ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...



Επιθυμώ από τώρα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, με την ευκαιρία του ανοίγματος της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, προς όλους όσοι με διαβάζουν και θα με διαβάσουν στο εξής.

1.  Γράφω, γιατί μου έδωσαν το δικαίωμα και με πίεσαν μάλιστα γιαυτό, με την καλή έννοια, ορισμένα εξαιρετικά ταλαντούχα και παθιασμένα με τον Θρύλο παιδιά - διαχειριστές τούτης της οπαδικής ιστοσελίδας. Το κάνω μόνο για την καύλα μου, δεν είμαι συλλέκτης likes και το κάνω ελεύθερα και ανεπηρέστα από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. Για την ώρα μ΄αρέσει. Όταν βαρεθώ ή δω κανα οίδημα ενοχλητικό στο γνωστό μέρος, θα τα παρατήσω...

2.  Έχω καταναλώσει πολλές ώρες δουλειάς για το RATM. Επιλέγοντας και αναπτύσσοντας τα διάφορα θέματα των αναρτήσεών μου. Μέχρι και...ηλεκτρονικός ζωγράφος έγινα γιαυτά. Αφήνω κατά μέρος τα επεισόδια της βαθιάς συγκίνησής μου, ΚΑΘΕ φορά που αναφερόμουνα σε ζητήματα αφορώντα στο παρελθόν της δοξασμένης μας ομάδας ή στο μεγαλείο του δαφνοστεφανωμένου, τον οποίον έχουμε φορέσει με ανείπωτη περηφάνια στα στήθια μας οικογενειακώς κι΄εξακολουθούμε να το κάνουμε σε έκταση ΚΑΙ σήμερα κι΄όπως δείχνουν τα πράγματα ΚΑΙ αύριο.... Έξι μέχρι τώρα μέλη με υπογεγραμμένο δελτίο στον Θρύλο κι΄ετοιμάζουμε από τώρα άλλα δύο...

3.  Επειδή λοιπόν τώρα τελευταία παρατηρώ μια ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ διαδικτυακή εμφύλια αντιπαράθεση στη φατσο-γαυροφωλιά μας με αντικείμενα κυρίως τον Μαρινάκη, τον προπονητή και τις μεταγραφές, αντιπαράθεση που φθάνει ενίοτε σε ακραίους και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ αλληλοχαρακτηρισμούς οπαδών - αδελφών στην ουσία ( στο πλείστον τουλάχιστον των περιπτώσεων ), δηλώνω από τώρα τα εξής σε σχέση με τα γραφόμενά μου έτσι ώστε "οι καλοί λογαριασμοί να κάνουν - πράγματι - τους καλούς φίλους" :

-  Οι διαφορετικές απόψεις σ΄ένα ή περισσότερα θέματα είναι όχι μόνο σεβαστές, αλλά και επιθυμητές. Φθάνει να είναι τεκμηριωμένες και διατυπωμένες με τρόπο σωστό και πολιτισμένο, όπως αρμόζει σε συνειδητούς οπαδούς του Ολυμπιακού, σε σωστούς ΓΑΥΡΟΥΣ. Έχω φρίξει λοιπόν με όσα βλέπω τούτες τις μέρες... Το υφάκι και η αδιαπραγμάτευτη "παντογνωσία", το σνομπάρισμα του άλλου, οι ειρωνίες, η πολεμική υστερία, η ελεεινολογία με τις χυδαίες εξυβρίσεις και τα συναφή, στην ημερησία διάταξη... ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΡΟΛΑΣ. Τη γνώμη του να την πει. Ναι. Το ΠΩΣ θα τη διατυπώσει όμως, έχει τεράστια σημασία. Βασικά, οφείλει να ΜΗΝ προσβάλλει τον άλλο. Σαφώς και δεν μιλάμε για...επιστημονικό φόρουμ. Με οπαδικό επικοινωνιακό στέκι έχουμε να κάνουμε. Άλλο αυτό όμως κι άλλο να επιχειρούμε να τα κάνουμε όλα μπουρδέλο, αν δεν γίνει απ΄την άλλη πλευρά αποδεκτή η γνώμη μας... Συνειδητά, ασυνείδητα, δεν μ΄ενδιαφέρει. Και δεν επεκτείνομαι, γιατί όλοι καταλαβαίνουμε τί θέλω να πω.

-  Κατανοώ απολύτως την απογοήτευση, την πίκρα και την οργή απ΄το χαστούκι της Χάποελ. Οι καλομαθημένοι στους ευρωπαϊκούς ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ γαύροι, υπέστησαν πραγματικό σοκ. ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ... Απ΄το σημείο τούτο όμως μέχρι την ΑΠΟΛΥΤΗ αμφισβήτηση και απαξίωση ΟΛΩΝ των επανορθωτικών / βελτιωτικών χειρισμών της διοίκησης της ομάδας, τις οποίες παρατηρώ τελευταία εκ μέρους πολλών συνοπαδών μου, υπάρχει τεράστια απόσταση... Ενδοιασμούς, σκεπτικισμό, ακόμα και μια δυνητική απαισιοδοξία αν θέλετε, μπορώ να τα δεχθώ και να τα δικαιολογήσω. Κι΄εγώ στην άκρη του μυαλού μου, φτιάχνω σενάρια. Αλλά αυτοελέγχομαι. Εκείνο το απόλυτο ΜΗΔΕΝ όμως, δεν το μπορώ με τίποτα... Όχι Μπέντο, γιαυτό κι΄αυτό... Όχι Αντρέ Μάρτινς, γιατί έτσι κι αλλιώς... Και στοιχηματίζω, πως ούτε κι΄ο επόμενος παίχτης θα τους αρέσει. Όλο και κάτι αρνητικό θα βρούνε να του προσάψουνε. Τί να κάνουμε ρε παίδες; Αυτά είναι τα όριά μας, μέσα σ΄αυτά κινούμαστε. Λάθη δεν κάνουν μόνο οι νεκροί. Εκείνο που ο ένας θεωρεί ως σωστό, ο άλλος το βρίσκει λάθος. Ειδικά όταν μιλάμε για οπαδούς του Θρύλου. Πιο...τρελλοί κι΄απ΄τους τρελούς. Τα΄χουνε "πάρει" και με τον χρόνιο βρομοπόλεμο των απέναντι, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ Τ΄ΑΣΤΡΑ; Θεωρώντας τα μάλιστα και λογικά... Κι΄εγώ λέω ότι ναι... Μερικά μπορεί να είναι απόλυτα λογικά ΚΑΙ εφικτά. Ε, άλλος κάνει κουμάντο ρε παίδες στον Ολυμπιακό! Πάρτε το επιτέλους απόφαση... Αν έχετε κανέναν καλύτερο, ορίστε! Φέρτε τον να πάρει το τιμόνι! Νισάφι πια με τα συνεχή και καθολικά ΟΧΙ... Κριτική, ναι. Και αυστηρή. Μηδενισμό των πάντων, ΟΧΙ. Τέρμα!

-  Κλείνω εξειδικεύοντας στα σχόλια για τις αναρτήσεις μου εδώ, στο σάϊτ. Είναι σε υψηλό επίπεδο και το΄χω ξαναδηλώσει. Και έτσι θα διατηρηθούν. Όποιος θέλει με διαβάζει. Όποιος δεν με γουστάρει, δικαίωμα του αναφαίρετο, ας μου γυρίσει πλάτες. Προείπα: δεν κυνηγάω επαίνους. Γράφω ελεύθερα την άποψή μου. Λάθος εκτιμήσεις μπορεί να΄χω κάνει και θα εξακολουθήσω να κάνω. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ... Εκείνο πάντως στο οποίο θα επιμείνω είναι στη διατήρηση της ποιότητας του συνόλου ΑΡΘΡΟ - ΣΧΟΛΙΑ, αναφορικά με τη γωνιά μου. Θα πασχίζω για το συγκεκριμένο ανελλιπώς. Σεβόμενος τους άλλους και απαιτώντας ταυτόχρονα και εκείνων τον σεβασμό. Που τον έχω ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑΥΤΟ.

Νομίζω ότι πρέπει ν΄αρχίσουμε ομαδικώς να συνερχόμαστε απ΄την θόλωση της διανοίας που παρουσιάζουμε προσφατα, λόγω της συσσώρευσης αρνητικών εμπειριών παρελθόντων ετών ειδικά στο ευρωπαϊκο σκέλος των συμμετοχών της ομάδας, αλλά και του στροβίλου απογοήτευσης, πίκρας και οργής από τον πρόσφατο αποκλεισμό μας στον οποίον έχουμε εμπλακεί ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ "ΚΑΒΟΥ"...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΜΑ ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΟΜΟΝΟΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ! ΕΜ, ΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΩ;     Ζ    Η    Τ    Ω      Ο      Θ    Ρ    Υ    Λ    Ο    Σ   !   !   !

 

Υ. Γ.  Και για την καλύτερη...ολοκλήρωση του άρθρου, στην φωτογραφία αριστερά όπως κοιτάμε πρέπει να είναι ο γνωστός αμερικανός κωμικός Τζιν Γουάϊλντερ σε μεγάλη ηλικία κι΄αυτός δεξιά, δεν θυμάμαι τ΄όνομά του, σίγουρα όμως εκείνος που έκανε τον περίφημο Νταρθ Βέϊντερ στην κλασική σειρά ταινιών Star Wars...

Σχόλια

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα φίλτατε! Βροντοφώναξες τα αυτονόητα για όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, όσο ηχηρά χρειαζόταν προκειμένου να μπουν τα κεφάλια κάτω και τα στήθια μπροστά, ΑΣΠΙΔΑ στο δοξασμένο σωματείο, την καψούρα, το πάθος και την αδυναμία μας. ΤΕΛΟΣ πλέον η φαγωμάρα και το ξερολίκι, ο καραγκιοζάκος σήμερα ξεσαλώνει πάλι κι εμείς ασχολούμαστε αν είναι κατάλληλος ο Μπέντο και ο Μάρτινς! ΕΜΕΙΣ να είμαστε κατάλληλοι μάγκες, όσοι έχετε την τύχη να είστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ για την ομάδα και οι του εξωτερικού (σαν εμένα) έστω και δικτυακά να βάζουμε στην θέση του κάθε αλλόθρησκο πουστράκι όπου το πετυχαίνουμε! ΟΛΟΙ καιγόμαστε για την βελτίωση της ομάδας μας! Τελείωσε η εβραϊκή κατάρα, πάμε γερά για το επόμενο βήμα. Όσοι τώρα αισθάνονται την ανάγκη να γκρινιάξουν, να διαμαρτυρηθούν με οποιονδήποτε τρόπο, ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ τους, γιούχα για την ομάδα μας στο Καραϊσκάκης είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Συμπλέω μέχρι τελείας σε όσα είπες αδελφέ και συντάσσομαι στην προσπάθειά που κάνεις μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά εδώ. ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ, ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ, αδελφέ, και ιδιαίτερα με την τελευταία σου πρόταση. Γαυροπροτροπή στα γεμάτα!

Εικόνα red7neck

Καλησπέρα κύριε Απόστολε!

Καιρό είχα να μπω να σχολιάσω τα γεγονότα της τρέχουσας περιόδου και είπα να το κάνω τώρα. Επιγραμματικά θα αναφέρω κάποια σημεία:

1)Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο λάθος μέχρι τώρα είναι του προέδρου που έδιωξε τον προπονητή (δεν με ενδιαφέρει αν λεγόταν Σίλβα, Μουρίνιο κτλ). Αν θες καινούριο προπονητή τον αλλάζεις πιο σύντομα (πχ μετά τον τελικό με την ΑΕΚ).

2) Είναι εφιαλτική στιγμή να ξέρεις ότι δεν θα παίζεις Champions League εξαιτίας μίας μπύρας. Έπληξε το γοήτρο του συλλόγου και στεναχώρησε τον κόσμο του. Ένα κόσμο κακομαθημένο και μπουχτισμένο από τίτλους πράγμα που τον κάνει να γυρίζει, στα δύσκολα, την πλάτη στην ομάδα. Ήταν για τα πανηγύρια ο Ολυμπιακός και στα δύο παιχνίδια, όμως σύμφωνα με τους κανόνες της ψυχολογίας όσο περισσότερο τους μειώνεις τόσο χειρότερο θα σου αποδώσουν.

3) Η ομάδα θέλει ξεσκαρτάρισμα ναι..Με παίκτες ποιοτικούς και όχι παίκτες απλά για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές. Μέχρι στιγμής ο πρόεδρος ΔΕΝ έχει βάλει το χέρι στη τσέπη. Είναι 10 Αυγούστου ακόμη βέβαια..αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ για παίκτες.

4) Σε λίγο καιρό έχουμε δύο ακόμη δύσκολα παιχνίδια με την Αρούκα..Ναι, δύσκολα είναι με το υπάρχον δυναμικό. Ελπίζω να τα καταφέρουμε μην ζήσουμε πάλι κανένα δράμα.

5) Το πρωτάθλημα ξεκινά σε λίγο καιρό. Ίσως αυτό που θα κάνει το κόσμο να ξεχαστεί είναι οι καλές αποδόσεις με πολλά γκολ και νίκες στα ντέρμπι.

Αυτά ήθελα να πω...Η ομάδα θέλει στήριξη, να ξεκουμπιστούν αυτοί που τα ξύνουν και δεν μπορούν να προσφέρουν άλλο και να μπουν χρήματα στην ομάδα. Έχουμε ΠΟΛΥ καιρό ακόμη για να δέσουμε ως σύνολο. Και τέλος, αυτό που με θλίβει είναι ότι κάθε φορά αλλάζουμε και προπονητή. Έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτό το πράγμα..Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Περέιρα, Μίτσελ, Σίλβα και τώρα Μπέντο...6 προπονητές σε 7 χρόνια! Έτσι δεν χτίζεις θεμέλια για κάτι μεγαλύτερο...Είναι σαν να χτίζεις κάτι και μετά να το γκρεμίζεις!

Εικόνα apostolos gaganis

Με χαρά σε βλέπω κοκκινολαίμη 7! Ενδιαφέρον το σχόλιο. Θα σου πω μόνο ότι ο Σίλβα έφυγε με δική του απόφαση ( για άγνωστο ΑΚΟΜΗ λόγο ) αιφνιδιάζοντας τον Ολυμπιακό, που ΔΕΝ περίμενε κάτι τέτοιο. Το ξέρω από κορυφαία πηγή αυτό, μη επιδεχόμενη αμφισβήτηση. Κανείς δεν τον έδιωξε. Το δεύτερο που θα σου πω, έχει σχέση με την Χάποελ. Το ανέφερα στον τίτλο προηγούμενου άρθρου μου: Άσημος ( σχετικά, εν προκειμένω ) δεν σημαίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και ασήμαντος. Και στο φινάλε, προκρίθηκε δίκαια σε βάρος μας γιατί υπήρξε καλύτερη. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΥΤΕ Η ΦΗΜΗ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ... Ο Ολυμπιακός απ΄την άλλη πλευρά, θα πάρει ακόμη παίχτες. Το τί θα δείξουν βέβαια δεν το γνωρίζω. Υποθέσεις κάνουμε ΓΕΝΙΚΩΣ και η πράξη δικαιώνει ή όχι μια μεταγραφή. Ειδικά στο οικονομικό επίπεδο που ΜΠΟΡΕΙ ο σύλλογος. Γιατί υπάρχουν κι επίπεδα, που ΔΕΝ τα μπορεί. Συμφωνώ για τη δυσκολία των αγώνων με την Αρούκα. Άλλη σχετικά άσημη ομάδα, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια δείχνει μια ραγδαία πρόοδο. Επικίνδυνη επομένως. Όσον αφορά τέλος τους προπονητές ( και με εξαίρεση τον Βαλβέρδε ), εδώ παρουσιάζεται στον κόσμο του Ολυμπιακού πολύ χαρακτηριστικά το φαινόμενο της οπαδικής...σχιζοφρένειας. Απ΄την μια δηλ. λέμε "δώσε χρόνο επαρκή στον προπονητή να δουλέψει να δούμε επίτελους τί μπορεί να κάνει" κι απ΄την άλλη τον αμφισβητούμε ΠΡΙΝ(!) ακόμη πιάσει δουλειά στην ομάδα, με διάφορες δικαιολογίες. Πάντα γκρινιάρηδες, πάντα ξερόλες, πάντα αμφισβητίες... ΤRAΑΑGIC, φίλε μου, που΄λεγε και μια ψυχή στην τηλεόραση...

Εικόνα holland74

Τεράστιε Απόστολε θεωρώ πως όλα αυτά που γράφεις είναι αυτονόητα, τουλάχιστον για τη δική μας γενιά...
Και επειδή είμαστε όλοι γαύροι και πονάμε την ομάδα, πάνω στα νεύρα και στον πόνο μας μπορούμε να βγάλουμε πολλά...
Αυτός ήταν και ο λόγος που ειδικά μετά την Χάποελ δεν είχα γράψει ούτε ΕΝΑ σχόλιο, μπορεί κανείς να γράψει κάτι και να το μετανιώσει μετά, αλλά επειδή scripta manent, καλύτερα να σιωπά...

Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την κριτική μας, έντονη, σφοδρή αλλά με γνώμονα μόνο το συμφέρον του Θρύλου και το χρονικό σημείο που θεωρώ πως πρέπει να γίνει αυτό είναι ΜΕΤΑ τις μάχες με τους Πορτογάλους, τώρα είμαστε σε μάχη, σε πόλεμο και πρέπει να είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ συσπειρωμένοι..

Εικόνα apostolos gaganis

Παρουσιάστεεεε...... Άρμ!

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Απόστολε Καλημέρα

ούτε τελεία δεν αλλάζω,μία εβδομάδα τώρα έχω αγανακτήσει με αυτά που διαβάζω,ο μηδενισμός και η απαξίωση πάνε σύννεφο.

Δυστυχώς έχει δημιουργηθεί μία γενιά Ολυμπιακών που θεωρεί αυτονόητο τη κατάκτηση του Ουέφα και εφικτό αυτή του CL.

Εχει χαθεί το μέτρο...

ΥΓ.Ο εικονιζόμενος αριστερά είναι ο μεγάλος ηθοποιός και παραγωγός Μελ Μπρούκς.Σε πολλές ταινίες του συνεργάστηκε με τον Τζην Γουάϊλντερ,ο οποίος είχε χαρακτηριστική εξοφθαλμία.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχεις δίκιο. Ο Μέλ Μπρουκς είναι, γιαυτό έβαλα το "πρέπει" μπροστά απ΄το "να είναι", επειδή δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος... Αυτός με τον εξώφθαλμο πάντως ήταν ο Μάρτυ Φέλντμαν στο Φρανκενστάϊν Τζούνιορ... ΧεΧε! Τώρα τα άλλα, τα ποδοσφαιρικά, τα λέμε τα ξαναλέμε... Καλημέρα φίλε!

Εικόνα manthos 956

Μέλ Μπρούκς και Κάρλ Ράινερ, που έπαιζε στη συμμορία των 11 τον πονηρό γέρο "απατεώνα".
Τα γραπτά σας εκφράζουν την Ολυμπιακή ψυχή, καθαρά και ξάστερα, χωρίς ύβρεις και καταφυγή στο θυμικό αλλά πάντα στη λογική, με επιχειρήματα και άψογη χρήση της γλώσσας.
Μακάρι να περνούσε αυτή η λογική σε περισσότερους από εμάς και να γινόταν πράξη, κατ΄αρχήν στο γήπεδο και μετά και στα γραπτά !
Καλή συνέχεια, καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και.. στα εύκολα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , στα δύσκολα ΘΡΥΛΟΣ !!

Εικόνα holland74

https://www.youtube.com/watch?v=zdIID_TGwhM

Από το Φρανκενστάϊν Τζούνιορ, ταινία μύθος, χαχαχα...

Εικόνα apostolos gaganis

Καλάαα... Απ΄τις ταινίες που΄γραψαν ιστορία...

Εικόνα Duntimo

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια... Εννοώ τα μπινελίκια και οι άνευ ουσίας και αντικειμένου αντεγκλήσεις μεταξύ γαύρων και "βαζελόγαυρων" (δλδ γαύρων με νοοτροπία βαζελικής μίρλας, κουλικής ψωροκώσταινας, ή/και μπαοκικού συνδρόμου κατωτερότητας)... Σε όποιο site έχω κατά καιρούς καταθέσει απόψεις τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... Όμως θα πω το εξής: το RATM είναι από τα ελάχιστα sites που έχουν απομείνει (από όσο έχει πέσει στη δική μου αντίληψη τουλάχιστον) που μπορεί κάποιος να πει τη γνώμη του ελεύθερα με μικρούς έως καθόλου περιορισμούς...

Πρέπει λοιπόν να σεβόμαστε αυτά τα χαλαρά μεν, διακριτά δε όρια... Και όχι τόσο για την λειτουργία αυτού του site, όσο κυρίως για το καλό του Ολυμπιακού...

Πολλοί λόγοι μπορούν να εξηγήσουν το "φαινόμενο"... Ένας λόγος είναι αυτό που επικαλείσαι περί πιτσιρικαρίας που έχει "κακομάθει" και νομίζει ότι η φράση "ο Ολυμπιακός νίκησε" είναι τόσο αξιωματική όσο αξιωματικές είναι η αρχή διατήρηση της ενέργειας, ή η τιμή της σταθεράς της βαρύτητας g... Η δική μου θεωρία είναι ότι ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ πλακωνόμαστε μεταξύ μας όταν το φέρνουν οι συνθήκες γιατί οι άλλοι δεν είναι πλέον ούτε για να τους τρολάρεις... Και δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο για το οποίο μιλάμε... Η υπεροχή είναι καθολική και αφορά σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας... Οι κακομοίρηδες οι βάζελοι έχασαν ακόμα και το μπασκετάκι (φανταστείτε λίγο ότι στο διοικητικό κομμάτι του συγκεκριμένου αθλήματος έχουν φτιάξει τη δική τους λέσχη Bildeberg και όχι μια απλή παράγκα όπως κατηγορούν εμάς στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια αδίκως για να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα στη μερίδα μαμελούκων της ομάδας τους)... Οι κούληδες έχασαν το χάντμπολ (που εμείς δε διατηρούμε τμήμα και άρα έπαιζαν μόνοι τους)... Τα μπαόκια δεν έχασαν τίποτα γιατί δεν είχαν και τίποτα για να χάσουν...

Τι τους απομένει? Να βάφουν κάγκελα και να βάζουν μπαλόνια σε ετοιμόρροπα γήπεδα, να κατεδαφίζουν γήπεδα ή κερκίδες, να κάνουν κηδείες με ξένα κόλλυβα τις ελάχιστες φορές που στραβοπατά ο Θρύλος, να σπιλώνουν ονόματα, να πετάνε λάσπες, να κατασκευάζουν κατηγορίες, σκευωρίες και δίκες, να βάζουν τον εκάστοτε υφυπουργό αθλητισμού να νομοθετεί χουντικής εμπνεύσεως εκτρώματα εκβιάζοντας την καταστροφή του ποδοσφαίρου μέσω της παρέμβασης της ΟΥΕΦΑ, να δέρνουν και να τρομοκρατούν από παράγοντες μέχρι αντίπαλους αθλητές και αθλήτριες και απλούς πολίτες που υπεραμύνονται των δικαιωμάτων των δήμων τους, να δέρνουν αντιφρονούντες οπαδούς της ίδιας τους της ομάδας, να επιστρατεύουν μαφιόζικες μεθόδους και στοιχεία από ξένα κράτη, να κάνουν εράνους και να παίρνουν τα λεφτά του κοσμάκη, να φεσώνουν τους πολίτες του κράτους με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε περίοδο ανθρωπιστικής κρίσης για τη χώρα, να βρίζουν μανάδες, γυναίκες και αγέννητα μωρά τεράστιων αθλητών, και ένα σωρό άλλα γελοία και ανήθικα που θέλω 3 χρόνια για να γράφω...

Σε όλα αυτά ο Θρύλος απαντά με θριάμβους και προοδεύει ακάθεκτος χάρη στην ποιότητα, την προσωπικότητα και το οικονομικό εύρος των ηγετών του και τις φιλότιμες και ηρωικές προσπάθειες και συνδρομές των αναρίθμητων πιστών οπαδών και φιλάθλων του (έστω και αν κάποιοι από αυτούς έχουν βαζελο-κουλο-μπαοκική νοοτροπία και επιλέγουν να τη δείχνουν)... Και η μόνη μου αγωνία είναι οι άνθρωποι του Θρύλου (που αγωνίζονται ακατάπαυστα για να είναι ο Οργανισμός στο απόγειο) να είναι καλά, να μαθαίνουν από τα λάθη τους, και να μη βαρεθούν να κερδίζουν κούπες και να γιγαντώνουν το σύλλογο...

Ζήτω ο Ολυμπιακός Σύλλογος Φιλάθλων Πειραιώς...

ΥΓ: ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ...

Εικόνα apostolos gaganis

"Πρέπει λοιπόν να σεβόμαστε αυτά τα χαλαρά μεν, διακριτά δε όρια.... Και όχι τόσο για τη λειτουργία αυτού του site, όσο κυρίως για το καλό του Ολυμπιακού...".

Δεν χρειάζονται σχόλια.

"ΥΓ: ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ...".

Ετσι ε; Άλλαξε ο Βαγγέλας; Πότε έγιν΄αυτό; Γιατί δεν πήρα χαμπάρι...

Γεια σου ξεχωριστέ σύγγαυρε.

Εικόνα MIKE.A

Ετσι ειναι Αποστολε! Πρεπει οι νεωτεροι ομοιδεατες μας να μαθουν να ειναι υπομονετικοι! Εμεις οι παλιοι και τι δεν εχωμε περασει! Το 69-70 νομιζω που πηγαιναμε ντουγρου για Β; Επειτα την υπερομαδα του Γουλανδρη; Την καλη ομαδα του Νταιφα με τους τιτλους αλλα και επειτα με τον ιδιο προεδρο που ο Ριγκο μας αρπαζε τους παιχτες και επαιρνε τους τιτλους; Την εποχη του Κοσκωτα και Σαλιαρελη (πετρινα χρονια)! Την εποχη του μεγαλου Σωκρατη οπως τωρα και του Μαρινακη που και αυτον θα λεμε μεγαλο αργοτερα ειμαι σιγουρος για αυτο! Υπομονη παιδια και μην σας παρασερνουν μερικους οι αλλοι "γαυροι" στα αλλα σαιτ που οπως ξερετε πολυ καλα βαζουνε ενα 7 απο πισω απο το ονομα τους ενω ειναι οπαδοι αλλων ομαδων για να υποβαθμιζουν τον ΟΣΦΠ και τους παιχτες τους και την διοικηση μας! Ολοι εναντιον μας ειναι δεν το καταλαβαινετε; Δειτε για παραδειγμα ποσα και τι σχολια εχουν γραφτει για τον Ριναλντι του ποα και ποσα και τι εχουν γραφτει για τον Μαρτινς! Μην παρασερνεστε! Ο Θρυλος θα βρει τον δρομο του και γρηγορα μαλιστα προς μεγαλη απογοητευση των αντιολυμπιακων!

Εικόνα apostolos gaganis

Ξέρεις ότι δεν είμαι προσωπολάτρης. Ειδικά τον Μαρινάκη, τον έχω δει μόνο κι΄ από απόσταση όχι μικρότερη των 50 μέτρων. Εγώ, τον έχω δει. Αυτός, αγνοεί πλήρως την ύπαρξή μου. Στέκομαι όμως σ΄αυτό που έγραψες, για να το επισημάνω: "Την εποχή του μεγάλου Σωκράτη όπως τώρα και του Μαρινάκη που κι΄αυτόν θα λέμε μεγάλο αργότερα, είμαι σίγουρος γιαυτό". Επί τέλους! Ακόμα και η ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, οφείλει να΄χει κάποια όρια. Τα "θέλω" δεν μπορεί να αγνοούν το εφικτό και να μη δέχονται το λάθος... Εκτός κι΄αν διαθέτουν τις κατάλληλες, υλοποιήσιμες, εναλλακτικές λύσεις. Για να΄μαστε σοβαροί. Έχω βαρεθεί...

Εικόνα Harry red logic

κ.Απόστολε,
Και αν δεν υπήρχατε έπρεπε να σας ανακαλύψουμε!
Συνεχίζουμε αποφασιστικά με επικοδομητική κριτική για αυτους που ασκούν Διοίκηση στον Θρύλο μας
γιατί απο τις πράξεις και τις παραλείψεις τους εξαρτάται η πορεία της Ομάδος!
Είμαστε Ολυμπιακοί όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αλλα σέ όλα τα αθλήματα στα οποία σαρώνει τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος!
Η αγωνία για την παροδική(προσεύχομαι για αυτό αλλά δεν αρκεί) κάμψη της ποδοσφαιρικής ομάδος,σε κρίσιμο χρονικό σημείο,πιστεύω οτι είναι αποτέλεσμα κακού σχεδιασμού και απαράδεκτου ερασιτεχνισμού που δυστυχώς επιδεινώνεται τους τελευταίους μήνες.
Η αγωνία όλου του ερυθρόλευκου κόσμου κορυφώνεται όχι μόνον λόγω του αποκλεισμού απο την Χάποελ αλλά κυρίως απο την ασυνέπεια λόγων και πράξεων της Διοίκησης "Ετσι ονειρευόμαστε τον Θρύλο μας"????????????????????
Με την κριτική μας και όχι γκρίνια χτυπάμε τις Καμπάνες για:
ΑΦΥΠΝΙΣΗ-ΔΙΟΡΘΩΣΗ-ΑΝΑΚΑΜΨΗ!
ο θΡΎΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ: ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!
Για να δούμε λοιπόν τι αποτελέσματα θα φέρει το πλάνο ανάκαμψης της Διοίκησης(υποθέτω ότι υπάρχει)
20 μέρες για την λήξη της Μεταγραφικής περιόδου του Αυγούστου.Η πρόσληψη Μπέντο κρίνεται θετική κίνηση κάτω από την χρονική πίεση που έγινε--"ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ" άραγε για αυτη την φορτούνα....προφανές....είπαμε όμως όχι γκρίνια μόνο τα παθήματα να γίνονται μαθήματα.
"το δις (ποιο δις..)εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"!!!!!!!!!!
κ. Απόστολε,κρατάτε αλύγιστος ψηλά την ερυθρόλευκη σημαία στο ΟΧΥΡΟ ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ,
Αγαπητοί εν Ολυμπιακώ αδελφοί συνεχίζουμε την καλόπιστη κριτική και τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μας,τουλάχιστον για αυτά που φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού(συνισταμένη πληθώρας απόψεων της γαβροσύνης):
-Ένα επιθετικό γκολτζή(να παίρνει και καμμιά κεφαλιά(κλώνο του Ντάρκο..)
-Ενα εξτρέμ ντριμπλέρ, ταχύ με καλά τελειώματα(κλώνο του Γκαλέτι..),
-Ενα χάφαρο (κλώνο του Ιμπαγάσα-κάτω των 30)
-Ένα κλώνο του Μέλμπεργκ( η Νοβοσέλατς για τους λίγο σιτεμένους..)
Ζητάω πολλά??? η Αρούκα ,και τα βαζελό-χανουμο-μπαόκια θα το δείξουν...λίαν προσεχώς...
Υ.Γ 1.Κάποιος να τρβήξει το αυτί του Φορτούνη να δουλέψει πολύ σκληρά με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι(για να γίνει κάποα μέρα το 1/10 του Βασίλη Καραπιάλη η το 1/20 του δικού μου ειδώλου του Γιώργου Δεληκάρη)
2. Ο Τσόρι πρέπει να συνέλθει και κάποιος Μπέντο να του ψιθυρίσει λίγα φωνήεντα στα αποδυτήρια αλλιώς... θα φέρναμε τον Ρικέλμε η τον Ρεντόντο!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄αρέσουν αυτά που΄γραψες. "Βγάζουν" γαυροσυναίσθημα και κοινή, μα τετράγωνη, λογική. Ουσιώδες αγαθό το τελευταίο, σε πλήρη ανεπάρκεια στον τόπο μας κι΄όχι μόνο στο ποδόσφαιρο... Τα παραδείγματα παιχτών του παρελθόντος και οδηγών στη λήψη μεταγραφικών αποφάσεων, αδιάσειστα. Θεωρητικά πάντα, γιατί στην πράξη δύσκολο να βρεις και ιδίως ν΄αγοράσεις τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστές, που όλοι θα θέλαμε. Για τον Τσόρι, τα΄χω πει στο παρελθόν, δεν είναι του παρόντος ανακίνηση του θέματος. Ο Φορτούνης με προβληματίζει, αλλά ευελπιστώ σε ανάνηψή του. Το πόσο σημαντικός παίχτης είναι για τον Ολυμπιακό, φάνηκε με αρνητικό δυστυχώς για ΄μας τρόπο απ΄την τωρινή του απουσία ( περίπου ). Με περσινό Φορτούνη, πιθανότατα να μην αποκλειόμαστε απ΄τη Χάποελ. Θα δούμε... Με την ευκαιρία, εκείνοι οι Ρέτσος και Μανθάτης μ΄έχουνε κάνει να σκάω υπομειδίαμα ικανοποίησης και να τρέφω ελπίδες...

Εικόνα nik7os

Εισ αρρωστια που δεν γινεται καλα...
Μου χεις παρει το μυαλο και την καρδια...
Τετοια αρρωστια δυνατη μου το ειπαν οι γιατροι...
Ειν ανιατη ειναι παντοτινη...

Ετσι βαλτους στην θεση τους...δυνατα...αρσενικα...μαγκικα...Περαιωτικα...

Εικόνα apostolos gaganis

Δύο είναι οι επιθυμητές αρρώστιες για τον άνθρωπο: Ο Ολυμπιακός κι΄ο έρωτας. Αλλά τί λέω; Αφού αυτά τα δυο είναι ταυτόσημα...

Εικόνα RED HELL

Τετοια κειμενα σπανιζουν.Τετοια κειμενα ειναι ο λογος που ενταχθηκα σε αυτο το σαιτ.Απο κει και περα δεν ξερω αν κατατασσομαι και εγω στους μηδενιστες γιατι καποιες φορες ξεφευγω ειναι η αληθεια.
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Η απάντησή μου στο σχόλιό σου είναι σαφέστατη: ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ! Ανήκουμε βλέπεις στην ίδια Σχολή...

Εικόνα Arxidakos

Ευχαριστούμε για το κόπο και το χρόνο που διαθέτεις, διαβάζω πάντα τα άρθρα σου άσχετα με τις προσωπικές μου απόψεις. Συχνά αμελούμε να απαντάμε και στα πιο προσωπικά άρθρα όπως αυτό αλλά δεν νιώθω σωστό να ποστάρω μόνο όταν συζητάμε για τον Θρύλο και όταν έχω ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα κάποιο μέλος να κάνω μόκο.

Είναι καλό να ξέρεις το πως σκέφτεται κάποιος ώστε να ερμηνεύεις πιο ορθά τα κείμενά του...

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστά μιλάς. Κι εγώ σ΄ευχαριστώ που με τιμάς με το διάβασμα των άρθρων μου.

Εικόνα ze ηλιας

Καλησπέρα Απόστολε.
Την επίπονη και με αγάπη ενασχόλησή σου και δη πετυχημένη ως αρθρογράφος του site,θαρρώ πως ουδείς αμφισβητεί.Γι αυτό το λόγο γράφουμε από κάτω ο καθείς τη μαλακία του-άποψή του.Τώρα αν σου πω πως δεν κατάλαβα ποιους εννοείς οτι στάπρηξαν!
Εγώ θα πω μόνο κάτι γι αυτού του είδους τη γκρίνια που όντως γίνεται σπαζαρχίδικη πολλές φορές.
Λόγω αυτής της αρρωστημένης γκρίνιας-ενασχόλησης με τα της ομάδας,απέχουμε παρασάγγας από τους άλλους οπαδούς και κατά τη γνώμη μου κάνει μεγαλύτερο καλό παρά κακό γιατί ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Σκεφτείτε τους μαλάκες που αντέδρασαν με συλλαλητήρια κατά της οικογένειας ύστερα από 12 !!! χρόνια φάπας και πούτσας από το ΣΩΚΡΑΤΕΣ.
Σκεφτείτε τους τελειωμένους που δέχτηκαν το μοιραίο κατρακύλισμα της ομάδας τους στη β και γ κατηγορία αδιαμαρτύρητα
Σκεφτείτε τους άλλους που έχουν συμβιβαστεί περιμένοντας να κλείσει η Σαλόνικα τα 3000 χρόνια της για να τους χαρίσουν κανά πρωταθληματάκι.
Και ρωτώ εγώ:ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ?
Κι εμείς περάσαμε πέτρινα χρόνια αλλά ήμασταν μονίμως με το μαχαίρι στο στόμα,αλλάζαμε διοικήσεις,ρίχναμε κορνέδες,το παλεύαμε ρε πούστη μου.
Τέλος να πω ότι ο λόγος ύπαρξης του αγαπημένου μας RATM είναι να διαβάζουμε τα άρθρα και να καταθέτουμε τις απόψεις μας με γνώμονα το καλό του ΘΡΥΛΟΥ.Αν είναι να τα βλέπουμε όλα ζάχαρη,τότε να αναρτώνται μόνο οι δηλώσεις του Καραπαπά και του ΣΑΒΒΑ(τους οποίους εκτιμώ βέβαια).

Εικόνα apostolos gaganis

Χωρίς απόψεις Ηλία, δεν υπάρχει σάϊτ. Περισσότερο όμως και απ΄ το ίδιο το θέμα ή τα θέματα που θίγει ένα σχόλιο, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, σημασία έχει το ΠΩΣ τα θίγει. Ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίον τα θίγει. Και να γίνω ποιό συγκεκριμένος λέγοντάς σου ότι δεν θέλω το περιεχόμενο κάποιου σχολίου να είναι προσβλητικό είτε για τον αρθρογράφο είτε για άλλον σχολιαστή. Δεν το ανέχομαι αυτό και δεν είναι δύσκολο να το διακρίνει κανείς. Δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα καθ΄όσον με αφορά σε τούτο τον ιστότοπο. Και προτίθεμαι να συνεχίσω, περιφρουρώντας αυτή την κατάσταση. Δεν ασκείται βλέπεις εδώ προληπτικός έλεγχος, όπως κάνουν - αναιτιολόγητα, καταχρηστικά, άδικα ή υποβολιμαία πολλές φορές - άλλα ηλεκτρονικά στέκια, κι΄έτσι η όποια ενδεχόμενη ασχήμια σου΄ρχεται αιφνιδιαστικά φάτσα-κάρτα... Ξαναλέω: Εδώ δεν έχω τέτοια συμβάματα και υπάρχει αλληλεκτίμηση και αλληλοσεβασμός μεταξύ σχολιαστών - αρθρογράφου και σχολιαστών μεταξύ τους. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΕΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩ. Κάτι που φαίνεται, απ΄τον τρόπο με τον οποίον απευθύνονται ενίοτε στον άλλο, να το ξεχνούν μερικοί. Τα όσα επομένως σου προαναφέρω τα θεωρώ στάση ΖΩΗΣ και φυσικά δεν είναι δυνατόν, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, να τα εγκαταλείψω. Ούτε κατά διάνοιαν.

Εικόνα dgkirle

Αν προσθέσω έστω και το παραμικρό θα διαπράξω έγκλημα.
ΜΠΡΑΒΟ Απόστολε.

Εικόνα apostolos gaganis

Μου μεγαλώνεις το αίσθημα της ευθύνης με τέτοια... Το αντέχω. Έννοια σου.

Εικόνα REDHERAKLIO

Προσυπογράφω,ότι γράφεις Κε Απόστολε....Μήπως ο βρώμικος πόλεμος εναντίον του προέδρου του θρύλου,θα έπρεπε επιτέλους να αφυπνίσει μερικούς ξερόλες από εμάς?..Δυστυχώς ο ίδιος τρόπος ζωής και σκέψης είναι πολύ διαδεδομένος σε όλες τις κοινωνκές εκδηλώσεις και εκατομμύρια πολίτες είναι έτοιμοι άκριτα να αρπάξουν και να αναπαράγουν οτιδήποτε μαλακία τους πλασσάρουν...σχηματίστε-διαμορφώστε ότι άποψη γουστάρει ο καθένας,μόνο να στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα και πολλη-πολλη σκέψη.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ RATM-Ο ΘΡΥΛΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΗΣΥΧΟ

Εικόνα apostolos gaganis

Πάντα συνετά, προσεγμένα και τετράγωνα αυτά που ανέκαθεν έλεγες. Και κυρίως ΣΕΜΝΑ. Όχι υπερφίαλα του στυλ " Σ΄εμένα ρε τα λες αυτά; Κάτσε τώρα να σε συντρίψω με τα επιχειρήματά μου...". Ετούτα, στο γνωστό τρίο των εξυγιαντών του πρωκτού... Έχει ξεφύγει όπως βλέπεις το πράμα κι΄αυτές ειδικά τις μέρες, μετά τον αποκλεισμό μας απ΄τους Ισραηλίτες, ο ένας Ολυμπιακός κοιτάει πώς θα...αποστομώσει περισσότερο τον άλλο. Post traumatic stress disorder ( PTSD ) λέγεται αυτό στη γλώσσα του λιμανιού... Περνάει, αλλά υποτροπιάζει συχνά σε μερικούς και σε κάποιους αποτελεί τρόπο ζωής....

Εικόνα Christos Trakalis

Καλησπέρα Απόστολε.
Πολύ ωραία τα'πες,όταν αγαπάς κάτι το στηρίζεις,και δεν μιλάω για τον Μαρινάκη και τον κάθε Μαρινάκη αλλά για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.
Θα ήθελα να σταθώ στο κομμάτι των σχολίων,η μηντιάκη επικοινωνία στον τόπο μας ειναι πονεμένη ιστορία,την ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ την βγάζει στην επιφάνεια το πληκτρολόγιο αν και πιστεύω ότι αν μιλούσες προσωπικά με τους μισούς απο αυτούς που κράζουν στο τέλος θα συμφωνούσαν μαζί σου.
Τον Μαρινάκη τον χρεώνουν εύκολα πάντως...ας το κοιτάξει, άδικα τις περισσότερες φορές αλλά ας το κοιτάξει.
Τελικά έχει και το τίμημα του το φθηνό διαρκείας(απ'το οποίο επωφελούμαι και εγώ βέβαια) ήρθαν πολύ πατατάκηδες στο γήπεδο,τύποι που είναι φίλοι,γνωστοί,κουμπάροι,ξαδέρφια που όταν μιλάς μαζί τους αναρωτιέσαι
αν βλέπεται το ίδιο άθλημα.(αν είναι και μπάσκετ σε πιάνουν τα κλάματα)
Θέλει και λίγη τύχη πάντα ένα νέο ξεκίνημα ε;
Θρύλος και τα μυάλα στο μπλέντερ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Χρήστο, κι΄εγώ έχω αγωνία, αβεβαιότητα κι΄ερωτήματα... Όπως όλοι μας. Τα παραμερίζω όμως. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΒΕΒΑΙΑ. Αλλά τα παραμερίζω σκόπιμα. Παροδικά; Παροδικά έστω. Δεν τα φέρνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο τραπέζι... Μπήκαμε πια στις μάχες της νέας περιόδου! Συσπείρωση ΤΩΡΑ! Κι αν τσακώνομαι με τα παιδιά μου π.χ.( μεγάλοι άντρες ) καμιά φορά, τσακώνομαι - και γερά - πάντα σχεδόν για τον Ολυμπιακό! Επειδή μπορεί να διαφέρουν ριζικά οι απόψεις μας σ΄ένα θέμα. Ακόμα και του παρελθόντος ή μικρό σε σημασία... ΠΟΤΕ για τους αντιπάλους μας. Εκεί συμφωνούμε 100%....

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Τα κειμενα σου ειναι η καλυτερη απαντηση σε καθε καλομαθημενο πιτσιρη,νεογαυρο,επαναστατη του i-phone που εχει συνδεσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με μεταγραφες,προπονητες,ισολογισμους,πωλησεις παιχτων και λοιπες αρχιδιες...
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειναι ΙΔΕΑ.
Ειναι η παιδικη μας καψουρα.
Ειναι το σημα στην καρδια που μας τρελαινει.
Ειναι δυναμη-ψυχη-τσαμπουκας.
Και εσυ ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΕ εισαι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο ιδιος...
Να σαι παντα καλα και να μας τιμας με τα κειμενα σου.
Τη μιση απο τη δικια σου την καυλα να ειχαν οι παιχτες θα πετουσαν 5 γκολ στα ιζραηλια.

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Μου΄λειψες... Μοναδικέ Σακαφλιά... Μεγάλε Ολυμπιακέ... Όταν μου΄λεγες κάποτε ότι ήσουνα στο μεροκάματο, θυμάμαι, σε μακάριζα γιατί είχες δουλειά... Λιτός, δωρικός, γνήσιος γαύρος. Να΄σαι κι΄εσύ καλά! Να΄ξερες πόσο χαίρομαι που τα είπαμε πάλι...

Εικόνα jole11canezza

Γεια σας κυρ Αποστολε, όπως παντα κατευθείαν στην καρδια και στο μυαλο. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ....ΜΠΡΑΒΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ RATM.
Να ξερετε εχουν υπαρξει φορες που δεν συμφωνουσα απολυτα με αυτό που διαβαζα αλλα να σας πω κατι....αυτή είναι η μαγεια του να διαβαζεις αρθρα από ανθρώπους που εχουν την ιδια καυλα στη ζωη. Σε βαζουν σε σκεψη...σε προβληματιζουν...μαθαίνεις...μετα εξαρτάται από τον καθενα τι θα κανει με αυτό που διαβασε. ΓΟΥΣΤΑΡΩ RATM. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΑΥΡΙΛΑ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΡΥΛΟ. Συνεχιστε γαμω την τρελα μου...συνεχιστε να γραφετε....εγω είμαι 35 και όταν σας διαβαζω (οποιονδηποτε που γραφει εδώ) νοιωθω μαθητουδι....ΜΑΘΑΙΝΩ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.

Υ.Γ.1 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Υ.Γ.2 ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ, ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥ

Υ.Γ.3 "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ" ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΛΥ

Υ.Γ.4 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ. ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΧΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ Η ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ.

Υ.Γ.5 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Κράτα ψηλά στον ιστό τη σημαία της γαυροσύνης Τζόλε, εκεί, στα ξένα!

Τώρα έχουμε άααλλα πάλι... Νέος γύρος Κοντονή - Γκιρτζίκη, με φόντο την επαπειλούμενη αναστολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λινγκ απ΄τον πρώτο, αν ο δεύτερος "δεν συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις"... Που΄σαι ρε Άννα Κορακάκη να προπονηθείς και σε κάποιους διαφορετικούς από τους συνήθεις στόχους....

Εικόνα fasteddie

Γεια σου Αποστολε!!Συμφωνω 100% με το αρθρο.Ειναι αληθεια οτι εδω μεσα (ειδικα στη δικη σου γωνια) το επιπεδο των σχολιων ειναι πολυ υψηλο,πολυ καλυτερο απο καποια π.χ. δηθεν...ενημερωτικα σαιτ που γινεται της μουρλης απο μπουρδες και ορθογραφικα λαθη.Επισης κανει μπαμ οτι (ευτυχως) δεν εισαι επαγγελματιας αρθρογραφος (μπλιαχ) και οτι γραφεις με μερακι και τρως πολυ απο τον προσωπικο σου χρονο προφανως χωρις χρηματικα οφελη.Και ειναι προς τιμη του σαιτ που δεν λογοκρινει (ισως ο κυριοτερος λογος που γραφουμε εδω) και φυσικα οτι ειναι στρατευμενο αλλα οχι κατευθυνομενο.
Ακομη,το καταλαβαινω απολυτα να προσπαθεις να κρατησεις καποιες ισορροπιες,ακομα κι οταν ισως ''βραζεις'' μεσα σου,καθως εγω κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια,ενω εσυ αυτα που γραφεις ειναι με υπογραφη και...φωτο.Οχι οτι φοβασαι η οτιδηποτε,προς Θεου,αλλα καταλαβαινεις τι εννοω.
Ειναι αληθεια οτι ο κοσμος του Ολυμπιακου ειναι λιγο παγωμενος.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ξεπερασουμε την κριση,εδω ξεπερασαμε πετρινα,χρεη,κορνεδες,βασιλιαδες των διαμαντιων,Κοσκωταδες,θα κωλωσουμε τωρα????Ισως χρειαζομασταν και μια τετοια σφαλιαρα για να ξυπνησουμε κι εμεις και η διοικηση και να το...παρουμε λιγο αλλιως ολοι μας.Η συμπνοια και η αδεφικοτητα ειναι δεδομενες στην τελικη ολους μας ενωνει η κοινη καψουρα για τη ριγωτη.
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ επισης οτι ολοι ειμαστε κοντα στη διοικηση και γνωριζουμε τις δυσκολιες και το βρωμικο πολεμο που γινεται εδω και χρονια ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ.Ασφαλτος ουδεις (που ελεγε και η Αντζελα).Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο,τα 15.000 διαρκειας που κοντευουν να γινουν 20 δειχνουν αν μη τι αλλο,ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ.Και στο απυροβλητο δεν ειναι κανεις,αρκει η οποια αντιδραση να γινεται σωστα και προς την σωστη κατευθυνση,οχι π.χ. να γιουχαρεται παιχτης της ομαδας κατα τη διαρκεια του ματς,αυτα ειναι απαραδεκτα.
Η προσληψη κανονικου προπονητη οπως ειναι ο Μπεντο,η μεταγραφη Μαρτινς και οι (οποιες μεταγραφες) γινουν ακομα,δειχνουν τουλαχιστον την προθεση να διορθωθουν οι ανορθογραφιες,εδω θα ειμαστε να δουμε τι θα γινει τελικα.
Τωρα οσον αφορα εμενα προσωπικα καταρχην σεβομαι απεριοριστα ολα τα παιδια εδω μεσα και ζητω προκαταβολικα συγγνωμη αν ειρωνευτηκα η εθιξα καποιον αθελα μου.Και ομολογω οτι γινομαι κουραστικος με την συνεχομενη κριτικη,ειναι λογω της αγωνιας και της αγαπης για την ομαδα,τιποτε αλλο.
Αποστολε σου ευχομαι καλη δυναμη για τη χρονια που ερχεται και μακαρι να συνεχισει να σου επιτρεπει η ζωη να γραφεις εδω μεσα (κι εμεις να μπαινουμε για να ''γκρινιαζουμε'',χεχεχε!!).

ΖΗΤΩ Η ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΑΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Πονάς την ομάδα. Και κάνεις και την αυτοκριτική σου. Αυτό σημαίνει ΗΘΟΣ πριν απ΄όλα, φίλε. Όχι και τόοοσο συχνό...