Πουθενά στον κόσμο....



Γράφει ο MakTheBet
 
Σήμερα θα ασχοληθούμε με την περίφημη προπαγάνδα του στυλ "Πουθενά στον κόσμο(!) δε συμβαίνει μία ομάδα να έχει πάρει τόσα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Έλεος με την παράγκα σας ρε γαύροι".
Καταρχήν να πούμε σε αυτούς που υιοθετούν την παραπάνω άποψη πως ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε ο Ολυμπιακός υφίστανται μόνο τα τελευταία χρόνια. Το ποιος είναι καλύτερος διαχρονικά το έχει δείξει η ιστορία.
Εμείς θα καταγράψουμε εδώ ΟΛΑ τα πρωταθλήματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ όπου ομάδες έχουν πάρει 15 και πλέον πρωταθλήματα από το 1990 και μετά, για να αποδείξουμε ότι τελικά ΔΕΝ συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα το να έχει πάρει μια ομάδα τους περισσότερους τίτλους μέσα στα τελευταία χρόνια.
Πάμε λοιπόν να κάνουμε τις συγκρίσεις μας, έχοντας στο νου μας τα 18 Πρωταθλήματα που έχει πάρει ο Ολυμπιακός τα τελευταία 26 χρόνια (κάτι που συμβαίνει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα σύμφωνα με τους προπαγανδιστές-λασπολόγους) παραθέτοντας μάλιστα και σχετικό link-απόδειξη.
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΗΣ
Πρωτάθλημα Λιχτεναστάϊν - Βαντούζ - Έχει κατακτήσει 22 Κύπελλα (δεν έχουν πρωτάθλημα) τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 14 συνεχόμενα!!).
 
Πρωτάθλημα Κροατίας - Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Έχει κατακτήσει 18 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 11 τελευταία συνεχόμενα!!).
 
Πρωτάθλημα Νορβηγίας - Ρόζενμποργκ - Έχει κατακτήσει 18 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 13 συνεχόμενα!!).
 
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας - Πόρτο - Έχει κατακτήσει 17 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 7 συνεχόμενα).
 
Πρωτάθλημα Γεωργίας - Ντιναμό Τυφλίδας - Έχει κατακτήσει 16 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 10 συνεχόμενα!).
 
Πρωτάθλημα Ουκρανίας - Ντιναμό Κιέβου - Έχει κατακτήσει 16 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 9 συνεχόμενα).
 
Πρωτάθλημα Λετονίας - Σκόντο - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 14 συνεχόμενα).
 
Πρωτάθλημα Μολδαβίας - Σερίφ Τιρασπόλ - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 10 συνεχόμενα).
 
Πρωτάθλημα Αρμενίας - Πιουνίκ - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 10 συνεχόμενα!).
 
Πρωτάθλημα Σκωτίας – ΡέιντζερςΈχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 8 συνεχόμενα).
 
Πρωτάθλημα Σερβίας - Παρτιζάν - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 6 συνεχόμενα).
 
Πρωτάθλημα Γερμανίας - Μπάγερν Μονάχου - 'Εχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια.
 
** Στη λίστα θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε την Σλοβενική Μάριμπορ (έχει 13 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια με 6 και 7 συνεχόμενα) αλλά και την Μπάτε Μπορίσοφ της Λευκορωσίας (έχει 12 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια εκ των οποίων τα 10 είναι συνεχόμενα), για να τονίσουμε τις συνεχόμενες κατακτήσεις, ωστόσο θα μείνουμε πιστοί στο ότι αναφέρουμε μόνο τις ομάδες με 15 κατακτήσεις και άνω.
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΦΡΙΚΗΣ
Πρωτάθλημα Ακτής Ελεφαντοστού - Μιμόσας - Έχει κατακτήσει 17 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 7 συνεχόμενα).
 
Πρωτάθλημα Αιθιοπίας - Σεντ Τζόρτζ - Έχει κατακτήσει 17 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια.
 
Πρωτάθλημα Τυνησίας - Εσπεράνς Σπορτίβ - Έχει κατακτήσει 16 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 7 συνεχόμενα).
 
Πρωτάθλημα Μάλι - Στάντε Μαλιέν - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια.
 
Πρωτάθλημα Αιγύπτου - Αλ Αχλί - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (με 8 και 7 συνεχόμενα).
 
Πρωτάθλημα Καμερούν - Κότον Σπορτ - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (με 6 συνεχόμενα).
 
Πρωτάθλημα Ρουάντα - ΑΠΡ - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια.
 
Πρωτάθλημα Σουδάν - Αλ Χιλάλ - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια.
 
** Στη λίστα θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε τη Ρεντ Σι της Ερυθρέας (έχει 12 Πρωταθλήματα τα τελευταία 19 χρόνια που υφίσταται Πρωτάθλημα στη συγκεκριμένη χώρα και μάλιστα τα 6 είναι συνεχόμενα)  για να τονίσουμε τις συνεχόμενες κατακτήσεις, ωστόσο θα μείνουμε πιστοί στο ότι αναφέρουμε μόνο τις ομάδες με 15 κατακτήσεις και άνω.
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Πρωτάθλημα Ονδούρας - Ολύμπια - Έχει κατακτήσει 20 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 8 συνεχόμενα).
 
Πρωτάθλημα Γουατεμάλας - Κομουνικασιόνες - Έχει κατακτήσει 17 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια.
 
Πρωτάθλημα Κόστα Ρίκα - Σαπρίσα - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια.
 
Πρωτάθλημα Χιλής - Κόλο Κόλο - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια.
 
Πρωτάθλημα Μαρτινίκης - Φρανσισέν - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 9 συνεχόμενα).
 
** Στη λίστα θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε τη Ρεάλ Εστέλι της Νικαράγουας (έχει 13 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια με τα 8 να είναι συνεχόμενα) για να τονίσουμε τις συνεχόμενες κατακτήσεις, ωστόσο θα μείνουμε πιστοί στο ότι αναφέρουμε μόνο τις ομάδες με 15 κατακτήσεις και άνω.
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΩΚΕΑΝΙΑΣ
Πρωτάθλημα Βανουάτου - Ταφέα - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (και τα 15 συνεχόμενα!).
 
Πρωτάθλημα Τόνγκα - Λοτοχάπαϊ - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 11 συνεχόμενα).
 
Πρωτάθλημα Νησιών Φίτζι - Μπα - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια (εκ των οποίων τα 6 συνεχόμενα).
 
** Στη λίστα θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε τη Μεναϊδα της Ναουρού (έχει κατακτήσει 12 συνεχόμενα Πρωταθλήματα σε 12 χρόνια!!) ωστόσο μένουμε πιστοί στο ότι αναφέρουμε μόνο τις ομάδες με 15 κατακτήσεις και άνω.
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΣΙΑΣ
Πρωτάθλημα Ιορδανίας - Αλ Βεχντάτ - Έχει κατακτήσει 15 Πρωταθλήματα τα τελευταία 26 χρόνια.
 
** Στη λίστα θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε την Πακχατόρ του Ουζμπεκιστάν (έχει κατακτήσει 11 Πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια με 6 συνεχόμενα) για να τονίσουμε τις συνεχόμενες κατακτήσεις, ωστόσο μένουμε πιστοί στο ότι αναφέρουμε μόνο τις ομάδες με 15 κατακτήσεις και άνω.
 
Το παρόν άρθρο γράφτηκε διότι πολλοί βγαίνουν στα ράδια, στα σάιτς και σε λοιπά μέσα και λένε "αυτό που γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δε γίνεται σε κανένα πρωτάθλημα στον κόσμο! Πουθενά αλλού δεν υπάρχει μια ομάδα να παίρνει τόσο πολλά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια και ειδικά 7 και 6 συνεχόμενα. Δεν υπάρχει παρόμοια παράγκα σε κανένα άλλο πρωτάθλημα. Μιλάμε για το πιο βρώμικο πρωτάθλημα του κόσμου".
Κι όλα αυτά επειδή ο Ολυμπιακός έχει 18 Πρωταθλήματα από το 1990 και μετά, δηλαδή 18 σε 26 χρόνια!!!!
Τί είδαμε παραπάνω? Ότι υπάρχουν άλλα 30 -σχεδόν- Πρωταθλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο όπου συγκεκριμένες ομάδες πρωταγωνιστούν από το 1990 και μετά κατακτώντας την πλειοψηφία των τίτλων. Και μάλιστα πολλές από αυτές, όχι απλά έχουν ισοφαρίσει, αλλά ξεπερνάνε και τον αριθμό "18" του Ολυμπιακού (είδαμε κατακτήσεις 22 και 20 Πρωταθλημάτων) όπως επίσης και τον αριθμό συνεχόμενων κατακτήσεων (είδαμε κατακτήσεις και 14, και 13, και 12 και 11 και 10 συνεχόμενων τίτλων)!
Τί έγινε ρε παιδιά? Τελικά δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα το να πρωταγωνιστεί ΜΙΑ ομάδα στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια? Τελικά δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα το να έχει μια ομάδα περισσότερα και συνεχόμενα Πρωταθλήματα?
Λέτε να υπάρχει παράγκα σε ΟΛΕΣ αυτές τις χώρες?
Άλλο ένα παραμύθι χωρίς δράκο καταρρίπτεται πανηγυρικά...
 
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ
1) "Εμείς αναφερόμαστε στην παράγκα του Κόκκαλη από το 1997 και μετά"
Απάντηση: Ο Κόκκαλης δε μπήκε ΠΑΕ το 1997, αλλά το 1993. Γιατί δεν το οριοθετείτε από τότε? Επειδή απλά δεν τα έπαιρνε ο ολυμπιακός και φαίνονται πιο πειστικά τα νούμερα με τα οποία θέλετε να ταϊζετε σανό? Πιστέψτε με, ακόμα και από το 1993 να παίρναμε τις κατακτήσεις πρωταθλημάτων ανά τον κόσμο, τα αποτελέσματα κατά 90% θα ήταν τα ίδια.
 
2) "Γιατί δεν έγραψες αποκλειστικά για τα τελευταία 20 χρόνια και το ξεκίνησες από το 1990?"
Απάντηση: Καθαρά για να είναι πιο εύκολο και στρογγυλοποιημένο το ψάξιμο. Αν ήθελα να "κλέψω" χρονιές που ο Ολυμπιακός δεν πήρε Πρωτάθλημα –γιατί ουσιαστικά αυτό θα σκεφτόσασταν- θα μπορούσα να το ξεκινήσω από το 1986 και να πω ότι η έρευνα αφορά τα τελευταία 30 χρόνια, ακόμα πιο στρογγυλοποιημένα, συμπεριλαμβάνοντας τα 9 "πέτρινα χρόνια" του Ολυμπιακού. Αλλά όπως είδατε ΔΕΝ το έκανα, παρ'ότι θα με συνέφερε.
 
Εντάξει είμαστε? Συνεχίζετε να πιστεύετε ότι "ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ" ?
 
ΥΓ1: Τα 18 στα 20 (δηλαδή μόνο 2 χαμένα) του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού τα θεωρείτε "παράγκα" αλλά τα 15 στα 17 (πάλι μόνο 2 χαμένα) του μπασκετικού Παναθηναϊκού τα θεωρείτε "απόδειξη της διαχρονικής ανωτερότητας"... Έγινε... Μονά - ζυγά δικά σας...
ΥΓ2: Όλοι εσείς οι Παναθηναϊκοί που λέτε πως "δε γίνεται μια ομάδα να έχει τόσα πολλά πρωταθλήματα σε ένα άθλημα και μάλιστα συνεχόμενα" απαντήστε μου σε κάποιες ερωτήσεις:
- Τα 9 συνεχόμενα του ΠΑΟ στο μπάσκετ σας φαίνονται ύποπτα?
- Τα 7 συνεχόμενα του ΠΑΟ στο βόλεϊ γυναικών σας φαίνονται ύποπτα?
- Τα 7 συνεχόμενα του ΠΑΟ στην πυγμαχία ανδρών σας φαίνονται ύποπτα?
- Τα 20 συνεχόμενα του ΠΑΟ στον ανοιχτό στίβο ανδρών σας φαίνονται ύποπτα?
- Τα 8 συνεχόμενα του ΠΑΟ στην ποδηλασία σας φαίνονται ύποπτα?
Αφήστε, απαντάω εγώ... ΟΧΙ! Δε σας φαίνεται κανένα από τα παραπάνω σερί ύποπτο, αφού μιλάμε για Παναθηναϊκό. Εσάς σας φαίνονται ύποπτά ΜΟΝΟ τα σερί των 7 και των 6  πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και ΜΟΝΟ τα 18 στα 20 τελευταία χρόνια.
ΥΓ3: Πρόσφατα άκουσα –από ΠΑΟΚτσή- το απίστευτο…. «Δεν υπάρχει» λέει «σε κανένα άλλο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στον κόσμο μια ομάδα να έχει πάρει σαρανταφεύγα πρωταθλήματα. Κι αυτό είναι άλλη μια απόδειξη της παράγκας του γαύρου».
Χωρίς πολλά πολλά, ας παραθέσουμε μια σύντομη λίστα με τις ομάδες που έχουν 40 Πρωταθλήματα και πάνω:
·        Ρέιντζερς – Σκωτία – 54 Πρωταθλήματα
·        Λίνφιλντ – Β.Ιρλανδία – 51 Πρωταθλήματα
·        Πενιαρόλ – Ουρουγουάη – 47 Πρωταθλήματα
·        Σέλτικ – Σκωτία – 47 Πρωταθλήματα
·        Νασιονάλ – Ουρουγουάη – 45 Πρωταθλήματα
·        Σάουθ Τσάϊνα – Χονγκ Κονγκ – 41 Πρωταθλήματα
·        Ολύμπια Ασουνσιόν – Παραγουάη – 40 Πρωταθλήματα
Τι έγινε ρε παιδιά? Τελικά υπάρχουν και άλλες ομάδες στον κόσμο με 40 Πρωταθλήματα και πάνω? Τελικά υπάρχουν και άλλες ομάδες που περνάνε στα Πρωταθλήματα τον Ολυμπιακό? Και εκεί μάλλον παράγκα θα υπάρχει…
ΥΓ4: Προσέξτε!!!! Η συγκεκριμένη έρευνα αφορά το τι συμβαίνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ΜΟΝΟ όσον αφορά τα τελευταία 26 χρόνια, επειδή μας αφορά άμεσα μιας και σε αυτό αναφέρονται οι λασπολόγοι. Αν το πηγαίναμε πιο γενικά και βλέπαμε τις κατακτήσεις πρωταθλημάτων –συνεχόμενων η μη- από την αρχή του εκάστοτε πρωταθλήματος σε κάθε χώρα, τα αποτελέσματα ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ…
ΥΓ5: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ!!! ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΧΕΣΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α  !!
 
MakTheBet

 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Εξαιρετική δουλειά. Μπράβο αδελφέ.

Όσοι βέβαια από τους "εξυγειαντες" και οπαδούς αυτών δουν το άρθρο, θα το γυρίσουν σε άλλο παραμύθι.

Γιατί χωρίς σανό δεν υπάρχουν. Ο σανός είναι που τους κρατάει. Και οι διοικησεις τους, Αλαφου, Ρωσσοποντιος, και Νιαου, έχουν πάρει τον παλμό.

Γιαυτό και οι μεταγραφές είναι σε δεύτερη μοίρα.

Εικόνα MakTheBet

Ό,τι και να γραφτεί, όπου και να γραφτεί, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει μια απάντηση...

Εικόνα ironic

Βάλτε και το Βέλγιο στη λίστα,όπου η Άντερλεχτ -όπως και η Μπάγερν- το παίρνει όποτε θέλει.Τα τελευταία 17 χρόνια έχει 9 κούπες.
Πείτε και για τους 31 πόντους διαφορά που είχε η Παρί από τη 2η φέτος.
Γράψτε και για τα 5 Γιουρόπα Λιγκ της Σεβίλλης μέσα σε 11 χρόνια,τα 2 πρώτα σερί όπως και τα τρία τελευταία!
Μιλήστε για τα 7 σερί πρωταθλήματα της Λιόν μετά το 2001.
Για τα 13/24 πρωταθλήματα της Γιουνάιτεντ σε ένα από τα κορυφαία σε ανταγωνισμό πρωταθλήματα.
Να μας πουν οι αντίπαλοι τι θα λέγανε αν ο ΟΣΦΠ είχε πάει σε ευρωπαϊκό τελικό επί χούντας είτε ποδοσφαίρου όπως ο ΠΑΟ το '71 είτε μπάσκετ όπως η ΑΕΚ που πήρε το Κυπελλούχων το '68.

Εικόνα ironic

Επίσης,δείτε το βίντεο από το 1995 όπου ο Μελισσανίδης λέει ακριβώς τα ίδια που λέει τώρα,με τη διαφορά ότι τότε τα έλεγε για τον ΠΑΟ και θεωρούσε τον ΟΣΦΠ σύμμαχο για την κάθαρση!
https://www.youtube.com/watch?v=VMldxmHlgm4

Εικόνα MakTheBet

Αδερφέ μου, το άρθρο αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο γεγονός και στο τέλος αναφέρεται ξεκάθαρα ότι μιλάμε ΜΟΝΟ για τα τελευταία 26 χρόνια... Αν το ψάξουμε παραπάνω μπορούμε να γράψουμε χίλια δυο πράγματα που θα χρειαστούν ΔΕΚΑΔΕΣ άρθα για να τα καλύψουν...

Εικόνα fasteddie

Πολλα μπραβο για τον κοπο σου!Απο αυτα τα πρωταθληματα βεβαια εμενα δεν με ενδιαφερουν τα πρωταθληματα...Σουδαν και Βανουατου,αλλα αυτα που μοιαζουν με το δικο μας.Δηλαδη Κροατια,Νορβηγια,Πορτογαλια,Σερβια,Ουκρανια και Σκωτια.Πρωταθληματα δλδ με πανω-κατω παρομοια χαρακτηριστικα.Τη Γερμανια δεν τη βαζω δεν εχει καμια σχεση το πρωταθλημα τους με το δικο μας.Φυσικα και υπαρχουν παντοκρατοριες στο ποδοσφαιρο,φυσικα και γινονται μεγαλα σερι (μεγαλυτερα απο το δικο μας).Αλλα και γενικοτερα αν το παρουμε,στην Ισπανια π.χ. το πρωταθλημα εναλλασσεται αποκλειστικα αναμεσα σε ρεαλ-μπαρτσα και πολυ σπανια μπαινει σφηνα καμια Ατλετικο.Η Μπαρτσα δε απο το 2005 το εχει παρει 8 φορες!!Στη Γαλλια η Λιον ειχε κανει 7 συνεχομενα ενω η Παρι το εχει παρει τις 4 τελευταιες φορες ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ,χωρις να προβλεπεται καποια αλλη ομαδα να την εκτοπισει απο την κορυφη...Και μιλαμε για Γαλλια ετσι,που θεωρειται απο τα πιο ρευστα και ανταγωνιστικα πρωταθληματα στον κοσμο!!Στην Ιταλια η Γιουβε το παιρνει 5 συνεχομενες φορες και μαλλον λογω ανυπαρξιας Ιντερ-Μιλαν δυσκολα να απειληθει στο μελλον.Η Αντερλεχτ απο το 2000 ως το 2014 το πηρε 9 φορες.
Σχεδον δηλαδη ΣΕ ΟΛΑ τα πρωταθληματα στον κοσμο,προηγμενα και μη,βλεπουμε καποιες ομαδες να μονοπωλουν τους τιτλους.Και λογικα οι ομαδες αυτες ειναι συνηθως οι λεγομενες μεγαλες ομαδες της καθε χωρας.
Βγαινουν εν τω μεταξυ οι ΑΡΔ και μιλανε για λεστερ και φτανουν στο σημειο να συγκρινουν τν Ελλαδα με την Αγγλια!!!ΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.Για πειτε μας ρε φωστηρες,εκτος της Αγγλιας που ολα γινονται,ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ''ΛΕΣΤΕΡ'' ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟ??????Να παρει π.χ. η Ελτσε στην Ισπανια,η Κομο στην Ιταλια,κτλ κτλ κτλ...Παντου ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ το πρωταθλημα ειναι υποθεση μιας,αντε 2 ομαδων,9 στις 10 φορες.
Εδω εχει καταντησει βαρετο,μη ανταγωνιστικο και προβλεψιμο ολοκληρο τσου λου,οπου βλεπεις σχεδον κααααθε χρονο τις ιδιες ομαδες να παιζουν ημιτελικα-τελικο η να το σηκωνουν...Τα τελευταια 3 χρονια ειδαμε 2 φορες ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ,τι να συζηταμε τωρα.
Η ουσια ειναι φιλε μου οτι δεν υπαρχει λογος να καθεσαι και να μπαινεις σε σοβαρη αντιπαραθεση με βαζελους η αντιολυμπιακους γενικα.ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ.Οι ανθρωποι ειναι τοσο αρρωστοι και κολλημενοι που το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις τα νευρα σου κροσσια και να μαλωσεις.Οταν απο το 1997 και μετα σου λενε οτι ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΠΕΤΣΙΝΑ τι συζητηση να κανεις και πανω σε τι να επιχειρηματολογησεις????Εγω μετα απο τοσα χρονια τους λεω μονο ενα ''αντε γεια'' και καθαριζω,σιγα μην χαλασω τη ζαχαρενια μου για τον καθε μπετοστοκο κομπλεξικο αντιολυμπιακο.

υ.γ. Οοοοχι βεβαια,στο μπασκετ που ο βαζελος το πηρε σε 15 χρονια 13 φορες ειναι ολα καθαρα και ξαστερα,εκει...λαμπει ο φαρος του ελληνικου αθλητισμου...ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ.
υ.γ.2 Στο υ.γ.5 συμφωνω και επαυξανω,η ενημερωση και το ψαξιμο ειναι το παν.Οχι βεβαια για να πεισεις τους αντιολυμπιακους για το οτιδηποτε (αυτο ειναι αδυνατον) αλλα τουλαχιστον να αποφυγουμε φαινομενα ''ντροπιασμενων'' και ''αντικειμενικων'' Ολυμπιακων...

Εικόνα MakTheBet

-Το θέμα δεν είναι αν τα Πρωταθλήματα που συμβαίνει αυτό είναι σοβαρά ή όχι... Σκοπός μας ήταν να αποδείξουμε ότι σε ΔΕΚΑΔΕΣ ακόμα χώρες στον κόσμο υπάρχουν ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια και κατακτούν πρωταθλήματα με το τσουβάλι, είτε με σερί, είτε χωρίς σερί...
-Εντάξει, το ότι όλοι πιάστηκαν από τη Λέστερ για να πουν "στην Ελλάδα δε θα υπάρξει ποτέ περίπτωση μια αντίστοιχη ελληνική Λέστερ να πάρει πρωτάθλημα" είναι για κλάματα... Για πάρα πολλούς λόγους, τους οποίους αν αναλύσω θέλω άλλα 5 άρθρα για να χωρέσουν τα γραφόμενα...
-Γελάω με την αντίδρασή σου σχετικά με το ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, (πραγματικά γέλασα όταν το διάβασα) αλλά καλώς ή κακώς δεν πρέπει να μένουμε εκεί.. Πρέπει να βρίσκουμε αποστομωτικές απαντήσεις για να μη μπορεί κανείς να ξαναπεί τίποτα... Και κάτι τέτοιο απαιτεί ΧΡΟΝΟ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Εικόνα fasteddie

Το ποδοσφαιρο ειναι αρκετα απλο...Επενδυεις σοβαρα σε παιχτες,υποδομες,υποστηρικτικο ανθρωπινο δυναμικο,μαρκετινγκ κτλ,θα παρεις τιτλους και θα σηκωσεις κουπες.Αν προσπαθεις με τα ψεματα και στο τσαμπα μονο με το παρασκηνιο με την κλαψα και τα στησιματα,μπορει να χαρεις σποραδικα μια-δυο φορες αλλα νομοτελειακα ο πιο ισχυρος θα σε γονατισει.
Αυτο οι δυστυχοι αντιολυμπιακοι το γνωριζουν πολυ καλα μεσα τους ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ,ξερουν οτι με τις διοικησεις αυτες δεν προκειται ΠΟΤΕ να σηκωσουν κεφαλι,γιαυτο και τους βλεπεις να χτυπιουνται και να αφριζουν...
Οσον αφορα την ενημερωση συμφωνω 100%.Απλα προσωπικα επειδη εχω παρα πολλους φιλους αντιολυμπιακους,ειλικρινα εχω κουραστει να προσπαθω να τους αντικρουσω με επιχειρηματα,οπως πολυ σωστα λες,και να ακουω στνεχεια τις ιδιες και τις ιδιες παπαριες,λες και ακουω σε κασετα το Σαγονια η τον Νικολογιαννη τον Φαπαθεοδωρου και τον Κολλλλλκα...

Εικόνα MakTheBet

Ακριβώς για το λόγο αυτό, εμείς πρέπει να βρίσκουμε τα μέσα για να απαντάμε σε κάθε τι...

Εικόνα thita

ΑΔΕΡΦΕ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ

δεν ξέρω την ηλικία σου ή με τι ασχολείσαι, η δουλειά που κάνεις εδώ μέσα είναι συγκλονιστική

με έχετε αφήσει άναυδο, κάποια παιδιά, με το κέφι σας και τις ώρες που τρώτε για τόσο τεκμηριωμένα αποτελέσματα, εσύ πρώτος πρώτος, με την συνέπεια στα νέα του ερασιτέχνη, αλλά και κάποιοι άλλοι όπως ο suede (ενδεικτική η αναφορά, τα περισσότερα παιδιά εδώ καταθέτουν ψυχή και χρόνο)

ΑΞΙΑ τέκνα του Σάββα, επικών διαστάσεων ξεβράκωμα των απέναντι, επιπέδου champions league, εύγε.....

Εικόνα MakTheBet

ΟΛΟΙ εδώ μέσα να ξέρεις προσφέρουν το δικό τους λιθαράκι για να βγει αποτέλεσμα... Δε θεωρείται κανένας ανώτερος ή κατώτερος... Όλοι αδέρφια είμαστε με ένα κοινό σημείο, ότι αγαπάμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!

Εικόνα Φαιδων

Στην Ελλάδα που ολοι "ξέρουμε τι έγινε τότε" αλλά κανένας δεν μιλάει με αποδείξεις, που ολοι λέμε "ξέρεις ποιος είχε εγώ" αλλά δεν μας ξέρει κανείς πλην της μάνας μας, η λάσπη πέφτει σύννεφο,κατα του Ολυμπιακού μας ο κάθε γελοίος δημοσιογράφος,γράφει ότι μαλάκια θέλει χωρις τεκμηρίωση, ο κάθε καραγκιόζης τηλεπαρουσιαστής,θωμαειδεις κλπ,παρουσιάζουν απόρρητα δικαστικά στοιχεία ,παραποιημένα όλα και κανένας εισαγγελέας δεν ενδιαφέρεστε και αφού κανένας αλλόθρησκους δεν παραδέχεστε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού μας, τότε αφού τα θεωρήστε όλα κλεμμένα βάλτε βαζελίνη στον πισινό σας γιατί θα τα κλέβουμε τα επόμενα 100 χρονια.ΑΜΑΝ ΠΙΑ

Εικόνα MakTheBet

Τί ψάχνεις να βρεις τώρα...

Εικόνα XGEORGE

Βρε φίλε αυτό που έκανες είναι πράγματι αξιοθαύμαστο......και μακάρι τέτοιες έρευνες να μπορούσατε(αλήθεια, γιατί όχι?), να τις ''διοχετεύατε'' κ σε άλλους ''δικούς'' μας δημοσιογράφους που ...κόπτονται για την αντικειμενικότητα του site που υπηρετούν......

Εικόνα MakTheBet

Γίνεται σιγά σιγά μια προσπάθεια... Ήδη αρκετοί έχουν πληροφορηθεί πολλά πράγματα από το RATM και δίνουν απαντήσεις που παλαιότερα δε δίνονταν δημόσια...