ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑ ΔΕ ΧΩΝΕΙΣ...


Tags: -

Γεια χαράδρα μάγκαι....
Δγιαβάζω τώρα σε ένα σαιτάκιον ότι ο Ροβέρτος φέβγει από το Γάβρατσο γιατί απογοητέφτηκε από την υπάρχουσα κατάστασις !Ειχε σκεφτεί λαλεί να τηνε κοπανέπσει και θώραγε για καμνιά καλή μεταγράφα αλλάκόλλαγε....Αλλά μνια το ότι ο Γάβρακας θα παίκσει προκρεματεκά για το Τσαμπγιόνι κι από την άλληνε ματγιώθηκε ο τελικός και η κατάστασις που επικρατάει στη τάκσεις του ελλαδεκού ποδόμπαλου τονε έκαμε να σκεφτεί ότι δε μπάει άλλο στο Ελλάντα και θέλει να φύβγει αν και δελώνει  Ολεμπιακός άρρωστας και του αρέσει πολύ η χώρα μας !
Για το ότι λεπόν παίζει προκρεματεκά ο Γάβρακας καλά θα κάμωμε να ντο πσάκσωμε στις...προκρίσεις των ελληνικών ομάδωνε.Τι έκαμε τόσα και τόσα έτη στας Εβρώπας ο Ατρομητέλης ;Ο Μπανάθας ο Καμπάλας τι έκαμε ;Ο ΜΠΑΟΚης τι έκαμε ;Και ούλος εκειός ο ελληνικός σερφετός που πάει και αναδέβεται απλά στα κσένα γεπεδάκια στις Εβρωπες ;Τι κάμανε ούλοι δάφτοι ;Τι βαθιμούς δώκανε στο Ελλάντα ;Μήμπως καναρχίδι(μνια λέκσις περαιώτεκια...)
Ούλοι δάφτοι που τους πταίει ο....Γάβρακας στο Ελλάντα πήγανε όκσω και παίκσανε με ομάδες της πούτσας, τις πγιότερες βολές, και κλάσανε ένα μαγκάλι μέντες !
Κάτι Γκαμπάλες και κάτιτις άλλες που δεμποράεις ούτε να τις θυμεφτείς σου στερήσανε βαθιμούς γιατί ο ελληνικός σου εκπρόσωπας δε μπόραγε να πάρει ούτε βαθιμό στην έδρα του !
Βρε παλιομαλάκα Μπανάθα, σου πταίει ο Γάβρουλας και αδικιέσαι από τη δγιαιτησία όντα δε μποράεις μες τη Λαγοφλώρο να κερδέπσεις τη...Γκαμπάλα ;
Ρε παλιοπαπάρα ΜΠΑΟΚ σου πταίει ο Γάβρατσος όντα παίζεις μες τη Ντούμπα με τη...Γκαμπάλα και δε μποράεις να της κάμεις ούτε φάσις ;
Μαλάκα Αστερία τα χέργια του Μανιάτη και τα κύπελα πόχασες σε κοφτουν ή το ότι δε μποράεις να στηθείς αθρώπινα και να παίκσεις καλό τόπι με κάτιτις ομαδίτσες της πλάκας που αποκαλούνται και αβρωπαεκές ;ΓΙΑ ΟΥΛΑ ΠΤΑΕΙ Ο ΓΑΒΡΑΚΑΣ ΚΕΡΙΟΙ !ΜΑΙΣΤΑ !
Επίσης δγιάβασακαι κάτιτις άλλο που πραγματεκά με σταναχώρεπσε...
Μετά, λαλεί, τα πλειόφγια, ο Μακ του ΜΠΑΟΚ αποχωράει από το Ελλάντα και πάει αλλού !Πγοιος Μακ ρε παιδγιά ;Εκειός ο ''άρρωστας'' ΜΠΑΟΚος, πόσκιζε το γκώλο του για την ομάς του ,πόδινε σενεντέφκσεις υπέρ του Σαλόνικα παντού, που λαλούσε ότι είναι αδεκεμενοι εκεί πάνου ;
Κσέχωρα από το πόσο μαλάκαρος λεπόν υπήρκσε ο Μακ για μενανε είναι παιχτούρα ολκής !Κι απότι ομολόγεπσε στο γκύκλο του φέβγει γιατί λαλεί ότι το ελλαδεκό ποδόμπαλο είναι απλά τραγεκό !
Και αρωτάω κι εγώ τώρα εδανά το λεβέντη υπουργάρα μας.Ρε κακομοίρη Κοντονιέ...Σαρέσει εφτούνη η κατάστασις που δημιούργεπσες κι εσύ κι ο Τίγράκος σου ;Μαζί και ο Αλαφού βεβαια και ο Σαββί αντάμα.Σας αρέσει ρε κατακαημένοι ;
Πόσο καραγκιοζάκος πρέπει ναναι ο Τιγράκος ρε φίλε που να θέλει να καταστρέπσει το ελλαδικό ποδόμπαλο ;Τι θα κερδίσεις ρε μεγάλε κι εσύ από ένα προιόντο κατεστραμμένο ; α ;Ρε Αλλαφού κι εσύ ρε κυρ Σαββί για πείτε μου τώρα...ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΕΠΣΕΤΕ ΡΕ ΚΕΦΑΛΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΓΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ; α ;
Ο Τιγράκος λαλεί πσήνει μεγάλους παίχτουρες νάρθωνε στο Ελλάντα και τους τάζει λαγούς με πετραρχίδγια !
Ρε κατακαημένε τι τάζεις και τι λαλείς ;Πγοιος θάρθει ρε πίτουρα σε ένα ελλαδεκό πρωτάθλεμα κατεστραμμένο και από τη ΓΟΥΕΦΑ απορριπφτόμενο ; α ;
Η παγκόζμεα κσεφτύλα που ακούει στο όνομα ''ΕΛΛΑΝΤΑ'' είναι προιόντο δεκό μας !Εμείς το φκιάσαμε και το κάμαμε σα ντα μούτρα μας !Μη γαμάμε και το ποδόμπαλο ρε λεβέντες !Ήμαρτο πγια !
Και καθήστε να ιδείτε γέλια !Πόσοι και πόσοι παίχτουρες σοβαροί θα αποχωρήσωνε από ούλες τις ελλαδεκές ομάδες μέχρις να καταλήκσει τι θέλει από τη ζωή του ο Κοντονάρας μας !
Ο Μαρινάκιος ο Εφοπλεστής έχωσε φράγκα στο Γάβρο !Γνωστό και μή εκσαιρετέο δάφτο !Ο Σαββί έχωσε και δάφτος ένα σκαζμό ριάλια !Ακόμα και ο Αλαφού έχωσε ενα 7ρικάκι μύργια !
Εκειό το παρτάλι, η ντροπή της Νίκαιας, ο τσεφούτης Μελισσανοτέτγοιος δεν έχει βάνει πενταρα τσακεστή ρε !Οπότες ;Σταρχίδγια του κι αν καταστραφεί το αεκ και το ελληνικό ποδόμπαλον μαζι !
Το σκεφτικό είναι απλούν και σεγκεκριμένο από τις αντιολεμπιακές πουτανάρες.ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΩ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑ ΝΤΟ ΓΑΒΡΟ ΘΕΛΕΙ ΡΙΆΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕΜΦΕΡΕΙ....ΑΝΤΙΣ ΛΕΠΟΝ ΝΑ ΓΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΟΣ ''ΜΙΚΡΑΙΝΩ'' ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΑΩΤΟ ΓΑΒΡΟ ΚΙ ΕΡΧΟΜΕΘΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΑΣ !!!
Μαφτό το πλεβρό να κοιμάστε μαλάκαροι !
Στακάτε και θα ιδείτε το γκόζμο του Γάβρακα από τη γκαλή....

Υ.Γ. Όσο για το δέντρινο πέος της φωτό ;ΑΦΓΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΣΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΕΟΛΕΜΠΙΑΚΟΥΣ !!!

Σχόλια

Εικόνα nissios

Κάτι ανάλογο δεν έγινε και με τα πρότυπα σχολεία που η άλλη υπουργάρα τα αποχαρακτήρισε για να μη θίγονται τα μη πρότυπα; "Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε", που έλεγε και το άσμα. Όποιος θέλει να ξεχωρίσει, να υπερβεί τον μέσο όρο, να διακριθεί, αυτός να πάει αλλού. Εδώ μόνο τα μπουρδέλα.

Εικόνα apostolos gaganis

Εγκρίνω κι επαυξάνω. Περνάμε, πραγματικά, δύσκολες ώρες. ΠΑΝΤΟΥ...