ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ



Kαι πριν στεγνώσει το ηλεκτρονικό μελάνι από κείνα που σας έγραψα τα ξημερώματα για το ποιές είναι οι πραγματικές προθέσεις της Ανόσιας Τριάδας  ιδού οι σημερινές επιλογές της απελπισμένης πρώην δημοσιογραφίας της σπορντέις. Καμμία προσπάθεια, έστω και υποκριτική, να δουν τη μαύρη αλήθεια...Μπηχτές, ευθείες απειλές και πουθενιές!

Καλεί σε συστράτευση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!Σε ανοιχτή γραμμή με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι ο Παναθηναϊκός, που δείχνει να δρομολογεί συστράτευση κατά ΕΠΟ, Κοντονή και της «εγκληματικής οργάνωσης».
Όσα έγιναν χθες στην Τούμπα δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Αρχικά υπήρχε σκέψη να εκδοθεί άμεσα ανακοίνωση κατά ΕΠΟ, Κοντονή, Παππά και Ολυμπιακού, ωστόσο τελικά αποφασίστηκε να υπάρξει εντός της ημέρας μια επίσημη θέση για τα τελευταία γεγονότα.

Εισηγείται λουκέτο ο Κοντονής!
Την πρόθεση να εισηγηθεί στον Αλέξη Τσίπρα τη διακοπή του πρωταθλήματος, για να μη θρηνήσουμε θύματα,έχει ο Σταύρος Κοντονής.Σκέψεις αποχώρησης από ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ,αλλά για την ώρα μπήκαν στην άκρη.
Κρίσιμη μέρα η σημερινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν από τις τάξεις της «συμμαχίας» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Κοντονής, έχει την πρόθεση να εισηγηθεί στον Αλέξη Τσίπρα τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Σκέψεις για αγωγή στον Παππά από Παναθηναϊκό
Το ενδεχόμενο να κάνουν αγωγή ύψους 1 εκατ. ευρώ κατά του διαιτητή Παππά για άλλα μέτρα και άλλα σταθμά στα ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός εξετάζουν στον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν αγωγή 1 εκατ. ευρώ κατά του συγκεκριμένου διαιτητή, καθώς θεωρούν πως τα όσα έκανε στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού τον εκθέτουν για την αντίστοιχη στάση του στο ντέρμπι «αιωνίων» της Λεωφόρου που δεν έγινε ποτέ.

και η μπηχτάρα στο τέλος...

ΒΟΜΒΑ: 13 εκατομμύρια στο διπλό του Ολυμπιακού – Δεν πληρώθηκαν λόγω διακοπής

Πιο συγκεκριμένα, σε αγορές της Μαλαισίας και της Σιγκαπούρης το ποσό ήταν κοντά στα 13 εκατομμύρια δολάρια.
Σε αντίθεση με την πρακτική του ΟΠΑΠ που πληρώνει το όποιο ποντάρισμα αν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, στις αγορές της Ασίας δεν γίνονται πληρωμές αν διακοπεί το ματς.
Παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής Παππας βγήκε στο γήπεδο με σκοπό να ολοκληρώσει το παιχνίδι, μετά το δεύτερο ντου το ματς τελικά δεν συνεχίστηκε και έτσι δεν πληρώθηκε ο τεράστιος στοιχηματισμός.
Σύμφωνα με όσα είπε στον Metropolis 95,5 o Νίκος Παναγόπουλος, ειδικός στοιχηματικός πραγματογνώμων του ειδικού ανακριτή διαφθοράς κ. Ανδρεάδη ο οποίος ασχολήθηκε με την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», τα χρήματα που παίχτηκαν στον ΟΠΑΠ ήταν περίπου 26.000 ευρώ, ψίχουλα δηλαδή μπροστά στα χρήματα της Ασίας.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Παναγόπουλος:

Για τις εταιρείες της Ασίας: «Οι δύο στοιχηματικοί παράδεισοι είναι η Μαλαισία και η Σιγκαπούρη. Ο κόσμος έχει ακούσει για την Κίνα που γίνονται μεταγραφές και έχει πάει και εκεί το ενδιαφέρον. Θα γίνονται πονταρίσματα και εκεί στο μέλλον».

Για την απόφαση του διαιτητή να συνεχιστεί το παιχνίδι παρά τα επεισόδια: «Προκάλεσε εντύπωση ότι ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι, παρόλο που δεν το επέτρεπαν όσα γίνονταν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είχαν λόγο να πουν οι ομάδες ότι συνεχίζουν. Ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τη νίκη».

Γιατί ήθελε πάση θυσία να τελειώσει το παιχνίδι ο διαιτητής: «Δεν μπορεί να πει κανένας αν είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Μπορεί να ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι, λόγω του ότι υπήρχε προηγούμενο με ό,τι είχε γίνει στη Λεωφόρο. Σαν καλή θέληση. Δεν τον ένοιαζε το τι έγινε με τον Μήτσιο, απλά ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι προσπάθησε να προστατέψει τους συναδέλφους του».

Για τον λόγο που δεν ξεκίνησε το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Ίσως υπάρχει άλλος λόγος που δεν ξεκίνησε το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Είναι πιο πολλά τα ποσά που παίχτηκαν σε αυτό το παιχνίδι, το περίεργο όμως δεν είναι το ποσό».

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα john

Άσχετο,αλλα ρε παιδια ο Σάββας που χάθηκε;

Εικόνα red apple

έμπλεξε με τη δουλειά

Εικόνα apostolos gaganis

Κάνε λιανά αδελφέ τί θέλεις να πεις. Μη με κουράζεις να κάνω συνειρμούς. Τη συμμαχία, την γράφω ξέρεις πού... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΟΥΣ!

Εικόνα red apple

Μισό λεφτό... Ένα σεντ, δύο σεντ, τρία σεντ... Στα έκανα λιανά τώρα; μπου χααα

Εικόνα thita

αυτός δεν είναι ο έγκριτος αναλυτής που κατέθετε στον ανδρεάδη για τα δισεκατομμύρια, κλπ., που έπαιζε στο στοίχημα ο μαρινάκης, κλπ.? έχει άραγε καμιά σχέση με τον (συνεπώνυμο) δικηγόρο που όλο πετάγεται κατά του ολυμπιακού (και πλακώνεται με τον κούγια τώρα τελευταία)?

το καλύτερο όμως δεν το έχεις περιλάβει αδάμ: είτε διακοπή του πρωταθλήματος λένε οι έγκριτοι δημοσιογράφοι, ΕΙΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ. Ποιο ματς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος έχει άραγε απομείνει στο καλεντάρι του πρωταθλήματος μέχρι τα play-offs??

Εικόνα apostolos gaganis

Για ποιό λόγο, δεν έχω καταλάβει... Μιλάμε για ΤΡΕΛΟΥΣ! Μιλάμε για ένα πέναλτι, που δεν ήταν, ενώ δεν μας δόθηκαν δύο και κάτι ψιλά σε κάρτες... Υπήρχε καμιά αμφιβολία, σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, ότι κάτι θα βρίσκανε με τη διαιτησία ώστε να δημιουργήσουν κατάσταση; Το ξαναλέω: Μιλάμε για ΤΡΕΛΟΥΣ! Ακόμα και πέναλτι να ήταν του Σλοβάκου, που δεν ήταν, ΚΑΙ ΑΝ έμπαινε γκολ, θα΄ χαμε ΧΙ με 2 - 2, δηλ. σίγουρο κατά 99% αποκλεισμό του ΠΑΟΚ. Και όλα αυτά τα αίσχη, για να κόψουνε το ΧΙ μέσα στη έδρα τους; Ρε δεν είμαστε καλά...

Εικόνα thita

εντάξει, κατανοώ ότι στον αθλητισμό δεν προσήκει ιδιαίτερα η λογική προσέγγιση, παρά (de facto) η θυμική, αλλά τα καρντάσια εκεί πάνω το έχουν τερματίσει, ναι, κάτι θα έβρισκαν, και οι μεν, και οι δε (όλοι οι αντι-ολυμπιακοί δηλαδή), εδώ μας είπαν πως στο πρώτο γκολ όχι πέναλτι δεν υπήρχε, αλλά ούτε καν φάουλ, ενώ κάποιοι άλλοι μας έλεγαν πριν λίγο καιρό ότι η διαιτησία στο ματς του οακα ήταν πενηναταρήσια και πριν πολύ καιρό ότι το ματς στην λεωφόρο έπρεπε να αρχίσει κανονικά γιατί ήταν εκκλησία, άσε ρε απόστολε, πίνω μπάφους και παίζω προ, κλπ., εμείς όλα στραβά και οι απέναντι όλα καλά, μόνο άμα χάνει ο ολυμπιακός υγιαίνει το σύστημα και τελειώνουν οι αγώνες

Εικόνα red apple

ειλικρινά τώρα, ακόμη αναρωτιέσαι; Θένε να διαλύσουν το σύμπαν, thats why

Εικόνα red apple

Δεν τους προλαβαίνεις Πάνε!!! χααααα