Βίκτωρας Μητρόπουλος : ΒΑΖΕΛΟΣ και ΨΕΥΤΗΣ



Ο  πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρ Μητρόπουλος, μίλησε σήμερα στο ΣΠΟΡ FM 94,6 , ένα σταθμό που οι οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ αποκαλούν ΑΛΑΦΟΥΖ FM. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βίκτωρας Μητρόπουλος είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του παναθηναικούλη, κολλητός του ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ συζύγου κάποιας Νατάσσας, «κώλος και βρακί» με τον «καπετάνιο»  όπως λέγεται στη πιάτσα, και μία από τις "πρασινες καρδούλες" που έλεγε ο Βγενόπουλος.
 
Δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τα σάλια που ξεφούρνισε, αλλά με ένα ΚΡΑΧΤΟ ΨΕΜΜΑ που το κατάπιαν αμάσητο τα ΑΡΔακια και τα green sheep.
 
Είπε λοιπόν ο θεομπαίχτης ότι «Από το 1979 που έγινε επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα, οι εκάστοτε πρόεδροι της ΚΕΔ, πάντα είχαν την υποστήριξη αυτών που είχαν την πλειοψηφία στο ΔΣ του Ολυμπιακού. Αυτό που είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι το αυτονόητο για τη διαδικασία, όχι βέβαια και το σωστό. Ο Ολυμπιακός είναι μια ισχυρή ομάδα που στήριξε την ΕΠΟ όλα αυτά τα χρόνια και έγιναν πρόεδροι της επιλογής του Ολυμπιακού».
 
Για να δούμε λοιπόν ποιοι ήταν πρόεδροι της ΕΠΟ την περίοδο που αναφέρει ο ΒΑΖΕΛΟΣ Βίκτωρας. Θα ξεκινήσουμε από το 1975, λίγο πριν από το 1979 δηλαδή, από την εποχή της Μεταπολίτευσης. Την εποχή της ΧΟΥΝΤΑΣ να μην την πιάσουμε καλύτερα Βικτωράκο. ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
 
Λουκάς Πανουργιάς  1974-1975
Την περίοδο 1961-1966 ανέλαβε την προεδρία του Παναθηναϊκού και υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένους προέδρους του συλλόγου, Δεν πιστεύω να τον θεωρείς ΓΑΥΡΟ Βικτωράκο; ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ πήρε η ΟΜΑΔΑΡΑ του Γουλανδρή στη θητεία του.
 
Βασίλης Χατζηγιάννης  1975-1985
Ήταν γιατρός στο επάγγελμα, και φιλικά προσκείμενος στην ΑΕΚ. Διορίστηκε πρόεδρος της ΕΠΟ το 1975 από τον τότε υφυπουργό Προεδρίας αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού Αχιλλέα Καραμανλή, με τον οποίο ήταν στενοί φίλοι. "Μεγάλος ΓΑΥΡΟΣ" έτσι Βικτωράκο;  Τον στήριξε ο Ολυμπιακός έτσι;  ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ με πρόεδρο της ΕΠΟ Αεκτζή.
 
Σωτήρης Αλημίσης (α' θητεία) 09.09.1985 - 30.08.1991
Μέγας ΠΑΣΟΚΟΣ. Πρώτος πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Καβάλας. Τον κόβεις για ΓΑΥΡΟ μέσα στον πυρήνα του ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΣΜΟΥ; ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ πήρε ο ΘΡΥΛΟΣ στην πρώτη του θητεία, στην οποία άρχισαν τα ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
 
Κώστας Τριβέλλας  31.08.1991 - 15.11.1997
Αυτός κι αν είχε τη στήριξη του ΘΡΥΛΟΥ! Γέλαγε ο κόσμος με τον «πυτζαμάκια». Ανοιχτά προσκείμενος στον Παναθηναϊκό, και με προεδρική θητεία στα αποκαλούμενα «πέτρινα χρόνια» του Ολυμπιακού, ήταν από τους πιο αμφιλεγόμενους προέδρους στην ιστορία της Ομοσπονδίας. Βέβαια είχε την ατυχία να κάνει την απονομή του ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ του ΘΡΥΛΟΥ μετά τα ΠΕΤΡΙΝΑ.
 
Σωτήρης Αλημίσης (β' θητεία)  21.11.1997 - 21.01.2000
Τα είπαμε και παραπάνω. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΓΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΙΚΤΩΡΑΚΟ….. και πιάσαμε 2000. Στην περίοδο αυτή ο ΘΡΥΛΟΣ πήρε ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
 
Κώστας Αλεξανδρίδης  22.01.2000 - 00.07.2001
Σημιτικό ΠΑΣΟΚ! Φίλος του Αλημίση. Μη μας πεις ότι τον στήριξε ο ΘΡΥΛΟΣ Βικτωράκο; Πήραμε και μ’ αυτόν ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
            
Βασίλης Γκαγκάτσης  01.07.2001 - 11.12.2008
ΜΕΓΑΣ ΠΑΟΚΤΖΗΣ ο Μπίλαρος! ΤΟ ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΝΟ ΑΡΔοσυνάφι με άνωθεν εντολές τον χρέωσε στη παράγκα. Το βλέπουμε σήμερα πόσο παραγκήσιος ήταν. ΕΞΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΗΡΑΜΕ στη θητεία του. Ρε Βίκτωρα ΕΝΑΝ ΓΑΥΡΟ δεν έχουμε βρει μέχρι τώρα… ΦΤΑΣΑΜΕ 2008. Δεν αισθάνεσαι ΝΤΡΟΠΗ;
 
Βασίλης Χατζηαποστόλου
Χρέη προέδρου στο μεσοδιάστημα, μέχρι να αναλάβει ο Πιλάβιος ή Ψηλός Σισέ…
 
Σοφοκλής Πιλάβιος  24.01.2009 - 05.10.2012
Εντάξει! Τον βρήκαμε τον ΓΑΥΡΟ Βίκτωρα! Τι; Ο Πιλάβιος ήταν ένθερμος οπαδός του ζελέ; Αι στο διάολο! Κι αυτός; ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΗΚΩΣΑΜΕ με τον Ψηλό Σισέ Βίκτωρα…. Δεν πιστεύω να θεωρείς τον εαυτό σου ΨΕΥΤΗ; Α! Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ είναι ήδη δυο χρόνια πρόεδρος του ΘΡΥΛΟΥ. Με ΒΑΖΕΛΟ πρόεδρο στην ΕΠΟ πήρε τις ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΥΠΕΣ.
 
Γιώργος Σαρρής  06.10.2012 - 23.12.2014
Με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΟΚΤΖΗ Γκαγκάτση και του ΒΑΖΕΛΟΥ Πιλάβιου εκλέχτηκε. Να σου κάνουμε το χατίρι να τον θεωρήσουμε ΓΑΥΡΟ το γιατρό; ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ πήρε ο ΘΡΥΛΟΣ στη θητεία του.
 
Γιώργος Βούρβαχης      
Χρέη προέδρου στο μεσοδιάστημα. Ασήμαντος. Πάντως είναι φιλικά διακείμενος στην "εξυγίανση".
 
Γιώργος Γκιρτζίκης[50]  23.01.2015 – έως σήμερα
Τον Νεοδημοκράτη πρώην πρόεδρο της Σκόντα Ξάνθης θέλεις να τον θεωρήσουμε ΓΑΥΡΟ; ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ πήρε ο ΘΡΥΛΟΣ στη θητεία του.
 
Ρε Βικτωράκο…  Δείξε μας ένα ΓΑΥΡΟ πρόεδρο της ΕΠΟ ρε… ΕΝΑΝ! Μήπως έχεις τίποτα άλλα προβλήματα και μπερδεύτηκες;
 
 
Ξέρεις ποια είναι η αλήθεια Βικτωράκο;  Αυτοί οι δυο ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ…
 

Σχόλια

Εικόνα Son of Hoof

Εγώ τους θέλω πάντα έτσι. Γκρίνια, λάσπη, ψέμα. Και πρωτάθλημα πουθενά. Βάζελους και κότες.

Εικόνα Romain

Και γω το ίδιο.

Εικόνα thita

απευθύνομαι κυρίως στους λίγο μεγαλύτερους: μόνο και μόνο το δίδυμο τριβέλλα - δέδε σε επο και επαε αντίστοιχα (και λοιποί θεσμικοί παράγοντες βεβαίως βεβαίως, όπως ο καμάρας με τον τζόνι βεκρή νομικοί σύμβουλοι, ο μπαλτάκος αργότερα, ο ερωτοκρίτου αθλητικός δικαστής, κλπ.), που ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γνωρίζει ο βικτωράκος (πρώην αστυνομικός εεεεε, μην ξεχνιόμαστε, να μας πει πως με λίγα χρόνια υπηρεσίας στο σώμα έγινε ξαφνικά επιχειρηματίας, γιατί ζηλεύω ρε παιδί μου, θέλω και εγώ.....) θα έπρεπε, αν υπήρχε η συμπαντική δικαιοσύνη του Κοέλιο, να έχει οδηγήσει σε 100 χρόνια προεδρίας τσουκαλά στην επο

Εικόνα Andreas

Μήπως θα πρέπει να το δούμε ότι μαρτυράνε χωρίς ξύλο; Αφού λοιπόν ο Ολυμπιακός ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ από το 1979, δηλαδή και κατά τα «πέτρινα», τότε πώς λένε ότι παίρνουμε πρωτάθλημα λόγω ΕΠΟ και ΚΕΔ; Αν είναι έτσι γιατί δεν έχουμε πάρει 37 πρωταθλήματα από το '79; Γιατί περάσαμε πέτρινα έχοντας έλεγχο της ΕΠΟ; Άρα ο έλεγχος της ΕΠΟ που επικαλούνται δεν παίζει ρόλο σε τίποτα ακόμη κι αν τον έχουμε.

Εικόνα MakTheBet

Τί άλλο θα βρουν.....