Ο ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ



Στην χθεσινή εκπομπή Kick Off στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, ακούσαμε τον καθηγητή διαιτησίας Παναγιώτη Βαρούχα να αναλύει τις επίμαχες φάσεις του παιχνιδιού Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, βγάζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ''σφαγμένο από τη διαιτησία'' τον ΠΑΟΚ.
 
Βέβαια, κάποιες φάσεις του φύγανε. Ενδεικτικά βάζουμε αυτήν και θα δούμε κι άλλες σε λίγες μέρες, ετοιμάζοντας βίντεο.
 
Την αποβολή του Τζιόλη δεν την είδε ο Βαρούχας. Επίσης, δεν είδε τις 3 αποβολές παικτών του ΠΑΟ που δεν έδωσε ο Μάνταλος στο σαββατιάτικο ματς ΠΑΟ-Ξάνθη, στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
 
Η σφαλιάρα του Μαρινάκη στο Νιέτο, το τράβηγμα και τα μπινελίκια του Εσιέν στο Μάνταλο και η σκαριά του Μολέδο (η οποία πανηγυρίστηκε σαν γκολ από την ''ένδοξη και τίμια'' greenwin Μπύρα 13) έγιναν αβαβά από το Βαρούχα. Και εις ανώτερα εκεί στο αλαφουζοκάναλο...

Σχόλια

Εικόνα Panos77777

Στις φάσεις θα πρέπει επίσης να προσθέσεις την ανύπαρκτη πρώτη κάρτα στον Ζντιελαρ! η μεγαλύτερη έμμισθη δημοσιογραφική αλητεία συνεχίζει ακάθεκτη ! Μέχρι και ο στησπου ο Νικολογιάννης ξεψαρωσε που ντρεπόταν να μιλήσει ! Δεν μπορει όμως να συνεχίζεται αλλο αυτο απο τα τρία εμμετικά μέσα Αλαφούζου κάτι πρέπει να γίνει !δεν μπορει το λαμόγιο ο σπυροπουλος που το παίζει γαύρος και κονομαγε απο τον οσφπ τοσα χρονια να λασπολογεί !

Εικόνα Chief Bromden

Η χθεσινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο γελοιότητας...
Ο Αλαφούζος κρίνοντας λανθασμένη μια φάση που συνιστά τον ορισμό της απευθείας κόκκινης έβαλε δύσκολα στους υπαλλήλους φερέφωνα. Τους ξεφτίλισε! Ξέρεις τι είναι να είσαι αναγκασμένος να βγαίνεις στην τηλεόραση και να υποστηρίζεις με σθένος πως πετάει ο γάιδαρος επειδή σε αναγκάζει το αφεντικό που στα σκάει; Η ξεφτίλα της δημοσιογραφίας...
Ακόμα μεγαλύτερος ξεφτίλας ο Βαρούχας, έτοιμος να βάλει τα κλάματα όταν τον στρίμωξε ο Πανούτσος...
- Πες, ήταν κόκκινη; Ναι ή όχι;
Είχε χεστεί πάνω του ο κακομοίρης, να του πετάς δίφραγκο να κάνει τούμπες είναι ο άνθρωπος...
Τον Πανούτσο τον παραδέχομαι από όταν πήγε στον ΣΚΑΙ και του βγάζω το καπέλο! Είναι σοβαρός επαγγελματίας και προπαντός σοβαρός άνθρωπος με αρχές. Δεν ξεπούλησε την αξιοπρέπεια του για να πιάσει μόνιμο στασίδι στα μέσα του Αλαφούζου. Δεν καταργεί την λογική και τους έχει κάνει πολλά χουνέρια.
Δυστυχώς οι συνεργάτες που τον περιστοιχίζουν δεν είναι ικανοί να παραδειγματιστούν...

Την πρώτη κίτρινη στον Τζαβέλα, τον ποιο βρώμικο παίχτη της τελευταίας δεκαετίας την είδαμε, την δεύτερη κίτρινη στον ίδιο την είδαμε επίσης. Την δεύτερη (σωστή) κίτρινη στον Τζιέλαρ την είδαμε, την πρώτη και ανύπαρκτη δεν την είδαμε ποτέ...

Για κερασάκι βγάλανε και τον Κόλκα με το κόκκινο σβέρκο να ειρωνευτεί και να μιλήσει για παίχτες που προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί τους με βρώμικο τρόπο... ποιος; ο Κόλκας!!! Ο υμνητής των κομπλεξικών τραμπούκων του Μπάοκ...
Τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, έστω αυτόν τον αναιμικό και φιμωμένο που μας παρουσιάζουν συνήθως δεν τον βγάλανε ποτέ...

Εικόνα Aprosarmostos17

Στο παιχνίδι του βάζελου σχολιάζουν μια φάση με τον Σολτάνι να σηκώνει το πόδι και τον Ταυλαρίδη ερχόμενο από πίσω του, να σκύβει και να τρώει την κλωτσιά του Σολτάνι στη μάπα. Για τη φάση αυτή ο Σολτάνι έφαγε κίτρινη, ενώ μάλλον ήταν στο όριο του φάουλ, αφού ο αντίπαλος σκύβει και φυσικά δεν υπάρχει πρόθεση.
Η συζήτηση στον σκάει ήταν αν ήταν κίτρινη ή κόκκινη κάρτα (!!!). Τελικά όσο και να το σπρώξανε, κόκκινη δεν μπορούσαν να τη βάψουν ούτε με σφαίρες.
Η πλάκα ποια είναι: προς το τέλος το ίδιου παιχνιδιού έγινε μια παρόμοια φάση αλλά με άλλους πρωταγωνιστές. Εκεί λοιπόν ο Ταυλαρίδης, με πρόθεση προσπαθεί να σκοράρει και κλωτσάει τον αντίπαλο στο πρόσωπο. Η ξεκάθαρη κίτρινη (τουλάχιστον) δεν δίνεται καν, ενώ το εξωφρενικό είναι ότι δεν αναφέρεται καθόλου στις φάσεις προς σχολιασμό του σκάει.
Κατά τα άλλα ένα από τα σχόλια των παρευρισκόμενων ήταν "το πρόβλημα είναι ότι οι διαιτητές δεν σφυρίζουν με τα ίδια μέτρα και σταθμά σε παρόμοιες φάσεις"... (!!!). ΑΒΥΣΣΟΣ.

Εικόνα red apple

Ρε τί ανέκδοτα είναι όλοι αυτοί ρε Σάββα...

Αβαβά τη φάση με τον Μποτία, αβαβά, στην ουσία την "απρόσεχτη" καρατιά του Περπάτοφ, αλλά ανελέητη κριτική για τη μπάλα που δεν έχει στηθεί καλά στο κόρνερ...

και να τάλεγε ο... Τοτός, πάει στο διάολο