Ο ΕΜΕΤΟΣ ΤΟΥ GAZZETA.GR ΚΑΙ Η ...ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ



Με περίσσιο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τον πόλεμο λάσπης της ιστοσελίδας gazzetta.gr σε βάρος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Όχι μόνο δεν μιλούν για το λουκέτο που πρέπει να μπει στην Τούμπα, όχι μόνο δεν ασχολούνται με το αν πρέπει να συνεχίζει ο ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις ύστερα από το προχθεσινό σκηνοθετημένο φιάσκο που κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.  Όχι μόνο δεν μιλούν για την κυβερνητική εύνοια που φαίνεται πως απολαμβάνει ο ΠΑΟΚ ύστερα και από την απόφαση για οριστική διακοπή του Κυπέλλου. Αντίθετα βιάζουν την κοινή λογική χαϊδεύοντας τα μονίμως ατιμώρητα "καρντάσια" της ΘΥΡΑΣ 4 και τους εμπνευστές των χθεσινών επεισοδίων που και ονοματεπώνυμο έχουν και βρίσκονται πολύ ψηλά στην διοικητική πυραμίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για να δικαιολογήσουν τον εμετό των τελευταίων ωρών μάλιστα, έσπευσαν να επικαλεσθούν ως και την δήθεν μαρτυρία βελγικής ιστοσελίδας. Που μιλάει για διαιτητική εύνοια και πρόκληση σε βάρος της γηπεδούχου ομάδος στον αγώνα της Τούμπας, στεκόμενη στην φάση με τον Καπίνο και τον Μακ ...βγάζοντάς μας και κερατάδες και δαρμένους. Λες και πριν την συγκεκριμένη φάση, τηρούνταν η νομιμότητα  στο γήπεδο της Τούμπας και ήταν όλα καθαρά και παστρικά ...εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.  

Διαβάσαμε μεταξύ άλλων στο gazzeta.gr σήμερα το μεσημέρι:
Λίγες μέρες μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, στο Βέλγιο ασχολούνται ξανά με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Η Het Laatste Nieuws κάνει λόγο για «Κόλαση και εξηγεί:
«Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι τη βοήθεια του διαιτητή και οι αντίπαλοι οπαδοί ξεσπούν σε επεισόδια».Όσο για το διαιτητή αναφέρει: «Ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς δεν καταλόγισε το καθαρό πέναλτι του Καπίνο πάνω στον Μακ, ο οποίος στη συνέχεια αποβλήθηκε, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να διαμαρτύρονται έντονα και τους οπαδούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να ξεσπούν επεισόδια».
Στη συνέχεια αναφέρονται στις δηλώσεις του Σαββίδη και θυμούνται τον διαιτητή Χάντερ, που ήταν στο «Καραϊσκάκης» για το ματς με την Άντερλεχτ, τον οποίο και χαρακτηρίζουν «απαράδεκτο».

Αφού λοιπόν ο κύριος Ροδόλφος Οντόνι του gazzetta και οι υπάλληλοί του, επικαλούνται τα "αυθόρμητα" δημοσιεύματα των "αντικειμενικών" Βέλγων ...θα αρχίσουμε να θυμόμαστε κι εμείς ορισμένα άλλα δημοσιεύματα μπας και καταλάβει ο κόσμος τι καπνό φουμάρουν αυτοί που μας εγκαλούν:

 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 - ΡΟΦΟΛΦΟΣ ΟΝΤΟΝΙ: ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ

" Η εταιρεία που εκπροσωπείται από την Centric ΠΟΛΥΜΕΣΑ, στην οποία ο Ροδόλφος Οντόνι είναι διευθύνων σύμβουλος, όχι μόνο δεν κατέβαλε φόρους για τα κέρδη της από την Ελλάδα αλλά έγινε η μόνη που διαφημίστηκε «νόμιμα» στην τηλεόραση.
Sure bet, καθαρές δουλειές και στο παντελόνι τα κέρδη! Στην Ελλάδα του ξεχαρβαλωμένου κρατικού μηχανισμού, των ούτως ή άλλως περιορισμένων δυνατοτήτων στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, σε μία χώρα που το PSI, τα CACs και τα CDS έχουν κυριαρχήσει και απορροφώντας την προσοχή όλων, είναι πολύ πιο εύκολο να πιάσεις στον ύπνο όλους όσους πρέπει! Φαίνεται ότι το έκανε η Sportingbet, που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εισηγμένη στο ΧΑ Centric ΠΟΛΥΜΕΣΑ με διευθύνοντα σύμβουλο τον Ροδόλφο Οντόνι.
Ή, μάλλον, για να είμαστε ακριβείς, δραστηριοποιείται πλέον υπό τη σκέπη άλλης εταιρείας, της Sporting Odds Limited, που εμφανίστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς, δηλαδή την παραπλάνηση των ελληνικών Αρχών και την αποφυγή πληρωμής φόρων για τα προηγούμενα έτη!
Τη στιγμή που όλες οι μεγάλες εταιρείες του χώρου γύρισαν την πλάτη στο νομοσχέδιο και στην απόφαση για το καθεστώς μεταβατικής περιόδου, η Sportingbet φέρεται να είναι η πρώτη (από τις γνωστές εταιρείες) που εξασφάλισε τέτοια άδεια.
Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση τον περασμένο Δεκέμβριο, η χώρα μας κάλεσε τις εταιρείες να καταβάλουν αναδρομικά 30% από τα μεικτά τους έσοδα από την Ελλάδα για το 2010 και το 2011, συν το 10% από τα κερδισμένα στοιχήματα των παικτών το 2011. Oι διαφωνίες από τις μεγάλες εταιρείες ήταν πολλές και εκφράστηκαν τόσο σε στελέχη του υπουργείου όσο και στις Βρυξέλλες, όπου έγιναν σχετικές καταγγελίες, όμως η Sportingbet ακολούθησε άλλη... διαδρομή.
- Η ντρίμπλα...
Οι ιστοσελίδες της Sportingbet και οι άδειες που χρησιμοποιεί η εταιρεία ανήκουν στην Interactive Sports (CI) Limited. Παρ' όλα αυτά εδώ και τρεις περίπου μήνες στο copyright του ιστότοπου Sportingbet.gr (και μόνο σε αυτό) o δικαιούχος έχει αλλάξει σε Sporting Odds Limited. Πρόκειται για μια αγγλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1996 και αγοράστηκε και εν συνεχεία απορροφήθηκε από τη μητρική Sportingbet PLC το 2002.
Η εξήγηση απλή. Σύμφωνα με το μεταβατικό καθεστώς, η Sportingbet θα έπρεπε να καταβάλει αναδρομικά για το 2010 και το 2011 το 30% από τα μεικτά της έσοδα από την Ελλάδα. Με βάση τα δημοσιευμένα στοιχεία της, η εταιρεία είχε μεικτά έσοδα 207,5 εκατ. λίρες το 2010 και 206,3 εκατ. λίρες το 2011. Από την Ελλάδα προήλθαν το 2010 το 18,2% των εσόδων αυτών και το 2011 το 14,2%.
Με λίγα λόγια, 37,7 εκατ. λίρες και 29,3 εκατ. λίρες αντίστοιχα. Σύνολο 67 εκατ. λίρες κατά την περασμένη διετία, δηλαδή 80,2 εκατ. ευρώ. Επομένως η αναδρομική φορολόγηση για αυτά ανέρχεται σε περίπου 24 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η παρακράτηση 10% στα κερδισμένα στοιχήματα των παικτών για το 2011.
Αυτά τα 24 εκατ. ευρώ η Sportingbet οφείλει να τα καταβάλει στο ελληνικό κράτος. Δεν το κάνει όμως γιατί δραστηριοποιείται σε αυτό με «άλλο πρόσωπο», μία καθαρή εταιρεία που για πρώτη φορά προσφέρει στοίχημα!
Κάπως έτσι, η «έξυπνη» Sportingbet έπιασε... κότσο το ελληνικό κράτος και τους ανταγωνιστές της. Και φόρους για τα κέρδη της από την Ελλάδα δεν κατέβαλε αναδρομικά και η μόνη που διαφημίστηκε «νόμιμα» στην τηλεόραση έγινε.
- Η Centric και τα παράδοξα...
Η Ce­ntric είναι μια εταιρεία που εμπορευόταν ηλεκτρονικά παιχνίδια (video games) μέχρι το 2006, όταν και διείσδυσε στην αγορά του διαδικτυακού τζόγου. Εκτός από την αντιπροσωπεία της Sportingbet στην Ελλάδα, η Centric είναι ιδιοκτήτρια και του Vistabet.com, ενός site που χρησιμοποιεί ακριβώς το ίδιο λογισμικό και προϊόν (της Sportingbet), με τη διαφορά ότι ως brand ανήκει στη Centric.
Κάπου εδώ αρχίζουν οι αντιφάσεις. Η Centric διαφημίζει ότι έχει πάρει άδεια για τη μεταβατική περίοδο για το Sportingbet.gr και το διαφημίζει στην τηλεόραση και στα υπόλοιπα ΜΜΕ, τη στιγμή που η άλλη εταιρεία διαδικτυακών παιγνίων που της ανήκει (VistaBet) συνεχίζει και αυτή να δραστηριοποιείται κανονικά χωρίς όμως η ιδιοκτήτρια (Vista Gaming Online Limited) να έχει ενταχθεί στο καθεστώς της μεταβατικής περιόδου. Δηλαδή έχει δύο brands.
Ενα που εναρμονίστηκε με τις επιταγές της ελληνικής κυβέρνησης και ένα που το απέφυγε. Περίεργη, αν μη τι άλλο, επιλογή όταν μιλάμε για την ίδια διοίκηση.
- Ποιος είναι ο Οντόνι;;
Ο Ροδόλφος Οντόνι, διευθύνων σύμβουλος της Centric ΠΟΛΥΜΕΣΑ, είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.
Εχει απασχολήσει την κοινή γνώμη αρκετές φορές στο παρελθόν με την ανάμειξη στην εφημερίδα Sportime την εποχή που αυτή οδηγήθηκε στην κατάρρευση, εξαγορές offshore εταιρειών από τη Centric έναντι μάλλον φουσκωμένων τιμημάτων που προκάλεσαν την αντίδραση μικρομετόχων της εταιρείας, συχνές δικαστικές περιπέτειες, δημόσιες αντιπαραθέσεις με ανταγωνιστές, θέματα εταιρικών συμφερόντων του με το ΣΔΟΕ και το ΙΚΑ. Πώς το έλεγε ο αείμνηστος Ηλιόπουλος; Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα..."

 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ SPORTIME, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 - ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ SPORTIME

" Στις 18 Δεκεμβρίου 2002, εμφανίζεται ως από μηχανής «σωτήρας» της εφημερίδας, ο εκδότης (βιβλίων) Σάκης Χριστόπουλος, που φέρεται να παίρνει το 65% της εταιρείας MAX LINE, το ποσοστό δηλαδή του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, εκδότη μέχρι τότε του Sportime.
Το υπόλοιπο ποσοστό διεκδικείται - τότε - από τον Βιλδιρίδη, ο οποίος και βρίσκεται σε σχετικό δικαστικό αγώνα με τον Ανδρουλιδάκη.
Η «συμφωνία» γίνεται με τη μεσολάβηση της Τράπεζας Πειραιώς, όπου το Sportime, είναι χρεωμένο 6,7 δισεκατομμύρια δραχμές, από δάνεια που έχει πάρει - με υποθήκη τον τίτλο - ο Ανδρουλιδάκης, για άλλους σκοπούς και όχι φυσικά για την εφημερίδα που σαρώνει, είναι πρώτη σε κυκλοφορία και μαγαζί γωνία, απόλυτα κερδοφόρο.
Την ίδια εποχή, απορρίπτεται η πρόταση του εκδότη Αντώνη Λυμπέρη που ήθελε την εφημερίδα, αλλά τεχνηέντως τον αφήνουν απέξω από την όλη μεθόδευση που γίνεται.
Από την έρευνα, τότε, της ΕΣΗΕΑ και των εργαζόμενων, αποκαλύπτεται ότι ο τίτλος της εφημερίδας βρίσκεται στην κατοχή offshore εταιρείας κάπου στον Παναμά.
Ερώτημα 1ον: Ποιών συμφερόντων είναι η συγκεκριμένη εταιρεία;
Ερώτημα 2ον: Γιατί η Πειραιώς, που έχει υποθηκευμένο τον τίτλο, αποφάσισε και συναίνεσε στο συγκεκριμένο πλάνο «διαδοχής» του Ανδρουλιδάκη στην εφημερίδα;
Ερώτημα 3ον: Σε ποιόν/ούς (πρόσωπα ή εταιρείες) έδινε τα δάνεια, η Πειραιώς, για το προβληματικό ήδη μαγαζί του Sportime; Ποιοι ήταν οι εγγυητές;
Ερώτημα 4ον: Τι εισέπραξε και τι απομένει να εισπράξει από το Sportime, η Πειραιώς;
Ερώτημα 5ον: Ποιο είναι το άνοιγμα και τα βάρη που εμφανίζει το Sportime στην Τράπεζα και αλλού;
- Η διαδρομή
Από τον Δεκέμβρη του 2002, ακολούθησε το μεταβατικό 6μηνο που οδήγησε - και αφού νωρίτερα έχουν αδειάσει τον Χριστόπουλο - στην επισημοποίηση της παρουσίας της οικογένειας Οντόνι και του Κυριακόπουλου (σ.σ: συνεργάτης προηγουμένως του Χριστόπουλου), με την εταιρεία POINT.
Σημειωτέον ότι Οντόνι και Κυριακόπουλος, δεν ήταν άγνωστοι, μέχρι τότε, του Ανδρουλιδάκη.
Η POINT κάποια στιγμή πτωχεύει (Μάρτης 2006) και αρχίζει το γαϊτανάκι των αλλεπάλληλων αλλαγών στις εταιρείες που εμφανίζονται ως εκδότριες της εφημερίδας.
Από την Φρύνη Οντόνι πάμε στον γιό της Ροδόλφο και αντιστρόφως, ως εκδότες της εφημερίδας, έρχεται το δίδυμο Μανιατέα - Τεγόπουλου και καταλήγουμε στον Ηλία Μπούνα.
Στο διάστημα αυτό, οι εργαζόμενοι, υπογράφουν δύο ατομικές συμβάσεις εργασίας. Την πρώτη με την POINT (Ιούλης 2003) και την δεύτερη με την SPORTIME ΕΚΔΟΤΙΚΗ (1 Οκτωβρίου 2006).
Ερώτημα 1ον: Ποια ήταν ακριβώς η συγκεκριμένη διαδρομή των εταιρειών αυτών και των προσώπων που εμπλέκονται με αυτές;
Ερώτημα 2ον: Τι απέγινε το υπόλοιπο των μετοχών μειοψηφίας (35%) του Βιλδιρίδη, στην εταιρεία MAX LINE;
Ερώτημα 3ον: Ποιες εταιρείες, μετά την POINT, πτώχευσαν;
Ερώτημα 4ον: Ποιος ο ρόλος της, εισηγμένης στο Χρηματιστήριο, εταιρείας Centric, συμφερόντων Ροδόλφου Οντόνι;
Ερώτημα 5ον: Μέχρι που και πότε εμπλέκεται, στη διαδρομή αυτή, ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης (σ.σ: το 2003 στην POINT, μέτοχος εμφανιζόταν ξαδέλφη του φαρμακοποιός);
Ερώτημα 6ον: Ποιος ο ρόλος του Μανιατέα, στο 6μηνο που εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης, αλλά και αργότερα;
- Η Επίσχεση εργασίας
Από τις 10 Ιανουαρίου 2008, οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, λόγω των οφειλόμενων μισθών Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου 2007 (προστέθηκε ήδη και ο Ιανουάριος 2008 και «τρέχει» ο Φεβρουάριος), καθώς και του υπολοίπου μη καταβληθέντος Δώρου Χριστουγέννων.
Κινήσεις που έγιναν και βρίσκονται σε εξέλιξη:
Καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας
Κατάθεση Ασφαλιστικών μέτρων
Μηνύσεις στην Εισαγγελία
Επίσκεψη - ενημέρωση του υπουργού Δικαιοσύνης και Εισαγγελέα Αρείου Πάγου (αντιπροσωπεία της ΕΣΗΕΑ), με κατάθεση σχετικού υπομνήματος
Ανοιχτή επιστολή (18/1/2008) που ζητάει επέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, των συναρμόδιων υπουργείων (Τύπου, Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης, Κοινωνικών Ασφαλίσεων), της Αρχής Καταπολέμησης Βρώμικου Χρήματος, του ΣΔΟΕ, των Ασφαλιστικών Ταμείων (ΤΣΠΕΑΘ)
Ερώτημα 1ον: Από ποιες εταιρείες έχει λαμβάνειν, για το Sportime, το ΤΣΠΕΑΘ, για μη καταβληθείσες ασφαλιστικές εισφορές οι οποίες - μέχρι τον Νοέμβρη του 2007 - έχουν παρακρατηθεί από τους μισθούς των εργαζομένων;
Ερώτημα 2ον: Τι ακριβώς εκπροσωπούν οι Κυριακόπουλος, οικογένεια Οντόνι, Πόπωτας, Μπούνας κ.λπ, που φέρονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπλεκόμενοι στον «Όμιλο» Sportime;
Ερώτημα 3ον: Πως στήθηκαν, ποιοι τα εκπροσωπούν και πως χρησιμοποιούν το λογότυπο της εφημερίδας Sportime, τα άλλα μέσα του «Ομίλου» (ραδιόφωνο, site);
Ερώτημα 4ον: Ποια άλλα έντυπα, εκδίδονται με έδρα τη Θεσσαλονίκης 62 στο Μοσχάτο και έχουν ως εκδότη τους, τον Ηλία Μπούνα που εμφανίζεται και στην ταυτότητα του Sportime, κάτοικος Θεσσαλονίκης 66, (δηλαδή σε γειτονικό της εφημερίδας . οικόπεδο);
Ερώτημα 5ον: Η εφημερίδα Sportime εξακολουθεί να υπάρχει; Έκλεισε; Ανεστάλη η έκδοση της;
- Η ΕΣΗΕΑ
Από το 2002, τουλάχιστον, η ΕΣΗΕΑ έχει στοιχεία και λεπτομέρειες, σχετικά με την εφημερίδα και τους φερόμενους - κατά καιρούς - ως ιδιοκτήτες της.
Στα γραφεία της έχουν βρεθεί ο Ανδρουλιδάκης, ο Χριστόπουλος, η Οντόνι και φυσικά ο Κυριακόπουλος. Όλοι τους με κάποια ιδιότητα. Ο τελευταίος άραγε, με ποια;
Η ΕΣΗΕΑ γνωρίζει για την εταιρεία του Παναμά, την Τράπεζα Πειραιώς, τις εταιρείες που εμφανίστηκαν στην διαδρομή, από φερόμενους ως επιγόνους του Ανδρουλιδάκη, τις εργασιακές παρανομίες, τις παράνομες απολύσεις και γενικά έχει εικόνα για τα τεκταινόμενα στην εφημερίδα και τους ανθρώπους που εμφανίζονται να την διαχειρίζονται και να την διοικούν.
Ερώτημα 1ον: Την απασχολεί και αν ναι, σε ποιο βαθμό, η εμφάνιση, διαιώνιση και γιγάντωση, ενός τεραστίων διαστάσεων ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ στον Τύπο, που πάνω απ' όλα αφορά ευρύτερα τον χώρο μας και φυσικά άπτεται του ρόλου που πρέπει να έχει η Πρωτοβάθμια συνδικαλιστική μας οργάνωση;
Ερώτημα 2ον: Είναι ναι ή όχι εκβιασμός, όταν σου λένε «έχω χρήματα να σε πληρώσω για τα δεδουλευμένα σου, αλλά πρώτα πρέπει να συμφωνήσεις σ' αυτά που θέλω», που ποδοπατούν τα δικαιώματα σου ως εργαζόμενου, που σε υποχρεώνουν να ξεγράψεις τις νόμιμες απαιτήσεις που έχεις για την προϋπηρεσία σου στην εφημερίδα Sportime; Είναι θέμα απλά ότι αυτό δεν στοιχειοθετείται ποινικά, ή κάτι άλλο ευρύτερο;
Ερώτημα 3ον: Πως υποδέχεται, αποδέχεται και συνομιλεί με τον Κυριακόπουλο, που είναι - για την ΕΣΗΕΑ - αόρατος και ανέγγιχτος, αφού δεν φέρει κανένα τίτλο υπευθύνου στην εφημερίδα;
Ερώτημα 4ον: Η εμφάνιση του ονόματος του Κυριακόπουλου, πρόσφατα, ως «Εκδότη - Γεν. Διευθυντή» της εφημερίδας «Αθλητική», Μέσου του «Ομίλου» - όπως λέει και η Ένωση - σημαίνει κάτι για την ΕΣΗΕΑ;
Ερώτημα 5ον: Πρέπει, η Ένωση, να έχει, να μας παρουσιάσει και να υλοποιήσει, συγκεκριμένο πλάνο δράσης για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ που εξυφαίνεται μέσα στα πόδια της, τόσα χρόνια; Οφείλει η ίδια να στείλει, για λογαριασμό της, στον Εισαγγελέα και όπου αλλού, τα διαδραματιζόμενα; Είναι θέμα μόνον των εργαζομένων, να κινηθούν ατομικά και να προτείνουν δράσεις;
Μοσχάτο, 14 Φεβρουαρίου 2008
(36η ημέρα επίσχεσης εργασίας)
Οι Συντάκτες του Sportime"
 
Για να τα συνοψίσουμε λοιπόν. Έχουμε έναν "επιχειρηματία" ο οποίος μέχρι και σήμερα χρωστά στην Εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία έναν σκασμό λεφτά και δεν τον ακουμπάει κανείς ...για προφανείς λόγους. Έναν άνθρωπο που είναι βεβαιωμένα φοροφυγάς και εκτός από το κράτος φέρεται να έχει εξαπατήσει και τους (συμ)μετόχους (του) στις εταιρείες που διευθύνει χωρίς πάλι να'χει περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου.  Έναν άνθρωπο ο οποίος υπήρξε ο νεκροθάφτης δυο αθλητικών εντύπων - της Sportime και της Aθλητικής Ηχούς - και άφησε οικογένειες στον δρόμο χωρίς ο ίδιος να έχει υποστεί την παραμικρή ζημιά.  Έναν τύπο που σπάζοντας το νομικό καθεστώς που ίσχυε για τις "ανεπίσημες" στοιχηματικές εταιρείες κατάφερε να διαφημίσει το μαγαζί του σε "δημόσια" τηλεοπτική συχνότητα χωρίς και πάλι να καταβάλει το προβλεπόμενο τίμημα και χωρίς βεβαίως να τον ακουμπήσει κανείς.  Αυτός ο κύριος λοιπόν, παριστάνει σήμερα τον τιμητή της νομιμότητος και πιάνει στο στόμα του τον Ολυμπιακό.

Πάμε όμως να δούμε και τον πραγματικό λόγο της αβάντας του gazzetta προς τον ΠΑΟΚ . Όπως διαβάσατε παραπάνω, η στοιχηματική εταιρεία SPORTINGBET  εκτός του ότι βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του "ομίλου Οντόνι" ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΑΟΚ. Συνεπώς άρθρα σαν αυτά που διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες στον βόθρο του gazzetta είναι προϊόντα ξεκάθαρης και απροκάλυπτης συναλλαγής. Αυτοί είναι οι "αντικειμενικοί" που ως και ορισμένοι δικοί μας διαβάζουν.

Ας μας πουν λοιπόν όσοι επιλέγουν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα για την ...έγκυρη ενημέρωσή τους με ποιο ηθικό ανάστημα μιλούν αυτοί οι τύποι για τον Ολυμπιακό. Την ώρα που - ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - έχουν χάσει προ πολλού και το τεκμήριο  της νομιμότητος και το τεκμήριο της αντικειμενικότητος. Όσο για τoυς κονδυλοφόρους που λειτουργούν ως Φιλιππινέζες του Οντόνι και  τους έπνιξε το δίκιο του ΠΑΟΚ ...αυτοί καλά θα κάνουν προσέξουν μην έχουν την τύχη των εργαζομένων στην sportime
DRAZA

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Και μια ιστορία για τους Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και Ροδόλφο Οντόνι:
http://isportime.blogspot.gr/2013/02/sportime_14.html

"ΠΕΜΠΤΗ, 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SPORTIME
Μια ιστορία σαν παραμύθι…

Η υπόθεση της εφημερίδας Sportime, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα – αν όχι το μεγαλύτερο – σκάνδαλο του Ελληνικού Τύπου.
Το Sportime είναι η εφημερίδα που με την έκδοσή της στις 21 Φεβρουαρίου 1994 έφερε πραγματική επανάσταση στον ελληνικό Αθλητικό Τύπο.
Αλλαξε τα δεδομένα που υπήρχαν και διαμόρφωσε νέο αναγνωστικό κοινό, εκείνο που δεν θα ντρεπόταν να κρατήσει παραμάσχαλα στο λεωφορείο και στο τρόλεϊ, αθλητικό έντυπο.
Η εφημερίδα που αγκάλιασε όλα τα σπορ και την ελληνική περιφέρεια, που συνέδεσε τον Αθλητισμό με τον Πολιτισμό και τις ευρύτερες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, χωρίς χρώματα, χωρίς παρωπίδες και χωρίς υστεροβουλίες, άρχισε να μπαίνει στην ατραπό των προβλημάτων από το 2001.
Στην αρχή ήταν ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, ο πρώτος Εκδότης της, που με τις κινήσεις και τις ενέργειές του, την έβαλε σε περιπέτειες, οι οποίες και έμελλαν στο μέλλον να οδηγήσουν σε αδιέξοδα και εν τέλει στην καταστροφή.
Όταν στις 18 Δεκεμβρίου του 2002, εμφανιζόταν ως νέος Εκδότης ο Σάκης Χριστόπουλος με το 65% των μετοχών της εταιρίας MAXLINE του Ανδρουλιδάκη (το υπόλοιπο 35% κατείχε ο Βιλδιρίδης), το μέγεθος των όσων ακολούθησαν δεν είχε υπολογιστεί.

Το… κραχ!

Λίγο καιρό νωρίτερα, από τα παραπάνω, ο Ανδρουλιδάκης «μεθυσμένος» από την πρωτόγνωρη επιτυχία της εκδοτικής του πρωτοβουλίας και σε συνδυασμό με την αντίστοιχη επιτυχία της εφημερίδα «Επενδυτής», είχε αρχίσει να ξηλώνει το νήμα.
Μετά τις αλλοπρόσαλλες, υπερφίαλες και ελεγχόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες - μεταξύ άλλων, ο τηλεοπτικός σταθμός TEMPO, πρώην New Channel, η κατασκευαστική εταιρία STABILTON (με τα… σπίτια που χάριζε, τότε, μέσω της εφημερίδας «Εξουσία») τα κλωστήρια ΜΑΚΛΩ κλπ - το Sportime εμφανίζεται χρεωμένο στις Τράπεζες, Πειραιώς με 6,7 δισεκατομμύρια δρχ. και Αγροτική με 1,2 δισεκατομμύρια δρχ.
Εμφανίζεται χρεωμένο τη στιγμή που ήταν απόλυτα κερδοφόρο και η κυκλοφορία του βρισκόταν στα ύψη (1η πανελλαδικά αθλητική εφημερίδα και 4η στο σύνολο του Τύπου).
Η εφημερίδα και ο τίτλος της υποθηκεύονται.
Οι Τράπεζες, κλείνουν τη στρόφιγγα στον ευνοούμενό τους και το κουβάρι ξετυλίγεται.
Ο τίτλος της εφημερίδας, βρίσκεται πλέον στην κατοχή off-shore εταιρείας.
Οι… μπροστινοί και οι διαχειριστές αρχίζουν να παρελαύνουν από το Sportime και ο Ανδρουλιδάκης αποσύρεται από το προσκήνιο.

Νέοι… παίκτες!

Ο Χριστόπουλος («παρέα» με τον οποίο μείναμε κλειδωμένοι έξω από τα γραφεία της εφημερίδας μας ένα κυριακάτικο απόγευμα, στο Φάληρο, ύστερα από «εντολή» των συνεταίρων του στην τότε εταιρεία τους) ύστερα από τρεις μήνες, αποτελεί παρελθόν από Εκδότης και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρία που «κατείχε» την εφημερίδα μας.
Νέοι «παίκτες» εμφανίζονται η οικογένεια Οντόνι, μητέρα και γιος και ο Ρωμιός-Κυριακόπουλος, παλαιοί γνώριμοι και αυτοί του Ανδρουλιδάκη, όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια.
Επί 6μηνο οι εργαζόμενοι, παλεύουν να κρατήσουν αφενός ζωντανή την εφημερίδα και αφετέρου να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους, απέναντι σε ανθρώπους που είναι φανερό ότι αυτοσχεδιάζουν.
Τον Ιούλιο του 2003, υπογράφονται ατομικές συμβάσεις με τη νέα εταιρεία ονόματι POINT, στη βάση των πολύμηνων διαπραγματεύσεων και η εφημερίδα εισέρχεται σε νέο κύκλο και δείχνει να ξαναβρίσκει την πορεία της.
Η συνεργασία της ιδιοκτησίας, με τους επιχειρηματίες του ΣΠΟΡ FM, που αναλαμβάνουν το δημοσιογραφικό μάνατζμεντ κρατεί καλά για περίπου ένα χρόνο, μέχρι να λυθεί στα τέλη του 2004.

Το άστρο του… Ρωμιού
που δηλώνει και… Κυριακόπουλος!

Κάπου εκεί, το… άστρο του φυσικού προσώπου ονόματι Γιώργος Ρωμιός αρχίζει να ανατέλλει για τα καλά.
Αφού έχουν προηγηθεί απλώς και μόνον κερδοσκοπικές κινήσεις χωρίς σχέδιο (στην… καμπούρα της εφημερίδας και των εργαζομένων της) τον Μάρτιο του 2006 η εταιρία POINT πτωχεύει και αρχίζει το γαϊτανάκι των αλλεπάλληλων αλλαγών στις εταιρίες – που εξαφανίζονται από το χάρτη με την ταχύτητα που εμφανίστηκαν – αλλά και στους Εκδότες.
Από τη μαμά Φρύνη, στον υιό Ροδόλφο και τανάπαλιν – με μικρή παρένθεση για λίγο τον Ηλία Μανιατέα – και με άνθρωπο του παρασκηνίου πάντοτε τον, κατά κόσμον, Γιώργο Ρωμιό και αργότερα – κατά δήλωσήν του – Κώστα Κυριακόπουλο.
Κάποια στιγμή, Εκδότης στην ταυτότητα της εφημερίδας Sportime, εμφανίζεται και ο Ηλίας Μπούνας.
Η διευθυνση κατοικίας του, ήταν σε… οικόπεδο της οδού Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο και είναι «σύνδεσμος» με το Πρακτορείο διανομής Τύπου «Αργος», όπου ο Κυριακόπουλος εμφανίζεται … μέτοχος.
Η δαιδαλώδης διαδρομή των εταιριών, όπου αλλού εμφανίζεται να ανήκει ο τίτλος, αλλού οι εργαζόμενοι, αλλού το κτίριο και τα γραφεία και πάει λέγοντας έχουν αρχίσει συστηματικά πλέον να αποσαθρώνουν αργά και σταθερά όλο το οικοδόμημα στο οποίο οι εργασιακές, ασφαλιστικές, φορολογικές, οικονομικές παραβάσεις και παραβιάσεις πάνε σύννεφο και το ΣΚΑΝΔΑΛΟ θεριεύει.

Δάνεια από την Πειραιώς
και… τσοντοφυλλάδες!

Η εφημερίδα μας, το Sportime, αποδυναμώνεται, απαξιώνεται και με μαθηματική ακρίβεια πλέον οδηγείται στο βάραθρο. Στην καταστροφή.
Από τους 64 συντάκτες το 2002, τελικά μόλις οι 18 εξακολουθούν να παραμένουν μέχρι που (στις 3 Απριλίου 2008) κάποιοι «άλλοι»… γνωστοί-άγνωστοι, είναι αυτοί που αποφασίζουν να μπει η ταφόπλακα στην ιστορία της εφημερίδας μας.
Παράλληλα με τα παραπάνω, στην όλη διαδρομή από τα τέλη του 2004 έως τις μέρες που διανύουμε, ο ίδιος «κύκλος» (Οντόνι, Ρωμιός-Κυριακόπουλος και… σία) «εκτρέφεται» με δάνεια, κυρίως από την Πειραιώς (κάπου στα 7 εκατομμύρια ευρώ λέγεται πως σταμάτησε το κοντέρ), οι επιχειρηματικές πρωτοβουλίες επεκτάθηκαν (βλέπε εργοστάσιο με εμπλοκή της Eurobank στη Θήβα), αγοράστηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός Champions fm με νόμιμη ραδιοσυχνότητα και μετονομάστηκε σε Sportime radio, απλώθηκε χέρι στη βουτηγμένη στα χρέη ιστορική «Αθλητική Ηχώ» του συχωρεμένου Κλεομένη Γεωργαλά, ήδη είχε στηθεί και λειτουργούσε από το 2004 το σάιτ «sportime.gr» ενώ τότε προστίθεται και εμφανίζεται στην «παρέα» ο εκδότης του «Ταχυδρόμου του Βόλου» Γιώργος Πόπωτας (σ.σ. αυτός εμφανίζονταν και ως ο ιδιοκτήτης του ραδιοφώνου).
Επίσης από ένα σημείο και μετά οι εκδοτικές ενασχολήσεις του Κυριακόπουλου, αποκτούν… «ποιότητα» με την έκδοση τσοντοφυλλάδων με «φανερό» εκδότη τον πάντοτε διαθέσιμο υπάλληλό του Ηλία Μπούνα και με πλούσιο υλικό από τα υπόγεια του κτιρίου της οδού Θεσσαλονίκης 62 στο Μοσχάτο (ακόμα εκεί είναι το πορνογραφικό υλικό εάν ενδιαφέρονται οι αρμόδιες αρχές).

Επίσχεση εργασίας και αγώνας…

Στις 10 Ιανουαρίου 2008, οι συντάκτες του Sportime προσφεύγουμε σε επίσχεση εργασίας, μπροστά στην προκλητική πλέον αντιμετώπιση καθώς είμαστε ήδη δύο μήνες (Νοέμβρης, Δεκέμβρης 2007) απλήρωτοι .
Παράλληλα αρχίζει αγώνας δημοσιοποίησης αλλά και καταγγελίας του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ που εκτυλίσσεται.
Απευθυνόμαστε στην Επιθεώρηση Εργασίας, την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, τον υπουργό Δικαιοσύνης, τα συναρμόδια υπουργεία Τύπου, Ανάπτυξης, Κοινωνικών Ασφαλίσεων, την Αρχή Καταπολέμησης Βρώμικου Χρήματος, τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία, τις Συνδικαλιστικές μας Ενώσεις για να τους ενημερώσουμε για τη σωρεία των παραβάσεων που συντελούνται.

Εμείς με φιλότιμο
μέχρι το τέλος

Μετά από 75 ημέρες σε επίσχεση εργασίας, ο Κυριακόπουλος (γνωστός και ως Ρωμιός) μάς εμφανίστηκε «διαλλακτικός».
Δήλωσε «έτοιμος», «μετανιωμένος από τα λάθη του» και «αποφασισμένος» για να ξαναβγεί στα περίπτερα η εφημερίδα, με άλλη εταιρία (εταιρία-φάντασμα όπως προέκυψε στη συνέχεια με την επωνυμία Impatatur) ακόμα κι αν οι συνάδελφοί μας του γραφείου στη Θεσσαλονίκη ήταν, και είναι ακόμα, στο δρόμο καθώς τους έχει γίνει έξωση από την επαγγελματική τους στέγη.
Από την πλευρά μας, σε μια ακόμα υπέρβαση το πράττουμε τότε. Δουλεύουμε. Από τις 25 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2008, το Sportime κρεμιέται και πάλι στα περίπτερα.
Κολοβό, λαβωμένο, καρικατούρα των παλαιών καλών εποχών, καθώς έτσι το κατάντησαν τα τελευταία χρόνια οι επιβήτορές του, μα ταυτόχρονα όμως με περηφάνια από τα παιδιά που δούλεψαν εκείνη την εβδομάδα για να αποδείξουν πάνω από όλα σε όλους (εντός και εκτός) ότι σε εμάς ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ υπάρχει και περισσεύει.
Στις 3 Απριλίου 2008 η εφημερίδα δεν κυκλοφόρησε διότι… «δεν υπήρχε χαρτί».
Το τέλος είχε έρθει. Η ντροπή, όμως, και η ατιμωρησία όλων εκείνων που ασέλγησαν στην εφημερίδα και στους εργαζομένους της, απουσίαζαν.
Οι… «ιδιοκτήτες» εξαφανίζονται, το κουβάρι έχει φτάσει πια στο τέρμα του. Ξετυλίχθηκε εντελώς.

Εχουμε απορίες…

Σήμερα, εμείς οι εργαζόμενοι στο Sportime, κάπου 40 νοματαίοι με τις οικογένειες μας, απλήρωτοι από τον Δεκέμβρη του 2007, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη όλο το 2008 μέχρι σήμερα και με την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη στον αέρα, είμαστε εδώ, παλεύουμε και περιμένουμε να μάθουμε:
*Ποιος ή ποιοι είναι οι νόμιμοι εκπρόσωποι της off-shore εταιρίας όπου βρίσκεται ο τίτλος της εφημερίδας;
*Ποια η σχέση της Τράπεζας Πειραιώς και άλλων Τραπεζών με το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, από το 2001 μέχρι σήμερα, με συγκεκριμένους ανθρώπους και εταιρίες που βαρύνονται με σωρεία παρανόμων δραστηριοτήτων;
*Ποια η συγκεκριμένη διαδρομή των εταιριών στην εφημερίδα, από το 2002 μέχρι σήμερα και πως δικαιολογείται ή καλύπτεται νομικά, το αλλεπάλληλο γαϊτανάκι αλλαγών (Ευρωπαϊκός Τύπος – Εκδοτικές Επιχειρήσεις Α.Ε., ΡΟΙΝΤ Εκδοτική Α.Ε., Sportime Εκδοτική Α.Ε., Ευρωπαϊκό Κέντρο Αθλητικό Τύπου Α.Ε., είναι μερικές από αυτές) με πρόσωπα υπαρκτά ή ανύπαρκτα χωρίς μάλιστα οι εργαζόμενοι να ξέρουν σε ποια εταιρία εργάζονται και από ποια εταιρία αμείβονται;
*Οι παρακρατηθείσες ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων, μέχρι το Νοέμβριο του 2007, έφτασαν ποτέ στα Ασφαλιστικά μας Ταμεία;
*Ο Κυριακόπουλος, που επίσημα δεν έφερε κανέναν «τίτλο» ή «ιδιότητα» αλλά ενεργούσε για λογαριασμό της εφημερίδας ως… «ιδιοκτήτης» της τα τελευταία χρόνια, για τις διωκτικές και ελεγκτικές Αρχές του Κράτους τι ακριβώς είναι για να αυτοδιαφημίζεται ότι έχει πάνω από 1.300 παρουσίες ως κατηγορούμενος στις δικαστικές αίθουσες της Ευελπίδων;
*Ποιος ή ποιοι είναι που διαπραγματεύονται και για λογαριασμό ποιών «πωλήσεις» των Μέσων του «Ομίλου» το τελευταίο διάστημα;
*Η ΕΣΗΕΑ, που από το 2002 γνωρίζει πολύ καλά όλη την εξέλιξη του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, όπως γνωρίζει και τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν από τότε στη διαδρομή του, πως αξιολογεί και δραστηριοποιείται για την αποκάλυψή του, από τη στιγμή που αυτή η «υπόθεση», αυτή η κερκόπορτα, πάει ν’ ανοίξει συνολικά για τον Ελληνικό Τύπο;
*Τα συναρμόδια υπουργεία (Τύπου, Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης) ποιες συγκεκριμένες ενέργειες έλαβαν για την αντιμετώπιση σωρείας παρανομιών, από ανθρώπους και εταιρίες φαντάσματα που καταπατούν κάθε έννοια Δικαίου;
*Πότε το υπουργείο Τύπου, έλεγξε τη νομιμότητα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εφημερίδας, όπως παρέχει το δικαίωμα ο νόμος 1746/88 άρθρο 24 παράγραφος 4;
*Πως δικαιολογείται η δραστηριοποίηση και σε άλλα ΜΜΕ, χωρίς κανέναν έλεγχο, ανθρώπων με ποινικά μητρώα πλούσια, ανθρώπων που είναι «τρόφιμοι» της Ευελπίδων και που ρεζίλεψαν (ή ρεζιλεύουν ακόμα) τις ελεγκτικές αρχές;
*Πως η ευνομούμενη Πολιτεία αποδέχεται χωρίς να αντιδρά την εκτροφή τέτοιων σκανδάλων με κοινωνική και οικονομική διάσταση;
Ακούει κανείς;
Το Sportime, από το οποίο πέρασαν περισσότεροι από 100 συνάδελφοι που τώρα βρίσκονται και εργάζονται σε άλλα ΜΜΕ, ουσιαστικά δεν υφίσταται πλέον.
Οι εργαζόμενοι, απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, εκτός της δικαστικής διαδικασίας στην οποία πολλαπλώς, με τη συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ, έχουν προσφύγει και θα προσφύγουν
ΕΡΩΤΟΥΝ:

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ «ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ» ΤΟΥΣ;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑ ΕΚΤΥΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ;

ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ – ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ – ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;

Ζητάμε:

ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 1/1/2008 ΑΦΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΦΛΕΒΑΡΗ.
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ;

ΣΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΑΝ – ΕΚ ΝΕΟΥ – ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΤΥΠΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ, ΤΗΝ ΠΟΕΣΥ, ΤΟΝ ΠΣΑΤ, ΤΟ ΤΣΠΕΑΘ, ΤΟΝ ΕΟΔΕΑΠ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ;

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ SPORTIME
ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ."

Πάμε βεβαίως και στο σήμερα.Το περασμένο Σάββατο το "αντικειμενικό"Sportime επέστρεψε στη ζωή μετά από 9 χρόνια(έκλεισε τον Απρίλιο του 2008),βέβαια με άλλον ιδιοκτήτη από αυτόν που την οδήγησε στο λουκέτο.
Το σημερινό lineup της φυλλάδας αυτής έχει ως εξής(σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο facebook.Οι παρενθέσεις είναι το σχόλιό μου):
"Εκδότης:Περικλής Γκιόλιας (αδερφός του δολοφονημένου Σωκράτη Γκιόλια,πρώην γενικός διευθυντής της Sportday του Δημήτρη Κοντομηνά,στη μετά Αλαφούζον εποχή)
Γενικός διευθυντής: Γεράσιμος Μανωλίδης (ρεπόρτερ Ολυμπιακού)
Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Χωριανόπουλος (ρεπόρτερ ΑΕΚ)
Αρχισυντάκτης: Λάμπρος Γκαραγκάνης (ρεπόρτερ ΠΑΟ)
Υπεύθυνος στα θέματα μπάσκετ:Νίκος Μπουρλάκης (πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός)
O Νίκος Τοσκίτσης υπεύθυνος στα θέματα ΠΑΟΚ στην πρώτη σελίδα.
Με μία λέξη όλα τα παραπάνω: Ισορροπία!"

Δε λένε όμως ποιος είναι ο ιδιοκτήτης.Κι εδώ έχουμε την απάντηση.Ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης,που έχει τα τηλεοπτικά κανάλια Nickelodeon,Rise(το παλιό μουσικό Mtv Greece)και τον ραδιοφωνικό σταθμό Music 89.2.:
http://e-tetradio.gr/article/14985/Zorizontai-oikonomika-kai-sto-Music-892

"Το περίεργο είναι πως την ίδια ώρα που ο Βίκτωρας Ρέστης καθυστερεί τις πληρωμές, βγάζει νέα εφημερίδα, το Sportime με διευθυντή τον Περικλή Γκιόλια και άλλους, διαφορετικούς, εργαζόμενους.
Εννοείται πως ο Γκιόλιας δε φέρει ευθύνη για όσα συμβαίνουν εκεί και έρχονται από το παρελθόν."

Εδώ το σημερινό πρωτοσέλιδο:
http://www.frontpages.gr/data/2017/20170630/SporTimeI.jpg

Εικόνα Γιάννης ο Red

Και βέβαια,εδώ κι έναν μήνα και κάτι,το τσατσο-Luben και το Neopolis ανήκουν στον όμιλο της Liquid Media,δηλαδή τον όμιλο Οντόνι:
http://www.liquid.gr/liquid-media-news/lubentv-neopolisgr

"Στο δυναμικό της Liquid Media, εντάσσεται εμπορικά το site luben.tv της BFoundation καθώς και το site neopolis.gr της N.A.G. AE

Τόσο με την προσθήκη του ενημερωτικού - ψυχαγωγικού luben.tv, όσο και του νεανικού neopolis.gr, η Liquid Media ενισχύει ακόμα περισσότερο το δυναμικό portfolio εμπορικής εκπροσώπησης, το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες των διαφημιζομένων της ψηφιακής αγοράς.

Ο Γενικός Διευθυντής της Liquid Media, Τάκης Γεωργόπουλος είπε:

«Με αυτές τις δύο συνεργασίες ενισχύεται ακόμη περισσότερο το cluster των προϊόντων που εκπροσωπούμε. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους νέους συνεργάτες μας για τα μέγιστα αποτελέσματα.

Μέσα όπως το luben.tv & το neopolis.gr, που ξεπερνούν σε σύνολο τους 1.300.000 μοναδικούς χρήστες ανά μήνα, συμπληρώνουν το Portfolio της εταιρίας μας και ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τη θέση μας στη ψηφιακή διαφημιστική αγορά. Με αυτόν τον τρόπο, η Liquid συνεχίζει να διασφαλίζει μοναδικά και αποκλειστικά πλεονεκτήματα στους διαφημιζόμενους, παρέχοντας ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών καθώς και τη δυνατότητα επικοινωνίας με ένα ευρύτατο φάσμα κοινού».

Με την σειρά του, ο εμπορικός διευθυντής της bfoundation, Ιωάννης Λαμπρόπουλος είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι που ενταχθήκαμε στο δυναμικό της Liquid, νιώθουμε πανέτοιμοι να κάνουμε πρωταθλητισμό. Άλλωστε δηλώνουμε Liquid από κούνια γιατί μεγαλώσαμε με αφίσες του ομίλου στα δωμάτιά μας. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας»

Επίσης ο Παναγιώτης Κουτσούκος από το Neopolis.gr δήλωσε:

«Mετά από μία τεράστια προσπάθεια να τοποθετήσουμε το Neopolis στη κορυφή των νεανικών sites της χώρας, σε επίπεδο περιεχομένου, η συνεργασία μας με τη Liquid Media θα ενισχύσει στο μέγιστο τη δυναμική του δίνοντας μας , παράλληλα, τη δυνατότητα να ακολουθήσουμε την αρχική του φιλοσοφία, ένα site από νέους για νέους»."

Ο Σάββας είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το αντιολυμπιακό Luben:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140427/oi-tsatsoi-toy-lubentv

Εικόνα Γιάννης ο Red

DRAZA,η στοιχηματική εταιρεία Sportingbet του Ροδόλφου Οντόνι είναι χρυσός χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,μεγάλος χορηγός του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και εθνικός χορηγός της Ευρωλίγκας. Γι'αυτό το gazzetta έχει ως ένθετο της Ευρωλίγκα στην ιστοσελίδα του

Εικόνα Γιάννης ο Red

Και βέβαια για 1 χρόνο(2015-2016),η Sportingbet ήταν χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια,μιας και στην Α1 υπάρχει η χορηγία του ΟΠΑΠ:
http://www.sportandbusiness.gr/athlitikibiomixania/item/54224-kae-paok-s...

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Sportingbet και σούπερ μάρκετ ARISTA
Αθλητισμός & Επιχειρήσεις Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 10:58

Σε δύο νέες εμπορικές συμφωνίες προχώρησε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ έδωσαν τα χέρια με τη στοιχηματική εταιρεία Sportingbet και ανανέωσαν τη σύμπραξη με την αλυσίδα καταστημάτων «Super Market ARISTA»

http://www.paok24.com/eurocup/55156/me-sportingbet-kai-sto-mpasket

"Με Sportingbet και στο μπάσκετ!
Η στοιχηματική εταιρεία θα διαφημίζεται και στη φανέλα της μπασκετικής ομάδας

Μοιράσου το:
28-10-2015, 17:45EUROCUP, ΜΠΑΣΚΕΤ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ
Με Sportingbet και στο μπάσκετ!

Η εταιρεία Sportingbet μετά τη συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα διαφημίζεται και στη φανέλα της ομάδας μπάσκετ, στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η φανέλα του ΠΑΟΚ θα έχει μια διαφοροποίηση σήμερα στο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, η στοιχηματική εταιρεία Sportingbet θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας (όπως ακριβώς και στο ποδόσφαιρο) με τη διαφορά, ότι αυτό θα γίνεται μόνο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία είναι μόνο για την Ευρώπη, καθώς στην Α1 υπάρχει κεντρική χορηγία από τον ΟΠΑΠ (πλην του Παναθηναϊκού) και έτσι η στοιχηματική εταιρεία θα διαφημίζεται στη φανέλα του ΠΑΟΚ, μόνο για τα παιχνίδια του Eurocup.

Εννοείται, ότι η συγκεκριμένη συμφωνία είναι και μια σημαντική ανάσα για τα ταμεία της ΚΑΕ, αφού προσφέρει ένα σημαντικό έσοδο σε δύσκολους καιρούς."

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ένα άρθρο για τον Οντόνι:
http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/rodolfos-ontoni-o-laquo-ergolabos-r...

"Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 - 22:06

ΡΟΔΟΛΦΟΣ ΟΝΤΟΝΙ: Ο «εργολάβος» πίσω από το gazzetta.gr και η στενή σχέση με τον ΠΑΟΚ

Ο πόλεμος της λάσπης εναντίον του Ολυμπιακού έχει κορυφωθεί μετά τα αίσχη της Τούμπας και οι κάθε είδους «αντικειμενικοί» μισθοφόροι έχουν πάρει τα φτυάρια ανά χείρας και με βρόμικα δημοσιεύματα προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο, προκαλώντας την οργή του «ερυθρόλευκου» λαού και την αγανάκτηση, αφού ο τρόπος που το πράττουν είναι προκλητικός και βρόμικος, και βεβαίως κατόπιν συντονισμού. Ανάμεσα στα «αντικειμενικά» Μέσα που εκτοξεύουν λάσπη, περίοπτη θέση κατέχει και το gazzetta.gr το οποίο αντί να καταδικάζει τα ενορχηστρωμένα αίσχη της Τούμπας, τα αβαντάρει και παράλληλα με εξευτελιστικές αναδημοσιεύεις χτυπάει ύπουλα τον Ολυμπιακό. Για όσους βεβαίως ξέρουν σε ποιον ανήκει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεν δημιουργούνται απορίες, όμως καλό είναι να μάθουν όλοι το ποιόν και τη διαδρομή του συγκεκριμένου τύπου και θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

O Ροδόλφος Οντόνι, λοιπόν, είναι ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου gazzetta.gr, αλλά επίσης είναι και ιδιοκτήτης της εταιρείας Centric αλλά και της στοιχηματικής εταιρείας sportingbet.gr (χορηγού του ΠΑΟΚ). Μάλιστα ο συγκεκριμένος έχει πολύ δρόμο πίσω του στα media και οι σκοτεινές του διαδρομές έχουν απασχολήσει πολλές φορές την ειδησεογραφία, αλλά και τις αρχές.

Ο Ροδόλφος Οντόνι, ξεκινώντας με τη μητέρα του, Φρύνη Οντόνι, την εισβολή στα media απέκτησε ισχυρά ονόματα του ελληνικού Τύπου, όπως η εφημερίδα «Sportime» και η ιστορική εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ» που απηχούσε πάντα τις θέσεις του Παναθηναϊκού.

Αυλικοί του «τριφυλλιού» και οι δύο, απέκτησαν τις δυο εφημερίδες, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού τους ήταν πάντα το αθλητικό στοίχημα και σε αυτό επένδυε ο clean cut γιάπης, γιος της Φρύνης Οντόνι, ο Ροδόλφος Οντόνι. Από τη μια πλευρά η κυρά Φρύνη και ένας τύπος που συστηνόταν ως Κώστας Κυριακόπουλος και σε άλλους ως Γιώργος Ρωμιός, και έτσι προέκυψε και το όνομα «Κωσταγιώργης» με το οποίο τον έμαθε όλη η πιάτσα. Και απο την άλλη ο Ροδόλφος Οντόνι με τα κουστουμάκια του. Παρότι ήταν ιδιοκτήτες εφημερίδων, ιστοσελίδων και ραδιοφώνων, κυκλοφορούσαν με αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες για να μην τους τα κατασχέσουν οι αρχές…

Θυμίζουμε ότι ο Ροδόλφος Οντόνι απέκτησε (αλήθεια, πήρε τις μετοχές ποτέ) την εφημερίδα «Sportime» από τον... γνωστό όμιλο Ανδρουλιδάκη και τη στέγασε σε κτίριο που ήταν κατασχεμένο από τράπεζα. Πρακτικές σε μια Ελλάδα που γέμισε με ανθρώπους-φούσκες, μπροστινούς και αχυρανθρώπους. Η... βασιλεία Οντόνι στον όμιλο «Sportime» γεμίζει βιβλία σεναριογράφων με... συλλήψεις, εταιρείες που άλλαζαν όνομα, ιδιοκτήτη και χώρα κάθε εβδομάδα και δικαστικούς επιμελητές που έπεφταν πάνω σε... φαντάσματα!

Η ιστοσελίδα του sportime.gr μετεξελίχθηκε σε συνεργασία με την «Πράσινη» και τον Γιαννακόπουλο στο gazzetta.gr αφού Οντόνι και Γιαννακόπουλος ήθελαν έναν πράσινο «αντικειμενικό» ιστότοπο ως βασική πλατφόρμα για την πραγματοποίηση των εταιρειών στοιχηματισμού που ετοίμαζαν. Κοινό πρόσωπο; Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο άνθρωπος που έστησε το gazzetta.gr όχι με τη λογική του «Πρασινοφρουρού», ταυτότητα με την οποία αρθρογραφούσε στην «Πράσινη», αλλά με τη λογική της... ύπουλης αντικειμενικότητας που του ζητήθηκε. Μάλιστα, όταν Οντόνι και Γιαννακόπουλος τα έσπασαν και ο Ροδόλφος... πήγε να «φάει» τον Γιαννακόπουλο, ο Παπαθεοδώρου επέλεξε το στρατόπεδο Οντόνι και πορεύτηκε για χρόνια μαζί του, μέχρι που ο Οντόνι διάλεξε να τον αλλάξει με το δίδυμο «ΟΤΕ» Σαμπράκο και Τσόχο.

Η διαδρομή του Οντόνι που πλασάρεται ως γιάπης και «κυριλέ» (άφηνε για τους... Κωσταγιώργηδες τα υπόλοιπα) χρησιμοποιούσε πάντα το όνομα της Centric την οποία φρόντιζε να μην αναμειγνύει στα μιντιακά παιχνίδια της φαμίλιας του.

Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών Centric, της οποίας διευθύνων σύμβουλος είναι ο «Ροδολφάκος», είναι και η εταιρεία που «αντιπροσωπεύει» (προσέξτε το ρήμα γιατί έχει σημασία) τη Sportingbet, την στοιχηματική του Οντόνι.

Και μπορεί βεβαίως να «αντιπροσωπεύεται» από την Centric, αλλά δραστηριοποιείται υπό την ταυτότητα άλλης εταιρείας, της Sporting Odds Limited. Για μια ακόμα φορά, ο Οντόνι, δηλαδή, στήνει ένα πλέγμα εταιρειών που κάνουν... σπόντες μεταξύ τους με σκοπό την παραπλάνηση των ελληνικών Αρχών και την αποφυγή πληρωμής φόρων για τα προηγούμενα χρόνια. Interactive Sports (CI) Limited, μετά Sporting Odds Limited, μετά κάποια άλλη. Δαιδαλώδεις και σκοτεινές διαδρομές και μέσα σε αυτές εκατομμύρια χρήματα, οι φόροι των οποίων δεν εισπράχθηκαν ποτέ από το ελληνικό δημόσιο!

Ακόμα και όταν ζητήθηκαν χρήματα από το κράτος αναδρομικά από τις εταιρείες, η εταιρεία του Οντόνι έκανε... ντρίμπλα, για να χρησιμοποιήσουμε έναν ποδοσφαιρικό όρο...

Με βάση τα στοιχεία της «μητρικής» Sportingbet PLC που έχουν δημοσιευτεί, η εταιρεία είχε μεικτά έσοδα 207,5 εκατ. λίρες το 2010 και 206,3 εκατ. λίρες το 2011. Από την Ελλάδα προήλθαν το 2010 το 18,2% των εσόδων αυτών και το 2011 το 14,2%. Με λίγα λόγια, 37,7 εκατ. λίρες και 29,3 εκατ. λίρες αντίστοιχα. Σύνολο 67 εκατ. λίρες κατά την περασμένη διετία, δηλαδή 80,2 εκατ. ευρώ. Επομένως η αναδρομική φορολόγηση για αυτά ανέρχεται σε περίπου 24 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η παρακράτηση 10% στα κερδισμένα στοιχήματα των παικτών για το 2011. Μιλάμε για χρόνια, που το ελληνικό Δημόσιο ασχολήθηκε και ζήτησε φόρους από τις εταιρείες.

Τα 24 εκατομμύρια αυτά η Sportingbet δεν τα πλήρωσε, αφού στην Ελλάδα εμφανιζόταν «καθαρή» και με άλλο εταιρικό σχήμα. Είπαμε. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

Οπως είπαμε, ο Ροδόλφος Οντόνι είναι ο μεγαλομέτοχος της Centric που μπήκε στο ΧΑ ως εταιρεία λογισμικού Η/Υ και ως εισαγωγέας βιντεοπαιχνιδιών. Η εταιρεία Centric είχε μείνει (λόγω χρηματιστηρίου) μακριά από την ιστορία των media (Ομιλος «Sportime» και «Αθλητική Ηχώ») και μακριά από το πανηγύρι των offshore. Πάντως και η Centric έκανε κάποιες φορές εξαγορές εταιρειών με παραφουσκωμένα τιμήματα, γεγονός για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν πολλές φορές οι μικρομέτοχοί της. Βεβαίως πολλάκις διαμαρτυρήθηκαν και η Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία και η ΕΣΗΕΑ με τους τσαλαπατημένους εργαζόμενους από τα ΜΕΣΑ του Οντόνι, όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Καθόλου ψιλά γράμματα, ωστόσο, δεν περιέχει η σχέση του Ροδόλφου Οντόνι με τον ΠΑΟΚ, του οποίου τα αίσχη αβαντάρει το gazzetta.gr. Η σχέση είναι ξεκάθαρη, καθώς η στοιχηματική εταιρεία Sportingbet, που βρίσκεται στην αγκαλιά του συγκεκριμένου ομίλου, είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αυτά για να λυθούν οι απορίες όσων αηδιάζουν με τη λάσπη που εκτοξεύει το «αντικειμενικό» gazzetta.gr σε βάρος του Ολυμπιακού."

Εικόνα Γιάννης ο Red

Sportingbet του Οντόνι...τέλος απ'τον ΠΑΟΚ.Τώρα η Stoiximan των Δημήτρη Μάρη(αφεντικού της 24 Media,δηλαδή του μιντιακού ομίλου που έχει το sport24.gr,το contra.gr,το news247.gr,το oneman.gr,το ladylike.gr,το redplanet.gr απ'τον Σεπτέμβρη του 2014,το prasinanea.gr και το olapaok.gr,όπως και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Sport 24 Radio 103.3 και τον "Ραδιόφωνο 24/7,στους 88.6"(την ραδιοφωνική προέκταση του news247.gr)και Φώτη Μπόμπολα(του Πήγασου,δηλαδή ΕΘΝΟΣ,ΗΜΕΡΗΣΙΑ,GOAL NEWS κλπ.)

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/paok-kai-stoiximan-gr-...

ΠΑΟΚ και Stoiximan.gr μαζί!
Δημοσίευση: 30 Ιουν. 2017 11:50

Μαζί θα πορευθούν για τα επόμενα τρία χρόνια η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ και η Stoiximan.gr, καθώς ο "Δικέφαλος" και η κορυφαία ελληνική εταιρία διαδικτυακού στοιχήματος ανακοίνωσαν την σύναψη χορηγικής συμφωνίας.

Η Stoiximan.gr θα κοσμεί στο εξής τη φανέλα των Κυπελλούχων Ελλάδας. Η σύναψη χορηγικής συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα, σε ειδική εκδήλωση, που θα γίνει με την επιστροφή του ΠΑΟΚ από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών δεν περιορίζεται μόνο στη χορηγική συμφωνία, αλλά πλαισιώνεται και από ένα εκτεταμένο πλάνο κοινωνικών δράσεων που θα υλοποιηθεί τα επόμενα χρόνια.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να φτάσει στην κορυφή με την Stoiximan.gr, την εταιρεία που τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει πλούσια χορηγική δραστηριότητα, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και στις Εθνικές ομάδες, αλλά και αθλητές που αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο, χαρίζοντας στη χώρα μας πολλές επιτυχίες, παγκοσμίως.

Ενδεικτικό είναι ότι τη νέα σεζόν 4 ομάδες της Super League (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Αστέρας, Πανιώνιος) και δύο της Football League (Άρης και ΟΦΗ), θα διαφημίζουν την εταιρεία στη φανέλα τους. Ένα δείγμα ότι η Stoiximan.gr είναι αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, η Stoiximan.gr δραστηριοποιείται και σε επίπεδο διοργανώσεων, καθώς η Football League από πέρυσι φέρει το όνομά της.

Σημειώνεται ότι την περίοδο 2014-15 η Stoiximan.gr ήταν μέγας χορηγός στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδας εκείνη τη σεζόν.

Το "Stoiximan.gr" θα είναι από αύριο κιόλας στα ρούχα των ποδοσφαιριστών, από την πρώτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδίας. Το αγωνιστικό ντεμπούτο του Stoiximan.gr στη φανέλα του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου στο φιλικό παιχνίδι με την Tubize, ενώ μετά την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας.

Ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπογράμμισε «Καλωσορίζουμε τη Stoiximan στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Το όραμά μας δεν αφορά μόνο την αγωνιστική μας δράση αλλά εκτείνεται στη συμμετοχή, στην προσφορά και στην αλληλεγγύη προς την κοινωνία. Είμαι σίγουρος ότι η Stoiximan, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο, θα είναι κοινωνός του οράματός μας αυτού. Ευελπιστούμε τα επόμενα τρία χρόνια να ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη και να είμαστε όλοι υπερήφανοι για το έργο που θα συντελέσουμε από κοινού».

Ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της Stoiximan, με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επίτευξη αυτής της συνεργασίας. Η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα ενώνει φυσιολογικά τον δρόμο της με τον μεγαλύτερο και πλέον επιτυχημένο ποδοσφαιρικό σύλλογο της Βόρειας Ελλάδας. Η χρονική στιγμή δε της ανακοίνωσης, μετά από την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους, καταδεικνύει τις κοινές μας αρχές: συνεχής προσπάθεια, καταξίωση, κορυφή. Ταυτόχρονα χαιρόμαστε που θα βοηθήσουμε στην περαιτέρω ενίσχυση κοινωνικών δράσεων του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας που oι καταβολές της και η ιστορία της είναι συνυφασμένες με την κοινωνική προσφορά».

Από την πλευρά του ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, επεσήμανε: «Η Stoiximan τα τελευταία χρόνια έχει ήδη μια έντονη παρουσία στη Θεσσαλονίκη στηρίζοντας ιδρύματα, αγώνες θεσμούς για την πόλη και αθλητικούς συλλόγους. Η υπογραφή της χορηγικής συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυξάνει τον βαθμό της ευθύνης μας για ακόμη πιο έντονη στήριξη της πόλης και των ανθρώπων της. Ταυτόχρονα προσδοκούμε στο πλαίσιο της χορηγίας μας να προχωρήσουμε σε πρωτότυπες δράσεις για το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ.»

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/paok-kai-stoiximan-g...

ΠΑΟΚ και Stoiximan.gr μαζί!

ΤΕΛ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ : 30 ΙΟΥΝ. 2017 11:50
Δύο κορυφαίες ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ο ΠΑΟΚ και η Stoiximan θα πορεύονται πλέον μαζί, με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία να γίνεται ο μεγάλος χορηγός του Δικεφάλου του Βορρά και να βρίσκεται από το Σάββατο 1 Ιουλίου στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της ομάδας!

Μια μεγάλη συμφωνία έκλεισε ο ΠΑΟΚ, δίνοντας τα χέρια με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr, η οποία θα είναι πλέον ο μεγάλος χορηγός της ομάδας και θα εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά.

Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας, η οποία θα έχει ισχύ για τα επόμενα τρία χρόνια και θα πλαισιώνεται και από ένα εκτεταμένο πλάνο κοινωνικών δράσεων που θα υλοποιηθεί στο επόμενο διάστημα.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/880713151855169536/photo/1?ref_src=tw...

Ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπογράμμισε «Καλωσορίζουμε τη Stoiximan στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Το όραμά μας δεν αφορά μόνο την αγωνιστική μας δράση αλλά εκτείνεται στη συμμετοχή, στην προσφορά και στην αλληλεγγύη προς την κοινωνία. Είμαι σίγουρος ότι η Stoiximan, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο, θα είναι κοινωνός του οράματός μας αυτού. Ευελπιστούμε τα επόμενα τρία χρόνια να ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη και να είμαστε όλοι υπερήφανοι για το έργο που θα συντελέσουμε από κοινού».

Ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της Stoiximan, με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επίτευξη αυτής της συνεργασίας. Η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα ενώνει φυσιολογικά τον δρόμο της με τον μεγαλύτερο και πλέον επιτυχημένο ποδοσφαιρικό σύλλογο της Βόρειας Ελλάδας.

Η χρονική στιγμή δε της ανακοίνωσης, μετά από την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους, καταδεικνύει τις κοινές μας αρχές: συνεχής προσπάθεια, καταξίωση, κορυφή. Ταυτόχρονα χαιρόμαστε που θα βοηθήσουμε στην περαιτέρω ενίσχυση κοινωνικών δράσεων του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας που oι καταβολές της και η ιστορία της είναι συνυφασμένες με την κοινωνική προσφορά».

Από την πλευρά του ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, επεσήμανε: «Η Stoiximan τα τελευταία χρόνια έχει ήδη μια έντονη παρουσία στη Θεσσαλονίκη στηρίζοντας ιδρύματα, αγώνες θεσμούς για την πόλη και αθλητικούς συλλόγους. Η υπογραφή της χορηγικής συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυξάνει τον βαθμό της ευθύνης μας για ακόμη πιο έντονη στήριξη της πόλης και των ανθρώπων της. Ταυτόχρονα προσδοκούμε στο πλαίσιο της χορηγίας μας να προχωρήσουμε σε πρωτότυπες δράσεις για το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ.»

Το Stoiximan.gr θα είναι από αύριο κιόλας (Σάββατο 1 Ιουλίου) στα ρούχα των ποδοσφαιριστών, από την πρώτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδίας.

Το αγωνιστικό "ντεμπούτο" του Stoiximan.gr στη φανέλα του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου στο φιλικό παιχνίδι με την Tubize, ενώ μετά την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας.

Έτσι μετά τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό, πλέον και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην οικογένεια της Stoiximan.gr, η οποία δείχνει πως στηρίζει έμπρακτα το ελληνικό ποδόσφαιρο σε καιρό κρίσης."

Εκεί στην 24Media,σας βλέπουμε...

Εικόνα Γιάννης ο Red

http://www.sport24.gr/media/oi-ergazomenoi-toy-sportime-gia-thn-efhmerid...

Οι εργαζόμενοι του «Sportime» για την εφημερίδα και τον αγώνα τους...
Επιμέλεια: Nίκος Μποζιονέλος Δημοσίευση: 07 Ιουλ. 2017 14:38

«Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την διεκδίκηση των αναφαίρετων δικαιωμάτων μας» λένε και ζητούν απαντήσεις από την ΕΣΗΕΑ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Sportime», της εφημερίδας που δεν κυκλοφορεί εδώ και εννέα χρόνια και αναφέρθηκαν τόσο στο ιστορικό που την οδήγησε στο «λουκέτο» το 2008 (με διευθύνσεις και ονόματα), όσο και στην άρνηση της ΕΣΗΑ να πάρει πρωτοβουλίες σχετικά με την έκδοση εφημερίδας με τον ίδιο τίτλο, εδώ και δύο εβδομάδες.

«Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, παρά το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί και επίσημα (βλ. έγγραφα ΠΣΑΤ και εργασιακού εκπροσώπου), εξακολουθεί να μην αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σχετικά με την έκδοση εφημερίδας με τον διακριτό τίτλο “Sportime”, με το ίδιο ακριβώς λογότυπο τίτλου της εφημερίδας (1994-2008) που έγραψε ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό Αθλητικό – και γενικότερα – Τύπο.

Επειδή, οι εργαζόμενοι που βρεθήκαμε στο δρόμο, απλήρωτοι και χωρίς αποζημίωση, τότε (2 Απριλίου 2008) που απατεώνες και συμφέροντα έκλεισαν την εφημερίδα μας, δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την διεκδίκηση των αναφαίρετων δικαιωμάτων μας, ζητάμε την ενεργοποίηση της Ένωσης μας για την αποκάλυψη τόσο του τρόπου έκδοσης της συγκεκριμένης εφημερίδας με τον τίτλο του “Sportime”, όσο και την υπεράσπιση των συμφερόντων μας.

Τονίζουμε ότι δεν μπαίνουμε σε καμία αντιπαράθεση με όσους συναδέλφους, βρέθηκαν να εργάζονται στην εφημερίδα που εκδόθηκε με τον τίτλο “Sportime”, αλλά αντίθετα διεκδικούμε όπως έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα τα εργασιακά μας δικαιώματα που καταπατήθηκαν βάναυσα.

Σας τονίζουμε επίσης ότι, στη Νομική Υπηρεσία της Ένωσης μας, υπάρχει ογκώδης και εμπεριστατωμένος φάκελος για την εφημερίδα μας και όσα διαδραματίστηκαν σ’ αυτή και είχαν ως αποτέλεσμα την κατάληξη της διακοπής έκδοσης της με ταυτόχρονη εργασιακή περιπέτεια για τους εργαζόμενους σ’ αυτή.

Εργαζόμενοι που, από το 2009 έως και το 2013, με δικαστικό αγώνα, κέρδισαν όλες τις δίκες και δικαιώθηκαν. Δυστυχώς όμως μόνο στα χαρτιά ως τώρα. Επ’ αυτών, η ΕΣΗΕΑ, γνωρίζει αναλυτικά. Ως εργαζόμενοι πάντως της εφημερίδας “Sportime”, είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε τον “Φάκελο Sportime”, ως εκεί που χρειάζεται , για την αποκάλυψη επιτέλους του σχετικού σκανδάλου.

Με την ευκαιρία, σας παραθέτουμε τη σκανδαλώδη διαδρομή των εταιρειών που ενταφίασαν τελικά την εφημερίδα μας στις 2 Απριλίου 2008, σε συνδυασμό με την εμπλοκή συγκεκριμένων τραπεζικών ιδρυμάτων και προσώπων, όπως έχει καταγραφεί εμπεριστατωμένα από τον Νομικό Σύμβουλο της ΕΣΗΕΑ κ. Λάζαρο Μπελίτση.

Όπως σημειώνει στο εισαγωγικό του σημείωμα ο Λάζαρος Μπελίτσης, “Εκμεταλλευόμενοι το υπάρχον νομικό καθεστώς, επιχειρηματίες με θαλασσοδάνεια Τραπεζών, έγιναν ιδιοκτήτες – εκδότες εφημερίδων, μιας ιστορικής (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ) και μιας που είχε την πρώτη μεταξύ των αθλητικών εφημερίδων κυκλοφορία (SPORTIME)…. και μέσα από την αλληλοδιαδοχή διάφορων εταιρειών, των οποίων η μια οδηγήθηκε στην πτώχευση, υπαρκτών μεν στα χαρτιά αλλά χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο, οδήγησαν στο κλείσιμο τα δύο εφημερίδες, αφήνοντας επί μήνες απλήρωτους τους συναδέλφους μας…”.

Οι 8 εταιρείες, οι εξωχώριες, τα θαλασσοδάνεια, οι κατασχέσεις και ενεχυριασμός.

1. Το 1990 ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης και η Μαρία Μαρκοπούλου συνιστούν την εταιρεία «ΚΛΕΒΕΡ ΕΛΛΑΣ».

2. Στις 11 Φεβρουαρίου 1994 η εταιρεία «ΚΛΕΒΕΡ ΕΛΛΑΣ» καταθέτει στο Υπουργείο Εμπορίου το σήμα «SPORTIME».

3.Ένα μήνα νωρίτερα (12/1/94)συνιστάται από τους Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και Αθανάσιο Βιλδιρίδη η εταιρεία «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» με τον διακριτό τίτλο «MAXLINE». Μέλη του ΔΣ οι Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, Θανάσης Παύλοβιτς, Αγ. Βιλδιρίδης, Αντωνία Ανδρουλιδάκη.

4.Στις 15 Ιουλίου 1994 η «ΚΛΕΒΕΡ ΕΛΛΑΣ» μεταβιβάζει το σήμα «SPORTIME» στον «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΥΠΟ» (MAX LINE).

5. Το 2001, η Αγροτική Τράπεζα χορηγεί δάνειο 1.350.000.000 δις δραχμές (3.961.868 ευρώ) στην «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» (MAX LINE). Το δάνειο αυτό δεν πληρώθηκε στις 31 Ιουλίου 2002 και η ΑΤΕ επέβαλλε κατάσχεση του σήματος SPORTIME για 4.350.884 ευρώ.

6. Νωρίτερα, το 1999, η Τράπεζα Πειραιώς, χορηγεί δάνειο 6.500.000.000 δις δραχμών στον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.

7. Δάνειο στον «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΥΠΟ» (MAX LINE) χορηγεί και η Εθνική Τράπεζα το 1995 και 1997, με ενέχυρο την απαίτηση από την εταιρεία διανομής «ΑΡΓΟΣ» από τις πωλήσεις του SPORTIME. Όταν στις 16 Δεκεμβρίου 2002 η «MAX LINE» μεταβιβάζει τον τίτλο της εφημερίδας στην εταιρεία «SUNSEEKER» και η οποία στη συνέχεια (24.12.2002) παραχωρεί τη χρήση στην «POINT ΕΚΔΟΤΙΚΗ», παύει να εξοφλεί την Εθνική Τράπεζα για το χρεωστικό υπόλοιπο 1.758.448 ευρώ. Η ΕΤΕ, με αγωγή της (11.11.203) στράφηκε κατά «MAX LINE» και «POINT».

8. Με όλα τα παραπάνω χρέη (δάνεια από ΑΤΕ, Τράπεζα Πειραιώς, ΕΤΕ), η «MAX LINE» στις 16 Δεκεμβρίου 2002 όπως προαναφέρθηκε, μεταβιβάζει τον τίτλο της εφημερίδας «SPORTIME» στην εταιρεία «SUNSEEKER» που εδρεύει στον Παναμά με όλα τα βάρη, αντί 200.000 ευρώ. Η εταιρεία «SUNSEEKER» εκπροσωπείται από τον Θ. Χριστόπουλο και στη συνέχεια από την Φρ. Οντόνι. Συνεστήθη τον Αύγουστο 2001 από τους ίδιους.

9. Δύο μέρες μετά (18.12.2002) συνιστάται η «POINT ΕΚΔΟΤΙΚΗ» με κεφάλαιο μόλις 60.000 ευρώ, από τους Θ. Χριστόπουλο και Στ. Χατζηδάκη. Την ίδια ημέρα, λόγω μη εξόφλησης του δανείου των 6.500.000.000 δρχ της Τράπεζας Πειραιώς, από τον Ανδρουλιδάκη, η Τράπεζα βγάζει σε δημόσιο πλειστηριασμό τις μετοχές της «MAX LINE». Κατακυρώνονται στον μοναδικό υπερθεματιστή, την «POINT ΕΚΔΟΤΙΚΗ» αντί 6.240.005 ευρώ.

10. Έξι (6) μέρες μετά τη σύσταση της «POINT» (24.12.2002) ο Στ. Χατζηδάκης μεταβιβάζει το 25% των μετοχών που φερόταν να είχε, στον Θ. Χριστόπουλο που αποκτά έτσι το 50%, ενώ το υπόλοιπο 50% κατέχει η Σουζάνα Νικία. Στις 7 Μαρτίου 2003 ο Θ. Χριστόπουλος πωλεί τις μετοχές του (50%) στην «POINT» της Φρ. Οντόνι που έχει πλέον το 50% των μετοχών του SPORTIME. Το ίδιο γίνεται και με τις μετοχές «SUNSEEKER» όπου πάλι ο Θ. Χριστόπουλος τις πωλεί στην Φρ. Οντόνι.

11. Με τη μεταβίβαση του τίτλου της εφημερίδας στην «SUNSEEKER» (16.12.2002) από την «MAX LINE», αυτή τον παραχωρεί για αποκλειστική χρήση στην «POINT» για 10 χρόνια έναντι μισθώματος 100.000 ευρώ ανά έτος.

12. Στις 14 Φεβρουαρίου 2003, η Τράπεζα Πειραιώς για την καταβολή του εκπλειστηριάσματος στις 18.12.2002 (6.240.005 ευρώ), χορηγεί ισόποση πίστωση στην «POINT». Με τα χρήματα αυτά οι Θ. Χριστόπουλος, η Φρ. Οντόνι και η Σ. Νικία, ενεχυριάζουν στην Τράπεζα για μέρος του δανείου (2.934.702 ευρώ) τις μετοχές των εταιρειών «POINT» και «SUNSEEKER».

13. Από το 1994 είχε συσταθεί η εταιρεία «TEXT&COLOR» η οποία στη συνέχεια με τον Αλ. Κοτσαύτη συνιστούν την «Αθλητική Εκδοτική Τεχνολογίας Συμμετοχών Διαφημιστική Εμπορική ΑΕ». Στις 18.12.2002, ημέρα που συνιστάται η «POINT» και η Τράπεζα Πειραιώς βγάζει σε πλειστηριασμό τις μετοχές της «MAX LINE», που πάνε στην «POINT», τροποποιείται η από 11.12.2002 σύμβαση δανείου από την Τράπεζα Πειραιώς προς την «TEXT&COLOR», από τις αρχικά 350.000 ευρώ στα 2.430.000 ευρώ. Εγγυητές εμφανίζονται οι Φρ. Οντόνι και Ρ. Οντόνι.

14. Στις 8 Αυγούστου 2003, μεταξύ ΑΤΕ και «POINT» συνάπτεται σύμβαση σωρευτικής αναδοχής χρέους με εγγυητή τη Φρ. Οντόνι και την «SUNSEEKER» για τα χρέη της «MAX LINE», ποσού 4.350.884 ευρώ. Συμφωνείται η εξόφληση να γίνει σε 12 χρόνια με καταβολή ισόποσων μηνιαίων δόσεων 37.500 ευρώ. Αναγνωρίζεται η παραχώρηση χρήσης του τίτλου «SPORTIME» στην «POINT»,αλλά χωρίς παραίτηση από την κατάσχεση που είχε επιβάλει επ’ αυτής (31.7.2002). Η άρση κατάσχεσης από τον τίτλο της εφημερίδας, αίρεται στις 7 Νοεμβρίου 2003. Η «POINT» πάντως πτωχεύει την 1η Φεβρουαρίου 2006….

15. Στις 4 Μαρτίου 2005 συνιστάται η «SPORTIME ΕΚΔΟΤΙΚΗ» με κεφάλαιο 1.050.000 ευρώ από τους Ρ. Οντόνι και Κ. Κροκίδη. Η εταιρεία συνεχίζει την έκδοση της εφημερίδας από 1.7.2005 έως 27.11.2006.

16. Στις 27 Νοεμβρίου 2006 συνιστάται η «SPORTS MAN EΚΔΟΤΙΚΗ» με κεφάλαιο 60.000 ευρώ από τους Ηλ. Μανιατέα και την εξωχώρια εταιρεία αγνώστου μετοχικής σύνθεσης «GREEN BAY COMPANY». Η έκδοση της εφημερίδας συνεχίζεται πια από την «SPORTS MAN ΕΚΔΟΤΙΚΗ» και η οποία, από 26.4.2007, έχει Πρόεδρο της τον Ηλία Μπούνα …

17. Στις 3 Ιουλίου 2007 συνιστάται και φέρεται πλέον ως εκδότης της εφημερίδας, η εταιρεία «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ» με κεφάλαιο 60.000 ευρώ από την «MAGENTA AE», αγνώστων στοιχείων και προφανώς εξωχώριας. Πρόεδρος και πάλι ο Ηλίας Μπούνας… Τρεις μέρες μετά (6.7.2007) συνιστάται και η «KFFO ΕΚΔΟΤΙΚΗ» με κεφάλαιο 60.000 ευρώ και Πρόεδρο, επίσης, τον κλητήρα του SPORTIME, Ηλία Μπούνα … Για ένα μήνα, η εταιρεία, φέρεται να εκδίδει την εφημερίδα.

18. Στις 14 Ιανουαρίου 2008, συνιστάται η «IMPATATUR ΕΚΔΟΤΙΚΗ» με κεφάλαιο 60.000 ευρώ από την εξωχώρια «MAGENTA AE» , η οποία και αναλαμβάνει την έκδοση του SPORTIME. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι του, από τις 10 Ιανουαρίου βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.

19.Ο τίτλος του «SPORTIME» αρχικά κατασχέθηκε στις 31 Ιουλίου 2002 από την ΑΤΕ για μη πληρωτέο υπόλοιπου δανείου (4.350.884 ευρώ) από τον Μ. Ανδρουλιδάκη.

Στις 9 Φεβρουαρίου 2005, ενεχυριάζεται από την Τράπεζα Πειραιώς και της «SUNSEEKER» για απαιτήσεις στις οποίες ήταν εγγυήτρια η εταιρεία, από την «SPORTIMΕ ΕΚΔΟΤΙΚΗ» (5.500.000 ευρώ από 11.11.2005, 5.500.000 ευρώ από 6.10.2005, 2.100.000 ευρώ από 15.11.2005), την «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ» (1.500.000 ευρώ από 12.1.2005, 120.000 ευρώ από 18.1.2006), την «POINT» (7.000.000 ευρώ από 14.2.2003. Είναι τα χρήματα που «αγόρασε» τις μετοχές της «MAX LINE», 500.000 ευρώ από 9.2.2006), την «TEXT&COLOR» (2.000.000 ευρώ από 4.5.2005) και την «WEDGE ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩ ΑΕ » (αυτή που λειτουργούσε το εργοστάσιο DVD συμφερόντων Οντόνι, στη Θήβα), για 400.000 ευρώ. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 24.700.000 ευρώ!

Στις 25 Ιουνίου 2006, η Εμπορική Τράπεζα, καταγγέλλει τις συμβάσεις προς την «SPORTIME ΕΚΔΟΤΙΚΗ» από 15.11.2005, προς την «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ» από 12.1.2005, προς την «TEXT&COLOR», όπου εγγυητές ονομαστικά αναφέρονται οι Φρ. Οντόνι, Ρ. Οντόνι και Κ.Κυριακόπουλος, γνωστός μας και ως «Κωσταγιώργης»…, από 4.5.2005 και προς τις «SUNSEEKER» και «GURMEL», αιτούμενη άμεση καταβολή συνολικού ποσού 2.500.121 ευρώ.

Στη συνέχεια παραθέτουμε συνοπτικά:

Α. ΔΙΑΔΟΧΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΚΔΟΣΗΣ SPORTIME

1. «ΚΛΕΒΕΡ ΕΛΛΑΣ» (Ανδρουλιδάκης) 11.2.1994

2. MAX LINE/ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» (Ανδρουλιδάκης, Βιλδιρίδης) 15.7.1994

3. «SUNSEEKER» (Εξωχώρια στον Παναμά) 16.12.2002

4. «POINT» (Χριστόπουλος και μετά Φρ. Οντόνι) 24.12.2002

5. «SPORTIME ΕΚΔΟΤΙΚΗ» (Ρ. Οντόνι) 1.7.2005

6. «SPORTS MAN ΕΚΔΟΤΙΚΗ» (Ηλ. Μανιατέας και εξωχώρια «GREEN BAY COMPANY») 27.11.2006

7. «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ» (Ηλ. Μπούνας) 3.7.2007

8. «KFFO ΕΚΔΟΤΙΚΗ» (Ηλ. Μπούνας και εξωχώρια «MAGENTA») 6.7.2007

9. «IMPATATUR ΕΚΔΟΤΙΚΗ» («MAGENTA») 4.1.2008

B. ΤΙΤΛΟΣ (ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΜΟΣ)

1. Αγροτική Τράπεζα, 31 Ιουλίου 2002, Κατάσχεση

2. Αγροτική Τράπεζα, 7 Νοεμβρίου 2003, Άρση Κατάσχεσης

3. Πειραιώς (Σύμβαση με «SUNSEEKER»), 9 Φεβρουαρίου 2005, Ενεχυρίαση

Μετά τα παραπάνω ζητούμε την ουσιαστική παρέμβαση της Ένωσης μας και των υπόλοιπων Φορέων και Θεσμών της Πολιτείας, ώστε να διερευνηθεί αποτελεσματικά το σκάνδαλο «SPORTIME» και να αποδοθεί η απαιτούμενη δικαιοσύνη".

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ SPORTIME»

Εικόνα thita

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ RATM στον Θρύλο και στον κόσμο, να ξεστραβώνει τους νεόγαυρους (αφορά την νοοτροπία ο χαρακτηρισμός, όχι την ηλικία, που έγραφε ένας φίλος εδώ) και να ξεβρακώνει τους εχθρούς

να μετρηθούμε, έλεγε μια ψυχή, πόσοι είμαστε, κλπ. και να μετρήσουμε και τους φίλους μας λοιπόν

Εικόνα DRAZA

AYTO AKΡΙΒΩΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΕ ΆΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ "ΝΕΟΓΑΥΡΟΣ" ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ 100 ΕΤΩΝ ΝΕΟΓΑΥΡΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ.

ΤΩΡΑ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ.

Εικόνα thita

Γεια σου ντραζαρε,το πήραμε το χθεσινό,αλλα 5 τώρα και τους τρελάναμε πάλι όλους χεχεχε,λίγο σταθερότητα θέλει η ομάδα,όχι νεκρά διαστήματα στην επίθεση κι όχι φοβίες. Καταχρώμαι τον χώρο του για άλλο θέμα άρθρου σου και ρωτάω,γιατί πραγματικά αναρωτιέμαι: όταν γίνει καλά ο ματ,ποιος ξένος μας θα μείνει εκτός α1?

Εικόνα DRAZA

Φίλε δεν ξέρω να σου απαντήσω. Υποθέσεις μπορώ να κάνω μόνο. Ο Όντομ;;(ρωτώ δεν ξέρω)

Γενικά πάντως με την επιστροφή του Λοτζέσκι ένα θέμα στην διαχείριση θα το έχουμε. Αλλά οκ πες είναι ευχάριστος πονοκέφαλος.

Θέλω να βγάλω και μπασκετικό αλλά προηγούνται ένα-δυο άλλα θεματάκια. Έχω αρρωστήσει κιόλας από εχθές το μεσημέρι και είμαι γάμησέ τα. Και όταν γύρισα από το γήπεδο ήμουν ακόμα χειρότερα.

Εικόνα thita

Καταρχάς περαστικά. Τον όντομ σκεφτόμουν κι εγώ αλλά εκτός του ότι φαίνεται να έχει σκορ πιο εύκολα από τον φράουλα,δεν είναι και κακός στην αμυνα,ενώ τον πήραμε λέει για διομιση χρόνια. Οψόμεθα.

Εικόνα DRAZA

Ευχαριστώ ρε φίλε. Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Άντε να περάσει γιατί με έχει γονατίσει. Δεν βλέπω μπροστά μου.

Εμένα αυτό που μου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η διάρκεια του συμβολαίου του Όντομ πάντως.

Εικόνα kostas alsoupoli

Καλημερα σε ολους...
Αυτα που συμβαινουν τις τελευταιες μερες ειναι αδιανοητα...
Για πολλοστη φορα η ομαδα μας βιωσε συνθηκες ζουγκλας σε ελληνικο γηπεδο και αντι για θυματα βγηκαμε και θυτες απο πανω..
Δεν θα γραψω τα πολυαναμενομενα οτι ετσι κρυβουν την ανυπαρξια τους σαν ομαδες και ψαχνουν αλλοθι για την αγωνιστικη τους αποτυχια αλλα θα αναφερθω σε ενα συναισθημα οργης που βιωνουμε ολοι τις τελευταιες μερες..
πλεον ειμαστε ολοι στα ''κοκκινα''με αυτα που γινονται και γραφονται και δεν θα αργησει η ωρα που καποιοι θα εχουν ασχημα ξεμπερδεματα..
Και αναφερομαι σε ολους , ειτε αυτοι ειναι υπουργοι ειτε δημοσιογραφοι ειτε κατι σαχλαμαρες παλαιμαχοι ''γλαστρες'' σε τηλεπαραθυρα..
Με τον Ολυμπιακο μουνοπανα δεν εχει τα αρχιδια να τα βαλει κανεις..
Και θα το βρειτε μπροστα σας γιατι οπως λεει και μια βυζαντινη φραση οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος...
Ειμαι γενικα της αποψης οτι σε πολιτισμενες χωρες ολα τα ζητηματα λυνονται με συνεση και συνενοηση και οτι η βια δεν οδηγει πουθενα..
Στην καινη διαθηκη επισης αναφερεται οτι οταν φας σκαμπιλι στο δεξι μαγουλο γυρνα και το αλλο,αλλα οταν σου χτυπησουν και το αριστερο νομιζω οτι εχεις το δικαιωμα να του γαμησεις την μανουλα...
Καποιοι εχουν εκλαβει την υπομονη μας σαν αδυναμια. θα εχουν ξεχασει βεβαια τι μπορει να κανει ο κοσμος του Ολυμπιακου οταν προκαλειτε..
Και κατι τελευταιο για να μην κουραζω,ημουν και εγω για χρονια αναγνωστης στο gazzeta...τωρα πια δεν τους δινω ουτε μισο κλικ...αυτη ειναι η τιμωρια τους, ουτε μισο κλικ στα μουνοπανα,αγνοηστε τους και δοξα τον θεο υπαρχουν ακομα ιστοσελιδες και δικες μας και καποιες ανεξαρτητες...

Εικόνα SAINARK

Mπραβο ρε μαγκα αδελφε!!Τα ειπες ολα με τον ποιο κοσμιο τροπο που γινεται.Ο δικος μου και καποιον αλλων ειναι ποιο τραχυς.Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.ΠΑΜΕ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ...!!!

Εικόνα DRAZA

Το έχουμε ξανακάνει άλλωστε ...τον έχουν νιώσει στο παρελθόν τον "εφιάλτη" στο πετσί τους.

Εικόνα DRAZA

Τα μεγάλα πνεύματα ...που μεγάλωσαν και στην ίδια γειτονιά φαίνεται πως συναντώνται. Περίμενε να δεις πώς κλείνει η επόμενη ανάρτηστή μου.

Εικόνα kostas alsoupoli

Γεια σου μεγαλε DRAZA...αναμενω να την διαβασω και κερναω και μπυριτσα αμα σε φερει ο δρομος στα πατρια εδαφη...

Εικόνα DRAZA

Πλέον με φέρνει πολύ συχνά οπότε μην ανησυχείς και θα τα φτιάξουμε όλα...

Εικόνα el trick

Την "αντικειμενικότητα" του γκαζέτα και άλλων ομοειδών "αντικειμενικών" σαιτ μπορεί ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΥΚΟΛΑ να την ελέγξει.
Απλά να γράψει ένα μικρό κειμενάκι με θέση ΥΠΕΡ του ΘΡΥΛΟΥ και εναντίον της επίσημης γραμμής του άρθρου του "αντικειμενικού σαιτ (φυσικά ούτε υβριστικό ούτε καν ειρωνικό) και απλά θα περιμένει μέχρι την αιωνιότητα για του το περάσουν. Αν μάλιστα διαμαρτυρηθεί εντόνως γιατί δεν του το περνούν τότε απλά θα φάει αποκλεισμό.
Μιλάμε η "αντικειμενικότητα' τρέχει από τα μπατζάκια τους.
Υ.Γ. Κάποια ΚΑΘΑΡΑ ΟΠΑΔΙΚΑ σαιτ προσκείμενα σε αντιπάλους του ΘΡΥΛΟΥ είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αντικειμενικά. Το γιατί;;;;; ΕΥΚΟΛΟ.
Τα οπαδικά σαιτ συνήθως τα διευθύνουν οπαδοί. Οι οπαδοί αυτοί συνήθως θέλουν το καλό της ομάδας τους (αν δεν είναι μισθοδοτούμενα όργανα που εύκολα επίσης διακρίνονται). Για το λόγο αυτό όταν βλέπουν κάτι στραβό στην ομάδα τους το επισημαίνουν ώστε να διορθωθεί. Εν αντιθέσει με τα "αντικειμενικά" σαιτ που συνήθως ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ το όποιο πρόβλημα ώστε τούτο να διαιωνίζεται και να έχουν οι "αντικειμενικοί" εύκολο έργο.

Εικόνα DRAZA

Συν ότι ο οπαδός έχει μεγαλύτερη συνέπεια και ξέρεις τι να περιμένεις να διαβάσεις ...και ξέρεις αυτό που γράφεται γιατί γράφεται. Ο "αντικειμενικός" το παίζει αντικειμενικός επειδή μια ζωή θα'ναι "όπου του τα δώσουν". Ο Οντόνι και η υπάλληλοί του δεν έγιναν παοκάρες ξαφνικά ...ούτε φιλοξένησε τους παοκάρες στην ιστοσελίδα του ο Ροδόλφος από αγάπη στην ΔΕΚΟ του Βορρά. ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ,

Εικόνα SAINARK

Ξυπνατε μαλακες νεογαβροι,βαθυστοχαστες!!Ξυπνατε ηλιθιοι!!Τα καταφεραν τελικα.διακοπη κυπελλου,διακοπη πρωταθληματος προσεχως και η τροικα αποφευγει να ερθει καραισκακι(μπαουγκ,βαζελα) και η τριτη πορνη να μην παιξει με μας αν τα καταφερνε στο τελικο με 30000 δικους μας μεσα και 11 προς 11.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ να μας κλεψουν το πορτοφολι και πολλοι απο εμας νομιζουν οτι πρεπει να παμε με το κερακι στο χερι λες και παμε στον εσπερινο.ΚΕΡΑΤΑΣ,ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!

Εικόνα DRAZA

Αυτό που ανέφερα και εγώ ο ίδιος όταν άκουσα το "διάταγμα" Κοντονή - το οποίο θα σχολιάσουμε βεβαίως αργότερα αναλυτικά - ήταν ότι "θα'χει γούστο τώρα να κάνουμε τελικό κυπέλλου με μαθητές και μαθήτριες και να το θεωρήσουμε και επιτυχία" και να πούμε "πάλι καλά ...από το να μην γινόταν καθόλου" την στιγμή που εμείς δεν φταίμε σε τίποτα...

Εικόνα Red Dragon

Εξαιρετικο αρθρο.Καιρος να καταπιαστουμε με ολους τους ¨αντικειμενικους¨ βοθροτοπους.
Μιλαμε τωρα για βοθρο που αριστερα και δεξια εχει μπανερ με την sportingbet και το εμβλημα της μπουγατσας.

Πλεον δεν μιλαμε για απλη προπαγανδα.Ειναι εξωφρενικο και ακρως αρρωστημενο αυτο που συμβαινει.
Μετα την διατησια του Γιαχου στον πρωτο γυρο ακολουθησε μια εξισου εμετικη διαιτησια κατα του Ολυμπιακου,σκοραραν το πρωτο τους γκολ με επιθετικο φαουλ,δεν εδωσε 2 τουλαχιστον καθαρες παραβασεις υπερ του Ολυμπιακου,το πεναλτι για το οποιο βρηκαν ¨εναυσμα¨ να στησουν αυτο που περιμεναν να στησουν ηταν καθαρο χερι,χαρισε 1-2 αποβολες και το κυριοτερο ΔΕΝ διακοπηκε το ματς οταν εκτοξευτηκε το ποτηρι οπου αυτοι σε μια τετοια περιπτωση στην εδρα μας θα ειχαν εξαφανιστει.
Δεν φτανει αυτο μπαινει μεσα η ομαδα και ενω γινονται ξανα αισχη ξαναβγαινουμε μιας και μας εκλιπαρουσαν στα αποδυτηρια.
Κανουμε το λαθος να βγει η ομαδα στον αγωνιστικο χωρο και με το που συμβαινει αυτο αποδεικνυουν γιατι η αντιληπτικη τους ικανοτητα δεν ειναι μεγαλυτερη απ τις μαλαματινες που εκτοξευαν.

Μετα λοιπον την ΚΑΡΥΔΑΤΗ αυτη νικη του Θρυλου μεσα εκει (η δευτερη την ιδια σεζον) βγαινει ενας πλυντηριας που καταζητειται ακομα στο Ροστοφ (διελυσε ολοκληρωτικα την συγκεκριμενη ομαδα) και αντι να ζητησει συγνωμη για ολες αυτες τις αθλιοτητες πυροδοτησε ακομα περισσοτερο το κλιμα θεωροντας κατα τον ιδιο οτι το σκηνικο αυτο ειναι αλλη μια ευκαιρια να στουπωσει με περισσοτερο σανο τα λοβοτομημενα στα οποια απευθυνεται.
Και ολα αυτα ενω στο ιδιο γηπεδο επι ¨προεδριας¨ του εχει δεχτει ο Μιραλας τασακι που παραλιγο να τυφλωθει σε κεκλεισμενων των θυρων,οργια στο ματς Κυπελλου προπερσι που περνουσαν φωτοβολιδες χιλιοστα πανω απο κεφαλια και ομως ΠΑΛΙ βγηκαμε να αγωνιστουμε,περσι σιδερα στο κεφαλι του Τσορι και αντι να ασχοληθουν με τα οσα εγιναν ειχαμε συντονισμενα ¨αρθρα¨ για το τι χαπι πηρε ο Τσορι.Ολα αυτα μονο τα τελευταια χρονια.

Και η αποκορυφωση ολων αυτων οταν και γινονται με οργανωμενο τροπο επεισοδια σε 2-3 συγκεκριμενα γηπεδα ηταν η αποφαση του φασιστομουτρου (με ανακοινωση σαν να συνεταξε το παρεακι των λαθρεμπορων) που ξεσπα σε οικεια του προσωπα να τιμωρηθει ο νοικοκυρης που προστατευει την εδρα του,που ο κοσμος του σηκωνει ασπιδα να την προφυλαξει και που αποκλειστικα επενδυει χρημα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.

Ποιος εχει το δικαιωμα να στερει απο τους αθλητες του Ολυμπιακου που παναξια κερδισαν με τον ιδρωτα τους μεσα στην ζουγκλα να διεκδικησουν ενα τροπαιο?Ποιος θα στερησει απο τον Καμπιασο για παραδειγμα να βαλει αλλο ενα τιτλο στο παλμαρε του?Ποιος?Το φασιστομουτρο?Ας εμμεινουν στην αποφαση αυτη και θα διαπιστωσουν ποσο γρηγορα και ευκολα θα επιστρεψουν σε εποχες του 2%.

Προσωπικα παντως θεωρω πολυ πολυ δυσκολο να μην διεξαχθει η διοργανωση.Απο την μια ο Ατρομητος βλεπει να του στερουν μια ευκαιρια να διεκδικησει εξοδο στην Ευρωπη (η μπουγατσα ελπιζει με ματαιωση να κερδισει Ευρωπαικο εισιτηριο δηλ μιλαμε για αδιανοητα πραγματα)και απο την αλλη υπαρχουν ισχυρες ρητρες με τηλεοπτικα κλπ συν οτι θα τους κυνηγησει η Επο.

Ας συνετιστουν οσο ειναι καιρος γιατι ο κοσμος κυριολεκτικα βραζει.Πληρωσαμε και για τον θεσμο του Κυπελλου και ο κοσμος απαιτει να δει την ομαδα του να διεκδικει ενα ακομα νταμπλ και αυτο θα γινει.

Εικόνα DRAZA

Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ αλλά και το "διάταγμα" Κοντονή θα έχουμε καινούργια ανάρτηση εννοείται. Απλά σκάνε εμβόλιμα ζητήματα σαν αυτό που δεν γίνεται να μην σταθούμε έστω λίγο.

Κατά τα λοιπά όλο το ζουμί θεωρώ ότι βρίσκεται εδώ:
Και η αποκορυφωση ολων αυτων οταν και γινονται με οργανωμενο τροπο επεισοδια σε 2-3 συγκεκριμενα γηπεδα ηταν η αποφαση του φασιστομουτρου (με ανακοινωση σαν να συνεταξε το παρεακι των λαθρεμπορων) που ξεσπα σε οικεια του προσωπα να τιμωρηθει ο νοικοκυρης που προστατευει την εδρα του,που ο κοσμος του σηκωνει ασπιδα να την προφυλαξει και που αποκλειστικα επενδυει χρημα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ;; ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ...ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ

ΔΕΝ ΕΞΙΣΩΣΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ...ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Πολύ διαφωτιστικό άρθρο. Όλοι στον αγώνα DRΑΖΑ...

Εικόνα DRAZA

Σας ευχαριστώ πολύ.

Έτσι ακριβώς είναι. Δεν γίνεται να μην είμαστε στον αγώνα.

Εικόνα vagio

Δεν ξέρω ποσό θα αντέξει ακόμα ο κόσμος μας. Είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε κάνει επεισόδια, αλλα ως ποτε..

Εικόνα DRAZA

Δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτή την απορία φίλε. Ο κόσμος βλέπει την ατιμωρησία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ , αισθάνεται όπως έγραψα και κερατάς και δαρμένος ...και δεν είναι εύκολο να τον ηρεμήσεις όταν του'χει γυρίσει το μάτι.

Εικόνα red apple

επίκαιρος όσο ποτέ.. Πολλά τα έζησα προσωπικά κείνη την περίοδο, ως εργαζόμενος στην σπορτάιμ

Εικόνα DRAZA

Συνεπώς επιβεβαιώνεις τους ανθρώπους στο ιστολόγιο της sportime που καταγγέλουν τις πρακτικές του σαλταδόρου Οντόνι.

Τελικά είναι πράγματι μικρός ο κόσμος και γνωριζόμαστε.

Εικόνα red apple

φυσικά, απολυθήκαμε όλοι με την ομάδα Χελάκη... Τότε μπήκε ο Γιώργος στο τριπάκι να ανοίξει την σπορντέι με τόσα όνειρα που τάκανε εφιάλτης

Εικόνα DRAZA

Aς ξαμολήσει λοιπόν ο Ροδόλφος τα λαγωνικά του να δούμε ...θα βρούνε για τους ανθρώπους διοικούν τον Ολυμπιακό κάτι επιλήψιμο ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ;; Κάτι με αυτά που κυκλοφορούν για τον Οντόνι που μας παριστάνει τον τιμητή...

Χρωστάει ο Ολυμπιακός στην Εφορία, στα ασφαλιστικά ταμεία ή σε κάποιο πιστωτικό ίδρυμα;; Έχει φεσώσει ο Ολυμπιακός άνθρωπο;; Αν τα'χει κάνει όλα αυτά, τότε ίσως να δικαιούνται να μιλάνε κάτι λαμόγια σαν τον Ροδόλφο γιατί τότε τουλάχιστον θα μπορούνε να λένε πως βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή. Εφόσον όμως δεν έχουν τίποτα εναντίον μας ας κάνουν μόκο. Δεν μπορεί να εγκαλεί η λινάτσα το μετάξι.

Εικόνα red apple

περιμένεις να απαντήσω; Δεν υπάρχουν θέματα για τον Ολυμπιακό, πλην τα γνωστά με τον Μαρινάκη. Για να καταλάβεις το τί γίνεται, μου είπε καθηγήτρια εκεί που εργάζομαι πως ξέρει οτι ο Μαρινάκης έχει σκοτώσει ανθρώπους!!! Έχει εξεταστική και δεν την έχω πετύχει, αλλά όπου νάναι την περιμένω να μου τα κελαηδήσει όλα, να γελάσει το χειλάκι μας

Εικόνα DRAZA

Αυτό θα'ναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Μας λέει πολύς κόσμος όταν κάνουμε αναρτήσεις σαν αυτές "γιατί ασχολείστε με αυτούς και τους δίνετε αξία".

Ξεκάθαρα όμως φαίνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που το κριτήριό τους του διαμορφώνουν ιστοσελίδες σαν τους βόθρους που βγάζουμε στην σέντρα. Και αυτοί οι άνθρωποι τελικά δεν είναι λίγοι ...ούτε είναι τόσο χαμηλής νοητικής/πνευματικής υποστάθμης όπως νομίζουν ορισμένοι.

Σε καθημερινούς, "σοβαρούς" ανθρώπους - γυναίκες και άντρες - διαμορφώνουν εικόνα για το ποδόσφαιρο και τον γαύρο ...οι λεκανατζούδες από τα τσοντοκάναλα και τα τσοντοράδια του Αλαφούζου ...και από τις ιστοσελίδες που συναλλάσσονται με τον Ρωσοπόντιο.

Εικόνα red apple

και δεν έχει σημασία το αν είναι υψηλότερης ή χαμηλότερης μορφωτικής κατάστασης...Όλοι κουτσοί-στραβοί τόχουν και καμάρι να λένε το μακρύ και το κοντό τους για τον Μαρινάκη... Ρε σε τί εποχές αξιωθήκαμε να ζούμε...

Εικόνα DRAZA

Και καπάκι ακούς "μα το είπε ο Θωμαϊδης" και θες να φουντάρεις να πας άκλαφτος!

Εικόνα red apple

ναι εκεί τερματίζει το γκάζι...Αυτοί όλοι είναι πολίτες με δικαίωμα ψόφου!

Εικόνα DRAZA

Για αυτό και πρέπει να σηκώνουμε θέματα που θα σεντράρουμε τους "αντικειμενικούς" μπας και πάρει ο κόσμος το μήνυμα. Λέει ο άλλος "ποιος ασχολείται με αυτούς;" ΚΙ ΟΜΩΣ - ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥ.