ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ...ΜΕΓΑΛΟΙ; ΑΣ ΚΑΓΧΑΣΩ!



O Kοντονής προτίθεται, λέει, να συναντηθεί πρωινιάτικο με τους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, πριν εκείνοι συμμετάσχουν στη σύνοδο κορυφής της σούπερ λίγδας, το απόγευμα.

Τέσσερις μεγάλοι, WHO? O Σαββίδης που θα έπρεπε να διευθύνει διαλυτήρια ομάδων στο Αστραχάν; Ο Μελισσανίδης που θα έπρεπε να κάνει παρέα με τον Άκη στον Κορυδαλλό, ή ο Αλαφούζος που μαθαίνει στα γεράματα το πώς γίνεσαι τσάμπα Ράμπο των γηπέδων;

Ένας είναι ο μεγάλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Μαρινάκης με τον Ολυμπιακό μας! Ο μόνος λεφτάς με καρδιά και φιλότιμο. Με αυτόν θα έπρεπε να συνομιλεί ο "δεν με ήξερε ο θυρωρός μου", Κοντονής. Αν ήταν σοβαρό στέλεχος σοβαρής κυβέρνησης θα έπρεπε να συνδιαλέγεται με το μόνο σοβαρό επενδυτή στο χώρο του αθλητισμού και ύστερα να ενημερώνει τα λιμά για το τί συναποφάσισαν. Αντ' αυτού τον αντιμετωπίζει ασόβαρα, επιδερμικά και εν κατακλείδι, προκλητικά. Κάθε του απόφαση ή υποψία πρόθεσης στρέφεται εναντίον του Ολυμπιακού που σαν άλλος Άτλας βαστά στους ώμους του το θόλο του θολού ποδοσφαιρικού τοπίου στην Ελλάδα. 

Γύρω από τον Κοντονή έχει δημιουργηθεί ένας αντιολυμπιακός ιστός από γεννήματα βοθρολυμάτων της δημοσιογραφίας που δρουν ως συντεταγμένος στρατός κατοχής της "ενημέρωσης". Ο ένας ζητά το 50-50 (ούτε στο πιο προηγμένο πρωτάθλημα στο Σύμπαν, δεν υπάρχει αυτό), ο άλλος να διακοπεί και το πρωτάθλημα, επειδή δεν υπάρχει το 50-50 (μεταφέροντας τάχα, τη βούληση των υγιών φιλάθλων...)

Ο συρφετός της συμμαχίας των απρόθυμων να επενδύσουν στις ομάδες τους αγνοεί, για λόγους ιδιοτέλειας, τους βασικούς κανόνες της λογικής των πραγμάτων. Υπ΄αυτή την έννοια δεν είναι παράλογο -για εκείνους- που την Κυριακή αγωνίστηκε παρουσία οπαδών της, η ομάδα που τάχει κάνει, χρόνια τώρα, λαμπόγυαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και για τα βοθρολύματα της δημοσιογραφίας δεν είναι καθόλου παράλογο που το τσεκούρι της δικαιοσύνης παραμένει παρά πόδα για τους φύσει και θέσει υποκινητές των διαλυτικών για το ποδόσφαιρο, επεισοδίων.

Απλά περιμένουν μήπως γλυστρήσει ο ουρανός και πέσει στο κεφάλι του Γαύρου και ξεμπερδέψουν μια και καλή μαζί του. Άλλωστε σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ έδειξε να απολαμβάνει την απουσία ειδήσεων για τον Ολυμπιακό, την Κυριακή. Μεσ΄ στην τρελή χαρά ήσαν όλοι τους. Για μένα αυτό αποτελεί την πιο καραμπινάτη απόδειξη των πραγματικών προθέσεων όσων υποκινούν και υποδαυλίζουν αυτή την κατάσταση. Να απαλλαγούν οριστικά από τη σκιά του Ολυμπιακού.  
   
Οι τέσσερις μεγάλοι, τρομάρα σας... Ο Χιούι, ο Λιούι και ο Ντιούι του ποδοσφαίρου ήταν, είναι και θα μείνουν εσαεί, κομπάρσοι χαρακτήρες καρτούν! Πρωταγωνιστής θα είναι για πάντα, ο Ντόναλντ!   

Αποτέλεσμα εικόνας για συνάντηση ισχυρών ελληνικού ποδοσφαίρου photos Αποτέλεσμα εικόνας για τα τρία ανήψια του Ντόναλντ photos

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Antreas7

Βάσει τίτλων έπρεπε να κληθούν ο Θρύλος, ο ποα, η κούλα και ο Άρης. Μεγάλη ομάδα με 2 τίτλους ΔΕΝ είσαι, Ιβάν...

Εικόνα REDNYC

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑ. ΦΩΝΕΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΠΟ, Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΤΛ... ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΤΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ (ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΟΧΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, ΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ? ΔΟΥΛΟΙ, ΦΙΛΙΠΙΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ....)

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ GOOD FAITH ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ DEAL. ΟΤΑΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Εικόνα REDNYC

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΔΑΜ. ΚΟΙΤΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΠΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΟΒΑΡΟΙ. ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΤΗΣ ΚΕΔ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΦΩΝΕΣ ΚΤΛ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑ DEAL ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ GOOD FAITH ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ.

Εικόνα red apple

Συνεννόηση με συνωμότες ΔΕΝ γίνεται. Ιστορικά! Μιλάς μόνο με καλόπιστους. Που άμα ήταν καλόπιστοι δεν θα χρειαζόταν, δηλαδή, να συζητήσεις τίποτα. Θα γνώριζαν ποιό είναι το παιχνίδι και ο καθένας θα προσπαθούσε να το παίξει ισότιμα, με μέτρο τις δικές του δυνάμεις.
Εδώ έχει γίνει το αδιανόητο, σε παγκόσμιο επίπεδο και για τα παγκόσμια χρονικά.

Συνασπίζονται, τάχα, οι τρεις ανταγωνιστές-που λέει ο λόγος- για να διαλύσουν τον τέταρτο.

Σαν να συμμαχούν η Βαλένθια, η Σεβίλλη και η Ατλέτικο Μαδρίτης για να ρίξουν το κατεστημένο της Μπάρτσα και της Ρεάλ.

Σαν να συμμαχούν η Χιουντάι, η Βόλβο και η Κράισλερ για να διαλύσουν την Βολκσβάγκεν!

Το αντίθετο συμβαίνει. Οι ΕΠΤΑ αδελφές, οι πετρελαιαικές εταιρείες
συμμαχούν για να προασπίσουν τα συμφέροντά τους. Όλες κερδίζουν από το καρτέλ που συνέπηξαν.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Κι όμως σε αυτή την πουτάνα τη χώρα όχι μόνο συμβαίνουν, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που τα δικαιολογούν

Εικόνα Aprosarmostos17

Φανταστείτε αυτό το σενάριο:
Ολυμπιακός-Άντερλεχτ-1-0 και βρισκόμαστε στα πρώτα λεπτά της παράτασης. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μποτία ετοιμάζεται να σκοράρει και ο βέλγος αμυντικός το τραβάει από την μπλούζα και τον ανατρέπει. Αντί για πέναλτι και αποβολή, ο διαιτητής δείχνει παίζετε.
Ο Μποτία πάει στον πέμπτο βοηθό, τον βρίζει και τον φτύνει. Ο διαιτητής τον αποβάλλει.
Η οργή ξεχυλίζει, οι οπαδοί με πρώτη τη Θύρα 7 εισβάλλουν στο γήπεδο, κυνηγούν τους αντιπάλους παίκτες και τους διαιτητές, μπουκάλια εκτοξεύονται και αρχίζουν συγκρούσεις με την αστυνομία, φωτιές ανάβουν στις κερκίδες και τα επεισόδια διαχέονται στους γύρω δρόμους.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βγαίνει στα κανάλια και κάνει δηλώσεις κατά των διαιτητών και καταδικάζει τη σάπια ΟΥΕΦΑ που πολεμά τον ευρωπαϊκό νότο, απαιτεί Έλληνα πρόεδρο στην ΟΥΕΦΑ και Έλληνα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Λέει ότι δεν ξανακατεβαίνει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ειρωνεύεται τον πρόεδρο της Άντερλεχτ και δικαιολογεί την αντίδραση των οπαδών και του Μποτία.
Το Συμβούλιο της Ευρώπης συζητά την υπόθεση και μετά από πρόταση του Επιτρόπου Πολιτισμού και Αθλητισμού, καταργείται ο θεσμός του Europa League για φέτος και κάνει δηλώσεις ότι αν γίνει το παραμικρό θα καταργήσει και το Champions League. Ζητά να παραιτηθεί το ΔΣ της ΟΥΕΦΑ (!!!) και να κανονίσουν οι πρόεδροι των ομάδων (!!!) να βάλουν κάποιον δικό τους, κοινής αποδοχής. Εντωμεταξύ, με απόφαση του Επιτρόπου, ο αγώνας της Άντερλέχτ με την Μουσκρόν Περουβέλτζ για το βελγικό πρωτάθλημα αναβάλλεται (!!!) γιατί ανέκαθεν υπήρχε μια αντιπάθεια μεταξύ των δύο.

Πως σας φαίνεται σαν σενάριο; Απίθανο ε; Όσο απίθανος είναι και ο υπουργός που μας κατσικώθηκε στο σβέρκο και παίζει με την ψυχική μας υγεία.

Εικόνα red apple

σε βρίσκω αδιάβαστο... Ο αγώνας Άντερλεχτ -Μουσκρόν δεν αναβάλλεται λόγω αντιπάθειας μεταξύ τους, αλλά επειδή το Μουσκρόν είναι η σφηκοφωλιά των οπαδών της Μέχελεν που είναι θανάσιμοι αντίπαλοι των Μωβ με την αστυνομία να μην εγγυάται την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης επειδή το ...bulk των δυνάμεών της έχει αναπτυχεί στη συνοικία των μουσουλμάνων στις Βρυξέλες...

Άιντε εγώ θα στα λέω;

αχααα χααα

Εικόνα Pr0pheT7

Φίλε, άσε με σε παρακαλώ να το κλέψω!!!!!