ΘΕΙΟ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ Νο.5!



Καλή εβδομάδα κωλόγαυροι!

Η αρρώστεια συνεχίζεται και αντιβιοτικά για την περιπτωσάρα μας δεν έχουν ανακαλυφθεί, εισέτι. Η μόνη μας ελπίδα παραμένει η...ΒΙΑΝΕΞ!

Γι απόψε επέλεξα για μας τα κάτωθι:

(1806) ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Χ2

Tο τελευταίο χρονικό διάστημα, ορισμένα ματς, ιδίως εκείνα που επέλεξα για μας, εδώ μέσα, με κάτι 100% σημεία, πήγαν στράφι. Οι τάσεις πάνε κι έρχονται, αλλά μια τάση αυτού του επιπέδου πάντα επιστρέφει στα αρχικά της. Έτσι κι εδώ. Η Νυρεμβέργη παίζει με 100% πιθανότητα να μη χάσει!

(1817) ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ: Χ2

Η Νάπολι ηττήθηκε δύο φορές εκτός έδρας και τις δύο φορές γκέλαρε εντός. Τώρα προέρχεται από την ήττα στο Τορίνο από την Γιούβε. Η Μίλαν δείχνει σημεία ανάκαμψης, παραμένει αήττητη στα τελευταία 6 παιχνίδια της στο Καμπιονάτο και παίζει με πιθανότητα σχεδόν 78% για να μη χάσει στο Σαν Πάολο.

(1738) ΧΟΥΒΕΝΤΟΥΔ ΟΥΝΙΔΑ-ΤΑΓΙΕΡΕΣ: Χ2

Το περίεργο αλλά προσοδοφόρο πρωτάθλημα της Β' Αργεντινής είναι πάντα μέσα στις επιλογές μου. Εδώ, η μέτρια γηπεδούχος υποδέχεται την Τάγιερες που ξεκίνησε δυναμικά και παραμένει αήττητη ύστερα απο τρείς αναμετρήσεις. Το κυριότερο... η θέση οπάπ δίνει 100% πιθανότητα για την κόντρα.  Επίσης, παίζει πολύ και η περίπτωση του goal-goal και του over.

Red Apple