Ο ΑΛΗΜΠΑΜΠΑΣ ΠΑΕΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ



O Αλημπαμπάς αφήνει πίσω τα 50-50 και το θρίαμβο του ανταγωνισμού στην σούπερ λίγδα και πετάει, μεθαύριο, στις Βρυξέλλες. Εκεί τον περιμένει η Άντερλεχτ, η ομάδα που έχει στοιχειώσει τις μνήμες μας εξαιτίας των όσων συνέβησαν στα 1974, στην Πάτρα, αλλά που τον πίνει- εμπλοκή όσες φορές την έχουμε συναπαντήσει, έκτοτε.

Στο Βέλγιο θα πάμε δίχως τον Πάρντο και τον Ομάρ, δηλαδή χωρίς τη δεξιά πλευρά μας. Πηγαίνουμε, επίσης, με χαλασμένο πνεύμα εξαιτίας των όσων συνέβησαν με το αεκ, το Σάββατο. Πάει να πει πως θα παίξουμε, όντας στη χειρότερη δυνατή κατάσταση, αγωνιστικά και πνευματικά. Ο Θρύλος δεν έχει την πολυτέλεια να πετάξει στο βρόντο άλλη μια χρονιά στo γιουρόπα λιγκ. Δεν ξέρω τί θα κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά θα πρέπει να πείσουν και το τελευταίο μόριο της ύπαρξης των παιχτών και του προπονητή μας πως, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την πρόκριση. Εκτός όλων των άλλων τα παιχνίδια με τους μωβ είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να δοκιμαστούμε στα νοκ άουτ που θα γευτούμε -δυστυχώς, λόγω της ανυπαρξίας των ευρωπουθενάδων που "πανηγυρίζουν" για την ανώδυνη ήττα μας, στο οακά- τον προσεχή Αύγουστο.

Με το σουγιά στο στόμα πρέπει να παίξουν ΟΛΟΙ!

(τα πρώτα στοιχεία στατιστικής που διαθέτω κραυγάζουν για Χ2...)

Και ύστερα από αυτά τα εθνικοπατριωτικολυρικά πάμε και μια βόλτα στο zoo!

ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ; ΠΕΤΑΕΙ, ΠΕΤΑΕΙ!
 

Άμα ή μοίρα σου είναι να γίνεις ζωντανό πυροτέχνημα με κασκόλ, τότε, θες δεν θες θα δεις το φως το αληθινό. Έτσι και ο παρατηρητάκος Κύρκος. Μόλις δέχτηκε πεσκέσι τις απειλές του διοικητού ανέκρουσε πρύμνα and bravely run away. Μια γιγαντιαία τσίμπλα κάλυψε τον ορίζοντά του και.... 

"Ο παρατηρητής διαιτησίας του ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός επικροτεί τις αποφάσεις του Καλογερόπουλου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Goal», ο Δημήτρης Κύρκος που δέχτηκε τις απειλές του Μελισσανίδη, αφού δει το βίντεο του αγώνα θα συντάξει την έκθεση του. Πάντως φέρεται να πιστεύει ότι για τη φάση του πέναλτι στον Σουκουλίνι, ο παίκτης της ΑΕΚ εκβίασε την εσχάτη των ποινών. Σχετικά με τις δύο αποβολές, για τη μεν πρώτη του Μποτία ότι υπήρχε επαφή και με το χέρι και χαμηλά με το πόδι από τον αμυντικό των Πειραιωτών στον Αραβίδη.  Παράβαση για την οποία συμφώνησαν Καλογερόπουλος και Γρεβένης (β' βοηθός) κι από τη στιγμή που ο επιθετικός της ΑΕΚ έβγαινε φάτσα με το τέρμα, άρα σε προφανή θέση για γκολ, ήταν κόκκινη κάρτα. Για τη δεύτερη αποβολή όπου κέρδισε και το πέναλτι η Ένωση, ειπώθηκε ότι υπάρχει παράβαση αφού ο Μιλιβόγεβιτς μπλοκάρει τη μπάλα και με τα δύο χέρια κι αφού αυτή πηγαίνει προς το τέρμα, είναι ορισμός της κίτρινης".

Red Apple


 

Σχόλια

Εικόνα thita

κακώς ασχολούμαστε με τις πειθαρχικές διαδικασίες, κλπ., για την συμπεριφορά του νιάου

είναι ξεκάθαρα αντικείμενο του κοινού ποινικού δικαίου και κατ' επέκταση εισαγγελέα και αστυνομικών αρχών (την ημέρα εκείνη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αν ο παρατηρητής βεβαίως είχε ασκήσει έστω και προφορικά, σε κάποιον αστυνομικό, έγκληση)

Εικόνα holland74

Ένα χ με γκολ θα ήταν επίσης καλή περίπτωση...

Εικόνα Thryleontas_John

αφήνουμε πίσω την ήττα με 9 παίκτες απο την εγκληματική οργάνωση του Τιγρη
και πάμε γερά να νικήσουμε στις Βρυξέλλες !!!
Ειναι κρίσιμο μάτς

Εικόνα red apple

Boyz und girlz, μια επισήμανση-διόρθωση.

Το δεύτερο κομμάτι του κειμένου μου είναι για τον Καιάδα. Δεν υφίσταται τέτοια πληροφόρηση περί των προθέσεων του Κύρκου, όπως θέλησε να μας στραβώσει -και μένα μαζί- η Goal. Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, μιας και ο Κύρκος παραπέμπει διαιτητή και επόπτη για τα αλητοσφυρίγματά τους. Για ακόμη μια φορά η ελληνική αρδοδημοσιογραφία στήνεται στον τοίχο απο μόνη της και όποιος έχει μάτια και νου ας το λάβει υπόψη του.

Κωλοφυλλάδα... Ο Α Ε Δ

Εικόνα vagio

Λοιπον, αφηνουμε τη μιρλα και την κακη ενεργεια και παμε ολοι μαζι δυνατα και γαυρικα να τους πικρανουμε ολους την Πεμπτη! Ελα ρε Θρυλεεε!!

Εικόνα apostolos gaganis

Το νόμισμα που μας σερβίρεις με τούτη την ανάρτηση έχει, όπως όλα, δυο όψεις. ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΣΗ η μία και ΙΣΧΥΡΟ ΚΕΝΤΡΙΣΜΑ για ενδυνάμωση του αγώνα μας η άλλη, μέσα κι έξω απ΄το χόρτο, απέναντι στο αντιΟλυμπιακό τρίο. Κατά τη γνώμη μου, η ιστορία έχει διαστάσεις που ξεπερνάνε σαφώς μια απλή ποδοσφαιρική αντιπαλότητα. Έστω και των τεσσάρων μεγάλων. Αυτά...

Εικόνα red apple

δεν είναι ακριβώς αποκάρδιωση. Προσέγγιση τύπου ρεάλ πολιτίκ, περισσότερο