ΜΠΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!



Καλά καθήστε εσείς, εκεί, να ψάχνετε να βρείτε ψύλλους στ' άχερα με το άεκ, τον ερχόμαστε και τον πήγαινε-έλα. Η ζωή είναι ωραία ρε σεις αρκεί, λέγω, να είμαστε ευέλικτοι στη σκέψη.

Εγώ τόριξα στα μαγικά. Έβγαλα λαγό από το καπέλο μου!

Λοιπόν όποιος βρεί, πρώτος, τις τρεις ομοιότητες στα βιντεοκουίζ που ακολουθούν κερδάει θέση επιστάτη κονικλοτροφείου στα Μεσόγεια:  

22η αγωνιστική: ΠΑΣ-λαγός 0-3

https://youtu.be/54b7M9xNY78

20η αγωνιστική: Πλατανιάς-λαγός 2-3

https://youtu.be/j8dD9x4c0uQ

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα thita

ο κορέας κι ο ανδρεάδης μετράγανε συνολικό αριθμό φάουλ και επιλογές του σα πίντο για την θέση του δεξιου μπακ να καταδείξουν εύνοια υποτίθεται στον ολυμπιακό

μήπως να τραβάγαμε μια ανώνυμη επιστολή σε κανέναν εισαγγελέα, που είναι και της μόδας τα τελευταία χρόνια, με όλα αυτά που βγάζετε εδώ?

Εικόνα MIKE.A

Πραγματι φιλοι μου υπαρχει και το πρωτο γκολ στο Αγρινιο που ο τερματοφυλακα πεταει την μπαλα ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ στον Μπεργκ εξω απο την περιοχη του, και αυτος με μια απλη πασα στον αμαρκαριστο και μονο του Καρελη ισοφαρησανε! Οπως και το δευτερο γκολ που αντι να καθαρισει ο Κουσας την μπαλα αφηνει τον Μπεργκ να του την κλεψει και να σκοραρει! Και βεβαια με την Καλλονη στην Λαγολεωφορο που το δευτερο τους γκολ (Μπεργκ) προηλθε απο πασα παρε βαλε του αμυντικου στον παιχτη του βαζελου!
Επισις στο Αγρινιο πως διαολο στην φαση του πεναλτυ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ του ΤαυλαΓιδι (στο πεναλτυ) να μην δινετε δευτερη κιτρινη απο τον "καλυτερο" Ελληνα διαιτητη Σιδηροπουλο, και να δινετε δευτερη κιτρινη σε εξ επαφης στο χερι (πεναλτυ) του Μιλιβογεβιτς! Εχει γνωμη για αυτο ο καθηγητης (διαιτησιας) Μυστηριος κυριος Βαρουχας η να ρωτησωμε τον Μπλεκ! Οταν ο ιδιος ο "καθηγητης" εχει πει απειρες φορες οτι "δεν ειναι ολα τα χερια μεσα η εξω απο την περιοχη κιτρινες καρτες"!
Και η μεγαλη ερωτηση! Αν ενα τετοιο χερι σαν του Μιλι γινωτανε στο κεντρο του γηπεδου ακομα και αν δινωτανε φαουλ, ΘΑ ΔΙΝΩΤΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΠΑΝΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗ; Ιδου η απορια!

Εικόνα Romain

Έχει και άλλα που είναι "δουλεμενα στην προπόνηση" από τους αντιπάλους και πήρε έτσι τη νίκη ο Λαγός. Νομίζω με Παναιτωλικό είναι το ένα.

Εικόνα red apple

χωρίς να έχεις άδικο, εν τούτοις, με το Αγρίνιο είχε άλλα... πλέις, όπως κάτι οφσάιντ γκολ και τέτοια...μου χαααα

Εικόνα apostolos gaganis

Έξυπνο. Σκέφτομαι, αν στη θέση του Βάζελου ήταν ο Ολυμπιακός σ΄αυτά τα δυο γκολ, τί θα΄χαμε ή ο Μαρινάκης στη θέση του προχθεσινού π.χ. Μελισσανίδη...

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΛΙΙΙ-ΣΤΑ, ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΛΙΙΙ-ΣΤΑ...

Υ.Γ. Να, γιατί τσαντίζομαι που ο Ολυμπιακός δεν είναι εκείνος που πρέπει μ΄αυτούς που πρέπει και ειδικα ΟΤΑΝ - προ παντός - πρέπει...

Εικόνα holland74

Αυτό ακριβώς και μάλιστα τα τελευταία χρόνια είναι φαινόμενο που επαναλαμβάνεται συχνά...

Εικόνα red apple

Το πόσο συμφωνώ μαζί σου δεν λέγεται

Εικόνα Andreas

Αχαχαχα. Κορυφαίος. Αν πω δουλεμενα στην προπόνηση, μάτιασμα τερματοφύλακα και αφηρημαδα αμυντικών κερδίζω τη θέση; Πληρώνει ο αρχιλαγος ή τζάμπα θα δουλεύω;

Εικόνα red apple

SPORT, τα βρήκες όλα μέσα σε λίγες λέξεις! Είσαι ο νικητής των σχολίων εδώ μέσα και θα μοιραστείς τη θέση με τον νικητή των σχολίων στο φβ! -μόνο να συννενοηθείτε για το ωράριο, μην μπλέξετε τα μπούτια σας όπως οι αντίπαλοι αμυντικοί ...αχα ααααχαααα.

ΥΓ. Μη σκιάζεσαι για το μπικικίνι. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει θα είναι. Προέρχεται από τα χρήματα της Περιφέρειας!!!

Εικόνα Andreas

Δεν μου είπες ότι θα δουλέψω στο Rena Dourou Warren[a](ξέρω, Σεφερλής στα αγγλικά). Μπορεί να μη διαθέτω fb αλλά δεν υπάρχει ανησυχία. Εμείς θα είμαστε με τα μπούτια κλειστά.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχει απόλυτο δίκιο ο Κοκκινόμηλος... Άνοιξε λογαριασμό στο φουμπού, Ανδρέα, και θ΄ανοίξουν οι ουρανοί ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ για σένα...

...ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΩΝ!

Εικόνα red apple

Έβγε εργατικέ και πειθαρχικέ νέε μου!

ΥΓ. Χάνεις που δεν έχεις λογαριασμό στο fb για να παρακολουθείς τα τεκταινόμενα στο ratm

Εικόνα Andreas

Το καταλαβαίνω αλλά έχω κολλήσει κατά του fb και δεν ανοίγω με τίποτα. Είδα τα σχόλια χωρίς login και ξέρω ότι χάνω γλέντι μεγάλο. Πάντως ευχαριστώ και τους 2 για την πρόσκληση.

Εικόνα red apple

ανθρωποδιώκτη!

(ο χρυσούς κανών είναι οδηγός από την αρχαιότητα. Όλα τα πράματα στη ζωή αξίζουν όταν γίνονται με μέτρο και φειδώ. Φυσικά, το φβ είναι ένα μέσο χαζοεπικοινωνίας, αλλά είναι και ένα μέσο ουσίας. Διαλέγεις και παίρνεις)

Εικόνα Andreas

Δεν θα με τρελάνουν εμένα αυτοί. Τα ίδια κάνουν και στα social. Για του λόγου το αληθές:
http://www.contra.gr/Columns/Comment/akis-georgiou/kerdise-h-aek-me-pena...
http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/barcelona/to-penalti-twn-mesi-...

Εικόνα Andreas

Ίσως λίγο social media-διώκτης, καθόλου ανθρωποδιώκτης και ευχαριστώ για το λόγο που το χρησιμοποίησες εδώ. Θα μου επιτρέψεις ελπίζω να απαντήσω ότι πέραν του χρυσού κανόνος υπάρχει και η χρυσή τομή, η οποία δεν είναι στη μέση. Θα προτιμήσω να τα λέμε στο παρόν φ από το φβ, να γλιτώσω και από αυτούς που δεν θέλω να τα λέμε, όπως παράλογους αλλόθρησκους και προπαγανδοπαθείς σύγγαυρους. Ευτυχώς εδώ δεν συχνάζουν τέτοιοι.

ΥΓ: Κι επειδή πολύ κουλτούρα έπεσε, γαμώ την κούλα τους και τα εεεεε που κλαίνε όλη την ώρα.

Εικόνα red apple

Συμπάσχω, Ανδρέα... Α λα προσέν , λοιπόν