Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας έως 20.09.2016



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Από σήμερα και σε σταθερή εβδομαδιαία βάση (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα ενημερώνεστε από αυτήν εδώ τη στήλη σχετικά με όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού.
 
Η αρχή έγινε πέρυσι και το γεγονός ότι η προσπάθειά μας στηρίχθηκε ιδιαίτερα από εσάς, μας οδήγησε στο να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και φέτος.
 
Το περασμένο καλοκαίρι έγιναν αρκετές προσθαφαιρέσεις τόσο στα ρόστερ όσο και στα τεχνικά επιτελεία αρκετών εκ των ερασιτεχνικών μας τμημάτων, επομένως σε αυτό το πρώτο άρθρο της χρονιάς έχουμε να πούμε πολλά και ενδιαφέροντα!
 
Πάμε λοιπόν!
 
Μπάσκετ Γυναικών: Μετά τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Νο4:  Αναστασία Γκοτζή - Γκαρντ
Νο5:  Εύη Σταμάτη - Γκαρντ
Νο6:  Ρόζα Μπόνη - Γκαρντ
Νο7:  Όλγα Χατζηνικολάου - Γκαρντ
Νο8:  Λινέττα Κάιζερ - Σέντερ
Νο9:  Εβίνα Μάλτση - Γκαρντ
Νο10: Πελαγία Παπαμιχαήλ - Σέντερ
Νο11: Τάνια Χαλιβέρα - Γκαρντ
Νο12: Λικέντρα Τζόνσον - Φόργουορντ
Νο14: Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς - Φόργουορντ
Νο15: Στέλλα Φουράκη - Σέντερ
Νο16: Κατερίνα Μπαρτόνοβα - Γκαρντ
Νο17: Αφροδίτη Κοσμά - Φόργουορντ
Νο18: Ερλάνα Λάρκινς - Φόργουορντ
Νο19: Στέλλα Καλτσίδου - Φόργουορντ
 
Επίσης, το Staff της ομάδας αποτελείται πλέον από τους:
Άρης Γαληνός: Γενικός Αρχηγός
Μιχάλης Σκουλιδάς: Έφορος Τμήματος
Εύη Δημητράτου: Team Manager
Ελένη Καπογιάννη: Προπονήτρια
Γεώργιος Παντελάκης: Α' Βοηθός Προπονητή
Σταυρούλα Πρασσά: Β' Βοηθός Προπονητή
Κλαίρη Μαρτινοπούλου: Γυμνάστρια
Εμμανουήλ Μπριλάκης: Ιατρός
Κωνσταντίνος Λώλης: Sports Therapist
 
Ρίχνοντας κανείς μια γρήγορη ματιά στο ρόστερ αλλά και το staff της ομάδας, αντιλαμβάνεται πως μιλάμε για την πιο πλήρη ομάδα εντός συνόρων η οποία φυσικά έχει (και πάλι) ως στόχο το νταμπλ και -πλέον- μια καλή πορεία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο ΕuroCup, στο οποίο και θα συμμετάσχει η ομάδα φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η κλήρωση των ομίλων του EuroCup έχει πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο (!) και μπορείτε να δείτε τους αντιπάλους αλλά και όλο το πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσει η ομάδα μας, στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) και συγκεκριμένα εδώ.
Η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στο Κλειστό της Γλυφάδας, με μοναδικές απούσες τις: Λινέτα Κάιζερ, Ερλάνα Λάρκινς, Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου και Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.
Σε αυτήν την πρώτη συγκέντρωση έδωσε το "παρών" και η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία μίλησε στις παίκτριες της ομάδας αναλύοντας τους στόχους της ερχόμενης σεζόν.

Στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς με την προπονήτρια του τμήματος Ελένη Καπογιάννη αλλά και το υπόλοιπο staff του προπονητικού επιτελείου να δίνουν τις απαραίτητες οδηγίες στις αθλήτριές τους.
 

Το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας φάνηκε από την πρώτη κιόλας προπόνηση καθώς όλες οι παίκτριες ήταν χαμογελαστές και ευδιάθετες, ενώ δεν έλειψαν τα καθιερωμένα ... πειράγματα αλλά και οι ... καζούρες μεταξύ των αθλητριών.
 

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, η ομάδα έδωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Κλειστό της Γλυφάδας και έληξε 77-55 υπέρ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αγωνίστηκαν με τα νέα αποκτήματα που εντάχθηκαν φέτος στο δυναμικό τους, την Εβίνα Μάλτση, την Στέλλα Καλτσίδου, την Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, την Κατερίνα Μπαρτόνοβα και την Στέλλα Φουράκη. Δεν αγωνίστηκαν οι Λικέντρα Τζόνσον και η Μαρία Ρόζα Μπόνη που γυμνάζονται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και οι δυο Αμερικανίδες, Λινέτα Κάιζερ και η Ερλάνα Λάρκινς οι οποίες θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα τον Οκτώβριο.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση τόσο του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, όσο και του Κυπέλλου. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσει η ομάδα μας και στις δύο διοργανώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) και συγκεκριμένα εδώ.


 
Μεταξύ άλλων, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενός τουρνουά -του οποίου οργανωτής είναι ο ίδιος- όπου θα λάβει μέρος το γυναικείο τμήμα μπάσκετ μαζί με την Τουρκική Χατάϊ, την Ιταλική Τορίνο και τον Αθηναϊκό. Το εν λόγω τουρνουά θα έχει την ονομασία «First International Olympiacos Tournament» και θα διεξαχθεί το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου. Την αποστολή του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο τουρνουά θα αποτελέσουν οι: Νατάσσα Γκοτζή, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία-Ρόζα Μπόνη, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Πέλλυ Παπαμιχαήλ, Τάνια Χαλιβέρα, Λικέντρα Τζόνσον, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Στέλλα Φουράκη, Κατερίνα Μπαρτόνοβα, Αφροδίτη Κοσμά και Στέλλα Καλτσίδου.
Πριν από τους αγώνες του τουρνουά, η ομάδα μας κανόνισε να παίξει δύο φιλικά με μία εκ των άλλων τριών ομάδων που θα συμμετάσχουν και συγκεκριμένα με την Τουρκική Χατάι, το πρώτο στις 19 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο στις 21 Σεπτεμβρίου. Στο πρώτο παιχνίδι δεν κρατήθηκε σκορ μιας και η αναμέτρηση ήταν προπονητικού χαρακτήρα ωστόσο οι "ερυθρόλευκες" αθλήτριες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι σε μια ομάδα που μην ξεχνάμε πως αγωνίζεται στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο μπάσκετ γυναικών (Euroleague). H Eλένη Καπογιάννη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες και είχε την ευκαιρία να προβεί σε χρήσιμες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. 


 
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται κανονικά και απομένει να δούμε τα αποτελέσματα τόσο του δεύτερου φιλικού αγώνα απέναντι στην Χατάϊ, όσο και των αγώνων του τουρνουά. 
Σε επίπεδο ακαδημιών, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου πως οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής (Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων) ξεκίνησαν και θα πραγματοποιούνται στα βοηθητικά γήπεδα του ΣΕΦ, με το τμήμα εγγραφών να είναι ανοικτό καθημερινά.
Τέλος, να αναφέρουμε μια σημαντική είδηση της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας του με την έμπειρη προπονήτρια Μάρθα Αργυρίου (έχει καταγράψει αρκετές ατομικές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της προπονητικής της καριέρας σε τοπικό επίπεδο) η οποία θα αναλάβει το πόσο της αρχιπροπονήτριας στα τμήματα Κορασίδων και Νεανίδων. Λογικά, αυτό σημαίνει πως η περσινή αρχιπροπονήτρια των δύο αυτών τμημάτων Γιάννα Καπουσούζη θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από το σύλλογο, προφανώς εξαιτίας της όχι και τόσο καλής πορείας των δύο αυτών τμημάτων στα αντίστοιχα ηλικιακά περσινά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ. 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Μετά τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Νο2:  Τζάστιν Νταφ - Κεντρικός
Νο3:  Νίκος Ζουπάνης - Διαγώνιος
Νο4:  Δημήτρης Σουλτανόπουλος - Κεντρικός
Νο5:  Κώστας Στιβαχτής - Πασαδόρος
Νο6:  Γιώργος Στεφάνου - Λίμπερο
Νο7:  Ντίμα Φιλίποφ - Πασαδόρος
Νο8:  Κόνραντ Γκούζντα - Λίμπερο
Νο9:  Μενέλαος Κοκκινάκης - Ακραίος
Νο10: Ανδρέας Φράγκος - Ακραίος
Νο11: Γιάννης Ρουμελιωτάκης - Ακραίος
Νο12: Μάρκος Γαλιώτος - Πασαδόρος
Νο14: Οσόρια Ροντρίγκεζ - Κεντρικός
Νο17: Λίμπερμαν Αγκάμεζ - Διαγώνιος
Νο18: Κονσταντίν Τσούπκοβιτς - Ακραίος
 
Επίσης, το Staff της ομάδας αποτελείται πλέον από τους:
Νίκος Μαντούβαλος: Team Manager
Φλάβιο Γκουλινέλι: Προπονητής
Ράντοβαν Γκάσιτς: Α' Βοηθός Προπονητή
Αντώνιος Βουρδέρης: Β' Βοηθός Προπονητή
Γεώργιος Παπαγεωργίου: Α' Φυσιοθεραπευτής
Τζούλια Βέρτα: Β' Φυσιοθεραπευτής
Κυριάκος Μουτεσίδης: Γυμναστής
Γιάννης Γεωργιάδης: Στατιστικολόγος
Σπύρος Μπλέτσας: Φροντιστής
Γεώργιος Τσικούρης: Ιατρός
 
Σίγουρα οι φετινές προσθήκες ανέβασαν ιδιαίτερα το επίπεδο του ρόστερ της ομάδας και πλέον ελπίζουμε όλοι μας φέτος να κατακτήσουμε το ελληνικό Πρωτάθλημα το οποίο τόσο πολύ μας έλειψε τα προηγούμενα δύο χρόνια. Φυσικά δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα ο στόχος μας. Η ομάδα στοχεύει στην κατάκτηση του εγχώριου τρεμπλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ) αλλά και σε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Cev Cup, στο οποίο θα συμμετάσχουμε για ακόμα μια χρονιά. Η κλήρωση για τους αγώνες της εν λόγω διοργάνωσης έχει πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο (!) και ο Ολυμπιακός -πέρασε άνευ αγώνα από τη φάση των "32"- κληρώθηκε στη φάση των "16" με την Ρωσική Σουργκούτ! Η συγκεκριμένη ομάδα είναι αρκετά ισχυρή, έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ για δεδομένα CevCup ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης! Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πορείας της προς τον τελικό την περσινή σεζόν, είχε αντιμετωπίσει στη φάση των "8" και πάλι τον Ολυμπιακό σε διπλές αναμετρήσεις, με την ομάδα μας να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική αλλά να μην καταφέρνει τελικά να την αποκλείσει.

Σίγουρα η κλήρωση θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, ωστόσο το γεγονός ότι τα επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις αρχές Ιανουαρίου δίνουν τον απαραίτητο χρόνο στην ομάδα του Φλάβιο Γκουλινέλι να προετοιμαστεί κατάλληλα ωστε να βρεθεί στο επιθυμητό σωματικό και πνευματικό επίπεδο προκειμένου να έχει τις περισσότερες δυνατές πιθανότητες να αποκλείσει τη ρωσική ομάδα. Υπάρχει όμως αρκετός χρόνος μέχρι τότε, επομένως υπομονή μιας και υπάρχουν άλλες εγχώριες προτεραιότητες.

Η πρώτη συγκέντρωση -και ταυτόχρονα προπόνηση- του τμήματος βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στα Βοτσαλάκια.  Το παρών έδωσαν οι Λίμπερμαν Αγκάμεζ,  Ντίμα Φιλίποφ, Μενέλαος Κοκκινάκης, Γιώργος Στεφάνου, Κόνραντ Γκούζντα, Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Σπύρος Μπαρμπούνης που γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Φλάβιο Γκουλινέλι και του συνεργάτη του Ράντοβαν Γκάσιτς.


 
Ο Γκουλινέλι επέβλεπε τους παίκτες του καθ'όλη τη διάρκεια της προπόνησης και επενέβαινε για συμβουλές και παρατηρήσεις όποτε αυτός θεωρούσε σκόπιμο. Οι παίκτες της ομάδας εκτέλεσαν αρκετές ασκήσεις στο γήπεδο, τόσο με τη μπάλα, όσο και χωρίς αυτή.


 
Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά τις επόμενες ημέρες. Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ Ανδρών. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσει η ομάδα μας στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) και συγκεκριμένα εδώ.


 
Τέλος, να κλείσουμε με μια είδηση της τελευταίας στιγμής καθώς σήμερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμμετοχή του τμήματος βόλεϊ ανδρών στο διεθνές τουρνουά πετοσφαίρισης "Cyprus International Volleyball Tournament" το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου και στο οποίο θα συμμετάσχουν επίσης οι: Ανόρθωση, Ομόνοια και Βοϊβοντίνα. Την αποστολή του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν οι: Λίμπερμαν Αγκάμεζ, Ντίμα Φιλίποφ, Μενέλαος Κοκκινάκης, Κονσταντίν Τσούπκοβιτς, Τζάστιν Νταφ, Κόνραντ Γκούζντα, Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Σπύρος Μπαρμπούνης.
Σε επίπεδο ακαδημιών, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού η πρώτη συνάντηση της ακαδημίας βόλεϊ, στην οποία έδωσαν το "παρών" και αρκετοί γονείς, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα σημαντικότερα οργανωτικά θέματα του τμήματος. Στη συνάντηση παρεβρέθη και η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

 
Βόλεϊ Γυναικών: Μετά τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Νο1:  Κατερίνα Γιώτα - Κεντρική
Νο3:  Αφροδίτη Γιώτα - Κεντρική
Νο4:  Άννα Λαζάρεβιτς - Ακραία
Νο6:  Ναντζέντα Μολοσάι - Ακραία
Νο7:  Γεωργία Λαμπρούση - Κεντρική
Νο8:  Έλενα Μιλεντίγιεβιτς - Ακραία
Νο9:  Κωνσταντίνα Βλαχάκη - Ακραία
Νο10: Αρέτα Κονόμη - Λίμπερο
Νο11: Ζένια Τσίμα - Ακραία
Νο12: Ειρήνη Κοκκινάκη - Λίμπερο
Νο14: Στέλλα Χριστοδούλου - Πασαδόρος
Νο15: Σάσκια Χίπε - Διαγώνια
Νο16: Αρετή Τέζα - Πασαδόρος
Νο17: Μαρία Μικέλη - Πασαδόρος
Νο18: Μελίνα Εμμανουηλίδου - Κεντρική
Νο20: Όλγα Ζαμπατη - Ακραία
 
Επίσης, το Staff της ομάδας αποτελείται πλέον από τους:
Νίκος Κατσιούρας: Τeam Manager
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: Προπονητής
Σπύρος Σαραντίτης: Βοηθός Προπονητή
Ξενοφώντας Κρόκος: Στατιστικολόγος
Γεώργιος Τσικούρης: Ιατρός
Στρατάκης Άκης: Φυσιοθεραπευτής
Έλενα Ζερβακάκη: Φυσιοθεραπευτής
Γεώργιος Γλακουσάκης: Φυσιοθεραπευτής
Δημήτριος Γεωργάς: Γυμναστής
Ευάγγελος Ρούσσος: Φροντιστής
 
Σαν πρώτο σχόλιο μπορούμε να πούμε πως η διατήρηση του περσινού δυνατού κορμού σε συνδυασμό με την απόκτηση έμπειρων αθλητριών όπως η Τσίμα και η Χίπε αλλά και με την προώθηση νεαρών ταλαντούχων αθλητριών (Γιώτα, Ζαμπάτη, Μικέλη κλπ) θεωρούμε πως θα έχουν ως αποτέλεσμα τουλάχιστον τη διατήρηση των σκύπτρων εντός συνόρων τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Το μεγάλο στοίχημα -και- για φέτος είναι η μεγαλύτερη δυνατή πορεία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Challenge Cup στο οποίο θα συμμετάσχει -και φέτος- ο Ολυμπιακός. 
 
Η κλήρωση για τους αγώνες της εν λόγω διοργάνωσης έχει πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο με τον Ολυμπιακό να κληρώνεται με τη περσινή κάτοχο του τίτλου CSM Βουκουρεστίου. Η συγκεκριμένη ομάδα δε μας είναι άγνωστη καθώς είναι αυτή που μας απέκλεισε πέρσι στην φάση των «16» του Challenge Cup στο χρυσό σετ. Οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα ξεκινήσουν κατά τα μέσα Δεκεμβρίου, επομένως ελπίζουμε η ομάδα μέχρι τότε να είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στη συγκεκριμένη δοκιμασία και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Challenge Cup.
 
Η κλήρωση του ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 γυναικών έχει πραγματοποιηθεί από τα τέλη Ιουλίου και μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της ομάδας μας στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) και συγκεκριμένα εδώ.


 
Η πρώτη συγκεντρωση - προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στις 25 Αυγούστου στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, γνώρισε την αποθέωση από τις αθλήτριες του κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.  Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχτηκαν με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα τον προπονητή τους και τον συνεχάρησαν για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την Εθνική Σερβίας.  Το παρών έδωσαν η Στέλλα Χριστοδούλου, η Αρέτα Κονόμι, η Αρετή Τέζα,η Άνα Λαζάρεβιτς η Ειρήνη Κοκκινάκη, η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, η Έλενα Μιλεντίγεβιτς, η Όλγα Ζαμπάτη, η Μαρία Μικέλη, η Γεωργία Λιόλιου ενώ το νέο πρόσωπο ήταν η Ζένια Τσίμα. Απουσίαζαν από την πρώτη προπόνηση η Κατερίνα Γιώτα, η Σάσκια Χίπε, η Νατζέγια Μαλασάϊ, η Τζίνα Λαμπρούση και η Μελίνα Εμμανουηλίδου.
Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης περιελάμβανε τρέξιμο και αρκετές ασκήσεις με αλλά και χωρίς τη μπάλα. Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά και τις επόμενες ημέρες


 
Τέλος, να κλείσουμε με μια είδηση της τελευταίας στιγμής καθώς σήμερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμμετοχή του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού σε ένα δυνατό διεθνές τουρνουά που θα λάβει μέρος στην Τουρκία τον Οκτώβριο και στο οποίο θα μετέχουν επίσης η Αζεραϊλ Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν, η Πρότον Σάρατοβ από την Ρωσία, η Μαρίτζα Πλόβντιβ από τη Βουγλαρία και η διοργανώτρια Μπούρσα από την Τουρκία. Μοναδική αμφίβολη για να ακολουθήσει την «ερυθρόλευκη» αποστολή είναι η Ναντζέγια Μαλασάϊ η παρουσία της οποίας θα εξαρτηθεί από την πορεία της Εθνικής Λευκορωσίας στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
 
Μπιτς Βόλεϊ: Ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο ένας εκ των δύο αθλητών που αποτελούν τη βασική ομάδα του Ολυμπιακού όσον αφορά το ανδρικό μπιτς βόλεϊ έδωσε κανονικά το παρόν στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποίησε στα Βοτσαλάκια το τμήμα βόλεϊ ανδρών. 


 
Ο έταιρος αθλητής του τμήματος μπιτς βολει, Κώστας Ταμπουρατζής, ενσωματώθηκε αργότερα στην προετοιμασία της ομάδας. Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συγκεκριμένου τμήματος αργούν ακόμα και μόνο αν υπάρξει κάποια συμμετοχή σε ενδεχόμενο τουρνουά θα μπορέσουμε να αναφέρουμε κάτι νεότερο.
 
Πόλο Ανδρών: Μετά τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Νο1:  Γιόσιπ Πάβιτς - Τερματοφύλακας
Νο2:  Μανώλης Μυλωνάκης - Περιφερειακός
Νο3:  Βαγγέλης Δελακάς - Αμυντικός
Νο5:  Γιάννης Φουντούλης - Περιφερειακός
Νο7:  Κυριάκος Ποντικέας - Αμυντικός
Νο8:  Γιώργος Ντόσκας - Περιφερειακός
Νο9:  Κωνσταντίνος Μουρίκης - Φουνταριστός
Νο10: Χριστόδουλος Κολόμβος - Φουνταριστός
Νο13: Στέφανος Γαλανόπουλος - Τερματοφύλακας
Νο14: Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς - Περιφερειακός
Νο15: Γεώργιος Δερβίσης - Περιφερειακός 
Νο--: Άλμπερτ Εσπανιόλ - Περιφερειακός
Νο--: Αντρο Μπούσλιε - Αμυντικός
Νο--: Μλάνταν Γιάνοβιτς - Περιφερειακός
Νο--: Στέλιος Αργυρόπουλος - Περιφερειακός
 
Επίσης, το Staff της ομάδας αποτελείται πλέον από τους:
Νίκος Σκανδαλάκης - Έφορος τμήματος
Θοδωρής Βλάχος - Προπονητής
Χρβόγκε Κόλιανιν - Βοηθός Προπονητή
Κωνσταντίνος Ντάκουλας - Προπονητής Φυσικής Κατάστασης
Λευτέρης Παυλίδης - Φυσιοθεραπευτής
 
Παρά το γεγονός ότι κάποιοι σημαντικοί παίκτες της περυσινής χρονιάς απεχώρησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο υπόλοιπος κορμός έμεινε ο ίδιος και ήρθαν και οι προσθήκες ποιοτικότατων υδατοσφαιριστών οι οποίοι ήρθαν για να διατηρήσουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και για να τον βοηθήσουν να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι από το οποίο φτάσαμε μια ανάσα πέρυσι καθώς είχαμε ηττηθεί στον τελικό. Και μιας και αναφέραμε το Τσάμπιονς Λιγκ να πούμε πως η κλήρωση για τη φάση των ομίλων έχει ήδη πραγματοποιηθεί από τα τέλη Αυγούστου. Ο Ολυμπιακός τέθηκε επικεφαλής στον Α’ όμιλο και κληρώθηκε με την διοργανώτρια του Final Six, Ζόλνοκ (Ουγγαρία), τη Σπαντάου (Γερμανία), την Νις (Γαλλία) και δυο ακόμα ομάδες που θα προκύψουν από τους δυο προκριματικούς γύρους οι οποίοι θα ολοκληρωθούν μεταξύ 14 και 16 Οκτωβρίου. Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες ομάδες του άλλου ομίλου αλλά και τις ημερομηνίες των αγώνων στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) και συγκεκριμένα εδώ.
 
Επιστρέφουμε στα των εντός συνόρων, καθώς τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, η πρώτη προπόνηση της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2016-2017. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες να επαναλάβουν την περσινή εντυπωσιακή πορεία που τους έφερε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κατακτώντας παράλληλα και το νταμπλ.  Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου διεξήχθη με τους νεοαποκτηθέντες, Μλάνταν Γιάνοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Άλμπερτ Εσπανιόλ, Στέλιο Αργυρόπουλο και τους Βαγγέλη Δελακά, Γιώργο Ντόσκα, Μανώλη Μυλωνάκη, Γιόζιπ Πάβιτς, Κώστα Μουρίκη, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κυριάκο Ποντικέα, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Στέφανο Γαλανόπουλο και Mανώλη Πρέκα. 


 
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά μέχρι και σήμερα.
 
Σε επίπεδο ακαδημιών, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης. Το παρών έδωσαν οι προπονητές της αντρικής και της γυναικείας ομάδας πόλο, Θοδωρής Βλάχος και Χάρης Παυλίδης. Αμφότεροι ανέπτυξαν ορισμένα θέματα που αφορούν τη συνεργασία μεταξύ της Ακαδημίας και της πρώτης ομάδας. Παράλληλα στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Υδραίος, η Γενική Αρχηγός, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών, Σπύρος Μπιτσάκης.

 
Πόλο Γυναικών: Μετά τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Νο1:  Χρυσή Διαμαντοπούλου - Τερματοφύλακας
Νο2:  Γιασμίν Σμιτ - Αμυντική
Νο3:  Ελευθερία Πλευρίτου - Περιφερειακή
Νο4:  Μαρία Σώρα - Περιφερειακή
Νο5:  Φιλιώ Μανωλιδουδάκη - Περιφερειακή
Νο6:  Άλκηστις Αβραμίδου - Περιφερειακή
Νο7:  Αλεξάνδρα Ασημάκη - Φουνταριστή
Νο8:  Μαργαρίτα Πλευρίτου - Φουνταριστή
Νο9:  Τζούλια Έμολο - Περιφερειακή
Νο10: Βάσω Πλευρίτου - Περιφερειακή
Νο11: Ρομπέρτα Μπιανκόνι - Περιφερειακή
Νο12: Ιωάννα Σταματοπούλου - Τερματοφύλακας
Νο14: Νικόλ Ελευθεριάδου - Περιφερειακή
Νο15: Σίλια Λογοθέτη - Περιφερειακή
Νο--: Ξένια Πέττα - Φουνταριστή
Νο--: Ειρήνη Νίνου - Περιφερειακή
 
Επίσης, το Staff της ομάδας αποτελείται πλέον από τους:
Νίκος Σκανδαλάκης: Έφορος
Αλεξάνδρα Καλογερά: Team Manager
Χάρης Παυλίδης: Προπονητής
Γιώργος Κατσούλης: Α' Βοηθός Προπονητή
Ιωάννης Μπενόπουλος: Β' Βοηθός Προπονητή
Παναγιώτης Αδαμόπουλος: Φυσιοθεραπευτής
 
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον περσινό κορμό του, ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση της Σμιτ και στοχεύει για άλλη μια χρονιά στην κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος αλλά και στην καλύτερη δυνατή πορεία στη EuroLeague, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια. 
Η πρώτη συγκέντρωση - προπόνηση του τμήματος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Το παρών έδωσαν οι εξής πολίστριες:  Χρυσή Διαμαντοπούλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Σήλια Λογοθέτη,  Ειρήνη Νίνου και Ξένια Πέττα.
Οι προπονήσεις των αθλητριών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά μέχρι και σήμερα.
 
Κολύμβηση: Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού η πρώτη συνάντηση της νέας σεζόν για την προαγωνιστική και την αγωνιστική ομάδα.
Το παρών έδωσαν η Γενική Αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο έφορος του τμήματος Γιώργος Παπαδόπουλος, ο team manager Σπύρος Μπιτσάκης και το προπονητικό επιτελείο της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας με επικεφαλής το Νίκο Γέμελο.
Μεταξύ άλλων, δημοσιοποιήθηκε το πλάνο της διοίκησης για την ερχόμενη σεζόν ενώ στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ο νέος συνεργάτης του τμήματος Κολύμβησης, Κωνσταντίνος Στέπας ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα επικεφαλής της προαγωνιστικής ομάδας.
 
Στίβος: Μολονότι δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση όσον αφορά την αγωνιστική ομάδα του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ του (osfp.gr) πως το πρώτο "ραντεβού" για τη νέα σεζόν όσον αφορά τα ακαδημαϊκά τμήματα έχει κανονιστεί για τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη. Στο ίδιο σάιτ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που έχει καθοριστεί αλλά και τηλέφωνα επικοινωνίας με τη γραμματεία του συλλόγου.
 
Ιστιοπλοϊα: Ο Σεπτέμβρης μπήκε με το δεξί για τα Ναυταθλητικά τμήματα καθώς ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για την κατηγορία optimist ολοκληρώθηκε με εξαιρετική συγκομιδή.
•Η Κατερίνα Αποστολάκη κατετάγη πρώτη στην γενική κατάταξη και πρώτη στην κατηγορία των κοριτσιών.
•Ο Ηλίας Τσαταλιός κατετάγη δεύτερος στην γενική κατάταξη και πρώτος στα στην κατηγορία των αγοριών.
•Η Ζωή Ζούπα κατετάγη τρίτη στην γενική κατάταξη και δεύτερη στην κατηγορία των κοριτσιών.


 
Πρόκειται για πολύ σημαντικές επιτυχίες από νεαρά παιδιά τα οποία αποτελούν το μέλλον του τμήματος και πραγματικά χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε πρωταθλητές που βγαίνουν από τα "σπλάχνα" του συλλόγου. Μακάρι τα παιδιά αυτά να συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς.
 
Κωπηλασία: Από πλευράς του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας του συγκεκριμένου τμήματος. Η μοναδική είδηση που έχει δει το φως της δημοσιότητας και αφορά το συγκεκριμένο τμήμα είναι τα δωρεάν μαθήματα κωπηλασίας τα οποία παραδίδει η Ακαδημία του Ολυμπιακού σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών και μόνο για το διάστημα 12-30 Σεπτεμβρίου. Όποιος επιθυμεί λοιπόν να δει το παιδί του να γίνεται αθλητής και μετά ... πρωταθλητής (δανείζομαι το γνωστό σλόγκαν!) μπορεί να απευθυνθεί στα γνωστά τηλέφωνα τα οποία είναι αναρτημένα στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).
 
Κανόε Καγιάκ: Εκτός από μαθήματα Κωπηλασίας, η Ακαδημία του Ολυμπιακού προσφέρει επίσης και δωρεάν μαθήματα Κανόε Καγιάκ, τις ίδιες ημερομηνίες και για τις ίδιες ηλικίες όπως και στην κωπηλασία. 

 
Παρακανόε: Τα προηγούμενα χρόνια που λειτουργούσε το τμήμα Παρακανόε, οι αθλητές του Ολυμπιακού έκαναν προπονήσεις στις Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Πασαλιμάνι. Δε γνωρίζουμε αν οι προπονήσεις των αθλητών θα συνεχιστούν και φέτος, μιας και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια ημερομηνία πρώτης συγκέντρωσης των αθλητών του συγκεκριμένου τμήματος.
 
Πινγκ Πονγκ: Ακόμα δε μπήκαμε καλά-καλά στο Φθινόπωρο και ο νεαρός πρωταθλητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σγουρόπουλος σημείωσε ήδη την πρώτη επιτυχία της σεζόν καθώς ατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία. Ο αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου πραγματοποιώντας μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις και σπουδαίες νίκες. Στον τελικό μάλιστα υπερκέρασε το εμπόδιο αθλητών από την Ασία και φανέρωσε για μια ακόμα φορά το τεράστιο ταλέντο του. Αυτή η επιτυχία ωστόσο δεν ήταν η μοναδική στο open του Βαραζντίν, αφού ο Γιάννης Σγουρόπουλος κατέκτησε μαζί με τον έτερο «ερυθρόλευκο» αθλητή, Γιώργο Σταματούρο το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό νέων.
 
 
Ξιφασκία: Στο στάδιο της αποκατάστασης βρίσκεται ο ένας εκ των δύο αθλητών του τμήματος, Γιώργος Τσουρούτας, με την επιστροφή του στην ενεργό δράση να υπολογίζεται σε έξι μήνες!! Ο αθλητής του τμήματος Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε για ένα χρόνο. Την προηγούμενη σεζόν ο Γιώργος Τσουρούτας διεκδικούσε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και είχε αποφασίσει να αγωνίζεται με βοηθητική επιγονατίδα. Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, ο αθλητής του Ολυμπιακού πέρασε την πόρτα του χειρουργείο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών της Κλινικής Παλαιού Φαλήρου για να υποβληθεί στην επέμβαση αποκατάστασης. 
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά όσον αφορά την επέμβαση. Από πλευράς μας να ευχηθούμε στον Γιώργο να είναι σιδερένιος και να ξέρει ότι θα τον περιμένουμε όσο χρειαστεί προκειμένου να επιστρέψει γερός και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε νέες επιτυχίες.
 
Πυγμαχία: Όσον αφορά το "ερυθρόλευκο" τμήμα της πυγμαχίας, τις προηγούμενες ημέρες είχαμε δύο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις εκ μέρους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Η πρώτη δημοσιοποιήθηκε στις 26 Αυγούστου και αφορούσε την επιστροφή του ικανότατου προπονητή Λευτέρη Λειβάδη στον Ολυμπιακό, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα επικεφαλής του τμήματος.


 
Η δεύτερη ανακοίνωση δημοσιοποιήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και αφορούσε την έναρξη της συνεργασίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τον διεθνή αθλητή Πυγμαχίας, Παύλο Πουλίκο-Τσαγκράκο. Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο αθλητή ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη σημειώσει δεκάδες διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο. 


 
Μια σύντομη ματιά στο βιογραφικό του θα σας καταπλήξει: 
*Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2007, στα 70 κιλά
*Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων 2011, στα 69 κιλά
*Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ Ανδρών 2012, στα 69 κιλά
*Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών 2012, στα 69 κιλά
*Χρυσό μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά Ανδρών Κύπρος 2011, στα 69 κιλά
*Χάλκινο μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά Ανδρών Τουρκία 2011, στα 64 κιλά
*Χάλκινο μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά, Ανδρών Κύπρος 2013, στα 69 κιλά
*Συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών στη Λευκορωσία το 2013, στα 69 κιλά.
*Χρυσό μετάλλιο στο «6ο Boxing Gala Πάτρας» το 2014, στα 69 κιλά.
*Συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών στη Βουλγαρία το 2015, στα 75 κιλά.
*Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Ανδρών 2015, στα 75 κιλά
*Συμμετοχή στο Προολυμπιακό Τουρνουά στην Τουρκία το 2015,  στα 75 κιλά.
 
Τάε Κβο Ντο: Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ξεκίνησαν οι εγγραφες στο τμήμα Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού με τις προπονήσεις να γίνονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης» κάτω από τις θύρες 18, 19 και 20, ακριβώς απέναντι από τον ηλεκτρικό σταθμό του Φαλήρου. 
Το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων για το συγκεκριμένο τμήμα μπορείτε να το βρείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί.
 
Κικ Μπόξινγκ: Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ξεκίνησαν οι εγγραφες στο τμήμα Κικ Μπόξινγκ του Ολυμπιακού με τις προπονήσεις να γίνονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης» κάτω από τις θύρες 18, 19 και 20, ακριβώς απέναντι από τον ηλεκτρικό σταθμό του Φαλήρου. 
Το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων για το συγκεκριμένο τμήμα μπορείτε να το βρείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί.
 
Καποέϊρα: Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ξεκίνησαν οι εγγραφες στο τμήμα Καποέϊρα του Ολυμπιακού με τις προπονήσεις να γίνονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης» κάτω από τις θύρες 18, 19 και 20, ακριβώς απέναντι από τον ηλεκτρικό σταθμό του Φαλήρου. 
Το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων για το συγκεκριμένο τμήμα μπορείτε να το βρείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί.
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών:  Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν κανονικά ανοικτά.
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, στη συγκεκριμένη αυτή υποκατηγορία θα ασχολούμαστε κυρίως με τα τμήματα Κ20, Κ17 και Κ15 λόγω του ότι είναι τα μοναδικά που συμμετέχουν σε επίσημα πρωταθλήματα της τάξης της Superleague. Φυσικά, αν υπάρχουν επιτυχίες και από άλλα τμήματα τόσο της κεντρικής σχολής στο Ρέντη όσο και οποιασδήποτε άλλης σχολής σε ολόκληρο τον κόσμο, να είστε σίγουροι πως θα γίνεται αναφορά από εδώ.

Πάμε λοιπόν στα βασικά μας τμήματα, ξεκινώντας από αυτό της Κ20, καθώς το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός στις δύο αυτές αγωνιστικές επικράτησε εντός έδρας της Βέροιας με 2-0 και εκτός έδρας του Ηρακλή με 0-4 με αποτέλεσμα να φιγουράρει από πολύ νωρίς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Περνάμε στο τμήμα Κ17 όπου επίσης το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Superleague έχει ξεκινήσει εδώ και δύο αγωνιστικές με τον Ολυμπιακό να μετράει ισάριθμες νίκες απέναντι σε Πλατανιά εκτός έδρας (0-2) και Πανιώνιο εντός έδρας (2-1) με αποτέλεσμα να μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης. 


 
Τέλος, να πούμε πως το Πρωτάθλημα Superleague Κ15 δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.
 
Αυτά προς το παρόν λοιπόν σύγγαυροι. Όπως βλέπετε κι εσείς, αναμένουμε άλλη μια γεμάτη χρονιά και φέτος με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια και πολύ υψηλούς στόχους για τα περισσότερα εκ των τμημάτων μας. Υγεία να υπάρχει και απώλεια τραυματισμών και όλα τα άλλα έρχονται.

ΥΓ1: Κουίζ: Τι κοινό έχουν οι αριθμοί των αθλητών-αθλητριών μας σε όλα τα ομαδικά τμήματα?
ΥΓ2: Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει αναλυτική καταγραφή διακρίσεων αλλά και αγωνιστικό καλεντάρι, όπως γινόταν και πέρυσι...
ΥΓ3: Χαιρετίσματα από τις πανέμορφες Κυκλάδες...
 

Καλά να περνάτε μάγκες, καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε...

Σχόλια

Εικόνα holland74

Ας ελπίσουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα από πέρυσι, σε όλα τα τμήματα, πιστεύω πως και τα 3 γυναικεία τμήματα μπορούν να διαπρέψουν στην Ευρώπη, ειδικά το πόλο γυναικών...Για το πόλο ανδρών, ελπίζω οι 2 σημαντικές απώλειες διεθνών Ελλήνων παικτών να μην στοιχίσει στην Ευρώπη...

Εικόνα MakTheBet

Αν το δούμε αντικειμενικά το πράγμα, υπάρχουν κάποια τμήματα που έχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβάδισμα για τίτλους πριν καν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες... Από κει και πέρα για να διαπρέψεις στην Ευρώπη θέλει πολλά πράγματα: Υγεία, αγωνιστικό ρυθμό, απώλεια τραυματισμών, σοβαρότητα και αρκετή δόση...τύχης αν και όποτε χρειαστεί. Στο πόλο γυναικών το πιστεύω πιο πολύ από τα τρία γυναικεία τμήματα, λόγω του οτι για ακόμα μια χρονιά κρατήθηκε ο βασικός κορμός των επιτυχιών. Στο γυναικείο μπάσκετ δεν έχουμε ακόμα πλήρη εικόνα της ομάδος καθώς δεν έχουν ενσωματωθεί οι Αμερικανίδες που κλείσαμε από το WNBA... Πάντως το γεγονός ότι το μπάτζετ του συγκεκριμένου τμήματος άγγιξε το 1.000.000 ευρώ, δείχνει αν μη τι άλλο οτι η διοίκηση πιστεύει στην Ευρωπαϊκή διάκριση. Αυτή πάντως κάθε άλλο παρά εύκολη είναι... Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για το βόλεϊ γυναικών. Μπορεί ο Κοβάτσεβιτς να πιστεύει πάρα πολύ στην πρόκριση (και καλά κάνει) αλλά γενικά παίζουν πολύ δυνατές ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ και στη συνέχεια θα υπάρχει πολύ σκληρός ανταγωνισμός.. Οψόμεθα λοιπόν..

Εικόνα Νίκος Γόδας

Υ.Γ2 Δεν υπάρχει το 13... Πλην του Γαλανόπουλου.

Καλή αρχή, σύγγαυρε!

Εικόνα MakTheBet

Προσωρινα,θα το αλλαξει κι αυτος χεχεχε

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εμένα σύγγαυρε, θες το πιστεύεις, θες όχι, το 13 είναι το αγαπημένο μου νούμερο.

Εικόνα MakTheBet

Δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω φίλε μου...

Εικόνα koropi48

Μακ συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Οι υπηρεσίες που προσφέρεις είναι ανυπολόγιστες. Καλή συνέχεια

Εικόνα MakTheBet

Μια ψυχή πάντα μου έλεγε: "κάνε αυτό που δεν έχεις βρει πουθενά αλλού"... Κάπως έτσι λειτουργώ κι εγώ...