ΘΕΙΟ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ!



Από πού προκύπτει ότι οι Γαύροι είμαστε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ; Από τον τρόπο με τον οποίο αγγίζουμε τα πράματα και τις καταστάσεις. Να, πάρτε για παράδειγμα εμένα τον ίδιο, προσωπικά και όχι άλλον! Εχτός από οπαδός, ψυχάκιας, άνεργος αρδίτης και...λογιότατος είμαι και στοιχηματζής. Έγραφα παλιότερα στις φυλλάδες της Sportime και του 12X Book έως ότου με έγραψαν κι αυτοί κανονικά, βασιζόμενοι στις διατάξεις του νόμου περί homo ap-asshol-issimous και ξέμεινα στου δρόμου τα μισά.

Αλλά η αίγα δεν μασά, ως γνωστό, ταραμά. Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ εργασία συνεχίζεται καθημερινά και με ζήλο. Επανέρχομαι λοιπόν με τη στήλη που πρωτοπαρουσίασα πριν απο λίγα χρόνια εδώ μέσα για να στέρξω τους ασθενείς, με το τζόγο, κωλόγαυρους στην προσπάθεια να αποφύγουμε το σιχαμερό κουβά!

Απόψε έχει Γιουρόπα Λιγκ και τα ρέστα Πριμέρα Αρχεντίνα.

Μιλάμε για τον κακό χαμό. Πιάστ' τ' αυγό και κούρευτο κατάσταση. Ποιές ομάδες έχουν κωλοπρεμούρα για τη διοργάνωση και ποιές όχι είναι κομματάκι δύσκολο να το αντιληφθούμε από τόσο μακρυά. Γι αυτό θέτω την επιστημονική οργάνωσή μου στη διάθεσή μας.

Παίζω ΠΑΝΤΑ βάσει αλγορίθμων, που επεξεργάζομαι 16 χρόνια -που σημαίνει αξιόπιστη βάση δεδομένων και υψηλή, καθημερινά, επαλήθευση προβλέψεων-  και σχεδόν πάντα, τα άουτσάιντερ. Οι αλγόριθμοί μου καλύπτουν όλες τις μπάντες του ρευστού αυτού αθλήματος. Για να δούμε την αποψινή τριαδούλα που ετοίμασα και τα υπόλοιπα θα αποκαλυφθούν σιγά-σιγά και με υπομονή...

1132: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 (3.00-3.10)

ΓΙΑΤΙ;
Πρώτο, η τριάδα της απόδοσης που προσφέρει ο οπάπης έχει καταγράψει, έως τώρα, 100% Χ2. Δηλαδής, κάθε φορά που καταγράφηκε η εν λόγω, δεν έχει δώσει άσο. Δεύτερο, το ματς προσφέρεται μονό αποδεκτό. Η θέση του στο κουπόνι έχει δώσει, έως τώρα, 16 φορές Χ2 και μόλις 5 άσους.  

2722: ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 (1.95)

ΓΙΑΤΙ;
Ο Γιούργκεν ΚλιπιτιΚΛΟΠ επιστρέφει πατρίδα. Και την πατρίδα την παίζει στα δάχτυλα. Η Άουγκσμπουργκ είναι, ως γνωστό, μια ομαδίτσα της πλακός. Αλλά έλα μου που και η Λίβερπουλ είναι μια ομαδίτσα της πλακός. Επειδή μεγαλοπιάνονται όμως, εκεί στο λιμάνι και επειδή τα αλγορίθμια δίνουν 50% πιθανότητα στο διπλό θα αφήσω τις κρίσεις και τις αναλύσεις για τους γιου νέβερ γουόκ ολόουν για υστερότερα.  

2730: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ-ΛΑΝΟΥΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ (4.00-3.00)

ΓΙΑΤΙ;
Εδώ λοιπόν, έχουμε τη θέση οπάπη -κατά Μητσάρα. Πρόκειται για τη θέση και την ώρα στις οποίες διεξάγεται μια αναμέτρηση, όπως ακριβώς την τοποθετεί η εταιρεία στο κουπόνι. Μια υπερφυσική σκέψη που καταγράφω εδώ και χρόνια και με βοηθά να βγάζω τις μεγάλες κόντρες. Η θέση στην αναμέτρηση δίνει 100% πιθανότητα για 1Χ. Πέρυσι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για πρώτη και τελευταία φορά και αναδείχτηκαν ισόπαλες, 1-1.

YΓ. Η εταιρεία προσφέρει τον Θρύλο με σετ απόδοσης που έχει δώσει 14 Χ2 σε 17 εμφανίσεις. Εγώ τον Ολυμπιακό δεν θα τον αγγίξω, όμως. Προσμένω, απλώς, να τους τον αγγίξουμε.


Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΗΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΜΟΝΑΧΑ:
ΜΗ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Red Apple