Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 24.02 έως 01.03.2016


Tags: -

Γράφει ο MakTheBet
 
Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους. Άλλη μια κατακόκκινη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με την ομάδα μας να συνεχίζει σε σταθερούς ρυθμούς να σηκώνει κούπες και να σημειώνει μεγάλες και σημαντικές νίκες σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, ενώ δεν έλειψαν φυσικά για ακόμα μία εβδομάδα τα γλέντια επί του Παναθηναϊκού και μάλιστα σε πολλά διαφορετικά αθλήματα. Πάμε όμως να τα δούμε όλα αναλυτικά.
 
Μπάσκετ Γυναικών: Ξεκινάμε, όπως πάντα, με το τμήμα μπάσκετ γυναικών το οποίο επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά από μια πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος ελέω υποχρεώσεων της ελληνικής εθνικής ομάδας. Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού λοιπόν, βρέθηκε από το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αντιμετωπίσει μια μέρα αργότερα τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι, η προπονήτρια της ομάδας Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Ελένη Καπογιάννη: «Μετά τη διακοπή που προηγήθηκε είμαστε έτοιμες να αγωνιστούμε και πάλι. Στο προηγούμενο μας παιχνίδι κόντρα στον Αθηναϊκό είχαμε πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση και κάτι ανάλογο θέλουμε να πετύχουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ,  όπου στόχος μας είναι η νίκη με την οποία θα διευρύνουμε το νικηφόρο σερί».
Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός και κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΟΚ με 46-63, συνεχίζοντας έτσι το απίστευτο σερί νικών το οποίο διατηρεί από την έναρξη του πρωταθλήματος. Αναλυτικά, τα επιμέρους σκορ των δεκαλέπτων ήταν: 15-13 στο 1ο, 6-16 στο 2ο, 15-13 στο 3ο και 10-21 στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο. Η ομάδα του ΠΑΟΚ πάλεψε το παιχνίδι μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο στο τέλος ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και έδειξε ποιος είναι φέτος το αφεντικό στο πρωτάθλημα ξεφεύγοντας εύκολα στο σκορ.
Πρώτη σκόρερ της ομάδας μας αναδείχθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι η Αμερικανίδα Λικέντρα Τζόνσον, η οποία πέτυχε 17 πόντους. Σε γενικές γραμμές πάντως όλες οι ερυθρόλευκες αθλήτριες προσπάθησαν όσο μπορούσαν με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η πολύ σημαντική νίκη.
Ας δούμε όμως αναλυτικά τους πόντους που πέτυχαν οι αθλήτριές μας στο συγκεκριμένο ματς: Σταμάτη (11), Χατζηνικολάου (8), Χαλιβέρα (9), Τζόνσον (17), Κριστόφερσον (2), Μπόνη (5), Μπαλτά (3), Κοσμά (4), Παπαμιχαήλ (4).
Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Ιπποκράτη.
Όσον αφορά τώρα την άλλη εγχώρια διοργάνωση, το Κύπελλο Ελλάδας, αυτό αργεί ακόμα καθώς το Final-4 στο οποίο έχουμε ήδη προκριθεί, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 18-20 Μαρτίου. Θυμίζουμε πως τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση είναι: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Αθηναϊκός. Και τις τρεις ομάδες τις έχουμε αντιμετωπίσει και τις έχουμε κερδίσει στο πρωτάθλημα, επομένως θεωρώ πως ο σοβαρός Ολυμπιακός δε θα έχει πρόβλημα να κατακτήσει και αυτόν τον τίτλο! Μακάρι να περάσουμε εμείς τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός τον Αθηναϊκό για να έχουμε «ντέρμπι αιωνίων» και να ευχαριστηθούμε την κατάκτηση του τροπαίου ακόμα περισσότερο.
Πάμε τώρα να δούμε το τί γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών, ξεκινώντας από τις Νεανίδες, οι οποίες αγωνίστηκαν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου εντός έδρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στα πλαίσια της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα της Γιάννας Καπουσούζη πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στον τρίτο της βαθμολογίας Πανιώνιο και κατάφερε να επικρατήσει με 54-37. Αναλυτικά, τα επιμέρους σκορ των δεκαλέπτων ήταν: 10-12 στο 1ο, 28-21 στο 2ο, 45-30 στο 3ο και 54-37 στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο. Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός έβαλε άλλους δύο βαθμούς στο σακούλι του και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 7η θέση. Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έφτασε στο τέλος της και οι αθλήτριές μας πλέον θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, έπειτα από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά.
Συνεχίζουμε με το τμήμα των Κορασίδων, οι οποίες αντιμετώπισαν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου εκτός έδρας την Προοδευτική στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ. Ο Ολυμπιακός πάλεψε το παιχνίδι, ωστόσο τελικά γνώρισε την ήττα με 45-40, αποτέλεσμα το οποίο τον διατηρεί στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος (20η) είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Πανιώνιο.
 
Βόλεϊ Ανδρών: Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στη Σύρο, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό, καθώς την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου η ομάδα βρέθηκε στη Λαμία προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα μια μέρα αργότερα στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι, ο αθλητής μας Μπόζινταρ Τσουκ έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). Aς δούμε τί είπε:
Μπόζινταρ Τσουκ: «Χαρήκαμε και πανηγυρίσαμε για την κατάκτηση του League Cup, αλλά τώρα έχουμε αφήσει πίσω τον τελικό στη Σύρο. Στο μυαλό μας βρίσκεται η αναμέτρηση του Κυπέλλου με τη Λαμία, όπου θέλουμε φυσικά την πρόκριση και ύστερα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη».
Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός και κατάφερε να επικρατήσει άνετα της Λαμίας με 0-3 σετ. Αναλυτικά, κερδίσαμε το 1ο σετ με 17-25, το 2ο με 18-25 και το 3ο με 19-25, σε ένα παιχνίδι που διήρκησε 1 ώρα και 14 λεπτά. Ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Πιάτσα, επέλεξε να ξεκουράσει τους Ντίμα Φιλίποφ, Φράντισεκ Όγκουρτσακ και Κώστα Ταμπουρατζή, ωστόσο το ροτέισον ουδόλως επηρέασε την απόδοση της ομάδας, η οποία έφτασε στη νίκη παρουσία και περίπου 70 οπαδών του Ολυμπιακού οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν στο "Χαλκιοπούλειο" προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα.
Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τη Λαμία, ήταν ο Δημήτρης Σουλταντόπουλος που σημείωσε 11 πόντους με 7/10 επιθέσεις, 2 άσσους και 2 μπλοκ, ενώ τις πολύ καλές εμφανίσεις συνέχισε ο Μενέλαος Κοκκινάκης που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα με 17 πόντους (13/25 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ και 40% υπ.). Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στατιστικά όλων των παικτών που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς: Σουλτανόπουλος 11 (7/10 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Στιβαχτής 4 (4 άσσοι), Έγκλεσκαλνς 16 (13/24 επ., 3 άσσοι), Κοκκινάκης 17 (13/25 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ, 40% υπ.) Τσουκ 9 (7/16 επ., 2 μπλοκ, 44% υπ.), Σπίνου 2 (2/2 επ.), Γκούζντα –λ (32% υπ.)/ Σακόγλου, Σφενδυλάκης (συμμετοχή).
Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής δήλωσε μετά το ματς στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Κώστας Στιβαχτής: «Ο βασικός μας στόχος για σήμερα, πέρα από την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου και χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα της Λαμίας ήταν να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σε υψηλά στάνταρ. Να κάνουμε το παιχνίδι που μπορούμε παρά τις αλλαγές που έγιναν στη βασική ομάδα. Αυτός ήταν ο στόχος για εμάς, να δείξουμε ότι είμαστε σοβαροί μετά την κατάκτηση του League Cup και ότι το μυαλό μας δεν έχει ξεφύγει. Θέλουμε να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους στην Ελλάδα. Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι ένα ντέρμπι και εμάς μας απασχολεί η δική μας απόδοση. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό παιχνίδι για τον κόσμο μας, θέλουμε να το κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για το τρίποντο».
Για να κλείσουμε την ειδησεογραφία όσον αφορά το Κύπελλο, να πούμε ότι τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών των ημιτελικών του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών 2016 που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας στις 26 και 27 Μαρτίου. Αναλυτικά, τα ζευγάρια που προέκυψαν ήταν τα εξής: Παναθηναϊκός - Κηφισιά και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 26 Μαρτίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί μια μέρα αργότερα και μάλιστα με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2.
Περνάμε τώρα στα του Πρωταθλήματος, καθώς ο Ολυμπιακός κλήθηκε να αντιμετωπίσει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.
Πριν το μεγάλο αυτό ντέρμπι, ο προπονητής της ομάδας Ρομπέρτο Πιατσα δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Ρομπέρτο Πιάτσα: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η αναμέτρηση. Πρέπει να ανακτήσουμε άμεσα την ενέργειά μας γιατί στο League Cup…καταναλώσαμε αρκετή και οφείλουμε να συγκεντρωθούμε απόλυτα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μου είναι έτοιμη να παίξει καλά το Σάββατο σε μια έδρα όπου ο αντίπαλός μας τα πηγαίνει αρκετά καλά, όπου έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν με 3-1. Για αυτό το λόγο δεν έχουν τίποτα απολύτως να χάσουν και θέλουν να αποδείξουν ότι είναι δυνατοί. Περιμένω ωστόσο ότι εμείς θα καταθέσουμε το 100% της δύναμης και της καρδιάς μας στο γήπεδο.  Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα και αυτός είναι ο στόχος μας κάθε φορά. Τώρα είμαι χαρούμενος γιατί είμαστε ομάδα. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού, όπως στην υποδοχή και στην κόντρα επίθεση. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα φτάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο».
Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός μολονότι παρουσιάστηκε νωθρός στην αρχή του αγώνα με αποτέλεσμα να χάσει το 1ο σετ, στη συνέχεια ανέβασε στροφές, έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης με αποτέλεσμα να καταφέρει τελικά να πάρει το παιχνίδι με 1-3 σετ. Αναλυτικά η διακύμανση του σκορ: Χάσαμε το 1ο σετ με 27-25, όμως στη συνέχεια κερδίσαμε το 2ο με 22-25, το 3ο με 25-27 και το 4ο και τελευταίο σετ με 20-25. Το παιχνίδι διήρκησε συνολικά 2 ώρες!
Αυτή ήταν η 20η νίκη των ερυθρόλευκων, στις τελευταίες 21 αναμετρήσεις τους, απέναντι στους πράσινους, κάτι που δείχνει την ανωτερότητά και την κυριαρχία μας.
Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Λετονός διαγώνιος Χέρμανς Έγκλσκαλνς, ο οποίος τα έκανε όλα στον αγώνα, αφού πέτυχε 31 πόντους με το εκπληκτικό 57% ποσοστό ευστοχίας στην επίθεση, ενώ είχε 3 άσσους και 3 μπλοκ. Άξιος συμπαραστάτης του, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο οποίος έδινε ενέργεια και λύσεις στην ομάδα πετυχαίνοντας 13 πόντους και έχοντας 71% στην υποδοχή.
Ας δούμε ομως αναλυτικά τα στατιστικά όλων των παικτών που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς: Σουλτανόπουλος 5 (1/6 επ., 4 μπλοκ), Φιλίποφ 3 (1/1 επ., 2 άσσοι), Έγκλεσκαλνς 31 (25/44 επ., 3 άσσους, 3 μπλοκ), Κοκκινάκης 13 (11/30 επ., 2 μπλοκ, 70% υπ.-61% αρ.), Τσουκ 6 (4/9 επ., 2 μπλοκ), Σπίνου 6 (3/6 επ., 3 μπλοκ), Ταμπουρατζής (λ)(40%υπ.-27%αρ.), Όγκουρτσακ 14 (12/23 επ., 2 άσσοι, 40%υπ.-30%αρ.), Σακόγλου 1 (1/2 επ.), Στιβαχτής, Γκούζντα (λ)(54%υπ.-46%αρ.), Παπαδόπουλος, Σφενδυλάκης (συμμετοχή).
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο ο προπονητής της ομάδας Ρομπέρτο Πιάτσα, όσο και ο Χέρμανς Έγκλσκαλνς έκαναν δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). Ας δούμε τί είπαν:
Ρομπέρτο Πιάτσα: «Σήμερα πραγματικά θεωρώ ότι παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο, στο επίπεδο που θέλουμε να βρισκόμαστε πάντα. Δυστυχώς χάσαμε το πρώτο σετ μετά από 5-6 ανόητα λάθη, λάθη που μπορούν να σου κοστίσουν ένα σετ απέναντι σε κάθε ομάδα της Volleyleague. Για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να έχουμε το πλεονέκτημα στα πλει οφ, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο εξής και να έχουμε αντίστοιχες με την σημερινή εμφανίσεις και στα παιχνίδια που έρχονται».
Χέρμανς Έγκλεσκαλνς: «Δεν ήταν τόσο εύκολο το σημερινό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς ακόμα και όταν είχαμε το προβάδισμα. Είναι σημαντική νίκη και είμαι πολύ ευχαριστημένος που κερδίσαμε. Νιώθω πολύ καλά και από πλευράς φυσικής κατάστασης και από τεχνικής.  Είναι πολύ σημαντικό να τελειώνω το ματς με πολλούς πόντους αλλά αυτό που μετράει είναι το συνολικό αποτέλεσμα. Σίγουρα πάντως είμαι ευτυχισμένος όταν βοηθάω την ομάδα μου».
Τα highlights του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μπορείτε να τα δείτε εδώ.
Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Μαρτίου, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Πάμε τώρα να δούμε τί γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών, ξεκινώντας από τους Παίδες, οι οποίοι ωστόσο δεν έδωσαν κάποιον αγώνα την περασμένη εβδομάδα. Το τελευταίο τους παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΓΣ Πετρούπολης του οποίου και επικράτησαν με 0-3 σετ, με αποτέλεσμα να τερματίσουν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου τους. Η κατάκτηση της 1ης θέσης στον όμιλο σημαίνει αυτόματα και τη συμμετοχή της ομάδας μας στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, ωστόσο μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δεν είχαν γίνει γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των επόμενων αγώνων.
Συνεχίζουμε με το τμήμα των Παμπαίδων Α', οι οποίοι αγωνίστηκαν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου  εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΓΣ Ηλιούπολης στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Β'ομίλου της Α'φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-3 σετ. Οι παίκτες του Αντώνη Τσακιρόπουλου που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Ζωγραφάκης Δημήτρης, Μπαρμπούνης Σπύρος, Μαγγανάς Πέτρος, Μαζωνάκης Αλέξανδρος, Μπεζάνι Τζούλιο, Συναδινός Σωτήρης. Στράτος Απόστολος και Στάτος Αθανάσιος. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης.
Περνάμε τέλος και στο τμήμα των Παμπαίδων Β', οι οποίοι αγωνίστηκαν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟΝΣ Μίλων στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Δ'ομίλου της Α'φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-3 σετ. Οι παίκτες του Σπύρου Κυριακάκη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Σαπουτζής, Ρούσας, Κουτρούλης, Δασκαλέρος, Μαζωνάκης, Μάρτος, Μπακοδήμος, Μαλατράς και Χατζηκλημάνογλου. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Μαρτίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης.
 
Βόλεϊ Γυναικών: Συνεχίζουμε με το τμήμα βόλεϊ γυναικών ξεκινώντας από το Κύπελλο, καθώς την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών των ημιτελικών του Final 4 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Χίο. Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση ήταν: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και Ηλιούπολη-ΑΕΚ. Οι αγώνες των ημιτελικών είναι προγραμματισμένοι για την Παρασκευή 4 Μαρτίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί μια μέρα αργότερα. Όλοι οι αγώνες του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.
Αφήνουμε όμως τα του Κυπέλλου και περνάμε στο πρωτάθλημα καθώς το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
 Πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Θα παίξουμε δυο φορές σε λίγες ημέρες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι δυο διαφορετικά παιχνίδια από τα συνηθισμένα αλλά για εμάς είναι σημαντικό να βρεθούμε στην κατάσταση που έχουμε συνηθίσει και να παίξουμε το δικό μας βόλει. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ορισμένες αλλαγές αλλά όλα τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε και τα δυο ματς».
Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακος πραγματοποίησε παλικαρίσια εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφερε να βρει τα ψυχικά απωθέματα και να επανέλθει φτάνοντας τελικά στη νίκη με 3-2 σετ. Αναλυτικά, χάσαμε το 1ο σετ με 23-25, στη συνέχεια κερδίσαμε το 2ο με 25-15, έπειτα χάσαμε το 3ο με 20-25, όμως στο τέλος κατακτήσαμε το 4ο και το 5ο σετ με 25-17 και 15-8 αντίστοιχα και πηραμε τη μεγάλη νίκη.
Το παιχνίδι διήρκησε συνολικά 2 ώρες. Οι νταμπλούχες πέτυχαν την 19η νίκη σε ισάριθμα ματς στην Α1 Γυναικών και έχοντας επικρατήσει και στην Κυψέλη άνετα με 3-1 εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Κορυφαίες για τον Ολυμπιακό σε επίθεση και άμυνα ήταν οι Μαλασάϊ και Κοκκινάκη αντίστοιχα, ενώ σε γενικές γραμμές όλες οι παίκτριές μας από το 3ο σετ και μετά έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στατιστικά όλων των παικτριών μας που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς: Γιώτα 10 (7/17 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), Μαλασάι 23 (19/39 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ, 55% υπ. - 48% άριστες), Λαζάρεβιτς 13 (13/36 επ., 69% υπ. - 52% άριστες), Λαμπρούση 11 (7/14 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Χριστοδούλου 12 (5/8 επ., 3 άσοι, 4 μπλοκ), Τσβετάνοβα 15 (14/39 επ., 1 άσο), Κοκκινάκη -λ (85% υπ. - 62% άριστες / Κοκκινάκη -λ (70% υπ. - 60% άριστες), Κωνσταντίνου 3 (3/7 επ.), Μιλεντίγιεβιτς, Τέζα (συμμετοχή).
Μετά το τέλος του σπουδαίου ντέρμπι, τόσο ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, όσο και οι αθλήτριες Άννα Λαζάρεβιτς και Τζίνα Λαμπρούση έκαναν δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). Ας δούμε τί είπαν:
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας έπαιξε αρκετά καλά σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού. Εμείς ξεκινήσαμε λίγο νευρικά και κάναμε περισσότερα λάθη από όσα συνηθίζουμε. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα αλλά το πιο σημαντικό σε αυτά τα ματς είναι η νίκη στο τέλος. Παράλληλα είναι σπουδαία αυτή η νίκη στον ψυχολογικό τομέα πριν τον ημιτελικό του Final Four, αφού επικρατήσαμε χωρίς να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι».
Άννα Λαζάρεβιτς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς δεν παίξαμε πολύ καλά σήμερα αφού δεν ήμασταν συγκεντρωμένες σε αρκετές εύκολες μπαλιές. Είναι σημαντικό ωστόσο ότι κερδίσαμε ενώ βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-2 και τώρα εστιάζουμε την προσοχή μας στον ημιτελικό του Κυπέλλου όπου θέλουμε να παίξουμε καλύτερα».
Τζίνα Λαμπρούση: «Στα δυο τελευταία σετ μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα, σε αντίθεση με αυτά που είχαν προηγηθεί. Δυστυχώς σήμερα υστερήσαμε στα μπλοκ αλλά πιέσαμε στο σέρβις. Στα δυο πρώτα κάναμε εύκολα λάθη και για αυτό το λόγο κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε και μας ενίσχυσε σήμερα. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του γιατί αλλιώς είναι να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο με τόση ενέργεια. Μας βοήθησε πάρα πολύ, τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε να έρθουν και στους υπόλοιπους αγώνες».
Τα highlights του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μπορείτε να τα δείτε εδώ.
Και σαν να μην έφτανε η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο προπονητής της ομάδας είχε ακόμα έναν λόγο να χαρεί, μιας και οι αθλήτριες του επεφύλασσαν μια όμορφη έκπληξη για τα γενέθλιά του (γενν. 27/2/2016) καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού του προσέφεραν την καθιερωμένη τούρτα γενεθλίων συνοδευόμενη από τραγούδι προς τιμήν της εορτής του.
Το βίντεο με την έκπληξη των κοριτσιών της ομάδας μας προς τον προπονητή τους μπορείτε να το δείτε εδώ.
Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Μαρτίου, όπου ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανναξιακό.
Και πάμε τώρα να δούμε τί έγινε τις προηγούμενες ημέρες και σε επίπεδο ακαδημιών όπου είχαμε πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Ξεκινάμε από το τμήμα των Κορασίδων Α', οι οποίες έχουν προκριθεί στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου αντιμετώπισαν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής τον ΑΣ Περιστερίου εντός έδρας. Η ομάδα του Σπύρου Σαραντίτη επικράτησε άνετα με 3-0 σετ. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Αδαμοπούλου Χριστίνα, Βασιλοπούλου Δήμητρα, Γιώτα Αφροδίτη, Γκόλφη Άννα, Ζαμπάτη Όλγα, Ζουμίδη Φρειδερίκη, Κοχιαδάκη Ανδρονίκη, Καίσαρη Πολυξένη, Λιόλιου Γεωργία, Μπακιρτζόγλου Μαριλία, Μιλεντίγιεβιτς Έλενα και Πάντου Κατερίνα. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Μαρτίου όπου θα αντιμετωπίσουμε και πάλι τον ΑΣ Περιστερίου, αυτήν τη φορά όμως εκτός έδρας.
Συνεχίζουμε με το τμήμα των Κορασίδων Β΄', οι οποίες αγωνίστηκαν το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΓΟΓ Ευρυαλη στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, του Β'γύρου, της Β'φάσης, του Β'ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Σπύρου Κυριακάκη ηττήθηκε με 2-3 σετ. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Δήμιζα Πόπη, Γκιόκα Μαριαλλένα, Ζγούρη Μαρία, Καρακώστα Αλεξάνδρα, Κουτρούλη Ξένια, Κορέλη Φιλίππα, Κυπραίου Μιχαέλα και Φιρλιγκού Γιώτα. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον ΓΑΝΣ Ίρις.
Περνάμε στο τμήμα των Παγκορασίδων Α', οι οποίες αντιμετώπισαν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου εντός έδρας τον Απολλώνιο, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, του Α'γύρου, της Β'φάσης, του Στ'ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη ηττήθηκε με 1-3 σετ. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Θεοδώρου Σοφία, Κορνέλη Αμαλία, Λιόλιου Γεωργία, Μπακιρτζόγλου Μαριλία, Ρέκα Αθηνά, Ταμπακίδη Δανάη, Τσαλικούση Θεώνη, Τσιρογιάννη Ιωάννα και Ψαρράκη Αφροδίτη. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Μαρτίου, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΣ Ηλιούπολης.
Πάμε τώρα στο τμήμα των Παγκορασίδων Β', οι οποίες αντιμετώπισαν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου εκτός έδρας τον ΑΓΟΓ Ευρυαλη, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, του Α'γυρου, της Α'φάσης, του Α'ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Μανώλη Ζωγραφάκη ηττήθηκε με 3-1 σετ. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Αντωνιάδη Χριστίνα, Αντωνίου Νεφέλη, Δασκαλοθανάση Λυδία, Δήλερη Δήμητρα, Δημητροπούλου Νεφέλη, Μελιάδη Μαρία, Μουγιάκου Ελένη, Παναρέτου Χαριτωμένη, Σαββίδου Ελένη, Σεϊταρίδη Ελευθερία και Στύλιου Νικολίνα. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΓΣ Αγίων Αναργύρων.
Συνεχίζουμε με το τμήμα των Παγκορασίδων Γ', οι οποίες αντιμετώπισαν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου εντός έδρας τον ΑΠΣ Άμιλλα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, του Α'γυρου, της Α'φάσης, του Α'ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη επικράτησε με 3-0 σετ. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Δελή Θωμαϊς, Καλακίδη θεοδώρα, Καλλιγά Κωνσταντίνα, Μαραγκού Καλλιόπη, Μερακλή Μαριέτα, Μυλωνά Αντρια, Παπαδιά Δανάη, Χαρτσιλάβα Μαρία και Χριστοπούλου Ζωή. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Μαρτίου, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει ρεπό.
Τέλος, όσον αφορά το τμήμα των Παγκορασίδων Δ, αυτές αντιμετώπισαν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου εκτός έδρας τον ΓΣ Ηλιούπολης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Α'γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Μανώλη Ζωγραφάκη ηττήθηκε με 3-1 σετ. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Απέργη Γεωργία, Απογάκη Φωτεινή, Ζμπεϊλη Παναγιώτα, Ζουλίνου Νικολέτα, Καλοκαιρινού Αλίκη, Μαλατρά Δήμητρα, Παπαμιχαήλ Ζωή, Πολυχρονίδη Μαρία, Στεργίου Περσεφόνη, Ταχμαζίδου Σοφία, Τσιούστα Παναγιώτα, Τσίτουρα Δήμητρα και Φαρμακίδη Ζωή. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΑΓΟΓ Ευρυαλη.
 
Πόλο Ανδρών: Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού βρέθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στην Πάτρα προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ΝΕ Πατρών στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τουυς Γιόσιπ Πάβιτς, Τζέσε Σμιθ, Μανώλη Μυλωνάκη και Βαγγέλη Δελακά. Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη ΝΕ Πατρών, την οποία και διέλυσε με το ευρύ 26-2(!). Πρώτος σκόρερ ανακυρήχθηκε ο Χριστόδουλος Κολόμβος, ο οποίος πέτυχε 8 γκολ. Πάντως, σε γενικές γραμμές όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού παρουσιάστηκαν σοβαροί και βοήθησαν ο καθένας ξεχωριστά για να έρθει αυτή η εύκολη νίκη.
Ας δούμε όμως αναλυτικά τη διακύμανση του σκορ:
·        1ο οκτάλεπτο: 0-1 Κολόμβος (5:04), 0-2 Mάλιαρακ (4:22), 0-3 Mάλιαρακ π/π (3:26), 0-4 Κολόμβος (1:52), 0-5 Βλαχόπουλος (0:25)
·        2ο οκτάλεπτο: 0-6 Κολόμβος (7:10), 1-6 Καλούδης Σ. (6:17), 1-7 Κολόμβος (4:29), 1-8 Κολόμβος (4:02), 1-9 Γούνας (1:09), 1-10 Μάλιαρακ (1-10)
·        3ο Οκτάλεπτο: 1-11 Γούνας (6:04), 1-12 Φουντούλης (5:30), 1-13 Φουντούλης (5:20), 1-14 Γούνας (4:25), 1-15 Κολόμβος (4:00), 1-16 Γούνας (3:15), 2-16 Ιωαννίδης (2:18), 2-17 Βλαχόπουλος (1:26), 2-18 Κολόμβος (0:33)
·        4ο Οκτάλεπτο: 2-19 Βλαχόπουλος (7:24), 2-20 Κολόμβος (6:41), 2-21 Φουντούλης (5:26), 2-22 Βλαχόπουλος (4:38), 2-23 Γούνας (3:40), 2-24 Βλαχόπουλος (2:36), 2-25 Φουντούλης (2:01), 2-26 Γούνας (1:15)
Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΝΟ Καλαμακίου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία ούτε και σε αυτό το παιχνίδι, καθώς επικράτησε του ΝΟ Καλαμακίου με 4-16. Αναλυτικά, τα επιμέρους σκορ των οκταλέπτων ήταν: 0-5 στο 1ο, 1-4 στο 2ο και στο 3ο και 2-3 στο 4ο.
Το θετικό για το εν λόγω ματς ήταν το γεγονός ότι στην επίθεση υπήρχε έντονος πλουραρισμός. Συγκεκριμένα, οι Γούνας και Φουντούλης πέτυχαν από 3 γκολ, οι Κολόμβος και Βλαχόπουλος πέτυχαν από 2 γκολ, ενώ οι Μυλωνάκης, Δελακάς, Δερβίσης, Ποντικέας, Γενηδουνιάς και Μάλιαρακ πέτυχαν από 1 γκολ. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 9 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Παναθηναϊκό.
Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού πλέον προετοιμάζεται για τα παιχνίδια του final-4 του Κυπέλλου το οποίο θυμίζουμε θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Μαρτίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης. Τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και Εθνικός - Βουλιαγμένη) θα διεξαχθούν την Παρασκευή 4 Μαρτίου, ενώ μια μέρα αργότερα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα σηκώσουμε στο τέλος το βαρύτιμο τρόπαιο. Για όσους δεν το έχουν μάθει, να πούμε πως το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια της Novaports.
Όσον αφορά τέλος τα της Ευρώπης, θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός μετά τις δύο τελευταίες του νίκες επί της Γιαντράν, έχει εδραιωθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λίγκ, όντας μάλιστα η μοναδική αήττητη ομάδα της διοργάνωσης! Η επόμενη αγωνιστική της διοργάνωσης (12 Μαρτίου εντός έδρας με αντίπαλο τη Μπαρτσελονέτα) είναι ίσως η πιο σημαντική όσον αφορά την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού, καθώς με ενδεχόμενη νίκη, όχι μόνο θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ταυτόχρονα θα έχει αποκτήσει και μια διαφορά 4 βαθμών από την ισπανική ομάδα, εξασφαλίζοντας έτσι κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παρουσία του στο final-6.
Πάμε τώρα σε επίπεδο ακαδημιών για να δούμε τα νέα των ερυθρόλευκων τμημάτων υποδομής μας.
Νέοι Άνδρες: Οι Νέοι Άνδρες έχουν ήδη προκριθεί στη Β'Φάση του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος, η οποία και θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Απριλίου. Μέχρι τότε, οι νεαροί αθλητές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πλατανίτη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στη συνέχεια της διοργάνωσης.
Έφηβοι: Οι Έφηβοι έχουν ήδη προκριθεί στη Β'Φάση του αντίστοιχου πανελλήνιου πρωταθλήματος, η οποία και θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-17 Απριλίου. Μέχρι τότε, οι νεαροί αθλητές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πλατανίτη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι για την επέναρξη της διοργάνωσης.
Παίδες: Οι Παίδες έχουν ήδη προκριθεί στη Β' Φάση του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος, η οποία και θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20 Μαρτίου. Μέχρι τότε, οι νεαροί αθλητές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Νίκου Δεληγιάννη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στη συνέχεια της διοργάνωσης.
Μίνι Παίδες: Οι Μίνι Παίδες θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το τριήμερο 22-24 Απριλίου, όπου θα διεξαχθεί η Α'Φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Μέχρι τότε, οι νεαροί αθλητές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Ανδρόνικου Γκουζέλη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι για την έναρξη της διοργάνωσης.
 
Πόλο Γυναικών: Συνεχίζουμε με το τμήμα του πόλο γυναικών, το οποίο κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο Παπαστράτειο το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου ως τυπικά φιλοξενούμενος την Ουραλότσκα για δεύτερη φορά, καθώς θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 13-10.
Πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι, η φουνταριστή του Ολυμπιακού, Αλεξάνδρα Ασημάκη, δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση.  Κερδίσαμε με 3 γκολ αλλά μπορούσαμε πολύ ευκολότερα αφού είμαστε σαφώς ανώτερη ομάδα αλλά αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε ματς. Μας δόθηκε ένα μάθημα στο προηγούμενο παιχνίδι. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε ξανά και να παίξουμε πολύ καλύτερα από την προηγούμενη φορά».
Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός και κατάφερε να επικρατήσει για δεύτερη φορά επί της Ουραλότσκα με σκορ 5-10. Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Final-4 της Euroleague, στον ημιτελικό του οποίου θα αντιμετωπίσει την ισχυρότατη Σαμπαντέλ!
Στην αναμέτρηση με την Ουραλότσκα οι «ερυθρόλευκες» επιβεβαίωσαν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που κατέχουν πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Πρώτη σκόρερ ανακυρήχθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι η Ασημάκη, η οποία πέτυχε 3 γκολ. Σε γενικές γραμμές πάντως, όλες οι αθλήτριες έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν προκειμένου η ομάδα μας να φτάσει σε αυτήν την πολύ σημαντική νίκη.
Ας δούμε όμως αναλυτικά τη διακύμανση του σκορ:
·        1ο οκτάλεπτο: 0-1 Αβραμίδου (π/π., 05:52), 1-1 Γκέρζανιτς (π/π., 03:26), 2-1 Καρίμοβα (περιφέρεια, 01:47), 2-2 Ασημάκη (π/π, 01:16)
·        2ο οκτάλεπτο: 2-3 Mανωλιουδάκη (περιφέρεια, 06:55),3-3 Καρίμοβα (περιφέρεια, 06:46), Ασημάκη (φουντ., 04:33), 3-5 Έμολο (π/π. 03:47)
·        3ο οκτάλεπτο:  3-6 Ελευθεριάδου (περιφέρεια, 6:12), 4-6 Γκορμπούνοβα (π/π, 5:44 )    4-7 Ασημάκη (φουντ., 05:25), 4-8 Αβραμίδου (π/π, 01:40), 5-8 Γκουρμπούνοβα (φουντ., 00:12)
·        4ο οκτάλεπτο:  5-9 Ε. Πλευρίτου (περιφέρεια, 06:12), 5-10 Mπιανκόνι (π/π., 04:12),
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο ο προπονητής Χάρης Παυλίδης, όσο και η αρχηγός της ομάδας Φιλιώ Μανωλιουδάκη, έκαναν δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). Ας δούμε τί είπαν:
Χάρης Παυλίδης: «Το βασικό είναι ότι θα είμαστε πάλι παρών στην μεγάλη διοργάνωση. Είχαμε θέσει τις βάσεις από το Πόρτο, σήμερα προσπαθήσαμε αρκετά, παίξαμε πάρα πολύ καλά ειδικά στην άμυνα και είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των κοριτσιών.  Θεωρώ ότι αν είμαστε Ολυμπιακός στο Final Four και παίξουμε όπως σήμερα έχουμε πολλές πιθανότητες για το repeat!».
Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Στόχος μας ήταν να περάσουμε στο Final Four. Eκεί θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό τη Σαμπαντέλ. Θα πάμε συγκεντρωμένες στην τελική φάση της διοργάνωσης και θα έχουμε δουλέψει αρκετά.  Οι εμφανίσεις που κάναμε στα δυο τελευταία παιχνίδια και κόντρα στη Βουλιαγμένη, είναι αυτό που θέλουμε να δείχνουμε σαν ομάδα. Πρώτος μας στόχος είναι στην άμυνα, όταν δεχόμαστε 6 γκολ και 5 που δεχθήκαμε σήμερα είναι αυτό που θέλουμε. Κρατάμε τη νίκη και την πρόκριση και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!».
Ας αφήσουμε όμως τα της Ευρώπης και ας περάσουμε στα εγχώρια, όπου όμως ο Ολυμπιακός δεν έδωσε κάποιον αγώνα απλούστατα διότι υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος. Η επόμενη αγωνιστική αργεί ακόμα, καθώς είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 2 Απριλίου, όπου θα αντιμετωπίζουμε εντός έδρας τον ΚΟΠ Ιλισίων. Τέλος, να θυμίσουμε πως Κύπελλο Ελλάδας στο πόλο γυναικών δεν υφίσταται.
Πάμε τώρα να δούμε τί γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών.
Νέες Γυναίκες: Το ερυθρόλευκο τμήμα των νέων γυναικών έχει ήδη προκριθεί στην Β'Φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών και πλέον οι αθλήτριές μας περιμένουν την κλήρωση (θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου) που θα δείξει τον επόμενο αντίπαλό τους. Θυμίζουμε πως η τελική φάση της εν λόγω διοργάνωσης έχει προγραμματισθεί για το τριήμερο 6-8 Μαϊου. Μέχρι τότε, οι νεαρές αθλήτριες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό της οδηγίες του Ιωάννη Μπενόπουλου, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες στην επανέναρξη της διοργανωσης.
Νεανίδες: Η Α' Φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 11-13 Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον Α' Όμιλο όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους: Ιωνικό Νίκαιας, ΟΦΗ, Εθνικό και ΝΟ Ρεθύμνου. Μέχρι τότε, οι νεανίδες μας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Ιωάννη Μπενόπουλου, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες κατά την έναρξη της εν λόγω διοργάνωσης.
Κορασίδες: Η Α' Φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 15-17 Απριλίου. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον Γ' Ομιλο, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους: Νηρέα Χαλανδρίου, ΓΣ Περιστερίου και Εθνικό. Μέχρι τότε, οι κορασίδες μας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Κώστα Χατζηδάκη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες κατά την έναρξη της εν λόγω διοργάνωσης.
Μίνι Κορασίδες: Η Α' Φάση του πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 1-3 Απριλίου. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον Γ' Ομιλο, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους: ΝΟ Ρεθύμνου, ΑΕ Χαϊδαρίου και ΝΕ Πατρών. Μέχρι τότε, οι νεαρές αθλήτριες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου προπονητή του τμήματος Κώστα Χατζηδάκη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες κατά την έναρξη της εν λόγω διοργάνωσης.
 
Κολύμβηση: Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα τη συμμετοχή 33 αθλητών της προαγωνιστικής ομάδας του ερυθρολευκου τμήματος κολύμβησης  στους «Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης 9-12 ετών» για το 2016, οι οποίοι διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου στο Παπαστράτειο και στο Κολυμβητήριο της Νίκαιας.
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείτο από τους: Παναγιώτη Καψοκόλη, Νικόλαο Κολιαράκη, Δημήτρη Γκέλη,  Σπυρίδων Κοτσιάρη, Χρήστο Μπερτόλη, Πέτρο Ανδρέου, Θανάση Καραντώνς, Κωνσταντίνο Γαβριηλίδη, Παναγιώτη Καμπύλη, Στράτο Λιακατέλλης Ανδρέα Πίτσο, Γιώργο Κομποθέκρα, Παναγιώτης Γεωργίου, Αποστόλη Αθανασία, Αλέξανδρο Καρδούλια, Ιωάννα Παπαδημητρίου, Μαρίνα Πάκου, Αντωνία Κούτκα, Κλειώ Δελατόλλα, Ναταλία Λαγάκου, Μιχαήλ Τσάβαρη, Λάμπρο Αλεξίου, Βασίλη Συκούρτη, Χρήστο Φιλίππου, Ιωσήφ Σπυριδάκη, Ηλία Ανδρέου, Αθάνα Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Δενδρίνου, Αδαμαντία Γκέλη, Ευαγγελία Βόμβα, Χριστίνα Μεσισκλή και Θεανώ Αθανασία. Οι προπονητές που συνόδευσαν την αποστολή ήταν οι: Στέλιος Φιλόπουλος, Νάντια Χυδηριώτη και Μιχάλης Κραουνάκης.
Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο, δεν είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των επιδόσεων των ερυθρόλευκων αθλητών μας.
Σε άλλα νέα, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκαν με εικόνες στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εσωτερικά ρεκόρ του ερυθρόλευκου τμήματος Κολύμβησης στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών, ως συνέχεια της πολυποίκιλης προσπάθειας που κάνει ο σύλλογός μας προκειμένου να συνδεθεί το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Πρόκειται για μια καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα, με το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού να δείχνει έμπρακτα πως θυμάται και ξέρει να τιμά την ιστορία του. Παρακάτω ακολουθούν οι πίνακες, όπως δημοσιεύθηκαν στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
 
Στίβος: Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου διεξήχθη στο Μαρκόπουλο Αττικής το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου» για το 2016, στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί από τους αθλητές του «ερυθρόλευκου» τμήματος στίβου του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός δυστυχώς δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τίτλο σε πανελλήνιο επίπεδο σε οποιαδήποτε υποκατηγορία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, ωστόσο κάποιοι εκ των αθλητών μας κατάφεραν να πετύχουν αρκετά καλά πλασαρίσματα. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις επιδόσεις των αθλητών μας ανά κατηγορία:
10 Χιλιόμετρα Ανδρών:
Σε ομαδικό επίπεδο, ο Ολυμπιακός κατέκτησε την 3η θέση
Σε ατομικό επίπεδο, τα πλασαρίσματα είχαν ως εξής:
-         13η θέση: Μιχάλης Καλομοίρης (00:33:02)
-         17η θέση: Γεράσιμος Γρίβας (00:33:14)
-         23η θέση: Θεόδωρος Τσολάκης (00:34:03)
-         32η θέση: Κωνσταντίνος Τούσε (00:34:32)
-         40η θέση: Ιωάννης Ζαχαράτος (00:35:09)
-         51η θέση: Ιωάννης Πασχάλης (00:35:50)
-         86η θέση: Κυριάκος Κωνσταντίνου (00:41:16)
8 Χιλιόμετρα Νέων Ανδρών:
Σε ομαδικό επίπεδο, ο Ολυμπιακός κατέκτησε την 3η θέση
Σε ατομικό επίπεδο, τα πλασαρίσματα είχαν ως εξής:
-         14η θέση: Αλέξανδρος Πιπέρης (00:28:02)
-         20η θέση: Αντώνης Τριπόδης (00:28:41)
-         24η θέση: Βασίλης Ζαχαρίας (00:29:19)
-         30η θέση: Δημήτρης Μαλάϊ (00:30:46)
6 Χιλιόμετρα Εφήβων:
Σε ομαδικό επίπεδο, ο Ολυμπιακός κατέκτησε την 5η θέση
Σε ατομικό επίπεδο, τα πλασαρίσματα είχαν ως εξής:
-         12η θέση: Χρήστος Παλούκης (00:20:33)
-         35η θέση: Κριστιάν Μάνεφ (00:24:19)
-         43η θέση: Σωτήρης Φιλίππου (00:27:11)
-         45η θέση: Χαράλαμπος Καμινάρης (00:29:54)
4 Χιλιόμετρα Παίδων:
Σε ομαδικό επίπεδο, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να μπει στο ΤΟΡ20
Σε ατομικό επίπεδο τα πλασαρίσματα είχαν ως εξής:
-         104η θέση: Μανώλης Κουτσουρελάκης (00:16:07)
8 Χιλιόμετρα Γυναικών:
Δεν υπήρχε εκπροσώπηση του Ολυμπιακού από κάποια αθλήτρια.
6 Χιλιόμετρα Νέων Γυναικών:
Δεν υπήρχε εκπροσώπηση του Ολυμπιακού από κάποια αθλήτρια.
4 Χιλιόμετρα Νεανίδων:
Δεν υπήρχε εκπροσώπηση του Ολυμπιακού από κάποια αθλήτρια.
3 Χιλιόμετρα Κορασίδων:
Δεν υπήρχε εκπροσώπηση του Ολυμπιακού από κάποια αθλήτρια.
Εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλων των αθλητών μας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και πάνω απ'όλα χωρίς τραυματισμούς!
 
Ιστιοπλοϊα: Οι αθλητές της αγωνιστικης αλλά και της προαγωνιστικής ομάδας του «ερυθρόλευκου» τμήματος ιστιοπλοϊας του Ολυμπιακού συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ιστιοπλοϊας του συλλόγου οι οποίες βρίσκονται στο Μικρολίμανο.
Σύμφωνα δε με το επίσημο σάιτ της ΕΟΠ (Ελληνικης Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας), υπάρχουν αρκετοί προγραμματισμένοι εγχώριοι και διεθνείς αγώνες για το συγκεκριμένο άθλημα οι οποίοι θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Καθαρά ενημερωτικά τους αναφέρουμε:
Σε εγχώριο επίπεδο είναι προγραμματισμένες οι παρακάτω διοργανώσεις:
·5/3-6/3/2016 - Κύπελλο Άνοιξης - OPTIMIST-LASER RDL/4.7, 420
·5/3-7/3/2016 - Ενσωμάτωση Δωδεκανήσου - OPTIMIST-LASER STD/RDL/4.7-RS:X
·6/3-7/3/2016 - Ενσωμάτωση Δωδεκανήσου - OPTIMIST-LASER STD/RDL/4.7
Ενώ σε διεθνές επίπεδο είναι προγραμματισμένοι οι παρακάτω αγώνες:
·1/3-6/3/2016 - XI Andalusian Olympic Week Bay of Cadiz (ESP)
·2/3-5/3/2016 - The GCC Sailing Championship (BRN)
·4/3-6/3/2016 - 2K Athens (GRE)
·5/3-6/3/2016 - Selective de Ligue Atlantique Round Robin (FRA)
·5/3-6/3/2016 - RNZYS YTP Lion Cup (NZL)
Eίναι άγνωστο ακομα αν θα υπάρξουν αθλητές μας που θα συμμετάσχουν σε κάποια από τις παραπάνω  διοργανώσεις.
 
Κωπηλασία: Κανένα νέο δεν είχαμε όσον αφορά το «ερυθρόλευκο» τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών και των αθλητριών τόσο της αγωνιστικής οσο και της προαγωνιστικής κωπηλατικής ομάδας συνεχίζονται στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του συλλόγου μας που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι.
Και πάμε τώρα σε μια σημαντική εξωαγωνιστική είδηση, καθώς το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ο «1ος Αγώνας Αξιολόγησης Εφήβων-Νεανίδων, U23, Σένιορ, Ελαφρών Βαρών Ανδρών-Γυναικών», ο οποίος ήταν ενδεικτικός για την δημιουργία λίστας αθλητών που θα κληθούν στο προπονητικό κοινόβιο του Μαρτίου. Ο αγώνας αυτός ήταν προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή των αθλητών στον «2ο Αγώνα Αξιολόγησης» που θα διεξαχθεί σε περίπου ένα μήνα (26-27 Μαρτίου) και θα είναι η τελευταία ευκαιρία των αθλητών που θα συμμετάσχουν να δείξουν ότι αξίζουν να επιλεγούν στα κλιμάκια της ελληνικής Εθνικής κωπηλατικής ομάδας. Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο μας ήταν άγνωστο αν υπήρχε κάποιος αθλητής του Ολυμπιακού που έλαβε μέρος στον εν λόγω αγώνα.
 
Κανόε Καγιάκ: Κανένα νέο δεν έχουμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα του κανόε-καγιάκ. Οι προπονήσεις τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, υπό το βλέμμα της αρχιπροπονήτριας Κατερίνας Παγίδα και του έφορου του τμήματος Τάσου Βουγίδη.
Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου πάντως, η ΕΟΚΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ) δημοσίευσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της το ετήσιο καλεντάρι εσωτερικών διοργανώσεων για το 2016. Σύμφωνα με αυτό, η πρώτη διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί τους επόμενους μήνες, είναι το 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Σλάλομ, το οποίο έχει κανονιστεί να διεξαχθεί το διήμερο 16-17 Απριλίου.
 
Πινγκ Πονγκ: Μετά τις τελευταίες νίκες του τμήματος πινγκ πονγκ ανδρών του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα μας ουσιαστικά εξασφάλισε την κατάκτηση του αντίστοιχου πανελλήνιου πρωταθλήματος, καθώς χρειάζεται μόλις μία νίκη στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Θυμίζουμε πως, οι επόμενες και τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν για το ελληνικό πρωτάθλημα των ανδρών είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν το διήμερο 26-27 Μαρτίου με αντιπάλους τον ΟΑ Χανίων, τον Βουτζά Ραφήνας και τον ΑΟ Πεύκη.
Όσον αφορά τώρα το τμήμα πινγκ πονγκ των γυναικών, οι αθλήτριές μας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες για τη συνέχεια της διοργάνωσης καθώς σε περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα το διήμερο 26-27 Μαρτίου θα αντιμετωπίσουν τον Τελαμόνα Σαλαμίνας, τον ΔΑΟ Ταύρου και τον ΟΕΑ Εδέσσης. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι από τα τρία είναι φυσικά αυτό με τον ΔΑΟ Ταύρου, καθώς επειδή ηττηθήκαμε στον πρώτο γύρο με 4-2, πλέον θέλουμε νίκη με 4-0 ή 4-1 (και φυσικά νίκες και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια) προκειμένου να πανηγυρίσουμε (και αυτόν) τον τίτλο. Σε επίπεδο ακαδημιών δεν είχαμε κάποιο νέο. Οι αθλητές και οι αθλήτριες της προαγωνιστικής μας ομάδα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους.
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν το ερυθρόλευκο τμήμα ξιφασκίας του Ολυμπιακού, Βάσω Βουγιούκα και Γιώργος Τσουρούτας, μετά και το τέλος των προηγούμενων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, οι οποίες έλαβαν χώρα τις προηγούμενες μέρες σε Γάνδη και Βαρσοβία αντίστοιχα, επέστρεψαν στις προπονήσεις τους και πλέον προετοιμάζονται για τις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες θα λάβουν μέρος τις επόμενες μέρες.
Συγκεκριμένα, η Βάσω Βουγιούκα θα συμμετάσχει στο «Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών» που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στη Σεούλ, και ο Γιώργος Τσουρούτας θα συμμετάσχει στο «Προολυμπιακό Τουρνουά 2016» που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Πράγα στις 16 Απριλίου.
 
Πυγμαχία: Η αθλήτρια του ερυθρόλευκου τμήματος πυγμαχίας του Ολυμπιακού, Αντωνία Παπουτσάκη βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλγαρία προκειμένου να συμμετάσχει στο «67ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας». Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού ηττήθηκε στα σημεία (3-0) από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Στόϊκα Πέτροβα, αγωνιζόμενη εξαιρετικά για τέσσερις γύρους. Πάντως, ο συνολικός απολογισμός της αθλήτριάς μας στην εν λόγω διοργάνωση μπορεί να κριθεί θετικός.
Μετά το τέλος της διοργάνωσης, η Αντωνία Παπουτσάκη δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Αντωνία Παπουτσάκη: «Ήταν ένα καλό τεστ για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα προκειμένου να δω τις δυνάμεις μου και να προετοιμαστώ κατάλληλα. Σε αυτή την διοργάνωση ηττήθηκε η Ολυμπιονίκης. Τώρα θα αντιμετωπίω…40 χώρες και πρέπει να τα δώσω όλα».
Πλεόν η αθλήτριά μας θα προετοιμαστεί για τις επόμενες δύο σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας. Ο λόγος για το «Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας 2016» το οποίο θα διεξαχθεί στην Τουρκία τον Απρίλιο, αλλά και για το «Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας 2016» το οποίο θα λάβει χώρα στο Καζακστάν τον Μάϊο.
 
Ταε Κβο Ντο: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε την περασμένη εβδομάδα ούτε όσον αφορά το τμήμα ταε κβο ντο του Ολυμπιακού. Οι αθλητές και οι αθλήτριες της αγωνιστικής και της προαγωνιστικής μας ομάδας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, προκειμένου να είναι έτοιμοι εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.
Υπενθυμίζουμε για ακόμα μια φορά πως, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταε Κβο Ντο, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ξεκινούν τον Απρίλιο, όπου τον «χορό» θα ανοίξει το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών», το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 2-3 Απριλίου. Κατά τα τέλη Απριλίου και συγκεκριμένα το διήμερο 23-24 Απριλίου θα διεξαχθεί το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών». Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα των μικρότερων ηλικιών θα ξεκινήσουν μετά τον Ιούνιο.
Τέλος, να κλείσουμε με μια σημαντική εξωαγωνιστική είδηση, καθώς πριν λίγες μέρες, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο ανακοίνωσε τη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο «Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWONDO ITF 2016» που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, στην αποστολή της Εθνικής ομάδας δυστυχώς δεν συμπεριελήφθη κάποιος αθλητής του ερυθρόλευκου τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού.
 
Κικ Μπόξινγκ: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το "ερυθρόλευκο" τμήμα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού.  Τόσο οι αθλητές της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους εν'όψει της συνέχειας, με τους Βλαδίμηρο Ναζαρένκο και Ισίδωρο Μπινίκο να επιβλέπουν τις προπονήσεις αμφοτέρων.
Θυμίζουμε πως στο επίσημο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ ανακοινώθηκε η διοργάνωση των πανελληνιών πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες (Low Kick, K1, Full Contact, Light Contact, Kick Light και Point Fighting) τόσο σε επίπεδο ανδρών-γυναικών (άνω των 18 ετών), όσο και σε επίπεδο νέων (κάτω των 18 ετών) για το 2016. Ενημερωτικά, να υπενθυμίσουμε για ακόμα μια φορά πως τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών σε όλες τις κατηγορίες έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 3-5 Ιουνίου, ενώ τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανηλίκων (Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων) επίσης σε όλες τις κατηγορίες, έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 4-6 Νοεμβρίου.
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν κανονικά ανοικτά.
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Αγωνιστική δράση είχαμε την περασμένη εβδομάδα όσον αφορά τα ερυθρόλευκα τμήματα ποδοσφαίρου νέων, τα οποία συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομών της Superleague.
Ξεκινάμε από την ομάδα Κ20, η οποία αντιμετώπισε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου εντός έδρας τη Βέροια, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1, με τα γκολ της ομάδας μας να πετυχαίνουν οι Μάριος Βρουσάϊ (26') και Αντώνης Βατουσιάδης (80'). Η νίκη αυτή προστέθηκε στο απίστευτο αήττητο σερί που «τρέχει» η ομάδα από την αρχή της σεζόν, το οποίο τη διατηρεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας 6 βαθμούς πάνω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Βέροια, ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Βούζας δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός (olympiacos.org) τα εξής:
Βασίλης Βούζας: «Οι συνθήκες του παιχνιδιού που δημιουργήθηκαν από την τακτική του αντιπάλου μας δημιούργησαν προβλήματα. Προσπαθήσαμε να βρούμε διαδρόμους και λύσεις και πετύχαμε δυο τέρματα. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο γιατί ο αντίπαλος έπαιξε σφιχτή άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».
Συνεχίζουμε με το τμήμα Κ17, το οποίο αγωνίστηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου εντός έδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0, με το νικητήριο γκολ να πετυχαίνει ο Τσιριγώτης (70'). Η νίκη αυτή διατήρησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με διαφορά 2 βαθμών από τον δεύτερο Ατρόμητο, ο οποίος μάλιστα έχει και δύο παιχνίδια περισσότερα!
Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μαυρογενίδης, δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός (olympiacos.org) τα εξής:
Δημήτρης Μαυρογενίδης: «Ήταν ένα ντέρμπι. Ένα δυνατό παιχνίδι που κερδίσαμε αφού ήμασταν καλύτεροι σ' όλη την διάρκεια του. Είχαμε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ και στο φινάλε δεν ήμασταν τυχεροί στο πέναλτι. Όσοι παίζουν έχουν υποχρέωση να τιμούν τη φανέλα του Ολυμπιακού σ' όλα τα παιχνίδια και αυτό έκαναν και σήμερα τα παιδιά. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη».
Περνάμε τέλος και στο τμήμα Κ15, το οποίο αγωνίστηκε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 4ου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-2, με τα γκολ της ομάδας μας να πετυχαίνουν οι Φέκκας (44') και Γλυνός (49'). Η νίκη αυτή διατήρησε τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με διαφορά 2 βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.
Οι ακριβείς ημερομηνίες των επόμενων αγωνιστικών και των τριών πρωταθλημάτων υποδομής της Superleague δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
Πάμε να δούμε τώρα τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσαν τα υπόλοιπα ακαδημαϊκά τμήματα της κεντρικής σχολής του Ολυμπιακού στο Ρέντη την εβδομάδα που μας πέρασε:
•       23 Φεβρουαρίου 2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ11 - Παναθηναϊκός Κ11 - 2-1 (Attica Cup)
•       27 Φεβρουαρίου 2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 - Ατρόμητος Κ14 - 1-1 (Attica Cup)
•       28 Φεβρουαρίου 2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ16 - Ατρόμητος Κ16 - 5-1 (Αttica Cup)
•       28 Φεβρουαρίου 2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ12 - Ατρόμητος Κ12 - 2-0 (Αttica Cup)
•       28 Φεβρουαρίου 2016 - Πανιώνιος Κ13 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ13 - 0-1 (Attica Cup)
•       28 Φεβρουαρίου 2016 - Πανιώνιος Κ13 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ13 - 0-1 (Attica Cup)
•       28 Φεβρουαρίου 2016 - Πανιώνιος Κ11 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ11 - 1-2 (Attica Cup)

•       28 Φεβρουαρίου 2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ10 - Ερμής Λιοσίων Κ10 - 10-1 (Θουκυδίδειο)
** Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, η ομάδα Κ9 έδωσε φιλικό αγώνα με τη Σχολή Ταύρου, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό το τελικό αποτέλεσμα.
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2015-16
Μέχρι στιγμής έχουμε κατακτήσει επτά (7) ομαδικούς τίτλους:
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
• 1 Λιγκ Καπ Βόλεϊ Ανδρών
• 1 Ευρωπαϊκό Σουπερ Καπ Πόλο Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πόλο Μίνι-Κορασίδων

Επιπροσθέτως, έχουμε κατακτήσει εννιά (9) ατομικούς τίτλους:
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών 51kg
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών Νοτίου Ομίλου 91kg
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων 51kg
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Ανδρών Star
• 1 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Σφαιροβολία Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Άλμα εις μήκος Ανδρών
• 1 Πανελλήνια πρωταθλήματα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών

Επίσης, έχουμε κατακτήσει δεκαεπτά (17) τουρνουά:
• 1 Naperville Soccer Association U-14 (Ποδόσφαιρο νέων)
• 1 Southern California Developmental Soccer League (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Αθλούμαι Ενάντια στη Βία" U-13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά ΕΠΣ Αθηνών Κ11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά - "90 Χρόνια Ολυμπιακός" Κ14 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Chicago Holiday Cup Tournament U15 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ10 "Alma Link" (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά ΕΠΣ Αθηνών Κ10 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ρεθύμνου Κ12 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ρεθύμνου Κ10 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ12 (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 USA College Football Tournament (Ποδόσφαιρο Νέων)
• 1 Trofe Citta Di Calgliari (Μπάσκετ ανδρών)
• 1 Elassona Volley Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
• 1 Maria Mpempetsou – Tzanini Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
• 1 Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Γυναικών ΣΕΔΥ (Πόλο γυναικών)
• 1 Κυπριακό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Απλού Ανδρών (Πινγκ Πονγκ)

Ενώ τέλος, σε ατομικό επίπεδο έχουμε κατακτήσει εξήντα επτά (67) χρυσά μετάλλια:
• 1 Χρυσό μετάλλιο σε διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοϊας (Δίκαιος Κερκούλας στα «Παστρικάκεια»)
• 1 Χρυσό μετάλλιο στα 5χλμ σε αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος σε Πειραϊκούς Αγώνες)
• 2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικό αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος και Παναγιώτης Παράκοιλας στα «Σαλαμίνεια»)
• 2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες κανόε-καγιάκ (Στο Τουρνουά Ευβοίας)
• 4 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Νέους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες και Ιωάννα Γερασιμάτου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν σε τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργάνωσε ο ΑΣ Πέρα)
• 2 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Εφήβους και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργάνωσε το Μέτσοβο)
• 4 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Εφήβους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργανώθηκε στην Καβάλα)
• 2 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Νέους και Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στη Βέροια)
• 4 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Εφήβους, Αλκιβιάδης Σταματούρος στους Παίδες, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες και Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στην Πάτρα)
• 4 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους εφήβους, Ιωάννα Γερασιμάτου στις κορασίδες, Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος στους παμπαίδες και  Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου στις παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στα Χανιά)
• 2 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν από τον Γιώργο Σταματούρο στους Εφήβους και την Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες  στο 2ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αθηνάς Μαγκουφάνας)
• 11 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν από άνδρες και γυναίκες στα πλαίσια του διεθνούς τουρνουά κολύμβησης International Swim Meet που διεξήχθη στην Κύπρο)
• 7 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια του Γκραν Πρι Χριστουγέννων 2015 που διεξήχθη στην Καρπενήσι)
• 3 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια των Χειμερινών Αγώνων Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α&Β 2016)
• 6 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια των Χειμερινών Αγώνων Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων 2016)
• 5 Χρυσά μετάλλια κολύμβησης στους "7ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες" (3 χρυσά μετάλλια κέρδισε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στα 100μ.- 200μ. πεταλούδα και στα 200μ. πρόσθιο ενώ η Γεωργία Χατζηγεωργίου κατέκτησε δυο χρυσά στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα)
• 1 Χρυσό μετάλλιο κανόε καγιάκ στους "Αγώνες SUP" (Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Γεράδρης στην απόσταση 7.700μ)
• 2 Χρυσά μετάλλια επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιάννης Σγουρόπουλος στους νέους και η Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες στα πλαισια του "2ου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Καρέα 2016")
• 1 Διεθνές Κύπελλο OPEN επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Κ12 σε διεθνές τουρνουά της Στοκχόλμης)
• 2 Κύπελλα Πυγμαχίας (Νίκος Βεντούρης στα 70kg και Δημήτρης Νικολακόπουλος στα 60kg. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια της διοργάνωσης «ΑΜΑΡΥΣΙΑ»)
• 1 Χρυσό μετάλλιο Κικ Μπόξινγκ (Το κατέκτησε ο Ανδρέας Καυκάς κατηγορία -71 kg στο στυλ του Low kick, στο διεθνές τουρνουά «Athens Challenge»)
 
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (02/03-08/03/2016)
· 04/03/2016 - Πόλο Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκος
· 04/03/2016 - Βόλεϊ Γυναικών - Παναθηναϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
· 05/03/2016 - Βόλεϊ Κορασίδων Α' - ΑΣ Περιστερίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
· 05/03/2016 - Βόλεϊ Κορασίδων Β' - ΓΑΝΣ Ίρις - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
· 05/03/2016 - Βόλεϊ Παμπαίδων Α' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΝ Αργυρούπολης
· 05/03/2016 - Βόλεϊ Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Άρης Θεσσαλονίκης
· 05/03/2016 - Μπάσκετ Κορασίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανιώνιος
· 05/03/2016 - Πόλο Ανδρών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τελικός Κυπέλλου)
· 06/03/2016 - Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ιπποκράτης
· 06/03/2016 - Βόλεϊ Παμπαίδων Β' - ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
· 06/03/2016 - Βόλεϊ Παγκορασίδων Α' - ΑΣ Ηλιούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
· 06/03/2016 - Βόλεϊ Παγκορασίδων Β' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Αγ. Αναργύρων
· 06/03/2016 - Βόλεϊ Παγκορασίδων Δ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΓΟΓ Ευρυαλη
 
ΥΓ1: Φτάσαμε αισίως τις 100 πρωτιές για φέτος! Πλέον, κάθε εβδομάδα θα σηκώνουμε και μία κούπα! Αυτά ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός!
ΥΓ2: Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 θα παραθέσω καταγεγραμμένα ΟΛΑ τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και Παναθηναϊκου, σε ΟΛΑ τα αθλήματα. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
ΥΓ3: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους σας, με υγεία πάνω απ' όλα.
 
MakTheBet

Σχόλια

Εικόνα MakTheBet

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ! ΣΠΑΣΑΜΕ (ΠΑΛΙ) ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ!

Εικόνα MakTheBet

Αλλη μια ανατροπη επι του Παναθηναικου και τελικος κυπελλου στο βολει γυναικων! Αυτα ειναι

Εικόνα holland74

Εξαιρετική δουλειά όπως πάντα, μπράβο γιατί ο ερασιτέχνης είναι ο Ολυμπιακός...

Εικόνα MakTheBet

Σ' ευχαριστώ για την ανάγνωση φίλε...

Εικόνα MakTheBet

Μεσοβδόμαδα είχαμε μια σημαντική αλλαγή όσον αφορά το πόλο ανδρών. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε και επίσημα η αναβολή του final-4 του Κυπέλλου, με τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων να είναι η 27η και η 28η Μαϊου!