Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ RATM ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ GREXIT



Η Παρασκευή που μπορεί να αποδειχτεί ΜΑΥΡΗ για το Ελληνικό ποδόσφαιρο πλησιάζει. Το GREXIT μοιάζει πολύ πιθανό. Όπως καταλαβαίνετε  το RATM δεν γινόταν να μην πάρει θέση.
 
Ας αναλύσουμε τα δεδομένα.
1. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
2. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ
3. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΗΜΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΕ GREXIT Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΗ.
4. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΕΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
5. Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΛΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.
 
Αυτή που κρατάει το «κλειδί» στα χέρια της είναι η ΕΠΟ. Και είναι αυτή που πρέπει να δώσει τη λύση.
 
ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΕΚΟ ΠΟΑ-ΚΟΥΛΑ-ΣΦΟΛΙΑΤΑ?
Έναν τρόπο να πανηγυρίσουν κάποιο τίτλο. Ακόμα και ένα Προεδρικό Διάταγμα, ή Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου δε θα τους χάλαγε, αλλά θα έμοιαζε με μεθόδους βορειοκορεάτικες.
 
Με βάση τα παραπάνω το RATM προτείνει σήμερα στην ΕΠΟ την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των play off και την αντικατάστασή τους με τη δημιουργία ενός νέου θεσμού :
 
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ
 
 
Ο σύλλογος που θα το κατακτά θα παίρνει το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League. Εκτός από τη δεύτερη προνομιούχο θέση στο CL, οι νικητές θα εκπροσωπούν τη χώρα στα ετήσια gay parade, όπου αυτά διοργανώνονται. Στην αποστολή υποχρεωτικά θα συμμετέχει και αντιπροσωπεία των ΑΡΔ που έδωσαν μάχη για την «εξυγίανση» του ποδοσφαίρου.
 
Όπως είναι φανερό ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς ΔΕΝ είναι δυνατό να συμμετέχει σ' αυτή τη διοργάνωση.
Θα συμμετέχουν οπωσδήποτε ο παναθηναικούλης, η κούλα, και η μακεδονική σφολιάτα και όποια άλλη ΠΑΕ αισθάνεται αδικημένη. Ο Τελικός θα γίνεται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ικανοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα του Ιβαν. Την απονομή θα κάνει ΙΣΟΒΙΑ ο γίγαντας Υπουργός Κοντονής himself, είτε είναι, είτε δεν είναι υπουργός.
 
Αυτά και ελπίζουμε να εισακουσθούμε. ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ.....

Σχόλια

Εικόνα Romain

Ζευς γιαυτό είσαι Θεός.

Πολύ ενδιαφερουσες ιδέες. Ιδίως για το κύπελλο συμφώνου συμβίωσης. Θα πρέπει να το προτείνεις στον Πρόεδρο της ΕΠΟ και στο διοικητικό συμβούλιο για να το έχουν στην ατζέντα και να το υιοθετήσουν.

Εικόνα thita

σωστά τα λες

κανείς δεν θέλει να κανει κωλοτούμπα, ΑΛΛΑ για UEFA και FIFA είναι θέμα επιβίωσης, οπότε και να προσπαθούσε ο (κάθε) γκιρτζίκης να "διευκολύνει" την κατάσταση παραιτούμενος, κλπ., θεωρώ πως και πάλι δεν θα αποδεχόντουσαν ως προς τούτο "συμβιβαστική" λύση οι ομοσπονδίες για να μην δημιουργηθεί επικίνδυνο προηγούμενο

άσε που το κύπελο είναι, έχουμε πει, ΕΝΑ ΜΟΝΟ από τα θέματα που απασχολούν τις ομοσπονδίες

υπό τα ανωτέρω δεδομένα, προβλέπω είτε υποχώρηση κυβερνητική έναντι ψιχίων αξιοπρέπειας (π.χ. επιτροπή με συμμετοχή διεθνών ομοσπονδιών για παρακολούθηση της επο, κλπ.) είτε grexit έστω και για κάποιες ημέρες, κοντός ψαλμός άλλωστε, θα έχουμε καταλάβει τι θα παιχτεί τελικά πριν την παρασκευή (αύριο-μεθαύριο οι εξελίξεις)

για την διοργάνωση του νέου κυπέλλου που προτείνεις συντάσσομαι, προτείνω μάλιστα στην επιτροπή διοργάνωσης να συμμετάσχουν μπουτάρης, ψωμιάδης, μύρτσος κλπ. και τα βραβεία να είναι τρία, π.χ. κυπελλούχος, πρώτος αναπληρωματικός και miss young εεεεε most likely to succeed next year ήθελα να πω

Εικόνα apostolos gaganis

like, like, likeeeeee.........

Εικόνα Chief Bromden

Για να πετύχει ο νέος θεσμός πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και να εξασφαλιστεί αυστηρά το 50-50.
Η φωτογραφία όμως πάνω στην κούπα του σύμφωνου συμβίωσης με το δικέφαλο πέος παραπέμπει στα δικέφαλα κοτόπουλα και θα δημιουργηθούν υπόνοιες στον Αλαφούζο πως πάνε να τον ρίξουν σε ακόμα μία διοργάνωση.
Για τον λόγο αυτό Δία βάλε και ένα αρχίδι από κάτω για να μείνουν και οι βάζελοι ευχαριστημένοι...

Εικόνα ΔΙΑΣ

πως μου διεφυγε? χαχαχαχαχα