ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡ ΤΟ ΜΕΟΥ!



Αφού βγήκε από τα σινιέ ρούχα του και ο Ιωάννου καταλαβαίνετε για το τί Νταχάου έπεσε απόψε στην Μόσχα.

EUROLEAGUE-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 92-85

Τί σας είχα γράψει;

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ" ...

Τους τάβγαλε, αλλά οι Μίδες δεν κατέβασαν πέντε, αλλά οχτώ, στο παρκέ. Αυτό το αποψινό ξεπερνά κάθε προηγούμενο και διεκδικεί θέση στο πάνθεον των μεγαλύτερων πούστικων σφαγών στα χρονικά του ευρωπαϊκού μπάσκετ (μετά το κόψιμο του Βράνκοβιτς, ασφαλώς).

Σωλήνας- ΤΣΣΚΑ, Συμμαχία. Λάσπη ο ένας, κλάμα ο άλλος, ε, είπανε οι ανθρωπίδες του Μπερτομέου να δώκουν υπεραξία στο μπάτζετ του Ιτούδη, που πρέπει να έχασε ίσαμε τρεις αιώνες ζωής βλέποντας τον πελεκητή Θρύλο να διεκδικεί, επί ίσοις όροις, το ροζ φύλλο.

Προσκυνώ τον νέο ηγέτη μας, Ντάνιελ, προσκυνώ τον κιλμπίλι του τρίτου δεκαλέπτου, προσκυνώ αυτό το μαύρο (χαρακτηρισμός λύπησης) τον Χάντερ που αν μπορούσαν θα του σφυρίζανε φάουλ επειδή φούσκωνε η κοιλιά του ύστερα απο κάθε ανάσα και τους ακούμπαγε...

ΥΓ. Έβγε στον Μίλος για την αντρίκια συμπεριφορά επιπέδου ουρακοτάγκου στον Βαγγέλη...Πήγε να του σπάσει το κρανίο κι αυτός έτρεχε για να βάλει καλάθι, πέντε εναντίον τεσσάρων.

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ποντικομαμμή ανθυπομελιτζανάκο (δήλωσε, η ντροπή της ελλάδας, απαντώντας στην επισήμανση πως η ΤΣΣΚΑ βάρεσε 35 βολές, ότι θα μπορούσαν να βαρέσουν... άλλες τόσες) στο έγραψα και χτες... Θα πέσει πέλεκυς στο φάιναλ φορ του Βερολίνου, για αυτό πάρε τα μέτρα σου:
ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΕ!

Red Apple 

 

Σχόλια

Εικόνα holland74

Καλά η φάση Μίλος-Βαγγέλη δεν έχει ξαναγίνει ούτε σε ντέρμπυ με ποα.....Παρόλα αυτά, έχουμε μπλέξει άσχημα, χρειαζόμαστε 5/7 για να προκριθούμε και ίσως ως τέταρτοι, η Λαμποράλ έχει ήδη 5 νίκες και 4 ματσάκια στην έδρα της, για να προκριθούμε πρέπει να μείνει μία εκ των Ρεάλ ή Μπάρτσα εκτός, ομάδες από τη χώρα του Μπαρτομέου δηλαδή...Ανησυχώ σοβαρά...

Εικόνα tsalouxidis

Πάμε φουλ για αποκλεισμό και δε νομίζω να βαράνε αρκετά δυνατά τα καμπανάκια. Εάν αποκόψει κάποιος το χθεσινό απ'τα προηγούμενα μένει στο ότι η ομάδα μετά τη νίκη με Χίκμι πάλεψε μέχρι τέλους μέσα στην ΤΣΣΚΑ και με κόντρα διαιτησία και αισιοδοξεί για τη συνέχεια. Αν το δούμε λίγο πιο συνολικά στα τελευταία 5 ματς της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ σε όλο το ματς με την Μπάμπεργκ, πίσω στο σκορ σε όλο το ματς με Ζαλγκίρις, πίσω στο σκορ σε όλο το ματς με τη Ρεάλ, πίσω στο σκορ σε όλο το ματς με την ΤΣΣΚΑ και πίσω στο σκορ στα 3/4 του αγώνα με τη Χίμκι. Πώς αυτή η ομάδα θα κατορθώσει να κερδίσει όλα τα ματς εδώ μέσα και θα την απασχολεί πού θα κάνει το διπλό εγώ δεν το βλέπω αυτή τη στιγμή. Η άμυνά μας είναι διαμπερές στο Σούνιο και στην επίθεση τα περισσότερα αξιόπιστα επιθετικά όπλα δεν έχουν ούτε ένα σύστημα σχεδιασμένο για πάρτη τους. Κι επειδή αντιλαμβάνομαι ότι ο Οντόμ είναι προς αποχώρηση για να έρθει ο ψηλός, τότε ζήσε μαύρε γάιδαρε να φας το Μάη τριφύλλι. Όχι επειδή ο Οντόμ είναι κανένας ολ σταρ παιχταράς αλλά επειδή σ'αυτόν τον Ολυμπιακό της αεράμυνας και των μηδέν συστημάτων στην επίθεση, άλλη σωτηρία από περιφέρεια με Χάκετ-Οντόμ δε βλέπω.
Να καταθέσω κι ένα θετικό, έχει στρώσει το ροτέησιο επιτέλους.

Εικόνα Hulio

Ο Τεοντοσιτς ειναι οτι χειροτερο εχει περασει απο τον Ολυμπιακο.....ο μεγαλυτερος μουλος στην ιστορια μας....εφυγε ο παλιο καρκινος και πηραμε πρωταθληματα και ευρωπαικα....οταν θα ερθει στο Σεφ θα τον χειροκροτησουμε? εγω θα ελεγα να τον βριζουμε για 40 λεπτα...την πρωτη χρονια του στην ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΣΤΟ F4 εβαζε τριποντα και πανηγυριζε σαν τρελος και εκανε αυτακια....οσο για τον Ιτουδη ,τι να πουμε ετσι κανανε καριερα αυτος και ο σουρακλας ο μεντορας του...

Εικόνα john

Δεν συμφωνώ.Εγώ ξερω οτι με τον Τεόντοσιτς πρωταγωνιστή και MVP πήραμε 2 κύπελλα την ωρα που οι άλλοι που έπαιρναν τα εκατομμύρια στα δυσκολα κρύβονταν. Ο Τεόντοσιτς αντιδρούσε στο πράσινο μπασκετικό κατεστημένο που εχει στηθεί εδώ και πολλα χρονια και δεν γούσταρε να τον καβαλάνε οι διαιτητές και να χάνει με εξωαγωνιστικό τροπο.

Εικόνα tsalouxidis

Καλύτερος παίχτης στα 2 κύπελλα που πήρε ο Ολυμπιακός. Εκπληκτικός στην κανονική περίοδο 10-11. Από ανύπαρκτος έως μαύρα χάλια σε ό,τι αφορά νοκ άουτ φάσεις πρωταθλήματος-ευρωλίγκας μαζί και τα προημιτελικά.

Εικόνα tsalouxidis

09-10 εννοώ. 10-11 πέταγε αητό

Εικόνα RED HELL

Εναν Ολυμπιακο με τοσα αγωνιστικα θεματα για να τον νικησει μια ομαδα σαν την Τσσκα μεσα στην εδρα της θελει 90-10 διαιτησια και εκτος λογικης σουτ απο κατι απιθανους.Και βγηκε το καθε μουνοπανο να μας πει οτι ηταν 50-50.Κριμα γαμω την τρελα μου να παιζουμε ετσι στη Ρωσια και να χανουμε απο Μπαμπεργκ και Ζαλγκιρις.
Πουτανας γιε Ιτουδη τα λεμε στο ΣΕΦ.

Εικόνα red apple

Ιτούδης, ΕΡΤ, η ντροπή της ελλάδας

Εικόνα Themis

Σωστός red apple ...!Πάντως και οι δηλώσεις των προπονητών στο παιχνίδι είναι έτσι (?) και πρέπει να υπολογίζονται από τους δικούς μας αναλόγως.Απ΄ότι είδα πάντως σε κρίσιμη φάση του τοπ16 οι δηλώσεις ιτούδη πιάνουν τόπο και οι διαιτητές φαίνεται να σφυρίζουν αδιάφορα ...Καλά τα αμυντικά δόγματα και οι λοιπές παπαριές των ειδικών αλλά στο μπάσκετ κερδίζει αυτός που βάζει περισότερους πόντους (αν και σήμερα δεν πήγαμε άσχημα νομίζω παίξαμε καλά)...

Εικόνα red apple

Θέμη, αν οι περισσότεροι πόντοι μπαίνουν α ντρι κά, κανένα πρόβλημα. Μπήκανε, νίκησαν οι άλλοι και πάμε γι' άλλα. Εδώ όμως τους προσφέρανε τη νίκη στο πιάτο. Δεν είπαμε! Καλή ομαδίτσα η ΤΣΣΚΑ, με πολύ καλούς σουτέρ, αλλά φίλε μου, όταν βάζεις σε λειτουργία τα δοκιμασμένα γρανάζια του Σωλήνα, έ, άιντε μου και ....

Επίσης, να σου επισημάνω πως δεν έχει υπάρξει, στο βαθμό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό, τόση "ανάποδη" διαιτησία, σε Ελλάδα-Ευρώπη, σε βάρος άλλης ομάδας-διεκδικήτριας της ευρωλίγκας. Παπαροσφυρίγματα πάντα υπάρχουν, αλλά σφαγές όπως η χθεσινή, μόνο με λαγό. Εδώ -και δεν έχει σημασία αν η ομάδα δεν έκανε καλό παιχνίδι- μας στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη στο εντός με την Μπάμπεργκ. Εδώ μας πήγαιναν κωλοφεράτζα σε όλο σχεδόν το παιχνίδι, με την Χίμκι. Βάλε τώρα τον λαγό και τα σφυρίγματα που παίρνει, διαχρονικά και το τί προστασίας απολαμβάνει και κάμε τις συγκρίσεις για να δεις πως η ομάδα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται με το σύστημα να λειτουργεί, στην ουσία, σαφώς εναντίον της.

Εικόνα Count Cagliostro

Παλιομαλάκα σερβομεταφραστή στον κάρφωσε ο Μπουρούσης και εσύ έγινες εξώφυλλο επειδή στην συνέντευξη Τύπου μιλούσες για την άμυνα του Ολυμπιακού και την ανοχή της διατησίας!!!

Σήμερα ρε γαμ... δεν έχεις λίγη αξιοπρέπεια και δηλώνεις πως θα μπορούσες να βαρέσεις και άλλες 30 βολές? Μακάρι να σε πετύχουμε και πιο μετά ρε ξευτυλισμένε!

Εικόνα red apple

Θα τον πετύχουμε Κόμη μου...Μην μου ανησυχείς