ΚΟΡΟΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ;


Tags: -

Μαγκίτες χαιρετώ σας !
Ο σοφός λαουτζίκος μας λαλεί...ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΔΕΝ ΕΙΝ' ΑΡΝΙ !!!
Θα με ρωτέπσετε τώρα τι σχέσις εχει δαφτο ;
Καμνιά ρε !Έτσα μούρθε !
Καθόμανε λεπόν προπσές κι άκουα ειδήσεις.Κι άκουα κάτι μαλακίες πόχει δασκαλέπσει ο Τίγρητας να γράπσωνε 5-10 μαλάκαροι ΑΡΔίτες στις φυλλαδες...
Ακου τώρα κάπσεμο πόχει το λαμόγιο ρε φιλε...
Μπλα...μπλα...μπλα...με τον Κοντονάρα μας κατάφεραν και πήανε το ντελικό ενάμισο μήνα πίσω !Απραγος ο Γάβρουλας και άπαιχτος κλήθηκε να παίκσει τελικό κυπέλλου !
Εγώ δγιαφώνεπσαμε δάφτονε το ντελικό από την αρχή !
Μαλακία μας που δεχτήκαμαν !
Γιατί ;Γιατί έτσα πέρασε του Μελισσάν κι έδεικσε ότι έχει αποχτέπσει...άκριες !
Εμείς περήφανοι και γαμνιάδες,όπως πάντα, είπαμε δεν εχωμε θέμα.Σας γαμάμε εδανά και τώρα άμανε θέτε !
Όμως για μένανε πγιαστήκαμε κορόιδα ρε !Θάπρεπε να δείκσωμε σα διοίκεπσις και σα Γάβρουλας ότι εμείς θα παίκσωμε όποτε ημείς θέμε κι όχι όποτες θέλανε δάφτοι !
Τέσπα...Πάμεπαρακάτου...
Μετά λεπόν ,που λαλήτε παλλουκάργια, από τη νίκη του αεκ στο ντελικό, ούλοι στα πραχτορεία λαλούσαμε ότι ''Ο Τίγρητας πάει για Τσαμπγιόνι ρε !''
Περμέναμε λεπόν να  πάει το αεκ γαμνιόντας στα πλειόφγια για να πάει Τσαμπγιόνι και να πάρει και τα ριάλια που θάθελε η ντροπή της Νίκαιας !
Πριν παίκσωμεν λεπόν στα πλειόφγια και ήμαστου στο πραχτορείο με πλεσιάζει ο Μπάμπης ο Ντούνιας ,γατόνι της συνεκίας,χωμένος παντού, με άφελτρο τσεγάρο στο μπούκωμα και μου λαλεί...''Δε μπεστέβω να πγιαστείς κι εσύ μαλακας και να παίκσεις ότι το αεκ θάβγει Τσαμπγιόνι έτσα ;''
Καλά ρε ,του λαλώ...Μαλάκας είσαι ;Και βέβαια θα ντο παίκσω δγιατί ο Μελισσάν θέλει τα ριάλια !
''Τράβα μαλάκα ,μου λαλεί, και πέτα τα ριάλια σου !!!Σεγά μεν βγει ο Μελισσάν Τσαμπγιόνι ...Βρε μαλάκαρε ,μου λαλεί, εδανά σούταρε το Μπογέτη !Γιατί ;Γιατί δεμοσίως του ζήτηκσε παίχτουρες !!!Ομίλησε και σεζήτηκσε με άλλους δέκα προπονεφτές και ούλοι του ζετήκσανε παίχτουρες !Και δε ντους προσέλαβε !Γιατί μαλάκαρε Μητσάκο μου άμανε βγει εφτούνος στο Τσαμπγιόνι θα πρέπει να πα ναγοράσει παίχτουρες, προπονεφτή από το πάνω ράφι αλλιώς θάχει στη γκεφάλα του ούλη τη χρονιά τα αέκια να ντου λαλούνε δε μπήρες παίχτουρες και μας κσεφτύλεπσες !!!Τόσο απλά....Θα αφήκει τον Ιβάνη να βγει ρε συ που θέλει να δώκει χρήμα και εφτούνος θα τηνε βγάνει με καναν Αγγελο προπονεφτή, κανα Μανώλα ή κάνα Μπαράσχο !Και θα κάμει μεταγράφες από σβέρκο ,κάτιτις παγκοζμίως άγνωστους ,θα πγιάσει και τα κοράκια του χρόνου , κι όσοι δε σεμμορφωθούνε θάχωνε θέματα τις νυχτγιές τις κρύες του χεμώνα κι από δω παν κι οι άλλοι !!!''
Το ματασκέφτηκα...Ρε λαλώ...μπας κι ο Μπάμπης ο Ντούνιας έχει δίκιο ;
Ο Νιόνιος πήρε χρημα για το Χατζησαία από το ΜΠΑΟΚ !Εδωκε το Μπουμάλη στο Μπανάθα κι άρπακσε κι από κείθε το μπεζαχτά του !Εφυε κι ο Μπακατέτγοιος και πηγε στο αεκ...Που παραδόκσως θα ντα πάρει έστω και ολίγα από το αεκ και είναι μνια χαρά !Θα κάτσει να χασει απούλους κι από δω παν κι οι άλλοι !
Και σκάει μύτη η ειδησις.Ο Τιμούρης Κετσπάγιας του Κετσπαγίωνος από τη Γκύμπρον στο...αεκ !Και τι ζήτκσε ;ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ...ΓΚΥΜΠΡΟΝ !
Μετά λαλείς ήμαρτον ρε φίλε και λαλείς και σεχαρετήργια στα αέκια για τη μπροεδράρα τους !

Σχόλια

Εικόνα Pr0pheT7

Να μην ξεχάσουμε όλοι πως και για τα επεισόδια στην Γαλλία φταίει ο κακός Ολυμπιακός και τα επόμενα εντός έδρας μας για τα επόμενα 20 χρόνια θα πρέπει να γίνουν άνευ οπαδών! Να μην μας τυφλώνει δηλαδή το οπαδικό μίσος!!!!

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ!!!

Εικόνα MIKE.A

Φιλε Μητσαρα δεν εχουν καταλαβει ενα πραγμα η κανουν πως δεν καταλαβαινουν οι αεκτζιδες, οτι ο νιαου δεν μπορει να βαλει ουτε ενα ευρω στην Κουλα λογω ΟΠΑΠ! Και ομαδα στην Ελλαδα χωρις καποιον μεγαλομετοχο να τα χωνει οταν χρειαστει η να κανει αυξηση ΜΚ, δεν παει πουθενα! Αν δεν μπουνε σε ομιλους του Γιουροπα πραγμα πολυ δυσκολο λογω που θα παιζουνε με πιο δυνατους αντιπαλους στα προκριματικα θα τα βρουνε σκουρα! Τα πολλα λεφτα (πολλα εσοδα με λιγα εξοδα) που κανανε στην Γ και Β τελειωσανε αφου στην ΣΛ ανεβηκε το μπατζετ τους, και τωρα εχουν περισσοτερα εξοδα οπως ταξιδια και προετοιμασιες στο εξωτερικο! Ακομα και το γηπεδο τους ειναι δυσκολο να γινει! Μιλαμε αν παρουνε τα 20 εκ. για τα απεξω (πεζοδρομοι, υπογειοι δρομοι, παρκινγκ, φυτευση δεντρων)θα χρειατουν ακομα πανω απο 40 εκ. για να γινει αυτο που τους υποσχεθηκε! Σε μια χρεοκοπημενη χωρα, και μαλιστα σε μια Ελληνικη ΠΑΕ που εχει πιστολιασει δυο φορες κρατος και κοσμο, ποια τραπεζα θα της δανεισει, η ποιοι χορηγοι θα μπουνε να βαλουν για βοηθεια τα λεφτα τους; Ποιος θα μπει εστω εγγυητης για τετοιο δανειο; Ο λαθρεμπορας; Κοροιδο ειναι; Εκτος βεβαια να τα κανει ολα αυτα και το γηπεδο να ανηκει σε αυτον! Η γνωμη μου ειναι οτι λογω αγωνιστικων θεματων (δυσκολα να χτυπησει 3 ομαδες που θα εχουν μεγαλυτερο μπατζετ), και λογω γηπεδου, η γνωμη μου ειναι ξαναλεω οτι δεν θα αργησουν να τον παρουνε στο κυνηγι!

Εικόνα nissios

Φίλε MIKE.A, να σε ενημερώσω ότι ο Μήτσος πάντοτε σε μνημονεύει με αγάπη. Αναφέρεται συχνότατα σε σένα και πάντα με τα καλύτερα λόγια.

Εικόνα MIKE.A

Σε ευχαριστω και τον ευχαριστω φιλε μου!