ΟΛΟΙ ΣΑΣ (ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ-ΔΕΚΟ-ΑΡΔ) ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Συνδυάζοντας κάποια θέματα από το πολύ καλό blog ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ, δηλάδή :
 
 
Η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων πάρθηκε με βάση τα καταστατικά των FIFA και ΕΠΟ, καταστατικά τα οποία έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια το Διαιτητικό Δικαστήριο.
Απίστευτα πράγματα με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Εξέδωσε μια ακόμη απόφαση-έκτρωμα πέρα από κάθε λογική αλλά το σημαντικότερο πέρα από κάθε κανονισμό. Οι εκλογές της ΕΠΣ Δράμας έγιναν με απόφαση Πρωτοδικείου, όμως για να αναγνωριστούν από την ΕΠΟ, και με βάση το δεδικασμένο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, έπρεπε η ΓΣ να συγκληθεί από τα σωματεία.
Παρότι υπάρχει δεδικασμένο το Διαιτητικό Δικαστήριο «κατάργησε» την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και δέχθηκε την προσφυγή της διοίκησης Χατζησαρόγλου, η οποία μπορεί να ψηφίσει στις εκλογές της ΕΠΟ. Με την αναβολή των εκλογών η ΕΠΣ Δράμας προλάβαινε να βγάλει διοίκηση σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τα καταστατικά των ποδοσφαιρικών αρχών.
 
 
«ΒΟΜΒΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ: «Στόχος μου να φανεί όσο πιο γρήγορα γίνεται η σκευωρία, οι οργανωτές της και οι πολιτικοί εκτελεστές που χρησιμοποιήθηκαν»
*** «Προσφέρω τον εαυτό μου θυσία στο βωμό ανελέητων ποδοσφαιρικών συμφερόντων κι ενός υπουργού που λειτουργεί καθαρά ως «μπροστινός» τους, υπηρετώντας αγόγγυστα τους επιχειρηματικούς φίλους του»
*** «Θα φανεί ο ρόλος του καθενός σε όλη αυτή την ιστορική απάτη που σήμερα αποθεώνεται από τα γνωστά πληρωμένα παπαγαλάκια κάθε παρακρατικής εξουσίας»
 
 
Αντί ο Κοντονής να ασχοληθεί με τη δολοφονική επίθεση στην κλήρωση της Football League, φαίνεται πως στρώνει χαλί για να ρίξει τον Σφακιανάκη
Σχέδιο ανατροπής του Στέλιου Σφακιανάκη έχει ο Κοντονής; Και όλα αυτά επειδή βράβευσε τον Γκιρτζίκη; Γιατί η κρατική ΕΕΑ έστειλε έγγραφο πως δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 25/09 αν δεν μπουν κάμερες στα γήπεδα, κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο;
 
Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι έχουμε ισχυρή ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ, όχι μόνο να βοηθηθεί η αντιπολίτευση της δήθεν εξυγίανσης, να καταλάβει με ΡΕΣΑΛΤΟ την ΕΠΟ, αλλά χρησιμοποιούνται θεμιτά και αθέμιτα μέσα, με κινητοποίηση κρατικών υπηρεσιών και παρακρατικών μηχανισμών.
 
 
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ.
 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΩΝΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.
 
ΜΕ  ΕΠΟ ή χωρίς ΕΠΟ,
 
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΑΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.
 
ΟΛΟΙ ΣΑΣ (ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ-ΔΕΚΟ-ΑΡΔ) ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
 
ΥΓ. ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΕΣΤΑ ΤΙΤΛΟΥ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ
 
ΥΓ2. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ