ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ o λαγός



γενική παραδοχή:

Ο ΛΑΓΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ!

 
ε ρε γλέντια! (http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ateleiwto-gledi-sta-apodutiria...)

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Η πιο μεστή και ολοκληρωμένη ανάλυση του ντέρμπι. Χαχαχα. Έγραψες.

Εικόνα nichio 1971

Καλή Σαρακοστή σε όλους,
Μεγάλοι νικητές εχθές :
1. Κόσμος, πόσοι άραγε μείνανε με την όρεξη να πέσει εστω και 1 αντικείμενο. Τελικά έπεσαν 3...
2. Σίλβα, ίσως πρώτη φορά φέτος γύρισε παιχνίδι που μπήκε τελείως στραβά. ΜΠΡΑΒΟ.
3. Πρόεδρος, που τόσα και τόσα ακούει απο παντού (μέχρι και απο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ λαθρέμπορες).
Μεγάλοι χαμένοι :
1. Υφυπουργός; αθλητισμού; Φανταστείτε τη φάτσα του χθες βράδυ μετά τη λήξη...
2. Πρόεδρος λαγών, Με την ανακοίνωση που έβγαλε μετά, έδειξε σε ΟΛΟΥΣ ότι το βαρέλι ΔΕΝ έχει πάτο...
Καλή συνέχεια σε όλους

Εικόνα Red Dragon

Πολυ σωστος.
Μια επισημανση μονο.Ανατροπη καναμε και στο ματς του Κυπελλου κοντρα στην μπουγατσα.

Εικόνα nichio 1971

Κατι ακόμα που ξέχασα, τι γίνεται με αυτή τη ρημάδα τη "δυσφήμιση αθλήματος", έχει καταργηθεί?
Τι είπε πάλι αυτός ο Ουρουγουανός ΚΟΠΡΟΣ που μας έφερε εδω η ΚΟΥΛΑ?
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/poget-sti-Sun-eprepe-na-stamat...
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ σε αυτή τη ρημαδοχώρα να ασχολείται σοβαρά με το άθλημα?
Κρίμα για όλους...

Εικόνα red apple

ετοιμάζω θέμα γι αυτό

Εικόνα apostolos gaganis

ΕΙΔΙΚΑ για χτες, θα τα΄θελα μαύρα αυτά... Μεγάααλη διαφορά...

Εικόνα Spiros Legend

΄Έστω και στο τέλος υπήρξε Ποδοσφαιρική Δίκη αλά Πειραιώτικα! Έτσι σας στήνει ο Ολυμπιακός ξεφτιλισμένη κωλόφαρα! Έσκασα που δεν βάλαμε και 4ο, είχαμε την ευκαιρία να μοιράσουμε ακόμα περισσότερο πόνο... Με το που τελείωσε ο αγώνας όλα τα sites δεν είχαν να πουν τίποτα για την διαιτησία, παρά για την δύσκολη φάση του ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΥ γκολ Καμπιάσο, ακόμα και τα πιο σάπια έλεγαν για Θρυλική νίκη και κατάρρευση παο, όσο νυχτώνει κι η ΛΟΥΤΣΑ μεγαλώνει, έχουν ανακαλύψει σφαγή με καμιά 15αριά φάσεις από την πλούσια φαντασία τους, έχουν βάλει όλα τα τσουτσέκια να προπαγανδίζουν και το κάθε ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ παίχτη τους να λέει ό,τι του κατεβαίνει...Όλα τα φάουλ που μας έδωσε ήταν ΜΑΡΣ και δεν μας έδωσε και 4-5 ακόμα, χαρίστηκε 10 φορές στο Γίδι που τώρα είναι Ταύλα, που τραβούσε φανέλες μέσα στην περιοχή του παο και μετά παρίστανε και το θύμα... ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ, όπως αποδείχτηκε αυτοί είχαν εντολές, ακόμα και να μην γίνει το παραμικρό, να δημιουργήσουν επεισόδιο από μόνοι τους!!! Έβρισε, λέει, κάποιος τη μάνα του Λέτο (απλά ανέφερε το επάγγελμα της, όποιος το έκανε!), και πετάχτηκε όλη η αποστολή να κάνει καραγκιοζιλίκια στην φυσούνα για να υπάρχει υλικό για προπαγάνδα! ΜΑ ΤΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΦΟΡΜΗ? Πρώτη φορά ακούσανε βρισιά σε γήπεδο! Προκαλέσανε όσο περισσότερο μπορούσαν με εμπρηστικές ανακοινώσεις και ποσταρίσματα για ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ή ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ, ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ! Αλλά πήραν τα 3 μας! Και κανένας ΑΡΔόπουστας σε κανένα κανάλι,site,ραδιόφωνο ΔΕΝ ΞΕΜΟΥΓΚΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ό,ΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΕΖΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΣ! Το μόνο ΑΚΥΡΟ ΓΚΟΛ είναι αυτού του πούστη, που του έχουν χαρίσει ίσα με 10 αποβολές ΚΑΙ φέτος... Και Σάββας Θεοδωρίραρος, για να τρέχουν στα επείγοντα των νοσοκομείων οι αντιολυμπιακοί, κάθε λέξη και μια βούρτσα στον πάτο τους! Μιλάμε για ΓΙΓΑΝΤΑ Ολυμπιακοφροσύνης, τους γλεντάει όλους αλύπητα. Τσίπρα, Κοντονή και λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς του πράσινου μπουρδέλου, ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΡΔΟΓΡΑΦΟΙ που γράφατε για Κρόνους και για Νέμεση, και άλλα βαθυστόχαστα, βάλτε το πληκτρολόγιο στον πάτο, WE RULE THIS LAND! Y.Γ. Βγήκε και η Κωστούλα του Παναιτωλικού, μετά το ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ-ΦΙΛΙΚΟ που ακόμα και ο Χρήστος Δημόπουλος το είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ στην ΕΡΤ, ό,τι ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ (Εισαγγελέας ακούει τις καταγγελίες;), να μιλήσει ό,τι σιχάθηκε και τέτοια. Και γιατί μωρή πόρνη δεν τσακίζεσαι να πας να αρμέγεις κατσίκες στο χωριό σου αντί να μας τα κάνεις τσουρέκια, γαμώ την εξυγίανσή σας μέσα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ... Η μεγαλύτερη Θεία Δίκη σας, για να ψοφήσετε εντελώς, θα είναι Μπάρτσα Πρωταθλήτρια Ευρώπης-Ντόρτμουντ Κυπελλούχος(μας το χρωστάει η γερμανίδα πόρνη) και ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ! Να σας δω τι θα γράφετε μετά ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!

Εικόνα fasteddie

Περιμενουμε αρθρο του Τσαουση για το ποσο...ντροπιαστηκε απο τη σημερινη ΨΩΛΗ.

Εικόνα Spiros Legend

Χα,χα καλό αδερφέ! Καλά που μας θύμησες και τις ντροπιασμένες, είναι τόσα πολλά τα αποβράσματα και οι ξεφτιλισμένες, που όλο και κάποιο νούμερο θα ξεχάσουμε...

Εικόνα fasteddie

Οτι και να εγινε φετος η χρονια εκλεισε με γλυκο τροπο για εμας.Επιτελους μετα απο αρκετα χρονια κερδισαμε τη βαζελα καθαρα και εμφατικα,οπως ακριβως γουσταρει ο κοσμος.Τεχνικες αναλυσεις κτλ αυριο,τωρα εχει πανηγυρια!!!

Εικόνα tasos

Πάει ,κάψαμε καί φέτος τό πράσινο καρνάβαλο.

Εικόνα aris belem

Ρε στρακιαπού (που λέει και ο Άκης)! Ρε τανεσπού!!! Μαγκιές στον Ναό ρε κοτούλες; Κοτ κοτ και πέσε κάτω;; Και το πουστράκι ο Τάγαρίδης, να κάνει μαγκιές και ζοριλίκια; Να εξοργίσει παίκτες και κόσμο για τσάμπα molto στο Κορωπί; Πάρτα απ τον Ιντέγε, υπόλοιπο καπότας, μπούκωσε τώρα και βγάλε τον σκασμό άπαξ δια παντός! Όπου σε βρούμε εσένα και την εκλεκτή φάρα σου, στα τέσσερα θα σ έχουμε! Τέλος ο πράσινος καρνάβαλος, τέλος το παραμύθι Κοντονή, τελειώσατε τσουτσέκια, ο Θρύλος ΟΠΟΥ σας βρίσκει, θα σας υπογράφει! Σκούξτε τώρα ρουφιάνοι, σκούξε Μπουρούχα της διαιτησίας, πόνο θέλατε, πόνο θα έχετε!
Συγχαρητήρια στον κόσμο μας, απέδειξε τα τεράστια καρύδια του, απέδειξε πόσο ψηλά είναι ο Θρύλος και πόσο στον βόθρο ΟΛΟΙ οι άλλοι! Θρύλε είσαι καύλα!

Εικόνα fasteddie

Ετσι μπραβο,ετσι πρεπει να απανταμε για να βουλωνουμε τα στοματακια.Με ψωλες στο γηπεδο.Ενα γηπεδο-στολιδι που δεν πεφτει ουτε καρφιτσα,μια εδρα που δεν προκειται να δουν ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ γιαυτο τρελαινονται.Ουτε ψευτοτσαμπουκαδες (δεν τσιμπησαν οι παιχτες μας ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και αυτο ειναι εργο Σιλβα),ουτε γουρλωμενα ματια και συνεχεις διαμαρτυριες (ονοματα δε λεμε...),ουτε υπεροψια,ουτε σορολοπ,ουτε αντιαθλητικα μαρκαρισματα ουτε τπτ.Μονο αγωνιστικη-καθαρη-εμφατικη ΠΟΥΤΣΑ.
Το σημερινο θα κανουν να το χωνεψουν ΧΡΟΝΙΑ.

Εικόνα spyros_pm

ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Εικόνα RED HELL

Θυρα 23 σημερα χαμος.Θα εχει κλεισει η φωνη μαλλον αυριο..Με το μπηκαν τα εξτρεμ αποκατασταθηκε η ταξη.Μπραβο και στον κοσμο που δεν εγιναν εκτροπα.
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ

Εικόνα REDNYC

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΖΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΤΟ ΑΡΠΑΞΑΝΕ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΑΝ Ο ΣΙΛΒΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ (ΠΑΡΝΤΟ ΜΕ ΠΟΥΛΙΔΟ Η ΕΡΝΑΝΙ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΣΟΡΙ - ΦΟΡΤΟΥΝΗ, Η ΖΕΛΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΑ .... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ....

ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑ / ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ / ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ / ΓΚΟΜΕΝΕ ΤΗΣ ΤΖΕΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥΙΤΙ..... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ - ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ.... ΓΑΜΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΧΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ...

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ!!!