τα βαζελάκια του ζουκεμπε πονανε



Τα γελοία διαχειριστάκια του facebook, που στην ουσία είναι ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, κατέβασαν από ποστ στη σελίδα μας τις φωτογραφίες από τις σελίδες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ για τον αγώνα παναθηναικούλη – παοκουλη. Τις ανεβάζουμε στο site λοιπόν γιατί το καλό το παλληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.
 
ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΚΕΜΠΕ ΠΟΝΑΤΕ!
 
23 Σεπτεμβρίου 1990. Ο πρόεδρος του παοκ Βουλινός παίρνει την ομάδα και φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.
 
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!
 
Τότε που ο βαρδινογιαννισμός έκανε ότι γούσταρε , τα πάντα ήταν "καθαρά" και "πενηνταρήσια" και κυριαρχούσε η "ΤΑΞΙΣ και η ΗΘΙΚΗ".
 
Τότε δεν υπήρχαν "εγκληματικές" οργανώσεις, ούτε η ΕΠΟ ήταν εργαλείο. Και φυσικά δεν υπήρχε ο "ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ" ΚΟΝΤΟΝΗΣ...
 
ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ !!!!
 
ΥΓ. Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ αντιμετώπισε με ειρωνία το γεγονός.... ο Διακογιαννισμός σε μεγάλες ΑΡΔ στιγμές....
 
ΥΓ.2. Ο Γιάννης Αλεξούλης μίλησε στον Arena fm για τον αγώνα εκέινο και μεταξύ άλλων τόνισε:
"Εκείνη η ομάδα του ΠΑΟΚ που πήρε ο Βουλινός από το γήπεδο, μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.  Ο Βουλινός έβριζε λέγοντας ότι με αυτούς τους ξεφτίλες δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
Προσπαθήσανε κάποιοι να του πουν όχι αλλά οι περισσότεροι παίκτες ήταν υπέρ του προέδρου. Ή θα παίζαμε ξύλο ή θα τα κάναμε γης μαδιάμ. Ήταν πολύ μεγάλο το δέσιμο μεταξύ μας σαν οικογένεια.
Σε αυτές τις στιγμές πάντως είναι δύσκολο να κρατήσεις την ψυχραιμία. Βάλαμε μια φωτογραφία του Καραμάνη στην πόρτα των αποδυτηρίων και φτύναμε τη φωτογραφία. Ξέρουμε ότι υπάρχουν  και κακές διαιτησίες, αλλά είναι μερικές περιπτώσεις που ξεφεύγουν . Η μαγκιά ενός διαιτητή που θέλει να σε βλάψει είναι να σου κόβει το ρυθμό."
 
Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ !!
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Ζευ ήμουν μέσα στο Οακα εκείνο το απόγευμα με βάζελο κολλητό μου. Απηύδησαν και εκείνοι με το σφάξιμο

Εικόνα aris belem

Τα παλληκάρια του ζουκεμπε όμως τέτοια στρακιαπού τ αφήνουν ν αλωνίζουν! Αυτά τα σκουλήκια είναι πίσω απ τα φυλλάδα και το site της πιο σιχαμερής αντιολυμπιακής πατσαβούρας, με τον μανδύα του αντικειμενικού! Και υπάρχουν γαύροι που βρωμίζουν τα χέρια τους και την διαβάζουν και καλά για αντικειμενική ενημέρωση! Για το goal μιλάω μάγκες. Αυτό το @@ρι δεν φτάνει που ανέβασε το σκίτσο με τους τάφους, απαντάει και με υφάκι!
https://www.facebook.com/chris.zoi?hc_ref=SEARCH&fref=nf

Εικόνα koropi48

Αδέρφια, μέχρι να στηθεί το κανάλι που θα βάλει τέλος στον πολυετή πόλεμο λάσπης και μαύρης προπαγάνδας του αλχαβούζου, όλοι διαβάζουμε τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και ακούμε 90,1 ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM. Ανεβάστε την αναγνωσιμότητα και ακροαματικότητα των ΜΜΕ μας, έναντι του οχετού που υφιστάμεθα τόσες δεκαετίες από τα πράσινα κρατικά κανάλια, τα ΣΤΑΡ, το ΜΕΓΚΑ, τα μμε του τουίτη κλπ.

Εικόνα koropi48

Κι ο Σπανέας νομίζω πανελίστας και ειδήμων κι αυτός. Τότε όλα λειτουργούσαν άψογα. Όπως βέβαια και αργότερα, όταν επί πράσινων καρδιών, ο ΑΡΗΣ είχε στο σώβρακο διαφήμιση της singular logic (του ομίλου ΜΑΡΦΙΝ του βγενό) και ο μπάουγκ κρουασάν νομίζω μόλτο (του ίδιου ομίλου, του ίδιου ιδιοκτήτη). Ή ο ποα "αγόραζε έναντι 3 περίπου εκατομμ.!!!! κάποιον μελίσση, μελισσά δεν θυμάμαι, μαζί με το χριστοδουλόπουλο, εποχή που ο μπάουγκ είχε ανάγκη αυτά τα λεφτά.

Εικόνα Piano

...και συνεχίζουμε...μας λένε για Κομπότη αλλά ξεχάσαν τον Σκλαπάνη...τον Αλαμάνο....τον Τσιτσόπουλο...
αλλά το χειρότερο από όλα, μας λένε για διαφθορά και την ίδια στιγμή να συναλλάσσονται με τον κυρ Μήτσο τον... αλ καπόνε ... πίσσα και πούπουλα...

Εικόνα Piano

Για να μην τρελαθούμε...τότε ήταν πέτρινα χρόνια έτσι ;...σήμερα που ο Ρουμπής έγινε Ντογιάκος ; o Κοντονής που είναι υπουργάρα των σπορ (να 'ουμε) και πρόεδρος της ΕΠΟ και εισαγγελέας (κατά της διαφθοράς!);...αλλά βέβαια, 30 χρόνια συνιδιοκτησίας δύσκολο να ξαναδούμε ξανά (ανεπανάληπτο !)...και πλέον το κανάλι του Βαγγέλη ταράζει τα νερά της αντικειμενικότητας των αρδάκιδων...
Ο επίσημος Ολυμπιακός οφείλει σε περίπτωση επανεμφάνισης του αχτύπητου διδύμου κυρ Σταύρου, κυρ Δημήτρη μαζί, δίπλα δίπλα, να σηκωθεί να φύγει αφού πρώτα κράξει και τα δύο συνεταιράκια...ουστ...
Ο Βαγγέλης να τους "βγάλει στο γυαλί"...κράξιμο στα γήπεδα κράξιμο και στη tv...ξεφτίλες παντού και πάντα (Διακογιάννης
for ever...).

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

έχει γίνει επίθεση στο πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού, έχουν πέσει μολότωφ και χειροβομβίδες σε συνδέσμους, πέρυσι είχε ισοπεδωθεί η Λευκάδα, στην ΕΠΣ Ζακύνθου το καλοκαίρι έγιναν όλο ομορφιές κι ο Κοντονής ψάχνει το πυρηνικό αναπτηράκι του Κουλιμπαλί (ο οποίος εξαργύρωσε τα καραγκιοζιλίκια του).

Υ.Γ. η αστυνομία, και με οπτικό υλικό στη διάθεσή της, ακόμη να βρει τα χανούμια που βεβήλωσαν το μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7;
(μεταξύ των οποίων είναι και ο συνοπαδός τους ο Αμίτσης, αλλά τόσο μαλάκες είναι τα κίτρινα φίδια).

Εικόνα koropi48

Νομίζω ο Ρουμπής ήταν αυτός που αποφάσισε ότι, η εκπρόθεσμη μεταγραφή αποστολάκη στον πόα ήταν εμπρόθεσμη "γιατί, ναι μεν γνωστοποιήθηκε εκπρόθεσμα στην αρμόδια αρχή με συστημένο γράμμα, αλλά ο αέρας πήρε το γραμματόσημο, όπου υπήρχε η σφραγίδα των ΕΛΤΑ με την ημερομηνία αποστολής κι έτσι δεν μπορεί να βεβαιωθεί ότι υπήρχε εκπρόθεσμο, άρα λαμβάνεται υπόψη η δήλωση περί εμπροθέσμου της ομάδας". Αυτά τα απίστευτα ζούσαμε τόσα χρόνια κι έχουν μούτρα να μιλάνε.

Εικόνα Spiros Legend

Και σήμερα, κάτι τέτοιοι αστείοι τύποι σαν τον Καραμάνη, που δεν έκανε ούτε για τα τοπικά, έχουν γίνει πανελίστες της Δίκης του Θωμαίδη...Κάτι Βοργιάδες,κάτι Σπανέες και όλα αυτά τα Βαρδινογιαννικά αποβράσματα, μας κάνουν και κηρύγματα για την κατάντια του ποδοσφαίρου σήμερα και κάθονται όλα τα αντιολυμπιακά τετράποδα και τους παίρνουν στα σοβαρά. Απαραιτήτως στο νέο κανάλι του Προέδρου πρέπει να υπάρχει αθλητική εκπομπή-ρετρό που να μαθαίνει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου στα ΖΩΑ και στους ευαίσθητους-ντροπαλούς και νεόγαυρους κάθε ηλικίας. Υλικό υπάρχει άφθονο, μόνο το αρχείο του RATM να δείξουν, υπάρχουν θέματα για 10.000 εκπομπές... Άντε γαμώ τις Κυριακές τους, που θέλουν να πάρουν πίσω, για να κάνουν πάλι τα αίσχη που έκαναν μια 15ετία τουλάχιστον αλλά και παλαιότερα. Όταν από το 1983 ξαναείδαμε πρωτάθλημα το 1997, με εξαίρεση το 1987, μια χρονιά-παρωδία με τις απεργίες των ποδοσφαιριστών, όπου κατέβαιναν με Ερασιτέχνες οι περισσότερες ομάδες, ήταν καλές οι Κυριακές σας ρε ξεφτιλισμένοι; Τα 15 σερί χρόνια από το 1997 εως το 2012, αλλά και αργότερα που μας κατακλέβατε τα Πρωταθήματα και τα Κύπελλα στο μπάσκετ, περνούσαν όμορφα τα Σου-Κου σας ρε ΨΕΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ; Πρόεδρε Βαγγέλα, Αφοί Αγγελόπουλοι και Κουντούραρε, θερμή παράκληση όλων των γνήσιων Ολυμπιακών, ΞΕ-ΣΚΙΣΤΕ τους όχι μόνο τις Κυριακές, αλλά όλες τις μέρες τις εβδομάδας, για άλλα 20 χρόνια τουλάχιστον, μέχρι να αλλάξουν ομάδα ή χώρα οι αντιολυμπιακοί. Είναι ιερό χρέος για να πάρουμε πίσω ΜΕΡΙΚΑ από τα κλεμμένα από τις Εγκληματικές Οργανώσεις τους... Μάγκικα, καθαρά και Πειραιώτικα, φυσικά, όχι σαν τα μούτρα τους... Και συγγνώμη για το ύφος, συνήθως μιλάω πολύ χειρότερα όταν θυμάμαι τις κλεψιές και τις ψευτιές τους, όταν φωνάζουν οι Κλέφτες για να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

το ότι στην Ελλάδα οι Διακογιάννης, Συρίγος, Σωτηρακόπουλος θεωρούνται αντικειμενικοί και «τοτεμ της αθλητικής δημοσιογραφίας» με ξεπερνάει!

όσο για το μνημόσυνο του εν λόγῳ αγώνα και πολλών άλλων παρομοίων περιστατικών, να μας πουν οι επικεφαλής της 4 με πόσα ...molto δώρο τα ξέχασαν και αποφάσισαν ότι ο μόνος εχθρός τους, είναι ο Ολυμπιακός.

Εικόνα fasteddie

Ετσι,γιατι ως γνωστον πριν το 1997 οι ποδοσφαιρικοι αγωνες στην Ελλαδα παιζοταν αποκλειστικα στα γηπεδα,δεν υπηρχαν παραγκες,ολοι ηταν μονοιασμενοι και αγαπημενοι,οι παιχτες στα ντερμπι εμπαιναν στα γηπεδα πιασμενοι χερι-χερι με στεφανια λουλουδιων στα μαλλια...
Δεν υπηρχε παρασκηνιο,δεν υπηρχαν ομαδες-δορυφοροι,δεν υπηρχαν δανεικοι,δεν υπηρχαν μηδενικα συμβολαια,δεν υπηρχαν παραγοντικες πουστιες,δεν υπηρχε φοροδιαφυγη,δεν υπηρχαν μιζες και δωρακια,δεν υπηρχε διαπλοκη με την κυβερνηση,δεν υπηρχαν στημενοι διαιτητες,ενω η ΕΠΟ αποτελουνταν απο οσιους καλογερους-ερημιτες του Αγιου Ορους που μετα τη θητεια τους ανηχθησαν σε Αγιους...

Οπως λεει και ο Μηνας ο Χατζιδαρος,στην ερωτηση γιατι ο Ολυμπιακος δεν επαιρνε πρωταθλημα στα πετρινα :

''Ήταν άλλοι οι δυνατοί. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Στην Ελλάδα αυτό δεν θα αλλάξει. Ο δυνατός πάντα θα κάνει κουμάντο.''

http://www.sport24.gr/unique/mhnas-xatzidhs-aytous-toys-leme-gatakia.427...

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

Εικόνα holland74

Έτσι μπράβο παιδιά, συνεχίστε να δίνετε πόνο...