ΑΣΤΡΑΨΕ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ. Αλλα... ΑΡΔ είμαστε. Μας πήρανε χαμπάρι...



Όπως είδαμε χτες εδώ κι εδώ , η FIFA σβούριξε ένα ξεγυρισμένο φούσκο στο σβέρκο του ΣΙΟΡ ΜΙΝΙΣΤΡΟΥ, και μέσω αυτού, διαδόθηκε σαν τσουνάμι στο τροφαντό κορμάκι των αντιολυμπιακών.
 
Έχει ενδιαφέρον  να δούμε πως παρουσίασαν την εξέλιξη αυτή οι ΑΡΔ των «αντικειμενικών» εφημερίδων, αλλά και πως οι οπαδικές.
 
Η μόνη «αντικειμενική» που περιγράφει τα πραγματικά γεγονότα είναι η GOAL. Σαν «αντικειμενική» αποφεύγει τον όρο  ΧΑΣΤΟΥΚΙ , αλλά μάλλον το κάνει χειρότερο για τον ΣΙΟΡ ΜΙΝΙΣΤΡΟ, προβάλλοντας την κεντρική ιδέα της επιστολής της FIFA, που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ «ΣΦΥΡΑ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ». Έτσι είναι κύριε υπουργέ…  Όταν αθετούμε ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ οι πιο δυνατοί ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ.
 
 
Η sport day άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ουδέτερος τίτλος χαμηλά στη σελίδα. «ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ». Τι να δούμε ρε παιδιά; Τι έγινε ξαφνικά και θα έχουμε σέντρα στις 10/9; Τσιμουδιά για την επιστολή της FIFA στο πρωτοσέλιδο.
 
 
Εκεί που η κατάσταση ξεπερνά τα όρια του γελοίου, γιατί ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ καταντά ΓΕΛΟΙΟΣ , είναι στο πρωτοσέλιδο της live sport. “ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ» η εντολή της FIFA. Εντάξει ρε ΑΡΔακια αλλά να μας λέγατε και σε ποιον απευθύνετε η εντολή; ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; Οι συνάδελφοί σας στο GOAL τι είναι; Υποστηρικτές της «εγκληματικής οργάνωσης» όπως κάρφωνε χτες το ΤΣΟΝΤΟΣΑΙΤ που δεν αντέχει την αλήθεια; Και που είδατε υπαναχώρηση της ΕΠΟ; Οι πίνακες Διαιτησίας ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
 
 
Από τις οπαδικές, λογικά κι αναμενόμενα,  το ΦΩΣ και ο ΓΑΥΡΟΣ, αποδίδουν την πραγματικότητα.
«ΡΑΠΙΣΜΑ ΑΠΟ FIFA ΣΕ ΚΟΝΤΟΝΗ» το ΦΩΣ και λίγο πιο σκληρά ο ΓΑΥΡΟΣ «ΡΟΜΠΑ ΕΚΑΝΕ Η FIFA ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ».
 
 
Η έκπληξη όμως έρχεται από την ΠΡΑΣΙΝΗ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. Να υποθέσουμε ότι δεν το έμαθαν οι δημοσιογραφάρες της; Δύσκολο. Γιατί δεν το προβάλουν; Μήπως στα πλαίσια της απομάκρυνσης από την «ιερή συμμαχία» των ΤΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ; Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι φοβούνται τη μοίρα τους ΚΑΙ στη νέα σεζόν; Φέτος είναι πιο πλήρεις από ποτέ όπως διατυμπανίζουν. Τους γέμισε ο Αλαφούζος με ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ και ΥΠΕΡΒΑΡΟΥΣ. Α! Μην ξεχνιόμαστε μάγκες… ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ 300.000 για τον Βλαχοδήμο τον «τιμωρό» του ΘΡΥΛΟΥ που αφήσατε εκτός λίστας.
 
 
Το πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ είναι συλλεκτικό για δυο λόγους. Ήταν σίγουρο για μας (τόσο που οι στοιχηματικές θα το έφραζαν), ότι μετά τη ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ της FIFA, θα είχαμε πρωτοσέλιδο «ΓΗΠΕΔΟ ΔΟΥΡΟΥ ΑΡΕΝΑ». Για την άδεια που την έχουν πάρει ίσα με 45 φορές εδώ και δυο χρόνια. Στη γωνίτσα ψηλά, το ΧΑΣΤΟΥΚΙ το παραφράζει (ο Αρούλης;) ως «Απαραίτητη προϋπόθεση για σέντρα στις 10/9 η παραίτηση των υπόδικων». ΕΛΑ ! κι εμείς που νομίζαμε ότι προϋπόθεση για την «συμμαχία» σας ήταν οι πίνακες των διαιτητών… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑΤΟΣ…
 
 
Έτσι είναι τα ΑΡΔακια. ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ. Και εις άλλα με υγεία ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ και σας περιμένουμε στη ΣΕΝΤΡΑ στις 10/9. ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ FIFA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
 
Καλά ρε μάγκες; ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ» ή είναι η ιδέα μου; ΑΡΔκαι το στριγκάκι στο χειρόφρενο!
 
ΥΓ. Σε διαφορετική περίπτωση σήμερα θα ήταν μια μέρα ευχάριστων γεγονότων, αλλά η είδηση της απώλειας της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου μας προσγείωσε. Κουράγιο Γιώργο.

Σχόλια

Εικόνα Piano

Θα ήθελα πρώτα να χαιρετήσω όλους τους φίλους εδώ μέσα, μιας και σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό.
Είμαι καινούργιος και γράφω για πρώτη φορά εδώ. Θεωρώ ότι το ratm είναι το καλύτερο για εμάς τους Ολυμπιακούς.
Δεν συνήθιζα να σχολιάζω σε site ομοϊδεατών, μιας και μου άρεσε πάντα ο αντίλογος...αλλά αυτό, τελευταία με τα βόθροsites παράγινε το κακό...
Αυτά τα ΑΡΔακια, φταίνε πρώτα από όλους και όλα...για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό εδώ και πολλά χρόνια...Γκέμπελς
με όλη την σημασία της λέξεως...Κοντονήδες έρχονται και παρέρχονται..."αυτά" όμως μένουν και θα υπάρχουν πάντα.
Ο Βαγγέλης με την ευκαιρία του καναλιού που πήρε, πρέπει να προσπαθήσει να πολεμήσει την ψευτιά, αυτών...
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ...

Εικόνα fasteddie

Γεια σου φιλε.Ηδη αν το εχεις παρατηρησει προσπαθουν να υπονομευσουν την προσπαθεια Μαρινακη.Πιστευω το καναλι που πηρε ο προεδρος θα πολεμηθει ΜΕ ΛΥΣΣΑ απο ολο τον αντιολυμπιακο συρφετο.Μακαρι να παρει (οπως ακουγεται) ολα τα τμηματα του Θρυλου αποκλειστικοτητα για να μπορεσουμε να το στηριξουμε ολοι οι Ολυμπιακοι και να ησυχασουμε και απο τις...αντικειμενικες αναμεταδοσεις των αγωνων απο δηλωμενους αντιολυμπιακους στιλ Σπυροπουλο κ σια...Και φυσικα να υπαρχει και το αντιπαλο δεος απεναντι σε στημενες...τηλεδικες,διαιτητικες κρισεις κατα...παραγγελια και ολες αυτες τις εμετικες προσπαθειες υπονομευσης του Ολυμπιακου μας.
Ειμαι σιγουρος παντως οτι ο Μαρινακης θα προσλαβει τους καλυτερους για να διαμορφωσουν το προγραμμα και να στελεχωσουν τις εκπομπες.
Παντως για να πω την αμαρτια μου,πολυ θα γουσταρα να δημιουργηθει μια σοβαρη εκπομπη ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ οπως κανουν αυτοι επι 20 χρονια.Εχω...αχτι ρε παιδι μου,απωθημενο!!

Εικόνα ΔΙΑΣ

καλως ορισες φιλε. τα ΑΡΔακια ειναι εκτελεστικα οργανα. πιονια. αλλα αυτοι επελεξαν να ειναι μπροστινοι. θα υποστουν και τη ΧΛΕΥΗ