ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ!


Tags: ΠΟΑ

Με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουμε, από τις αφιλόξενες σελίδες του ratm, τη νέα ενημερωτική ενότητα για τις δράσεις του αγαπημένου μας λαγού.

Είναι τόσα αυτά που συμβαίνουν στα λαγούμια και στους αγρούς ένθα κατοικοεδρεύει ο συμπαθής αγριοκόνικλας ώστε είμαι σίγουρος πως δεν τους προλαβαίνει άνθρωπος. Άσε που εκ φύσεως τρέχουνε με τα χίλια.

Ξεκινάμε ευθύς αμέσως με μια είδηση που συνάδει αφόρητα με την ύπαρξή τους. Την κλαψοπουστιά!

Η αναμέτρηση του λαγού με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί, τελικά την Κυριακή και ώρα ελλάδος τρεις το απόγευμα, για ένα και μοναδικό λόγο. Ο λαγός αρνήθηκε να γίνει ο αγώνας στις 17:15 επειδή στις 17:30 θα ξεκινήσει ο κρίσιμος τελικός του λαγοσωλήνος με τον Φάρο Κερατσινίου για το κύπελλο μπάσκετ. Σου λένε, οι λαγοί και με το δίκιο τους:  "άμα παίζει ο λαγός μπάλα ένα τέταρτο πριν από τον τελικούλη στο μπάσκετ, δεν θα πατήσει ψυχή στο λαγούμι της λεωφόρου"...Για τέτοιο μεγαλείο μιλάμε!

Συνεχίζουμε με κάτι πιο μοχθηρό και ερεβώδες.

Ο Στράμα, ο εκπαιδευτής λαγών τα πήρε στο Κρανίδι για τις κόκκινες κάρτες που εισπράττουν -αδίκως έτσι; - τα λαγουδάκια του σε κάθε αγώνα και αφού έλαβε την έγκριση του rabbit master, Αλαφούζου επέβαλε χρηματικά πρόστιμα ύψους 500 ευρώ στους Ζέκα, Κουτρουμπή, Μέστο και Μαμούτε, ενώ αποτόλμησε και απηνείς παρατηρήσεις στον επιθετικό Fucking Rabbit Berg επειδή αφήνει τα νευράκια του να επηρρεάζουν την απόδοσίς του στους αγώνες.
Καλά δεν σκέφτηκε ο κριστιάνο κατόλικο το πού θα βρουν μια πεντακοσάρα για να πληρώσουν τα πρόστιμα, οι λαγοί; Έχετε αναρωτηθεί το πόσα κιλά καρότα αγοράζουν με 500 ευρώ;

Ολοκληρώνουμε το παρθενικό φύλλο μας με αυτό που όλοι περιμένατε.

Σε λίγη ώρα από τώρα άρχεται η συνέντευξη τύπου του rabbit master Αλαφούζου. Παραθέτω αυτούσιο το αρδικειμενικό ριπόρτινγκ της σπορτντέις:

"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα μιλήσει ανοιχτά (σ.σ και με ανοιχτά πόδια) ενώπιον των δημοσιογράφων –και απευθυνόμενος ουσιαστικά στον κόσμο του «τριφυλλιού»-, κάνοντας απολογισμό για τη κακή τρέχουσα σεζόν που πραγματοποιεί η ομάδα του, κατά την οποία έμεινε πολύ νωρίς εκτός Ευρώπης, αλλά και εκτός της διεκδίκησης του τίτλου, ενώ αποκλείστηκε πρόωρα από το Κύπελλο.
Όπως αναφέρεται στην «Πράσινη»,
(σ.σ μιλάμε για πολύ εμπεριστατωμένο ριπόρτινγκ) αναμένεται να αναλάβει την ευθύνη για την κακή σεζόν του Παναθηναϊκού και για τα λάθη που έγιναν και στοίχισαν πολύ (σ.σ sic). Θα σχολιάσει τις αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (νέος προπονητής, «διαζύγιο» με Φύσσα, Βόκολο) και θα ζητήσει από τον κόσμο τη στήριξη του για τον πλάνο που υπάρχει με τον Αντρέα Στραματσόνι στο τιμόνι της ομάδας, υψώνοντας ασπίδα προστασίας στον Ιταλό τεχνικό.
Πρόκειται να τονίσει ότι ο 40χρονος προπονητής δεν θα κριθεί τώρα, όντας μόλις τρεις μήνες στους «πράσινους» και πως είναι λογικό να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.
Θα μιλήσει και για τη μεγάλη αύξηση που έγινε στο μπάτζετ και πιθανόν στο αν σκοπεύει να προσλάβει νέο τεχνικό διευθυντή,
καθώς έχει μείνει κενή η θέση μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Βόκολο. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, μόνο αν εντοπιστεί κάτι εξαιρετικό. (σ.σ να πάρει τον...Άρνεσεν)
Οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου θα έχουν βασικό άξονα τα αγωνιστικά του Παναθηναϊκού, αλλά είναι πιθανό να αναφερθεί και στα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και στις κακές διαιτησίες που θεωρεί πως είχε η ομάδα του και την επηρέασαν αρνητικά σε αρκετά παιχνίδια της." (σ.σ είπα κι εγώ, θα παρέλειπε το ζουμάκι;)    

Κι αύριο μέρα του Θεού είναι...

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα mrjohnes969

Παρακαλώ πολύ, διορθώστε με εάν κάνω λάθος, αλλά, για να αποκλειστείς στην Ευρώπη, πρέπει πρώτα ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ στην Ευρώπη. Ο λαγός, έδωσε προκριματικά παιχνίδια - τόσο για champions league, όσο και για europa - για να μπορέσει ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ να παίξει στην Ευρώπη. Δηλαδή, για να αποκλειστείς στην Ευρώπη, πρέπει πρώτα να ΠΑΙΖΕΙΣ στην Ευρώπη. Ο λαγός αποκλείστηκε στα προκριματικά, άρα δεν πάτησε ποτέ το ποδάρι του φέτος στην Ευρώπη.

Εικόνα REDNYC

EXEI XEFYGEI TELEIWS O TOYITHS - PRAGMATIKA NOMIZW OTI EINAI KLINIKA PARANOIKOS...DEN EXIGEITAI ALLIWS... APITHANH DIKAIOLOGIA: "H BIA EINAI STHN KOYLTOYRA MAS!" GIA NA DIKAIOLOGHSEI TA KALOPAIDA THS MPYRAS 13.

STO ZOYMI TWRA, EIDES OTI TSIMOYDIA DEN EVGALE GIA TON BAGELLA GIATI FOVATAI OTI THA TOY KOLLISOYN THN TAMPELA TOY EKBIASTH (POY EINAI), MIAS KAI TWRA TREXEI H YPOTHESH THS EKVIASTIKHS ORGANWSHS TOY MAYRIKOY.... EXEI POLY ZOYMI AYTH H ISTORIA, AYTA POY MATHAINW APO EGGYRH PYGH EINAI OTI POLY KOSMOS EXEI KRYFTEI STO KABOYKI TOY KAI KAPOIOI POY DEN EXOYNE KATHGORHTHEI AKOMA, EXOYNE MILISEI SE DIKHGORO GIATI ERXETE H SEIRA TOYS...

VEVAIA, O POLEMOS ENANTION TOY BAGGELA SYNEXIZETAI: TO GNWSTO ARDAKI DHMHTRHS KRITHS EGRAPSE STO CONTRA OTI STHN VAZELA EINAI SIGOYROI OTI TO EPOMENO PROTATHLIMA THA GINEI XWRIS MARINAKH....ISWS NA ENNOOYSAN AYTO POY EIPE O KONTOS NOYS:

Τέλος για την ενασχόληση ανθρώπων με το ποδόσφαιρο που παράλληλα έχουν ανοικτά δικαστικά μέτωπα, απάντησε: "Ο νέος αθλητικός νόμος θα προβλέπει όσοι εμπλέκονται, για ένα χρονικό διάστημα να τίθενται εκτός αθλητικής δράσης για όσο κρατά η δικαστική έρευνα".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/kontonhs-h-kyvernhsh-den-ekviazetai.3...

THA PROSPATHISOYN NA DIWXOYN TON BAGELLA APO TON OLYMPIAKO ME TO KAINOYRGIO EKTRWMA POY LEGETE ATHLITIKOS NOMOS... ELA OMWS POY DEN TA EXEI YPOLOGISEI SWSTA TA KOYKIA O KONTOS NOYS.... LEPTOMEREIES PROSEXWS...

SAS GAMAEI O VAGELLAS ALLOTHRISKOI!!!!

Εικόνα Aprosarmostos17

Ρε τι είναι τούτοι ρε; Μέχρι και από τις αποβολές τους βγάζουνε φράγκα. Αυτό πάει να πει σοβαρός επενδυτής.

Εικόνα red apple

ε τότε...προσαρμόσου κι εσύ!!!

Εικόνα vagio

Να σχολιασω κι εγω το ρεπορταζ οπως αυτο μεταφερεται απο τον αντικειμενικο τυπο, μαζι με καποιες αποριες.

- Ο δημητρης γιαννακοπουλος προσκαλεσε τον Παναγιωτη Αγγελοπουλο σε αγωνα one on one λεει. Θελει και ντοπινγκ κοντρολ πριν το ματσακι?
- Η ωρα για ασπορ γραφει οτι ο Σιλβα θα φυγει και παμε φουλ για Λουτσεσκου. Δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω.

Εικόνα holland74

Μόνο στον Παναγιώτη έκανε πρόσκληση;; Χαχαχαχα...
Τυχαίο που κάτι ακούστηκε για εισαγγελείς και εγκληματική οργάνωση στο μπάσκετ;;

Εικόνα red apple

μπράβο και έβγε σου... Μαθαίνεις αργά αλλά ΣΤΑ ΘΕ ΡΑ! Ό,τι λέει η ώρα για πέος είναι αξιόπιστο

Εικόνα giannis.

Ενα μεγαλο μπραβο για την νεα χιουμοριστικη στηλη του site. Eυχαριστουμε τον Παναθηναικο για το αφθονο γελιο που μας προσφερει....

Εικόνα red apple

Λέμε να τους στείλουμε και ένα μάτσο καρότα, για ευχαριστήριο