλοι εμείς, με τα χρήματα που πληρώνουμε ανά δύο μήνες στο λογαριασμό της ΔΕΗ, μπορούμε να απαιτήσουμε ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού να μην είναι τουλάχιστον αντιολυμπιακός. Ας μην είναι Ολυμπιακός, αλλά να μην προκαλεί ανοιχτά τον κόσμο του Ολυμπιακού, που ΚΑΙ αυτός τον πληρώνει.
 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
 
Στη ''δημόσια και όχι κρατική'' ΕΡΤ, ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού είναι φανατικός Αεκτζής και αντιολυμπιακός. Mέσα από την καρδιά μας, σας ευχόμαστε να το ξαναζήσετε, κομματόσκυλα και βύσματα της ΕΡΤ.
 

Σχόλια

Εικόνα john

Χίλια μπράβο στον Ακη που αναδεικνύει και μέσα απο την τηλεόραση αυτό το θαυμάσιο site.

Μπράβο Ακαρε

Εικόνα el trick

Υποτίθεται ότι η ΕΡΤ (γενικά) είναι Δημόσια επιχείρηση έτσι;;;
Άρα οι εκφωνητές της και οι παρουσιαστές της είναι από το ΣΥΝΟΛΟ του Ελληνικού λαού. Άρα θα πρέπει να υπάρχει και η ΣΩΣΤΗ αναλογία ανάμεσά τους.
ΔΕΔΟΜΕΝΟ: Στο σύνολο του Ελληνικού λαού το 50% είναι οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ. Έστω όμως να πάρουμε την ακραία περίπτωση ότι το ποσοστό αυτό είναι λιγότερο, πάντως κάτω από 30% δεν το δίνουν ούτε γνωστά ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ μέσα.
Είναι όμως έστω και αυτή η αναλογία στους εκφωνητές και παρουσιαστές της ΕΡΤ;;;;;;;
Απάντηση: Ξεκάθαρα όχι. Το ποσοστό των ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ στην ΕΡΤ παίρνει σταλινικά ποσοστά.
Υ.Γ. Το τί ομάδα υποστηρίζει ο καθένας και η καθεμία εκεί είναι γνωστό. Ακόμη και αν σαν τον Πέτρο Μαυρογενίδη να κάνουν κανα δίμηνο να ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ και οι ίδιοι ότι είναι βάζελοι και κάθε άλλο παρά Ολυμπιακό υποστηρίζουν.

Υ.Γ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

Εικόνα Romain

Αυτοί που κάνουν κουμάντο στην ΕΡΤ και στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ είτε είτε είναι ανευθυνοι είτε στημενοι.

Το σίγουρο είναι ότι είναι και ΜΑΛΑΚΕΣ.

Εικόνα red apple

O Mαντοριναίος, θυμάσαι, έτσι; που έβγαινε και αναπαρήγαγε την πουστιά του Γκότζου περί δηλώσεων σερ Άλεξ και τονε πήρα στο τηλέφωνο και μου έλεγε πως επιμένει οτι είναι σωστό αυτό που λέει, όταν τους είχα στείλει το πλήρες κείμενο των δηλώσεων του σερ...

Γι αυτό σου έχω πει πως εμένα δεν με νοιάζει ο σκάι και το μέγκα. Θα τους κράξω αλλά δεν με νοιάζουν. Ιδιώτες είναι οτι θένε κάνουν. Εμένα με καίει να τους μαμήσω τους γκέιδες στην αγιαπαρασκευή. Τόχουν παρακάνει και ύστρερα από το μαύρο που έγινε, ξανά, άσπρο, τόχουν παραξηλώσει

Εικόνα apostolos gaganis

Εμείς το κάναμε το οπαδικό καθήκον μας. ΑΛΛΟΙ να δούμε πώς θ΄αντιδράσουν - ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ - απέναντι ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ των αθλητικών μεταδόσεων της ΕΡΤ. Γενικά. ΟΠΟΥ και να το ψάξεις... Πολύ χαμηλών τόνων πολιτική, ανεξήγητη, απέναντι στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ δημόσια τηλεόραση. Μην αρχίσουμε πάλι το γνωστό τροπάρι "δεν μπορούμε απ΄το πρωί μέχρι το βράδυ να επεμβαίνουμε" και τα ρέστα... Τα΄χω επισημάνει και πρόσφατα. Διαφώνησα μ΄αυτή την ΥΠΟΥΛΗ στάση του συγκεκριμένου καναλιού και εξακολουθώ να διαφωνώ. "Αντικειμενικίζει" ντάλε-κουάλε όπως τα γνωστά ΑΡΔομέσα. ΙΣΩΣ και χειρότερα... Γιαυτό και πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΑντιΟλυμπιακός λυσσασμένος, ντυμένος κακότροπα "αντικειμενικός", να΄χει το ρεπορταζ του Ολυμπιακού στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, κι ο επίσημος Ολυμπιακός να κάθεται και να τον ανέχεται, όταν αυτός έχει απέναντί του κάτι Μίνου, Γάτες, και το άλλο το χανουμάκι με τη μυτόγκα και το στυλ μπακαλόπαιδου, δεν τον θυμάμαι... ΤΙ ΕΙΝ΄ΑΥΤΑ;

Εικόνα red apple

τα είπες όλα

Εικόνα el trick

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα Απόστολε.
Τι κάνει η ΠΑΕ γιαυτό.
Πολύ θα ήθελα μία ενημέρωση με κάποιες κινήσεις της.