ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΟΝΤΟΝΗ...



Αντί εισαγωγής, παραθέτουμε την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και με αφορμή αυτή θα σχολιάσουμε αναλυτικότερα κάποια πράγματα παρακάτω: 

"Η απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για οριστική ματαίωση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος είναι μια απόφαση η οποία σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα σοβαρά φαινόμενα βίας.
 
Τα χθεσινά επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας έχουν συγκεκριμένους δράστες και υπαίτια ΠΑΕ, που πρέπει να υποστούν τις αυστηρές συνέπειες, όπως προβλέπεται απο το Πειθαρχικό Δίκαιο και τον Αθλητικό Νόμο.
 
Η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί τεράστιες αγωνιστικές και οικονομικές ζημιές στο σύνολο των ομάδων που συμμετείχαν στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς να έχουν την παραμικρή συμμετοχή στα συγκεκριμένα επεισόδια.
 
Είναι μια απόφαση που δεν εξισώνει απλώς τους θύτες με τα θύματα, αλλά δημιουργεί το πρωτοφανές οξύμωρο, η υπαίτια για τα επεισόδια, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να αποκομίζει σημαντικά οφέλη δεδομένου ότι με την οριστική διακοπή του Κυπέλλου εξασφαλίζει την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εις βάρος ανταγωνιστριών ομάδων που συμμετέχουν ακόμα στο θεσμό και ταυτόχρονα αποφεύγει να υποστεί τις συνέπειες της απόφασης της να μην αγωνιστεί στον επικείμενο επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου.
 
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με νηφαλιότητα να λάβουν τις απαιτούμενες αποφάσεις για την καταπολέμηση των φαινομένων βίας και όχι αποσπασματικές αποφάσεις που τραυματίζουν περαιτέρω το ποδόσφαιρο και στην πραγματικότητα τιμωρούν μόνο τους πραγματικούς φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές. Επιδίωξη όλων μας πρέπει να είναι η ομαλή ολοκλήρωση του θεσμού του Κυπέλλου και η διεξαγωγή του Τελικού σε συνθήκες ποδοσφαιρικού πολιτισμού."

Αυτό που θα πρέπει να καταστεί σαφές  σε ΟΛΟΥΣ τους γαύρους είναι ότι Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΩΜΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.  Άσχετα με τα όσα αναφέρουμε εμείς περί χούντας , η πραγματικότητα είναι πως από το 1927 που υπάρχει η ΕΠΟ, ποτέ άλλοτε δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο  ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ. Ποτέ η πολιτεία δεν ματαίωσε με το "έτσι θέλω" μια επαγγελματική αθλητική διοργάνωση. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον δε, αν τα δήθεν αριστερά λαμόγια μας παρέθεταν όχι μια Ευρωπαϊκή ...αλλά έστω μια Αφρικανική χώρα  στην οποία σήμερα να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Να δούμε τι θα πείτε ρε ρεντίκολα όταν ύστερα από κι αυτό σας  αποκαλέσουν για ακόμη μια φορά "κυβέρνηση Θάτσερ".

Κάτι άλλο που θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ είναι πως η ΕΠΟ δεν είναι Ομοσπονδία ενός ερασιτεχνικού αθλήματος για να μπορεί να παρεμβαίνει η Πολιτεία σαν να πρόκειται για το μαγαζί της. Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΛΗΤΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ. Η ΕΠΟ είναι η μοναδική υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή του Κυπέλλου. Μιας διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν ανώνυμες εταιρείες των οποίων τα κέρδη επίσης πλήττονται ευθέως. Είναι άλλο πράγμα η μεταθέση μιας ημερομηνίας υπό τον φόβο επεισοδίων και αναταραχών ...και άλλο η οριστική ματαίωση μιας διοργάνωσης. Πριν από όλους λοιπόν, πριν ακόμα και από τα σωματεία αυτός που θα πρέπει να αντιδράσει και να κινηθεί νομικά - χωρίς να περιμένει κανέναν - είναι ο Γκιρτζίκης. Αυτός θα πρέπει να προσφύγει στην UEFA ΧΘΕΣ ώστε ο φασίστας Κοντονής να τεθεί προ των ευθυνών του. Σε περίπτωση που δεν το κάνει, πρέπει την στιγμή που θα ζητήσει τα έσοδα που αναλογούν στην ΕΠΟ από τα εισιτήρια των ομάδων ...εμείς να του δώσουμε τα παπάρια μας! Εμείς κανονικά θα'πρεπε να εγκαλούμε τον Γκιρτζίκη που τρομπάρει και δεν είδε τα έκτροπα της Τούμπας ...και όχι να φωνάζουν οι κλέφτες Βούλγαροι!

Κι αφού αναφέρθηκε ξεκάθαρα στην ανακοίνωση πως οι μοναδικοί ευνοημένοι από την απόφαση του Κοντονή είναι ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης  εμείς θα αφιερώσουμε μερικές γραμμές σε αυτούς που θίγονται από την εν λόγω απόφαση. Αφενός ο Ατρόμητος που μόνο στο Κύπελλο στήριζε τις όποιες ελπίδες του να βγει Ευρώπη. Αφετέρου η Κούλα, μιας και παίρνοντας το Κύπελλο, αλλά και περνώντας στον τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θα εξασφάλιζε ένα "καλό" Ευρωπαϊκό  εισιτήριο ασχέτως της πορείας της στα πλεϋ-οφ. Αν λοιπόν ο Σπανός αύριο σου κάνει αγωγή, σου ζητήσει να του δώσεις τα έσοδα του Γιουρόπα και χάσεις ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΟΝΤΟΝΗ;  Αν οι ΠΑΕ που θίγονται σου  κάνουν αγωγή ζητώντας και το χρηματικό μπόνους για την κατάκτηση του Κυπέλλου που δεν τους άφησες να διεκδικήσουν και κερδίσουν ...ποιος θα πληρώσει ρε μεγάλε; Αν αύριο ο ΟΤΕ ζητήσει τα λεφτά του από την ΕΠΟ για την ματαίωση μιας διοργάνωσης που έχει ήδη πληρώσει ...ποιος θα φορτωθεί την χασούρα ρε αριστερέ  Κοντονή; Σου φαίνεται πολύ αριστερό και δημοκρατικό να πληρώνει ο ελληνικός λαός και τα σωματεία τις μαγκιές σου έτσι;

Προτού κλείσω, θέλω να εκφράσω μερικές ακόμα εύλογες απορίες...

Πώς είναι δυνατόν να στρέφεσαι κατά του Ολυμπιακού ρε μεγάλε δημοκράτη υφυπουργέ την στιγμή που στο παιχνίδι της Τούμπας οπαδοί του Ολυμπιακού δεν υπήρχαν ; Πώς είναι δυνατόν να τιμωρείται οποιοσδήποτε άλλος πέραν του ΠΑΟΚ την στιγμή που δεν υπήρξε μετακίνηση στην Τούμπα; Πώς εξισώνεις τον θύτη με τον θύμα την ώρα που  για ό,τι έγινε εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου υπεύθυνη είναι μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ;; Ποιες θα'ναι οι συνέπειες που θα υποστεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύστερα από την άρνησή της να κατέβει στον επαναληπτικό;; Για να το θέσω και αλλιώς, αν στον τελικό με τον Φάρο Κερατσινίου μπούμε εμείς μέσα και τα κάνουμε όλα λαμπόγυαλο, θα ματαιώσεις και τότε την διοργάνωση; Θα στερήσεις από τον μπασκετικό βάζελο έναν τίτλο; Θα κάνεις στον Σωλήνα αυτά που τώρα κάνεις στον Γκιρτζίκη;; Λύσε μας αυτην την απορία ρε ριζοσπάστη αριστερέ υφυπουργέ ...έτσι για να ξέρουμε κι εμείς πώς θα πορευθούμε.

Για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής μοναδικοί υπεύθυνοι θα'ναι πρώτα η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ και ύστερα η Ε.Π.Ο. Καλό θα είναι να μην πέσει άλλο λάδι στην φωτιά και να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία η υπομονή μας και η διάθεσή μας να προστατεύσουμε την ομάδα μας. MHN ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ. Γιατί αν συνεχίσετε αυτή τη βιόλα τότε θα δείτε πώς αντιδρά ο κόσμος του Ολυμπιακού όταν η υπομονή του εξαντλείται. Τότε θα δείτε πόσο εύκολο είναι να κάνουμε όλους εσάς που δεν μας σέβεστε με το καλό ...να μας φοβηθείτε με το άγριο!

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Η βλακωδέστερη απόφαση στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Τιμωρείται το θύμα του εγκλήματος και επιβραβεύεται ο θύτης. Δεν υπάρχει αυτό. Μιλάμε για ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ. Ομολογούν ότι δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τον Θρύλο και καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.

Εικόνα DRAZA

Είναι ασφαλώς έτσι όπως τα λες ...τσέκαρε και την καινούργια ανάρτηση αμά λάχει ναούμε.

Εικόνα Aprosarmostos17

Παρακολουθώ ΟΛΕΣ σου τις αναρτήσεις. Είσαι άπαιχτος και σε παρακαλώ, μη σταματήσεις ποτέ να τους γλεντάς.

Μια απορία που έχω σχετικά με τη γελοία απόφαση Κοντονή. Μπορεί βέβαια να είναι χαζή, αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω. Η ΕΠΟ είναι ο διοργανωτής του Κυπέλλου. Ωραία; Ωραία. Ο Κοντονής, που εκπροσωπεί την πολιτεία (τρομάρα του), απλά ανέφερε ότι καταργεί το θεσμό για φέτος, γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να εγγυηθεί την ασφάλεια και την τάξη. Ωραία, μάλιστα. Γιατί λοιπόν η ΕΠΟ δεν λέει, "πολύ καλά κύριοι, είσαστε ανίκανοι" και να συνεχίσει τη διοργάνωση από εκεί που είχε σταματήσει, ας πούμε στην Κύπρο. Θέλει απλά τη συμφωνία και συνεργασία με την κυπριακή ΕΠΟ και φυσικά τη σύμφωνη γνώμη της κυπριακής κυβέρνησης. Δεν νομίζω να είχανε θέμα οι Κύπριοι να διοργανώσουν 4 παιχνίδια και να κονομήσουν αρκετά καλό χρήμα. Λέω εγώ τώρα.

Εικόνα DRAZA

Αυτό που λες φίλε είναι λογικό. Είναι όμως μια συζήτηση την οποία μπορούμε να κάνουμε αναζητώντας παράθυρα εφόσον ο Κοντονής εμμείνει στην απόφασή του. Πάντως θα μπορούσε να το'χει ο Γκιρτζίκης στο μυαλό του ως εναλλακτική και να τσεκάρει κατά πόσον αυτό μπορεί να γίνει στην πράξη και κατά πόσον υπάρχει κάποιο νομικό κώλυμα.

Το καταλαβαίνω και σε ευχαριστώ. Απλά εκείνη την ώρα είχα μόλις τελειώσει με τον Αυλακιώτη και επειδή είχε αρχίσει μια κουβέντα του τύπου "παιδιά τι έγραψε το ΕΣ-ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΪ; θέλουμε να μάθουμε αλλά δεν γουστάρουμε να μπούμε να δώσουμε κλικ" ενημέρωσα ότι βγήκε η ανάρτηση που θα λύσει τις απορίες σας. Ήσουν και το "πάνω-πάνω" σχόλιο.

Εικόνα Red Rhodes

Για να δείτε ότι οι τσάτσοι και μας φοβούνται και μας διαβάζουν, δείτε τι έγραψε ο φαπαθεωδόρου πίσω από το προσωπείο του Γιάννη Βλακιώτη
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/175694/o-kostas-tselsi...

Περιλαμβάνει και όλες τις ευχές που τους έχουμε στείλει. Βαράνε υπερωρίες οι προπαγανδιστές τις τελευταίες μέρες, αλλά μια ζωή ο μεγάλος τους φόβος θα είναι η συσπείρωση του κόσμου του Ολυμπιακού, γιατί ξέρουν πολύ καλά τι μπορούμε να καταφέρουμε μόνοι μας απέναντι στην τρόικα της μιζέριας.

Εικόνα DRAZA

ΠΟΝΑΝΕ ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΑΕ".

ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΠΑΕ.

Ασφαλώς η παρατήρηση που κάνω δεν πάει σε εσένα απλά βρήκα την ευκαιρία λόγω του ποστ σου.

Εικόνα REDNYC

ΦΙΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ - ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΙΚΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ - ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΑΙΤ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ - ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Εικόνα Red Rhodes

Σε καταλαβαίνω φίλε, μου το σέβομαι, αλλά εγώ έχω μια διαφορετική λογική. 'Οποιος θέλει το κακό της ομάδας μου τον παρακολουθώ.Ιδιαίτερα αυτά τα δήθεν αντικειμενικά σαϊτ τα παρακολουθώ αλλά δεν σχολιάζω. Βλέπω την προπαγάνδα τους, βλέπω τις τακτικές τους με τα σχόλια των "αγανακτισμένων" φιλάθλων, που στην πλειοψηφία είναι οι ίδιοι οι υπάλληλοι που βρίζουν με χειρότερο τρόπο τον Ολυμπιακό από ότι βρίζουμε εμείς αυτούς, στο δικό μας μπλοκ, παρακολουθώ τα ΑΡΔακια τους πως αλλάζουν ύφος γραφής από σαϊτ σε σαϊτ χαρακτιριστικό παράδειγμα ο Σερέτης πως έγραφε στο Gazzetta και πως γράφει σε ένα, πιο ουδέτερο σαιτ όπως είναι το sport24. Είμαι της λογικής ότι πρέπει τους εχθρούς να τους έχεις από κοντά.
Καλό είναι να τα διαβάζουν όμως και οι λεγόμενοι μετριοπαθείς νεόγαυροι και αν έχουν το στοιχειώδες ΙQ θα καταλάβουν τον βρώμικο πόλεμο που γίνεται απέναντι στον Ολυμπιακό και στον πρόεδρό του.
Και εμένα με προβλημάτιζε το γεγονός ότι τους δίνω κλικ, αλλά με το καιρό έβγαλα το συμπέρασμα ότι οι συγκεκριμένοι δεν επιβιώνουν με την διαφήμιση, αλλά από τα λεφτά των αφεντικών τους. Και τα συγκεκριμένα αφεντικά δεν τους νοιάζει να είναι κερδοφόρα η "επιχείρηση", όσο να κάνουν πόλεμο κατά του Ολυμπιακού. Σου ζητώ συγνώμη για την φλυαρία και σου παραθέτω το απόσπασμα

"Το περίεργο φίλοι μου είναι ότι ακριβώς τα ίδια έγραφε και ο γνωστός διαδικτυακός φιλανθρωπικός τόπος Redsagainsthemachine.gr (από αυτούς που εύχονται ψόφους, καρκίνους, ΟΑΕΔ και βρίσκονται σταθερά στην κορυφαία 5άδα βόθρων του υγειονομικού)"

Εικόνα DRAZA

ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΒΛΩΝΕΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΦΙΛΕ. ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟ ΑΠΕΦΥΓΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ;; ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ MOOD ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

Εικόνα Red Rhodes

Να σχολιάσεις και θα δεις γύρω στους 15 με 20 "αγανακτισμένους" υπαλλήλους, συγνώμη φιλάθλους ήθελα να πω να σε βρίζουν εν χορό και να σε τρολάρουν από κάτω, μαζεύονται σε ελάχιστο χρόνο σαν τις μύγες στα σκατά. Διαχρονική προπαγανδίστικη τακτική μπας και τσιμπήσει κανένα δικό τους πρόβατο και σχολιάσει. Με τον καιρό παρακολουθώ το προφιλ τους στο Disqus και στην πλειοψηφία είτε είναι κλειδωμένα, είτε σχολιάζουν μόνο στο συγκεκριμένο σαιτ με συγκεκριμένο μοτίβο (με ένα πενηντάρικο μισθό δεν μπορεί να περιμένει ο Ιβάν περισσότερη φαντασία, ότι πληρώνεις παίρνεις). Βέβαια εγώ το κάνω ερασιτεχνικά και αν έχω χρόνο, πιστεύω ότι η ΠΑΕ θα έχει τα κατάλληλα άτομα που το κάνουν, ώστε να τους ξεμπροστιάζει και να τους τραβά στα δικαστήρια

Εικόνα DRAZA

ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ...ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Η ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...

Εικόνα john

Στα σχολια του sdna υπάρχουν διάφορες κατηγορίες σχολιογραφων. Οι φανατικοί βάζελοι που σχολιάζουν και στα παναθηναικα σάιτ,διάφοροι σκόρπιοι αντιολυμπιακοι (κυρίως παοκτζηδες και χανουμάκια) και υπάρχουν και μερικοί που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία και σε καθε ποστ βρίζουν τον Ολυμπιακο γράφοντας συνεχώς τα ίδια πράγματα με ίδιες εκφράσεις. Αυτη η τελευταια κατηγορία γράφει συνήθως απο 2-3 διαφορετικά προφιλ(δεν ειναι δυσκολο να το συνηδητοποιησεις ο τρόπος γραφής δεν κρύβεται) εχουν παντα κλειδωμένο το προφίλ στο disqus και ειναι η κυρια μερίδα σχολιαστών που ασχολείται συςτηματικα με την "εγκληματική οργάνωση" και τον Μαρινακη. Εχω ακουσει απο πολλους συγγαυρους εδώ μεσα πως οι περισσότεροι λογαριασμοί χρηστών του sdna κάνουν log in κατευθειαν σπο το skai,και οτι πολλοί σχολιαστές ειναι οι ίδιοι οι αρθρογράφοι με ψεύτικα προφίλ. Δεν ξερω εαν ευσταθούν αυτα ,ακομα και αν ευσταθούν δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω.

Γνώμη μου κιόλας δεν χρειάζεται να παίρνουμε και πολύ σοβαρά το sdna.Αντιπροσωπευει τους σκληροπυρηνικούς αντιολυμπιακους,τους ανθρώπους που συμφωνούν με τα άρθρα του Κόλλλλκα και του Βασιλαρά,τους ανθρώπους που δικαιολογούν τα επεισόδια στη λεωφορο,τους ανθρώπους που ειναι ποτισμένοι με μίσος μέχρι το μεδούλι για τον Ολυμπιακο,τους ανθρώπους της προπαγάνδας του τριώροφου. Δεν χρειάζεται να τους δίνουμε αξια ειναι απλα μια μικρή χούφτα παρασίτων. Ειναι τα ίδια προφίλ του gazetta στα χρονια που διευθυντής του ηταν ο παπαθεοδωρου. Αν σε αυτο το μήκος κύματος βρίσκονταν και οι υπόλοιποι αντιολυμπιακοι απο τα αλλα αντικειμενικά σαιτ(sport24,contra) οκ κι εμένα θα μου εκανε εντύπωση.Αλλα τα σχολια στα αλλα ΜΜΕ ειναι μια χαρα (σε σχεση με το sdna προφανώς).

Πάντως το σίγουρο ειναι πως αν στο sdna αλλάξουν τον τροπο σχολιασμού και τον κάνουν μέσω fb οπως εγινε στα αλλα σάιτ,θα ξεβρακωθεί πολύς κόσμος... Για αυτο το λόγο φυσικά δεν θα το κάνουν ποτε και οταν τους το πρότεινα μου κόψανε το σχόλιο..

Εικόνα DRAZA

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ...ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

ΤΗΝ ΘΕΛΑΝΕ ...ΜΗΝ ΠΕΙΣ "ΟΧΙ" ...ΤΗΝ ΘΕΛΑΝΕ

Εικόνα DRAZA

Φίλε ούτε εγώ μπαίνω αλλά το συγκεκριμένο είχε πράγματι πολύ γέλιο ...και - οφείλω να πω - πως σε δικαιώνει.

Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ...ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΜΕ ...ΓΕ-Ω-ΤΡΗ-ΣΗ.

ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΩΡΑ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ" ΣΑΪΤ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

Εικόνα flou

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακούγεται γενικώς ότι μια Θάτσερ μας χρειάζεται, και άλλες βλακείες. Μα τι μας λένε? Οι τελειωμένοι άγγλοι πριν από τα παιχνίδια εντός ή εκτός χώρας, γίνονταν λιώμα πίνοντας μπύρες και δεν αφήναν τίποτα όρθιο. Ηταν ο τρόπος ζωής τους, η κουλτούρα τους. Δεν τους παρακεινούσε ο πρόεδρος της ομάδας τους, δεν έβγαινε δηλαδή ο πρόεδρος της Λιβερπουλ να κατηγορεί τη Μαντσεστερ για παράγκα κ.λ.π. Στο Χέιζελ φταίει ο διαπλεκόμενος διαιτητης για τα επεισόδια?
Δεν είναι όλα ίσα και όμοια!!!!!

Εδώ έχουμε ξεκάθαρους ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ (και όχι μόνο) για ότι γίνεται στο δύσμοιρο ποδοσφαιρο. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ όταν παραμονές του αγώνα βάζει μπουρλότο ο ανεκδιήγητος Σαββίδης? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ όταν την ίδια μέρα του αγώνα κάνει συνέντευξη ο Αλαφούζος και λέει ότι θα έμπαινα και εγώ μέσα?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ όταν πριν από κάθε ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό μας, όλη την εβδομάδα κατευθυνόμενα ΜΜΕ και ΠΑΕ , βγάζουν εμπρηστικές ανακοινώσεις για διαιτητές?
Θα μου πείτε καλά, ο κόσμος "πρόβατο" είναι? Είναι , αλλά εδώ υπάρχουν υπαρκτά πρόσωπα που ανάβουν τη σπίθα, που "ενορχηστρώνουν" τις αντιδράσεις. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Αδέλφια, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Ανεξάρτητες αρχες καταργούνται ή υπονομεύονται. Η δικαιοσύνη , δυστυχώς, παραπαίει κατευθυνόμενη από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
Σας φταίει η ΕΠΟ; ΟΚ... να πέσει, αλλά αυτό δε γίνεται με πραξικόπημα από 3 ΠΑΕ και Πολιτεία. Υπάρχουν εκλογές τον Οκτώβρη ή μπορεί να άρει πιο πριν η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ΜΕΛΩΝ της την εμπιστοσύνη. Έτσι είναι η δημοκρατία!

Σε λίγο αδέλφια θα κατηγορήσουν τον Ολυμπιακό για όλα τα δεινά της Ελληνικής πραγματικότητας. Είναι τόσο γραφικοί, για κλάματα και για γέλια μαζί, που ο Ολυμπιακός θα τους φταίει για τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, για ΟΛΑ!!!!!!

ΝΟΜΙΖΟΥΝ και ΕΥΧΟΝΤΑΙ οτι αυτή η ΧΟΥΝΤΑ θα περάσει... ΧΟ... ΧΟ... ΧΟ... ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ!!!!!
Παρόμοιο ΠΟΛΕΜΟ δεν έχουμε δεχθεί ποτέ...εδώ υπάρχει όμως μια ευκαιρία... Να τους ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ και να ΣΩΠΑΣΟΥΝ για ΠΑΝΤΑ!

Εικόνα Antreas7

Αυτό πάντως το παραμυθάκι με τη Θάτσερ έχει κουράσει. 1ον) Η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε για πάντα όλες τις Αγγλικές ομάδες από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ και το Βέλγιο για 10 χρόνια δε θα μπορούσε να αναλάβει καμία διεθνή ποδοσφαιρική διοργάνωση. Όταν άλλαξε πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ (ήρθε ο Γιόχανσον στη θέση του Γάλλου ΖΑκ Ζορζ) μετέτρεψε την ποινή σε 5 έτη και της Λίβερπουλ +1 χρόνο ακόμα.
2ον) Αφού η Θάτσερ τιμώρησε τους συλλόγους, γιατί άφησε την εθνική Αγγλίας να παίζει; Οι Άγγλοι χούλιγκανς όλων των ομάδων, συμμαχούσαν και έκαναν επεισόδια με την εθνική τους, για να αποδείξουν ότι οι Άγγλοι είναι οι πιο δυνατοί χούλιγκαν στην Ευρώπη. Υπάρχει και μια ταινία σχετικά με αυτό. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Firm_%281989_film%29

Εικόνα DRAZA

Πλάκα πλάκα την ταινία θα την κατεβάσω.

Εικόνα DRAZA

Φίλε φλου θα προσπαθήσω να συμπτύξω τα όσα σωστά αναφέρεις σε μια φράση.

Στην περίπτωση της Θάτσερ ύστερα από ενέργεια οπαδών που (μπορεί να) εξέθεσε το Αγγλικό ποδόσφαιρο διεθνώς η μπάλα πήρε εκτός από τους φταίχτες και άλλες ομάδες και την πλήρωσαν όλοι μαζί. Στην περίπτωση του Κοντονή ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στις λουμπίνες που λένε "έτσι, ο Κοντονής να κάνει ό,τι έκανε και η Θάτσερ".

Εικόνα Αλέξανδρος

Προτείνω ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ να κάνει την 1η Απριλίου την καλύτερη φάρσα όλων των εποχών... Να ανακοινώσει ότι παραιτείται. Και μετά να τους πει καλό μήνα μαλάκες...

Εικόνα DRAZA

Φίλε δεν είσαι εντάξει. Πολύ άγριο πράμα θα'ναι αυτό. Σκέψου μόνο τα σωβρακάκια των αλλόθρησκων. Υπόψιν ότι δεν έχουν λεφτά ούτε για καινούργια σώβρακα...

Εικόνα john

Θα ήθελα εαν κάποιος ξερει να με διαφωτίσει υπεύθυνα για το αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον της cosco για εμπλοκή της στον Ολυμπιακο και τι θα σημαίνει αυτο για τον σύλλογο.

Ζήτω συγνώμη που πετάγομαι συνέχεια και ρωτάω άσχετα πράγματα απλα δεν εχω ακομα το χρόνο να σχολιάσω αναλυτικά τα πολύ ωραια σας κείμενα.

Εικόνα DRAZA

Γιάννη ό,τι διαβάζεις διαβάζουμε. Μέχρι σήμερα, μεσημέρι Σαββάτου δεν έχει υπάρξει κάτι άξιο συζήτησης πόσο μάλλον άξιο ανακοίνωσης. Δεν πρέπει να'ναι αυτό το μείζον στην Ολυμπιακή ατζέντα.

Εικόνα Red Rhodes

Έχει ακουστεί κάτι σε επίπεδο ψιθήρων. Κάνοντας μια έρευνα βρήκα αυτό το πρόσφατο άρθρο

http://thefaq.gr/i-cosco-gia-olybiako-ke-cosco-arena-klidi-o-thrylos-gia...

Εικόνα DRAZA

Ωραίος αδερφέ. Το έχω διαβάσει το συγκεκριμένο. Θα'ναι στην καλύτερη περίπτωση πρόωρο το να θεωρούμε δεδομένη την είσοδο της cosco στον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνουμε άλλωστε όλοι πως βγαίνουν και αναπαράγονται τέτοια θέματα.

Εικόνα Red Rhodes

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι στο καλό γίνεται με το μπασκετ? Στο σκατοDNA ανέβασαν συνέντευξη του Παπανικολάου. Μια μέρα μιας φτιάχνουν και την επόμενη μας ξενερωνουν άσχημα.

Εικόνα DRAZA

Θα στο εξηγήσω εγώ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Πρέπει σε κάποια πράγματα να βάζουμε και το δικό μας μυαλό να δουλέψει.

1. Δεν έδωσε καμιά συνέντευξη ο Παπανικολάου. Ο Παπανικολάου παραχώρησε δήλωση. Και αυτό είναι κάτι που μπορείς να το καταλάβεις από την έκταση του άρθρου και των ερωτήσεων. Άσχετα με το τι μπορεί να γράφει το SDNA για να κερδίσει click. Έχουμε αναφερθεί σε αυτό σε προηγούμενη ανάρτηση.

2. Ο δημοσιογράφος που του απέσπασε την δήλωση είναι βεβαιωμένα Ολυμπιακός και πριν κάποια χρόνια εργαζόταν και στο Γραφείο Τύπου μας. Άρα είναι γνωστός σε κάποιους παίκτες της ομάδας. Και προφανώς δεν μπορεί να φταίει ο Ολυμπιακός που κάποια χρόνια μετά την συνεργασία τους ...αυτός πήρε τα περισσότερα λεφτά από το SDNA και αποφάσισε να δουλέψει εκεί.

Εικόνα RED HELL

Μετα τη νικη της ομαδας μας στο μπασκετ και οντας ψυχραιμος διαφωνω μονο στο θεμα των ανακοινωσεων της ΠΑΕ.Δε γινεται ρε πουστη μου να βγαινει ενας ιθαγενης που εχει ποστο στον ΠΑΟΚ(ενας Κυριακος κατι)και να μιλαει σε τετοιο υφος και εμεις να απανταμε ηπια.Ενταξει δεν ειπα να πουμε οτι γαμιεται η μανα του(το ξερει και ο ιδιος αλλωστε)αλλα να ειναι πιο τσαμπουκαλεμενη.Γιατι η πολυ ανωτεροτητα μας κανει μαλθακους.Αντε να δουμε που θα φτασει ολο αυτο.

Εικόνα DRAZA

Αν δεν απαντήσεις ονομαστικά σε κάποιον "Κυριάκο κάτι" δεν καθίστασαι μαλθακός. Μην το παραχέζουμε. Ίσα ίσα ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ αν καθόμαστε να απαντάμε στον κάθε πυροβολημένο που πιάνει στο στόμα του τον Ολυμπιακό επειδή κερδίζει κλικ ή επειδή τον ακούει η ψιλικατζού του και ασχολείται κόσμος μαζί του. Απάντηση στις δηλώσεις που εννοείς υπήρξε πάντως από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ. Αν η απόφαση του Κοντονή μείνει ως έχει και δεν ανταποκριθεί η ΕΠΟ στον θεσμικό της ρόλο ...τότε εννοείται πως πρέπει να γίνει χαμός. Είναι νωρίς όμως για να λέμε ότι η ΠΑΕ δεν κάνει τίποτα. Ασχέτως τσαμπουκαλέματος λοιπόν, βλέπουμε ότι κι η ανακοίνωση είναι απολύτως εύστοχη και επισημαίνει ό,τι πρέπει να επισημανθεί. Εμείς ως κόσμος, πρέπει να ξεκινάμε θεωρώντας πως η διοίκηση ξέρει να προστατεύσει τα συμφέροντά της ...κι αν στον δρόμο δούμε κάτι άλλο τότε μιλάμε.

Εικόνα RED HELL

Το εθεσα λανθασμενα εγω.Δεν εννοοουσα να του απαντησουμε.Απλα λεω οτι πως γινεται ακομα και αυτος ο καραγκιοζης να γραφει σε τετοιο υφος και εμεις που ειμαστε οι κυριαρχοι να βγαζουμε σχετικα ηπιες ανακοινωσεις.Φυσικα και δεν θα απανταμε στον καθε απλυτο.Τελος παντων πιστευω οτι στην ΠΑΕ ξερουν τι κανουν.

Εικόνα DRAZA

Ο φίλος από την Νέα Υόρκη θα σου έλεγε "ακριβώς επειδή είμαστε κυρίαρχοι και δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι σε κανέναν". Εγώ να σου πω την αλήθεια είμαι σχεδόν στην μέση. Δηλαδή και με τον φίλο συμφωνώ αλλά και το σκεπτικό σου καταλαβαίνω. Κάτι θα ξέρουν όμως όπως λες ή εν πάση περιπτώσει κάτι θα ετοιμάζουν. Οι δηλώσεις που αναφέρεις πάντως απαντήθηκαν από τον Καραπαπά.

Να δώσω κι ένα παράδειγμα, είσαι εσύ δυο μέτρα ρε παιδί μου και σε βλέπουμε όλοι που είσαι δυο μέτρα. Αν εγώ ο μαλάκας και μερικοί άλλοι σε λέμε δεξιά και αριστερά κοντό ...εσύ θα ασχοληθείς μαζί μου;;

Εικόνα red7neck

Αγαπητέ Draza το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο όλος ο μηχανισμός λάσπης έχει επηρεάσει και δηλητηριάσει τόσο πολύ την κοινή γνώμη που ο Ολυμπιακός θεωρείται ο εχθρός, ενώ είναι η μονή υγιής ομάδα στην Ελλάδα που εκπροσωπεί επάξια στην Ευρώπη το ρημάδι το ελληνικό ποδόσφαιρο ώντας 22ος στo ranking της UEFA.

Πρώτη φόρα στα χρονικά της "δήθεν" μεταπολίτευσης αριστερή (του πρωκτού) κυβέρνηση αποφασίζει και διατάζει την διακοπή ενός θεσμού όπως το Κύπελλο Ελλάδας. Η τριανδρία τι θέλει να επιτύχει? Τη καταστροφή του ποδοσφαίρου για να κρύψουν τη γύμνια τους, την ανυπαρξία τους και τα ξεφτιλίκια τους. Πόλεμος στο Γκιρτζίκη για να ανεβάσουν άνθρωπο δικό τους και να διοικούν παρασκηνιακά το ποδόσφαιρο και σίγουρα σκοπός τους είναι να θάψουν τον Ολυμπιακό.

Είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει και πολύς κόσμος είναι έτοιμος να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του. Αρκετά πλέον με τους λαθρέμπορες, απατεώνες και μαφιόζους που έχουν κυριέψει το ποδόσφαιρο (ξυλοδαρμοί, εκβιασμοί, πυροβολισμοί δικηγόρων κτλ). Πόσο πια θα ανεχόμαστε τέτοια στάση από τη πολιτεία που στηρίζει τους απατεώνες και όλο αυτή την εγκληματική οργάνωση ενάντια στον Ολυμπιακό? Πόσο πια θα ανεχόμαστε ιστοσελίδες (sdna, sportfm,gazzetta), τηλεόραση (ΣΚΑΪ) και εμπρηστικά πρωτοσέλιδα (Goal, Live Sport) που κάνουν ανηλεή πόλεμο στον Ολυμπιακό για να εξωθήσουν το Μαρινάκη σε παραίτηση (κούνια που τους κούναγε)...

Αγαπητέ Draza μια έρωτηση: Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η απόφαση αυτή αναστέλλεται? Θα δούμε δηλαδή τελικό? Δεν το χωράει ο νους μου πλέον...Τα μυαλά μας θα εκραγούν με όλη αυτή τη σαπίλα!

Εικόνα DRAZA

Αναφορικά με την δεύτερη παράγραφό σου, ΝΑΙ αυτό που προσπαθούν να πετύχουν είναι το να απαξιώσουν τόσο πολύ το προϊόν που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο ώστε αυτοί να μπορούν να την βγάζουν στο τσάμπα ενώ παράλληλα εμείς που θα θέλουμε να πληρώνουμε να μην μπορούμε να ψωνίσουμε από τον αφρό και έτσι να μειώνεται η ψαλίδα και να κρύβεται η ανυπαρξία τους.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΆΣΕΙ ΟΜΩΣ.

ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΙΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Εικόνα thita

Επίτρεψε μου να απαντήσω εγώ αντί του ντραζαρου: ασφαλώς η απόφαση αυτή ανακαλείται,είτε οικοθεν (από τον ίδιο τον υπουργό) είτε με αίτηση τρίτου,π.χ. ΕΠΟ. Κριτήριο προς την κατεύθυνση της ανατροπής (δηλαδή να γίνει κανονικά η διοργάνωση),ΕΚΤΙΜΩ ότι θα αποτελέσει το ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα στο καραϊσκακης.

Εικόνα DRAZA

Ασφαλώς και είναι έτσι όπως το λες. Και ο ίδιος ο Κοντονής μπορεί να ανακαλέσει την απόφασή του αλλά και η ΕΠΟ να προσφύγει στα αρμόδια θεσμικά όργανα την στιγμή που παρανόμως αίρεται το αυτοδιοίκητο.

Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως με περισσότερες λεπτομέρειες το συμπέρασμα/εκτίμηση που κάνεις στο τέλος ...γιατί έχει ενδιαφέρον.

Εικόνα thita

Καλημέρα,αυτό εννοώ που λέει ο ξενιτεμένος αδερφός,εάν την επόμενη εβδομάδα οι δικοί μας πετάνε στην παναθα π.χ. λουλούδια και χειροκροτούν κιόλας το καλό ποδόσφαιρο παρά 2-3 σοβαρά διαιτητικά σφάλματα εναντίον μας,θα γίνει το κυπελλάκι. Υπερβάλλω για να καταδείξω το επιχείρημα.

Δυστυχώς θεσμικά όργανα όπως τα εννοείς,για να προσφύγει η επο και να ανατρέψει την απόφαση του παλαβου δεν υπάρχουν,η uefa,αν θεωρήσει ότι παραβιάζεται το αυτοδιοίκητο,μόνο να αποκλείσει τις ελληνικές ομάδες μπορεί (θυμίζω,η εθνική δεν συμμετέχει σε διοργάνωση αυτό το καλοκαίρι,άρα δεν ανησυχεί πολύ γι'αυτο η υπουργαρα) και όχι να επιβάλλει την κανονική διοργάνωση του κυπέλλου,ενώ κατα τα λοιπά μόνο με προσφυγή σε δικαστήριο ελληνικό μπορεί να αντιδράσει η επο,π.χ. στε,κι εκεί η υπόθεση για να δικαστεί θα κάνει πολύ χρόνο,διαδικασία αναστολής είναι για δικονομικούς λόγους δύσκολο πιστεύω να ευδοκιμήσει (αν θες να το αιτιολογήσω,απλά θεωρώ ότι θα είναι βαρετό),ίσως μια καλή αντίδραση να ήταν αγωγή αποζημίωσης κατα υπουργού κλπ., από τους ζημιωθέντες αλλά και αυτό παίρνει πααααρααα πολύ χρόνο φυσικά.

Εικόνα REDNYC

ΝΟΜΙΖΩ ΑΔΕΛΦΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ - ΣΩΣΤΑ;

Εικόνα thita

Ναι,ακριβώς,η διαδικασία αυτή στις διοικητικές διαφορες (διάφορες πολιτείας/διοικούμενου) λέγεται αναστολή (εκτέλεσης της υπουργικής απόφασης περί ματαίωσης του κυπέλλου),όπως τα ασφαλιστικά μέτρα/προσωρινή ρύθμιση κατάστασης στις ιδιωτικές διαφορες

Εικόνα DRAZA

Θα εξηγήσω κάπως πιο αναλυτικά τι εννοούσα.

Αν η ΕΠΟ φανεί αποφασισμένη στραφεί στην UEFA την στιγμή που μπορεί να αποδείξει ότι παραβιάζεται το αυτοδιοίκητο ...με δεδομένη την συνέπεια που ανέφερες(αποκλεισμός) αυτό δεν θα κάνει τον Κοντονή να στριμοκωλιάσει;; Η ευθύνη που θα κληθεί να πάρει εμμένοντας στην απόφασή του θα είναι μεγάλη...

Εικόνα thita

Πολύ μεγάλη,συμφωνώ. Αλλά το κακό είναι ότι οι αρχές αυτές όπως η uefa σε ξέ-τιμωρούν όταν σταματήσεις να παραβιάζεις το αυτοδιοίκητο,δηλαδή στα δικά μου τα μάτια κάνει ο κουζουλος υπουργός την μαλακια,τιμωρείται η Ελλάδα από την uefa και το καλοκαίρι τελειώνει γενικά ο τσαμπουκας και ξετιμωρειται η χώρα,όποτε η εθνική κανονικά στις κληρώσεις,οι ομάδες κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά το κυπελλάκι έχει πετάξει.

Βεβαίως το ενδιαφέρον που διάβασα σε άρθρο σήμερα είναι ότι μπορεί να εμπλακεί όχι μόνο η uefa αλλά και η ΔΟΕ,που σημαίνει λέει αποκλεισμό όλου του ελληνικού αθλητισμού. Μακάρι λοιπόν,μπας και καταλάβει λίγο η υπουργαρα τι παίζει.

Εικόνα DRAZA

Εγώ κυρίως εκεί ποντάρω φίλε ...στις γενικεύμενες συνέπειες που μπορεί να έχει η εμμονή σε μια τέτοια παράλογη(στην καλύτερη περίπτωση) απόφαση.

Εικόνα REDNYC

ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΘΗΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΟΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ; Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΩ - ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ - ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ, ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ; ΟΚ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ. Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ.... ΣΤΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΟΥΜΕ....

Εικόνα DRAZA

Aδερφέ εσύ είσαι σίγουρος ότι θα έβρισκες στην ΑΕΚ στον τελικό;; Εγώ πάντως καθόλου.

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ!

Εικόνα DRAZA

Kαι τώρα που θυμήθηκα την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο θα'χε πολύ ενδιαφέρον αν ήταν ο Κοντονής υφυπουργός αθλητισμού στον τελικό ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Να βλέπαμε έτσι από περιέργεια τι θα έκανε ...θα τον διέκοπτε τον τελικό;;

Εικόνα REDNYC

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΔΕΛΦΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ...Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ).

ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΤΛ.. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ.

ΠΡΩΤΟΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ. ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΟΥΤΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ - ΑΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΟΣ!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ (ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ? ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ, ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ? ΜΟΝΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ, ΟΧΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.

ΤΡΙΤΟΝ, Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ - ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΗΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΤΟΥΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΑΚΟ ΤΟΝ ΝΙΑΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ - ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ...ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ....ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...

ΤΟΥΣ ΕΣΚΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΤΕΖΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!!

Εικόνα DRAZA

Γεια σου μεγάλε. Χαιρετισμούς σε όλη την ερυθρόλευκη ομογένεια.

Το ίδιο ακριβώς είπα κι εγώ όταν άκουσα την προτροπή Σαββίδη στον Κοντονή για διακοπή του Πρωταθλήματος. Το ίδιο ακριβώς είπα και όταν διάβασα ότι συμφωνούν οι άλλοι δυο της παρέας. ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ...ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ;; Και θεωρούσα εξ αρχής πως για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα πραγματοποιούσαν την απειλή τους ...όπως και έγινε.

Από εκεί και πέρα παρότι δεν αναφέρεσαι σε εμάς θέλω να ξεκαθαρίσω προς αποφυγήν παρεξηγήσεων για τους υπόλοιπους φίλους ότι εγώ δεν ζήτησα την παραίτηση Γκιρτζίκη. Εγώ είπα ότι ο Γκιρτζίκης έχει καθήκον βάσει του θεσμικού του ρόλου να κινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να καταπέσει η απόφαση Κοντονή. Αν δεν το κάνει τότε θα πρέπει κι εμείς με την σειρά μας να είμαστε ασυνεπείς απέναντί του όταν ζητήσει το μερτικό του από τα εισιτήρια.

Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνούμε.

Εικόνα REDNYC

ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ - ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΡΧΗ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΚΟΥΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ.... ΑΜΑ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.... ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΝΤΟΥ ΝΟΥ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΙΕΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟ - ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Εικόνα DRAZA

Mακάρι αδερφέ τα σχέδιά τους να οδηγηθούν σε φιάσκο και να τους δούμε να κάθονται στον άξονα σύντομα. Θα πρόκειται για μεγάλη νίκη...

Εικόνα thita

Ο Μανωλαρος πάντως λέει ότι όχι απλά δεν βγαίνουν τα κουκιά στους απέναντι αλλ'αντιθετως χάνουν δυνάμεις. Τον εμπιστεύομαι τον μανωλαρο εννοείται.

Εικόνα DRAZA

Κι εγώ τον εμπιστεύομαι. Για να έχουν απώλειες δυνάμεων σημαίνει ότι κάτι σωστό κάνουμε κι εμείς.