Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός



Την Πέμπτη θα συναντηθούν στο γραφείο του υφυπουργού οι Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης. Τα θέματα των συζητήσεων είναι ήδη γνωστά κι εγώ ρεπόρτερ δεν είμαι, οπότε δεν θα τα αναλύσω, ούτε θα αποκαλύψω κάτι νέο. Εικασίες θα κάνω με βάση αυτό που διαβλέπω από όλες τις πλευρές.

Η πλευρά της Α.Ε.Κ και του Π.Α.Ο.Κ, όπως και οι ΑΡΔομουμουέδες που τους ακολουθούν, αντιμετωπίζουν την συνάντηση ως ζωτικής σημασίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την επιβίωσή τους. Όπως ακριβώς αντιμετώπισαν και την άτυπη σύσκεψη της σούπερ λίγκας προ δύο εβδομάδων. Το ότι παρεβρέθησαν εκεί για πρώτη φορά και ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης, δείχνει του λόγου το αληθές. Οι δυο τους, λοιπόν, έχουν μία σύμπλευση όσον αφορά μείζονα θέματα του ποδοσφαίρου. Και θα παρουσιαστούν, λέει, ενωμένοι απέναντι στον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός απέχει από την συζήτηση για λόγους που κοινοποίησε μέσω ανακοίνωσης και θα αναλυθούν παρακάτω. Για ‘μένα, ο Αλαφούζος έχει χεστεί. Χέζεται και μόνο στο άκουσμα ή την σκέψη ότι θα βρεθεί ενώπιος ενωπίω με τον Βαγγέλα. Με επιχειρήματα του κώλου, με παρουσιαστικό κακομαθημένου δεκαπεντάχρονου, με φωνή Ματίνας από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», ξέρει ότι θα γίνει ρόμπα. Προτίμησε να απέχει η κότα. Έτσι ακριβώς όπως το λέω. Γιατί ο Βαγγέλας θα τον ξέσκιζε.

Ο Κοντονής, είναι φανερό ότι, επιδιώκει έστω μία παράκληση από τους αρμόδιους αθλητικούς φορείς (ήτοι την Ε.Π.Ο), έτσι ώστε να συνεχίσει το θεσμό του κυπέλλου. Η απάντηση προς τη ΦΙΦΑ ήταν ξεκάθαρη. Η συνέχιση του κυπέλλου θα τίθονταν εκ νέου στο τραπέζι από την πλευρά της πολιτείας, εφόσον η Ε.Π.Ο καλούσε τον Κοντονή να άρει την απόφασή του. Το έχει δηλώσει και σε πολλές του συνεντεύξεις ο υφυπουργός. Τι θέλει δηλαδή στην ουσία; Παρακάλια. Και για να απαλύνει τον πληγωμένο του εγωισμό, και για να ωραιοποιήσει το ήδη μολυσμένο του προφίλ στα Μ.Μ.Ε και στους ψηφοφόρους του. Η Ε.Π.Ο ήξερε πως το να συζητήσει με τον Κοντονή, ως προς την παρεμβατικότητά του –την οποία έχει θίξει πολλάκις και έχει βαρεθεί με την κατάσταση-, θα είναι σαν να παίζει το παιχνίδι του Κοντονή, μένοντας χαμένη σε εντυπώσεις και ουσία. Η παρεμβατικότητα δεν συζητιέται επ αόριστον. Ούτε κερδίζεται με παρακάλια η μάχη απέναντι στη συνεχή παρεμβατικότητα του υφυπουργού και της πολιτείας. Κάποια στιγμή το λόγο αποκτά η δικαιοσύνη. Αυτόν τον δρόμο επέλεξε η Ε.Π.Ο, έχοντας βαρεθεί τα τερτίπια του Κοντονή, υπό την ανοχή του Τσίπρα και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γι’ αυτό και ο Κοντονής θίχτηκε και κάνει σαν μωρό παιδί, παίζοντας παιχνίδια εις βάρος του Ολυμπιακού, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου και εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο θέτει προ της ευρωπαϊκής εξόδου. Επίσης, ο Κοντονής, βλέποντας το αναπόφευκτο εις βάρος του να έρχεται, και μην αντέχοντας την πίεση να πάρει στις πλάτες του μία απόφαση ανάλογου βεληνεκούς με αυτή της Θάτσερ, θέλει να συνεχιστεί το κύπελλο. Και ψάχνει να βρει τρόπο ώστε να μην το κάνει ξεφτιλίζοντας τον εαυτό του. Δεν θέλει να τον λένε κωλοτούμπα ή ρίψασπη. Θέλει, έτσι, να έχει συμμάχους. Ή, για να το πω καλύτερα, να βρει πατήματα ώστε να συνεχίσει το κύπελλο. Το απαραίτητο πάτημα είναι η ομόνοια όλων των παραγόντων. Ή τουλάχιστον η διαφαινόμενη ομόνοια. Γι’ αυτό κάλεσε τους τέσσερις μεγάλους παράγοντες του ποδοσφαίρου. Για να φανεί ότι μέσα από αυτήν την σύσκεψη κατάφερε να το πετύχει για το καλό του ποδοσφαίρου. Και μετά να βγει και μάγκας ότι να «κατάφερα να τους μονιάσω, το κύπελλο μπορεί να συνεχιστεί».

Ο Ολυμπιακός, θαρρώ πως, γνωρίζει πολύ καλά τα όσα περιέγραψα παραπάνω για τον Κοντονή. Θα πάει, λοιπόν, με γνώμονα την συνέχιση του κυπέλλου. Σ’ αυτό το πλαίσιο, δε θα επιδιώξει εντάσεις. Όπως ανάλαβε και πέτυχε να διοργανώσει ένα αιώνιο ντέρμπι μέσα σε συνθήκες champions league, όπως έθιξε με κόσμιο τρόπο τον αποτροπιασμό του για την απόφαση Κοντονή να ματαιώσει το κύπελλο, όπως τηρεί στάση αναμονής και διακριτικής πίεσης τόσες μέρες. Νομίζω ότι το πάει πολύ καλά η διοίκηση. Χωρίς πόλωση, καθώς θα οδηγήσει στα αντίθετα αποτελέσματα. Όσον αφορά την αυριανή στάση στη σύσκεψη, δεν νομίζω ότι θα είναι αμυντική. Επιχειρήματα χρειάζονται. Και δεν μας λείπουν. Ας μην προτρέχουμε να καταδικάσουμε τη διοίκηση για αδράνεια. Ο στόχος μας να επιτευχθεί.

Πάμε τώρα στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Ας τη δούμε κομμάτι κομμάτι, προσπαθώντας να απαντήσουμε.

«Το τελευταίο διάστημα προέκυψαν πολλά δημοσιεύματα και ρεπορτάζ σχετικά με την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην μετάσχει στην αυριανή συνάντηση υπό τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Προκειμένου να λάβει μέρος στη συνάντηση, ο Παναθηναϊκός ήθελε να εξασφαλίσει από τους μετέχοντες το μίνιμουμ συναίνεσης για την επίλυση των πλέον βασικών θεμάτων που αποτελούν τη μάστιγα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Παναθηναϊκός απαιτεί την απόλυτη διαφάνεια στους θεσμούς του ποδοσφαίρου και έχει γνωστοποιήσει στους αρμόδιους φορείς τις προτάσεις του για την αναβάθμιση του αθλήματος. Αυτές οι προτάσεις αποτελούσαν και τα προαπαιτούμενα για τη θετική ανταπόκριση του Γιάννη Αλαφούζου στην πρόσκληση του Υφυπουργού.

Απάντηση: Εν αρχή, μας πληροφορεί η ανακοίνωση ότι για να πάει ο Αλαφούζος στη συνάντηση, ήθελε τη διαβεβαίωση πως ό,τι και να γίνει στη συνάντηση, όποια άλλα μέτρα κι αν αποφασισθούν, τα τρία κάτωθι ζητούμενα έπρεπε να γίνουν αποδεκτά άνευ συζητήσεως. Εκτός του ότι είναι άτοπο και άκυρο να ζητάει από τον υφυπουργό να αλλάξει τη διαιτησία, την Ε.Π.Ο ή τη σούπερ λίγκα, για να κάτσει μαζί του στο τραπέζι, ξέρει ότι είναι και ανέφικτο. Είναι σαν να λέω εγώ ότι για να αθρογραφώ στο site θέλω πρώτα να μου εγγυηθεί ο Ολυμπιακός ότι θα κατακτήσει το μουντιάλ. Και, όπως βλέπετε, δεν αναφέρει η ανακοίνωση ότι ο Αλαφούζος δεν θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μαρινάκη, όπως έλεγαν τόσες μέρες τα παπαγαλάκια του. Βεβαίως, τα παπαγαλάκια δεν διευκρίνιζαν το λόγο που ο Αλαφούζος δεν ήθελε να βρεθεί τετ α τετ με τον Μαρινάκη....

Τι είχε προταθεί από την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός:
- Διαιτησία: Πενταμελής ΚΕΔ με ετήσια θητεία, με τη σύνθεσή της να έχει τελείως διαφορετική διάρθρωση και δικλείδες ασφαλείας για την αποφυγή υπόγειων διαδρομών, τόσο με συμμετοχή μέλους της SuperLeague όσο και τη θέσπιση θέσης ελεγκτή διαιτησίας με έμπειρο αλλοδαπό πρώην διεθνή διαιτητή. Αυτονόητα ουδείς διαιτητής με δικαστικές εκκρεμότητες θα περιέχεται στις λίστες της ΚΕΔ.

Απάντηση: Οι επικεφαλής της Κ.Ε.Δ, κατ’ αρχάς, έχουν αλλάξει πολλάκις. Δεν είναι σαν το μπάσκετ. Έχουν περάσει τόσοι και τόσοι. Κανένας, μα κανένας δεν έκανε στον Π.Α.Ο; Ούτε ο Βασσάρας, για παράδειγμα; Ο Χιου Ντάλας δεν είναι ένας έμπειρος πρώην διεθνής αλλοδαπός διαιτητής; Δεν πληροί τις προϋποθέσεις; Όχι, γιατί, διαβάζοντάς το, νόμιζα ότι τον φωτογράφιζε... Γιατί τον Χιου Ντάλας τον περνούσε γενεές δεκατέσσερις η ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Πόσο θα συντηρείται αυτή η ατέρμονη και ανούσια παράθεση προτάσεων, που αφορούν αποφάσεις οι οποίες έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν; Είναι ή δεν είναι η απόδειξη ότι η δικαιολογία και η γκρίνια υπάρχουν για τα πάντα;

- ΕΠΟ: Ξεκαθάρισμα της διοικητικής πυραμίδας της ΕΠΟ, με βασικό άξονα τη συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο ατόμων χωρίς εμπλοκή σε δικαστικές υποθέσεις και έρευνες για συμμετοχή τους σε εγκληματικές οργανώσεις και υπόγεια συστήματα αδιαφάνειας. Συν τοις άλλοις πλήρης έλεγχος και απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά της ομοσπονδίας. Όλα αυτά άλλωστε είναι προαπαιτούμενα και από την UEFA, η οποία ανησυχεί για στοιχηματικές εμπλοκές και προς τούτο ζητεί απόλυτη διαφάνεια στα διοικητικά του ποδοσφαίρου.

Απάντηση: Όπως και για την Κ.Ε.Δ, έτσι και για την Ε.Π.Ο, ζητά να πάυουν από μέλη άτομα που εμπλέκονται σε δικαστικές περιπέτειες. Αυτό έχουμε δει ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως έχουν θεσπιστεί από τον Ο.Η.Ε. Και ξέρετε γιατί είναι ανθρώπινο δικαίωμα ο κατηγορούμενος να αντιμετωπίζεται ως αθώος μέχρι να καταδικαστεί; Για να προστατεύεται, ακριβώς, από κάτι τέτοιους τενεκέδες όπως οι βαζέλες. Μόνο στην Ελλάδα του ΣΚΑΪ και του SDNA έχει επικρατήσει η κοινή αίσθηση ότι ο κατηγορούμενος είναι ήδη ένοχος επειδή... είναι κατηγορούμενος. Αυτά είναι ανήκουστα. Εν ολίγοις, για να μην σας κουράζω, ο βάζελος ζητά από τον Κοντονή να καταπατήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα, ώστε να αποβληθεί από το ποδόσφαιρο ο Μαρινάκης, σε περίπτωση που κάποιος επίορκος εισαγγελέας τον θεσπίσει κατηγορούμενο για κάποια στημένη υπόθεση. Έτσι απλά. Το ίδιο ισχύει και για όποιον παράγοντα δεν θα γουστάρει ο Αλαφούζος. Όσον αφορά τα οικονομικά των Ομοσπονδιών, ας κοιτάξουν και προς το μπάσκετ λίγο.

- SuperLeague: Τεχνοκράτης πρόεδρος και εξαμελής επιτροπή που θα «τρέχει» την καθημερινότητα της SuperLeague. Ασφαλώς δεν νοείται παρουσία στο προεδρείο ανθρώπων με εμπλοκή σε δικαστικές υποθέσεις.

Απάντηση: Πάλι ζητάνε την αποπομπή ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις... Εγώ διερωτάμαι κάτι άλλο. Τι αρμοδιότητες έχει ο πρόεδρος της σούπερ λίγκας, που παρεμποδίζουν τα όνειρα της μπανάθας; Έχει λόγο στη διαιτησία; Έχει λόγο στην πολιτεία; Ή μήπως ο ρόλος του περιορίζεται σε στενό πλαίσιο, όπως οι χορηγίες, τα τηλεοπτικά, η προεδρεία των συνελεύσεων κ.λπ.; Γιατί τέτοιος ντόρος; Ας μπει όποιος θέλετε, πουτανάκια μου. Έχουμε πάρει πρωτάθλημα με πρόεδρο σούπερ λίγκας τον Τζίγκερ, τον Ντέμη Βανδή, τον Πηλαδάκη. Με όλους.

Εάν υπήρχε πρόθεση επίλυσης των παραπάνω βασικών ζητημάτων, θα μπορούσαν κάλλιστα να εξεταστούν ενδελεχώς μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας, θέμα που έχει βάλει στην κορυφή της ατζέντας του ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι η βία είναι το αποτέλεσμα της διαφθοράς και της σήψης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απάντηση: Η βία δεν είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο, ούτε φαινόμενο των εποχών. Υπήρχε και θα υπάρχει. Κι αν εξαλειφθεί από τα γήπεδα, θα συνεχίσει εκτός αυτών. Όπως έγινε και στην Αγγλία. Κάτι που δείχνει ότι δεν έχει γενεσιουργό αιτία τη διαφθορά, όπως γελοιωδώς αναφέρουν όλοι οι ΆΡΔακες και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό που έχει αλλάξει προς το χειρότερο, τα τελευταία χρόνια, είναι ότι εσείς σαν ΠΑΕ, όπως και ο Π.Α.Ο.Κ και η Α.Ε.Κ, δεν μπορείτε να περιθωριοποίησετε ή έστω να ελέγξετε τη βία στα γήπεδά σας. Και ακόμα χειρότερα, τη νομιμοποιείτε και την θρέφετε μέσω της αιτιολόγησής της, ότι και καλά φταίει η διαφθορά. Για να μην το πάω πιο πέρα, ότι έχετε αναγάγει την προπαγάνδα σε πρωτεύων στόχο σας, προσπαθώντας να δηλητηριάσετε τα μυαλά και του τελευταίου οπαδού. Ότι έχετε ένα στρατό «δημοσιογράφων» που συντηρεί την αναίτια οργή και το άκρατο μίσος, απέναντι δήθεν σε ένα σάπιο κατεστημένο. Είναι ή δεν είναι αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας αυτό;

Τα παραπάνω δεν εξασφαλίστηκαν και επομένως η συμμετοχή του Παναθηναϊκού σε μια ανούσια και αναποτελεσματική συνάντηση δεν είχε απολύτως κανένα νόημα. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποδεικνύει καθημερινά την απόλυτη στήριξη στο υπάρχον καθεστώς και επομένως η συμμετοχή του στη συνάντηση με τον κ. Κοντονή γίνεται αποκλειστικά και μόνο για τη δημιουργία ενός προσχηματικού διαλόγου με μοναδική επιδίωξη να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα όσον αφορά τα βασικά ζητήματα διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Απάντηση: Δεν γινόταν ανακοίνωση δίχως τη λέξη «Ολυμπιακός». Λοιπόν, στ’ αρχίδια μας που θα λείψετε από την συνάντηση. Ένα τίποτα είστε. Μία ανίκανη διοίκηση. Πουθενάδες. Και όσο είστε έτσι, τόσο θα είμαστε πρωταθλητές. 

Σχόλια

Εικόνα Raul 7

Καποιες ερωτησεις σχετικα με την σημερινη συναντηση των μετοχων-επενδυτων το μεσημερι.
Να παει ο Μαρινακης στην συναντηση κ να κατσει να μιλησει για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου με ποιους? Με τους φοροφυγαδες, λαθρεμπορους, μαφιοζους, ανθρωπους του υποκοσμου κ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ? Με αυτους που απειλουν κοσμο επειδη ζηταν τα δεδουλευμενα τους? Με αυτους που δεν μπορουν να προστατεψουν την ομαδα, την εδρα κ τους οπαδους τους? Τους υποκινητες της βιας? Με ανθρωπους που απειλουν απο τηλεφωνο κ μετα, τυχαια παντα(!!!!), το θυμα βρισκεται ξαπλα σε κανα φαναρι αιμοφυρτο ή τους καινε τα αμαξια ή τους πυροβολουν στον δρομο κ τους στελνουν εντατικη? Με αυτους που λενε οτι δεν εχουν σχεση με καμια ΠΑΕ κ τους ονομαζουν ''εν τοις πραγμασι διοικητη''?πουτσες μπλε. Αυτη την διαφανεια θελουν? Με αυτους που εχουν επενδυσει τον μαγικο αριθμο του 0 ευρω? Εκτος του μαφιοζου σαββιδη που εχει επενδυσει στην ομαδα λεφτα αλλα δεν φτανει μονο αυτο, πρεπει να τα επενδυσεις κ σωστα. Με αυτους που ελεγχουν καναλια-εφημεριδες(ΔΙΑΠΛΟΚΗ) κ κανουν πλυση εγκεφαλου σε φιλαθλους-οπαδους κ επηρεαζουν την κοινη γνωμη για να μην τους παρουν με τις πετρες? Για να εχουν αλλοθι σε τυχον αποτυχιες οτι δεν τους αφηνει το συστημα να επενδυσουν, ο ΘΡΥΛΟΣ παιζει με σημαδεμενη τραπουλα, ποτε δεν υπαρχουν 2 μετρα κ 2 σταθμα σε ολες τις ομαδες, ισονομια δεν υπαρχει, διατησια, ΕΠΟ, Superλιγδα. Που το πραγματικο συστημα που τους κυνηγαει ειναι η εννοια του 'τωρα ηρθε η ωρα να βαλω το χερι στην τσεπη'. Καλα μιλαμε για ανωμαλια. Αυτοι θελουν την διαφανεια κ την καθαρση της διαπλοκης ενω ειναι αδιαφανεις κ διαπλεκομενοι.
Τωρα για την ΕΠΟ που λενε οτι ειναι υποκινουμενη κ υπαρχει παραγκα, γτ τοσα χρονια με τοσα κ τοσα που εχουν βγει στην φορα δεν εχει συλληφθει-δικαστει κανενας? Λεω μηπως δεν υπαρχει παραγκα κ τους εχουν φλομωσει στο ψεμα κ στην προπαγανδα γτ αυτο συμφερει κ πουλαει? Φανταστειτε ενα πρωταθλημα χωρις ανακοινωσεις για διαιτητες κ σημαδεμενες ΕΠΟ, να το παιρνει παλι ο ΘΡΥΛΟΣ. Τοτε οι καραμελιτσες θα εχουν τελειωσει κ θα πρεπει να λογοδοτησουν στουν οπαδους τους. Γι'αυτο ριχνουν το φταιξιμο αλλου για να καλυψουν την ανυπαρξια τους κ την επιθυμια τους να μην βαλουν το χερι στη τσεπη. Ας ειναι καλα τα προβατα. Κ μετα βγαινει κ σου λεει ο κωνσταντινου οτι μεχρι το 2004 το ποδοσφαιρο ηταν καθαρο. Κ να οι λιποθυμιες κ να τα εμφραγματα. Να βγαινει ο αντιπροεδρος ποα κ να λεει τετοια πραγματα τα οποια ειναι αντιθετα με αυτα που εχουμε ταΐσει τοσα χρονια τους οπαδους μας. Κ να μην ξεχασω τον σπυροπουλο(τον παιχτη) που εκανε δηλωσεις οτι ο πατερας-μπουγαδας κανονιζε το εξωαγωνιστικο κομματι. Καλα αυτοι μαρτυρανε χωρις ξυλο.
Ας ρωτησουν λοιπον αυτοι που πραγματικα ενδιαφερονται να μαθουν(κ οχι για εχουν μια φανταστικη εικονα στο κεφαλι τους) για παραγκες κ στημενα πρωταθληματα τους: Μπαγιεβιτς-καψη-τζιμπουρ-οκκα-καφφε-ριμπο-πατσατζογλου-τζιωρτζοπουλο-γεωργατο-νεμεθ-μπατιστα-αλεξανδρη-σοϊλεδη-καπινο-νταμπιζα-γεωργιαδη του Χ.-βενετιδη-βλαχοδημο-αποστολακη-αλεξουδη(προπονητη τερματοφυλακων)-κωνσταντινου(φορ)-βασσαρα-λετο κ.ά., το πως τα παιρνει τοσα χρονια ο ΘΡΥΛΟΣ τα πρωταθληματα? Τα ατομα αυτα εχουν υπαρξει ποδοσφαιριστες-προπονητες-τιμ κ των αλλοθρησκων κ του ΘΡΥΛΟΥ.
Τωρα για τον ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ θα γουσταρα πρωτα αφου τελειωσουν οι δικαστικες του εκκρεμοτητες, να δειξει στον κοσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ οτι οι διωξεις-κατηγοριες που του εχουν απαγγελθει ειναι ψευτικες(με στοιχεια εννοειται) για να τον υποστηριξουμε πιο δυνατα κ μετα ολα τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ στην σεντρα.Ξ-Ε-Β-Ρ-Α-Κ-Ω-Μ-Α.

Εικόνα nissios

Πάρα πολύ ωραίος. Έλεγε κι άλλα η ανακοίνωση του ζελέ. Έλεγε ότι για να παραστεί ο αλαφτού στο γκόρφο μας, πρέπει να αποσύρει η Τζένη τα post της στο fb που τον διαβάλλουν, να προαχθεί ο σαγόνιας σε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να κάθονται οι τζαμαρίες των ξενοδοχείων να τις τρώνε και όχι να πετάνε θραύσματα δεξιά αριστερά με κίνδυνο να τραυματιστεί κανας ξενύχτης λαγός, και άλλα τέτοια. Μπρρρρρρρρρ...

Εικόνα CVRED

Δεν καταλαβαίνω γιατι ασχολούνται όλοι με το αν θα πάει ο Αλαφούζος στη συνάντηση και όχι με το αν θα πάει ο Σπανός για παράδειγμα. Τι; Μεγαλύτερη ομάδα είναι ο ζέλας δηλαδή; Μια μικρομεσαία ομάδα της Super League είναι.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΕΡΩΤΗΜΑ....Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΩΣ ΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ? ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ?....Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ?(ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΓΡΗΣ-ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ)

Εικόνα Andreas

Κανένας με ανοικτή δικαστική υπόθεση πουθενά. Οι αμετάκλητες καταδίκες δεν είναι ανοικτές δικαστικές υποθέσεις, έχουν κλείσει.