Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 13.04 έως 19.04.2016


Tags: -

Γράφει ο MakTheBet
 
Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους. Άλλη μια ερυθρόλευκη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με τους αθλητές των Ερασιτεχνικών μας τμημάτων να συνεχίζουν τον αγώνα τους για να διατηρήσουν τη σημαία του Θρύλου μας ψηλά. Δυστυχώς δεν είχαμε μόνο ευχάριστα αποτελέσματα, καθώς το τμήμα βόλεϊ ανδρών αποκλείστηκε από τους τελικούς του ελληνικού Πρωταθλήματος, ωστόσο είχαμε άλλη μια νίκη του τμήματος πόλο ανδρών για το Champions League, με την οποία εξασφαλίσαμε την παρουσία μας στο final-6, ενώ ταυτόχρονα παραμείναμε η μόνη αήττητη ομάδα στην Ευρώπη! Φυσικά, για ακόμα μια εβδομάδα είχαμε την κατάκτηση αρκετών χρυσών μεταλλίων και μάλιστα σε δύο διαφορετικά αθλήματα αλλά και την κατάκτηση ενός πανελλήνιου τίτλου σε επίπεδο υποδομών! Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα πεπραγμένα όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη μας.
 
Μπάσκετ Γυναικών: Ξεκινάμε, όπως πάντα, με το τμήμα του μπάσκετ γυναικών, το οποίο συνεχίζει τις προπονήσεις του εν' όψει των αγώνων που έπονται στα πλαίσια της τελικής φάσης του ελληνικού πρωταθλήματος.
Τις προηγούμενες ημέρες, ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλό του στους τελικούς, ο οποίος θα είναι ο Παναθηναϊκός. Οι αγώνες θα διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε πως πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 4 νίκες. Επειδή όμως σε αυτήν τη φάση μεταφέρονται οι νίκες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός προηγείται ήδη με 2-0 και θέλει μόλις άλλες δύο νίκες για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι και το πρώτο στην ιστορία του επανιδρυθέντος τμήματος.
Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, όπως αυτό ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ:
Τετάρτη 20 Απριλίου
1η Αγωνιστική - Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ
Κυριακή 24 Απριλίου
2η Αγωνιστική - Παναθηναϊκός ΑΟ - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου
3η Αγωνιστική - Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ (εάν χρειαστεί)
Τετάρτη 11 Μαΐου
4η Αγωνιστική - Παναθηναϊκός ΑΟ - Ολυμπιακός ΣΦΠ (εάν χρειαστεί)
Κυριακή 15 Μαΐου
5η Αγωνιστική - Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ (εάν χρειαστεί)
Απ' την πλευρά μας, οφείλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και πάνω απ' όλα χωρίς τραυματισμούς!
Σε επίπεδο ακαδημιών, δεν έχουμε κάτι νεότερο, απλούστατα διότι έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα υποδομών ΕΣΚΑΝΑ στα οποία συμμετείχαν τα ακαδημαϊκά μας τμήματα (Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων). Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους φετινούς απολογισμούς και των τριών αυτών τμημάτων σε παλαιότερο άρθρο της παρούσης ενότητας και συγκεκριμένα ΕΔΩ.
 
Βόλεϊ Ανδρών: Την Τετάρτη 13 Απριλίου, η ομάδα μας κλήθηκε να δώσει τον 4ο κατά σειρά αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο καθώς το σύνολο νικών ήταν 2-1 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κυνηγάει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη προκειμένου να επαναφέρει τη σειρά των ημιτελικών στην έδρα του.
Πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι, ο αθλητής της ομάδας Μπόζινταρ Τσουκ δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Μπόζινταρ Τσουκ: «Από το μυαλό μας έχει ήδη… διαγραφεί η χθεσινή νίκη και η προσοχή μας βρίσκεται αποκλειστικά στο αυριανό ματς. Ακόμα είμαστε πίσω 2-1 στις νίκες και οφείλουμε να κερδίσουμε μια ακόμα φορά στην Πυλαία για να επιστρέψει η σειρά στο Ρέντη. Τώρα δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια. Θέλουμε την Τετάρτη να κάνουμε το δεύτερο βήμα».
Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προηγηθεί με 0-1 σετ, στη συνέχεια κατέρρευσε και γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ. Έτσι, ολοκληρώθηκε η σειρά των ημιτελικών που αποτέλεσε διαφήμιση για το βόλεϊ αφού οι αθλητές των δυο ομάδων πρόσφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου.
Ας δούμε αναλυτικά τη διακύμανση του σκορ. Αρχικά, κερδίσαμε το 1ο σετ με 22-25, όμως στη συνέχεια χάσαμε το 2ο, το 3ο και το 4ο σετ με 25-23, 25-22 και 25-18 αντίστοιχα. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν αρκετοί οι παίκτες μας που δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης με αποτέλεσμα να έχουν χαμηλά στατιστικά. Πρώτος σκόρερ εκ μέρους της ομάδας μας αναδείχθηκε ο Όγκουρτσακ με 15 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Έγκλσκαλνς με 14 πόντους.
Ας δούμε όμως αναλυτικά τις επιδόσεις όλων των παικτών μας που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς: Σουλτανόπουλος 7 (5/7 επ., 1 μπλοκ), Φιλίποφ 3 (2/4 επ., 1 άσσος), Έγκλεσκαλνς 14 (11/32 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Τσουκ 8 (7/29 επ., 1 άσσος, 38%υπ.-19%αρ.), Όγκουρτσακ 15 (15/35 επ., 43%υπ.-17%αρ.), Σπίνου 14 (9/13 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Ταμπουρατζής –λ (48%υπ.-13%αρ.), Σακόγλου 2 (1/3 επ., 1 μπλοκ), Στιβαχτής, Κοκκινάκης 2 (2/2 επ.), Γκούζντα –λ, Παπαδόπουλος, Σφενδυλάκης (συμμετοχή).
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Πιάτσα, όσο και ο αρχηγός μας, Ντίμα Φιλίποφ, έκαναν δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) Ας δούμε τί είπαν:
Ρομπέρτο Πιάτσα: «Δεν έχει σημασία αν ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή τον Καλμαζίδη ή τον Ζελιάσκοφ. Τον κερδίσαμε τόσες φορές και με τους δυο προπονητές. Και με τον Καλμαζίδη που ξέρει καλύτερα την ελληνική πραγματικότητα πήραμε δυο Κύπελλα με δυο ανατροπές. Στα πλέι οφ όμως ήταν μια σειρά αγώνων. Κάναμε κάποια λάθη οι ομάδες ήταν ισοδύναμες και τα ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες».
Ντίμα Φιλίποφ: «Τελείωσε η χρονιά. Για εμένα προσωπικά και είναι μια χρονιά που είχε δυο κούπες και ευχάριστες στιγμές. Πέρασε πάρα πολύ γρήγορα  και αυτό δείχνει ότι ήμασταν καλά και σαν μια οικογένεια με όλα τα παιδιά. Έτσι πρέπει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός για την κορυφή. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα αλλά πρέπει να παραδεχτούμε και ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε πάρα πολύ καλά και άξιζε να περάσει στον τελικό. Είμαστε σίγουρα στεναχωρημένοι που τελειώνει έτσι η χρονιά. Ολυμπιακός στα εύκολα Θρύλος στα δύσκολα».
Τα highlights του 4ου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.
Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις φετινές της επίσημες υποχρεώσεις, δυστυχώς όχι με τον καλύτερο τρόπο αφού δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, που ήταν και ο βασικός του στόχος. Παρ' όλα αυτά, όταν έχεις κατακτήσει 2 τίτλους σε μία χρονιά, δε μπορείς να την χαρακτηρίσεις ως "αποτυχημένη". Σίγουρα δεν είναι απόλυτα επιτυχημένη, όπως θα ήταν αν παίρναμε το πρωτάθλημα, ωστόσο ας ελπίσουμε το φετινό να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν για του χρόνου και η ομάδα να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή στην επόμενη αγωνιστική περίοδο προκειμένου ο Ολυμπιακός να καταφέρει να επιστρέψει στο θρόνο του.
Πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών, όσον αφορά τα πρωταθλήματα υποδομών ΕΣΠΕΔΑ στα οποία συμμετέχουν τα τμήματά μας. Μετά και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Παίδων, το οποίο και κατακτήσαμε, πλέον τα μόνα τμήματα των οποίων οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται είναι αυτά των Παμπαίδων Α' και Β'.
Ξεκινάμε από το τμήμα των Παμπαίδων Α', οι οποίοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αρχικά το Σάββατο 16 Απριλίου τον Εθνικό εκτός έδρας κι έπειτα μια μέρα αργότερα τον ΑΓΟΓ Ευρυαλη, επίσης εκτός έδρας, στα πλαίσια της 3ης και της 4ης αγωνιστικής αντίστοιχα της Β' φάσης του Α' ομίλου του πρωταθλήματος. Ξεκινάμε χρονολογικά από το παιχνίδι με τον Εθνικό, του οποίου και επικρατήσαμε με 0-3 σετ. Μια μέρα αργότερα, η ομάδα μας επικράτησε και πάλι εκτός έδρας του ΑΓΟΓ Ευρυαλη επίσης με 0-3 σετ. Οι παίκτες του Κυριάκου Καμπερίδη που αγωνίστηκαν στα δύο αυτά ματς ήταν οι: Ζωγραφάκης Δημήτρης, Μπαρμπούνης Σπύρος, Μαγγανάς Πέτρος, Μαζωνάκης Αλέξανδρος, Μπεζάνι Τζούλιο, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος και Στάτος Αθανάσιος. Οι επόμενες αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε αρχικά εκτός έδρας τον Αστέρα Νίκαιας (23/4) και μια μέρα αργότερα εντός έδρας τον Εθνικό (24/4).
Συνεχίζουμε με το τμήμα των Παμπαίδων Β', οι οποίοι πλέον αγωνίζονται για τις θέσεις 9-16 του αντίστοιχου πρωταθλήματος και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το Σάββατο 16 Απριλίου εντός έδρας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 1ου γύρου της αντίστοιχης φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας επικράτησε με 3-1 σετ. Οι παίκτες του Σπύρου Κυριακάκη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Σαπουτζής Μ.,Ρούσας Ι.Κουτρούλης Τ.,.Μαζωνάκης Κ., Μάρτος Κ.,Μπακοδήμος Σ., Μαλατράς Γ. και Χατζηκλημάνογλου. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 23 Απριλίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον Ιάσωνα Κερατσινίου.
 
Βόλεϊ Γυναικών: Η ομάδα μας έχει προκριθεί εδώ και καιρό στην τελική φάση του πρωταθλήματος, ενώ μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες έμαθε και τον αντίπαλό του, ο οποίος τελικά έμελλε είναι ο ΑΟ Θήρας καθώς προκρίθηκε επί του Παναθηναϊκού. Την Παρασκευή 15 Απριλίου, ο Ολυμπιακός κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Θήρας στα πλαίσια του 1ου αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως, πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες.
Πριν το σημαντικό αυτό πρώτο παιχνίδι των τελικών, ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). Ας δούμε τί είπε:
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Ό,τι κάναμε όλη τη σεζόν που κερδίσαμε όλα τα ματς στην έδρα μας θέλουμε να συνεχίσουμε και στην σειρά των τελικών. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Ο αντίπαλος μας είναι καλός και το απέδειξε στη διάρκεια του δεύτερου μισού της σεζόν. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν την κρισιμότητα των αγώνων και να έρθουν να μας υποστηρίξουν.  Θα ήταν ωραία να παίξουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και να ήταν γεμάτη».
Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον ΑΟ Θήρας και επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ.
Αναλυτικά η διακύμανση των σετ: Αρχικά κερδίσαμε το 1ο σετ με 25-20, ενώ στη συνέχεια πήραμε το 2ο και το 3ο σετ με 25-12. Πρώτη σκόρερ εκ μέρους της ομάδας μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναδείχθηκε η Τσβετάνοβα με 16 πόντους ενώ ακολούθησε η Λαζάρεβιτς με 11 πόντους.
Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στατιστικά όλων των παικτριών μας που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς: Γιώτα 6 (5/7 επ., 1 μπλοκ), Λαζάρεβιτς 11 (8/16 επ., 75% υπ.-56%αρ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Μαλασάϊ 8 (5/13 επ., 70% υπ.-60% αρ., 3 μπλοκ) Λαμπρούση 9 (5/8 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Χριστοδούλου 4 (1/3 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Τσβετάνοβα 16 (16/31 επ.), Κονόμι-λ (55% υπ.-30% αρ.)/Κωνσταντίνου 1 (1/3 επ.), Βλαχάκη,Τέζα, Εμμανουηλίδου (συμμετοχή).
Μετά το τέλος του αγώνα, τόσο ο προπονητής της ομάδας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, όσο και η αθλήτριά μας Άννα Λαζάρεβιτς δήλωσαν στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Κάναμε το πρώτο βήμα για τον τίτλο. Ήταν μια σχετικά εύκολη νίκη μετά το 1ο σετ που σοβαρευτήκαμε. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί χρειαζόμαστε ακόμα δυο νίκες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Κάθε ματς είναι μια καινούργια ιστορία. Μετά το 1ο σετ κάποιες στιγμές παίξαμε πάρα πολύ καλά, τόσο που θυμήθηκα μερικούς από τους καλύτερούς αγώνες μας αυτή τη σεζόν. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να ελπίζουμε για ένα καλό αποτέλεσμα στην Σαντορίνη. Όμως είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας εκεί θα είναι πολύ πιο δύσκολος από τον σημερινό».
Άννα Λαζάρεβιτς: «Δεν ήταν εύκολη νίκη, ήταν μια καλή νίκη. Στο 1ο σετ φάνηκε ότι δυσκολευτήκαμε γιατί κάναμε κάποια παιδαριώδη λάθη, αλλά στο τέλος του δείξαμε το σοβαρό μας πρόσωπο και καταφέραμε να το κερδίσουμε. Στη συνέχεια, παραμένοντας με το ίδιο σοβαρό πρόσωπο καταφέραμε σχετικά εύκολα να τελειώσουμε τον αγώνα. Είμαι ευχαριστημένη από την απόδοσή μου. Προετοιμαζόμασταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα για αυτό τον αγώνα. Πιστεύω ότι όλες οι αθλήτριες βοηθάνε η μια την άλλη σαν ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί εμπιστεύομαι αυτά τα κορίτσια, αυτή την ομάδα».
Τα highlights του αγώνα με τον ΑΟ Θήρας μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.
Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 18 Απριλίου, ο Ολυμπιακός έδωσε εκτός έδρας τον 2ο κατά σειρά αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΟ Θήρας.
Πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι, η λίμπερο του Ολυμπιακού Αρέτα Κονόμη δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Αρέτα Κονόμη: «Τελειώσαμε νικηφόρα το πρώτο παιχνίδι. Σκοπός μας είναι να κάνουμε το ίδιο και στο δεύτερο. Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, το καταλάβαμε αυτό και όταν παίξαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε συγκεντρωμένα και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να φέρουμε τη σειρά στο Ρέντη και να πάρουμε στην έδρα μας το πρωτάθλημα».
Στα αγωνιστικά, η ομάδα μας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και επικράτησε για δεύτερη φορά επί της ομάδας του ΑΟ Θήρας με 1-3 σετ, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μόνο μία νίκη ακόμα για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Αναλυτικά η διακύμανση του σκορ: Αρχικά κερδίσαμε το 1ο και το 2ο σετ με 14-25 και 15-25 αντίστοιχα, στη συνέχεια χάσαμε το 3ο σετ με 25-20 ωστόσο κερδίσαμε το 4ο και τελευταίο σετ με 13-25.
Όλες μας οι παίκτριες έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Τσβετάνοβα με 21 πόντους. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα στατιστικά όλων των παικτριών μας που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς: Γιώτα 13 (7/8 επ., 2 άσσοι, 4 μπλοκ), Λαζάρεβιτς 10 (8/31 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 60% υπ.-45%αρ.,), Μαλασάϊ 10 (8/18 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 39% υπ.-33% αρ.,) Λαμπρούση 5 (2/9 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Χριστοδούλου 6 (5/9 επ., 1 άσσος), Τσβετάνοβα 21 (18/35 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Κονόμι-λ (62% υπ.-50% αρ.)/ Κωνσταντίνου 4 (4/5 επ.), Τέζα (συμμετοχή).
Η ομάδα μας θα δώσει την ερχόμενη Πέμπτη 21 Απριλίου εντός έδρας τον τρίτο –και λογικά τελευταίο για φέτος- τελικό αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟ Θήρας, όπου με νίκη θα πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Καλό θα ήταν να παρευρεθεί στο Ρέντη όσο περισσότερος κόσμος γίνεται προκειμένου να πανηγυρίσουμε όπως πρέπει την κατάκτηση του τροπαίου και να δώσουμε στις παίκτριές μας την αποθέωση που τις αξίζει για την προσπάθεια που έκαναν και φέτος προκειμένου να διατηρήσουν το σκήπτρο του Πρωταθλητή.
Και πάμε τώρα να δούμε τί γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών.
Ξεκινάμε από το τμήμα των Κορασίδων Α', οι οποίες έχουν προκριθεί στο final-4 του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Απριλίου. Ενημερωτικά να αναφέρουμε πως στη φάση αυτή, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μαζί με το Αιγάλεω, την Ηλιούπολη και τον ΑΠΣ Αλίμου.
Συνεχίζουμε με τις Κορασίδες Β', οι οποίες δυστυχώς δεν κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ και ολοκλήρωσαν τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Περνάμε στο τμήμα των Παγκορασίδων Α', οι οποίες το περασμένο Σαββατοκύριακο κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αρχικά εκτός έδρας τον ΑΣ Περιστερίου (16/4) και μια μέρα αργότερα επίσης εκτός έδρας τον ΠΟΚ Έσπερος (17/4) στα πλαίσια της 3ης και της 4ης αγωνιστικής αντίστοιχα της Β' φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Ξεκινάμε χρονολογικά από το παιχνίδι με τον ΑΣ Περιστερίου, στο οποίο ηττηθήκαμε με 3-1 σετ. Μια μέρα αργότερα η ομάδα μας επικράτησε του ΠΟΚ Έσπερος με 0-3 σετ. Οι παίκτριες του Κυριάκου Καμπερίδη που αγωνίστηκαν σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν οι: Θεοδώρου Σοφία, Κορνέλη Αμαλία, Λιόλιου Γεωργία, Μπακιρτζόγλου Μαριλία, Παπαδιά Δανάη,  Ρέκα Αθηνά, Ταμπακίδη Δανάη, Τσαλικούση Θεώνη, Τσιρογιάννη Ιωάννα και Ψαρράκη Αφροδίτη. Οι επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε αρχικά εκτός έδρας την Ένωση Ιλίου (23/4) και μια μέρα αργότερα εντός έδρας τον ΑΣ Περιστερίου (24/4).
Η ομάδα των Παγκορασίδων Β' δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος, ωστόσο θα δώσει μερικούς ακόμα τυπικούς αγώνες στα πλαίσια της διαμόρφωσης της βαθμολογίας από την 9η έως και την 21η θέση. Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Κυριακή 17 Απριλίου ο Ολυμπιακός κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΑΠΣ Άμιλλα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής αυτής της φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 σετ. Οι παίκτριες του Μανώλη Ζωγραφάκη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Αντωνιάδη Χριστίνα, Αντωνίου Νεφέλη, Δασκαλοθανάση Λυδία, Δήλερη Δήμητρα, Δημητροπούλου Νεφέλη, Μελιάδη Μαρία, Μουγιάκου Ελένη, Παναρέτου Χαριτωμένη, Σαββίδου Ελένη, Σεϊταρίδη Ελευθερία και Στύλιου Νικολίνα. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 24 Απριλίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον ΑΣ Περιστερίου.
Συνεχίζουμε με το τμήμα Παγκορασίδων Γ', το οποίο κλήθηκε να δώσει το περασμένο Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου δύο αγώνες και συγκεκριμένα αρχικά εκτός έδρας απέναντι στον ΑΟΝ Αργυρούπολης (16/4) και μια μέρα αργότερα και πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟΝΣ Μίλων στα πλαίσια της 3ης και της 4ης αγωνιστικής αντίστοιχα της Β' φάσης του Α' ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Ξεκινάμε χρονολογικά από το παιχνίδι με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, του οποίου και επικρατήσαμε με 0-3 σετ. Μια μέρα αργότερα η ομάδα μας επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟΝΣ Μίλων, επισης με 0-3 σετ. Οι παίκτριες του Κυριάκου Καμπερίδη που αγωνίστηκαν σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν οι: Δελή Θωμαϊς, Καλακίδη θεοδώρα, Καλλιγά Κωνσταντίνα, Μαραγκού Καλλιόπη, Μαλατρά Δήμητρα, Μερακλή Μαριέτα, Μυλωνά Αντρια, Στεργίου Περσεφώνη, Χαρτσιλάβα Μαρία και Χριστοπούλου Ζωή. Οι επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου όπου θα αντιμετωπίσουμε αρχικά εκτός έδρας τον ΠΟΚ Έσπερο (23/4) και μια μέρα αργότερα εντός έδρας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης (24/4).
Περνάμε τέλος και στο τμήμα των Παγκορασίδων Δ', το οποίο αγωνίστηκε το Σάββατο 16 Απριλίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΓΟΓ Ευρυαλη στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Η ομάδα μας επικράτησε με 0-3 σετ. Οι παίκτριες του Μανώλη Ζωγραφάκη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Aπέργη Γεωργία, Απογάκη Φωτεινή, Ζμπεϊλη Παναγιώτα, Ζουλίνου Νικολέτα, Καλοκαιρινού Αλίκη, Μαλατρά Δήμητρα, Παπαμιχαήλ Ζωή, Πολυχρονίδη Μαρία, Στεργίου Περσεφόνη, Ταχμαζίδου Σοφία, Τσιούστα Παναγιώτα, Τσίτουρα Δήμητρα και Φαρμακίδη Ζωή. Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 24 Απριλίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης.
 
Πόλο Ανδρών: Μετά και την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε και τυπικά στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία και θα διεξαχθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά δε την άλλη εγχώρια διοργάνωση, το Κύπελλο Ελλάδας, να θυμίσουμε πως το final-4 στο οποίο έχουμε ήδη προκριθεί είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 27-28 Μαϊου. Οι άλλες ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι: Εθνικός, Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκός.
Και περνάμε τώρα στο Champions League, καθώς την εβδομάδα που μας πέρασε και συγκεκριμένα το Σάββατο 16 Απριλίου, η ομάδα μας κλήθηκε να αγωνιστεί εκτός έδρας με αντίπαλο την Πριμόριε Ριέκα, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι, τόσο ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Βλάχος, όσο και ο τερματοφύλακάς μας Γιόσιπ Πάβιτς, έκαναν δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). Ας δούμε τί είπαν:
Θοδωρής Βλάχος: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων. Όποιος φτάσει στη νίκη θα έχει προβάδισμα για πρόκριση στο Final 6.  Η Ριέκα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και αποτελεσματική και εμείς όμως αισθανόμαστε καλά και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας».
Γιόσιπ Πάβιτς: «Στο παιχνίδι στην Ριέκα κόντρα στην Πριμόριε, έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο, αφού ο αντίπαλός μας δεν έχει ηττηθεί στην έδρα του περισσότερα από τα τρία χρόνια. Αν παίξουν όμως όπως στο παιχνίδι στον Πειραιά θα έχουμε ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα. Και εμείς είμαστε αήττητοι μέχρι στιγμής και ελπίζω να παραμείνουμε, αλλά αν δεν συμβεί αυτό δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου για εμάς. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και από τα παιχνίδια που θα έχουμε στην έδρα μας».
Στα αγωνιστικά, η ομάδα μας πραγματοποίησε την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση των τελευταίων ετών και πέτυχε σπουδαία νίκη με 4-10 εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκριση στο Final-6 του Champions League που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη το διάστημα, 2-4 Ιουνίου. Χαρακτηριστικό της σημασίας αυτής της μεγάλης νίκης αποτελεί το γεγονός ότι η Πριμόριε Ριέκα ήταν αήττητη στην έδρα της για περισσότερο από 3 χρόνια(!)
Ας δουμε όμως αναλυτικά τη διακύμανση του σκορ:
·        1ο οκτάλεπτο: 0-1 Δελακάς (περιφέρεια, 05:38), 1-1 Βούκεβιτς (π/π., 04:09), 1-2 Μουρίκης (π/π., 01:45)
·        2ο οκτάλεπτο: 2-2 Μπόσκοβιτς (περιφέρεια, 06:10), 2-3 Φουντούλης (π/π., 04:42), 2-4 Μυλωνάκης (περιφέρεια, 02:32), 2-5 Κολόμβος (π/π., 00:49)
·        3ο οκτάλεπτο: 2-6 Βλαχόπουλος (π/π., 05:15), 2-7 Βλαχόπουλος (02:58), 3-7 Ράντου (περιφέρεια, 01:44),  3-8 Φουντούλης (π/π., 00:48)
·        4ο οκτάλεπτο: 3-9 Φουντούλης (περιφέρεια, 07:30), 3-10 Κολόμβος (π/π., 04-26), 4-10 Πέτροβιτς (περιφέρεια, 00:50)
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Βλάχος, όσο και ο φουνταριστός μας Κώστας Μουρίκης, δήλωσαν στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Θοδωρής Βλάχος: «Ήταν η καλύτερη εμφάνιση τα τελευταία χρόνια του Ολυμπιακού και από πλευράς σημασίας αντιπάλου και κρισιμότητας αφού ήταν παιχνίδι πρόκρισης. Δεν μένουμε σε αυτό όμως. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε δρόμο πρόκρισης και πλέον έχουμε στο μυαλό μας δυο ακόμα νίκες για να βγούμε πρώτοι στον όμιλο και να πάμε στον ημιτελικό. Αυτές οι νίκες και οι εμφανίσεις γεννούν όνειρα για μεγαλύτερες διακρίσεις. Δημιουργούμε μόνοι μας τις προσδοκίες αυτές. Θα πρέπει μέχρι το τέλος παίκτες και τεχνικό τιμ να ανταπεξέλξουμε στις απαιτήσεις αυτές. Ο κόσμος του Ολυμπιακού  θέλει να βλέπει τις ομάδες να πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτή η ομάδα παίζει για τον κόσμο της και για την ιστορία του Ολυμπιακού».
Κώστας Μουρίκης: «Αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φυσικά η νίκη εδώ μέσα. Η Ριέκα είχε να χάσει 3 χρόνια στην έδρα της. Παίξαμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι ειδικά στην άμυνα και κρατήσαμε χαμηλά το σκορ. Τα γκολ ήρθαν στην επίθεση. Έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 6 αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι και να προκριθούμε σαν πρώτοι με δυο ακόμα νίκες στην έδρα μας».
Μετά και τη νίκη επί της Ριέκα, ο Ολυμπιακός παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη σε όλες τις διοργανώσεις(!). Η επόμενη αγωνιστική του Champions League είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Απριλίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τη Σπαντάου.
Πάμε τώρα σε επίπεδο ακαδημιών για να δούμε τα νέα των ερυθρόλευκων τμημάτων υποδομής μας.
Νέοι Άνδρες: Οι Νέοι Άνδρες έχουν ήδη προκριθεί στη Β' Φάση του αντίστοιχου πανελληνίου πρωταθλήματος, η οποία και θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Απριλίου. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον όμιλο της Πάτρας, μαζί με τους: ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου και Νηρέα Χαλανδρίου. Μέχρι τότε, οι νεαροί αθλητές μας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πλατανίτη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στη συνέχεια της διοργάνωσης.
Έφηβοι: Οι Έφηβοι είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (16-17 Απριλίου) στα πλαίσια της Β' φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών. Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα:
·        16/04/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός - 21-3
·        16/04/2016 - Νηρέας Χαλανδρίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - 2-9
·        17/04/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΝΣ Μίλων 18-1
·        17/04/2016 - Ιωνικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5
Οι παίκτες του Δημήτρη Πλατανίδη κατάφεραν να προκριθούν ως πρώτοι και αήττητοι στη Γ' Φάση του πρωταθλήματος, η κλήρωση της οποίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου. Ενημερωτικά να αναφέρουμε πως η τελική φάση του πρωταθλήματος έχει προγραμματισθεί για το τριήμερο 15-17 Ιουλίου 2016.
Παίδες: Η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να προκριθεί στη Γ' και τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών, η κλήρωση της οποίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Απριλίου. Οι δε αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το τριήμερο 17-19 Ιουνίου. Μέχρι τότε, η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη θα συνεχίσει τις προπονήσεις της προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμη κατά την επανέναρξη της διοργάνωσης.
Μίνι Παίδες: Οι Μίνι Παίδες θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το τριήμερο 22-24 Απριλίου, όπου θα διεξαχθεί η Α' Φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Μέχρι τότε, οι νεαροί αθλητές θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Ανδρόνικου Γκουζέλη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι για την έναρξη της διοργάνωσης.
 
Πόλο Γυναικών: Μετά και την τελευταία νίκη της ομάδας μας επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 0-16 στα πλαίσια της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η ομάδα μας τερμάτισε στην πρώτη θέση και προκρίθηκε και τυπικά στα play-off του πρωταθλήματος, στα οποία θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη συνεχίζει τις προπονήσεις της και πλέον η προσοχή της στρέφεται στον ημιτελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Απριλίου στη Βαρκελώνη με αντίπαλο την UVSE Βουδαπέστης, ενώ θυμίζουμε πως εφόσον κερδίσει, θα αγωνιστεί μια μέρα αργότερα στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με το νικητή του άλλου ζευγαριού του final-4 Σαμπαντέλ-Σουργκουτνεφτέγκας.
Πάμε τώρα να δούμε τί γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών.
Νέες Γυναίκες: Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση των δύο ομίλων της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Νέων γυναικών (1997+), η οποία έχει προγραμματισθεί για το τριήμερο 6-8 Μαϊου 2016.
Στον Α' Όμιλο κλήθηκαν οι: ΝΟ Βουλιαγμένης, Τρίτων Αμαρουσίου, Εθνικός ΟΦΠΦ, ΑΠΣ Οξυγόνο και ΝΟΒΑ, ενώ στον Β' Όμιλο κλήθηκαν οι: ΑΝΟ Γλυφάδας, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Νηρέας Χαλανδρίου, Ηρακλής και ΝΟ Ρεθύμνου. Μέχρι τις αρχές Μαϊου λοιπόν, οι νεαρές αθλήτριες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό της οδηγίες του Ιωάννη Μπενόπουλου, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες στην επανέναρξη της διοργάνωσης.
Νεανίδες: Οι νεανίδες μας έχουν ήδη προκριθεί στη Β' Φάση της διοργάνωσης, η οποία είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 13-15 Μαϊου. Αναλυτικά οι ομάδες που προκρίθηκαν στη Β’ φάση του πρωταθλήματος είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Εθνικός Πειραιά, ΝΟ Ρεθύμνου, Ιωνικός, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΕ Πατρών, Τρίτων Αμαρουσίου, Νηρέας Χαλανδρίου, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χίου, ΓΣ Περιστερίου και ΝΟ Λάρισας. Μέχρι τότε, οι νεαρές αθλήτριες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες στην επανέναρξη της διοργάνωσης.
Κορασίδες: Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Κορασίδων μας ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (16-17 Απριλίου), με τον Ολυμπιακό να δίνει αρκετά παιχνίδια. Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα:
·        16/04/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Περιστερίου 15-1
·        17/04/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός 16-5
·        17/04/2016 - Νηρέας Χαλανδρίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-15
Την αποστολή του Ολυμπιακού για τη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος αποτέλεσαν οι: Αλεξάνδρα Ακριτίδου, Σταυρούλα Εξαρχάκου, Παναγιώτα Νίνου, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού, Δήμητρα Παπαδάκη, Κατερίνα Μπαξεβανάκη, Δανάη Κωνσταντοπούλου, Άννα Μαρία Ψικάκου, Ηλιάνθη Κορωναίου, Ζένια Φραγκάκη, Εβελίνα Γιαμπασάκου, Ελένη Μπινιάρη, Νικολέτα Κουνέλη, Κυράνη Βλάχου, Ελεάνα Φερεντίνου και Έλλη Φερεντίνου. Η ομάδα μας μετά και από τα παραπάνω αποτελέσματα κατάφερε να προκριθεί ως πρώτη και αήττητη στην τελική φάση, η οποία είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 1-3 Ιουλίου.
Μίνι Κορασίδες: Το τμήμα των μίνι κορασίδων μας έχει καταφέρει να προκριθεί στην Τελική Φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το τριήμερο 24-26 Ιουνίου. Μέχρι τότε, η ομάδα του Κώστα Χατζηδάκη θα συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις της, προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμη κατά την επανέναρξη της διοργάνωσης.
 
Κολύμβηση: Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ειδησεογραφία όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού, καθώς την εβδομάδα που μας πέρασε δεν υπήρχε αγωνιστική δράση σε ομαδικό επίπεδο. Οι αθλητές τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους.
Σε άλλα νέα, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος), για την ερχόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένα τρία κολυμβητικά γεγονότα. Καθαρά ενημερωτικά τα αναφέρουμε:
·        22/04-24/04/2016 - "Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση" (Βοσνία)
·        23/04-24/04/2016 - "Νιόβεια" (Ελλάδα)
·        23/04-24/04/2016 - "Βαλκανικοί Αγώνες Εφήβων/Νεανίδων" (Σερβία)
Eίναι άγνωστο ακομα αν θα υπάρξουν αθλητές μας που θα συμμετάσχουν σε κάποια από τις παραπάνω  διοργανώσεις.
 
Στίβος: Λίγα πράγματα έχουμε να πούμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα στίβου του Ολυμπιακού, καθώς την εβδομάδα που μας πέρασε δεν υπήρχε αγωνιστική δράση σε ομαδικό επίπεδο. Οι αθλητές τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, υπάρχουν δύο αγώνες στίβου, οι οποίοι και είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα:
·        23/04-24/04/2016 - "Διασυλλογικοί Αγώνες Α/Γ, Συνθέτων ΠΠ/ΠΚ Α"
·        26/04-27/04/2016 - "Διασυλλογικοί Αγώνες Συνθέτων Α/Γ, Π/Κ"
Eίναι άγνωστο ακομα αν θα υπάρξουν αθλητές μας που θα συμμετάσχουν σε κάποια από τις παραπάνω  διοργανώσεις.

 
Ιστιοπλοϊα: Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας, τη Δευτέρα 18 Απριλίου ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα εγχώρια πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δεν είχαν γίνει γνωστά τυχόν αποτελέσματα επιδόσεων αθλητών του Ολυμπιακού. Οι αγώνες ολοκληρώνονται στις 22 Απριλίου, οπότε φαντάζομαι πως στο άρθρο της επόμενης εβδομάδας θα υπάρχει ενημέρωση.
Σύμφωνα πάντα με το σάιτ, εκτός των εγχώριων πρωταθλημάτων, υπάρχουν αρκετοί προγραμματισμένοι διεθνείς αγώνες για το συγκεκριμένο άθλημα οι οποίοι και θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Καθαρά ενημερωτικά τους αναφέρουμε:
·        20/4-22/4 - 2016 US Nationals (USA)
·        21/4-24/4 - Soling South American Championship (BRA)
·        22/4-24/4 - Konakovo Match Race (RUS)
·        22/4-26/4 - 2K Scarlino (ITA)
·        23/4-29/4 - 2016 Contender World Championship (USA)
·        25/4-01/5 - Sailing World Cup Hyeres (FRA)
Eίναι άγνωστο ακόμα αν θα υπάρξουν αθλητές μας που θα συμμετάσχουν σε κάποια από τις παραπάνω  διοργανώσεις.

 
Κωπηλασία: Δεν έχουμε πολλά πράγματα να πούμε όσον αφορά το «ερυθρόλευκο» τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού καθώς την περασμένη εβδομάδα δεν υπήρχε αγωνιστική δράση σε ομαδικό επίπεδο. Οι προπονήσεις των αθλητών και των αθλητριών τόσο της αγωνιστικής όσο και της προαγωνιστικής κωπηλατικής ομάδας συνεχίζονται στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του συλλόγου μας που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι.
Από την επίσημη σελίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στο facebook δεν είχαμε κάποια είδηση, ενώ και το επίσημο σάιτ της (kopilasia.gr) βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης.
 
Κανόε Καγιάκ: Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μια πολύ σημαντική είδηση όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα του κανόε καγιάκ. Συγκεκριμένα, η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Φραγκίσκη Μοσχάκη συμμετείχε στο "6ο Hellenic SUP Cup Indoor" το οποίο διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Η 13χρονη αθλήτρια του Ολυμπιακού, διέπρεψε κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση στον μεγάλο τελικό, όπου είχε προκριθεί μέσω της 3ης θέσης που κατέλαβε στην Α' φάση. Στη διοργάνωση αυτή έλαβαν μέρος συνολικά 80 αθλήτριες από πολλά διαφορετικά σωματεία!
Μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, ο έφορος του τμήματος Τάσος Βουγίδης έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). Ας δούμε τί είπε:
Τάσος Βουγίδης: «Με την Φραγκίσκη ξεκινήσαμε την συντονισμένη δουλειά με στόχο την συμμετοχή σε αγώνες. Η αθλήτριά μας απέδειξε ότι είναι ένα από τα ταλέντα της χώρας μας στο SUP και της αξίζουν συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου».

 
Πινγκ Πονγκ: Μετά και το τέλος των πανελληνίων πρωταθλημάτων σε επίπεδο ανδρών και γυναικών, αλλά και σε ατομικό επίπεδο επίσης, το ενδιαφέρον μας για το συγκεκριμένο τμήμα στρέφεται κυρίως στα τμήματα υποδομών μας τα οποία και πιθανώς να συμμετάσχουν σε κάποια από τα εναπομείναντα διασυλλογικά πρωταθλήματα ή τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της σεζόν 2015-16.
Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν και συγκεκριμένα το διήμερο 16-17 Απριλίου, είχαμε τη συμμετοχή του Ολυμπιακού με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες στο "Ανοιχτό Αναπτυκξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης" που διεξήχθη στην Κοζάνη. Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας μας για το εν λόγω πρωτάθλημα ήταν:
Έφηβοι: Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Σταματούρος, Ξάνθος Παναγόπουλος, Πέτρος Παναγόπουλος
Νεάνιδες: Οικονόμου Ευαγγελία
Παίδες: Σταματούρος Αλκιβιάδης
Κορασίδες: Γερασιμάτου Ιωάννα, Κουκουτού Μαίρη
Παμπαίδες: Σωκράτης Γιαννούτσος
Παγκορασίδες: Παπαδημητρίου Μαλαματένια
Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και φέτος στις ακαδημίες του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού. Ο απολογισμός ήταν τρία χρυσά μετάλλια με τον Γιάννη Σγουρόπουλο στους Εφήβους, τον Σωκράτη Γιαννούτσο στους Παμπαίδες και την Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες, ένα αργυρό μετάλλιο στους Εφήβους με τον Γιώργο Σταματούρο και ένα χάλκινο με την Ιωάννα Γερασιμάτου. Στην πέμπτη θέση των εφήβων κατετάγη ο Ξάνθος Παναγόπουλος και στην έκτη θέση των παίδων ο Άλκης Σταματούρος. Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές που απάρτιζαν την ερυθρόλευκη αποστολή.
 
Ξιφασκία: Η πρωταθλήτρια του τμήματός μας, Βάσω Βουγιούκα, συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της εν' όψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το τριήμερο 13-15 Μαϊου καθώς θα συμμετάσχει στο «Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπάθης» που θα διεξαχθεί στο Φοζάν της Κίνας, στο οποίο και θα διεκδικήσει τη βελτίωση της ατομικής της βαθμολογικής θέσης!
Ο έταιρος αθλητής του τμήματος, Γιώργος Τσουρούτας συμμετείχε τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα το διήμερο 15-16 Απριλίου στο «Προολυμπιακό Τουρνουά 2016», χωρίς ωστόσο να μας έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσε. Ωστόσο, θα υπάρχει ενημέρωση στο επόμενο άρθρο της ενότητας.
Όσον αφορά τα εγχώρια, τα πανελλήνια πρωταθλήματα στο αγώνισμα της σπάθης, στα οποία θα συμμετάσχουν οι δύο αθλητές μας είναι προγραμματισμένα για το διήμερο 23-24 Απριλίου.
 
Πυγμαχία: Την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε αγωνιστική δράση σε ομαδικό επίπεδο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές και οι αθλήτριες τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής μας ομάδας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, προκειμένου να είναι έτοιμοι εν' όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται τις επόμενες ημέρες.
Σε ατομικό επίπεδο, η προσοχή μας στρέφεται στην Αντωνία Παπουτσάκη καθώς έχει λάβει μέρος στο "Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας" το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο 9 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου. Μέσω της διοργάνωσης αυτής, η σπουδαία αθλήτριά μας θα επιχειρήσει την πρόκρισή της στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας. Πάντως, η Παπουτσάκη θα έχει όπως και να' χει και μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση καθώς θα συμμετάσχει και στο "Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας" που θα διεξαχθεί στο Καζακστάν στις 15-25 Μαΐου.
 
Τάε Κβο Ντο: Την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε αγωνιστική δράση όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού. Οι αθλητές και οι αθλήτριες τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής μας ομάδας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, προκειμένου να είναι έτοιμοι εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.
Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα το διήμερο 23-24 Απριλίου θα διεξαχθεί το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών» στο οποίο και θα υπάρχει -λογικά- συμμετοχή εκ μέρους του Ολυμπιακού καθώς έχουμε στο προαγωνιστικό μας τμήμα αρκετούς αθλητές που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.
 
Κικ Μπόξινγκ: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το «ερυθρόλευκο» τμήμα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού.  Τόσο οι αθλητές της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους εν' όψει της συνέχειας, με τους Βλαδίμηρο Ναζαρένκο και Ισίδωρο Μπινίκο να επιβλέπουν τις προπονήσεις αμφοτέρων.
Σε πανελλήνιο επίπεδο, τα πρωταθλήματα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο υποδομών αργούν ακόμα. Τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών σε όλες τις κατηγορίες έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 3-5 Ιουνίου, ενώ τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανηλίκων (Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων) επίσης σε όλες τις κατηγορίες, έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 4-6 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, οι αθλητές του τμήματος θα αρκεστούν σε συμμετοχή διαφόρων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και τουρνουά, προκειμένου να βρίσκονται σε αγωνιστικό ρυθμό και να εμφανιστούν πανέτοιμοι για την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων.
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν κανονικά ανοικτά.
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Ξεκινάμε από το τμήμα Κ20, το οποίο αγωνίστηκε την Κυριακή 17 Απριλίου εντός έδρας με αντίπαλο την Καλλονή στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας επικράτησε άνετα με το ευρύ 8-2(!) χάρη σε γκολ των Βρουσάϊ (2), Ανδρούτσου (3), Βατουσιάδη, Ρέτσου και Βάρκα με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Βούζας δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός (olympiacos.org) τα εξής:
Βασίλης Βούζας: «Αξίζαμε αυτό το Πρωτάθλημα και το κατακτήσαμε. Το δείξαμε στα παιχνίδια που έχουμε δώσει έως σήμερα και θα το δείξουμε και σ΄ αυτά που απομένουν. Δικαιωματικά σ’ αυτή την ομάδα άξιζε η πρώτη θέση και τα παιδιά φρόντισαν να την έχουν στην κορυφή από την αρχή έως το φινάλε. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχουμε την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση. Συνεχίζουμε έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε νίκες. Επιζητούμε συνεχώς την βελτίωση γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό. Το  να κατακτάς το Πρωτάθλημα για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι πολύ σημαντικό και αυτή η επιτυχία ανήκει στα παιδιά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν κατανοήσει ότι είναι στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, όσους δούλεψαν για την ομάδα, φυσικά την διοίκηση που είναι πάντα κοντά μας και μας παρέχει τα πάντα αλλά και τον κόσμο που μας στήριξε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παιδιά από την ομάδα Νέων έπαιξαν και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αλλά θέλουμε να πούμε στα παιδιά πως αυτή είναι η αρχή και πως τ’ αποτελέσματα έρχονται με πολύ δουλειά και κάτω το κεφάλι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές». 
Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει μερικούς ακόμα αγώνες για την τυπική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να κυνηγάει να σπάσει και αρκετά ρεκόρ, τα οποία θα δούμε και θα καταγράψουμε αναλυτικά στο τέλος της διοργάνωσης.
Συνεχίζουμε με το τμήμα Κ17, το οποίο αγωνίστηκε το Σάββατο 16 Απριλίου εντός έδρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 χάρη στα γκολ των Κατσούκη, Μανωλάκη και Τσιριγώτη και κατέκτησε και μαθηματικά την 1η θέση στον όμιλό του, άρα και τη συμμετοχή του στο final-4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι το τριήμερο 12-14 Μαϊου.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Μαυρογενίδης,  δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός (olympiacos.org) τα εξής:
Δημήτρης Μαυρογενίδης: "Μπράβο και πάλι στα παιδιά για την σοβαρή τους εμφάνιση. Τους αξίζει που είναι στην πρώτη θέση γιατί δούλεψαν πολύ. Έχουμε άλλα δυο παιχνίδια έως την τελική φάση και θέλουμε δυο νίκες με καλές εμφανίσεις. Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα. Έχουμε ακόμη κάποια πράγματα να βελτιώσουμε και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τα τελικά".
Πάμε τέλος και στο τμήμα Κ15, καθώς ο μεγάλος τελικός του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Superleague (στον οποίο και έχουμε προκριθεί) όπου και θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, ορίστηκε να διεξαχθεί την Τρίτη 26 Απριλίου στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα. Μέχρι τότε, οι παίκτες του Νίκου Τοπολιάτη θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις τους προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι προκειμένου να κατακτήσουν και αυτόν τον τίτλο.
Πάμε τώρα να δούμε τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσαν την περασμένη εβδομάδα τα υπόλοιπα τμήματα της Ακαδημίας μας:
·        12/04/2016 - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης Κ13 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ13 - 1-1 (Φιλικό)
·        12/04/2016 - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης Κ14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 - 1-0 (Φιλικό)
·        12/04/2016 - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης Κ15 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 - 2-0 (Φιλικό)
·        13/04/2016 – Aspire Academy Κ15 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 – 0-2
·        13/04/2016 – Aspire Academy Κ14 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 – 2-1
·        13/04/2016 – Aspire Academy Κ13 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ13 – 1-0

 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2015-16
Μετά και την κατάκτηση των τελευταίων -χρονικά- χρυσών μεταλλίων σε κανόε καγιάκ και πινγκ πονγκ, αλλά και του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την ομάδα Κ20, η καταγραφή των τροπαίων μας για φέτος έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής ως εξής:
Έχουμε κατακτήσει εννιά (9) πανελλήνιους ομαδικούς τίτλους:
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
• 1 Λιγκ Καπ Βόλεϊ Ανδρών
• 1 Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών
• 1 Ευρωπαϊκό Σουπερ Καπ Πόλο Γυναικών
• 1 Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών
• 1 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών

Εκτός αυτών, έχουμε κατακτήσει τρεις (3) τίτλους σε επίπεδο υποδομών:
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ20
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πόλο Μίνι-Κορασίδων
• 1 Πρωτάθλημα Βόλεϊ ΕΣΠΕΔΑ Παίδων

Επιπροσθέτως, έχουμε κατακτήσει είκοσι δύο (22)  πανελλήνιους ατομικούς τίτλους:
1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών 51kg
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών Νοτίου Ομίλου 91kg
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων 51kg
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Ανδρών Star
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Σφαιροβολία Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Άλμα εις μήκος Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Απλού Ατομικού Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Απλού Ατομικού Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Διπλού Ομαδικού Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μικτή-Ατομική Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Πρόσθιο Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Πρόσθιο Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Πεταλούδα Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μικτή-Ατομική Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών

Επίσης, έχουμε κατακτήσει είκοσι δύο (22) τουρνουά:
1 Naperville Soccer Association U-14
• 1 Chicago Indoor Soccer League Champions U17
• 1 Chicago Indoor Soccer League Champions U15
• 1 Chicago Indoor Soccer League Champions U14
• 1 Phoenix Cup College Showcase U14
• 1 Westmont Yard Indoor Soccer League U9
• 1 Southern California Developmental Soccer League
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Αθλούμαι Ενάντια στη Βία" U-13
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αθηνών Κ11
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου - "90 Χρόνια Ολυμπιακός" Κ14
• 1 Chicago Holiday Cup Football Tournament U15
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ10 "Alma Link"
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αθηνών Κ10
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου Κ12
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου Κ10
• 1 Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ12
• 1 USA College Football Tournament
• 1 Trofe Citta Di Calgliari (Μπάσκετ ανδρών)
• 1 Elassona Volley Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
• 1 Maria Mpempetsou – Tzanini Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
• 1 Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Γυναικών ΣΕΔΥ
• 1 Κυπριακό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Απλού Ανδρών (Πινγκ Πονγκ)

Ενώ τέλος, σε ατομικό επίπεδο έχουμε κατακτήσει ενενήντα τρία (93) χρυσά μετάλλια:
• 1 Χρυσό μετάλλιο σε διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοϊας (Δίκαιος Κερκούλας στα «Παστρικάκεια»)
• 1 Χρυσό μετάλλιο στα 5χλμ σε αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος σε Πειραϊκούς Αγώνες)
• 2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικό αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος και Παναγιώτης Παράκοιλας στα «Σαλαμίνεια»)
• 2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες κανόε-καγιάκ (Στο Τουρνουά Ευβοίας)
• 1 Χρυσό μετάλλιο κανόε καγιάκ (Το μετάλλιο κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στο "6ο Hellenic SUP Cup Indoor" που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ)
• 2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας (Στο Τουρνουά "Παύλος Δαμαλάς")
• 4 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Νέους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες και Ιωάννα Γερασιμάτου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν σε τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργάνωσε ο ΑΣ Πέρα)
• 2 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Εφήβους και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργάνωσε το Μέτσοβο)
• 4 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Εφήβους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργανώθηκε στην Καβάλα)
• 2 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Νέους και Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στη Βέροια)
• 4 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Εφήβους, Αλκιβιάδης Σταματούρος στους Παίδες, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες και Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στην Πάτρα)
• 4 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους εφήβους, Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες, Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος στους παμπαίδες και  Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου στις παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στα Χανιά)
• 2 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους νέους και Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλάισια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος "Τερζάκεια 2016")
• 3 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στπθς εφήβους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες και Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος της Κοζάνης)
• 2 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν από τον Γιώργο Σταματούρο στους Εφήβους και την Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες  στο 2ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αθηνάς Μαγκουφάνας)
• 11 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν από άνδρες και γυναίκες στα πλαίσια του διεθνούς τουρνουά κολύμβησης International Swim Meet που διεξήχθη στην Κύπρο)
• 7 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια του Γκραν Πρι Χριστουγέννων 2015 που διεξήχθη στην Καρπενήσι)
• 3 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια των Χειμερινών Αγώνων Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α&Β 2016)
• 6 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια των Χειμερινών Αγώνων Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων 2016)
• 5 Χρυσά μετάλλια κολύμβησης στους "7ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες" (3 χρυσά μετάλλια κέρδισε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στα 100μ.- 200μ. πεταλούδα και στα 200μ. πρόσθιο ενώ η Γεωργία Χατζηγεωργίου κατέκτησε δυο χρυσά στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα)
• 1 Χρυσό μετάλλιο κανόε καγιάκ στους "Αγώνες SUP" (Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Γεράδρης στην απόσταση 7.700μ)
• 2 Χρυσά μετάλλια επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιάννης Σγουρόπουλος στους νέους και η Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες στα πλαισια του "2ου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Καρέα 2016")
• 1 Διεθνές Κύπελλο OPEN επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Κ12 σε διεθνές τουρνουά της Στοκχόλμης)
• 2 Κύπελλα Πυγμαχίας (Νίκος Βεντούρης στα 70kg και Δημήτρης Νικολακόπουλος στα 60kg. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια της διοργάνωσης «ΑΜΑΡΥΣΙΑ»)
• 2 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στο Irish Open Masters στην κατηγορία των 200μ μικτή και 200μ πεταλούδα)
• 1 Χρυσό μετάλλιο Κικ Μπόξινγκ (Το κατέκτησε ο Ανδρέας Καυκάς κατηγορία -71 kg στο στυλ του Low kick, στο διεθνές τουρνουά «Athens Challenge»)
• 15 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων για το 2016 που διεξήχθησαν στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ)

• 1 Χρυσό μετάλλιο Κωπηλασίας (Το μετάλλιο κατακτήθηκε από τον Διονύση Αγγελόπουλο στο διεθνές κωπηλατικό μίτινγκ της Ιταλίας)
 
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (20/04-26/04/2016)
·        20/04/2016 - Μπάσκετ Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Παναθηναϊκός
·        21/04/2016 – Βόλεϊ Γυναικών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΟ Θήρας
·        23/04/2016 - Βόλεϊ Παμπαίδων Α' - Αστέρας Νίκαιας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·        23/04/2016 - Βόλεϊ Παγκορασίδων Α' - Ενωση Ιλίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·        23/04/2016 - Βόλεϊ Κορασίδων Α' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Ηλιούπολης
·        23/04/2016 - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπάθης - Ξιφασκία Ανδρών
·        23/04/2016 - Βόλεϊ Παγκορασίδων Γ' - ΠΟΚ Έσπερος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·        23/04/2016 - Βόλεϊ Παμπαίδων Β' - Ιάσων Κερατσινίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·        23/04/2016 - Πόλο Γυναικών - Ουίπεστ Βουδαπέστης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·        23/04/2016 - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπάθης - Ξιφασκία Γυναικών
·        24/04/2016 - Πόλο Γυναικών - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σαμπαντέλ/Σουργκούτ (αν περάσει)
·        24/04/2016 - Βόλεϊ Παγκορασίδων Α' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣ Περιστερίου
·        24/04/2016 - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπάθης - Ξιφασκία Γυναικών
·        24/04/2016 - Βόλεϊ Παγκορασίδων Β' - ΑΣ Περιστερίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·        24/04/2016 - Μπάσκετ Γυναικών - Παναθηναϊκός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·        24/04/2016 - Βόλεϊ Παγκορασίδων Δ' - ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·        24/04/2016 - Βόλεϊ Κορασίδων Α' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αιγάλεω/Άλιμος (αν περάσει)
·        24/04/2016 - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σπάθης - Ξιφασκία Ανδρών
·        24/04/2016 - Βόλεϊ Παγκορασίδων Γ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΝ Αργυρούπολης
·        24/04/2016 - Βόλεϊ Παμπαίδων Α' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός
 
ΥΓ1: Πάμε να σπάσουμε κάθε ρεκόρ τίτλων φέτος. Μακάρι στο τέλος να έχουμε και ένα Ευρωπαϊκό στην τροπαιοθήκη μας.
ΥΓ2: Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα έχουμε πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Ψήνεται κάτι καλό!!
ΥΓ3: Το θετικό είναι πως ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί ακόμα και σε επίπεδο ακαδημιών. Σε όλα τα αθλήματα. Πράγμα πολύ ευχάριστο καθώς αποδεικνύεται περίτρανα πως υπάρχει πολύ μέλλον στις ομάδες μας και μάλιστα από δικά μας παιδιά!
ΥΓ4: Εύχομαι την επόμενη εβδομάδα να έχουμε να γράψουμε και γι' άλλους τίτλους. Κυνηγάμε πολλούς τις επόμενες ημέρες!
ΥΓ5: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα!
 
MakTheBet

Σχόλια

Εικόνα Spiros Legend

Για να κάνουμε το βήμα παραπάνω στα περισσότερα τμήματα του Ερασιτέχνη, πρέπει να γίνει μια σωστή ενημέρωση του κόσμου, να καταλάβουν όλοι ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα και ποιες οι ανάγκες και φυσικά να πειστούν όλοι (όσοι μπορούν φυσικά) ό,τι πρέπει να βγάλουν Κάρτα Φιλάθλου με 10 ευρώ. Δεν γίνεται να απαιτούμε να βάζουν συνέχεια το χέρι στην τσέπη κάποιοι άνθρωποι, ενώ με ένα ελάχιστο κόστος ετησίως (λιγότερο από 1 ευρώ τον μήνα) μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα με χρηματοδότη τον κόσμο του Ολυμπιακού. Επίσης, να μην ακούμε την μπουρδολογία των επαγγελματιών συκοφαντών περί χρημάτων του Τσάμπιονς Ληγκ που πάνε στον Ερασιτέχνη και για αυτό είμαστε δυνατοί εκεί, και γενικά την σύνδεση των εσόδων της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη, πλην όσων προβλέπει ο νόμος να αποδίδονται, ως ποσοστό 10% επί των εισιτηρίων και προφανώς από τις πωλήσεις των επίσημων προιόντων με το σήμα του Ολυμπιακού (που σε εποχή κρίσης τα έσοδα είναι πολύ περιορισμένα). Άμα περισσεύανε τόσα εκατομμύρια από την ΠΑΕ, γιατί έκανε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου το περασμένο καλοκαίρι ο Μαρινάκης? Για να περνάει η ώρα? Είναι απαραίτητη, λοιπόν, μια ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη (και ΚΑΕ φυσικά, αν το επιθυμεί), που να αναλύσουν όλα αυτά στον κόσμο το καλοκαίρι, διότι η προπαγάνδα των ερπετών και σκουληκιών ΑΡΔ έχει πείσει αρκετό κόσμο, ό,τι κολυμπάει στα κέρδη η ΠΑΕ, ενώ οι ισολογισμοί λένε άλλα. Είδαμε και στην περίπτωση Μανωλά, που όλοι νομίζανε ό,τι ο Βιαστής τους είχε <<παντελονιάσει>> εδώ και 2 χρόνια 15 μύρια από Ρόμα,αλλά η αλήθεια ήταν τελείως διαφορετική. 6,5 εκ. συν κάποια μπόνους συμμετοχών, maximum 7,5εκ. μέχρι τώρα και βλέπουμε...Ούτε πληρώνεται cash για μεταγραφές και από Τσου-Λου η Παε, όλα μπροστά, όπως μπορεί να πιστεύουν μερικοί ξερόλες, που κάθονται και διαβάζουν τους πίνακες εσόδων (ΜΟΝΟ ΕΣΟΔΩΝ, ΠΟΤΕ ΕΞΟΔΩΝ) που κατασκευάζει ο κάθε ΑΡΔ στην κάθε κωλοφυλλάδα και κάθε σάπιο site, χωρίς να έχει ιδέα από τους όρους των συμφωνιών που κάνει η ΠΑΕ... Σήμερα ο Παυλίδης στο ΦΩΣ μιλάει για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το πόλο, Πρωταθλήτριες Ευρώπης χωρίς κολυμβητήριο, χώρο και χρόνο για να προπονηθούν...Τα ίδια ισχύουν και για το αντρικό τμήμα. Και μοιράζουν από την Περιφέρεια δεκάδες εκατομμύρια στους λαθρεμπόρους και φοροφυγάδες (με καταδικαστικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης), για να τα κονομήσουν Ιδιώτες και όχι για Ερασιτεχνικό αθλητισμό, όπως προβλέπεται... Να απαιτηθεί από τον Ολυμπιακό κονδύλι για Κολυμβητήριο, μην τους πάρει ο διάολος και τους σηκώσει στην (ΚΑΘΕ)Κυβέρνηση και την Περιφέρεια, αλλιώς να μην δοθεί σε κανέναν ούτε ευρώ, ο κόσμος πεινάει, και αυτοί κάνουν τους κουβαρντάδες με τα λεφτά των φορολογούμενων Ολυμπιακών... Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματά μας, διεκδικούμε 3 Κούπες αυτήν την εβδομάδα, σε μπάσκετ, βόλλευ και πόλο γυναικών!

Εικόνα MakTheBet

Καλησπέρα Σπύρο... Συμφωνώ με όσα λες, αλλά οφείλω να σου πω πως επίσημη ενημέρωση για τα του Ερασιτέχνη γίνεται και μάλιστα σε ετήσια βάση πλέον! Εκτός αυτού, υπάρχουν και συνεντεύξεις που έχουν δοθεί κατά καιρούς από ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Ειδικά από τότε που ανέλαβε ο Κουντούρης, ο Ερασιτέχνης μας έχει ανέβει -σε όλα τα επίπεδα-.. Αν τα βάλουμε κάτω είναι πάρα πολλά τα θετικά...
ΥΓ1: Πάμε να τα σαρώσουμε όλα στις γυναίκες!!!
ΥΓ2: Μ' αρέσει που τα σχόλιά σου είναι αρκετά μεγάλα σε έκταση. Χαίρομαι να τα διαβάζω. ;)

Εικόνα Spiros Legend

Καλησπέρα και από μένα, φίλε MakTheBet. Ό,τι και να πούμε για την Διοίκηση Κουντούρη-Ερασιτέχνη είναι λίγο, η προσφορά της είναι ανεκτίμητη. Αυτά περί ενημέρωσης που λες τα γνωρίζω, υπάρχει και το site www.osfp.gr εδώ και 2 περίπου χρόνια. Αρκετός κόσμος όμως, επειδή,ίσως, δεν ασχολείται τόσο στενά όσο εμείς ή πιθανόν να έχει ελλειπή ενημέρωση λόγω μη πρόσβασης στο ίντερνετ ή σε επαρχίες που δεν φτάνουν καν εφημερίδες εκτός των πόλεων, γνώμη μου είναι ό,τι χρειάζεται κάτι που να κάνει ντόρο, να συζητηθεί και να ενεργοποιήσει την πλατειά μάζα του κόσμου μας. Βλέπεις πόσο πολύ ζητάει ο κόσμος μια συνέντευξη Τύπου του Μαρινάκη για τα θέματα της ΠΑΕ, παρότι υπάρχουν συχνές ανακοινώσεις και θέσεις της ΠΑΕ, μιλάει συνέχεια για τα πάντα ο Σάββας Θεοδωρίδης, ως Αντιπρόεδρος, εκφράζει και τις θέσεις της ΠΑΕ ο Καραπαππάς μέσω facebook...Και πάλι ο κόσμος δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος, ζητάει περισσότερη και πιο άμεση ενημέρωση με συνέντευξη Τύπου. Δεν είναι τυχαίο ό,τι ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε πάρει τα όρη και τα βουνά ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ το 2003-2004, για να επικοινωνήσει σε όλη την Ελλάδα την ΑΝΑΓΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, και τα επόμενα χρόνια συνέχισαν αντιπροσωπείες της ΠΑΕ. Επειδή έχει τύχει να παραβρεθώ σε 2 τέτοιες εκδηλώσεις, είναι πολύ διαφορετική η ανταπόκριση του κόσμου από ό,τι με άλλους τρόπους επικοινωνίας. Έτσι είμαστε και ως λαός, ως Έλληνες, ως Μεσόγειοι, <<πανηγυρτζήδες>>, θέλουμε και το επικοινωνιακό σπρώξιμο για να κάνουμε τα αυτονόητα, δεν φταίει κάποιος από τον Ολυμπιακό, δεν χρεώνω κανέναν, λέω τί, κατά την γνώμη μου πάντα, θα βοηθούσε, για να ενεργοποιηθεί περισσότερος κόσμος, να ξεφύγουμε τελείως από τα ελληνικά δεδομένα. Αλλά, όπως προείπα, υπάρχει και άμεση ανάγκη αντιμετώπισης της προπαγάνδας, που τριβελίζει ΥΠΟΥΛΑ, ΔΟΛΙΑ και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ το μυαλό του κόσμου με τα <<τεράστια ΚΕΡΔΗ>> της ΠΑΕ που πάνε, δήθεν, στον Ερασιτέχνη και σου λέει ο άλλος, τόσες δεκάδες εκατομμύρια <<κονομάει>> ο Μαρινάκης από Τσου-Λου και πωλήσεις παιχτών, εμείς θα βάλουμε λεφτά στον Ερασιτέχνη, που δεν μας περισσεύει φράγκο, με τις κάρτες Μελών-Φιλάθλων και τα διαρκείας του Ερασιτέχνη? Δυστυχώς η προπαγάνδα μερικές φορές είναι πολύ αποτελεσματική, έτσι έκαναν και με τον Κόκκαλη και το εγχείρημα των Μελών και ανέκοψαν το μεγάλο ρεύμα που υπήρχε. Τέλος, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, πάντα υπάρχουν κενά που μπορούν να καλυφθούν, γι αυτό υπάρχει η ανάγκη της ύπαρξης του RATM, γι αυτό οι ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ αναρτήσεις είναι μοναδικές και πολύ χρήσιμες και κάλυψαν ένα κενό ενημέρωσης που υπήρχε. Όσο περισσότερη και πιο άμεση, ανθρώπινη επικοινωνία, τόσο το καλύτερο. ΥΓ1. Τα σαρώνουμε, όντως, όλα, πάμε και για την μεγάλη Κούπα στην Βαρκελώνη, κόντρα σε διαιτησία και ατυχία με τραυματισμό Τετζαλίδου τελευταία στιγμή. ΥΓ2. Χαίρομαι που...χαίρεσαι! Αλλά μπροστά στις ΕΠΙΚΩΝ διαστάσεων εβδομαδιαίες αναρτήσεις σου, τα δικά μου είναι...σύντομα σχολιάκια! ;)

Εικόνα MakTheBet

Την έμαθες τη συμφωνία με το Κανάλι 1 Σπύρο?

Εικόνα Spiros Legend

Ναι, πολύ καλή κίνηση, δεν ξέρω λεπτομέρειες, απλά κάπου το πήρε το μάτι μου. θα την δούμε και στην πράξη πως θα λειτουργήσει και τι ανταπόκριση θα έχει από τον κόσμο. Πάντα πρωτοποριακός ο Ολυμπιακός σε όλα του!

Εικόνα red7neck

Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για τη συνεχή ενημέρωση για τον Ερασιτέχνη και μπράβο για το κόπο σου!

Εγώ θα σταθώ περισσότερο στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ!! Είναι κρίμα να μην κατακτά ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά! Μια ομάδα που πλαισιωνόταν από ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε και καμάρωνες που πήγαινε και σε F4 Champions League. Πλέον έχουμε περιοριστεί στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Δεν είναι έτσι. Όταν έχεις σηκώσει δύο Κύπελλα Κυπελλούχων Ευρώπης. Ας μπει το χέρι στη τσέπη βαθιά να γίνουμε αυτό που ήμασταν πάντα: Υπερδύναμη...

Ας μπει ο Βαγγέλαρος στο βόλει να φέρει δύο παικταράδες...Wilfredo Leon της Ζenit Kazan και τον δικό μας Τζούριτς! Και τα πρωταθλήματα θα ναι δικά μας για πάντα και θα χτυπάμε κάθε χρόνο F4!

Τέλος είναι κρίμα ύστερα από τόσες υπερβάσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ να μην στηρίξουμε τα παιδιά αυτά στους τελικούς! Ο κόσμος γύρισε τη πλάτη στο τμήμα στη κρίσιμη στιγμή. Σε όλη τη σεζόν ούτε 50 άτομα δεν ήταν ανά παιχνίδι...Ας το δούμε ζεστά από δω και πέρα και να μην κοροϊδεύουμε αυτό που δεν υπήρξαμε ποτέ...Πανηγυρτζήδες!!

Εικόνα MakTheBet

Επειδή και οι ίδιοι στον Ερασιτέχνη ξέρουν ότι 2η σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα για μια ομάδα που έχει σηκώσει Ευρωπαϊκά πάει πολύ, είμαι σίγουρος πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ενισχύσουν την ομάδα και να πάει ακόμα καλύτερα του χρόνου. Αλλά επειδή γνωρίζουμε όλοι νομίζω την πολιτική του Κουντούρη, δεν πιστεύω να ρισκάρει τη δημιουργία τρύπας μέσω της απόκτησης δύο ακριβών παικτών σε ένα τμήμα.. Δεν είμαστε σαν κάτι άλλους εμείς να έχουμε 2-3 ερασιτεχνικά τμήματα να κάνουν πρωταθλητισμό (χωρίς να τα παίρνουν απαραίτητα στο τέλος) και άλλα 15 να είναι στην αφάνεια... Εχω Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Η εμπιστοσύνη στη Διοίκηση Κουντούρη και σε όλα της τα μέλη...
Όσο για τον κόσμο, το έχω αναφέρει κι εγώ πολλές φορές από εδώ. Εγώ είμαι Βορειοελλαδίτης με αποτέλεσμα να πηγαίνω σε λίγα έως ελάχιστα παιχνίδια όταν ανεβαίνει η ομάδα εδώ στα Βόρεια.. Και εγώ, και οι υπόλοιποι Ολυμπιακοί εδώ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ οσους μενουν στον Πειραια, ή έστω κοντά στον Πειραιά και έχουν την επιλογή να πηγαίνουν κάθε εβδομάδα να βλέπουν την ομάδα σε τόσα και τόσα τμήματα... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ για ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!! Και όσο γινεται μεγαλυτερη ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ που αγωνίζεται ο Ολυμπιακος...

Εικόνα RED HELL

Περα απο το οτι συμφωνω απολυτα σημερα σκεφτομουν ακριβως το ιδιο για Λεον και Τζουριτς.Αλλα ειναι πραγματικα απιθανο να ερθει εστω ενας απο αυτους.Μακαρι να κανουμε 2 δυνατες μεταγραφες γιατι πολυ αερα πηραν οι μαλακες.

Εικόνα MakTheBet

Μιλαμε για πολύ υψηλά συμβόλαια.. Επομένως είναι δύσκολο.. Εγώ πάντως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση Κουντούρη και είμαι σίγουρος πως θα κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του για να κατακτήσει η ομάδα του χρόνου το Πρωτάθλημα...

Εικόνα ΔΙΑΣ

το συμβολαιο του Τζουριτς είναι σχεδον το 1/3 του μπατζετ ΟΛΟΥ του Ερασιτεχνη. Μπορουμε να βρουμε κλαλους παίχτες. Δυστυχως μετα τον Μπόμπι Γιορντανωφ οι διαγωνιοί μας πολύ σοφτ...

Εικόνα MakTheBet

Έτσι ακριβώς...Οσο για τον διαγώνιο, ο Έγκλσκαλνς είναι αρκετά καλός αλλά μόνο όταν του "πάει" το ματς...