ΠΟΣΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ?



Γράφει ο Γιάννης ο Red
 
Στην ιστοσελίδα του πρώην αρχισυντάκτη επί 3,5 χρόνια της «Πράσινης» και πρώην «Πρασινοφρουρού» Βασιλάκη Παπαθεοδώρου ανέβηκε χθες το παρακάτω άρθρο από την Πηνελόπη Παπαδήμου, αρθρογράφο της ιστοσελίδας (ο θεός να την κάνει) για αθλήματα όπως το βόλεϊ, η υδατοσφαίριση (πόλο), στίβος, κολύμβηση, τένις κλπ. και τον ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού για την ίδια ιστοσελίδα, τον Χρήστο Μιχαηλίδη, αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Φτάνοντας στο πόλο ανδρών, βλέπουμε το εξής απόσπασμα:

Πόλο ανδρών - Να πάρει αυτό που του έλειψε φέτος

Το πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, έχει την εξής ιδιαιτερότητα, αποτελεί ουσιαστικά την Εθνική ομάδα, πλην δύο παικτών, του Κώστα Φλέγκα και του Χρήστου Αφρουδάκη. Το γεγονός αυτό επιτρέπει στους «ερυθρολεύκους» να έχουν χτίσει ένα γερό κορμό Ελλήνων παικτών, που προπονούνται μαζί χειμώνα - καλοκαίρι (από αυτό ευνοείται και η Εθνική ομάδα). 
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, εδώ και περίπου τρία χρόνια είναι πολύ πάνω από τον εγχώριο ανταγωνισμό με την όρεξη να έχει ανοίξει για μια ευρωπαϊκή κούπα, που θα είναι η δεύτερη στην ιστορία του τμήματος. Οι Πειραιώτες έφτασαν μια ανάσα τη σεζόν που μας πέρασε χάνοντας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Γιουγκ. Όπως είναι λογικό έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ με μόνο στόχο την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τους Μάγιαρακ, και Σμιθ όσον αφορά τους ξένους και απέκτησε τον Γιάνοβιτς(έναν από τους κορυφαίους σουτέρ στον κόσμο), τον αμυντικό Μπούσλιε και τον Εσπανιόλ για την αντικατάσταση του Γούνα. Μοναδικό μειονέκτημα (αν μπορεί να το πει κανείς αυτό με τέτοιο ρόστερ) η δεξιά πλευρά, εκεί όπου υπάρχουν μόνο οι Μυλωνάκης και Γεννηδουνιάς, με το πρόβλημα να λύνεται εκ των έσω.
Οι «ερυθρόλευκοι» βέβαια είχαν και δύο αποχωρήσει Ελλήνων παικτών, όπως ο Βλαχόπουλος και ο Γούνας που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό. Το πλήγμα είναι σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι και οι δύο παίκτες είναι σε παραγωγική ηλικία και θα μπορούσαν να αποτελέσουν ηγέτες για την επόμενη δεκαετία.
 
Δεν θα ασχοληθούμε σήμερα με τον Μιχαηλίδη. Θα επικεντρωθούμε σήμερα στην Πηνελόπη Παπαδήμου. Η αρθρογράφος γράφει χαρακτηριστικά «με την όρεξη να έχει ανοίξει για μια ευρωπαϊκή κούπα, που θα είναι η δεύτερη στην ιστορία του τμήματος».
 
Να υπενθυμίσουμε στην κυρία Παπαδήμου ότι ο Θρύλος στο πόλο ανδρών έχει ήδη 2 Ευρωπαϊκές Κούπες, το Τσάμπιονς Λίγκ της LEN και το Σούπερ Καπ Ευρώπης, αμφότερες το 2002.
Από πότε κυρία Παπαδήμου το Σούπερ Καπ Ευρώπης το οποίο κατέκτησε ο Θρύλος το 2002 δεν αποτελεί Ευρωπαϊκή Κούπα?
 
Παρατηρώντας τον λογαριασμό της Παπαδήμου στο facebook, στην ενότητα «Αγαπημένα» βλέπουμε ότι έχει στα αγαπημένα της τις εξής ιστοσελίδες:
*Την επίσημη σελίδα του ΠΑΣ Γιάννενα στο fb
*Την επίσημη σελίδα του τμήματος βόλεϊ ανδρών του συμπολίτη Εθνικού στο fb
* Την επίσημη σελίδα του τμήματος βόλεϊ γυναικών της Αεκούλας στο fb
* Την επίσημη σελίδα του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Παοκούλη στο fb
* Την επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού βάζελου
*Του συμπολίτη ερασιτέχνη Εθνικού
*Του ερασιτέχνη Άρη
*Τον ΣΠΟΡ FM(τι περίεργο)του Αλαφούζου
* Την επίσημη σελίδα του ερασιτέχνη βάζελου
*Το panathinaikos24
*Το redder.gr του Γιώργου Χρηστοφορίδη,εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας το Χωνί(για να λέει ότι είναι δήθεν αντικειμενική)
*Της Παναθηναϊκής Συμμαχίας
*Του μπασκετικού βάζελου
 
ΔΕΝ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ).
ΘΑΥΜΑΣΤΕ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ»ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2016. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΡΔ.
 
Υ.Γ.1: Προφανώς και δεν ενθαρρύνω την βία εναντίον οποιουδήποτε αθλητικογράφου, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, όσο εριστικοί / εριστικές κι αν είναι. Δεν στοχοποιώ κανέναν. Όποιος τους επιτίθεται είναι απλά ηλίθιος.
Υ.Γ.2: Όσον αφορά την υπόλοιπη «ανάλυση» της ιστοσελίδας που «αντέχει την αλήθεια» μόνο στα λόγια, η εξαιρετική ιστοσελίδα Redking με καλύπτει πλήρως:

Σχόλια

Εικόνα red777

εδω οι τυποι στο σπορ φμ εχουν ξεφυγει τελειως.εγραψαν οτι ο ολυμπιακος με την χαποελ ηρθε 1-1 εχει περασει μια μερα και δεν το χουν διορθωσει χαχαχα.http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/proponitis-mper-seba-to-pio-simadiko-mats-ta-teleutaia-xronia/3188961

" Ο τεχνικός της ομάδας από το Ισραήλ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του ακόμη και μετά το 1-1 στο «Καραϊσκάκη» παραμένει το αουτσάιντερ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κλίμα συσπείρωσης που υπάρχει στα αποδυτήρια"

Εικόνα Chief Bromden

Σε sdna, sport fm και ΣΚΑΙ έχουν μαζευτεί όλοι οι κομπλεξικοί με τον Ολυμπιακό. Επειδή όμως μαζευτήκανε πάρα πολλοί τελευταία και όλο και πληθαίνουν έχει πέσει και χοντρός ανταγωνισμός. Ειδικά με την αδειοδότηση ή μη του ΣΚΑΙ έχουν χάσει πολλοί πολυθεσίτες τον ύπνο τους. Σε περίπτωση που βουλιάξει η βάρκα θα σαλτάρουν όλοι προς τα άλλα δύο μέσα και όποιος προλάβει, θα ποδοπατηθούν μεταξύ τους...
Όλοι τους δίνουν καθημερινά εξετάσεις αντιολυμπιακοφροσύνης για να γλείψουν τα αφεντικά και να χωθούν ακόμα πιο βαθιά στους βούρκους που δουλεύουν.
Το Facebook είναι πρώτης τάξεως ρουφιάνος για να καταλάβεις τι καπνό φουμάρει ο καθένας. Η κυρία Παπαδήμου το ξέρει καλά και το έχει μετατρέψει σε δήλωση αντιολυμπιακών φρονημάτων.
Μόνοι μας και ΟΛΕΣ τους!