ΠΕΣΤΕ ΧΑΜΩ!



Μετά τη δημιουργική αριθμητική του Κιοφτεντζόγλου (http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/160212/ti-einai-o-olympiakos) που τόσο κατέπληξε τους μύστες των θετικών επιστημών καταγράφεται πανστρατιά των πουθενάδων της σούπερ λίγδας που ποντάρουν τα ρέστα τους για μια πρόσκαιρη χαρά, στο άεκ.

Οι τζογαδόροι της αρδοπουστιάς στο οχυρό gazzetta σέρνουν το χορό με ένα κείμενο- μαυσωλείο για τις μεγάλες νίκες της αδικεμένης προσφυγοπούλας κόντρα στον Θρύλο. Στο κείμενο παρελαύνουν ο Ντέμης, ο προνομιακός συνομιλητής κυβερνήσεων (http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150319/epaggelma-pronomiakos...) , ο Μπλάνκο, από τους πρωταγωνιστές του (άκλαφτου) στημένου ΑΕΚ-Βόλος 0-4 (https://youtu.be/J8A0ONK2Flo) και βέβαια ο Ρίμπο ο δραχμοφονιάς, ο "συνταξιούχος που ήρθε να κολλήσει τα τελευταία ένσημα στον Ολυμπιακό", αλλά αναβαφτίστηκε στην κολυμπήθρα της κούλας επειδή, έτσι βόλευε.     
 

Αποτέλεσμα εικόνας για πέστε κάτω photos
 

"NTEΜΗΣ: Αποτέλεσε τον... δήμιο του Ολυμπιακού σε αρκετές αναμετρήσεις των δύο ομάδων κατά την διάρκεια των 7 ετών που φόρεσε την φανέλα της Ένωσης. Από το 1996 έως και το 2003 που μετακόμισε στην Μαδρίτη για την Ατλέτικο, ο Ντέμης πέτυχε 9 γκολ επί των «ερυθρόλευκων τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό όμως που έχει ξεχωριστή σημασία είναι εκείνο της 31ης Ιανουαρίου του 1999, όταν και στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης, ταλαιπώρησε τον Γιώργο Ανατολάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Το στοιχείο που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι ο πανηγυρισμός που ακολούθησε, καθώς ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» σκαρφάλωσε στα κάγκελα της σκεπαστής...
ΜΠΛΑΝΚΟ:Στα 4 χρόνια που έμεινε στην Ελλάδα, ο Αργεντίνος επιθετικός βρήκε 5 φορές δίχτυα απέναντι στον Ολυμπιακό. Μπορεί να ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για το θριαμβευτικό 4-0 του 2008, όμως ξεχωριστή σημασίας είναι εκείνος της σεζόν 2009-10 που είχε τον χαρακτήρα του buzzer beater... Εκείνο το ντέρμπι λοιπόν είχε μπει στο 90ο λεπτό του, όταν ο Ντιόπ έκανε μία ατομική προσπάθεια από αριστερά, ντρίμπλαρε μέχρι και ένα καπνογόνο που είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος προ κενού τέρματος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στην ΑΕΚ.
ΡΙΒΑΛΝΤΟ: Δεν πέτυχε κάποιο γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του, αλλά ο θρίαμβος επί του Ολυμπιακού το 2008 είχε την υπογραφή... Ο λόγος; Ο χαρακτήρας εκδίκησης που είχε πάρει εκείνο το ματς, αλλά και τα 4 δάχτυλα που είχε δείξει μετά το τέλος της αναμέτρησης στον κόσμο".

 ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ ΚΙ ΙΔΡΩΤΑΣ ΑΠΟ 85 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
 
Tα 85 γκολ του Ολυμπιακού ως φιλοξενούμενος επί της ΑΕΚ!
 

Και η (φιλοξενούμενη) απάντηση του Θρύλου:
(http://www.gazzetta.gr/football/article/875683/ta-85-gkol-toy-olympiakoy...)!

ΥΓ. Η ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΝΕΑ ΛΙΜΟΖ ΠΑΙΖΕΙ... ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για olympiacos basket photos

Ερώτηση στον ντε Κολό: Τον εφετινό Ολυμπιακό, πως τον βλέπεις;

«Ξέρεις κάτι; Πως δεν μπορεί να πεις κανείς κάτι με σιγουριά για τον Ολυμπιακό! Πόσες και πόσες χρονιές, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και στο τέλος που τον έβρισκες, που τον έχανες, ξαφνικά έφτανε στο φάϊναλ-φορ! Τα τελευταία χρόνια, πάντα έχει ποιοτικό ρόστερ, αλλά το βασικό χαρακτηριστικό του, είναι ότι παίζει δυνατά κι επιθετικά και δεν παραδίνεται ποτέ! Οπότε, μοιάζει περιττό να πω πόσο συγκεντρωμένοι πρέπει να είμαστε εναντίον του...»
Και το σχόλιο του πουθενά:
lambgav1
13:23 | 12-02-2016. "Να κανω μια ερωτηση σε ολους τους θαυμαστες του "παικταρα" Σπανουλη ( οπως ο Γαλα και αλλοι). Αν σας ελεγαν "θελετε στη θεση του Σπανουλη (ο οποιος αμειβεται με 2,5 εκ.) τον Ντε Κολο (ο οποιος αμειβεται με 1,5 εκ.) και σαν μπονους, για να συμπληρωσουμε το υπολοιπο ποσο, εναν παικτη, οπως ο Πριντεζης (1 εκ.)" τι θα απαντουσατε; Να μαντεψω....."σε καμια περιπτωση, δεν αλλαζουμε τον ηγετη μας με τιποτε...". Και επειδη ειμαι βεβαιος οτι αυτη θα ειναι η απαντηση σας, θα ηθελα να αναφερω το εξης: φανταστειτε στη θεση του Σπανουλη να ειχαμε εναν τετοιο συνδυασμο παικτων ποσο πιο δυνατη θα ηταν η ομαδα και αδιαφιλονικητο φαβορι για την κατακτηση του τροπαιου".

Red Apple
 

 

 

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

Του Δέλλα στην φωτογραφία του πονάει το νεφρό;

Εικόνα red apple

ναι, δεν πρόλαβε να κατέβει το σκατό στην κάλτσα, σκάλωσε στον νεφρό και τον πόνεσε! Τουλάχιστον ο τσου ρε Λάκης, πιο πίσω, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Το σκατό κατέβηκε κανονικά στην κάλτσα και κατά πως φαίνεται έπιασε να την καθαρίζει.

Επίσης, αν πρόσεξες στη φάση που πανηγυρίζει ο Τζόλε διακρίνεται ο "δήμιος", Ντέμης με κατεβασμένο κεφάλι από τη φάπα...