ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΟΠΩΣ Ο...ΠΑΟΚ



Ο μικρός Γιώργος Σαββίδης, ο κατά κόσμον Ιβανάκος τζούνιορ μαθαίνει τη στράτα-στρατούλα της ατιμωρησίας πάνω στην οποία έχει κάνει τη διατριβή και έχει πάρει το διδακτορικό του ο Ιβάν ο πρεσβύτερος. Μαθαίνει, δηλαδή, το πώς να λέει ό,τι το επιλήψιμο του κατεβαίνει στο ταραγμένο του μυαλό και να έχει το ακαταδίωκτο.

Από τα χαζοχουλιγκάνικα νιαουρητά τύπου "σκουλήκια" και "κωλόγριες", με τα οποία στόλιζε πέρυσι τους συμπολίτες του Άρη και Ηρακλή πήρε αυτόκλητα προαγωγή και ασχολείται τώρα με τους χαμουτζήδες τους Γαύρους. Μας απειλεί να μας στερήσει την ευεργεσία του ατάραχου ύπνου και να μας τον γιομίσει με εφιάλτες για τουλάχιστον τα επόμενα εικοσιπέντε χρόνια.  

Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιό και θυγατέρα

"Γιέ μου, ευχή και κατάρα σου δίνω. Μη ξεχαστείς και βάλεις ποτέ λεφτά για μεταγραφές όταν κληρονομήσεις, με το καλό, το σκυλοπνίχτη τον πάοκ, το 2037 γιατί θα σηκωθεί από τον τάφο του ο παππούς σου, ο Ιγνατίι και τότε να δεις εφιάλτες που θα βλέπεις...".

Το ζωηρόπαιδο ο ιβανάκος τζούνιορ μας ο οποίος δηλώνει "άρρωστος", με τον πάοκ είχε ξαναπασχολήσει εμάς τους χαμουτζήδες και τον προηγούμενο Σεπτέμβριο πριν από το, ο θεός να το κάνει, ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη... συμπρωτεύουσα όταν είχε γράψει στο προφίλ του: "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ". Αξίζει να σημειώσω πως ο γιόκας έβαλε, στην ουσία, τα γυαλιά στον πατέρα καθώς οι διχαστικές κορώνες του Ιβάν του πρεσβύτερου για το "τί θα σας κάνω μάνες μου στο Νότο", άργησαν κατά μερικούς μήνες.

Το πράμα έχει ξεφύγει εντελώς με την φαμίλια Σαββίδη και εν γένει με τη φαμελιά του πάοκ. Ο βόθρος τους δεν έχει πάτο αλλά οι "βοθρατζήδες" δεν βλέπουν, δεν ακούν και τους δίνουν διαρκώς νομικά πατήματα για να προκαλούν την ελληνική αθλητική -και όχι μόνο - κοινωνία. Φανταστείτε να έβγαινε άνθρωπός τις του Γαύρου και μια νύχτα με φεγγάρι να εκστόμιζε κανά ..."Βου", αυτό το αδιανόητο που ακουγόταν στα γήπεδά μας πριν απο μερικές δεκαετίες, το τί θα είχε γίνει. Αλλά εδώ μιλάμε για "επενδυτές" και προφανώς, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, οι αρχές έχουν αποφασίσει να κάνουν τα στραβά μάτια για χάρη του δίδυμου καταστρόφα.

Να μη το ξεχάσω... Η αγοράρα μας παίζει μπουνιές και με τον εαυτό του όταν δεν κυνηγά χίμαιρες και θερβαντικούς ανεμόμυλους. Δείτε το τί είχε ανεβάσει πριν από λίγες εβδομάδες με αφορμή τα επεισόδια στον αγώνα χάντμπολ γυναικών, Ηρακλής-Αμύντας Αμυνταίου: "ΠΑΟΚτσήδες, οι μεγάλες ομάδες απαντούν μέσα στο γήπεδο, μην ασχολείστε με αυτούς που προσπαθούν να ακουστούν δύο ημέρες τον χρόνο, όταν παίζουν με εμάς. Και δυστυχώς για αυτούς δεν βρισκόμαστε καν κάθε χρόνο, η ιστορία έχει και παύλες. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ".

Α γειά σου βρε τζούνιορ. Ό,τι ακριβώς κάνετε κι εσείς τα μπαόκια με τον Θρύλο, "δύο μέρες το χρόνο"!!!

ΥΓ. Όσο για τον Κοντονή εγώ στη θέση σας κωλόγαυροι δεν θα ήμουν και τόσο αισιόδοξος για τα μελλούμενα μόνο και μόνο επειδή μας εμφανίστηκε, τάχα, θυμωμένος και τάβαλε με τον Ντογιάκο και τον Γιαννάκο. Την ώρα που ο Στάβρακας ο υφυπουργαράς φορούσε το φερετζέ της οργής τα αθλητικά δικαστήρια καταδίκαζαν, σε δεύτερο βαθμό, τον Θρύλο για την υπόθεση του... αναπτηράκι στον Κουλιμπαλί!

Τ' ακούς μπουκαλόπληκτε Λαζαρίδη;

Red Apple 

Σχόλια

Εικόνα kakoslikos666

ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΙΒΑΝΑΚΟΥ, Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΟΥΓΚΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΑΣ ΩΣ ΜΕΛΟΥΣ.ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

Εικόνα Aprosarmostos17

Το αναπτηράκι στο μπούτι: 1 αγωνιστική κεκλεισμένων και πρόστιμο.
Το μπουκάλι στο πρόσωπο: πρόστιμο.
Η δικαιοσύνη στον αγώνα για την καταπολέμηση του καπνίσματος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

ΧΑΧΑΧΑ!!! Ωραίος! Και μπορεί να γελάμε, αλλά φέτος υποστήκαμε δύο αγώνες με κλειστές θύρες για ένα καπνογόνο και έναν αναπτήρα. Στην Ελλάδα της εξυγίανσης.

Εικόνα thita

Δεν φταίει το παιδί,ξέρετε από ποσο μικροί αρχίζουν τις βοτκες οι εκ δνειπερου ορμώμενοι?