ΜΑΥΡΙΚΟ, ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!



Απόγευμα Δευτέρας(22/02) ήταν όταν πληροφορηθήκαμε την σύλληψη του "εκδότη" Παναγιώτη Μαυρίκου και δυο ακόμα δημοσιογράφων/συνεργατών του. Και οι τρεις συνελήφθησαν ως μέλη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ κατηγορούμενα ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ. Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε σε σημερινό άρθρο στα "Παραπολιτικά", ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη, στον εκδότη της "Ακρόπολης" Παναγιώτη Μαυρίκο καθώς και στους δημοσιογράφους Χρήστο Φράγκου και  Παναγιώτη Μουσά.  Για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, με σκοπό οικονομικό όφελος, εκβίαση κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία καθώς και για δωροδοκία.

Στην συνέχεια, ύστερα από μια απλή απομαγνητοφώνηση όσων ειπώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (και)στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Καναλιού "Ε" μαθαίνουμε/διαπιστώνουμε: 

- Ότι έχουν καταγραφεί από τον υπερκοριό της ΕΥΠ  συνομιλίες κατά τις οποίες ο Μαυρίκος και η παρέα του ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΔΕΚΟ προκειμένου να εξασφαλίζουν ποσά για διαφημίσεις. 

- Ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Μαυρίκος φέρεται να έβαλε δικούς του να εκβιάσουν δημοσιογράφο γραφείου Τύπου μεγάλης ΔΕΚΟ, απειλώντας τόσο την ζωή της ίδιας της δημοσιογράφου όσο και του παιδιού της. Στόχος τους ήταν να αποσπάσουν το ποσό που απαιτούσαν ως διαφήμιση για την εφημερίδα τους.  Πέραν της δικαιοσύνης λοιπόν, πολύ ενδιαφέρον θα έχει η στάση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων αλλά και της Ένωσης Ιδιοκτητών. Αφού ο Μαυρίκος φιλοξενούνταν διαρκώς σε τηλεδίκες καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας που μάλιστα δημοσίευαν ατόφια κομμάτια δικογραφιών υποθέσεων που βρίσκονται εν εξελίξει αλλά και απομαγνητοφωνημένες καταγραφές του υπερκοριού που είναι επίσης απόρρητες.  

- Ότι ο ίδιος "εκδότης" έχει φιλοξενηθεί συστηματικά και σε δελτία ειδήσεων άλλων μικρότερων καναλιών.  Συζητείται δε ευρέως ότι ο Μαυρίκος με την εγκληματική του δράση χρησιμοποιούνταν κι ως "λαντζιέρης" από τις παραπάνω εκπομπές - που έχουν μηνυθεί κατ'εξακολούθησιν - προκειμένου να μην στρέφονται στην δικαιοσύνη τυχόν θιγόμενοι. Προκειμένου οι ήδη υπάρχουσες αγωγές σε βάρος των εκπομπών αυτών να μπαίνουν ...στο αρχείο.

- Ότι ένας εκ των συνεργατών του Μαυρίκου που μπαγλαρώθηκε, φέρεται μεταξύ άλλων να εμπλέκεται σε σκάνδαλο εκβιασμού με στόχο μέλη της κυβέρνησης και τον Πρωθυπουργό. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμείς ως ιστοσελίδα ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο τύπο. Κι αν από τα πρώτα ευρήματα διαπίστωνε κανείς πως επρόκειτο για έναν γραφικό απατεωνάκο/ψευτράκο ...τα στοιχεία που τώρα βγαίνουν στο φως δείχνουν πολλά περισσότερα: 

Ο Μαύρικος που στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" στις 16 Ιουνίου του 2015 κατηγορούσε τον Μαρινάκη ότι δέχθηκε δολοφονική επίθεση μπροστά στα παιδιά του  από δήθεν μπράβους του, ο Μαυρίκος που δήθεν φοβόταν για την ζωή τη δική του και των παιδιών του ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ.  Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι ο Κυριάκος Θωμαϊδης παρέα με τον Μαυρίκο είναι εκείνοι που -περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο - έχουν κατονομάσει και φωτογραφίσει τον Μαρινάκη ως εγκέφαλο εγκληματικής οργάνωσης, ως τον άνθρωπο που πλήρωσε  προκειμένου να φορτωθεί το πρεζοκάραβο ΝΟΟR1. Βλέποντας λοιπόν το ποιοι είναι αυτοί που κατηγορούν και τι τύχη πρόκειται να έχουν μπορεί να καταλάβει κανείς και το πόσο ευσταθούν οι κατηγορίες. Μπορεί επίσης να καταλάβει ο οποιοσδήποτε τον τρόπο με τον οποίο οι μηνυθέντες Θωμαϊδης, Μαυρίκος και ΣΚΑΪ δεν έχουν κληθεί ως τώρα να δώσουν την παραμικρή εξήγηση στην δικαιοσύνη για τις συκοφαντίες και τα ψεύδη τους. 

 - Υπήρχαν επιχειρηματίες που τύγχαναν ευνοϊκής μεταχείρισης στα Μέσα του Μαυρίκου; 

ΒΕΒΑΙΩΣ! Πρώτος και καλύτερος αποθεωνόταν ο Νικόλας Πατέρας, όπως διαβάζουμε ΕΔΩ ...την ίδια στιγμή που σπιλώνονταν όλοι όσοι είχαν συγκρουσθεί με τον παροπλισμένο εφοπλιστή και πρώην πρόεδρο του βάζελου. Νωπά στην μνήμη μας είναι τα πρωτοσέλιδα της Αθλητικής Φωνής που χαιρέτιζαν την στήριξη Πατέρα στο εγχείρημα Αλαφούζου, που καλούσαν τον Πατέρα να γυρίσει πίσω προκειμένου ο βάζελος να ζήσει της ίδιες δόξες που ζούσε επί προεδρίας του, που παρουσίαζαν τον Μαρινάκη δήθεν τρομαγμένο μπρος στην προοπτική επιστροφής του Νικόλα Πατέρα.

- Υπάρχουν επιχειρηματίες που έχουν ανοικτούς λογαριασμούς  με την κυβέρνηση σε βάρος της οποίας στράφηκε η εγκληματική οργάνωση Μαυρίκου; 

ΒΕΒΑΙΩΣ! Εκτός κι αν δεν έχετε διαβάσει για τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει στην κυβέρνηση για την απάτη που έστησε ο παιδόφιλος καναλάρχης προκειμένου να μετατρέψει την περιφερειακή συχνότητα του SevenX σε πανελλαδικής εμβέλειας μέσω της οποίας εκπέμπει σήμερα ο ΣΚΑΪ. Πληροφορούμαστε μάλιστα ΕΔΩ ότι το ζήτημα έχει φθάσει ως το γραφείο του Τσίπρα ο οποίος προετίθετο να δώσει το πράσινο φως ώστε να μπει λουκέτο στο κανάλι του Αλαφούζου. Ή μήπως πρέπει να θυμίσουμε την απόφαση του ΣτΕ σε βάρος του ΣΚΑΪ του Αλαφούζου για συγκεκαλυμμένες διαφημίσεις προϊόντων, για τις οποίες δεν αποδίδονταν φόροι ΦΠΑ ούτε καταβαλλόταν το αγγελιόσημο. Διαβάσαμε δε ότι χάρη σε αυτή την απόφαση άνοιξε κύκλος ερευνών υπό τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη στα τιμολόγια που κόβονταν για προβολή μέσω απλής τοποθέτησης προϊόντος και όχι μέσω διαφήμισης ώστε να εκτιμηθεί με νούμερα το μέγεθος της φοροαποφυγής. Ώστε να εκτιμηθούν τα ποσά που αναλογούν σε φόρους και αγγελιόσημο και δεν κατεβλήθησαν ποτέ από το κανάλι του Αλαφούζου.  

Δεν είναι  μόνο ο Αλαφούζος όμως που θα τον εξυπηρετούσαν τυχόν εκβιασμοί σε βάρος της κυβέρνησης και θα λειτουργούσαν ως βάλσαμο για τις ανοικτές πληγές του με το κράτος. Κανείς δεν έχει ξεχάσει την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού του περασμένου Ιουλίου που ήρθε ύστερα από καταγγελία του επίσημου Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την οποία οι ρόλοι του μετόχου επαγγελματικού αθλητικού σωματείου και του μετόχου του ΟΠΑΠ είναι ασυμβίβαστοι από την στιγμή που το εν λόγω σωματείο συμμετέχει στο κουπόνι του στοιχήματος.  Βάσει αυτής της απόφασης η ΑΕΚ μπορεί να συμμετέχει στο κουπόνι μόνο εφόσον ο Μελισσανίδης αποχωρήσει οριστικά είτε από το ποδόσφαιρο είτε από τον ΟΠΑΠ. Επιπλέον, κανείς δεν είναι τόσο μαλάκας ώστε να μην καταλαβαίνει τους λόγους που τόσο οι οικονομικοί εισαγγελείς όσο και οι κύριοι Νικολούδης(τέως) και Παπαγγελόπουλος(νυν) δεν ενόχλησαν ποτέ τον Μελισσανίδη προκειμένου να πληρώσει τις οφειλές του προς το ελληνικό Δημόσιο...

-  Υπάρχουν επιχειρηματίες που είτε έχουν βάλει φέσι σε τράπεζες είτε προσέβλεπαν σε νέα δάνεια και ...δε θα τους κακόπεφταν οι εκβιασμοί σε βάρος τραπεζιτών της συμμορίας Μαυρίκου;;

ΒΕΒΑΙΩΣ! Προ μιας εβδομάδας περίπου διαβάσαμε ΕΔΩ για την έντονη δυσαρέσκεια του αδερφού του Γιάννη Αλαφούζου και ιθύνοντος νου της Καθημερινής Θέμη. Δυσαρέσκεια που αφορά την απροθυμία της εν λόγω τράπεζας να (ξανα)δανειοδοτήσει τον όμιλό του. Μάλιστα ο αδερφός του Τουίτη, έστειλε μήνυμα προς την διοίκηση της Εθνικής και πιο συγκεκριμένα προς τον Δημήτρη Καποτόπουλο ενημερώνοντάς τον πώς θα μιλήσει δημόσια μέσω της εφημερίδος του για τον αδιαφανή τρόπο με τον οποίο δάνειζαν άλλα εκδοτικά συγκροτήματα. Ήταν άραγε αυτός ο μόνος εκβιασμός που δέχθηκε η διοίκηση τις Εθνικής Τράπεζας  ή μήπως υπήρξαν και επόμενοι ...από άλλους;; 

Και για το τέλος ένα θεματάκι που συνδέει το δεύτερο ερώτημα με το τρίτο. Όλοι θυμόμαστε πως ο μεγαλοοφειλέτης του Δημοσίου Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε στην αγορά του ΟΠΑΠ έχοντας πρώτα αποσπάσει δάνειο τετρακοσίων εκατομμυρίων ευρώ από την Εθνική Τράπεζα και διακοσίων εκατομμυρίων από την Τράπεζα Πειραιώς. Με άλλα λόγια οι ανακεφαλαιοποιήμενες με δικά μας λεφτά ελληνικές τράπεζες έκριναν ως φερέγγυο δανειολήπτη κάποιον που'χει πιστολιάσει το ελληνικό κράτος(τότε μεγαλομέτοχο των ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων) κατ'εξακολούθησιν. Θα μπορούσαν εκτός όλων των άλλων να εκβιασθούν κυβερνητικά στελέχη ώστε να συνεχίσουν να μην ακουμπούν τον Μελισσανίδη και να μην εξετάσουν - έστω και με καθυστέρηση - τον σκανδαλώδη τρόπο με τον οποίο εξαγοράστηκε ο οπαπ και αντλήθηκαν τα συγκεκριμένα δάνεια; Θα μπορούσαν εκτός όλων των άλλων να εκβιασθούν και οι τωρινές διοικήσεις των εν λόγω τραπεζών προκειμένου να μην συνεργασθούν με την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη δίνοντας ό,τι στοιχεία έχουν;;   

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως όσο περνάει ο καιρός τόσο θα ξετυλίγεται το κουβάρι της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ εγκληματικής οργανώσης. Κρατήστε μόνο ότι για να μπορεί να εκβιάζει κάποιος ανενόχλητος τους πάντες, εκτός από εντολοδόχοι με γερές πλάτες, χρειάζονται ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ που θα κλείνουν τα μάτια στις όποιες καταγγελίες. Με τους τελευταίους θα ασχοληθούμε εκτενέστερα σε επόμενες ανάρτησεις, είτε μας έχουν προλάβει οι ...εξελίξεις είτε όχι. Κρατήστε και ένα ακόμα: Στην δικαιοσύνη δεν θα λογοδοτήσουν μόνο οι φερόμενοι ως εκβιαστές. Αλλά κι εκείνοι που αναπαρήγαγαν τις συκοφαντίες τους στις εκπομπές και τις ιστοσελίδες τους χωρίς να διαχωρίζουν με κάποιο τρόπο την θέση τους.

DRAZA 
 

Σχόλια

Εικόνα yiage

Drazare ΑΨΟΓΟ το αρθρο σου!

Βεβαια αυτοι που αναπαρηγαγαν τις συκοφαντιες ειναι μερος της εγκληματικης "ορχηστρας" των τριων τεσσαρων Μαεστρων Λαμογιων/Λαθρεμπορων νυν και πρωην Επεγδυτων .
Ο Μαυρικος ειναι και Μαεστρος και Βιολι αφου ενα απο τα χαιβανια του Πατερα και τωρα με τη συλληψη του ειναι ευκολο μετα το χεσιμο να αρχισει να "ξερναει" και σιγουρα καποια απο αυτα που θα δωσει θα οδηγησουν και σε αλλους "Μαεστρους". Ειναι απλουστατο και φανταζομαι ολοι μας εχουμε κανει τους σχετικους συνειρμους.
Δεν μπορω να φανταστω οτι δεν εχει κανει τηλεφωνικες συνομιλιες και συνεννοησεις με τον Κυριακο τον Σαγωνια αφου ηταν θαμωνας στις εκπομπες του στο Αλαφουζοκαναλο και απο τη στιγμη που το περιεχομενο τους ειχε να κανει με τον πολεμο στον Μαρινακη ειναι αδυνατον να μην υπαρχει απο τον Υπερκοριο καταγραφη περαιτερω τηλεφωνικων συνομιλιων του Σαγωνια τουλαχιστον στα ιδια αυτα τηλεφωνα με τα οποια εχουν επικοινωνησει.
Το θεμα ειναι κατα ποσο τους παιρνει αυτους που ελεγχουν τον Υπερκοριο να καλυπτουν τα μεγαλα Λαμογια και τους Μαεστρους οπως εχουμε δει να συμβαινει εως τωρα. Οπως πολυ καλα το λες Draza υπαρχουν οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Ειναι αυτοι που μαζι με τους κουμανταδορους του Υπερκοριου το παιζουν "κλειστα αυτια" οταν εκτιθενται τα συνεργατακια. Συγκοινωνουντα δοχεια ειναι φιλε μου. Μενει να δουμε εαν τιμιοι δικαστες αναλαβουν να ΨΑΞΟΥΝ τα παντα και τους ΠΑΝΤΕΣ.
Ισως να κανω λαθος αλλα πιστευω οτι ειναι αναποφευκτη η αποκαλυψη της πραγματικης εγκληματικης οργανωσης και ολοκληρης της "εγκληματικης ορχηστρας με τους Αρχιμαεστρους τα Μαεστρακια και ΟΛΑ τα Βιολια τους".

Η υποθεση εχει πολυ ψωμι και συμπεραινεται αυτο απο τις πολλες και διαφορετικες Πλατες που χρειαζονται για να εξυπηρετηθουν συμφεροντα ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ-ΑΡΔΟΜΕΜΕΔΩΝ-ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

Εικόνα DRAZA

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΥ - ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΕΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΜΠΡΙΚΑ.

Εικόνα LaM

Όλα καλα και συμφωνω 100% με τα συμπεράσματα για τον παιδόφιλο, αλλα για την κυβένρηση δεν συμφωνω. Απ πουθενα δεν πρκύπτει οτι εκβιαζόταν.... Μάλλον αναποδα ειναι, η Ακροπολη, και κατι κουρδιστα πορτοκαλια κοκ ηταν αναφανδόν υπερ του Συριζα.

Εικόνα DRAZA

Δεν επιθυμώ να μπω σε καμιά πολιτική κουβέντα ούτε αυτός είναι ο σκοπός του άρθρου.

Η "οργάνωση" ήταν προφανώς απλωμένη σε όλους τους χώρους. Είχε σίγουρα δικά της πρόσωπα και στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση προκειμένου να κρατάει και τους μεν και τους δε.

Στα πρωτοσέλιδα της Ακρόπολης θα δεις σχόλια υπέρ της κυβέρνησης θα δεις και σχόλια κατά. Μην με κάνεις να σηκώσω πρωτοσέλιδα του Μαυρίκου εδώ μέσα.

ΕΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΣΑΦΕΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ.

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ. ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ...

Εικόνα LaM

Συμφωνω μαζί σου, δεν υπάρχει θέμα πολιτικοποιησης.
Γενικά μιλώντας, ο Μαυρικος και η παρέα του ειχαν ανοιξει μια μπιζνα και προσφεραν τις υπηρεσίες τους σε όποιον πληρωνε. Σιγά μην ειχε και ιδεολογία στην τελική...
Φαιενται πως ξεκινησε και μασαγε απο τον Συριζα όσο ήταν στα πολύ πανω του το τελευταιο χρονο, και τωρα σιγά σιγά το γυριζει αλλου. Καπου εκει στην αλλαγή την πάτησε και θα την πατήσουν πολλοι μαζί του.

Εικόνα DRAZA

Ήταν σίγουρα πιασμένοι και μεν τους μεν και με τους δε.Το από που τα μάσαγε και πώς θα εξηγηθεί αρκετά λεπτομερώς στην επόμενη ανάρτηση και νομίζω θα λυθούν πολλές απορίες. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΦΑΣΗ.

Μέχρι το το βράδυ θα'χει βγει οπότε αφού διαβάσεις αυτό που έρχεται θα μπορούμε να τα πούμε έχοντας περισσότερα στοιχεία στην διάθεσή μας.

Εικόνα chris

Απλά ΕΠΟΣ το άρθρο!

Εικόνα DRAZA

Ευχαριστώ φίλε. Νομίζω ωστόσο ότι διατυπώνονται σκέψεις που κάνει αρκετός κόσμος εκεί έξω. Εφόσον παρακολουθεί τις εξελίξεις βέβαια...

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΝΑ'ΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.

Εικόνα thita

Εξαιρετική η παρουσίαση,τεκμηριωμένη με παραπομπές.

Δυστυχώς η ελπίδα να έρθουν στο φως οι αφανείς προστάτες και αν όχι εντολείς,πάντως χρηματοδότες του τύπου αυτού είναι είτε η πολιτική βούληση,είτε να λακισει ο ίδιος και να δώσει τους παραπάνω. Αμφότερα χλωμά.

Πάλι καλά που βγήκαν αυτά στη φορά,μπας και ξυπνήσουν κάτι δικοί μας βαζελογαυροι.

Εικόνα DRAZA

Aκόμα και έτσι φίλε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Μπορεί επίσης να καταλάβει και ο πλέον κακόπιστος τους λόγους για τους οποίους δεν είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό προσφεύγοντας στην δικαιοσύνη να βρίσκει το δίκιο του τόσο εύκολα όσο νομίζουν ορισμένοι.

Εικόνα Chief Bromden

Μπράβο Draza! Έπιασες την πραγματική διάσταση της υπόθεσης.
Είναι γνωστό πως παίζεται πολύ χοντρό παιχνίδι με τα τραπεζικά δάνεια...
Το θέμα είναι κατά πόσο θα υπάρξει η βούληση να φτάσουν οι αρχές στον εγκέφαλο ή τους εγκέφαλους, ο Μαυρίκος είναι απλώς το εκτελεστικό όργανο.
Ο βρώμικος και συνεχής πόλεμος στον Μαρινάκη από την ΄΄Αθλητική ημέρα ΄΄ και το παράλληλο λιβάνισμα της ίδιας εφημερίδας στον Πατέρα φανερώνει πολλά!
Ο Μαυρίκος μέσω των εφημερίδων του χτύπαγε φανερά τον Μαρινάκη και παρασκηνιακά τα χρησιμοποιούσε και για διάφορους άλλους εκβιασμούς και πιέσεις, και σιγά τα μέσα, του κώλου!
Κάποιοι άλλοι με πολύ ισχυρότερα μέσα, με κανάλια, έντυπα και site εφαρμόζουν φανερά την ίδια τακτική εναντίον του Μαρινάκη, να σκεφτούμε πως η ηθική τους θα τους εμπόδιζε να χρησιμοποιήσουν τα ίδια μέσα παρασκηνιακά για να ασκήσουν κάθε είδους πιέσεις;
Ο Καμπουράκης το πρωί στο MEGA αποκάλυψε πως είχαν καταθέσει και αυτοί αγωγή εναντίον του Μαυρίκου επειδή είχε γράψει στην Ακρόπολη πως τα παίρνουν από το ΔΝΤ, σύμφωνα με τον Καμπουράκη το συγκεκριμένο δημοσίευμα «ανέβηκε» αφού πρώτα τους διαμαρτυρήθηκε ο Μαυρίκος γιατί δεν διαβάζουν στην εκπομπή την εφημερίδα του (Ακρόπολη! Όταν κατατέθηκε η αγωγή τους είπε ο εισαγγελέας: Και εσείς για τον Μαυρίκο;;;

Οι συνομιλίες φαντάζομαι θα βγουν και αυτές με την σειρά τους στην δημοσιότητα και το υλικό της προανάκρισης θα το βρίσκουμε σε εκπομπές και site, για το δημόσιο συμφέρον όπως λέει και ο Θωμαίδης...
Το SDNA σεβόμενο το τεκμήριο της αθωότητας του Μαυρίκου αντιμετώπισε το θέμα με πάρα πάρα πολύ λεπτούς χειρισμούς...

Εικόνα DRAZA

O Mαυρίκος γενικά είχε την ζήτησή τους στους εισαγγελείς το τελευταίο διάστημα η αλήθεια να λέγεται. Άκουσα και εγώ τι είπαν ο Καμπουράκης και ο Οικονομέας. Θα μιλήσουμε για τους δικαστές πολύ σύντομα ...το προαναγγείλαμε άλλωστε.

Για να πούμε και κάτι ακόμα όμως ...το τεκμήριο της αθωότητας και ο σεβασμός του δεν είναι ο μόνος λόγος που το SDNA αντιμετώπισε το θέμα με τόσο λεπτούς χειρισμούς. Το πιάνεις το υπονοούμενο φαντάζομαι.

Εικόνα Chief Bromden

Το πιάνω το υπονοούμενο!
Κάποιοι θα έχουν χάσει τον ύπνο τους...

Εικόνα DRAZA

Ήταν καιρός επιτέλους να φτάσουμε κι εκεί. Δεν γίνεται μια ζωή άνθρωποι εμπλεκόμενοι σε πλημμεληματικές και κακουργηματικές πράξεις, παρότι μηνύονται από εκείνους που θίγονται, να την βγάζουν μονίμως καθαρή επειδή η δικαιοσύνη κωφεύει προκλητικά. Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη έπρεπε από κάπου να την βρούνε. Και την βρήκανε...