Ο Ιούλιος ο γυμναστής νομολόγησε !



Αντιγράφουμε από το blog ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ
http://sfyrigmata.blogspot.gr/2016/08/blog-post_436.html?spref=fb
 
Μόνο στην Ελλάδα αυτά! – Ο ΓΓΑ που είναι και γυμναστής αμφισβητεί κορυφαία συνταγματολόγο για το νομικό θέμα!!!
 
«Οι "6" είναι έκπτωτοι και τίθεται θέμα νομιμότητας για όσες αποφάσεις έχουν παρθεί. Θα κριθούν από τη δικαιοσύνη», δήλωσε ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός για το θέμα της ΕΠΟ, συγκεκριμένα για τους κατηγορούμενους για την υπόθεση  της Κάρτας Υγείας.
 
Μια μέρα πριν, στο ΔΣ της ΕΠΟ, ο έγκριτος συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος επεσήμανε πως οι συνεδριάσεις και οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής με τη συμμετοχή όσων αναφέρονται στο βούλευμα είναι καθόλα νόμιμες έως την παρέλευση του χρονικού διαστήματος που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.
 
ΣΥΡΙΖΑ ! Η κυβέρνηση στην οποία οι γυμναστές εκφράζουν νομική άποψη! Και παίρνουν αποφάσεις με τις οποίες άνθρωποι που πιθανότατα θα αθωωθούν στο Δικαστήριο, παραδίδονται βορά στη λύσσα των αλητών ρουφιάνων δημοσιογράφων και της ΜΑΦΙΑΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ που θέλει να κάνει ρεσάλτο στο ποδόσφαιρο .
Έχετε κάνει ανθρώπους που σας πίστεψαν ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. 

Σχόλια

Εικόνα Andreas

Ποιος θα τους πιστεύει χωρίς εκπομπές να προβάλουν μόνο ό,τι θέλουν. Φήμες λένε ότι ο σκάι δεν θα πάρει άδεια. Κρίμα για τον Αλαφούζο (μεγάλος Ολυμπιακός). Βαγγέλη πάρε το Θωμαΐδη στο κανάλι και βαλ' τον να κάνει εκπομπές για τη μόλυνση στη Βενεζουέλα.

Εικόνα koropi48

Δία έχεις απόλυτο δίκιο. Πιο πολλοί είναι οι κοψοχέρηδες αυτομουτζωνόμενοι, από τα αυτοκίνητα σ΄ αυτή τη χώρα. Ζουν στον απατηλό κόσμο της εξουσίας τους και νομίζουν ότι θα είναι αιώνιοι. Νέρωνες και Ιούλιοι. Όταν θα τους διαδεχθεί αυτοδύναμη η δεξιά, θα καταλάβουν...

Εικόνα ΔΙΑΣ

ετσι οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν. Διαλεξαν για συμμαχους ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕΣ ΦΟΡΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ