Γαρρής : ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ



Ο ΤΕΝΕΚΕΣ Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ο Γαρρής, ξαναχτύπησε σήμερα με αφορμή τις ανακοινώσεις του ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ, για δήθεν ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου της Λεωφόρου. Ουσιαστικά άπλωσε την παλάμη πάλι ο ΖΗΤΟΥΛΑΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ, μήπως αρπάξει τα χρήματα των άγρια φορολογημένων από την τελευταία φορά «αριστερά» Ελλήνων.
Τι έγραψε ο ΤΕΝΕΚΕΣ?
«Στον Παναθηναϊκό δεν χαρίζονται γήπεδα μέσα σε μια νύχτα όπως έγινε με άλλους. Μέχρι και... κορμοράνοι εμφανίστηκαν κάποτε για να μπλοκάρουν το σύλλογο. Η απόφαση είναι μία: να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Το μονοπάτι είναι δύσκολο. Για να γίνει... Λεωφόρος θα πρέπει απλά όλοι να το πιστέψουμε».
 
 
 
Επειδή σα ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ, καταρχήν να σου πω ότι βασική αιτία που δε έχει γήπεδο το κωλοσωματείο Γκύζη-Αμπελοκήπων είναι ότι
 
δεν είχε ποτέ πρόεδρο ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ.
 
Όσες προσπάθειες κι αν έκανε το ΓΕΛΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ να σας φτιάξει γήπεδο, πότε στο Γουδί, πότε στο Βοτανικό, πότε στο Ελληνικό, ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ. ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΣΑΜΠΑ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΚΟ!
 
 
Ο ΘΡΥΛΟΣ ευτύχησε να έχει ΠΡΟΕΔΡΑΡΕΣ. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ-ΚΟΚΚΑΛΗ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ που το χέρι ήταν και είναι μόνιμα στη τσέπη. Έτσι χάρη στο ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ που έφτιαξε με δικά του χρήματα, και προσωπικές εγγυήσεις. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ δε, συνεχίζει να αποπληρώνει και να εκσυγχρονίζει και το Γήπεδο και το Προπονητικό μας Κέντρο.
 
 
Για το ψέμα που πουλάτε σα ΣΑΝΟ στα green sheep, που μηρυκάζουν αμάσητα ότι τους δίνετε, δύο (από τα πολλά) κείμενα που ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ.
  1. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ''ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ''
  2. ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ: ΤΟ ''ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ''
 
 
Συμπερασματικά:
 
1) ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΚΚΑΛΗ Ή ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ή ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΕ.
 
2) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΒΑΛΑΝ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ 40 ΕΚ. ΕΥΡΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ''ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ''.
 
3) ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2004, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
 
4) Η ΓΓΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Ή ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΓΓΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ.
 
5) ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΗ ΓΓΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Η ΓΓΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ''ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ''. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΔΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΓΓΑ. ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ''ΧΑΡΙΣΜΑ'' ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ.
 
6) ΟΙ ΡΗΤΡΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΥΨΗΛΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.
 
7) ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ''ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ?'' ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΟΣΗ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ''Ο ΤΑΔΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΟΙΚΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ, ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ''. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΕΛΑΚΗ-ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.
 
8) ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ''ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ'', ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ. ΛΕΦΤΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕΝΤ. ΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ  ΚΑΙ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΟ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ Ο ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΗΠΩΣ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ''ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ'', ΟΠΩΣ ΤΑ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ? ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ''ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ'', ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΤΙΣΑΝ ΝΕΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΣΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ?
 

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Προσέξτε θράσος! Κατηγορείται ο ΘΡΥΛΟΣ ότι μέχρι το 2019 δεν θα αποδίδει χρήματα στη ΓΓΑ για τη χρήση του οικοπέδου στο φάληρο, όταν οι ίδιοι (μάλλον ο Βωβός που αγνοείται σήμερα) θα επιχειρούσαν να χτίσουν γήπεδο σε γουδί ή ελαιώνα, με οικόπεδα που θα χάριζε το δημόσιο!!!! Επιπρόσθετα, όπως σχεδιάζεται και στα (συ)φιλαδέλφεια, το δημόσιο θα έκανε τεράστιες, περιβαντολογικές, συγκοινωνιακές και οικιστικές παρεμβάσεις υψηλότατου κόστους, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το τσάμπα γηπεδικό τους όνειρο. Επιπλέον, το κράτος θα χορηγήσει και στους δυο λαμογιοσυλλόγους τεράστια ποσά σε περίοδο εξαθλίωσης, για να φτιαχτούν γήπεδα, μέσω περιφέρειας. Συλλόγους που, είτε φέσωσαν το δημόσιο με εικονικές χρεοκοπίες, είτε χρωστούν τα μαδοκέφαλά τους σε φόρους, φπα και χρήση ΟΑΚΑ!!! Μνημείο θράσους. Ο θρύλος κάνει ένα λάθος. Πρέπει να ετοιμάσει ένα φάκελο διεκδίκησης κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων για τα διαπρέποντα διεθνώς τμήματα υγρού στίβου, ομαδικά και ατομικά.
Μόλις το κωλοκράτος πάει να δώσει έστω κι ένα ευρώ στους απατεώνες, ο φάκελος θα υποβάλλεται και θα δημοσιοποιείται και να δούμε ποιος θα τολμήσει να δώσει μόνο στους άλλους, όταν μάλιστα γνωρίζει την τύχη όσων έκαναν αβάντες στα λαμόγια. Σγουρός και Μιχαλολιάκος είναι δυο τρανταχτά παραδείγματα. Ταυτόχρονα, να ανακοινώσει ότι δεν θα πληρώνει φόρους- τέλη χρήσης, μέχρι να εξοφλήσουν τα δικά τους οι ανταγωνιστικοί σύλλογοι σε όλα τα αθλήματα, ώστε να μη νοθεύεται ο ανταγωνισμός.

Εικόνα MIKE.A

Η δικη μου εντυπωση ειναι οτι πεταει αυτα περι χαρισματος γηπεδου (Καραισκακη) γιατι θα υπαρχουν δυσκολιες να γινουν αυτα στην λαγολεωφορο! Εκτος απο τους κατοικους της περιοχης, θα υπαρχουν οι δυσκολιες γιατι το οικοπεδο ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στον ποα! Για αυτο ισως αυτος ο καραγκιοζης προετοιμαζει το εδαφος εις περιπτωσην που τα βρουν σκουρα με την ανακατασκευη!

Εικόνα Aprosarmostos17

Ο δίδυμος αδερφός του Στραπατσάδα έγραψε την παπαριά του γιατί απευθύνεται στα πράσινα ζώα που τα πιστεύουνε αυτά. Αυτά τα γίδια είναι ο στόχος του, μήπως και βάλουν κανένα χεράκι και καθαριστούν και βαφτούν τα μεγαλύτερα δημόσια ουριτήρια της πόλης.

Εικόνα REDHERAKLIO

AYTO ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΡΟΥΦIANOI, ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ..."ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ..."ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΤΡΑΚΑΔΟΡΟΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΑΣ

Εικόνα RED HELL

Δια πιστευω οτι χανεις το χρονο σου με το να προσπαθεις να απαντησεις με επιχειρηματα στα σκουπιδια.Μονο βρισιμο τους αξιζει.Περα απο αυτο το μουνοπανο εχει μεγαλη φαση που κλαιγονται σημερα για τις βρισιες στον Μητσογκαλη.Λες και με το Σπανουλη στο ιδιο γηπεδο η στο μπουρδελο το ΟΑΚΑ δεν γινονται τα ιδια.
Παντου τσαπου πουτανες.