ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΟΙ "ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΙΝ" ΦΑΣΕΙΣ ...ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ



Επειδή η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης, παραθέτουμε ξανά την χθεσινή ανακοίνωση του επίσημου Ολυμπιακού που ήρθε καπάκι μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα κόντρα στην Κούλα ...μπας και την εμπεδώσετε. Γραμμή-γραμμή θα σας την αναλύσουμε προκειμένου να γίνει αντιληπτό το πόσο εύστοχη ήταν...
 
Απόψε είδαμε από τον διαιτητή Καλογερόπουλο το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποβολή φάντασμα, πέναλτι, κίτρινη και δεύτερη αποβολή φάντασμα. Πού είναι απόψε οι κύριοι Κορέας, Ανδρεάδης και Σιμιτζόγλου; Πού είναι ο ψηλός παναθηναϊκάκιας εισαγγελέας; Όλοι αυτοί τα τελευταία 4 χρόνια συμμετείχαν στη μεγάλη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου μας και τώρα προφανώς χαίρονται για όσα έγιναν και μάλλον θα κοιμηθούν ήσυχοι.”
 
- Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΤΙΑ + το βίντεο της φάσης
 
Αρκετοί υποστηρίζουν ότι σηκώνει συζήτηση το αν ο Αραβίδης στην συγκεκριμένη φάση ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Την στιγμή που περιμέτρικά βρίσκονται άλλοι δυο παίκτες και η μπάλα θα μπορούσε να έχει πάει οπουδήποτε. Από την άλλη βλέπουμε πως ο παίκτης βρίσκεται στον άξονα, πως έχει προϋποθέσεις να τελειώσει την φάση από μια σχετικά καλή απόσταση με το τέρμα συνεπώς θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και για μια προφανή ευκαιρία σημείωσης τέρματος. Αυτό όμως είναι συζήτηση αναφορικά με την κόκκινη που συνοδεύει ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ. 
 
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΟΤΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Η ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΔΗ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΔΗ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΤΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΔΗ. 
 
Στο σημείο αυτό, θα είχε ενδιαφέρον να παραθέσουμε ένα απόσπασμα της σημερινής ανάρτησης του γίγαντα Μανώλη Γαβαθιώτη, στον "ηλεκτρονικό" Γαύρο ...όπου και μεταφέρεται η θέση του Χιου Ντάλας αναφορικά με το αν υπήρχε φάουλ και κόκκινη στην συγκεκριμένη φάση.
 
"Χαρακτηριστικά ήταν τα λεγόμενα του Χιού Ντάλας, ο οποίος το πρωί της Κυριακής στο σεμινάριο διαιτησίας που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ, ανέλυσε τη φάση της αποβολής του Ισπανού αμυντικού στο πλαίσιο της "προφανούς ευκαιρίας για γκολ". Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντάλας ασχολείται με την εκπαίδευση των διαιτητών, γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στα λεγόμενά του. Ο Σκωτσέζος λοιπόν, ξεβράκωσε τον Καλογερόπουλο ο οποίος παρακολουθούσε  με σκυμμένο το κεφάλι τα λόγια του Χιού Ντάλας που εξηγούσε για ποιο λόγο ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να αποβληθεί ο Μποτία. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Αραβίδης - ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ - δεν βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο εν λόγω ήθελε πολύ δουλειά ακόμα για να δημιουργήσει ευκαιρία. Αυτό σημαίνει οτι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να αλλάξει η αριθμητική ισορροπία των δύο ομάδων, αφού ο επιθετικός δεν βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ."
 
-ΠΕΝΑΛΤΥ, ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ  +το βίντεο της φάσης
 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ γίνεται λόγος για κίτρινη αλλά και ΠΕΝΑΛΤΥ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ στην φάση του Μιλιβόγεβιτς. Μιας η απόσταση είναι πολύ κοντινή και ο παίκτης δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να αποφύγει την μπάλα την ώρα που αυτή χτυπάει στο χέρι του. Γιατί είναι η μπάλα που (αναπόφευκτα)πηγαίνει στο χέρι του Μιλιβόγεβιτς και όχι το ανάποδο ...κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα, αν εστιάσει κανείς στην φορά του χεριού του παίκτη ενώ η μπάλα κινείται. Γιατί κατά την επαφή μπάλας-χεριού δεν γίνεται να καταλογισθεί πρόθεση στον παίκτη ...λόγω της απόστασης αλλά και λόγω του τρόπου με τον οποίο προσπαθεί να απομακρύνει ο Λούκα το χέρι του από την μπάλα.
 
Και για να μην συζητάμε μαλακίες παραθέτουμε ΑΥΤΟΥΣΙΟ τα κομμάτι που μας αφορά από τον ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ -που δεν επιδέχεται και καμιάς αμφισβήτησης- για την σεζόν 2015-16 από την ΕΠΟ. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω στην εικόνα προκειμένου να διαβασθεί πιο άνετα. 
Δεν έχει επίσης νόημα να συζητάμε  το αν υπάρχει επανάληψη(ασφαλώς και δεν έχουμε επανάληψη, έχουμε έμμεσο) καθώς και για το πόσοι ήταν μέσα όταν χτυπήθηκε το πέναλτυ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ OMΩΣ!
 
-ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ...Ο ΛΟΥΚΟΥΜΟΣ
 
Τι ήρθες ρε αρχίδι να κάνεις εδώ; Πάλι τα ίδια στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Θα σε λιώσω, θα σε γαμήσω, θα σε πνίξω με το κασκόλ γαμώ την «συμμορία» σου. Θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Ξέρω ποιος είσαι, ξέρω πού μένεις και τι κάνεις. Θα  σε γαμήσω, θα σε λιώσω εσένα και την «συμμορία» σου.
 
Όχι, τα παραπάνω δεν είναι η δική μας προτροπή προς όποιον ενοχλήθηκε με τα μπινελίκια και το ύφος προηγούμενων αναρτήσεων. Αυτές είναι οι απειλές του Μελισσανίδη προς τον παρατηρητή Κύρκο όπως γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος. Που επιβεβαιώνουν απολύτως τις αιχμές του επίσημου Ολυμπιακού περί εγκληματικής οργάνωσης με προεξάρχοντα τον λαθρέμπορα της Κοκκινιάς. Άραγε να’παιξαν ρόλο οι απειλές Μελισσανίδη στην έκβαση του αγώνα; Λέτε να διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα; Λέτε να βοήθησαν την νίκη μιας ΑΕΚ που πρώτη φορά πάτησε περιοχή στο 29ο λεπτό και έκανε την πρώτη της ευκαιρία στο 5ο λεπτό της επανάληψης;;
 
Πράγματι, ο χθεσινός αγώνας ήταν ένας αγώνας ζωής και θανάτου για την ΑΕΚ. Το έδειξε ο πρόεδρός της με τους τραμπουκισμούς, το έδειξαν  κι οι παίκτες της με το πάθος και τον ατσάλινο χαρακτήρα που έβγαλαν στο γήπεδο. Όταν ως και το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με μόλις λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν για την λήξη του ματς ...αυτοί σωριάζονταν στο γήπεδο σαν τα κοτόπουλα, απρόκλητα, προκειμένου να μην παιχτεί ποδόσφαιρο.
 
Και μιας και παραπάνω έγινε λόγος για εγκληματικές οργανώσεις κρατήστε και κάτι ακόμα: Θα’ναι ραγδαίες οι εξελίξεις, για τους εισαγγελείς που κατονομάζονται στην ανακοίνωση. Έρχονται δύσκολες μέρες για τους δικαστικούς λειτουργούς που ασκούσαν πλημμελώς τα καθήκοντά τους. Εξυπηρετώντας συμφέροντα ...πρασινοκίτρινα, παίζοντας τα βαθιά λαρύγγια δημοσιογράφων-εξυγιαντών μεταμεσονύχτιας ζώνης. Έρχεται ξήλωμα και αργία για τους εισαγγελείς που έκαναν γαργάρα τις καταγγελίες διαιτητών και πολιτικών για απειλές κατά της ζωής τους.
 
Εδώ θα'μαστε για να δούμε πόσο ξινές θα βγουν οι χαρές στα πουτανάκια!
 
DRAZA

Σχόλια

Εικόνα thita

ξεβράκωμα draza, keep going, άλλο αν οι δυνάμεις της υγείας δεν ιδρώνουν

Εικόνα DRAZA

Δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς.

ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Απαντάω, έστω και καθυστερημένα, σε όλους όσοι μου απαντήσατε παρακάτω. Συμφωνώ μαζί σας ότι ο διαιτητής ευνόησε την Α.Ε.Κ. Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι ο διαιτητής δεν ήταν στημένος να κάνει κάτι τέτοιο. Και για να το τελειώσω, θα κάνω πιο σαφείς τις θέσεις μου για τις επίμαχες φάσεις.

-Η κόκκινη του Μποτία ορθώς δόθηκε (ασχέτως του τι έχει πει ο Χιου Ντάλας, εγώ τη γνώμη μου λέω), από τη στιγμή που δόθηκε το φάουλ. Το ερώτημα είναι αν ήταν φάουλ. Έχοντας δει 100 φορές το ριπλέι, δε θα στοιχημάτιζα ούτε λεπτό υπέρ του ναι ή του όχι. Δεν ξέρω. Οπότε, δεν μπορώ να κατηγορήσω το διαιτητή.

-Η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μιλιβόγεβιτς ήταν λανθασμένη, ακόμα κι αν ήταν πέναλτι. Δεν είχε δόλο για χέρι και ήταν πολύ κοντά. Ωστόσο, θεωρώ ότι ήταν πέναλτι. Φανταστείτε, μόνο, τι θα λέγαμε αν ήταν αντίστροφη η φάση και δεν το έδινε σ' εμάς αυτό το πέναλτι. Νομίζω ότι οι κανονισμοί διαιτησίας επιβάλουν στον αμυνόμενο να μην κάνει προέκταση των χεριών. ΝΑ ΠΡΟΝΟΕΙ. Διότι, πολλές φορές, είναι δυσδιάκριτο το αν έχει ή όχι πρόθεση ο αμυνόμενος να κάνει χέρι. Οπότε, τιμωρεί το άπλωμα των χεριών. Ήταν, εν ολίγοις, υποχρεωμένος ο Μιλιβόγεβιτς να έχει μαζεμένα τα χέρια του. Γνώμη μου, πάλι.

-Η κόκκινη του Γκάλο επαφίεται στον διαιτητή. Αν το παιχνίδι ήταν 11 vs 11 εκείνη την ώρα, δε θα το έδινε, πιστεύω. Αλλά και που το έδωσε, κανείς δεν μπορεί να τον κατακρίνει. Ορθώς έπραξε, λοιπόν.

-Το πέναλτι που ζητάει η Α.Ε.Κ είναι μία πολύ δύσκολη φάση. Φαίνεται να μην τον βρίσκει, αλλά πάλι δε θα το ρίσκαρα. Ο Ζουκουλίνι δεν το ζητάει, όπως και κανείς από την Α.Ε.Κ, παρά μόνο η κερκίδα, άρα σωστά δεν το έδωσε.

-Πολύ κακώς έκοψε την αντεπίθεση του Φορτούνη.

-Την κόκκινη του Ζουκουλίνι στον Ντουρμάζ δεν την συγκράτησα. Θα πάρω θέση όταν τη δω στο βίντεο του sam anderson, που προφανώς θα ετοιμάσει...

-Τέλος, δεν υπάρχει καμία παράβαση από πλευράς Α.Ε.Κ στη φάση του πέναλτι. Τυπικά, έπρεπε να ακυρωθεί, αλλά το ίδιο γίνεται στο 99% των πέναλτι, μιας και δε μιλάμε για κραυγαλέα πρόωρη είσοδο του Βάργκας ή κάποιου άλλου.

Συμπερασματικά, έκανε λάθη κατά του Ολυμπιακού και είχε και φάσεις που είναι υπό συζήτηση. Υπήρχαν πολλές δύσκολες φάσεις στον αγώνα. Από τις τρεις πολύ δύσκολες φάσεις, τις δύο τις έδωσε κατά του Ολυμπιακού και τη μία κατά της Α.Ε.Κ. Το γεγονός ότι στο 0-0 του τυχαίνει φάση που θα μπορούσε να δώσει πέναλτι υπέρ της Α.Ε.Κ (ασχέτως, ξαναλέω, που δεν ήταν) και δεν το έκανε, μου υποδηλώνει ότι δεν ήταν στημένος. Από 'κει και πέρα, έχουμε κάθε δικαίωμα να νιώθουμε αδικημένοι.

Εικόνα DRAZA

- Η κόκκινη του Μποτία είναι συζήτηση που αφορά την προφανή θέση για την επίτευξη τέρματος ...από την στιγμή που όπως λες έδωσε το φάουλ. Για το αν ο Αραβίδης είναι σε προφανή θέση για γκολ λοιπόν στην καλύτερη περίπτωση οι απόψεις διίστανται και αυτός που υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε προφανής θέση για γκολ(ασχέτως αν κι εγώ ο ίδιος συμφωνώ με την θέση αυτή ερμηνεύοντας τον κανονισμό) δεν είναι κανένας γαλατάς ...καθηγητής διαιτησίας είναι. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΤΙΑ.

- Για τον Μιλιβόγεβιτς, ο κανονισμός είναι σαφής. Έχει βγει και το σχετικό απόκομμα ..γίνεται και παραπομπή στο πλήρες κείμενο. Βάσει του κανονισμού δεν υπάρχει κανένα πέναλτυ και καμιά κάρτα αφού δεν γίνεται –για τους λόγους που αναφέρονται στην ανάρτηση - το συγκεκριμένο χέρι να καταλογιστεί. Την συγκεκριμένη φάση μάλιστα την θεωρώ αρκετά ξεκάθαρη που δεν χρειάζεται και πολλά πολλά για να πάρεις απόφαση. Αρκεί να δεις την απόσταση.

- Δεν έχει πολύ νόημα να συζητούμε για το πόσο «νόμιμη» ή «νομότυπη» ήταν η εκτέλεση του πέναλτυ από την στιγμή που δεν θα έπρεπε να’χουμε φθάσει ποτέ εκεί. Βάσει του κανονισμού θα έπρεπε να έχουμε έμμεσο ύστερα από το “ριμπάουντ / φόλοου” του Βάργκας.

- Στο πέναλτυ που ζητάει η ΑΕΚ δεν έγινε τίποτε ...κάτι που φαίνεται από την στάση των αεκτζήδων την ώρα της «ανατροπής) αλλά και από την στάση του «ανατραπέντος» Ζουκουλίνι. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ «ΗΠΙΕΣ» ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

- Την φάση Ντουρμάζ – Ζουκουλίνι δεν έχω προλάβει να την δω ούτε κι εγώ ως τώρα. Πέραν της δουλειάς, ως τώρα ανοίγω υπολογιστή και τάμπλετ μόνο και μόνο προκειμένου να απαντήσω σε σχόλια. Επειδή ο Σαμ Άντερσον είναι ένας από εμάς ...επιβεβαιώνω την πρόβλεψή σου ότι κάτι θα ανεβάσει χαχαχαχα.

Εικόνα Themis

Σεμιναριακή ανάλυση από γίγαντα Draza (με αυτά που ακούμε αυτές τις μέρες θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε)...Συνέχισε έτσι Draza !

Εικόνα DRAZA

Θα συνεχίσω!

Εικόνα RED HELL

Να μπαινεις στο γκαζετα μετα το ματς και να βλεπεις το καθε αρχιδι σε εκσταση.Και οταν πας να απαντησεις να μην σου περνανε μηνυματα οι σιχαμενοι.Το μονο καλο απο ματς σαν το προχθεσινο ειναι οτι συσπειρωνομαστε.
ΥΓ.Το ειδα σημερα και εφριξα.Ειμαι στη Νομικη και πηγαινω προς την αιθουσα που εδινα το τελευταιο μαθημα.Καθως περπατουσα λοιπον φτανω στο σημειο οπου συνηθως εχουν τα τραπεζακια τους οι κωλονεολαιες.Και εκει ξαφνικα πανω σε εναν πινακα ανακοινωσεων καρφιτσωμενο ενα χαρτι να γραφει με κεφαλαια(ειχε τυπωθει σε υπολογιστη)Μαρινακη πρεζεμπορα.Εκανα μαλακια που δεν το τραβηξα επιτοπου να το σκισω.
ΥΓ1.Ποτε εβρισε ο γυφτος ο Τσακιρης τον Ολυμπιακο?

Εικόνα aris belem

Άκου φίλε, γκαζετες, εθνοσπόρια, γκολ και σεντραγκολ και λοιπά τσάτσικα μέσα, ανήκουν στους mediaρχες-δορυφόρους του βάζελου και των από δίπλα άλλων πικραμένων. Σε μια τέτοια σφηκοφωλιά εργάστηκα ένα χρόνο- δεν φαντάζεσαι πόση πλάκα είχε όταν απ τα γραφεία των "αντικειμενικών" τσάτσων επικρατούσε βουβαμάρα όταν ο Θρύλος πέταγε γκολ στην Ευρώπη και τι πνιχτές κραυγές όταν δεχόμασταν γκολ. Ακόμα και ένα δήθεν αντικειμενικό, το 24, έθαψε μαζί με τα υπόλοιπα την εξής ψηφοφορία:http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/results-who-has-the-best-fans-in-europe-11163/ Για σκέψου τι θα γινόταν αν βρισκόταν στην θέση μας ο βάζελος! Σκέψου απλά πρωτοσέλιδα και διθυράμβους. Μην ασχολείσαι λοιπόν και μην χαλιέσαι, γραψτους εκεί που πρέπει και ούτε κλικ μην δίνεις στα τσουτσέκια, πόσο μάλλον σχόλια. Εδώ έπαιζαν οι κοριτσάρες μας τελικό champions league στο πόλο, ευρωπαϊκά κανάλια το δειξαν το ματς, οι δικοί μας σφυρίζαν αδιάφορα.

Εικόνα DRAZA

Χαρά στο κουράγιο σου που μπαίνεις σε αυτά τα μπουρδέλα και σχολιάζεις κιόλας. Τουλάχιστον σώζε το σχόλιο πρώτα σε κάποιο έγγραφο στο πι-σι σου ...ώστε να το ενσωματώσεις σε κάποιο σχόλιο που θα κάνεις αλλού απαντώντας έστω δια της πλαγίας οδού.

Εικόνα john

Εντάξει είναι παλια η ιστορια με το noor1. Ο πρεζεμπορας πιάστηκε ενας ουρμαν η κάπως ετσι βρίσκεται απο πίσω.

Απλα μπορούσες να γράψεις απο κάτω ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ

Εικόνα DRAZA

ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ "ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ".

Εικόνα SAINARK

Για ολους εμας που παταμε σε λιγο τα πενηντα και η πρωτη σκεψη πολλα χρονια τωρα ειναι ποτε βγαινουν τα διαρκειας ειναι καιρος το Καραισκακι να θυμισει κατι απ΄τα παλια τα "παλιομοδιτικα" στα ορια της νομιμοτητας φυσικα(πως λενε στο μπασκετ αμυνα στα ορια φαουλ).Καλος ο ποδοσφαιρικος πολιτισμος αλλα πρεπει να μυρισουμε και τον φοβο των απεναντι οπως παλια που μετα το Μοσχατο φευγαν τα πρωτα τσισα.Και καμια προπονησουλα ανοικτη για το κοινο δεν θα μας χαλαγε, που και που.ΚΑΛΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ DNA MAΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Εικόνα nikos michalopoylos

Πολυ σωστος φιλε! Συμφωνω απολυτως!

Εικόνα Chief Bromden

Συμφωνώ και εγώ με την σειρά μου...
Το γλέντι της Ριζούπολης με τον Βάζελο από αυτά τα ΄΄παλιομοδίτικα΄΄ κρίθηκε:

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&u...

Εικόνα Andreas

Απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση καθώς και βάση αγωγής για προσβολή προσωπικότητας. Τί θα κάνει ο «συμμορίτης» Κύρκος για αυτά; Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας;

Πρέπει όμως στα επόμενα παιχνίδια μαζί τους (όχι μόνο αυτή τη σεζόν, τις επόμενες 150) να μπαίνουν ΟΛΟΙ οι δικοί μας λυσσασμένοι μέσα, κεφάλι να μην σηκώσουν οι άλλοι. Όχι όπως με παοκ που στο πρώτο εντός μετά τα ωραία της Τούμπας έχασαν. Να μην ξεχνάμε, ένα πανηγύρι τους ανούσιο, 10 συντριβές από εμάς. Αν τους μάθουμε ότι μασάμε στον τσαμπουκά θα τον κάνουν συνέχεια. Κόψιμο μαχαίρι αυτά κι ας χάσουμε. Κι ας μην μου άρεσε η μπάλα που παίξαμε προχθές, δε θα πω δεν είμαι ικανοποιημένος.

Ακόμα μεγαλύτερο κόψιμο στην προπαγάνδα τους (ξέρω, δεν γράφω τίποτα καινούριο, ειδικά στο συγκεκριμένο σάιτ, τα λέω μπας και ηρεμήσω). Καλά λέει ο φίλος πιο κάτω ότι αποδίδει καρπούς. Έχουμε καταντήσει τη σφαγή του Ολυμπιακού να την λένε 50-50 και στις νίκες μας να ψάχνουν τα ανάποδα πλάγια 3 φάσεις πριν. Πού είναι όλοι οι υπερευαίσθητοι «γαύροι» που ντρέπονται με «τέτοιες νίκες»; Τώρα, με τέτοιες ήττες είναι ικανοποιημένοι; Αποδοχή της προπαγάνδας των άλλων από εμάς = σφαγή και δεν πειράζει. Απαξίωση του πρωταθλήματος = απαξίωση του πρωταθλητή. Γράφουν στα σάιτ σχόλια δήθεν γαύροι και ψαρώνουν οι δήθεν ευαίσθητοι και αντικειμενικοί και λένε έχεις δίκιο φίλε, ντρέπομαι για το Μαρινάκη, για την ομάδα, για ... Σιγά ρε φίλαθλε. Όποιος είναι φίλαθλος δεν υποστηρίζει ομάδα, απλά του αρέσει το άθλημα. Όποιος ντρέπεται να αλλάξει ομάδα, να υποστηρίζει κάποια για την οποία δεν ντρέπεται. Εδώ όταν είχαμε χρέη τα πληρώσαμε, δεν γίναμε ομάδα Γ΄ Εθνικής για να σβηστούν.

Εικόνα DRAZA

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επιβάλλεται να κάνει την δουλειά του ...και ο συμμορίτης Κύρκος εφόσον τα έγραψε στο φύλλο αγώνος όπως ακριβώς τα μεταφέραμε δεν μένει να κάνει κάτι άλλο πλέον. Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη...

Εικόνα Andreas

Για την αθλητική δικαιοσύνη δεν ξέρω. Για την τακτική όμως πρέπει να κάνει. Δεν διώκονται αυτεπάγγελτα αυτά.

Εικόνα DRAZA

Κοίταξε το να κινηθεί πρώτος αυτός καταλαβαίνεις ότι είναι ...θέμα από μόνο του. Να είμαστε κι εμείς λογικοί και κάποια πράγματα να τα καταλαβαίνουμε. Παιδιά έχει γυναίκα έχει δεν παίζουμε με αυτά. Έχουν βγει δημόσια όλα αυτά όμως ...μπορούν να τον καλέσουν αυτοί που πρέπει.

Εικόνα Andreas

Ξέρω ότι καποια πράγματα δεν είναι απλά και που τα έγραψε μπράβο του. Στην τελική πώς θα αξιολογήσει τί να κάνει είναι δικαίωμά του. Απλά στην μία περίπτωση να καταθέτουν «μου είπαν πως τους είπαν ότι άκουσαν» και να το λένε εγκληματική οργάνωση και στην ευθεία απειλή να μην γίνει τίποτα και να μην υπάρχει εγκληματική οργάνωση είναι να τρελαίνεσαι, έχει γίνει το άσπρο μαύρο. Δύο σφαγές σε 24 ώρες μου έπεσαν βαριές.

ΥΓ: Μηχανή είσαι στις απαντήσεις. Ο Γιάννης ο Λέης πρέπει να γράφει με το Νίκο το Ντορίτο.

Εικόνα DRAZA

Για αυτό λέω ότι προτιμότερο θα'ναι να τον καλέσουν. Κατά τα άλλα έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα τα υπόλοιπα. Κάτι εκπομπές της κακιάς ώρας και ένας μοντελοπνίχτης δικηγόρος πυροδότησαν την υπόθεση των στημένων. Στην συνέχεια μια μεταμεσονύχτια εκπομπή και κάτι δημοσιογράφοι μπροστινοί παραγόντων(όνομα και μη χωριό) άνοιξαν τον ασκό της εγκληματικής οργάνωσης ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΤΟΥΚΟΥ;; Αν περάσει ντούκου τότε θα'ναι και βαρύτερος ο πέλεκυς!

Εικόνα Hulio

να δωθει το ονομα του μουλου δημοσιογραφου της Κουλας που εβριζε τον Πειραια και τον Ολυμπιακο....γραφουν ολοι στα ολυμπιακα σαιτ για καποιον δημοσιογραφο που εβριζε αλλα δεν δημοσιοποιουν το ονομα του....Τωρα να το μαθει ο λαος του ΟΣΦΠ

Εικόνα DRAZA

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ'ΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΗΔΗ.

ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΩ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΑΪΤ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ...ΕΒΑΨΕ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ...ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΤΡΕΞΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΤΟΥΝ. ΦΤΥΣΙΜΟ, ΧΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ(ΑΝΤΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ) ΜΟΛΙΣ ΓΑΥΡΟΥΣ.

ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΔΑΚΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ, ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ.

Εικόνα Hulio

αδερφε Draza καταλαβαμε....Τσακιρης....οχι δεν εχω επαφη με τα σοσιαλ μιντια...ευχαριστω παντως...απλως δεν πρεπει να μεινει και αυτος ατιμωρητος

Εικόνα DRAZA

ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΛΕΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ "ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΡΟΜΑΝΤΖΟ". ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ...ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ.

ΜΑΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ.

Εικόνα Hulio

συμφωνω....απο την διοικηση μας δεν πρεπει να μεινει ατιμωρητος

Εικόνα DRAZA

και επαναλαμβάνω ...μέλη της διοίκησής μας τον έτρεξαν και τον έβαλαν στην θέση του μπαμ μπαμ μες στο σπιτάκι του

Εικόνα Chief Bromden

Κοιτάζω την φωτογραφία στην κορυφή της ανάρτησης και ευχαριστώ τον θεό που με έκανε Ολυμπιακό και δεν θα δω ποτέ τέτοιες σκηνές από τα αποδυτήρια μας...

Να παίζουμε εντός έδρας ντέρμπι με ομάδα που μας είχε ρίξει τεσσάρα, να έχουμε χάσει το πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο, να είμαστε τον Φλεβάρη στο -16, να κερδίζουμε 1-0 με πέναλτι και δύο αποβολές, να κάνουμε καθυστερήσεις ενώ παίζουμε με δύο παίχτες παραπάνω και μετά το τέλος του αγώνα να στήνεται γλέντι τρικούβερτο στα αποδυτήρια...

ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Εικόνα DRAZA

ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ.

Εικόνα SAINARK

Και κατι τελευταιο.ΜΑΡΙΝΑΚΗ αξιε προεδρε της ποδοσφαιρικης ομαδας του μεγαλυτερου συλλογου του κοσμου να εισαι σιγουρος οτι εκτος απο εμας κανεις δεν προκειται να σου αναγνωρισει τιποτα,οπως δεν αναγνωρισαν στον Κοκκαλη,στον Νταιφα η και στον Γουλανδρη ακομα.Παντα οι απεναντι διαχρονικα ολοι μαζι ηταν μπολιασμενοι με αντιολυμπιακο μενος.Στυγεροι συκοφαντες ησαν και ποδοσφαιρικα χαμινια δεκετιες ολοκληρες.ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΑΕ ΝΑ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ.ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ...ΣΑΛΟΝΙΚΗ(Οπως στο μπασκετ καποτε) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΦΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΙΨΙΛΟΥ.Για το αν παιζουμε μπαλλα η δεν παιζουμε που λεχτηκε ποιο κατω,κοιταχτε να δειτε ρε μαγκες ουτε μπαρτσα ημαστε ουτε μεσι και νειμαρ εχουμε.Καλη μπαλιτσα εχουμε δει φετος πολλες φορες.Να περασουν τα δυο παιχνιδια με Αντερλεχτ και βλεπουμε για κριτικη.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΑΝΤΙΟΛΥΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΗΧΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.Υ.Γ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ....ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!!

Εικόνα DRAZA

Όταν σε περιμένουν στην γωνία για να στήσουνε δικαστική και πολιτική εξουσία πρέπει εσύ να βρεις και άλλους τρόπους για να απαντήσεις στο επίπεδο της επικοινωνίας πέρα από τον κλασικό που ζητάς. Δεν είναι πάντα εύκολο να λέγονται τα πράγματα όπως λέγονταν πριν από δυομιση δεκαετίες την εποχή του Σαλονίκη στο μπάσκετ. Πρέπει και ο κόσμος κάποια στιγμή να το καταλάβει αυτό. Τότε ήταν άλλες οι εποχές τότε ο Ολυμπιακός ευτύχησε να πάρει πακέτο όλους εκείνους που γαμούσαν κι έδερναν στο μπάσκετ τα προηγούμενα χρόνια κι είχαν κάνει τον Άρη καθεστώς. Με τις ανάσες που του έδινε αυτό το πλεονέκτημα λοιπόν αλλά και με την εύνοια των πολιτικών συσχετισμών που υπήρχε μέσω Κόκκαλη μπορούσε ο Σαλονίκης να ξηγηθεί έτσι όπως λες. ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ή ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΔΕΡΦΕ. Και σήμερα λοιπόν από την επίσημη ΠΑΕ λέγονται πράγματα ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ και γίνονται κινήσεις ώστε να τιμωρούνται αυτοί που πρέπει όπως πρέπει. Δεν πρέπει όμως τις κινήσεις αυτές να τις εντοπίζουμε μόνο στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ και στις δημόσιες παρεμβάσεις της, σε ό,τι απαιτούμε να μας έρχεται ως μασημένη τροφή δηλαδή ...πρέπει να μπορούμε να βλέπουμε και λίγο παραπέρα.

Εικόνα SAINARK

Αδελφια,τα λεμε πολυ καιρο τωρα οτι η ανιερη πουστικη προπαγανδα με την ανοχη κρατους και δικαστων καποια στιγμη θα αποδωσει καρπους.Αυτο εγινε το Σαββατο με τον Καλογεροπουλο.Πες-πες,γραψε-γραψε χρονια τωρα κατι θα μηνει στο τελος.Οσο εγκληματιες ειναι ολα τα απεναντι πουστρακια αλλο τοσο ειναι και οι δηθεν αντικειμενικοι Ολυμπιακαρες που ειναι ταχα μου ψιλοξενερωμενοι με το κοκκινο παρασκηνιο.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!!ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?Αδελφια ειχα γραψει εδω στο σαιτ καποτε οτι δεν με νοιαζει να δω σοφτ μπαλλαρα απο την ομαδα μονο.θελω σε καποια παιχνιδια που ξερουμε ολοι τι σημαινουν η ομαδα να ριξει γκολ(εστω και ενα) ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!στον καθε χεσμενο κομπλεξικο τζαβελοαραβιδοπουστα αντιολυμπιακο.Και εμεις εκει με το μαχαιρι στα δοντια να αβανταρουμε.Υ.Γ1. ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΕΩΡΓΑΤΟ Η ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.Κυριως οταν ερχεται ο Ρομπερτο σαν πυροσβεστης(επειδη το παιδι δεν ξερει)να σε ηρεμησει μην τα κανεις πουτανα και στραβωμενος του λες εσυ στο τερμα σου,εδω παιζονται αλλα.Υ.Γ 2 Πουτανα κληρωτιδα κανε μας τη χαρη.Υ.Γ 3.ΣΙΟΒΒΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΚΑΣΣΑΜΑΡΕ ΚΑΙ ΤΖΙΜΜΥ ΡΙΞΤΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ.

Εικόνα DRAZA

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ...
"Οσο εγκληματιες ειναι ολα τα απεναντι πουστρακια αλλο τοσο ειναι και οι δηθεν αντικειμενικοι Ολυμπιακαρες που ειναι ταχα μου ψιλοξενερωμενοι με το κοκκινο παρασκηνιο.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ!!ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?"

ΠΕΣ ΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΑ ...ΠΕΣ ΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ(ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ

Εικόνα Chief Bromden

Όσον αφορά την αποβολή του Μποτία δεν έχουμε παρά να θυμηθούμε την περσινή περίπτωση με τον Μήτρογλου και τον Στιλ στο Καραϊσκάκης.
-Ο Μήτρογλου φεύγει μόνος του με την μπάλα στην κατοχή του, την ελέγχει. Ο Αραβίδης την κυνηγάει στον κενό χώρο πολλά μέτρα έξω από την περιοχή...
- Ο Μήτρογλου ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ είχε ξεκινήσει ήδη την προσπάθεια να τον αποφύγει πράγμα που γινόταν. Ο Αραβίδης πέφτει λίγα μέτρα μετά το κέντρο του γηπέδου χωρίς να έχει επαναλαμβάνω την μπάλα στην κατοχή του.

Ο Στιλ δεν αποβάλλεται αλλά δέχεται κίτρινη κάρτα!
Οι ΑΡΔ και οι Βαρούχες είχαν κρίνει σωστή την απόφαση με την αιτιολογία πως υπήρχαν παίχτες του Παναθηναϊκού πίσω από τον Στιλ...
Αν δει κανείς το βίντεο κανείς παίχτης του Παναθηναϊκού δεν υπήρχε πίσω από τον Στιλ πριν από την ανατροπή, οι αμυντικοί βρέθηκαν πίσω από τον Στιλ μετά την ανατροπή για να καλύψουν το τέρμα...

Στην περίπτωση Μποτία υπάρχουν δύο παίχτες του Ολυμπιακού δεξιά και αριστερά του Αραβίδη αλλά στην χρονική στιγμή της υποτιθέμενης ανατροπής δεν βρίσκονται πίσω από τον Μποτία που θεωρήθηκε τελευταίος παίχτης...

Προσωπική μου άποψη πως ο Καλογερόπουλος είχε πρόθεση να ευνοήσει την ΑΕΚ, είτε από χέσιμο λόγω τίγρη είτε από οποιοδήποτε άλλο λόγο.
Η τελευταία φάση με τον Τσόρι είναι ενδεικτική της πίεσης που ένιωθε να τελειώσει ο αγώνας 1-0...

Εικόνα DRAZA

Κι εγώ θεωρώ ότι ο Καλογερόπουλος ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΕΣΜΕΝΟΣ. Για να μην τα ρίχνουμε σε αυτόν όλα λοιπόν ...ας περιλάβει η αθλητική και ποινική δικαιοσύνη τον απατεώνα-μαφιόζο που ευθύνεται για το χέσιμό του. ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Να το΄δω αυτό το τελευταίο και να μην το πιστέψω. Πρώτα, τον "τύπον τον ήλων" όμως...

Εικόνα DRAZA

Το πρώτα βήμα έχει γίνει. ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ...ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. Και τα στοιχεία και τα ονόματα δεν βγήκαν μόνο μέσω ανακοινώσεων και δημοσεύσεων. Πήγαν και εκεί που έπρεπε τα στοιχεία φακελωμένα. Εμείς τώρα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε να δούμε.

Εικόνα Romain

Θέλετε να κρίνετε τον Καλογεροπουλο?

Πολύ απλό.

Βάλτε στη θέση του Ολυμπιακού την Αεκ.

Τι θα ήταν?

------ΣΦΑΓΗ?

------Δεν θα ντρεπονταν οι νεογαυροι?

------Δεν θα έβγαζε ανακοίνωση ο Κοντονής?

------Για να μην μιλήσω για τα ΜΜΕ

------Δεν θα απαξιωνοταν το πρωτάθλημα?

Εικόνα DRAZA

Και σφαγή θα ήταν και ντροπιάρηδες νεόγαυρους θα'χαμε(εδώ έχουμε και τώρα) και εξαγγελίες Κοντονή(έστω του περιβάλλοντός του) ότι το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο θα'χαμε και όργια επί οργίων από τα ΜΜΕ θα'χαμε ...και θα απαξιωνόταν με συνέχεια και συνέπεια από όλους τους παραπάνω το Πρωτάθλημα. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Ε;; ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ.

Εικόνα Duntimo

Έχω σε μεγάλη υπόληψη το blog και στη συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων συμφωνώ... Θα παραθέσω λοιπόν τη δική μου άποψη σχετικά με το "υποτιθέμενο" χέρι... Αν και δεν είμαι ειδικός στα ποδοσφαιρικά εντούτοις η συγκεκριμένη φάση μου έδωσε το ερέθισμα να διαβάσω αναλυτικά διάφορα πράγματα και να χρησιμοποιήσω το λογισμικό επεξεργασίας αρχείων βίντεο που διαθέτω για να καταλήξω σε αυτά που θα παραθέσω... Συγνώμη που είναι στα αγγλικά αλλά δεν με πρόλαβες και έχεις τις αντίστοιχες Ελληνικές παραπομπές στο κείμενό σου:

(Α) Ξεκινώ με το τι λέει ο Κανονισμός ΦΙΦΑ 2015/2016, σελ. 40, για το "χέρι":

" ... A player, substitute or substituted player is sent off if he commits any of the following seven offences:

• serious foul play
• violent conduct
• spitting at an opponent or any other person
• denying the opposing team a goal or an obvious goalscoring opportunity BY DELIBERATELY handling the ball (this does not apply to a goalkeeper within his own penalty area)...."

Και παρακάτω στη σελίδα 121:

"... Handling the ball involves a DELIBERATE act of a player making contact with the ball with his hand or arm. The referee must take the following into consideration:

• the movement of the hand towards the ball (not the ball towards the hand)
• the distance between the opponent and the ball (unexpected ball)
• the position of the hand does not necessarily mean that there is an infringement
• touching the ball with an object held in the hand (clothing, shinguard, etc.) counts as an infringement
• hitting the ball with a thrown object (boot, shinguard, etc.) counts as an infringement..."

Από τα σχετικά bullet points που επεξηγούν τον κανόνα 12 για το ball handling γίνεται ΑΜΕΣΩΣ αντιληπτό γιατί η έμφαση δίνεται στη λέξη DELIBERATE... Ειδικά μάλιστα τα 2 πρώτα σε συνδυασμό με μια πρόχειρη ανάγνωση της φάσης ΔΗΛΩΝΟΥΝ ότι και αν ακόμα υποτεθεί ότι ο Μιλιβόγεβιτς κάνει χέρι ότι αυτό είναι ακούσιο...

(Β) Υποστηρικτικό της τοποθέτησης ότι ο κανονισμός της ΦΙΦΑ μας λέει στην πραγματικότητα ότι χέρι θεωρείται οποιαδήποτε επαφή με τη μπάλα γίνεται με πρόθεση να κερδηθεί κάποιο όφελος από αυτόν που την επιδιώκει ΚΑΙ ΜΟΝΟ είναι και η ανάλυση που κάνει ο Christopher Dobens στο Total Futeblog κομμάτι της οποίας παραθέτω παρακάτω (http://totalfuteblog.com/2014/05/26/understanding-the-hand-ball-rule)... Αν και ο συγγραφέας χρησιμοποιεί την έκδοση κανονισμών FIFA 2013-2014 αυτό δεν επηρεάζει την ανάλυση μια και σε ότι αφορά στο "χέρι" το περιεχόμενο δεν έχει αλλάξει παρά μόνο σε ποια σελίδα αναφέρονται τα όσα λέει (παραπέμπω στο δικό μου κείμενο παραπάνω):

"... FIFA’s 140-page Laws of the Game addresses the “hand ball rule” on Page 36, where it is listed as the 10th and final offense meriting a direct kick (just after spitting on an opponent). And though it references the rule elsewhere, FIFA dedicates only four words (not including a caveat about goalkeepers) to describe what warrants a hand ball violation: “handles the ball deliberately.”

Simple and straightforward, right? One would think so. But all too often a quarter of that rule – namely one of its four words – is either forgotten or ignored, even by people who really should know better.

According to FIFA’s Laws of the Game, there is absolutely nothing illegal about the ball coming into contact with a player’s arm or hand. It’s only when the player deliberately creates that contact or uses unintentional contact in a deliberate attempt to control or manipulate the movement of the ball.

The notion that you can’t touch the ball with your hands is true. That act of touching implies intent, which makes it a deliberate act and therefore an offense. The confusion lies in the fact that people assume this also means that the ball can’t touch your hands. That, however, is not an offense. You will not find anything in the Laws of the Game about the ball hitting a player’s hand or arm..."

Και παρακάτω:

"... So think of it this way: what if the rules didn’t specify that the contact had to be deliberate handling of the ball? What would the game be like if deliberate didn’t matter?

If you remove the need for a player to deliberately control or manipulate the path of the ball from the rule, then the game would quickly become unwatchable. Instead of trying to put the ball into the net, players would simply focus on trying to kick it into their opponents’ arms, earning themselves a free kick, or a penalty kick, and perhaps even getting an opponent sent off.

Don’t believe me? Look at how many times players take a dive in hopes of getting a free kick, penalty kick, and perhaps an opponent sent off. Imagine if they could do that simply by flicking the ball up into another player’s arm, or blasting it at a handful of defenders from close range in hopes of making contact with one of their arms.

Why would players bother trying to beat a defense when they could so easily earn a free kick? Or, if they can get close enough to their opponent’s penalty area, earn a penalty kick, which they then would have about a 77-percent chance of converting into a goal? The game would become an ugly spectacle, and the only people who would benefit would be double-arm amputees, as they would be signed as central defenders out of sheer necessity ..."

(Γ) Από την καρέ-καρέ ανάλυση που έχω κάνει στον υπολογιστή είναι απολύτως καθαρό ότι ο Ντίντακ κάνει αυτό ακριβώς που τόσο προφητικά αναφέρει ο Dobens παραπάνω... Ρίχνει στο γάμο του καραγκιόζη με τον αμυντικό μέσο του Θρύλου να βρίσκεται μπροστά του σε απόσταση εξ΄ επαφής, ελπίζοντας σε αναμπουμπούλα... Η οποία και τελικά γίνεται καθώς η μπάλα σκάει στην περιοχή της μασχάλης του Μιλιβόγεβιτς (μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω τη σχετική φωτογραφία για να το δείτε και με τα μάτια σας)... Τώρα βέβαια η μπάλα έχει διάμετρο 22-23 εκατοστά οπότε ένα μέρος της ασφαλώς και ακουμπά στο μπράτσο του... Σε καμία όμως περίπτωση η επαφή μισής μπάλας του τύπου που αναφέρεται δε δικαιολογεί ηθελημένη προσπάθεια αλλοίωσης της πορείας της μπάλας πόσο μάλλον πέναλτι και αποβολή...

(Δ) Ο διαιτητής δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση για την απόφασή του μια και το πνεύμα του κανονισμού είναι σαφές... Η συμπεριφορά του μέχρι εκείνο το σημείο μάλιστα είναι τέτοια που κατά την άποψή μου ψάχνεται για να σφυρίξει το οτιδήποτε...

Αυτά για τη φάση αυτή... Για τη φάση της αποβολής του Μποτία υπάρχει εμπεριστατωμένη ανάλυση στο (http://sfyrigmata.blogspot.gr/2016/02/blog-post_977.html)... Ο Περικλής Βαζελάκης και λοιποί "αναλυτές" εκτός από προκατειλημμένοι είναι και "άσχετοι"... Η ασχετοσύνη βέβαια δεν είναι πάντα αποκομμένη από τη σκοπιμότητα... Αλλά όταν εκφράζονται τέτοιες απόψεις από όσους ΟΦΕΙΛΟΥΝ να γνωρίζουν και προπάντων να κατανοούν τους κανονισμούς δεν είναι απορίας άξιο για το ότι οι Έλληνες διαιτητές σφυρίζουν πολλές φορές άλλα αντ' άλλων... Στην περίπτωση του Βαζελάκη και λοιπών ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ εγκάθετων, η άγνοιά είναι στην υπηρεσία της προπαγάνδας... Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί ὁδηγοὶ τυφλοί, οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες!

ΥΓ1: Όλα τα αίσχη Καλογερόπουλου, βοηθών και Κοπρονιάου που έγιναν στο ντέρμπι αυτό, αναδείχθηκαν με πρωτοσέλιδα μόνο από τα μέσα του Ολυμπιακού και την ΠΑΕ... ΠΛΗΝ ΦΩΤΟΣ... Κρίμα και ντροπή για μια ακόμα φορά... Για τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου που το διάβαζε μετά μανίας...

ΥΓ2: ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΊΧΘΗΚΕ ΕΠΑΡΚΩΣ ήταν οι δεκάδες κροτίδες και δυναμιτάκια που έσκαγαν συνεχώς και ο εκκωφαντικός τους θόρυβος ήταν διάχυτος σε πολλές περιπτώσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα... Θυμίζω ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε για 1 βαρελότο και πρόσφατα για 1 αναπτηράκι bic (μόνο bic που έλεγε και η παλιά διαφήμιση)...

Εικόνα DRAZA

υγ1: Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Οφείλω να το παρατηρήσω και θα το εξηγήσω καλύτερα παρακάτω

υγ2: Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αυτό μπροστά στα άλλα που είδαμε να γίνονται μπροστά στα μάτια μας ήταν πταίσμα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ θα πω αυτό που λέω κάθε φορά στις αμφισβητούμενες φάσεις. Φάση με φάση έχει διαφορά. Ο διαιτητής φαίνεται προκατειλημμένος όταν:
1) Αδικεί μία ομάδα, με σφυρίγματα που δε χρειάζονται καν replay για να διαπιστώσεις την αδικία.
2) Δίνει συνεχώς όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ της μίας ομάδας.
3) Διαβλέπεται πονηράδα στις αποφάσεις του. Για παράδειγμα, σπάσιμο τσαμπουκά ενός παίχτη, κόψιμο μιας αντεπίθεσης, αφήνει αντιαθλητικά μαρκαρίσματα ατιμώρητα.
4) Σε δύο ίδιες περιπτώσεις λαμβάνει διαφορετικές αποφάσεις, υπέρ της μίας ομάδας και κατά της άλλης.

Ο Καλογερόπουλος, θεωρώ ότι, δεν πληρούσε κανένα από τα παραπάνω απαιτούμενα.

1) Βλέποντας την αποβολή του Μποτία σε κανονικό χρόνο, σκέφτηκα ότι είναι κόκκινη. Το ίδιο και το χέρι του Μιλιβόγεβιτς. Στη φάση του Μποτία, κλίνω πλέον και βλέποντας το replay, ότι δεν ήταν αποβολή. Ωστόσο, είναι τόσο δύσκολη η φάση που δεν μπορώ να καταλογίσω πρόθεση στον διαιτητή. Εφ' όσον δόθηκε το φάουλ, είναι κόκκινη, θεωρώ. Ο Αραβίδης φεύγει απέναντι στον Ρομπέρτο, ασχέτως αν θα προλάβαινε την μπάλα. Αυτό δεν το ξέρει κανείς.
Στη φάση του Μιλιβόγεβιτς πιστεύω ότι είναι πέναλτι. Ο κανονισμός λέει, επίσης, ότι οι αμυνόμενοι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν τα χέρια τους μαζεμένα στη μεγάλη περιοχή, για να μην αποκτήσουν πλεονέκτημα. Δεν υπάρχει πρόθεση ή όχι μέσα στη μεγάλη περιοχή. Οπότε, είναι πέναλτι. Όσον αφορά την κίτρινη, θα μπορούσε να μη δοθεί. Λάθος του Σέρβου, όντως, να κάνει χέρι, αλλά δε δίνεται πάντα κίτρινη σ' αυτές τις περιπτώσεις. Κι εδώ έρχεται το σημείο της πρόθεσης ή όχι. Δεν είχε πρόθεση ο Σέρβος να κάνει χέρι, ούτε το επιδίωξε. Γι' αυτό και δεν έπρεπε να δοθεί κίτρινη. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ήδη ο Ολυμπιακός έπαιζε με παίχτη λιγότερο.

2) Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε γι' αυτές τις φάσεις που ξέρουμε. Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στη φάση του Ζουκουλίνι. Ένας διαιτητής προκατειλημμένος θα έδινε αυτό το πέναλτι. Δεν το έδωσε. Εμένα, λοιπόν, μου έδειξε ότι δεν είχε πρόθεση να ευνοήσει την ΑΕΚ.

3) Δεν είδα κάτι τέτοιο. Υπάρχει μία φάση μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όταν έκοψε μία αντεπίθεση του Ολυμπιακού για να δώσει ένα φάουλ. Δεν άφησε το πλεονέκτημα, δηλαδή.

4) Ούτε εδώ είδα κάτι τέτοιο.

Πιστεύω, λοιπόν, ότι ο διαιτητής δεν είχε δόλο. Αδίκησε, όμως τον Ολυμπιακό ή όχι; Σίγουρα τον αδίκησε, αφού θα μπορούσε να αποφύγει σίγουρα την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μιλιβόγεβιτς, ενώ στη φάση του Μποτία κανείς δε βάζει το χέρι του στη φωτιά. Πιστεύω ότι εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι το εξής. Ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε φέτος τα δύο δυσκολότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας καθόλου φιλικές διαιτησίες. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Γιάχος ήταν πρόθυμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ (εδώ τηρούνται όλα τα απαιτούμενα...) και το έκανε με κάθε τρόπο. Στο προχθεσινό ματς, ο καλογερόπουλος αδίκησε τον Ολυμπιακό. Δεν προκύπτει, λοιπόν, από πουθενά η ευνοϊκή μεταχείριση του Ολυμπιακού από τη διαιτησία. Όταν στα δύο δυσκολότερα παιχνίδια που παίζεις αντιμετωπίζεις τέτοιες διαιτησίες. Επίσης, αν τα σφυρίγματα αυτά ήταν αντίθετα, όλοι οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι θα άφηναν υπονοούμενα κατά της ομάδας μας. Εδώ υπάρχει η μεροληψία και αυτό είναι που πρέπει να στηλιτεύσουμε.

Εικόνα kostas sf

Θωμά, θέλω να αναφερθώ οχι μονο στην διαιτησια του καλογεροπυλου αλλα και των βοηθών του. Πιστεύω κι εγω πως αυτα τα κριτήρια που ανεφερες για το αν ενας διαιτητής ειναι προκατειλημμένος να σφυρίξει με δόλο απέναντι σε μια ομαδα ειναι σωστά. Στην αποβολή του Μποτια, η φάση ειναι πολυ δύσκολη. Και εγω πιστεύω πως εφόσον είδε επαφή έπρεπε να δείξει κόκκινη καρτα. Σε αυτην την φάση όμως πιστεύω πως ο Μποτια βρίσκει τα ποδια του αραβιδη αλλα με υπαιτιότητα του επιθετικού της αεκ και οχι του Μποτια καθώς ο Αραβίδης τρέχει προς το μέρος του Μποτια και μπλεκει πόδια του. Αυτην την φάση θα έπρεπε να την ειχε αναφέρει ο βοηθός στον διαιτητή. Παρ' ολα αυτα ο Καλογεροπουλος πηγαίνει αμέσως στο σημείο που βρισκόταν ο Μποτια για να δείξει την κόκκινη καρτα.
Στο πέναλτι που σφύριξε υπέρ της αεκ, ηταν οφθαλμοφανές οτι η απόσταση του χεριού απο του Μιλιβογιεβιτς απο του παίκτη της αεκ ειναι πολυ κοντινή και οτι ο παίκτης δεν ειχε πρόθεση να χρησιμοποίησει το χέρι του. Ο καλογεροπουλος δινει πέναλτι υπέρ της αεκ αλλα και κίτρινη στον μέσο του ολυμπιακου.
Στην φάση του ζουκουλινι με τον μαζουακου λες πως αν ηταν προκάτειλημμενος θα έδινε το πέναλτι για να βοηθήσει την αεκ. Πρόσεξε όμως! Στην εξέλιξη της φάσης βγαίνει ο Μάνταλος απέναντι στον ρομπερτο έχοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Άρα μπορείς να πεις το άφησε εξεπιτηδες γιατι εξελίχθηκε με αυτον τον τροπο η φάση.
Τελος ειχα αναφέρει και πιο κατω σε ενα σχόλιο μου για δυο πέναλτι που δεν μας εδωσε ο διαιτητής. Στο άρθρο του ο Νικολακόπουλος αναφέρει κάποιες άλλες φάσεις στις οποίες έχουν και σημαντική ευθύνη και οι βοηθοί.
Απο ολα αυτα που είπα θεωρώ πως ο διαιτητής μπήκε για να "παίξει" αεκ. Δεν ξερω για ποιον λογο ειχε αυτη την διαιτησια. Μπορει να ειχε φοβηθεί απο τις απειλές του Μελισσανίδη.

Εικόνα savvas gridlock

Πρωτον, απο την στιγμη που δεν υπαρχει επαφη Μποτια-Αραβιδη και βγαζει κοκκινη, εχει δολο να σε αδικησει. Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ επαφη κι αυτο φαινεται απο το πώς πεφτει ο Αραβιδης. Αν τον ειχε πατησει απο πισω στην φτερνα ο Μποτια, οπως μας ειπε χθες με κοκκινα κυκλακια ο υπαλληλος του Νικολα Πατερα Παναγιωτης Βαρουχας, ο Αραβιδης θα τεντωνε σαν λορδος τη μεση και θα επεφτε προς τα πισω. Δεν θα εκανε ενα βημα μπροστα και καταδυση. Δευτερον το πεναλτι που εδωσε δεν το δινουν ουτε οι πιασμενοι διαιτητες της Ενωσης Πειραια στις Σιταποθηκες. Στο Αρσεναλ-Λεστερ χθες στο 0-0 γινεται χερι στην περιοχη της Λεστερ το οποιο ειναι τεντωμενο στο πλαι και ο διαιτητης κανει νοημα "too close".Εδω μιλαμε για ακομη πιο κοντινη αποσταση και χερι ψηλα, οχι στο πλαι για να αυξηθει η περιφερεια. Τριτον, η δευτερη κιτρινη του Μιλιβογεβιτς δειχνει την προθεση του να σπρωξει την ΑΕΚ. Κιτρινη βγαινει για προθεση. Αν πιστευει κανεις οτι απο το μισο μετρο καποιος που σηκωνει ενστικτωδως τα χερια για να μην του ερθει η μπαλα στη μαπα εχει προθεση να κανει χερι, απαλλασσεται λογω προχωρημενης μαλακυνσης εγκεφαλου. Τεταρτον, απο το πρωτο λεπτο εχει καταπιει καμια δεκαρια φαουλ και μια αποβολη του Ζουκουλινι, για την οποια περιεργως ΚαΝΕΙΣ δεν μιλαει και δεν καταλαβαινω το λογο. Πεμπτον, στη φαση του ψευτοπεναλτι που υποτιθεται κανει ο Μαζουακου σε αυτο το σαπακι το Ζουκουλινι, ο ιδιος ο αχρηστος Ζουκουλινι δεν ζηταει τιποτε και σε κανενα ριπλει δεν φαινεται επαφη. Εκτον, η εικονα του κοσμου μας, ακομη και του σαιτ εδω, ειναι για τα πανηγυρια. Μας εχουν περασει πριονοκορδελα και σε λιγο θα βγουμε κι ευνοημενοι μονοι μας, να γελανε μαζι οι κιτρινες μαιμουδες του λαθρεμπορα. Αυτα.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Πεστα ρε Σαββα γαυρε, ετσι ακριβως οπως τα λες, ουτε κομα δεν αλλαζω απ τα γραπτα σου. REDS against all.

Εικόνα DRAZA

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ...ΠΕΣ ΤΑ ΚΙ ΕΣΥ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΖΟΥΚΟΥΛΙΝΙ - ΝΤΟΥΡΜΑΖ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΠΛΕΫ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ. ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΜΕΙΣ.

Εικόνα DRAZA

1. Συνέβη αυτό μάνι μάνι με την φάση του Μιλιβόγεβιτς αφού χωρίς ριπλέυ έβλεπες ότι σε αυτή την απόσταση δεν γινόταν η μπάλα να μην βρει το χέρι του όπως επίσης έβλεπες ότι ο παίκτης δεν έχει καμιά πρόθεση να βρει την μπάλα με το χέρι. ΧΩΡΙΣ ΡΙΠΛΕΫ. Θα λέγαμε "λάθος του Σερβου να κάνει χέρι" αν βλέπαμε έστω και άθελα το χέρι του Λούκα να πηγαίνει στην μπάλα ...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.
2. Και αυτό συνέβη με μόνη εξαίρεση την εμπλοκή Μασουάκου-Ζουκουλίνι την οποία όμως δεν ζητάει ΚΑΝΕΙΣ την ώρα που παίζεται το παιχνίδι.
3. Πλεονέκτημα στον Φορτούνη έκοψε. Ακόμα κι αν πούμε ότι η φάση με τον Μιλιβόγεβιτς ήταν δύσκολη ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ...δεν είδε σε τι απόσταση ήταν από την μπάλα οι παίκτες της ΑΕΚ κατά την εκτέλεση του μαϊμου πένταλτυ ώστε να δώσει το έμμεσο;; Αυτό αν δεν μαρτυρά πονηράδα μαρτυρά ...ένστικτο αυτοσύντηρησης ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ.

Όσον αφορά την φάση του Μποτία, πέρα από την δική μου άποψη για το ότι δεν υπάρχει τίποτα υπάρχει και η καταγεγραμμένη άποψη του Χιού Ντάλας (όχι του Νότη του Βαρούχα και του Βασιλάκη) ΟΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ(δεν είναι φάουλ όλες οι επαφές ασχέτως αν στην περίπτωσή μας δεν φαίνεται ούτε καν επαφή να υπάρχει). Ο Ντάλας όμως το πάει και ένα βήμα παραπέρα και παρά τους δικούς μου ισχυρισμούς(περί προφανούς θέσης για επίτευξη τέρματος)ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ "ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ".

Εικόνα john

Συμφωνώ σε ολα αλλα εχω μια ένσταση στη φαση του Μποτια.Το βλεπω το ξαναβλέπω το ξαναματαβλεπω και ακομα δεν ειμαι σίγουρος για το εάν υπάρχει επαφή του Αραβίδη με τον Μποτια. Για την κόκκινη κάρτα εφόσον βλέπει ανατροπή του Αραβίδη απο τον Μποτια καλώς την δίνει. Επειδή θελω να εχω μια συνέπεια στα λόγια μου σε τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις ψάχνω παλαιότερες όμοιες απο ματς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αυτη η φαση λοιπόν μου θύμισε έντονα το ντερμπυ με τον ΠΑΟ το 2000 οπου ο Αλεξανδρής αν και ειναι πολύ μακριά απο την περιοχή βγαινει μονος του απέναντι στον νικοπολιδη και τον ανατρέπει καθαρά ο σιπνιεφσκι εως τελευταίος παίκτης, Δεν ηταν κόκκινη κάρτα εκεινο το μαρκάρισμα; Τοσο καιρο δεν φωνάζαμε για εκείνη τη φαση και για το οτι κακώς δεν αποβλήθηκε ο σιπνιεφσκι;Αν κοιτάξεις τις 2 φασεις ο Αραβίδης και ο Αλεξανδρής βρίσκονται σε παρόμοια θέση (απλα ο Αραβίδης ειναι λιγο πιο πλαγια)και βγαίνουν μόνοι τους ενάντια στον τερματοφύλακα αν και ειναι ακομα μακριά απο την περιοχή.

Δεν εξω εάν ο καλογεροπουλος μπηκε με δόλο να μας αδικήσει η οχι.Θα ημουνα σίγουρος οτι σφύριξε ετσι οπως σφύριξε στο δεύτερο ημίχρονο γιατι χέστηκε πάνω του απο τους τραμπουκισμούς του Μελλισσνιδη,αλλα υπάρχει και η φαση στο πρωτο ημίχρονο που δεν αφήνει πλεονέκτημα στον Φορτούνη και γυρίζει τη φαση πίσω για να δώσει φαουλ υπέρ μας! Πρεπει να εισαι βλάκας η στημένος για να κόψεις το πλεονέκτημα σε εκείνη τη φαση.

Εικόνα DRAZA

Δεν φαίνεται να υπάρχει καμιά επαφή που να θεωρείται παράβαση μεταξύ Μποτία και Αραβίδη. Δεν τον ακουμπάει καν. Συνεπώς μιλάμε για ανύπαρκτο φάουλ ...ακόμα κι αν υπήρξε φάουλ όμως την ώρα που κι εγώ είπα ό,τι και εσύ στο κομμάτι που αφορά την κάρτα ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΙΟΥ ΝΤΑΛΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ;;

Εικόνα Romain

Καταρχήν να ο πω ότι σε διαβάζω και εκτιμώ πολύ αυτά που γράφεις αλλά και τον τρόπο που το κάνεις.

Όσον αφορά τον διαιτητή Καλογεροπουλο, με βάση τα δικά σου κριτήρια, κριτήριο 2, είναι προκατειλημμενος.

Η αποβολή Μποτία, για μένα δεν υπάρχει, (ο Νταλας είπε στο σεμινάριο ότι ήταν λάθος ή αποβολή) είναι τουλάχιστον αμφισβητουμενη. Όπως και το χέρι που έγινε χωρίς πρόθεση και εξ επαφής.

Αυτά δείχνουν προκατάληψη.

Ήταν όμως προκατειλημμενος από την αρχή? Ίσως όχι. Και δεν μιλώ για το πέναλτι που ζήτησαν από την Αεκ. Διότι ακόμα και ο ίδιος ο παίκτης δεν ζήτησε κάτι ούτε διαμαρτηρηθηκε.

Διαμαρτηρηθηκε όμως ο πισινός ηγέτης της ομάδας στον 4ο και του είπε ότι θα τον ανατιναξει. Ο αστυνομικός το επάγγελμα διαιτητής θα έπρεπε να τα γράψει ολα στο φύλλο αγώνα. Άρα θα είχε τον κουραδομαγκα απέναντι. Και όταν είσαι δημόσιος υπαλληλος, αυτό σου ασκεί πίεση.

Γιαυτό και στο βήτα μέρος, ο Καλογεροπουλος έδωσε ΌΛΑ τα αμφισβητουμενα υπέρ της υποβιβασμενης, ακόμα και 2 κόκκινες στον Ολυμπιακό.
Επίσης στο γκολ αφήνει τον Βαργκας και μετράει το γκολ. Ακόμα δεν τολμα να αφήσει μερικά έξτρα δεύτερα να εκτελεστεί το φάουλ και σφυρίζει τη λήξη.

Αυτή μπορεί να είναι μια εξήγηση της μεταλλαξης.

Μπορεί όμως να ήθελε ο ίδιος ο Καλογεροπουλος να τα έχει καλά με τον Νιαου. Είναι κάτι που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Εικόνα DRAZA

Φίλε σε μεγάλο βαθμό με κάλυψες αναφορικά με τα όσα ήθελα να σημειώσω ως απάντηση στην τοποθέτηση του Θωμά.