Ε, ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ... ΤΟΝ ΕΙΔΕ Η ΚΟΠΕΛΑ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΚΟΒΩ ΡΟΔΑ ΜΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...



Ρε πόσο πολύπαθο είναι τέλος πάντων αυτό το Κύπελλο Ελλάδας φέτος... Παίζουνε τα ρέστα τους οι δυο απ΄τους τρεις τούτες τις μέρες... Μετά τον δικέφαλο του Βορά, που με γελοίες δικαιολογίες δεν κατέβηκε ξέροντας ότι θα διασυρθεί απ΄τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ήρθε η σειρά του δικέφαλου της άλλης προσφυγοκούλας να κάνει τα νάζια του με τους βοηθούς διαιτητές του ρημαδοτελικού, με συνέπεια ο ροβεσπιέρος της κάθαρσης να αναβάλει τον τελικό για 10 τουλαχιστον μέρες. Καλάααα... Ζήσε Μάη μου ( σύμπτωση, ε; ).... Ο Ζακύνθιος "πάτησε", ασφαλώς μεθοδεύοντας το όλο σκηνικό, πάνω σε εισήγηση της αστυνομίας και τη θέση της Επιτροπής κατά της Βίας περί ύπαρξης θέματος ασφάλειας του αγώνα ( ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ), και πάπαλααα... Λοιπόν, επειδή έτσι όπως πάει, αυτός θέλει να ξεχάσουμε την μπάλα ΓΕΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ο κόσμος του Ολυμπιακού ΒΡΑΖΕΙ μ΄αυτά που βλέπει να γίνονται τελευταία και που ΟΛΑ είναι σε βάρος της ομάδας του. ΟΛΑ. Ο οριακής ψυχικής ισορροπίας πολιτικός, ταυτίζει για τους δικούς του λόγους θύτες και θύμα και βγάζει κάτι ακρωτηριαστικές αποφάσεις ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ - ΛΕΕΙ - ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ. Ο κάθε πικραμένος, εν προκειμένω του γνωστού τρίο, όποτε είναι να παίξει στο εξής μ΄εμάς και ξέρει καλά ότι την ήττα δεν την αποφεύγει, θα προφασίζεται περίπτωση πιθανής διαιτητικής...σφαγής του και ο αγώνας θα αναβάλεται ή θα ματαιώνεται οριστικά ή και θα..,θυσιάζεται ακόμη ο ίδιος βαθμολογικά, καθ΄ότι μάγκας, καραμπουζουκλής κι αν είναι για την κάθαρση την πόρνη, ας πάει και το παλιάμπελο! "Αντί να μείνω 30 βαθμούς πίσω απ΄αυτόν τον καργιόλη το δυνάστη μου, ας μείνω και 35... Τί έγινε να πούμε; Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΑΘΙΚΤΟ ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩ ΣΤΑ ΙΣΑ... ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΒΛΕΠΕΙΣ, ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ...".

Να τα μαζέψω λοιπόν κάπως όσα μου΄ρχονται κατά νου τώρα που γράφω και να τα καταθέσω. Με την μεγαλύτερη δυνατή ψυχραιμία, αφού κι εγώ αίσθάνομαι ως γνήσιος υπερασπιστής της "εγκληματικής οργάνωσης", όπως ΟΛΟΙ οι σύγγαυροί μου. Το...ελέγχω όμως:

1.  Κύριε Κοντονή, πας ντουγρού το καράβι στα βράχια... Νομίζεις ότι, άμα ματαιώνεις τους αγώνες ή ακόμα και τους θεσμούς, θα κάνεις τους ευέξαπτους των κερκίδων να μπουν στο δίλημμα Ή ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΛΑ Ή ΞΕΧΝΑΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ... ΑΡΑ, ΑΣ ΚΑΤΣΩ ΗΣΥΧΑ. Πόσο, μα πόσο άσχετος και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ τελικά είσαι... Άκου, αντ΄αυτού, τί θα "πετύχεις": Να διακινδυνέψεις Grexit. Να καταστρέψεις δηλαδή το ελληνικό ποδόσφαιρο, επειδή απλά ο βάζελος, η κούλα κι η μπουγάτσα δεν μπορούν ν΄αντιμετωπίσουν στα ίσα τον πολύ ανώτερό τους Ολυμπιακό και να του πάρουν τίτλο. Να επιδεινώσεις το πρόβλημα της βίας, που για τον περιορισμο της υποτίθεται ότι τα κάνεις όλα. Να μας κάνεις να ξεχάσουμε ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ποδόσφαιρο. Μια απ΄τις ελάχιστες μαζικές διασκεδάσεις- εκτονώσεις μας...Κι άσ΄τα αυτά με τους μπαμπάδες και τα παιδάκια στην μπάντα. Αυτά ξέρεις πού....

2.  Κύριε Κοντονή, έχεις εξαγριώσει όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού με την πολιτική σου. Τους έχεις πλέον με την σημερινή σου άδικη, άστοχη, αναποτελεσματική, αναιτιολόγητη στην ουσία και γελοία στο φινάλε απόφασή σου, ΟΛΟΥΣ απέναντι. Και όποιος πολιτικός, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟΥ, τα βάζει με τον Ολυμπιακό μας, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ... Και όσο συνεχίζεις το ίδιο, αποτυχημένο, βιολί, τόσο σκληρότερη η ανταπόδοση... Εδώ θα΄μαστε να τα ζήσουμε. Τότε όμως, μπορεί να΄ναι αργά. Γιατί ΚΑΙ ποδόσφαιρο στη χώρα μπορεί να μην υπάρχει πια, ΚΑΙ θύματα να΄χουμε θρηνήσει... ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ - ΑΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ΄ΤΑ ΔΥΟ. Ανώριμε, εμμονικέ, οριακέ ως προσωπικότητα, εμπαθή, Σταύρο Κοντονή. Στα΄χω πει άλλωστε κι άλλες φορές από΄δω αυτά... Όχι μία και δύο.

3.  Τελειώνω με την αντίδραση της ΠΑΕ. Με ικανοποίησε. Όπως πρέπει να είναι. Ζητάω από την Διοίκηση συνεχή εγρήγορση, ακαριαίες και έντονες αντιδράσεις σε κάθε πρόκληση, διατήρηση της ομάδας σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα και επιμελή σχεδιασμό πλάνου ενεργειών προς κάθε κατεύθυνση και για κάθε πιθανή περίπτωση... Δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει ο καθένας εδώ πέρα! Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΝΟΜΙΖΕΙ, ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΟΜΙΖΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ... ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ, ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΙΚΗ, ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ. ΑΛΛΟ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΟ ΤΥΦΛΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑΝΤΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΛΕΟΝ Ν΄ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ. ΑΝΤΕΕΕΕ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΡΙΟ ΤΗΣ "ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ", ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ΗΔΗ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ...

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα και με ένα από τα μπολ-μπόις. Ο υφυπουργίσκος εξετάζει ήδη τα βιογραφικά τους για να δει αν είναι κοινής αποδοχής.

Εικόνα apostolos gaganis

Το ποτήρι είναι ήδη εντελώς γεμάτο. Εαν προσθέσει μία σταγόνα ακόμη αναβάλλοντας ΚΑΙ ΠΑΛΙ τον τελικό, για οποιονδήποτε λόγο, τότε σφραγίζει τη διάγνωση του ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΛΑΒΟΥ... Και πρέπει να "πληρώσει".

Εικόνα Spiros Legend

Χρόνια Πολλά και Ολυμπιακά σε όλους τους Σύγγαυρους. Απόστολε, πλέον, έχουμε κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε για ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ του Ολυμπιακού και φυσικά προσωπικής εξόντωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όλα αυτά που λες είναι ορθότατα, νομίζω, όμως, ό,τι όσο προχωράει ο καιρός, φαίνεται πιο ξεκάθαρα το σχέδιο της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, το οποίο εξυπηρετείται, δυστυχώς, με πρωταγωνιστή την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, που είναι το όχημα για τα βρωμερά και αδίστακτα σχέδια των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ. Πιστεύω, ό,τι η επιλογή του ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, με τον οποίο γελάει όλη η Ζάκυνθος, που βολτάρει με μια Virago στο νησί, κατά πληροφορίες μου, είναι ιδανική, για να συγκεντρώνει όλα τα πυρά, ως άσχετος, εμμονικός, επικίνδυνος κ.λ.π. Απο πίσω κρύβονται οι ΑΝΑΝΤΡΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ(ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΩΝ 2 ΠΟΝΤΙΩΝ) που έχουν βάλει σκοπό την διάλυση μας, με κάθε τρόπο, για να ικανοποιήσουν τα σχέδια των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ της ΝΕΟΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ κυβέρνησής τους. Ας αναλογιστούμε τι ζημιά έχουν ήδη προκαλέσει, με δεδομένο ό,τι σε 40 μέρες ξεκινάμε προετοιμασία και κάποιοι παίχτες μας πρέπει να κάνουν προετοιμασίες με τις Εθνικές τους για Γιούρο και για αγώνες σε Λ.Αμερική και Αφρική. Πότε θα ξεκουραστούν, σερί θα το πάρουν, ώστε να σέρνονται μετά με τον Ολυμπιακό; 27 Ιουλίου παίζουμε προκριματικά Τσάμπιονς Ληγκ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, κατά την γνώμη μου πάντα, να μην είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει τα 25-30 εκ. ευρώ, για αυτό γίνονται όλα. Να δούμε πόσοι παίχτες θα ζητήσουν μεταγγραφή με αυτά που ζούνε (έχουνε και οικογένειες, δεν θα κάτσουν στο τρελοκομείο να μην ξέρουν πότε θα παίξουν και να τους κυνηγάνε να τους σκοτώσουν...). Ποιοι ΣΟΒΑΡΟΙ παίχτες θα δεχτούν να έρθουν στον Ολυμπιακό με αυτά που μαθαίνουν, πόσα θα ζητήσουν; Πόσο έχει ΗΔΗ πέσει η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ των παιχτών μας με αυτά τα ξεφτιλίκια που συμβαίνουν; Η διοίκησή μας, εκτός από τον καθημερινό πόλεμο, θα κληθεί να διαχειριστεί όλα αυτά που περιγράφω, σε ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ και με πολλές αντιξοότητες που δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, να ξεπεράσουμε τον καλοκαιρινό σκόπελο, στον οποίο έχουν στηρίξει τις ελπίδες τους ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ που έχουμε για αντιπάλους. Εύχομαι όλες οι παλιανθρωπιές τους, να τους γυρίσουν όχι μόνο στις ομάδες τους, αλλά και προσωπικά, είναι το πιο επιεικές που μπορώ να πω αυτές τις ώρες, διότι αν πω αυτά που σκέφτομαι, θα μας κόψει το... ΕΣΡ. ΤΣΙΠΡΑ,ΚΑΜΜΕΝΕ,ΚΟΝΤΟΝΗ, ΚΑΚΑ ΤΣΑΚΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, για όσα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ κάνετε εις βάρος του Ολυμπιακού και του κόσμου του. Αλλά και από τα άλλα κόμματα δεν είδαμε καμιά αντίδραση, λες και είναι όλα φυσιολογικά... Ο Ολυμπιακός να κερδάει και όλοι οι άλλοι να πάνε να...

Εικόνα apostolos gaganis

Γενικά με τις Virago, δεν έχω πρόβλημα. Κανένα. Απεναντίας. Αλλά όταν κάνεις αυτά που κάνει ο Κοντονής ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ βολτάρεις στο χωριό σου με Virago, TOTE, αρχίζεις πλέον να εμπίπτεις στις αρμοδιότητες μια ιατρικής ειδικότητας που ακούει στ΄όνομα ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ...

Εικόνα Spiros Legend

Χα, χα! Πολύ καλό... Σφαγή με το μπαμπάκι, που λένε...

Εικόνα Romain

Απόστολε, εξαιρετικό άρθρο.

Έτσι ακριβώς είναι.

Επέτρεψε μου να προσθέσω και τον τρίτο και πιο κοντό της παρέας τον Αφραγκουζο. Και αυτος στον πρώτο γύρο είχε κανονίσει να μην γίνει το παιχνίδι. Για τους ίδιους λόγους που οι δύο πόντιοι με τις δικεφαλες κότες έχουν κάνει... ΚΟ ΚΟ ΚΟ.

Αν γινόταν ο αγώνας στη Λαγοφλωρο θα έτρωγε πολλά ο θίασος και είχαν προηγηθεί τα ... " Πουλο, Πουλο, Αλαφουζο, Πουλο"

Ο Κοντονής αλλά και ο Τσιπρας είναι καιρός να του δίνουν.

Αρκετά με το ΣΥΧΤΙΡΙΖΑ.

Ο υφυπουργός είναι ένας κοινός ψεύτης, και δικοφαντης. Έχει τιμωρησει τον Ολυμπιακό για τα αισχη που έκαναν οι ουγκ στην τουμπα. Τώρα παίρνει το μέρος της άλλης φικεφαλης κοτας για να γλυτώσει ο Νιαου από τον ξεφτιλισμο. Έχει μια ειδική σχέση με την αεκουλα που διέκοψε τον τελικό για χάρη του τζάμπα.

Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ βράζει και όπως πάει, θα την πληρώσει ο Ζακυνθινος. Ο ίδιος προσωπικά. Μετά και το κόμμα του Τσιπρα. Πρώτα όμως ο ΚΟΝΤΟ-ΝΟΥΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Αναρωτιέμαι για την όποια ΤΩΡΙΝΗ αντίδραση των οπαδών της ομάδας. Απ΄τη Διοίκησή μας ίσως περιμένω κάτι, την στιγμή που πρέπει. Η ΕΠΟ απ΄την άλλη μεριά, που είναι και η βασική αρμόδια ν΄αντιδράσει, έκανε ήδη το πρώτο σωστό βήμα. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Εικόνα el trick

Κάποια σχετική επερώτηση μπορεί να γίνει;;;

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να σου πω; Δύσκολο. Ας περιμένουμε να δούμε πού θα πάει τελικά το πράμα. Υπάρχουν αντιδράσεις, ήδη, για την απόφαση του Κοντονή. Δεν το ξέρω. Το εικάζω. Λογικά. Και δεν νομίζω πως πέφτω έξω...

Εικόνα REDNYC

Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΘΡΕΜΠΟΡΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΠΑ - ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΕ ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ, ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ, ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΠΙΣΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΣΚΟΥΖΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ ΣΤΑ "ΘΑ"......

"ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ", "ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ", "ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΠΟ", "ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ", "ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ", "ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ", ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ....

ΡΕ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ....!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Το θέμα είναι ότι η ατμόσφαιρα έχει δηλητηριαστεί επικίνδυνα. Οι τρεις, θέλουν την ΕΠΟ υποχείριό τους. Ο Κοντονής απ΄την άλλη, κάνει την μια...βλακεία μετά την άλλη. ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ. Ιάσονας; Ο κόσμος του Ολυμπιακού. Απαιτείται, εκτός άλλων, ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ, ΤΩΡΑ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ! Κατά τη γνώμη μου...