ΝΑ ΡΕ, ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΩΡΑΙΝΗΣ...



Δεν κατέβηκε τελικά η ασπρόμαυρη "λαίλαπα"... Κι ήταν κι αυτό, μια κάποια λύση.... Εξέδωσε βέβαια ανακοίνωση ο μεγαλομέτοχος. Αναμενόμενο. Και μη μ΄αρχίσετε τώρα τα "μην ασχολείσαι και παράτα τους στο χάλι τους" και τα τοιαύτα... Πρέπει να βγάλουμε κι εμείς...το ψωμί μας. Να΄σαι καλά Βαγγέλα αγόρι μου.... Τα κυριότερα σημεία του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ αυτού κειμένου.

1.  Στον αγώνα της Τούμπας διαπράχθηκε ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΟΜΙΑ ( σε βάρος της τοπικής ομάδας, εννοείται ).

2.  Ενάντια σ΄ένα καλά οργανωμένο όσο και διεφθαρμένο ποδοσφαιρικό σύστημα, αγωνίζονται...ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

3.  Ο Ρωσοπόντιος ηγέτης ζητάει ένωση των προσπαθειών προκειμένου να δείξει ότι η ανάγκη για την προστασία της αθλητικής ΤΙΜΗΣ της χώρας, της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, είναι πάνω από τα συμφέροντα κάποιου συγκεκριμένου Συλλόγου ( του δικού του, εννοείται ).

4.  Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να...ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ( για τον προηγούμενο...ιερό σκοπό, πάλι εννοείται ).

5.  Ο Ρωσοπόντιος ηγέτης ζητάει συγγνώμη από τους φίλους του ποδοσφαίρου, γιατί δεν θα παρακολουθήσουν ένα...ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ( δεν θέλω γέλια γιαυτό το τελευταίο...).

6.  Στην επιδίωξή του για τη διάσωση του ποδοσφαίρου μας απ΄τη σημερινή του ΑΤΙΜΩΣΗ, δεν κάνει πίσω, ανακατεύοντας στο κείμενο και λίγο - απαραίτητο καθώς φαίνεται - ποντιακό θρησκευτικό στοιχείο, βλέπε...ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ( τί φταίει Αυτή τώρα να την ανακατευουν ανεγκέφαλοι στις δικές τους μιζέριες, τί να πω; Ηλιθιότητα...ηλιθιότητα, απροσδιόριστο τελικά το μέγεθός σου... ).

7.  Ο Ρωσοπόντιος ηγέτης ζητάει, τέλος, από τους παράγοντες εκείνους του ποδοσφαίρου που έχουν ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ώστε να περισωθεί η αξιοπρέπειά τους.

Α  Υ  Τ  Α.

Σχόλια δεν θα κάνω. Ή μάλλον θα κάνω κάποιο πολύ μικρό και...απρόσμενο. Εγώ Ιβάν, ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ... ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ! Να ρωτήσω μονάχα ένα πράμα:

ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ, ΕΙΧΕ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΗΔΕΝ - ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΚΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ - ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ; ΑΣΤΑ ΣΑΠΙΑ ΛΟΙΠΟΝ! ΘΥΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΕΣΚΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ( ΑΣΧΕΤΕ Ή ΑΦΕΛΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ), ΘΑ΄ΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΩ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΣΕ   Τ  Ε  Τ  Ο  Ι  Α   ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ! ΓΙΑ ΤΟ...ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΕΚΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ Τ΄ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...

Αρκετά μ΄εσάς! Πάμε παρακάτω τώρα, γιατί στις 7 του Μάη έχουμε τελικό Κυπέλλου...

Πάντα σε "πήγαινα" λεβέντη μου εσένα, όταν έπαιζες στον Ολυμπιακό... Σ΄ευχαριστιόμουνα γιατί "σκότωνες" τον αντίπαλο και, το εξομολογούμαι, δεν ήθελα τότε να μας φύγεις. Ήσουν και καλό παιδί, όσο φορούσες - με περηφάνια και επαγγελματισμό - την ριγωτή με τον δαφνοστεφανωμένο. Καμια σχέση με τις δυστροπίες του...κίτρινου βιογραφικού σου. Κοιτάζω ετούτη τη φωτογραφία πάνω. Σαν να μας χαιρετάς... Με καθηλωμένο το βλέμμα στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ της φανέλας που φοράς σ΄αυτήν. Σαν να μας λες: ΕΓΩ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ! ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ! ΕΣΕΙΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ... ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ! Γιαυτό σ΄ευχαριστώ Ραφίκ... Ειλικρινά και μέσ΄απ΄την καρδιά μου. Ήξερες ΚΑΛΑ την...άγρια επιθυμία μας και ανταποκρίθηκες. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΑΥΤΗΝ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΠΟΥΟΥ....ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ! ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ....

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Εγώ ξέρω ότι με το να μην κατέβει, ο τσάρος της στέπας του Σέιχ Σου, περιόρισε την ήττα στο τιμητικό 3-0. Αλλιώς θα είχαμε περιφορά επιταφίου στην επιστροφή.

Εικόνα apostolos gaganis

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ "ΣΚΛΗΡΟΥΣ", ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΡΔ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΥ Ο.Φ.Α.... ΑΥΤΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, Μ΄ΑΥΤΟΥΣ "ΠΗΓΕ" ΤΕΛΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ, Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΙΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ...

Εικόνα thita

Άμα προσπαθείς να διερμηνευσεις Απόστολε πράξεις,σκέψεις και συμπεριφορές παοκτζηδων σε πιάνει πονοκέφαλος και χάνεσαι στο στόμα της τρέλας. Ποσο μάλλον του ιβαν.

Εικόνα apostolos gaganis

Εεεεε, τί να κάνω Πάνο μου; Διάλεξα ο ατυχής δύσκολο...επαγελματικό αντικείμενο. Χαχαχα! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Εικόνα MIKE.A

Και η ΕΠΟ να αλλαξει και η διαιτησια να αλλαξει και ΟΛΑ να αλλαξουνε στο Ελληνικο ποδοσφαιρο, οτι και να γινει παιδια αν ο Ολυμπιακος συνεχιζει να παιρνει τα πρωταθληματα θα εχωμε τα ιδια και τα ιδια! Θα συνεχιζουνε να το παιζουν αδικημενοι οι 3 στουντζες, και τα επεισοδια απο τους καφρους τους στα γηπεδα τους ισως να ειναι και χειρωτερα! Θα προσπαθουν να διαλυσει το ελληνικο ποδοσφαιρο με συνεχεις φασαριες (προπαντων απο τους οπαδους τους) εστω και προσωρινα, να φυγει ο Μαρινακης εως πια ο Θρυλος φτασει εκει που ειναι και αυτοι δηλαδη στα χαλια τους! Εχουν ζουρλαθει τελειως οι ανθρωποι! Παρτε για παραδειγμα σημερα με τον Μπακατσετα που ακουγετε! Και τι δεν γραφετε στα σχολια τους στα σαιτς! Ως και την αδεια που πηρε ο Πανιωνιος λογω Μπακατσετα και Ολυμπιακου την πηρε! ΔΙΑΚΟΣΙΑ (200) σχολια για την ωρα, τα περισσοτερα απο αντιολυμπιακους για μια μεταγραφη που απλα ακουγετε και ακομα δεν εγινε! Δειτε πως τους παραμυθιαζουν οι δοικησεις τους και ποσο σανο τους ταιζουν με το να βγαινει σημερα ο αλλος ο Μπουγατσας και να απειλει οτι δεν θα κατεβουν του χρονου!
ΥΓ: Μια απο τις ελπιδες τους ειναι με το να καταδικαστει ο Μαρινακης και ο ΟΣΦΠ για τις αστειες κατηγοριες! Επειδη ομως αυτες λογικα ισως να μην φτασουν ουτε σε δικη τοτε προβλεπω πολλες φασαριες απο ολο το αντιολυμπιακο φασμα (διοικησεις των, ΑΡΔ των) και μεγαλυτερα επεισοδια σε γηπεδα! Και για αυτο φοβαμαι οτι αν εως τοτε υπαρχει κανενας Κοντονης η ομοιος του, ισως ακομα και αν δεν υπαρχουν επαρκη στοιχεια, να προσπαθησουν να καταδικαστουν ΟΣΦΠ και Μαρινακης! Δειτε το παραδειγμα με την Γιουβεντους στην Ιταλια και πως την καταδικασανε!

Εικόνα apostolos gaganis

Για την ώρα αδελφέ με απασχολεί η κούπα στις 7 του Μάη και πόσα κιλά να΄ναι τ΄αρνάκι που θ΄αγοράσω... ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ , Μ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ! Μην τυχόν και δεν μας τον πάρεις Βαγγέλα παιδί μου...Έστω και για τον πάγκο! Έτσι, μόνο για να βλέπω τους άλλους να τσιτσιρίζονται...

Εικόνα nik7os

Την Κ15 γιατί την κατέβασε στον τελικό των μικρών;
Εκεί δεν είχε απέναντι το κράτος του Πειραιά;

ΕΥΓΕ ΣΤΑ 15ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ & ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ...

ΥΓ. Μήπως να διοικούσε κάποιο από αυτά τον παοκ; Περισσότερο σεβασμό θα ένοιωθα τότε για τον αντίπαλο μας...

Εικόνα apostolos gaganis

Εεε, θα δηλητηριαστούν κι αυτά όπου να΄ναι απ΄το δηλητήριο των μεγάλων...

Εικόνα holland74

Καλημέρα σε όλους και καλή Ανάσταση αν δεν τα ξαναπούμε...
Βασικά για τον Ιβάν πιστεύω πως δεν είναι ούτε χαζός, ούτε καίγεται για το ποδόσφαιρο...Τον ενδιαφέρει να κάνει μπίζνες και χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ ως μέσο πίεσης προς κυβερνώντες και λοιπούς σφουγγοκωλάριους..

Εικόνα apostolos gaganis

Ανεξαρήτως όμως απόψεων για την...διανοητική του κατάσταση Ολλανδέζε μου, μου δίνει...ψωμάκι, οπότε πρέπει να καταπιανόμαστε μ΄αυτόν υποχρεωτικά... Και να θες ν΄αγιάσεις ρε παιδί μου, δε σ΄αφήνει ετούτος. Όλο στα πόδια μας μπλέκει... Δεν είναι και καμιάς ιδιαίτερης ευφυίας πάντως άνθρωπος. Αυτή είναι η γνώμη μου... Τί σόι εξυπνάδα είναι να σ΄εχουν πάρει όλοι χαμπάρι; Κουτοπόνηρος μπορεί να είναι, αλλά τόσο κραχτά, που καταντάει αφελής και ιλαρός... Να τον βράσω, έτσι!

Εικόνα holland74

Αυτό απλά που εννοούσα Απόστολε είναι πως όλα αυτά τα κάνει γιατί θέλει να έχει ευχαριστημένα τα πιθήκια της ομάδας του (όλες οι ομάδες έχουν τέτοια), τους λέει αυτά που θέλει να ακούσουν, ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο από αυτούς και να ασχοληθεί με αυτό που θέλει(ή τα αφεντικά του, αν όχι ο ίδιος)κάτι που μάλλον είναι στρατηγική των funds που κρύβονται από πίσω. Δεν είχα καμιά διάθεση να υπερασπίσω τη νοημοσύνη του, χαχαχαχα...Αυτό που φυσικά μας ενδιαφέρει είναι να μην πιάνει στο στόμα του τον Ολυμπιακό...Πάντως τώρα που μίλησα για νοημοσύνη, θα πω το ανέκδοτο που άκουσα από κάποιον βάζελο:
Είναι ένας επιστήμονας που έχει 170 δείκτη ευφυίας και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους άλλους, ούτε να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, ούτε τίποτα. Μαθαίνει πως ένας συνάδελφός του έχει ανακαλύψει ένα μηχάνημα που κατεβάζει το δείκτη ευφυίας. Πάει, λέει το πρόβλημά του, πως θέλει να πάει στα φυσιολογικά επίπεδα κλπ...Τον καλωδιώνει ο συνάδελφος, βάζει το μηχάνημα μπροστά, μετά χτυπάει το τηλέφωνο, είναι η γυναίκα του, αρχίζουν να μαλώνουν, ξεχνάει ότι έχει βάλει τον άνθρωπο στο μηχάνημα, κάποια στιγμή ακούει συναγερμό, λέει αμάν τι έκανα, ξέχασα τον άνθρωπο, τρέχει στο μηχάνημα, βλέπει μηδέν δείκτη ευφυίας, κλείνει το μηχάνημα, ο άλλος λιπόθυμος, του ρίχνει δύο χαστούκια μπας και συνέρθει, του λέει ρε φίλε καλά είσαι;; Ανοίγει ο άλλος τα μάτια μετά από μερικά λεπτά και λέει: Μπαοκ...

Εικόνα apostolos gaganis

Kρίμα που δεν θα΄μαστε μαζί μεθαύριο, να κεράσω την κοκορετσάδα για το ανέκδοτο... Μόλις διάβασα τα πρωτοσέλιδα των δύο βορεινών της συμβατικής ενημέρωσης. Εμ, με τέτοιους ΑΡΔασκάλους που΄χουνε τα παιδιά εκεί... Υπάρχει μαζικό και ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ οπαδικό πρόβλημα σ΄αυτή την ομάδα. Διαφορετικό απ΄τις άλλες δυο εδώ. Άλλος κόσμος. Η ΕΠΙΤΟΜΗ της μίζερης εσωστρέφειας, της παράνοιας, της παθολογικής εμμονής και του πλήρους εγκλωβισμού των στο μίσος εναντίον ο,τιδήποτε του...κεντρογενούς και ειδικά του Ολυμπιακού. Έτσι έμεναν ανέκαθεν, μένουν και θα μένουν συσπειρωμένοι. Τίποτα. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει, πλήν της αγωνιστικής ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΗΣ τους. Τελεία. Άσχετα με το τί θα ισχυρίζονται κάθε φορά μετά.

Εικόνα red7neck

Μέρες που είναι δεν θα χαλάσω το στόμα μου να ασχοληθώ με το ποιον του "δήθεν" Έλληνα! Ο αγωνιστικός χώρος και οι ανακοινώσεις των συνδέσμων της μικρής ομάδας που είναι πρόεδρος είναι η τιμωρία του για τα όσα έχει πράξει! 0 τίτλοι η συνολική σου συγκομιδή Ιβανάκο κακομοίρη!

Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία! Από βδομάδα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της 7 Μαϊου. Το περιμένουμε πως και πως άπαντες! Να βγάλουμε όλο αυτό το πάθος και την οργή μας απέναντι στους ανύπαρκτους.

Εικόνα apostolos gaganis

Ανταποδίδω ευχές Κοκκινολαίμη7 και αναμένω, όπως όλοι μας, εμφάνιση και σκορ... ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ!

Εικόνα Chief Bromden

Ο Σαββίδης φυσικά και θα κατέβαινε στον επαναληπτικό εάν υπήρχαν έστω και μικρές πιθανότητες πρόκρισης. Αν του αρκούσε δηλαδή ένα Χ ή μια ήττα με ένα γκολ διαφορά. Όλα τα υπόλοιπα σενάρια είναι απλά επιστημονική φαντασία...
Ακόμα και μετά το 0-3 της Τούμπας πάντως ο Ιβάν είχε την διάθεση να κατεβάσει την ομάδα, το είχε προαναγγείλει και στην γιορτή, ακολούθησε όμως το άγριο κράξιμο από τους οργανωμένους, τους ίδιους οργανωμένους που του τα είχαν σύρει και μετά από το διπλό του Ηρακλή στην Τούμπα (λόγω Γκιρτζίκη;;;) και ακολούθησε η κωλοτούμπα. Μπαλάκι στα χέρια των οργανωμένων ο μεγάλος Ιβάν...
Τα περί θυσίας, παντελονιών και τα άλλα γραφικά είναι για να έχουμε να λέμε.

Ο χθεσινός ΠΑΟΚ ήταν αναμφίβολα ο καλύτερος ΠΑΟΚ που αντιμετωπίσαμε φέτος,
Ο αντικαταστάτης Βλάνταν Ίβιτς του αντικαταστάτη ΓΧ Γεωργιάδη που αντικαθιστούσε τους αποτυχημένους προπονητές που έφερνε ο Ιβάν έχει αρχίσει και περνάει την φιλοσοφία του.

Τελικά ο Τούντορ γιατί απολύθηκε;
Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ιβάν βρίσκεται στο -40 και εκτός κυπέλλου λόγω της διεφθαρμένης ΕΠΟ. Η ομάδα είναι super αλλά αδικήθηκε. Γιατί δεν κράτησε τον Τούντορ ώστε του χρόνου αν και εφόσον αλλάξει η ΕΠΟ να πάρει όσα πιστεύει πως φέτος του στέρησε η νυν διοίκηση της; Εκτός αν πιστεύει πως με τον Τούντορ και με μια άλλη πιο Βόρεια ΕΠΟ η διαφορά θα ήταν στο -25, οπότε ψάχνει κάποιον ακόμα καλύτερο που θα καταφέρει να ρίξει την διαφορά στο -10...

Ο ένας πέφτει κάτω, ο άλλος δεν κατεβαίνει καθόλου, ο τρίτος τα κάνει μπάχαλο πριν τον αγώνα για να τον διακόψει...
Δεν είναι παράλογο, και το αρνί αν είχε επιλογή δεν θα κατέβαινε στην σούβλα...

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίες γραμμές, τσίφ(τ)ικες... Την αγάπη μου και τα σέβη μου και στους δυο σας! Καλή Ανάσταση! ( σ΄αυτούς τους τρεις, ποτέ! )

Εικόνα Chief Bromden

Παρομοίως! Καλή ανάσταση !

Εικόνα fasteddie

Το πιο ανησυχητικο ξερεις ποιο ειναι φιλε μου?Οτι με τετοιες φασιστικες αποφασεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (μπουκα μπουγατσων-αδειο Καραισκακης-τελικος χωρις κοσμο,μπουκαλι στο κεφαλι του Λαζαριδη-καμια τιμωρια-αναπτηρας(??) 2 μετρα απο τον Κουλιμπαλι-αδειο το Καραισκακης,αλλα μετρα,αλλα σταθμα) κατα καποιον τροπο ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ απο εδω και περα ολες οι ακροτητες εναντιον της ομαδας μας.Δηλαδη παιζεις με τον Ολυμπιακο??Μπουκαρεις μεσα,τα σπας ολα (με προσχημα την κακουργα κενωνια) και ολα μελι γαλα,τιμωρειται και ο Ολυμπιακος και ολοι ευχαριστημενοι!!Μηπως ειναι τυχαιο οτι σε οακα,τουμπα και λεωφορο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μπουκαρουν μεσα και τα κανουν λαμπογυαλο,ουσιαστικα χωρις συνεπειες??Εχει μπει κανενας χουλιγκανος φυλακη?Εχει τιμωρηθει κανενας παραγοντας (που σιγονταρει τα χουλιγκανια) ως ηθικος αυτουργος?Εχει κανεις μας την αυταπατη οτι θα υπηρχε η ιδια αντιμετωπιση αν τα επεισοδια τα εκαναν Ολυμπιακοι???ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ.
Και να εχεις απο την αλλη ενα αντιολυμπιακο μετωπο που αντιμετωπιζει τις καταστασεις με μοναδικο οδηγο το τυφλο μισος εναντιον της ομαδας.Ειναι φανερο και στα πενταχρονα πλεον οτι ο Κοντονης ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.Οποιος δε μπορει να το καταλαβει αυτο και νομιζει οτι κοπτεται για το καλο του ποδοσφαιρου να αλλαξει πλευρο.Ο νεος αθλητικος νομος δεν εγινε ουτε για την αντιμετωπιση της βιας ουτε τιποτε.Εγινε αποκλειστικα να χτυπηθει ο Ολυμπιακος (ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ΘΕΣΜΙΚΑ και εξωαγωνιστικα,γιατι μονο ετσι μπορουν.

υ.γ. Τελικος χωρις κοσμο ειναι φαγητο χωρις αλατι,εγω εχω ξενερωσει.Μιλαμε σοβαρα ρε παιδια??ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ???Επειδη με το ετσι θελω το επεβαλλαν τα ανθρωποειδη του βορρα??ε ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.

Εικόνα Chief Bromden

Έτσι όπως τα γράφεις είναι σύγαυρε!
Υπεύθυνος για όλα τα παραπάνω ο Κοντονής, νομιμοποιεί και δικαιώνει με κάθε του απόφαση τους κάφρους και τους απατεώνες επενδυτές. Μετά τα έκτροπα της Τούμπας έστρεψε όλη την προσοχή με τις ενέργειες του προς την ΕΠΟ και την διαιτησία αθωώνοντας στα μάτια της κοινωνίας τους κάφρους που τα ίδια και χειρότερα κάνουν εδώ και σαράντα χρόνια εναντίον του Ολυμπιακού ανεξαρτήτως ΕΠΟ, διαιτησίας, κυβερνήσεως και αγωνιστικού αποτελέσματος. Τους έδωσε εν μέρει δίκιο και ελαφρυντικά! Θυμάσαι τις εξαγγελίες του υφυπουργού για τον νέο αθλητικό νόμο; Πρόστιμα μέχρι και ένα εκατομμύριο και υποβιβασμούς.
Τι έχουμε δει μέχρι τώρα; Αστείες ποινές και πρόστιμα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Τι χειρότερο μπορεί να γίνει από όσα έγιναν στην Λεωφόρο και την Τούμπα; Και όμως οι δύο αυτές ομάδες συνεχίσανε κανονικά τις υποχρεώσεις τους στα γήπεδα τους και θα τελειώσουν με τον κόσμο τους στην κερκίδα. Αντίθετα ο κόσμος του Ολυμπιακού χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό αποκλείστηκε φασιστικά από τους δύο τελευταίους αγώνες τις ομάδας του, ημιτελικό και τελικό κυπέλλου!
Με τον μπούσουλα που έχει καθιερωθεί για τις ποινές κάλλιστα θα μπορούσαμε και εμείς να μπουκάρουμε μέσα με τον Βάζελο και να σπάσουμε πλάκα κυνηγώντας τα ταγάρια τον Ταυλαρίδη και Μαμούτε. Θα φάμε -3; στα αρχίδια μας , τι 40 η διαφορά τι 37. Θα μας τιμωρήσουν την έδρα; Ε και; Και τώρα τιμωρημένη είναι και ας είναι εκκλησία το γήπεδο. Καταλαβαίνεις το παράλογο του πράγματος αλλά και τα κακά προηγούμενα που μπορούν να δημιουργηθούν...
Φυσικά σε περίπτωση που γίνουν τα παραπάνω στο Καραϊσκάκης θα αλλάξει το τροπάριο. Θα ακούμε για οπαδικούς στρατούς, επιστήμονες, λουκέτα και μαχαίρια που πρέπει να χωθούν πολύ βαθιά στο κόκκαλο...

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄έβαλες σε σκέψεις με όσα έγραψες, Φάστυ... Καλά. Ας πάρουμε την κούπα πρώτα κι έχουμε να τα συζητήσουμε όλ΄αυτά... Για την ώρα, το δίλημμά μου είναι κατσικάκι ή αρνάκι, γιατί έχω λίγο ανεβασμένο ουρικό οξύ.... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σ΄εσένα και όσους αγαπάς!

Εικόνα fasteddie

Καλο Πασχα σε εσενα και στην οικογενεια σου Αποστολε να εισαι καλα.Ναι το ουρικο ειναι ενα θεμα αλλα οκ μωρε μια ατασθαλια δεν πειραζει που και που!!Προσωπικα παντως προτιμω τις πανσετες γιατι δεν μου πολυαρεσουν αρνια-κατσικια χαχα!!!

Εικόνα apostolos gaganis

De gustibus et coloribus non est disputandum...