ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΘΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!



Δε θα μας αφήσουν να αγιάσουμε όμως φαίνεται, ύστερα κι από τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του ...μεγαλομετόχου της "παε κούλα" και μικρομετόχου του οπαπ.
 

"Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα, δώσαμε χαρά στον κόσμο και συνεχίζουμε. Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι, ένα κανονικό ντέρμπι και νίκησε η ομάδα μου. Ο κόσμος έδωσε πραγματικά εξετάσεις και όπως είδατε δεν έγινε το παραμικρό. Όλα πήγαν καλά, κερδίσαμε, είμαστε όλοι είμαστε χαρούμενοι. Δεν ήταν νίκη-απάτη. Μετά από τόσο καιρό και ο κάθε ΑΕΚτζής αισθάνεται κάπως διαφορετικά. Η νίκη αυτή μας χρειαζόταν για τη συνέχεια. Όλοι το βλέπουν. Μόνο εσείς έχετε μούγγα, οι δημοσιογράφοι. Δεν τα βλέπετε τι γίνεται; Περιμένετε να σας τα πω εγώ; Σήμερα η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα το αλλάξουμε όσοι το αγαπάμε πραγματικά. Θα παλέψουμε να φύγουν αυτές οι γκρανκάσες".

Γκρανκάσες γατάκι δεν είναι οι διοικητικοί ηγέτες που σε λιγότερο από πέντε δεκαετίες ζωής σου’χουν πάρει έξι Πρωταθλήματα ΜΑΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ. Κλέφτες και γκρανκάσες τελειωμένες είναι οι καταδικασμένοι για λαθρεμπόριο τρόφιμοι της μπουζούς. Αυτοί που χρόνο με τον χρόνο μας συστήνονται ξανά ΜΟΝΟ ως εμπλεκόμενοι σε νέα σκάνδαλα, θυμίζοντας μας καλά ποιοι είναι και από πού κρατάει η σκούφια τους ...άσχετως αν καμώνονται «το νέο». Σάπιες γκρανκάσες λαθρεμποράκο, είναι αυτοί που επιστρέφουν στο ποδόσφαιρο νομίζοντας πως τα εγκλήματά τους παραγράφηκαν στην συλλογική μνήμη. Στην πραγματικότητα όμως ούτε οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας σου ξέχασαν  ...πώς έφυγες αλλά και  πώς επέστρεψες στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δήθεν αγαπάς. Όλοι θυμούνται σε ποια κατάντια οδήγησες την «αγαπημένη ομάδα» σου φεύγοντας «όψιμε σωτήρα». Και ασφαλώς όλοι θυμούνται ποια κατάντια της προκάλεσες ...και σε ποια "σαλόνια" την έστειλες προκειμένου να μην πληρώσεις ούτε ένα ευρώ επιστρέφοντας "όψιμε εγυγιαντή".

"Για τις γραφικές δηλώσεις του Μελισσανίδη, η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η εξής: Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε και απλώς διασκεδάζουμε με τις δηλώσεις του αγράμματου, γραφικού "γκανγκστεράκου", γνήσιου τέκνου του υποκόσμου, ο οποίος απέδειξε και χθες με απειλές, εκβιασμούς και τρομοκρατία, ποιος ακριβώς είναι. Σύντομα θα λογοδοτήσει, για ακόμη μία φορά, στη δικαιοσύνη, για την ηθική του αυτουργία σε βαρύτατες εγκληματικές πράξεις".  

Παρά το εύστοχο της ανακοίνωσης του επίσημου Ολυμπιακού οφείλουμε να κάνουμε μια παρατήρηση αναφορικά με την τελευταία πρόταση: Επειδή στο κομμάτι που αφορά τις δικαστικές αίθουσες ΣΙΓΟΥΡΑ θα σας προλάβουν άλλοι ...ας φροντίσει η ομάδα μας να τον δικάσει στα παιχνίδια που (μας) απομένουν για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ας του ρίξει εκεί την τσαπού που του αξίζει! Θυμίζοντάς του πως το ποδοσφαίρο θα καθαρίζει μόνο αν μας αδειάσει την γωνιά ...και επιστρέψει εκεί που ήταν και πριν είκοσι χρόνια! 

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα thita

αν βρω χρόνο και κυρίως 2-3 στοιχεία, θα προσπαθησω να κάνω μια μικρή παρουσίαση της στρατηγικής νιάου για δικτατορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω οπαπ, κλπ.

Εικόνα DRAZA

O oπαπ πάντως είναι από μόνος του μια αμαρτωλή ιστορία και σαν ιστοσελίδα έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν.

Εικόνα Aprosarmostos17

Αυτό το "αμόρφωτος γραφικός γκαγκστεράκος" ταιριάζει γάντι στον λαθρέμπορα. Μπράβο σε αυτόν που το σκέφτηκε.

Εικόνα DRAZA

Καραπαπάς προφανώς ...δική του δουλειά είναι οι ανακοινώσεις.

Εικόνα SAINARK

Με τα νευρα τεντωμενα μετα απο 3 μερες απο το ματς με τα μεμετια διαβαζω στα σχολια των δικων μας οτι καλο μας εκανε η πουστια μπας και ξυπνησουμε.συσπειρωθουμε κ.λ.π.ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Τα αισχη και τα μυνηματα τα περναμε χρονια τωρα και απλα κοιτουσαμε!Περυσι θελανε να σκοτωσουνε παικτες και προεδρο στη λαγοφλωρο.Προπερσι στην Τουμπα στον ημιτελικο του αισχους(1-0) ενα ματς που ηταν να ξεκινησει 7.30 αρχισε 10 και στο τελος να πεφτει ξυλο ανελεητο στους παικτες στη φυσουνα(μεγαλε Τσορι να αγιασει το χερακι σου).Απο παραδειγματα απειρα σε καθε κολοχωρι και μπορδελογηπεδο.Ομως εμεις παρκαρισμενοι στον ποδοσφαιρικο πολιτισμο εχουμε χορτασει απο φερ πλαιυ.Δεν λεω οτι οι ακροτητες ντε και καλα πρεπει να επικρατησουν.Μονο γυρισμενο και γυαλισμενο να ειναι το ματι παικτων και οπαδων φτανει για να φυγουν τα τσισακια τους.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΕΡ ΠΛΑΙΥ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ.ΜΟΝΟ ΓΚΟΛ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ) ΚΑΙ ΞΥΛΟ!!

Εικόνα Σταυρος Βουλγαριδης

χίλια δίκια φίλε μ !!!

Εικόνα DRAZA

Εγώ θα το θέσω διαφορετικά απαντώντας στο ερώτημά σου. Ο κόσμος ύστερα από τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να εστιάζει στο σωστό θέμα. Δεν γίνεται να σε έχουν σφάξει κι αντί να ασχολούμαστε με την σφαγή εμείς να λέμε τέτοιες ώρες για την αγωνιστική κρίση που περνάμε.

Εικόνα SAINARK

Κανεις δεν μιλησε για αγωνιστικη κριση.Οσοι δεν τους αρεσει η ομαδα αλε απο το γηπεδο,απο τις κουβεντοπαρεες και μακρια μας να μην παιζουν με τα νευρα μου(μας).Ας δουν μπαρτελονα αγκαλιτσα με τη δικια τους να φχαριστηθουν.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝΥΠΕΡΒΑΣΗ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.Αποτελεσμα?Η σφαγη του Σαββατου θεωρηθηκε 50-50 και γιορτασθηκε σαν εθνικη εορτη απο'ολους τους αλλους.Δεν με νοιαζει αν ειναι ανυπαρκτοι και κομπλεξικοι ολοι αυτοι.Αρκετο επιπεδο δειξαμε ολοι.ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΛΑΚΑ!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΠΟΥΤ......

Εικόνα DRAZA

ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΨΗΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ "ΚΟΥΒΕΝΤΟΠΑΡΕΑΣ". ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ.

Εικόνα Olympiacosworld.com

FUCK THE SMUGGLER

Εικόνα DRAZA

Ούτε για σμάγκλερ δεν κάνει ...ακόμα κι εκεί τον μπαγλαρώσανε!

Εικόνα Olympiacosworld.com

Απο απειλές ειναι μανούλα ο τσαμπα μαγκας. Στον Κορυδαλλο θα έπρεπε να τον είχανε βαλει εδω και καιρό.

Εικόνα DRAZA

Εννοείς να τον είχαν ΞΑΝΑ-βάλει ...γιατι έχει περάσει απ'το εν λόγω κολλέγιο!

Εικόνα holland74

Το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι το ρεκόρ σε κερδισμένα πέναλτυ μία χρονιά το έχει η ΑΕΚ με πρόεδρο τον συγκεκριμένο: 25 σε ένα πρωτάθλημα...25....

Εικόνα xristoforas

ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2001-02 ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΕΚΤΟ ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙ ΚΟΚΚΑΛΑΡΑ...Η ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΕ 14 ΠΕΝΑΛΤΙ (ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ 2 ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ 4-3 ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΝ ΦΕΡΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΕΚΕΙΝΗ ΔΕ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)...ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΜΕΙΣ...ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΚΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Εικόνα john

Kαι το ενα απο τα δυο ανύπαρκτο έτσι?Ο γιανακόπουλος απλά ακουμπάει τον τσάρτα και η αργοκαρούτα πέφτει σαν να τη χτυπησε ηλεκτρικό ρεύμα

Εικόνα DRAZA

Και σου απαντούσαν "μην μιλάτε έχετε πάρει πολύ χειρότερα".

Εικόνα DRAZA

...εν μέσω κλαυθμών των γνωστών λελέδων για την διαιτησία ΚΑΙ ΤΟΤΕ

Τότε ήταν που αυτές οι χαμούρες απειλούσαν ότι δεν θα ξαναπαίξουν στην Εθνική.

Εικόνα DRAZA

ΑΛΗΘΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ.

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ...ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
https://www.youtube.com/watch?v=5OQ1BEvaffA

ΘΕΛΕΙ Ο ΤΙΓΡΑΚΟΣ ΤΩΝ ΦΡΙΣΚΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΡΟ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΞΙΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ'ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

Εικόνα red7neck

Όσα αίσχη έγιναν χθες βοηθούν σε ένα πράγμα: στο ότι μας συσπείρωσαν ακόμη περισσότερο. Είχαμε κοιμηθεί με την ανυπαρξία των υπολοίπων και επαναπαυτήκαμε! Τώρα, όμως, που πλησιάζουν τα κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια, θα είμαστε άπαντες όπως πρέπει (οπαδοί, παίκτες, πρόεδρος).

Σίγουρα δεν θέλετε χανούμια να μας πετύχετε στον ημιτελικό. Το λόγο τον ξέρετε. Μια του κλέφτη (με όλη την σημασία) σας έκατσε. Δεν θα υπάρξει ούτε δεύτερη ούτε τρίτη. Από φάπες ίσως να καθίσουν στο σβέρκο σας πολλές.

Εικόνα DRAZA

Μακάρι αδερφέ τα πράγματα να'ναι όπως τα λες και του ουσιαστικό μας κέρδος από την κατάφορη προχθεσινή αδικία να είναι η συσπείρωση και το ξύπνημα του κόσμου ...αλλά και το πείσμωμα των παικτών και του προπονητή ώστε να δώσουμε την απάντηση στους κλέφτες εκεί που πρέπει όπως πρέπει.

Εικόνα dgkirle

Έχει ο καιρός γυρίσματα.
Αλλά με εννιά έπαιζα ρε ψόφιοι.Και μου κάνατε τη καλύτερη διαφήμιση.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Εικόνα DRAZA

Οι περισσότεροι Ολυμπιακοί θέλουν να βρουν αυτήν την ΑΕΚ στο κύπελλο ...ΟΡΘΩΣ!

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΔΙΚΕΦΑΛΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ)ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ...ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ.

Εικόνα dgkirle

Και στον τελικό κυπέλλου βεβαίως που μας είχε αποβάλει ο κάκος ΔΥΟ!(Γαβράαμ-Γκαλέτι) παίχτες πάλι και φτάσαμε στα πέναλντι αφού δε μπορούσαν ούτε φάση να κάνουν τα παλικάρια. Και εκεί μίλησε ο Νικοπολίδης.

Εικόνα DRAZA

Ρε φίλε δεν ήθελα να πω "με δέκα". Κατάλαβες όμως..."με εννέα" ήθελα να πω!

Εικόνα Chief Bromden

Draza η ιστορία μας έχει διδάξει πως ο Ολυμπιακός την πατάει συνήθως σε αγώνες που πάει είτε ανυποψίαστος είτε καβάλα στο άλογο. Επίσης μας έχει διδάξει πως σε αγώνες ειδικών συνθηκών που πρέπει να δοθούν απαντήσεις με αντίπαλο που βγάζει γλώσσα κάνει αυτό που πρέπει και μάλιστα με εμφατικό τρόπο!
Βλέποντας τις αντιδράσεις τον απέναντι και πολύ περισσότερο των δικών μας παιχτών θεωρώ πάρα πολύ ενδιαφέρουσα μια κλήρωση μαζί τους. Ειδικά φέτος που το ρόστερ μας περιλαμβάνει και πολλούς παίχτες με εγωισμό και αγωνιστικό τσαμπουκά.
Να θυμίσω τι είχε προηγηθεί του 1-4 στην Λεωφόρο; Τι ακολούθησε μετά το επικό σώριασμα των παιχτών της ΑΕΚ τότε για το κύπελλο; Τι ακολούθησε μετά τις δηλώσεις Αδαμίδη που θα ερχόταν να μας γαμήσει μέσα στον Πειραιά;

Εικόνα DRAZA

Να προσθέσω και άλλο ένα...

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΤΟ 2008 ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ;;

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ.

Εικόνα Chief Bromden

1-1 τρεις μέρες πριν την τεσσάρα για το πρωτάθλημα με τον Γκουμα να δηλώνει πως το 1-5 θα ανταποκρινόταν στην πραγματική εικόνα του παιχνιδιού, ξεσάλωμα των πράσινων μέσων που μίλαγαν για ολυμπιακουλη...
Μετα αρχίσανε οι κωλοτούμπες και τα αναθέματα...
Μέχρι και ο χοντρονουνιες τους είχε καρφώσει με Βόλ πλανε...

Εικόνα DRAZA

Και καπάκι πελάτιαζε στην Λιάνα την Κανέλλη ο Πέτρος ο Κόκκαλης σε τηλεοπτικό παράθυρο με το περίφημο "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΤΑΞΗ". Τσόντα από όπου και να το πιάσεις...

Εικόνα Giannis

Αδερφια στο γκολ του Νουνιες καθομουν στην 5...Ακομα θυμάμαι τον γδουπο απο το κουτουπιε του....και τη φατσα του Γκουμα μετα....Γιαννακη ειχες λερωσει πολυ το στοματακι σου!!!!Πηρες και συ την απαντηση σου οπως παλιοτερα ο λυμπεροπουλος η στρατος και τοσοι αλλοι πουσταραδες....Ετσι θα την πάρουν και αυτοι..

Εικόνα DRAZA

Εγώ σε εκείνο το παιχνίδι ήμουν στην 17, εκεί ήταν τα οικογενειακά μας διαρκείας. Και ήταν η πρώτη χρονιά μετά τα τριετίας. Τον έβλεπα πλάτη ουσιαστικά. Είχε γίνει τρελή καραμπόλα ώστε να το δω το ματς από εκεί εκείνη την ημέρα. Μακάρι Γιάνναρε η κατάληξη να'ναι αυτή που προβλέπεις...

Εικόνα Giannis

Αυτη θα ειναι η καταληξη DRAZARE ειναι νομος της φυσης πια...Οσο υπαρχει δραση κ αντιδραση ετσι και εμεις οι ενεργητικοι θα διακορεύουμε αυτους τους παθητικους....

Εικόνα DRAZA

Το τελευταίο ξαναπέστο. Εμάς ο ρόλος μας είναι απολύτως διακριτός σε σχέση με αυτούς. ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ.

Οι άλλοι ...κίτρινοι μαύροι πράσινοι πουα τα'χουν μπλέξει λίγο στις μεταξύ τους σχέσεις τώρα που γίνανε φιλαράκια και κωλομπαρεύονται μεταξύ τους. Όλο τσακώνονται για το τι θέση θα πάρουν στο τραινάκι.

Εικόνα el trick

Πρέπει να λάβουμε ΟΛΟΙ (και η διοίκηση της ομάδας μας) υπόψη κάτι.
Ο Μελισανίδης είναι ο γενικός ντερβέναγας της κούλας. Αυτό είναι ΑΠΟΦΑΣΗ επισήμου οργάνου του Κράτους. Άρα οι ενέργειές του, και τα λόγια του είναι ΠΡΑΞΕΙΣ και της κούλας.
Ο ΘΡΥΛΟΣ τιμωρήθηκε ήδη ΔΥΟ (2) φορές με την ΑΝΩΤΑΤΗ ποινή (αγώνας κεκλεισμένων) για πράγματα που στο παρελθόν θα πέρνούσαν χωρίς απολύτως καμμία σημασία.
Τωρα που η αεκ δια στόματος του γενικού της ντερβέναγα και όπως ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ απειλεί τη σωματική ακεραιότητα ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΩΝ του αγώνα μήπως και σε αυτή πρέπει να επιβληθεί η ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ;;;; Για παραδειγματισμό και αποφυγή ομοίων περιστατικών στο μέλλον;;;;;;

Εικόνα DRAZA

Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΖΗΛΕΨΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΟΤΕ) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Λογικό το ερώτημά σου. Δεν πιστεύω όμως ότι θα τιμωρηθεί η ΑΕΚ για την συμπεριφορά του Μελισσανίδη. Θεωρώ ότι θα φάει ο ίδιος πρόστιμο και ΙΣΩΣ ένα χρόνο έξω απ΄τα γήπεδα. Η ΑΕΚ θα πρέπει όμως να τιμωρηθεί για τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι. Και περιμένω κάτι τέτοιο. Θα... ξανασυμβουλευτώ τη "μύτη" μου πάντως. Βλέπω ΣΑΦΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΩΦΡΩΝΙΣΜΟΥ στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Εικόνα DRAZA

Αν πράγματι υπάρξει σαφής σκοπιμότητα σωφρωνισμού και αυτό φανεί και στο μέγεθος της καμπάνας σε βάρος του Μελισσανίδη τότε θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτό οφείλεται και στην δουλειά που γίνεται με συνέπεια από την πλευρά του επίσημου Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα στο βγάλσιμο συγκεκριμένων ονομάτων δικαστικών λειτουργών στην σέντρα, στην ανάδειξη των παραπτωμάτων τους μέσα από προσκείμενα στον Ολυμπιακό Μέσα(ηλεκτρονικά κι έντυπα) και μέσα από τις ανακοινώσεις. Ώστε αυτός που αύριο θα χειριστεί την υπόθεση Μελισσανίδη να κάνει την δουλειά του και να επιβεβαιώσει την πρόβλεψή που κάνεις, μπρος στην προοπτική να βγει σέντρα και να ξεφτιλιστεί κι αυτός όπως οι προηγούμενοι.

Εικόνα apostolos gaganis

Μου΄φαγε κάτι ο ηλεκτρονικός δαίμων... Επαναλαμβάνω λοιπόν για την αθλητική δικαιοσύνη: ΒΛΕΠΩ ΣΑΦΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΩΦΡΩΝΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. Αυτή είναι η πλήρης διατύπωση.

Εικόνα DRAZA

Μένει να δούμε τι θα γίνει στην πράξη. Είναι κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση όμως το γεγονός όμως ότι οι προηγούμενοι ...ανισόρροποι δικαστικοί λειτουργοί βγήκανε στην σέντρα και τώρα ανησυχούν για το πόσο θα τους στοιχίσει η πλημμελής άσκηση των καθηκόντων τους σε υποθέσεις που (φέρονται να) εμπλέκονται μεγαλομέτοχοι άλλων παε. Μπορεί να λειτουργήσει αυτός προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των επόμενων.

Εικόνα apostolos gaganis

Να΄δω "τον τύπον των ήλων" όμως πρώτα DRΑΖΑ και, δεν πειράζει, ας μη γίνω...Αγιος.

Εικόνα DRAZA

Πριν το αποτέλεσμα όμως οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι η δουλειά έχει γίνει. Γιατί σε πρώτη φάση για αυτό έγινε η κουβέντα. Το ότι για παράδειγμα ένας εισαγγελέας βάζει στο αρχείο μια καταγγελία στην οποία κάποιος δηλώνει πως απειληθήκε η ζωή του ...κι ο απειληθείς βγάζει στην φόρα τον απειλούντα είναι κάτι που δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο. Ε αυτό το θέμα δεν το έβγαλε στην φόρα κανείς μέχρι να τους αναγκάσουν να ασχοληθούν ΣΤΕΝΑ το γραφείο τύπου της ΠΑΕ και τα προσκείμενα στην διοίκηση του Ολυμπιακού Μέσα(που μεταξύ μας είναι και μετρημένα). Τώρα λοιπόν αυτός ο δικαστικός λειτουργός καλείται λογοδοτήσει για το γεγονός ότι έβαλε στο αρχείο την υπόθεση και όποια κι αν είναι η κατάληξη έχει σίγουρα μπει σε περιπέτειες. Αυτό από μόνο του είναι ένα βήμα σημαντικό μιας και στέλνεται το μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να αλωνίζει χωρίς να βγει στην σέντρα.

Κάτι ακόμα. Για να μην έχουμε σκηνικά παρόμοια με τον Κορομηλά στο μπάσκετ (που έγραφε, απέσυρε, ξανακατέθετε, ξανα μανα απέσυρε και ξανακατέθετε) η ΠΑΕ έχει πάρει τα μέτρα της ΗΔΗ για την περίπτωση του να γίνει Κορομηλάς ο Κύρκος και να πάρει πίσω όσα έγραψε στο φύλλο αγώνος της Κυριακής. Κρατώντας τον από τα ούμπαλα από πρηγούμενη υπόθεση που ενεπλάκη το όνομά του. Αυτά υπάρχουν τόσο στον ημερήσιο έντυπο Τύπο όσο και στο διαδίκτυο που είναι μεγάλος ρουφιάνος, αλλά δεν μπορούν να γίνονται νιανιά συνεχώς για προφανείς λόγους.

Το γεγονός ότι δεν διακρίνουμε κάτι που συμβαίνει ενώ συμβαίνει, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει κιόλας.

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένω να δω. Ακόμη, δεν έχω δει τίποτα το ουσιαστικό εκ μέρους της ΠΑΕ. Μπορεί όντως να συμβαίνει κάτι. Πολλά θες; Πολλά. Αλλά δεν έχω διαπιστώσει ΩΣ ΤΩΡΑ, χειροπιαστά πράγματα. Υποσχέσεις δημοσίως έχω ακούσει. Ανεκπλήρωτες όμως μέχρι στιγμής. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΈΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ... Μόνο δηλώσεις εκ μέρους του Θεοδωρίδη διαβάζω ( ο...ανεπίσημος σπόουκσμαν του Ολυμπιακού ) και κάτι τιτιβίσματα. Για ν΄ακριβολογούμε, και να μην εικάζουμε ή συμπεραίνουμε. Αντιθέτως, βλέπω ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ και από Μελισσανίδη και από Αλαφούζο. Με γελοιότητες, με τσαμπουκαλίκια, με απειλές και - δυστυχώς - όχι μόνο... Κι εγώ επιθυμώ να δω ΠΡΑΞΕΙΣ απ΄τη μεριά του ΕΠΙΣΗΜΟΥ Ολυμπιακού. Όχι καθησυχασμούς από τρίτους. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ; ΕΜΕΙΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ, ΟΥΔΕΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΑΣΜΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ, ΘΕΛΩ! ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. Ε! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ Ν΄ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ.... ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!

Εικόνα DRAZA

Το ίδιο ακριβώς λέμε. Ότι εσείς για παράδειγμα(και πιθανώς άλλοι πολλοι, δεν αντιλέγω) δεν βλέπετε φως ...αυτό δεν σημαίνει κι ότι δεν υπάρχει φως. Εκεί που έχετε διαβάσει τις δηλώσεις Θεοδωρίδη πάντως, αν προσέξετε λίγο καλύτερα θα δείτε και τα υπόλοιπα...

Εικόνα apostolos gaganis

Γκαίτε.

Εικόνα DRAZA

Να ζητούμε παραπάνω φως. Να βλέπουμε κι αυτό που ήδη έχει πέσει όμως.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα΄ναι πολύ δυσδιάκριτο αυτό το φως, για να μην το βλέπουμε πολλοί... Και επειδή, προφανώς, εσύ το βλέπεις και γνωρίζεις περισσότερα από ΄μένα, πες μου κι εμένα να μάθω π.χ. μερικά ονόματα από το ΠΛΗΘΟΣ εκείνο τα οποία π.χ. να έχει μηνύσει ή στα οποία να έχει κάνει και τί είδους αγωγές ο Ολυμπιακός, σε ποια διαδικαστικά στάδια βρισκόμαστε, αν έχει εκδικαστεί καμιά υπόθεση τελεσίδικα, τί ποινές έχουνε πέσει και τα σχετικά. Όχι πολλά. Δεν τα θέλω όλα. Αλίμονο. Με καμιά 20ριά, βολεύομαι. Να μάθω κι εγώ και άλλοι πολλοί - το ξαναλέω - μερικά από όσα αναζητώ εναγωνίως τόσον καιρό τώρα και δεν μαθαίνω γρυ. Αυτά, είπώθηκε απ΄τον εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ στον Σέντρα, ότι θα τα μάθουμε ΜΕ ΛΙΣΤΑ στις αρχές της χρονιάς. Επομένως, δεν είναι γνωστά. Τουλάχιστον στους πολλούς. Αν εσύ τα ξέρεις και δεν δεσμεύεσαι, πες μας τα. Γιατί σε βλέπω σίγουρο, για να επιμένεις. Αλλιώς, θα το κατανοήσω. Όσο για τα ονόματα των γνωστών δικαστικών που ανέφερε ο Θεοδωρίδης, για την ώρα, δεν μου λένε τίποτα εμένα. Αμα μάθουμε τί θα γίνει μ΄αυτούς, τελικά, ΤΟΤΕ θα μιλήσω για φως. Επί του παρόντος, ούτε την αίτηση στη ΔΕΗ για ηλεκτροδότηση δεν έχω συμπληρώσει ακόμα.

Εικόνα DRAZA

Ως προς το κομμάτι της προσφυγής στην δικαιοσύνη έχω ήδη απαντήσει παραπάνω. Υποστηρίζοντας ότι φως δεν έχουμε μόνο όταν μια υπόθεση πηγαίνει στην δικαιοσύνη και τελεσιδικεί. Φως έχουμε και όταν βλέπουμε να γίνονται όλες οι ενέργειες που πρέπει ώστε να έχουμε την αντιμετώπιση που πρέπει (και) από την δικαιοσύνη. Για να έχει την τύχη που θέλουμε μια μήνυση και μια αγωγή θα πρέπει πρώτα - σε ένα περιβάλλον που όλοι βλέπουμε πως είναι εχθρικό για εμάς - να έχουμε εξασφαλίσει πως αυτός που θα την παραλάβει ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ και δεν θα την βάλει στο αρχείο όπως έχουν μπει τόσες και τόσες από τους ίδιους ανθρώπους. Για να μην μπαίνουν λοιπόν και οι δικές μας υποθέσεις στο αρχείο, όπως μπήκαν για παράδειγμα καταθέσεις διαιτητών για απειλές του Μελισσανίδη σε βάρους τους, πρέπει σε πρώτη φάση να γίνουν άλλα. Από πού φαίνεται ότι τους έχουμε βγάλει στην σέντρα και ότι ΗΔΗ έχουμε λειάνει το έδαφος προκειμένου η όποια προσφυγή στην δικαιοσύνη εφόσον γίνει να’χει νόημα και αντίκρυσμα;;

Από ανάδειξη θεμάτων όπως αυτό στις 28/11/2015:
Ο ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΩΟΦΟΡΟΥ
http://www.parapolitika.gr/article/332470/o-simitzogloy-den-eide-ta-epei... Κάτι που σημαίνει ότι ο επίσημος Ολυμπιακός ύστερα από τα αίσχη της Λεωφόρου δεν ολιγώρησε όπως πολλοί θεωρούν, αλλά παρενέβη στην συζήτηση της ένστασης του βάζελου και κατήγγειλε ως ελλιπή την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε στον βάζελο. Όλα αυτά έγινα με επίσημη αναφορά στην οποία συμπεριλαμβάνονταν οι εκθέσεις παρατηρητών διαιτητών και αστυνομίας. Στην ίδια έκθεση γίνεται αναφορά στον Σιμιντζόγλου και στην πλημμελή άσκηση τον καθηκόντων του.

Με ανάδειξη υποθέσεων σαν και αυτή στις 25 Ιανουαρίου της χρονιάς που διανύουμε: ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΥΡΙΕ ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ;; http://www.parapolitika.gr/article/341764/giati-kalese-o-eisaggeleas-ton... Η οποία κινείται ακριβώς στην κατεύθυνση της αποφυγής «σκοπιμοτήτων εξισορροπητικού τύπου» κάτι που ανησυχούσε και εσάς. Βγαίνει λοιπόν στην δημοσιότητα ένα άρθρο που λέει «αφού τον κάλεσες τον Αλαφούζο Σιμιντζόγλου θα κάνεις την δουλειά σου ...δεν θα κοροϊδέψεις την κοινωνία κι ούτε θα γίνουμε μάρτυρες μιας κλήσης για το θεαθήναι και μόνο».

Όσον αφορά τώρα τον Μελισσανίδη, ο επίσημος Ολυμπιακός ύστερα από το διαζύγιό μας με τον οπαπ έστειλε εξώδικο επισημαίνοντας το ασυμβίβαστο μετόχου εταιρείας στοιχηματισμου και παράγοντα ομάδος που συμμετέχει στα κουπόνια της εν λόγω εταιρείας. Το εξώδικο πυροδότησε τον έλεγχο του Μελισσανίδη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αποτέλεσμα το καλοκαίρι που μας πέρασε να σκάσει αυτό στις 28/07/2015 http://www.parapolitika.gr/article/310627/apofasi-katapeltis-gia-ton-mel... «Η ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ Η ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» είπε η ΕΕΑ στον Μελισσανίδη. Και αφορμή για αυτό στάθηκε το ότι κουνήσαμε τον κώλο μας...

Βέβαια ισχύει ό,τι είπαμε προηγουμένως: ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ’ΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. Γίνεται αυτό;; Ναι, φαίνεται πως γίνεται. Με την ανάδειξη ειδήσεων όπως αυτή μόλις τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε. «ΟΛΙΓΩΡΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ». http://www.parapolitika.gr/article/321711/ta-hrei-toy-melissanidi-kai-i-... Με την ανάδειξη της παρουσίας Φλαμπουράρη στο γήπεδο κώλο – κώλο με τον Μελισσανίδη, όχι υπό την μορφή εξιστόρησης ενός γεγονότος μόνο αλλά πακέτο με την απορία «ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΕΩΝ 10ΕΚΑΤ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΪΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; 16 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.parapolitika.gr/article/310627/apofasi-katapeltis-gia-ton-mel...

Στο κομμάτι που αφορά την απαλλαγή του Μελισσανίδη από τον εισαγγελέα και την ...αρχειοθέτηση της υπόθεσης ξυλοδαρμού το Ζωγράφου, ο επίσημος Ολυμπιακός ανέδειξε το γεγονός λέγοντας πως την ίδια ώρα που έβγαιναν σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές αποσπάσματα από καταθέσεις μαρτύρων και ατόφια κομμάτια του βουλεύματος Κορέα ...η κατάθεση του Μελισσανίδη έγινε αβαβά κάτω από άκρα μυστικότητα και τα Μέσα θέλησαν να υποβιβάσουν τις κατηγορίες Ζωγράφου. Συνεπώς υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί που ασκούν επιλεκτικά τα καθήκοντά τους , 15 Μαϊου 2015 ... http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/apories-gia-toys-xeiris... Και με αφορμή τις απειλές στον Κύρκο και τον Καλογερόπουλο και το ιστορικό συγκαλύψεως η ομάδα εξέδωσε την ανακοίνωση που όλοι διαβάσαμε κάνοντας λόγο για εγκληματική οργάνωση και διαπλοκή δικαστικών λειτουργών με παράγοντες ομάδων.

ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;; ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ - ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΗΚΟΤΑ ΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ΄ΧΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ...ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ .

Λέμε λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός δεν παρενέβη και δεν κυνήγησε τίποτε ύστερα από τα αίσχη της Λεωφόρου. Ο Ολυμπιακός και παρενέβη στην εξέταση της ένστασης του βάζελου και προσέφυγε σε βάρος της ελλιπούς πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια. Επιπλέον κατονόμασε με κάθε επισημότητα των Σιμιτζόγλου ως τον υπεύθυνο για την ελλιπή πειθαρχική δίωξη. Επιπλέον η διοίκηση του Ολυμπιακού φρόντισε να αναδείξει την προηγούμενη ...εμπλοκή και το χάιδεμα του Σιμιτζόγλου στον Αλαφούζο. Στο σκέλος της εγκληματικής οργάνωσης ο Ολυμπιακός έβγαλε σέντρα τον Κορέα λέγοντάς πως δεν μπορεί ο συγκεκριμένος τύπος να χειρίζεται μια υπόθεση που αφορά την καθαρότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν καλούμενος να ελέγξει το αδιάβλητο του ορισμού των διαιτητών πετούσε χαρταετό και έκανε την χάρη του βάζελου. http://www.gavros.gr/content/football/100382-mazi-me-ton-thwmaidh-ston-k... .

Λέμε ότι ο Ολυμπιακός έχει αφήσει τον Μελισσανίδη να αλωνίζει την στιγμή που το εξώδικο του επίσημου Ολυμπιακού πυροδότησε τον έλεγχο του ασυμβίβαστου ΟΠΑΠ-ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ-ΑΕΚ και έφερε μια καταδικαστική απόφαση για τον Μελίσσανίδη. Επιπλέον η διοίκση του Ολυμπιακού έχει στοχεύσει και σε βάρος αυτών που καλούνται να ελέγξουν τους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται τις υποθέσεις Αλαφούζου - Μελισσανίδη βγάζοντας φόρα – τζόγο τον Νικολούδη(τέως) και τον Φλαμπουράρη την ώρα που ο Μελισσανίδης έχει εκκρεμείς οφειλές προς το δημόσιο.

Όλα αυτά βγήκαν από την διοίκηση του Ολυμπιακού ...και είχαν ως αποτέλεσμα το να ξεκινήσει ο έλεγχος για τους Κορέα Σιμιτζόγλου Ανδρεάδη(που κατανομάζονται στην τελευταία ανακοίνωση) για τις υποθέσεις που χειρίστηκαν και όλως τυχαίως αφορούσαν παράγοντες ανταγωνιστικών μας ΠΑΕ. Δεν ξέρω αν από όλα αυτά προκύπτουν είκοσι ονόματα, νομίζω όμως πως όλα τα ονόματα με τα οποία έχουμε ως ΠΑΕ ανοικτούς λογαριασμούς τα έχουμε σεντράρει συντελώντας τόσο στο να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη όσο και στην αναθέρμανση των ανοικτών υποθέσεών τους που εκκρεμούν ...όσο και στο να πάνε οι υποθέσεις αυτές στα σωστά χέρια. Εγώ λοιπόν με δεδομένες τις συνθήκες και το χρονικό σημείο που διανύουμε(γιατί για να φθάσουμε στην εκδίκαση και στην τελεσίδικη απόφαση μιας υπόθεσης ο δρόμος είναι προφανώς μακρύς) βλέπω φως και βλέπω πως δεν έχουμε ολιγωρήσει σε κανένα από τα μέτωπα που θα’πρεπε να’χουν ανοίξει.

Κάποια στιγμή ανέφερα ότι στην περίπτωση που ο Κύρκος γίνει Κορομηλάς και αρχίσει τα «σβήσε-γράψε» έχουμε προβλέψει ώστε αυτό να μην γίνει αβαβά τόσο εύκολα. Αυτό είναι το μοναδικό ζήτημα που δεν μπορώ να αναλύσω περαιτέρω και εμπίπτει στην κατηγορία «δεσμεύομαι» που αναφέρατε στην απάντησή σας. Να σημειώσω πως κανείς δεν θεωρεί τυχαίο ότι όλα τα παραπάνω βγήκαν ΠΡΩΤΑ στα Μέσα(τα εξής δυο) που λόγω του ιδιοκτησιακού του καθεστώτος αποτελούν τον επίσημο δίαυλο επικοινωνίας της ΠΑΕ ...και από εκεί αναμεταδόθηκαν στον υπόλοιπο ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο. Τις συγκρίσεις βάσει ημερομηνιών μπορείτε να τις κάνετε και εσείς προστρέχοντας στο "google-ειδήσεις".

Εικόνα apostolos gaganis

Πολύ διαφωτιστικά όλα τα παραπάνω και σ΄ευχαριστώ που υποβλήθηκες στον υπέρμετρο κόπο να μου τα γράψεις. Αποδειξη φιλοτίμου, αυτοσεβασμού και υπευθυνότητας. Λατρεμένο κι από΄μένα τρίο. Ευελπιστώ λοιπόν όπως αυτό το ιδιαίτερα κατατοπιστικό και τεκμηριωμένο κείμενό σου, διαβαστεί από πολλούς, έτσι ώστε αυτοί να ενημερωθούν όπως πρέπει γύρω από τούτο το τόσο ευαίσθητο και πολύ σημαντικό θέμα το οποίο συζητάμε. Ασφαλώς και δεν ήξερα επαρκώς ( πώς θα μπορούσα άλλωστε; ) όλες ετούτες τις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ενέργειες του επίσημου Ολυμπιακού, που, αν μη τί άλλο, δείχνουν αποκαλυπτικότατα ότι η ΠΑΕ με το νομικό της τμήμα δραστηριοποιείται όντως πολύ ενεργά σε σχέση με την προάσπιση των συμφερόντων του Ολυμπιακού, του Μαρινάκη και σε τελική ανάλυση του δικαίου και της αλήθειας. Ας αισιοδοξήσουμε για την συνέχεια...

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Εικόνα DRAZA

ΚΑΛΗΜΕΡΑ – ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

Λεωφόρου* Αυτής* Ευήκοα* Διοίκηση* Ιδιοκτησιακού* τους καθεστώτος

…κι αν μου έφυγε κανένα άλλο σαρδάμ ή προέκυψε κανένα ακατάληπτο που δεν είδα φταίει η οθόνη και το πληκτρολόγιο αφής του τάμπλετ/πλοηγού που με περιορίζουν. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές που απαντώ σε σχόλια βρίσκομαι εν μέσω περίεργων φάσεων που πρέπει να παριστάνω τον Ναπολέοντα κάνοντας πολλά πράγματα μαζί. Προτιμώ να υπάρξει μια απάντηση έστω «μπουρδελέ» και να έρθει άμεσα, παρά να το «χιονίσω» και να αναμένει επί μακρόν αυτός που ρωτάει.

Να σημειώσω τέλος ότι τα περισσότερα από τα παραπάνω έχουν ήδη βγει στον χρόνο που έγιναν και στο RATM σε ξεχωριστές αναρτήσεις. Εξ ου και το «διπλά στις ανακοινώσεις θα τα δείτε και τα υπόλοιπα».

Και πάλι καλημέρα...

Εικόνα giannis.

Συγχαρητηρια για την καλη δουλεια που κανετε στο site.