Η...ΥΠΕΡΟΣΜΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΚΡΙΝΙΤΣΕΣ...



Μπήκαμε ήδη από χθες σε νέα εβδομάδα, με πολύ δύσκολη νίκη του Θρύλου στη Σαλονίκη εναντίον ενός πολύ δυνατού Άρη. Κρισιμότατη για το πλεονέκτημα της ομάδας στα πλεϊ οφ του μπάσκετ. Μεγάλη αγωνία μέχρι το νικηφόρο για΄μας τέλος του αγώνα και στεναγμός ανακούφισης εκ μέρους μου και εκ μέρους, φαντάζομαι, όλου του Γαυρισμού... Για τον Χάντερ, περιμένω λογικά να συνέλθει απ΄την...ανάποδη του Κωστάκη. Ήτανε γερή πάντως. Χίμκι μπροστά μας πλέον την Πέμπτη, Ας πάμε όμως τώρα και σε μερικά άλλα, σημερινά...ψάράκια, που΄πιασα με το βαρκάκι μου το πρωϊ...

1.  Ωπ! Τσίμπησε καλά! Ντουπ...ντουπ, δυο προειδοποιητικές και μετά...τρρρρρ, τράβηγμα, έλα πάνω!

ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ, ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΓΙΟΚ, ..ΜΩ ΤΟΝ BIC ΜΟΥ..ΜΩ!

Τί είχαμε πει στην...αλήστου μνήμης ανάρτησή μας με τη φωτό του Συρανό ντε Μπερζεράκ και τον αγαπητό μου Σταύρακα στη θέση της...Ρωξάνης; Η "μύτη" δεν έπεσε έξω... Είχε μυρίσει δυσανάλογη προς το μέγεθος του παραπτώματος τιμωρία του Ολυμπιακού. Για λόγους, κακώς εννοούμενης, ισονομίας του στιλ "εγώ τους βλέπω όλους με το ίδιο μάτι, χέστηκα για τα ονόματα, όλοι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου" και τα ρέστα... Κι εγώ λέω ότι ΥΠΗΡΞΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. Τώρα που΄χει λήξει κιόλας ουσιαστικά το πρωτάθλημα, άντε ρίχτου και του γαύρου μία, δεν τρέχει τίποτα, δεν πολυμιλάνε αυτοί, και γιατί στο κάτω - κάτω, το πήρανε πάλι, έτσι για να δείξουμε ρε παιδί μου ότι είμαστε άτεγκτοι στην εφαρμογή του νόμου και άλλες μπούρδες... Γιατί ρε μάγκες; Από τ΄αντικείμενα που προσγειώνονται στους παίχτες, μόνο οι αναπτήρες λαμβάνονται υπόψη; Τα πλαστικά μπουκάλια με το νεράκι, φερ΄ειπείν, όταν πέφτουν στο κεφάλι του Λαζαρίδη, δεν μετράνε; Επειδή θα ξυλοφορτωνότανε ούτως ή άλλως η πλάτη των ασπρόμαυρων για τ΄άλλα; Τα...χοντρά; Τα εντελώς παράλογα, αναίτια, αδικαιολογητα, κομπλεξικά; Τί έχουμ΄εδώ; Κατά...συγχώνευση και κατά...πολιτική ( με την ευρεία έννοια ) σκοπιμότητα, επιβολη ποινών; Να και το αρθράκι, για να μην ξεχνιόμαστε... ΦΑΟΥΛ ΛΟΙΠΟΝ!
 

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/160212/imyti-toy-syrano-den-ton-apatise-toxe-piasei-yponooymeno

2.  Νέο τσίμπημα... Αλλιώτικο αυτό... ντι, ντι, ντι ( γλείψιμο...) και ξαφνικά ΝΤΟΥΠ! Μεγάλος τσίμπος! Τράβηγμα, έλα πάνω κι εσύ!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΙΒΑΝ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ....

Ξανά πάλι η μπερζεράκειος μύτη, οσμίστηκε... Απ΄την πρώτη στιγμή. Καλή ώρα όπως έκανε ο Χάνιμπαλ Λέκτερ ( μεγάλεεε Άντονι...). Το άρθρο! Το άρθρο!

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/160324/poios-ekane-pithanotata-ekeinos-poy-ofelithike-apayto-i-nomizei-oti

Δεν υπάρχει τώρα πια ΚΑΜΙΑ αμφιβολία για τους γενεσιουργούς ΔΑΚΤΥΛΟΥΣ της ματαίωσης της συνάντησης. Ίσως απέβαινε ΧΡΗΣΙΜΗ, αν γινόταν. Ισως. Κανείς δεν ξέρει. Άποψη οιαδήποτε, μπορεί φυσικά να΄χει. Γνώση όμως, αδύνατον, γιατί ποτέ δεν έγινε. Ισως να απέβαινε και ΑΡΝΗΤΙΚΗ ως προς τα σχέδια του Αλαφούζου. ΑΥΤΟ φοβότανε ο τύπος, ΑΥΤΟ δεν ήθελε και μεθόδευσε τη δουλειά. Σαν να΄χει προκληθεί ρήγμα πάντως στο τρίο. ΣΑΝ. Αφού μ΄αυτούς... Για την ώρα ωστόσο, Η ΣΤΑΣΗ του καθενός απ΄τη "συμμαχία των εξυγιαντών" θα μπορούσε να περιγραφεί λακωνικά ως εξής. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ: Ο Γιάννης, εγκλωβισμένος απόλυτα, παραληρεί. Πνέει μένεα κατά του Σταύρου. Κι αυτός εναντίον του Γιάννη. Του χάλασε τη μανέστρα, βλέπετε... Μυρίζομαι  εμπλοκή ΚΑΙ του πολιτικού παράγοντα, με ό,τι ενδέχεται να σημαίνει αυτό, πλην του ποδοσφαιρικού βεβαίως. Ίδωμεν. Ο Ιβάν απ΄την άλλη μεριά, κι αυτός χολωμένος μου κάθεται. Τα΄χει και τούτος πάρει με τα τερτίπια του Γιαννάκη, του τα μάζευε τόσον καιρό, ε, "άντε και μαμήσου ρε φούστη, μου τα΄χεις πρήξει λες και δε σ΄έχω καταλάβει τί παλιόμουτρο είσαι κ.λ.π."...Οπότε; ΡΗΓΜΑ; Μμμμμ... Δεν είμαι σίγουρος. Θα περιμένω. Κι ο Τζιμάκος; Γάαατα ο μάγκας... Ελλοχεύει. Βολιδοσκοπεί. Σπεκουλάρει. Παραμονεύει. Ψάχνει ευκαιρίες. Κοιτάει πάντα, όπως και οι άλλοι δυο δηλαδή, αμετακίνητα το συμφέρον του. Α! Και της ΑΕΚ! Το ξέχασα... Κοιτάει, πού θα πλασαριστεί... Θα σας το πω, από τώρα: Με το εκάστοτε γκοβέρνο κι όπου γέρνει σε κάθε περίπτωση η ζυγαριά... Τίποτ΄άλλο. Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΠΙΠΛΕΥΣΗΣ, ειδικά σε ρεουσες και εναλλασσόμενες καταστάσεις... Όσο για τον Ζακύνθιο, θα στηλώνει νομίζω τα πόδια όσο γίνεται στην απόφασή του για ματαίωση του Κυπέλλου, μέχρις εσχάτων. Τώρα, αν αυτά τα...έσχατα θα΄ναι ντόπια ή εισαγόμενα ή και τα δυο μαζί, δεν μπορώ να πω. Και η...μύτη μου ακόμα, έχει όρια.

3.  Τρρρρρρ... Μια κι έξω! Με το που πάτωσε και τη σήκωσα λίγο, ΤΣΟΥΠ! Τσίμπησ΄αμέσως... Το φέρνω φυσικάα...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "GOAL" KAI ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΟΡΜΑ" ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ, ΧΤΕΣΙΝΕΣ, ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...

Τον αράπη κι αν τον πλένεις... Διευκρίνισε στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η GOAL ότι, ναι μεν κατ΄αρχήν υπήρχε συμφωνία κυρίων για την μη παρουσία οργανωμένων στο φάϊναλ φορ του βόλεϊ για το Κύπελλο, αλλ΄αυτή δεν αποτυπώθηκε στο πρακτικό για τα μέτρα ασφαλείας, ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕ. Που σημαίνει ΠΑΡΑΔΟΧΗ στα απλοελληνικά. Ότι δηλαδή, ΝΑΙΙΙ, την κάναμε την -κία μας εχτές ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΣ την άψογη παρουσία των Τσουκαλά και...σία ( ρε δε μας χέζουνε, κι η δόλια...αφέλεια ΟΦΕΙΛΕΙ να΄χει και δαύτη κάποιο όριο η πουτάνα ) με ΒΑΡΙΑ ΚΙ ΑΣΗΚΩΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, μην τα ξαναλέμε....  Αντί μιας αντρίκιας έτσι, αλλά...δυσβάστακτης συγγνώμης της μπραουδάκειας προς τον αγριεμένο Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, η διευκρίνιση του προέδρου της ΕΟΠΕ κυρίου Μαυρομάτη... ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΕΡΕΝΤΖΕ... Πολλά ζητάω... Η ρατμική μύτη, βέβαια, την μύρισε ΕΓΚΑΙΡΑ πάλι τη δουλειά χτες με την ανάρτησή της κοντά στη μία το μεσημέρι και τίτλο " ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ", και την προειδοποιητικού χαρακτήρα ανακοίνωση του Ερασιτέχνη προς την εφημερίδα να βλέπει το ηλεκτρονικό φως της δημοσιότητας κατά τις 5 το απόγευμα... Ε, έτσι είναι... Ή έχεις ή δεν έχεις υπεροσμία...

Ε  Π  Ι  Λ  Ο  Γ  Ο  Σ

Έτσι κυλάει ο καιρός κι έτσι προβλέπω να κυλάει και στο μέλλον, δεν ξέρω πόσο... Με τα των άλλων ΟΥΣΤΙΚΑ σε σχέση μ΄εμάς. Κυρίως. Καλά μου τα΄πε εκλεκτός σύγγαυρος ψες. Τί θα γίνει, μ΄ανέφερε στο σχόλιό του, θα μιλήσουμε και για την τρέχουσα ΑΘΛΗΤΙΚΗ επικαιρότητα; Σωστόοος ο κύριος. Ευτυχώς που΄χουμε και τον DRAZA σήμερα και...σώνει τα προσχήματα. Τον πήρε το μάτι μου κι αφήνω να΄ρθει το απομεσήμερο ν΄απολαύσω το άρθρο του για το μπασκετάκι μαζί με τον καφέ μου. Χωμένος στην πολυθρόνα μου...Φρρουουου.... Ρουφηξιά και κείμενο, ρουφηξιά και κείμενο... Ό,τι ωραιότερο...

Ααα! Το πώς παρουσιάζουν σήμερα μερικά πρωτοσέλιδα τη χτεσινή νίκη του Ολυμπιακού κατά του Άρη στο μπάσκετ, καθώς και κυρίως τις...περιώνυμες "απειλητικές" δηλώσεις του υιού Σαββίδη, λέω να τ΄ αφήσω κατά μέρος. Πρώτον, γιατί κουράστηκα να γράφω... Και δεύτερον, γιατί πείνασα. Αυτό το τελευταίο είναι που με απασχολεί κυρίως...

Σχόλια

Εικόνα thita

Αθώωση ΠΑΟΚ με λαζαριδη λόγω προηγούμενου του Ολυμπιακού με κουλιμπαλι. Τελικά ο Θρύλος τιμωρία αλλά ο ζμπαουγκ αθώωση. Πως Γκενάντι αυτό το ..... Πρωθύστερο? λεπτομέρεια: ο ζμπαουγκ στο γήπεδο του,ο Θρύλος εκτός έδρας και χωρίς να έχει πάρει εισιτήρια. Απίστευτο. Το πρόστιμο άραγε που είναι αν θυμάμαι καλά υπερδιπλασιι πως εξηγείται άραγε?

Για το ραντεβού,όπως ακριβώς τα λες Απόστολε: Αλαφούζος σαμποτέρ,ιβαν για εσωτερική κατανάλωση και ο Νιαου ως συνήθως αόρατος,αφού περιμένει οικοδομική άδεια και φράγκα.

Κατα τα λοιπά,αφού μάθαμε ότι η παοκαρα έχασε στο βολλεϋ επειδή ήταν ο Τάκης στην κερκίδα,καταπιαμε αμάσητη την καφρίλα του υιου Σαββιδη και πάμε για αλλά. Πόση αλήθεια αντέχεις?

Εικόνα red apple

ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΕ... άλλα μούλεγες!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Nobody is perfect...

Εικόνα Antreas7

Για το 1ο δε χρειάζεται να είσαι μάντης. Θα πρέπει όμως η ΠΑΕ να κινηθεί νομικά εναντίον του αθλητικού εισαγγελέα και του αθλ. δικαστή. Και να υπογράψουμε όλοι οι κάτοχοι εισητηρίων διαρκείας. Να δούμε 20000 αγωγές πώς θα τους φανούν;
Για το 2ο ό,τι λεονταρισμούς και να κάνει, ας του πει κάποιος ότι θα έρθουν κάποια στιγμή εκλογές. Και εκεί θα ψάχνει να βρει ψήφο με το κυάλι.
Το 3 απλά επιβεβαιώνει ότι η πίσω κίνηση των ΑΡΔ είναι ίσως η κορυφαία στον κόσμο. Τι BMW και μαλακίες.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι απο ΒΜW καλύτερη, ε; Τσ, τσ, τσ...

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Τι να ασχοληθείς με τον γόνο Ιγνατίεβιτς;

Αυτός άμα τρωει τη μπουγάτσα του και πίνει όλο το μίλκο του έχει ελπίδες στο μέλλον να ψηλώσει παραπάνω από το 1,52 που είναι για να μπορεί άνετα να μας τα κλάσει.

Εικόνα apostolos gaganis

Έμαθα ότι θα κάνει αυξητική ορμόνη για το ύψος... Humatrop, το σκεύασμα. Χρειάζεται όμως, λέει, πολλές ενέσεις...