Η ΛΕΣΤΕΡ, Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΝΟ



Σήμερα η αγαπημένη εφημερίδα όλων των ΓΑΥΡΩΝ, η ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ , σε πρωτοσέλιδο χτύπημά της, ισχυρίζεται ότι στην ποδοσφαιρική Ελλάδα δεν υπάρχει Λέστερ, προφανώς λόγω της ύπαρξης του «εγκληματία» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με τον ΠΡΑΣΙΝΟ ισχυρισμό και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο από το 1996 και μετά.
 

 
Καταρχήν θα ελέγξουμε τον ισχυρισμό ως προς την αλήθεια του  στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και στη συνέχεια θα συγκρίνουμε τα αποτελέσματα με τον αντίστοιχο θεσμό του ΦΑΡΟΥ , αφού εκεί με την ΙΣΟΒΙΑ προεδρία του ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ δεν ανθίζουν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
 
Παρατηρώντας τον πίνακα των Κυπελλούχων Ελλάδος από το 1996 και μετά, βλέπουμε ότι ο ισχυρισμός της ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗΣ, μπορεί να θεωρηθεί ΨΕΥΔΗΣ, αφού δύο τουλάχιστον ομάδες που θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε κατ αναλογία ως Λέστερ έχουν κατακτήσει το Κύπελλο.  Ο Πανιώνιος το 1998 και η Λάρισα το 2007. Και οι δύο ΦΑΠΩΣΑΝ στον τελικό τον παναθηναικούλη, ίσως γι αυτό και να έχουν την επιλεκτική αμνησία στην ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ. Μάλιστα στον τελικό του 1998, ο «ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ» Βαζέχα, κατά την απονομή, προσέβαλε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πετώντας το μετάλλιο. Τι να πει κανείς… βρώμικες παναθηναικές ιστορίες…. Υπάρχει κατά τη γνώμη μου άλλη μια ομάδα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Λέστερ, η οποία μάλιστα κατέκτησε το κύπελλο δύο φορές. Ο ΠΑΟΚ.
Εκεί στη ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ με αυτά που σερβίρετε καθημερινά στα GREEN SHEEP, κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε για μονοπωλιακές πρακτικές στην πώληση ΣΑΝΟ.
 
 
Συνολικά σε 20 διοργανώσεις ο «εγκληματίας» ΘΡΥΛΟΣ έχει κατακτήσει ΟΚΤΩ Κύπελλα. Ούτε τα μισά δηλαδή. ΠΕΝΤΕ η κούλα η αδικημένη, ΤΡΙΑ ο παναθηναικούλης, ΔΥΟ ο παοκούλης, ΕΝΑ ο Πανιώνιος και ΕΝΑ η Λάρισα. Μια χαρά κατανομή (στατιστικά) δηλαδή. ΕΞΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Συνολικά ΕΝΤΕΚΑ ομάδες έχουν κατακτήσει το Κύπελλο στο ποδόσφαιρο, από την καθιέρωσή του.
 
Ας δούμε τι έχει συμβεί το ίδιο διάστημα στο ΦΑΡΟ. Από το 1996 και μετά δηλαδή. Σε εικοσιένα διοργανώσεις, αφού έχει γίνει και ο τελικός του 2016, ΔΩΔΕΚΑ φορές το κατέκτησε ο παναθηναικούλης. Πολύ πάνω από τις μισές δηλαδή. ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές ο ΘΡΥΛΟΣ, από ΔΥΟ η κούλα και ο αρούλης και μία ο παοκούλης. ΠΕΝΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Συνολικά ΕΞΙ ομάδες έχουν κατακτήσει το Κύπελλο στο ΦΑΡΟ, από την καθιέρωσή του. Να σημειώσουμε δε ότι στο ίδιο διάστημα οι ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ από αυτές του μόνιμου Κυπελλούχου παναθηναικούλη…. 
 
 

ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ Λέστερ;
 
Στο Ποδόσφαιρο που δρα η περιβόητη «εγκληματική οργάνωση»; Ή στο ΦΑΡΟ που όλα είναι παστρικά όπως στους οίκους ανοχής; 
 
Θα περιμένουμε να ασχοληθούν με το ΕΞΟΦΘΑΛΜΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ οι πανελίστες του Σαγόνια, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντινέας και Αυλωνίτου. Πιο πιθανό είναι να βγούμε από το μνημόνιο ε; Μάλλον….

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Τις τελευταίες μέρες και με αφορμή το F4 του Βερολίνου, ο βασιλάκης ο παπαθεοδώρου θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια που ως γραφικός πρασινοφρουρός γάβγιζε γλύφοντας τα πιτσιποπάκια των αφεντικών του. Βάλθηκε λοιπόν να μας πείσει για το πόσο μεγάλοι προπονηταί είναι ο μελιτζάνας και το γιουσουφάκι του, που συναντήθηκαν στον τελικό. Πόσο άδικοι υπήρξαμε στο παρελθόν και τους κατηγορούσαμε ότι παίρνουν κούπες με την εύνοια των γκρι, ενώ τώρα αποδεικνύεται το πόσο τεράστιοι είναι.

Τί δεν λέει ο καραγκιοζάκος;
Τα μπάτζετ που διαχειρίζονται με τον Ιτούδη στα 40 μύρια να αγοράζει όποιον γουστάρει αλλά που πέρυσι τον ήπιε (τον καφέ τον πικρό) από τον ΘΡΥΛΟ. Φέτος δεν του έτυχε ΘΡΥΛΟΣ, οπότε χάρηκε και αυτός.
Από την άλλη, το σερβικό λαμόγιο έχει βρει τα κορόιδα από την Πόλη και τους αρμέγει κανονικά. Μύρια των μυρίων έχουν προσφέρει οι μπουνταλάδε οι Τούρκοι. Μέχρι την ευρωλίγκα την κάνανε Turkish Airlines, αλλά ποιο το αποτέλεσμα; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΚΥΡΙΟΙ. Ρε φίλε, εντάξει, μέχρι και ο Κιουμουρτζόγλου με τόσα λεφτά και τόσο σπρώξιμο, μια κούπα θα την σήκωνε.

Πάμε τώρα στα ποιο βασικά: Πως πήγε τελικό ο Μελιτζάνας; Ήταν κάποιο τρικ, κάποιο περίεργο σύστημα, κάποια ενέργεια μεγάλου κόουτς. Όχι κύριοι. Απλά όταν η μπάλα έκαιγε και οι παίκτες του κρύβονταν, πήρε τη μπάλα ο Σλούκας και με ατομική προσπάθεια και έμπνευση, τους πήγε στην παράταση. Ο πρώην ερυθρόλευκος Σλούκας έσωσε την παρτίδα από τον άλλο πρώην ερυθρόλευκο, τον Μπουρούση, που είχε πάρει από το χεράκι την Λαμποράλ και την πήγαινε φουλ για τελικό. Ποιος; Ο Μπουρουσάκος που στον Ολυμπιακό "δεν ήταν αρκετός" για να χτυπήσει την πράσινη αρμάδα, όπως έγραφαν οι ειδήμωνες. Ο Σλούκας, που στον Ολυμπιακό είχε τις ειδικές αποστολές, πήγε τον μελιτζάνα τελικό.

Να δούμε και τους άλλους πρώην παίκτες του Θρύλου; Ο Μίλος έγραψε ιστορία. Ήταν ένας από τους ηγέτες που έδωσαν στη ρωσική αρκούδα επιτέλους το τρόπαιο μετά από προσπάθειες χρόνων. Στην Ελλάδα βέβαια ήταν ένας αλήτης που δεν τιμούσε τα λεφτά που έπαιρνε. Έτσι Τσαρτσαρή;
Ο Κάιλ Χάινς, ήταν αυτός που μας έκανε και τον αγαπήσαμε στον Ολυμπιακό. Ατελείωτη ψυχάρα, τα έδωσε όλα και ήταν από τους καλύτερους και πιο σημαντικούς.
Για τον Μπουρούση τα είπαμε. Στην Ελλάδα άχρηστος, στην Ευρώπη άπαιχτος. Τόσο άπαιχτος που τώρα τονέ θέλουνε οι λιγδιάρηδες.
Ακόμα και πρώην ρολίστες του Θρύλου όπων ο Άντιτς, ήταν βασικότατοι στα σχήματα του μελιτζάνα.
Ο μεν Μπαρτζώκας (ή Μίστερ Μπιν όπως τον έλεγαν εδώ οι φωστήρες) πήρε τον Κολοσσό της Ρωσίας και τον πήγε στο Βερολίνο. Προσέξτε, με επιθετικό και θεαματικό μπάσκετ. Όχι με τα αντιαισθητικά και κλεψιμαίικα συστήματα του μελιτζάνα.
4 λοιπόν πρώην παίκτες και ένας πρώην κόουτς του Θρύλου, όχι μόνο έλαβαν μέρος στο F4 αλλά ήταν από τους καλύτερους και πιο σημαντικούς. Αλλά όχι, για τους εδώ φωστήρες οι πρωταγωνιστές είναι το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής και τι του είπε και τι απάντησε και πως τον ευχαρίστησε και πως τον αγκάλιασε και άλλα γλοιώδη και αδερφίστικα.

Το έχω πει και το έχω γράψει πολλές φορές: οι αχώνευτοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ (γιαννακόπουλοι, σωλήνες, συμπαρομαρτούντες δημοσιογλύφτες) έκαναν πολλές γυφτιές τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το χειρότερο ήταν η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ. Μιλάμε για ένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα που τιμωρείται μόνο με έναν τρόπο: την ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. Θα έρθει λοιπόν η ΝΕΜΕΣΙΣ σας και η τιμωρία θα είναι σκληρή και βασανιστική.

Εικόνα Andreas

Πόσο συχνά ανθίζουν Λέστερ στην Αγγλία δεν μας είπαν, ούτε ότι η Λέστερ από πλευράς πιθανοτήτων για κούπα δεν ήταν παο, αεκ, παοκ αλλά Πλατανιάς. Επίσης, ας ανθίσουν πρώτα η ελληνική Σίτι, η ελληνική Τσέλσι και η ελληνική Παρί και μετά ας ανθίσουν και οι Λέστερ. Αλλά ξέχασα, αυτές άνθισαν γιατί τις πότισαν οι καινούριοι ιδιοκτήτες τους. Εδώ θα ρίξουν κανένα φράγκο στις ομάδες τους οι ιδιοκτήτες ή θα μείνουν Λέστερ; Εκτός κι αν πάρει ο Αμπράμοβιτς την Λάρισα ή τον Άρη, ρίξει 100εκ πάνω από τον Ολυμπιακό και δεν κάνει ομάδα εντός 3ετιας. Τότε δέχομαι την διαμαρτυρία και την αδικία. Μέχρι τότε, όπως δεν έπαιρνε τίτλο η Τσέλσι κι οι άλλοι πριν την αλλαγή ιδιοκτησίας, αλατόνερο για τις γαργάρες.

Εικόνα tasos

Μα έχουμε Λέστερ καί στήν Ελλάδα. Τόν ποα , τή κούλα , τή Λάρισσα , τίς μπουγάτσες.....

Εικόνα RED HELL

Βγηκε και ο "αγριος" ο Γαρρης να σχολιασει τις δηλωσεις Παπουτσελη.Δεν ξεχνανε λεει.Μα ουτε του Πανηλειακου ξεχνανε(μαζι και ο ΚυρΠαστας)το "πεναλτυ" που πηρε ο Βαρζυχα στις καθυστερησεις.Τοτε η παραγκα εκανε διαλειμμα.

Εικόνα suede86

https://www.youtube.com/watch?v=D8KxaJJ7w5I

Και αυτό εδώ παιδιά να μην ξεχνιόμαστε...Είναι 2 τα πέναλντι αλά Παπουτσέλη που έχει πάρει η Πανάθα..