Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ



Ειλικρινά, η κατρακύλα του συνοικιακού σωματείου του Κέντρου της Αθήνας δεν έχει προηγούμενο. Πριν λίγες ώρες έχασαν μέσα στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από την Ξάνθη με σκορ 0-1. Μιλάμε για ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟ έκανε την πρώτη του τελική προσπάθεια στο 33', με την Ξάνθη να έχει 5 μέχρι τότε
 

 
και για ένα παιχνίδι στο οποίο συνολικά η Ξάνθη είχε πιο πολλές φάσεις και μεγαλύτερη κατοχή μπάλας μέσα στην έδρα του ΠΑΟ.
 

 
Ο ΠΑΟ μένει για τέταρτο σερί παιχνίδι στη Λεωφόρο δίχως γκολ. Από τις 4 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το οποίο έληξε με σκορ 4-2, ο ΠΑΟ έπαιξε στις 14 Ιανουαρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο κι έχασε 0-1, στις 18 Ιανουαρίου έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, στις 27 Ιανουαρίου έφερε 0-0 με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και χθες πάλι δεν σκόραρε κόντρα στην Ξάνθη.
 
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
 
Εδώ κανονικά θα έπρεπε να σταματήσει κάθε περαιτέρω συζήτηση, αλλά η αντιολυμπιακή προπαγάνδα είναι ανεξάντλητη. Τα ραδιόφωνα-τηλεοπτικά κανάλια-sites της τρόικας Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη σκούζουν για τη διαιτησία του Μάνταλου, επειδή απέβαλε με απ'ευθείας κόκκινη το Ζέκα για χτύπημα εκτός φάσης στο Σολτάνι. Αυτό συνέβη στο 51', με την Ξάνθη έως τότε να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο γήπεδο.
 
 
Η φάση της αποβολής του Ζέκα είναι εδώ.
 
 
Σε 2 χρόνους ο Ζέκα κλοτσάει το Σολτάνι και τον σπρώχνει κιόλας από πίσω, ενώ η μπάλα έχει φύγει. Ο Στραματσιόνι δεν διαμαρτυρήθηκε γι'αυτήν την αποβολή, αλλά ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Sport FM Γιώργος Κοσμάς και ο διευθυντής του sdna.gr Βασίλης Παπαθεδώρου, με βάση αυτά που είπαν πριν λίγο στον αέρα του Sport FM, ''δεν κατάλαβαν'' γιατί έφαγε κόκκινη ο Ζέκα. Η προπαγάνδα δηλαδή έχει ξεπεράσει ακόμη και τον επίσημο ΠΑΟ. Ο διαιτητής Μάνταλος κατηγορείται επίσης για το ότι δεν απέβαλε τον Μπαξεβανίδη, με το βίντεο που κυκλοφορεί να είναι αυτό.
 

Η πρώτη κίτρινη κάρτα που παίρνει ο Μπαξεβανίδης είναι ανύπαρκτη, αφού βρίσκει μπάλα. Φάουλ είναι, για επικίνδυνο παιχνίδι, αλλά σε καμία περίπτωση κίτρινη κάρτα. Η φάση της δεύτερης κίτρινης που ζητούν οι βάζελοι θα μπορούσε να δοθεί ως πρώτη κάρτα, αλλά ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση ως δεύτερη κίτρινη=κόκκινη, όταν έχει δοθεί τόσο εύκολα η πρώτη. Ένα απλό φάουλ στο κέντρο είναι, δεν υπάρχει βίαιο μαρκάρισμα. Αν όμως κατηγορείται ο Μάνταλος για τα παραπάνω, ας δούμε κι ένα ακόμη βίντεο από το ματς.

ΣΤΟ 18' Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ. ΣΤΟ 50' Ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ''ΠΑΙΖΕΤΕ'', ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Ίδιες φάσεις, ίδιος διαιτητής, άλλη απόφαση. Κι αν και τώρα δεν καταλαβαίνουν κάποιοι τι θέλουμε να πούμε, να το πούμε πιο καθαρά.
 
ΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ''ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ'', ΔΕΝ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΔΩ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ 0-0;
 
Ψιλά γράμματα τα παραπάνω για τους έμμισθους ΑΡΔ της τρόικας, που πληρώνονται ΜΟΝΟ για να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Μιλάμε για το Μάνταλο που δεν διέκοψε το ματς όπως προβλέπεται, όταν ΕΝ ΧΟΡΩ για πολλά λεπτά του έβριζαν τη μάνα οι επιδοτούμενοι από τον Αλαφούζο οπαδοί-υπάλληλοι της greenwin Μπύρας 13. Μιλάμε για το Μάνταλο που ανέχτηκε τις γελοίες διαμαρτυρίες, στα όρια του χτυπήματος κιόλας πολλές φορές, από τους διαφόρους Εσιέν και Λαγούς, δίχως να τους τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα. Μιλάμε για το Μάνταλο που ''δεν είδε'' τον αναπτήρα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο (ευχαριστούμε το πολύ καλό site redking, όπως και το site του ''ΓΑΥΡΟΥ''),
 

ούτε άκουγε τα ''μπαμ-μπουμ'' από τις κροτίδες στο δημοτικό κοτέτσι της Λεωφόρου. Θα τα δούμε αυτά με ξεχωριστό βίντεο τις επόμενες μέρες, γιατί φυσικά δεν θα πολυακουστούν εκεί έξω.
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΕΛΑΤΕ ''ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ'', Ε;

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιωάννης Αλαφούζος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.
 
Όπως έχουμε δει και παλαιότερα, με βάση το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ,
 

η ΠΑΕ ΠΑΟ πρέπει άμεσα να τιμωρηθεί με πρόστιμο και με υποχρέωση ανάκλησης των δηλώσεων του προέδρου της. Μάλιστα στο παλαιότερο κείμενο μας είχαμε δει άλλες 4 περιπτώσεις που φέτος έκανε το ίδιο δημοσίως η ΠΑΕ ΠΑΟ.
 
ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ. ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΒΑΘΜΟΙ.
 
Είπαμε όμως. Οι ΑΡΔ της τρόικας πληρώνονται για να κάνουν το άσπρο-μαύρο. Η ομάδα του ΠΑΟ σέρνεται, πολλοί οπαδοί τους έχουν κόψει το γήπεδο, αφού όποιος πάει να πει τίποτε που ξεφεύγει από την επίσημη γραμμή τρώει φάπες και με κάποιες έμμισθες γραφίδες και πληκτρολόγια προσπαθούν να φέρουν τούμπα το έργο, ότι ''φταίει η εγκληματική οργάνωση του Μαρινάκη για όσα τραβάμε''. Κι έτσι περνάμε στην προσχεδιασμένη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης από τον παιδόφιλο, πρώην καταζητούμενο από την INTERPOL καναλάρχη της διαπλοκής, επειδή ζορίζεται ιδιαίτερα τελευταία στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, βάζοντας μπροστά το ποδόσφαιρο και χρησιμοποιώντας για μία ακόμη φορά τον Παναθηναϊκό για τις ανοιχτές επιχειρηματικές υποθέσεις του. Τα περισσότερα βαζελοπρόβατα βελάζουν, επειδή πέφτει μεροκάματο σε ορισμένους γνωστούς οπαδούς της κερκίδας τους (που σέρνουν εκατοντάδες μηρυκαστικά πίσω τους), αλλά κάποιοι ξυπνούν και θα έχουμε ''ωραίες καταστάσεις'' σε λίγο καιρό στο πράσινο κοτέτσι...
 
Y.Γ. Κοντονή, σε δουλεύουν μέσα στη μάπα σου κι εσύ ασχολείσαι με την ΕΠΟ. Στο τέλος θα μετονομάσουν τη Θύρα 13 σε ''Θύρα 12Β'' και θα εκδόσουν κανονικά εισιτήρια, ακυρώνοντας την απόφαση της ΔΕΑΒ για το κλείσιμο των θυρών 13-14 στο δημοτικό κοτέτσι της Λεωφόρου, αλλά εσύ θα βγάζεις ανακοινώσεις εναντίον του χ,ψ διαιτητή Δημητρόπουλου. Είπαμε όμως, δεν είπαμε; Είσαι ΝΟΥΜΕΡΟ μεγάλο ρε Κοντονή...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Όπως τα λέει ο Σάββας εχουν τα πράγματα.

Ο Αλαφουζος χρησιμοποιεί τον βαζελο για τα δικά του προσωπικά προβλήματα /στόχους και το κάνει χρησιμοποιώντας με τη σειρά ότι διαθέτει. Δηλαδή ΜΜΕ, και τις Φιλιπινεζες που εργάζονται σε αυτά όπως ο Φαπα-Θεοδωρου, ο Κοσμας, οι Ασβεσταδες, και βεργηδες , αλλά και οι υπόλοιποι που πήραν το σύνθημα από τον Γιαννάκη και το ακολουθούν με δικά τους " αριστουργηματα".

Απλά κάνουν το άσπρο μαύρο, για να έχουν δουλειά.

Εικόνα Romain

Όπως τα λέει ο Σάββας εχουν τα πράγματα.

Ο Αλαφουζος χρησιμοποιεί τον βαζελο για τα δικά του προσωπικά προβλήματα /στόχους και το κάνει χρησιμοποιώντας με τη σειρά ότι διαθέτει. Δηλαδή ΜΜΕ, και τις Φιλιπινεζες που εργάζονται σε αυτά όπως ο Φαπα-Θεοδωρου, ο Κοσμας, οι Ασβεσταδες, και βεργηδες , αλλά και οι υπόλοιποι που πήραν το σύνθημα από τον Γιαννάκη και το ακολουθούν με δικά τους " αριστουργηματα".

Απλά κάνουν το άσπρο μαύρο, για να έχουν δουλειά.

Εικόνα MIKE.A

Το πιο ωραιο ξερετε πιο ειναι; Εδω βεβαια στο βιντεο δεν φαινετε γιατι κοβετε η φαση! Αν μπορειτε να την βρειτε.. την ωρα που πεφτει ο Καλτσας απο το μαρκαρισμα του Μπαξεβανιδη (μιλαμε εκει που θελουν την δευτερη καρτα οι βαζελοι στο 29 λεπτο) οπως γινωντε ενα κουβαρι μακρυα απο την φαση παιχτες και διαιτητης, την ωρα που ο Καλτσας παει να σηκωθει πηγαινει ενας συμπαιχτης του ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ και αυτος ξαναπεφτει στο εδαφος σφαδαζωντας! Απιστευτο και αν μπορουσατε να βρειτε ολη την φαση θα δειτε τι συνεβη!
Οσο για αυτο που εκανε ο Μολεδο ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ που εκανε ο αμυντικος της Ατλετικο στον Μεσι, με την μονη διαφορα να ειναι οτι ο παιχτης του ποα βρηκε τον αντιπαλο του λιγο πιο κατω απο το γονατο!
Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει απο χθες σε ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ! Ολοι οι οπαδικοι ΑΡΔ του ποα στις αρθρογραφιες τους να μιλανε για τον Μανταλο, οτι τους αδικησε και για τον αγωνα και τα χαλια της ομαδας τους που επι 90 λεπτα τους επαιζε η Ξανθη μεσα στην εδρα τους να γραφουνε 2-3 γραμμες! Και η πλειοψηφια των πρασινων προβατων να ειναι μαζι τους! Υπαρχουν βεβαια και μερικοι βαζελοι που λενε αληθειες στα σχολια τους, δηλαδη να αφησουν την διατησια και να δουν τα χαλια τους κτλ αλλα αυτοι ειναι λιγοι!
Ε ρε τι εχει να γινει το βραδυ στον σκατοΣΚΑΙ με τα γιουσουφακια του παιδεραστη! Να μαντεψω οτι την φαση με τον Μολεδο η του Εσιεν (αυτο που εκανε στον Μανταλο) δεν θα τις εχουνε; Για να δουμε αν ειμαι σωστος η λαθος!

Εικόνα katerina

Καλημέρα Σάββα και στα υπόλοιπα παιδιά. Το χθεσινό νομίζω ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Η αντίδραση του κοντοστούπη σε συνδιασμό με το τι λέγανε οι δημοσιογράφοι του ποα στα ραδιόφωνα, με εκνεύρισε απίστευτα. Αυτά τα μουνόπανα έχουν καταφέρει να μας χαλάσουν τα Σαββατοκύριακα. Ειλικρινά αδυνατώ να φανταστώ ένα τρόπο αντίδρασης από μεριάς μας. Γαμιούνται.

Εικόνα apostolos gaganis

Ένα πολύ γερό πήδημα στο Καραϊσκάκη πάντως, θα βοηθούσε την κατάσταση... ΚΑΘΑΡΟ και ΒΑΡΒΑΤΟ...

Εικόνα nikos michalopoylos

Tους ξυπνας φιλε! Απ την αλλη θα μου πεις εχουμε και κατι δικους μας που πρεπει να τα διαβασουν μπας και καταλαβουν!
Γαμησε τα! Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!

Εικόνα savvas gridlock

Αν κάτσει φάση και τα ξαναπούμε, Νίκο, θα σου δείξω μηνύματα από βάζελους. Στέλνουν σε εμάς να τα γράψουμε, λέει, επειδή φοβούνται ότι αν πάνε να τα πουν εκεί που πρέπει, θα πάει η φάπα σύννεφο από τους επιδοτούμενους. Είναι σε τέτοια απόγνωση που ψάχνουν στους απέναντι το δίκιο τους. Κάποιοι είναι και καλά παιδιά και τους λυπάμαι για ό,τι τραβάνε, επειδή δεν υποβαθμίζεται μόνο η ομάδα τους (που αυτό το γουστάρω με χίλια και θέλω να πάνε και πιο χαμηλά, στα τοπικά της ΕΠΣΑ), αλλά έχουν πρόβλημα και σε προσωπικό επίπεδο.

Εικόνα katerina

Να πάει να γαμηθεί ο ποα. Και στα τοπικά να πάει, πάλι μπόχα και δυσωδία θα αποπνέει. Σε προσωπικό επίπεδο έχουν πρόβλημα γιατί αφήνουν τους σουβλατζήδες να κάνουν κουμάντο. Θα ήξερε ο κόσμος του Ολυμπιακού ότι ένας σουβλατζής κάνει κουμάντο στο ποιος και πως μπαίνει στα γήπεδα του Ολυμπιακού και θα τον άφηνε να αλωνίζει; Παίρνουν αυτό που τους αξίζει σε όλα τα επίπεδα.

Εικόνα nikos michalopoylos

Να τα ξαναπουμε φιλε! Μαζευεστε στο γνωστο μερος πριν τα ματς η εχετε αλλαξει στεκι?