ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ, ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΒΟΥΛΩΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ...



ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ - ΚΥΡΙΩΣ - ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ:

1.  Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΔΙΚΑ, Σ΄ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.

2. ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ... ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΜΦΥΛΙΑΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ, ΜΕ ΝΕΑ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ. ΑΠ΄ΤΗΝ ΜΙΑ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΟΓΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΞΥΜΩΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ, ΣΥΧΝΑ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ...ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, "ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ" Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΚΑΙ Η...ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ". ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ...

3. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΗΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΞΑΛΛΟ ΑΠ΄ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ...  ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟΣ Ο - ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ -  ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΧΘΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΣΧΕΔΟΝ...ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΔΥΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ, Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΓΑΥΡΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ... ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ; Δ-Ι-Κ-Α-Ι-Ω-Σ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ: ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

4. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ. ΑΤΥΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ 92΄... ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ή ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΕΛΕΥΕΙ... ΕΚΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΙΑΣ, ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΧΟΣ. ΚΙ΄ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ, Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΗ, ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ, ΤΟ ΜΑΓΚΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ... ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. ΤΡΩΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΕΡΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... Η ΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ - ΣΤΟΠΕΡ ΚΛΑΣΗΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΡΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

5. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΩΣ "ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ". ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ...ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΕΦ΄ ΟΣΟΝ  ΠΑΙΞΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΧΑΣΕΙ, ΠΡΟΒΛΕΠΩ  ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ. ΤΟΥ..."ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ" ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ Θ΄ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ... ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ...ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ. ΑΠΑΝΤΑΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΡΥΘΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ( ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ; ) ΕΙΤΕ ΞΥΝΕΙ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ... ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΤΙ ΝΑ΄ΡΧΕΤΑΙ; ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ.

6. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ...ΑΛΕΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ...ΠΑΝΤΕΛΙΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ SUI GENERIS ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΙΑ" ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΛΗΝ ΙΚΑΝΟΥ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΛΙΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗ ( ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ) ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕΔΡΑΣ Ο,ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ...

7. ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΒΥΣΩ ΚΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΟΨΙΑ-ENTΥΠΩΣΗ...

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Διαβάστε όλοι την τελευταία πρόταση στην παρακάτω ανάρτηση του σύγγαυρου μπέλεμ, σχετικά με την προώθηση της τριάδας των εξυγιαντών. Τα λέει όλα. Ο ΘΡΥΛΟΣ θα μιλήσει στις εκλογές, όχι μόνο για κόμματα αλλά και για μεμονωμένους πολιτικούς, που γλείφουν τους αντιπάλους σε όλα τα μέτωπα (φλαμουρολαφαζαναίοι, βορίδης, σκουρλέτες κλπ). Στείλτε τους το μήνυμα.

Εικόνα aris belem

Τρίμπαλο χανούμια!! Με διαιτητή ΔΙΚΟ ΣΑΣ, με βοηθούς ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, με κόκκινη στο γίδι τον Πατίτο ΧΑΡΙΣΜΕΝΗ, με χτυπήματα στο ψαχνό, με τον προκλητικό μασκοφόρο λεπριάρη, με ό, τι γουστάρετε ξεφτιλισμένοι. Ο Θρύλος σήμερα έβγαλε γούστα! Τέλος το παραμύθι! Άντε στα λαγούμια σας, να περάσει ο επόμενος!
Είχα εκφραστεί εδώ και καιρό θετικά για την απόκτηση των Μάρτινς-Πασιένσια, καθώς λόγω ολυμπιακών αγώνων και πολλών πορτογάλων φίλων εδώ που είμαι, είχα την ευκαιρία να τους δω. Πήρε την ευκαιρία του ολοκληρωμένη σήμερα ο μικρός και έδειξε ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο και επένδυση για την ομάδα. Μπαλαδόφατσα παλιάς φουρνιάς, μέσα σε κάθε φάση, έβαλε και το γκολ που έψαχνε για να φτιάξει ψυχολογία. Και μιλώντας για ψυχολογία, δεν γίνεται να μην πούμε ότι σήμερα ΟΛΟΙ μπήκαν με το μάτι να γυαλίζει. Λάθη-ξελάθη γράπωσαν την κότα απ το λαιμό και κάναν αυτό που γουστάραμε όλοι μας: την έπνιξαν.
Κερδίσαμε ωστόσο μια μάχη. Ο πόλεμος συνεχίζεται και όποιος είδε το ματς στο μπουρδέλο της Αλεξάνδρας σήμερα, δεν μπορεί να έχει καμία αμφιβολία ότι ο ζέλας θα πάει σπρωχτός όσο δεν πάει, προκειμένου να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα. Με κάθε τρόπο! Ξεχνάμε λοιπόν την Κούλα από αύριο, η ομάδα να κατεβάσει το κεφάλι και να δουλέψει, να στηριχθεί και οι οπαδοί την δουλειά μας:σε κάθε εντός να βράζει ο Ναός! Τίποτα λιγότερο!
Υ.Γ.: Τι έγινε ρε πουστράκια ΑΡΔάκια χαρτζιλικάκηδες; Τώρα είναι καθαρό το πρωτάθλημα; Που στε ρε αντικειμενικοί και ντροπιασμένοι (και καλά) ολυμπιακοί να μας πείτε για το βουτιά-και-πέναλτι σε κάθε ματς του ζέλα; Ιβάν, όλα εντάξει, κατάπιες το μαϊμού-οφσάϊντ του Περέϊρα ή θες και σουρωτή;
Υ.Γ.2: Φορτούνη, ελπίζω να κατάλαβες ότι με τέτοιες εμφανίσεις δικαιώνεις πρώτα απ όλα τον εαυτό σου. Συνέχισε έτσι, η ερυθρόλευκη κερκίδα τιμάει, στηρίζει και όσο είσαι σωστός θα είναι δίπλα σου.
Υ.Γ.3: Δεν ήταν ο Ιβάν ο "λαγός" τελικά στην ιστορία με τις άδειες μάγκες. Ο λαγός ήταν αυτός που τον "παραίτησαν", αφού τα υπόλοιπα κανάλια βγήκαν εκτός. Και τώρα, τσούπ! Πάρε έναν ρώσο! Οι δύο της τρόικας στα κανάλια (με ποσά πολύ λιγότερα του Βαγγέλη) και ο τρίτος στον ΟΠΑΠ! Το πιάσαμε το νόημα Αλέξη! Θα "το πιάσεις" κι εσύ απ τον λαό του Θρύλου!
Υ.Γ.4: Αχχχχ Κούλα!!!!

Εικόνα koropi48

Να ρίχνεις την ομάδα σου στα ερασιτεχνικά για να εκμεταλλευτείς τους κωλονόμους που έφτιαξαν λαμόγια για σένα λαμόγιο. Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Να τρως τα λεφτά από εργαζόμενους υπαλλήλους, ποδοσφαιριστές και άλλους επαγγελματίες και ταυτόχρονα να κουνάς το δάχτυλο υποδυόμενος τον έντιμο. Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Να το παίζεις αριστερούλης, λαϊκός και επαναστάτης, αλλά να δέχεσαι να κοπεί το άλσος και να πάρεις πολλά εκατομμύρια από το κράτος για να φτιάξεις το κοτέτσι σου. Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Να έχουν περάσει από τη διοίκηση της ομάδας σου το πάνθεον των μαφιόζων, των απατεώνων και των λαθραμπόρων της χώρας και να καμώνεσαι τον αδιάφθορο, τον ουτεμυγαστοσπαθί μου. Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Να παίζεις με το διαιτητή σου, που το φιλικό σε σένα κράτος όρισε, να μη δίνει πέναλτι σε βάρος σου, να μην αποβάλλει παίχτη σου, αλλά από αύριο πάλι θα ψάχνεις τα ριπλέι στα κόρνερ για να βρίζεις τις παράγκες αδικημένε πρόσφυγα. Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Να διαβάζεις σε συνέντευξη ότι ο γκερέιρο δεν είχε να δώσει γάλα στο παιδί του, αλλά εσύ να ονειρεύεσαι ότι είσαι λέει μεγάλη ομάδα. Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Να μετράς τις μεγαλύτερες ξεφτίλες της ιστορίας σου με πενταροεξάρες και τριαροτεσσάρες, αλλά εσύ, εκεί, να απειλείς ότι έρχεσαι (να κλάσεις αρχίδια). Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Δεν υπάρχεις κι αν νομίζεις ότι υπάρχεις ακόμη, είναι γιατί ένα κράτος μπουρδέλο σου χάρισε τα πάντα και ανέχτηκε τις απάτες σου τόσα χρόνια, για να πάρει τα ψηφαλάκια σου ψευτοεπαναστάτη του ονείρου. Άιντε να τελειώνει το παραμύθι.

Εικόνα Son of Hoof

Λυπάμαι αεκτζή που θα το διαβάσει αυτο. Μπα... αρχίδια.

Εικόνα john

Λοιπόν ΔΙΑ,hank η τελος πάντων οποιος διαχειριστής ειναι online ,τα σχολια του koropi48 οπως το συγκεκριμένο πρεπει να γράφονται στον τοίχο του Ratm στο Facebook.

Εικόνα fasteddie

Ενα μικρολαθακι στο ωραιο σου κειμενο...Δεν ειναι αεκ,ειναι ΚΟΥΛΑ.

Εικόνα RED HELL

Πειραιωτικη μαγκια και τρια στα μουνια.Επιτελους ειδαμε 11 καμικαζι που μπηκαν μεσα για να γαμησουν μια σιχαμενη κωλοφαρα.
ΥΓ.Η αμυνα συνεχιζει να προβληματιζει(σημερα δεν φανηκε τοσο γιατι οι αλλοι ηταν τραγικοι)και νομιζω θα εχουμε ντραβαλα.

Εικόνα koropi48

Τελείωσε το ματς με το αεκ. Μια γερή απάντηση στους λαθρέμπορους μαφιόζους. Μπράβο σε όλους. Επίκαιρο νομίζω ένα προηγούμενο σχόλιο σε άλλη ανάρτηση: κανείς δεν έχει παντρευτεί τα πρωταθλήματα, ούτε έχει συμβόλαιο με το θεό. Μην αρχίζουμε προεξοφλώντας την επικράτηση. Αγχώνουμε τη διοίκηση και τους παίχτες. Βέβαια τα 20 εκατ του τσουλού είναι δέλεαρ, αλλά μ αυτά τα λεφτά κάθε χρόνο κάναμε πέντε μεταγραφές πεταμένες στα σκουπίδια. Δεν βλέπω να είχαν μέχρι σήμερα ουσιαστικό κέρδος. Ηρεμία, ψυχραιμία και όλα θα γίνουν. Κοντά στην ομάδα και στα δύσκολα. Μαείν, Μάρτιν, Φορτούνης, Καμπιάσο, Ιντέγιε δεν υπάρχουν σε άλλες ομάδες.

Εικόνα Falcon7

Η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται, Απόστολε. Ολυμπιακός Κ20 - ΑΕΚ Κ20 7-0...Α' Ημίχρονο! Να τα βλέπουν αυτά και κάποιοι απ' τους μεγάλους.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα περιμένω ΚΑΙ σήμερα, Γεράκι...

Εικόνα pantzo

Καλημέρα σε όλους τους σύγγαυρους και ιδιαίτερα στον Αποστόλη!

Απόστολε εγώ έχω να προσθέσω τα εξής...

Ούτε οι παίχτες ούτε το προπονητικό team είναι οι κύριοι υπαίτιοι όλων όσων παρατηρούμε.

Από τα μέσα καλοκαιριού ήταν εύκολα διακριτό τι θα επακολουθούσε στην αρχή των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Μπορεί μια ομάδα χωρίς σοβαρή προετοιμασία να ξεκινήσει τη χρονιά όπως πρέπει;

Που αλλάζει 3(!) προπονητές σε 1 μήνα!

Χωρίς ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο...

Με παίκτες αποκτημένους την τελευταία στιγμή...

Δεν θα υπερασπιστώ την ποδοσφαιρικές ικανότητες ορισμένων από την ομάδα αλλά πιστεύω μικτή Μπαρτσελόνα Ρεάλ να είχαμε στου Ρέντη αυτό το καλοκαίρι λίγο πολύ τα ίδια θα βλέπαμε.

Από τις ένδοξες μέρες του Ανάργυρου είχαμε να ζήσουμε τέτοιες στιγμές.

Τώρα για το αν αυτοί οι παίκτες αξίζουν να παίζουν σε αυτήν την ομάδα, ας το δουν οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού αν έχουν χρόνο μεταξύ twitter και facebook...

Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σίγουρα πάντως και χρόνο έχει και κρίση...

Και έχει αποδείξει ότι όταν χρειάζεται δηλώνει παρόν...

Εικόνα apostolos gaganis

Είσαι ΣΑΦΗΣ pantzo...

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα Απόστολε και σύγγαυροι. Διάβασα πολλά (ιντερνετικά καθώς βρίσκομαι στο εξωτερικό) και αναμενόμενα άρθρα και απόψεις, από κάθε πικραμένο χαρτζιλικάκια που την Πέμπτη έκανε πάρτι. Τα πράγματα είναι πλέον για εμάς μονόδρομος κι όταν λέω εμάς, εννοώ όποιον νιώθει τον εαυτό του γαύρο:συσπείρωση και σε κάθε ματς εντός, να κοχλάζει ο Ναός! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Ναι, έκανε λάθη ο Μπέντο, έπρεπε να εμπιστευτεί τον Τσόρι (όπως με την Αρούκα) αντί του Ταρίκ και άργησε πολύ στις άλλες 2 αλλαγές. Το ότι πάρκαρε τον Πάρντο και τον Μανθάτη, λάθος επίσης. Αλλά πρέπει να στηριχθεί. Τέρμα οι γιούχες, έλεος! Αν έμπαιναν τα γαμωδόκαρα ή ακόμα αν δεν ήταν το γαμωκεφάλι του Μερκή ή ο αστράγαλος του Νταγκλάο στο σουτ του Φορτούνη, θα μιλούσαμε για πάρτι. Κι αν ρίξει κάποιος που δεν γνωρίζει μια ματιά στα γαμωσαϊτ, θα νομίζει ότι ο Ολυμπιακός διαλύθηκε! Μ αυτήν την χαρά θα μείνετε στρακιαπού! Από αύριο, ξεκινάει και πάλι ο τρόμος για σας και για τα μπουρδέλα σας!
Υ.Γ.: Περιμένω την αποθεραπεία και επανένταξη του Ρέτσου, αυτό το παιδί είναι μια μεγάλη ελπίδα για ασφάλεια στα μετόπισθεν. Δυστυχώς μετά τους Μέλμπεργκ, Μανωλά, Αβραάμ, Σιόβα, οι επιλογές αποδείχθηκαν κάκιστες. Προτιμώ λοιπόν για την συγκεκριμένη θέση, παιδιά όπως τον Ρέτσο ή τον Βούρο (τον Σιόβα προφανώς τον πρόδωσαν οι συνεχείς τραυματισμοί) που θα ψηθούν με την ομάδα, παρά τον κάθε Πορτογάλο-Βραζιλιάνο-δεν ξέρω ποιον που θα διαλέξει ο κάθε προπονητής. Φέτος τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, γιατί απουσιάζουν ΚΑΙ οι Ομάρ-Σαλίνο, που βοηθούσαν εξαιρετικά πολύ πίσω. Σ αυτό ο Φιγκέϊρας πέρασε και δεν ακούμπησε.
Υ.Γ.2: ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ, ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΦΩΣ" ΕΜΕΝΑ Δ-Ε-Ν Μ΄ΑΡΕΣΕ... ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΕΛΛΗ ΚΑΙ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ, ΤΟΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ...

Υ.Γ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ...ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

Εικόνα KCS

Καλό μήνα επίσης!

Δεν πήρα το ΦΩΣ σήμερα, το εξώφυλλο μια χαρά το είδα. Γενικότερα όμως είναι η μόνη εφημερίδα που αντέχω να διαβάζω(βέβαια ο Παντελής να μην γράφει για ποδόσφαιρο γιατί είναι ΑΣΧΕΤΟΣ, κλείνει η παρένθεση)οι άλλες γαυροεφημερίδες είναι μόνο για πανηγυρικές στιγμές και οι άλλες για ΟΑΕΔ. Δεν με ενδιαφέρει μια "δημοσιογραφία" που έχει σκάσει το Τσερνομπιλ κι αυτή λέει "προπαγάνδα του ΝΑΤΟ,φάτε φράουλες ελεύθερα".

Βεβαίως όλα είναι υπό κρίση, και το ΦΩΣ κάποιες φορές θα γράψει άκυρα(μεμονωμένες περιπτώσεις όπως η παραπάνω που ανέφερα). Αλλά και το φουλ λιβάνισμα ΔΕΝ κάνει καλό. Το ΦΩΣ είχε βαρέσει καμπανάκια από το φιλικό με τη Μπρυζ , πολύ πριν τη Χάποελ. Αν τα άκουγαν αυτοί που πρέπει μπορεί να είχαμε γλυτώσει πολλά.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ! ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ !

Εικόνα John Zolo

Ζω και εργαζομαι στο εξωτερικο και πονω διπλα αφου ουτε στο γηπεδο παω αλλα ουτε αυτα που διαβαζω ειναι τα καλυτερα για τον Θρυλο μας.
Ελπιζω στην ανακαμψη το συντομοτερο διοτι ο πονος οταν πεφτεις απο ψηλα ειναι εξαιρετικα οδυνηρος και δυστυχως επακολουθουν χειροτερα (συνηθως...)
Αφηστε τον καθε δημοσιογραφο και εφημεριδα να γραφει ο,τι θελει...ο καθενας κανει την δουλεια του για την οποια πληρωνεται... Εσεις (εμεις) οι σωστοι και εξυπνοι φιλαθλοι να μη "μασατε"...να μη "τσιμπατε"...!!
Ολα αυτα που περναμε στην ομαδα ειναι αποτελεσματα της αλαζονειας της Διοικησης... Τα εκανε παλια και ο Σωκρατης Κοκκαλης...! Οταν εχεις μαθει ολα να γινονται επειδη εισαι "ΕΣΥ" τοτε δυστυχως πραττεις το "αδικημα" της ΥΒΡΕΩΣ οποτε καποια στιγμη θα ερθει η ΝΕΜΕΣΙΣ και η ΤΙΣΙΣ (της Νεμεσεως εχει προηγηθει η ΑΤΗ)...
Δεν κανω τον εξυπνο αλλα διαχρονικα ειναι δεδομενα ορισμενα πραγματα...και επαναλαμβανονται.
Ο Θεος του Θρυλου να βαλει το χερι του αυριο διοτι...αλλοιμονο μας (τους)

Εικόνα arrant

φιλε μου δεν μπορεις να φανταστεις ποσο συμφωνω μαζι σου. Δυστυχως η σεζον μυριζει επαναληψη αυτης του 09-10 με τη διαφορα οτι το επιπεδο πλεον ειναι πολυ χαμηλοτερο-δεν εχεις αβρααμ μελμπεργκ τοροσιδη μητρογλου ουτε καν ζαιρι.Η ομαδα εμενα προσωπικα μου δινει την εντυπωση οτι μπορει να χασει απο τον οιονδηποτε -παρολαυτα οποιαδηποτε απομακρυνση προπονητη στη παρουσα φαση θα ειναι η απολυτη ξεφτιλα

Εικόνα john

Το Φως οπως γράφω παρακάτω, απο την ήττα στη Λάρισα και μετά,πριονίζει την καρέκλα του Μπέντο.Δεν έγραψε άμεσα οτι πρέπει να φύγει αλλά με τον τρόπο που αυτό ξέρει έδωσε γραμμή και επηρέασε(είμαι σίγουρος για αυτό) τους αναγνώστες του. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται οτι κάνει πολιτική στον Ολυμπιακό και προσπαθεί να επηρεάσει καταστάσεις κατά το δοκούν. Δεν ξέρω γιατί και που αποσκοπεί η κίνηση αυτή(εσυ λογικα που το διαβάζεις δεκαετίες κάτι παραπάνω θα έχεις καταλάβει)πάντως είναι γεγονός πως θέλει να μπλέκεται στα εσωτερικά του Ολυμπιακού περισσότερο απο τον Γαύρο και τον Πρωταθλητή.

Εικόνα apostolos gaganis

ΝΑΙ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ.

Εικόνα stavrakas7-5

ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ.ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΕΞΕΔΡΑ. ΛΟΙΠΟΝ, ΓΡΑΜΜΗ, ΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΩ ΒΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Κ ΤΟ ΝΙΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΛΕ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ Κ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ Κ ΜΕ ΄΄ΤΡΟΠΟΥΣ¨ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ 7 ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΟ ΒΛΕΠΕ ΠΑΝΟ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ...ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕ, ΠΑΝΤΕ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΦΕΝΟΣ Κ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΓΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ,ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΄΄ΠΑΧΥΝΕΙ΄΄ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΦΥΓΕΙ Κ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ.ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΙΛΒΑ Κ ΕΜΕΙΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ?ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΟΥΡΙ?ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΓΚΟΛ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΕΝΤΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ!ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Κ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΤΡΩΕΕΙ Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΒΑΖΕΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ Κ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ Κ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ Κ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Απ΄όσα γράφεις φίλε Σταύρακα, εκείνο που κυρίως με εκφράζει περισσότερο είναι η τελευταία, πραγματικά γαύρικη, πρότασή σου: "Γαμήστε την ΑΕΚ ( εδώ θα πήγαινε και μια αιτιατική με το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου ) να ησυχάσουμε 15 μέρες"...

Εικόνα RED HELL

Το ανεξηγητο μπαχαλο που ξεκινησε απο το ολο σκηνικο με τον τελικο κυπελλου δεν λεει να σταματησει.Εκει που λεμε οτι στρωνει η ομαδα κατι γινεται και γαμιουνται ολα.Χθες οντως η ομαδα ηταν καλη.Αλλα επειδη η κατασταση ειναι καπως εκρυθμη με την παραμικρη γκελα(ποσο μαλλον οταν ειναι 2η συνεχομενη ηττα και αυτη τη φορα εντος εδρας)γινεται της πουτανας και μηδενιζονται τα παντα.Πραγματικα πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια να εχουμε αλλαξει 3 προπονητες σε 3 μηνες και ο 3ος να ειναι υπατμων.Οκ εχει μαλακιστει και ο Μπεντο αλλα εμεις περιμενουμε απο καποιον σε ενα μηνα να στρωσει την ομαδα και να γαμαει σπιτια.Προφανως και δεν αναφερομαι σε εσενα Αποστολε αλλα πρεπει να αποφασισουμε τι στο διαολο θελουμε.Θες πρωταθλημα??Το παιρνεις και με Περειρα.Θες και ευρωπαικη πορεια??Με 4 αλλαγες προπονητων μονο τα παπαρια μας θα παρουμε.
Και στην τελικη για να εχουν τοση πιεση παιχτες και προπονητης σημαινει οτι και η διοικηση(εκτος απο τον κοσμο)τους εχει τριξει τα δοντια.Αλλα δεν καταλαβαινω κατι.Εισαι η διοικηση(και συγκεκριμενα ο Μαρινακης).Φερνεις τον Μπεντο ως 3ο προπονητη και κανεις 5 μεταγραφες κυριολεκτικα στισ 31 Αυγουστου.Πιστευεις πραγματικα οτι το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχει ο Μπεντο??Και βεβαια αν ειναι τοσο τραγικος και θες να τον διωξεις γιατι τον εφερες εξαρχης??Δεν ειχες ψαξει τι ακριβως θες απο τον συγκεκριμενο προπονητη??
Εν τελει μακαρι να νικησουμε τα μουνοπανα μπας και βρουμε την ηρεμια μας και εμεις και η ομαδα γιατι πιστευω οτι ο Μπεντο μπορει να παρουσιασει κατι καλο.Αλλιως με λιγα λογια τη γαμησαμε...
ΥΓ.Ντα Κοστα-Μποτια-Μιλιβογιεβιτς.Οχι μονο κρατανε τη μπαλα κανα 20λεπτο αλλα ειναι κινδυνος-θανατος με τα ηλιθια λαθη που κανουν καθε λιγο.Ο τροπος που μαρκαρουν και πανε πανω στις φασεις ειδικα οι 2 πρωτοι ειναι για να αρχισεις να σπας πραγματα.
ΥΓ2.Οχι αλλο Σεμπα...
ΥΓ3.Ρωταω για να το καταλαβω και ο ιδιος.Ο Σιλβα και ο Μπεντο ενω τους λεει η διοικηση "παρε ενα στοπερ που τρωει σιδερα που θα τον επιλεξεις ο ιδιος και με ενα αρκετα καλο ποσο" πανε και παιρνουν Ντα Κοστα-Βιανα???Τοτε ειτε αυτοι ειναι μιζαδοροι ειτε καποιος μας δουλευει.
ΥΓ4.Γραφουν ψυχραιμα αρθρα λερες οπως ο Τσοχος και ο Σαμπρακος και εχεις κατι "Ολυμπιακαρες" να εκρηγνυνται λες και πονανε οπως εμεις.Παντελο εχουμε δακρυσει τελευταια με τα δακρυβρεχτα αρθρα σου.

Εικόνα apostolos gaganis

Πολύ συζήτηση αυτά που γράφεις... Με το θέμα του σέντερ μπακ, ειλικρινά δεν ξέρω τί τρέχει. Το θεωρώ ανεξήγητο να μην έχει δοθεί ΑΚΟΜΑ η απλούστερη λύση στο χρόνιο πρόβλημά μας: ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ! Απ΄την αποχώρηση του Μανωλά και μετά, κρατάει αυτή η κολόνια! Συμφωνούμε στα βασικά, Ερυθροδιαβολάκο....

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Εικόνα nik7os

Το 7ο και του Σωκρατη ηταν δυσκολο αν θυμασαι...Λεμονης-Κολλιας-Κατανετς-Προτασωφ..
Μεχρι την λυτρωση της Ριζουπολης...
Ετσι και του Βαγγελη το 7ο θα ειναι το πιο γλυκο...
Αισιοδοξια χρειαζεται...Τα Πετρινα ειναι για αλλους πλεον...

Εικόνα apostolos gaganis

Να δούμε πώς θα κυλίσουν τα πράγματα, Νίκο... Το ματς της Κυριακής, πρέπει να το κερδίσουμε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.

Εικόνα MIKE.A

Καλα χθες κοιμηθηκε ο Θεος! Η ομαδα επαιξε καλα αλλα ηταν πολυ ατυχη! Θα πω κατι που κανενας δεν το αναφερει!
Οσο χαλια και να ειναι η αμυνα μας, ΜΟΝΟ 3 φασεις για γκολ κανανε και αυτες (η μια μπηκε) απο σεντρες κεφαλιες! Βεβαια παιρνανε και αλλες κεφαλιες (ακινδυνες) αλλα καθαρη φαση μεσα και εξω απο την περιοχη μας για ευκαιρια μετα απο συνδυασμο δεν βγαλανε! Απο την μια δεν φταιει και ο Μπεντο που η μπαλα δεν εμπαινε μεσα αλλα απο την αλλη φταιει για τις αλλαγες!
Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με τον Σιοβα! Ειναι καλυτερος ρε Μπεντο ο ΝταΚοστα; Στο ντερμπυ που ερχετε σαν Ελληνας παιχτης που ξερει απο τετοια παιχνιδια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ;
Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να κατεβει με..
Καπινο - Φιγκειρας - Μποτια - Σιοβα - Ντελαμπεγια - Μιλι - Μαρτινς (ειναι νομιζω περισσοτερο 8αρι και οχι 10αρι) - Φορτουνη η Τσορι - Μαριν - Παρντο η Ελιονουσι - Ιτεγιε!

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με όλα, Μικέ. Τώρα για τον Σιόβα που γράφεις, τί να σου πω; Δεν ξέρω ειλικρινά τί στάθμισε και δεν τον έβαλε. Ό,τι και να πω επομένως... Όσο πολύ θέλουμε εμείς να κερδίσουμε, το ίδιο κι΄αυτοί. Πιστεύω ότι περνάμε μια κρίση. Έχουμε και ατυχία. Σίγουρα. Ευελπιστώ πως θα την ξεπεράσουμε... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Εικόνα Spiros Legend

Μια ακόμα ανάρτηση, την οποία κάθε σώφρων Ολυμπιακός οφείλει να προσυπογράψει... Η δική μου μεγάλη στενοχώρια δεν είναι για το αγωνιστικό, που κάποια στιγμή θα βρει τον δρόμο του, αλλά για την ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ του κόσμου που ΔΗΛΩΝΕΙ <<Ολυμπιακάρα>> και κάνει μεγάλο κακό στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Ολυμπιακού. Ακόμα χειρότερα, εξελίσσεται σε γάγγραινα, που π.χ. ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ τον Φορτούνη, τον περυσινό πρώτο σκόρερ μας, να σουτάρει, για να μην ακούσει ΚΙ ΑΛΛΗ γιούχα σε περίπτωση κακής εκτέλεσης... Είναι έγκλημα κατά του Ολυμπιακού αυτό που συντελείται, πρέπει η διοίκηση να αντιδράσει, να συγκρουστεί, να επιστρέψει διαρκείας αν χρειαστεί, να δώσει το μήνυμα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ στο αγωνιστικό τμήμα, διότι τώρα κρέμεται πάνω από το κεφάλι όλων μια χατζάρα σαν αυτή των Τζιχαντιστών, έτοιμη να τους αποκεφαλίσει (Μπρρρρ, ανατρίχιασα, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτή είναι η κατάσταση.) Για τα αγωνιστικά και την ποιότητα του ρόστερ η Διοίκηση γιατί κατηγορείται? Διότι κάνει δεκτές τις εισηγήσεις των προπονητών? Μίτσελ θέλει Μποτία, ΠΑΡΕ, Σίλβα θέλει Ντα Κόστα, Σεμπά, Φιγκέιρας κ.α. ΠΑΡΕ, Μπέντο θέλει Βιάνα, Καρδόσο κ.α. ΠΑΡΕ! Αν αλλάξει τακτική η Διοίκηση και καπελώνει τους προπονητές με δικές της μεταγγραφές σύμφωνα με τις ΚΡΑΧΤΕΣ ανάγκες της ομάδας, θα δεχτεί κάνενας σοβαρός προπονητής να δουλέψει με ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ παίχτες? Εδώ έτρωγε πάγκο ολόκληρος Καμπιάσο, που δεν τον επέλεξε ο κ.Σίλβα, φέτος εκτός Ευρώπης ο Πάρδο, που δεν τον επέλεξε ο κ.Μπέντο και τα παραδείγματα είναι πολλά από την εποχή που ο Βαλβέρδε γούσταρε Ντιόγκο αντί Μήτρογλου και οικονομικά μας κατέστρεψε με αυτήν την επιλογή! 'Ολοι κατηγορούμε ό,τι αυτοί δεν είναι παίχτες για Ολυμπιακό, το θέμα είναι ποιος τους διαλέγει και αν μπορεί η διοίκηση να παρέμβει, με δεδομένα τα παραδείγματα που προανέφερα...Αν ζήτησαν άλλους παίχτες και τους πήρε άλλους η διοίκηση, τότε ΦΤΑΙΕΙ, αλλά εδώ βλέπουμε ΕΜΜΟΝΕΣ των προπονητών με συγκεκριμένους παίχτες που αποδεικνύουν ό,τι η ομάδα τίθεται σχεδόν εν λευκώ στις επιταγές του κάθε προπονητή, με λίγες επιλογές της διοίκησης που ΔΕΝ ενθουσιάζουν τους προπονητές και τρώνε πάγκο και εξέδρα...Εδώ υπάρχει ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ, πρέπει να ψαχτεί σοβαρά η διοίκηση να βρει μια ισορροπία, δεν είναι δυνατόν με αυτούς τους στόπερ που έχουμε, να μας κουβαλάει το άπειρο παιδάκι ο κ.Μπέντο, να πληρώνει 2εκ. ευρώ ο Βαγγέλας και να τα ακούει και από πάνω από όλο τον κόσμο! Είναι και άδικο αλλά και αναποτελεσματικό, δεν τσουλάει αυτό το σύστημα...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν ξέρω, Σπύρο. Πιστεύω ότι όλες αυτές είναι, ασφαλώς, οι πιο επιθυμητές επιλογές των προπονητών, ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ που τους καθορίζει η διοίκηση. Και σ΄αυτά τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ οικονομικά πλαίσια, οι πιθανότητες για μέτριους τελικά παίχτες είναι μεγάλες. Έχουν ανέβει πολύ οι αξίες των καλών πραγματικά παιχτών, λόγω του ανταγωνισμού των...μεγάλων δυνάμεων του διεθνούς ποδοσφαίρου, κι έχουν φθάσει όπως πολύ καλά γνωρίζεις σε ύψη τέτοια, απρόσιτα για΄μας. Ασε το πρεστιζ του ελληνικού πρωταθλήματος... ΑΡΑ; ΤΙ ΜΕΝΕΙ; ΤΑ ΛΑΧΕΙΑ, ΘΑΛΕ΄ΓΑ ΕΓΩ... Άμα σου "βγει", σου "βγήκε". Κι΄έτσι θα πηγαίνει το πράγμα...

Εικόνα Spiros Legend

Συμφωνώ απολύτως, το θέμα είναι να καταλάβει ο κόσμος ποιες είναι οι αρμοδιότητες της Διοίκησης και ποιες οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδας σε σχέση με τα μεγαθήρια. Αλλά τους έχουν πείσει οι επιστήμονες της προπαγάνδας ό,τι κολυμπάει στο χρήμα ο Ολυμπιακός και προτιμάει να παντελονιάζει ο Βαγγέλας, οπότε όσο και να τα αναλύουμε εμείς, στον ίδιο παρονομαστή θα καταλήγουμε... Στον ΠΑΟ χρεώνεται τα ΠΑΝΤΑ ο Στραματσόνι ως προς τις μεταγγραφές, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, ειδικά από Διοίκηση-Αλαφούζο! Τις αποτυχημένες μεταγγραφές του Ολυμπιακού τις κάνει μόνος του ο Μαρινάκης, δεν πάει να δίνει ένα σωρό εκατομμύρια, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ... Ξέρεις κάτι Απόστολε, αρκετοί <<δικοί μας>> ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να καταλάβουν, όσα επιχειρήματα και να τους φέρουμε. Οι λόγοι είναι διάφοροι και γνωστοί λίγο-πολύ, κρίση παντού, προπαγάνδα, αχαριστία κ.λ.π.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν επιδιώκω να μεταστρέψω τη γνώμη κανενός απ΄αυτούς. ΚΑΙ δεν με ενδιαφέρει να το επιχειρήσω ΚΑΙ δεν μπορώ άλλωστε να πετύχω κάτι. Γράφω την γνώμη μου και τέρμα. ΑΥΤΟ ΕΙΝ΄ΟΛΟ.

Εικόνα George - Mati

Φίλτατε Απόστολε μας εμφύσησες (όπως πάντα)ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ψυχή και κουράγιο!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για ΝΙΚΗ την Κυριακή!!!

Εικόνα apostolos gaganis

To ίδιο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η νίκη την Κυριακή, με τ΄οξυγόνο...

Εικόνα KCS

Σχολιάζω μετά από καιρό παρά το ότι στο γήπεδο είμαι δόξα τω Θεώ παρών(και μακάρι να μπορώ να συνεχίσω). Οπότε θα κάνω κάτι σαν ανασκόπηση ως εδώ από το καλοκαίρι.

Το ματς με της Κυριακής είναι καθοριστικό για τη χρονιά. Κατά τη γνώμη μου καθαρά ποδοσφαιρικά είναι ένα παιχνίδι που πιθανότατα όποιος σκοράρει πρώτος θα κερδίσει και ίσως και με σκορ. Διότι είναι και οι δυο ομάδες πολύ μέτριες και σε τέτοιες ομάδες η ψυχολογία είναι πολύ παραπάνω από το Α και το Ω.

Οσο κακούς παίκτες και να έχουμε πρέπει να τους στηρίξουμε κι όπου βγει. Σαν γενικό πλάνο θα ήθελα να γίνει αυτό που ανέφερε ένας άλλος γαύρος εδώ, ένας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γεμάτος Ελληνες και ει δυνατόν από τις ακαδημίες συν μάξιμουμ 6 ξένους που όμως να είναι όλοι ένας κι ένας ακριβοί παιχταράδες. Αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα αλλά μπορεί να αρχίσει από τώρα. Οχι άλλα αλλοδαπά παλτά,αν πρέπει να'χουμε παλτά ας είναι ελληνικά.

Για μένα το μεγάλο πρόβλημά μας είναι ότι βρεθήκαμε μετά το καλοκαίρι να εχουμε πολύ λίγους πραγματικά καλούς ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή και οι περισσότεροι είναι είτε ντεφορμέ είτε ποδοσφαιρικά κάποιας ηλικίας και δυσκολεύονται να βγάλουν 90'ή συνεχόμενα ματς.

Ο προπονητής δε βλέπω να μένει για πολύ ούτως ή άλλως(προσωπικά μου βγάζει μια αίσθηση ότι κι ο ίδιος το περιμένει,μπορεί να κάνω και λάθος) αλλά αυτό μπορεί να γίνει με αξιοπρέπεια ή νύχτα. Για να συμβεί το 1ο θα χρειαστεί να ξεπεράσει τις εμμονές του,να είναι τυχερός(διότι χτες είμασταν και άτυχοι πέραν των άλλων)κι έτσι να κερδίσει τις νίκες που θα κρατήσουν την ομάδα ψηλά κι αυτόν στη θέση του.

Δεν υπάρχει συμβόλαιο με τις νίκες. Εγιναν πολλά λάθη και τώρα θα πρέπει να είμαστε και τυχεροί για να γλυτώσουμε τη χρονιά. Ξέρω πως ο πρόεδρος πονάει όσο και μεις. Ξέρω ότι θα προσπαθήσει να φτιάξει την ομάδα. Ελπίζω οι επόμενες επιλογές να είναι εύστοχες.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ !

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ Κεϊσιε, ειδικά με τις 3 τελευταίες γραμμές σου.

Εικόνα manthos 956

Συμφωνώ σε όλα ! (εκτός από την ...Ξάνθη που ήταν ...Λάρισα !!)
Είναι κρίμα να τσακωνόμαστε μεταξύ μας στην εξέδρα και να αποδοκιμάζουμε παίκτες της ομάδας μας, ακόμα κι΄άν το προκαλούν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά (ο Ντα Κόστα χθές, από ένα σημείο και μετά, έτρεμε !).
Φτάνει όμως η συμπαράστασή μας ή χρειάζεται και κάτι άλλο ;
Σίγουρα οι περισσότεροι (και ιδιαίτερα οι ξένοι) αγνοούν την ιστορία και το μέγεθος του Ολυμπιακού μας και μάλλον ικανοποιούνται να παίρνουν το μισθό τους. Προς αυτή την κατεύθυνση χρειάζεται "πλύση εγκεφάλου" (όχι τιμωρίες και απειλές αλλά συναισθηματική κινητοποίηση).
Ελπίζω την Κυριακή να γυρίσει το πράγμα !!

Εικόνα apostolos gaganis

Kαλά λες... Τί Λωζάνη τί Κοζάνη, αδελφέ... Το διόρθωσα. Ήμουνα όμως υπό το κράτος έντονης συναισθηματικής φόρτισης απο το χτεσινό αποτέλεσμα, που μεταφράστηκε σε ακούσια αλλαγή της ονομασίας μιας ομάδας από μια άλλη. Ωωωρε τί πάθαμε...

Εικόνα fasteddie

Καλησπερα Αποστολε ,

Πολυ ψυχραιμα σημερα.Καταρχην η αληθεια ειναι οτι το αποτελεσμα αυτη τη φορα ηταν αδικο.Ο Ολυμπιακος αξιζε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την ισοπαλια,δεν ηταν δλδ οπως στη Λαρισα που δεν αξιζαμε κατι.Παιξαμε πιο ορθολογιστικα,απεναντι σε μια ομαδα σαφως ποιοτικοτερη και απο ΑΕΛ και απο Ηρακλη (και απο κουλα),παραξαμε φασεις (νομιζω 21 τελικες),ειχαμε δοκαρια ε οκ η μπαλα θελει και λιγο τυχη τι να γινει τωρα,δεν ηθελε να μπει,συμβαινουν κι αυτα.Οποιος περιμενε την ομαδα στην κατασταση που βρισκεται τον τελευταιο καιρο με μια απλη αλλαγη προσωπων να...πεταει,εκανε λαθος.Η βελτιωση παντως ηταν φανερη (καλα δε γινοταν να παιξουμε και χειροτερα εδω που τα λεμε...).Τις ανορθογραφιες της ομαδας τις γνωριζουμε ολοι,να μην το ζαλιζουμε αλλο το θεμα.
Παμε παρακατω.Εξυπακουεται οτι οποιαδηποτε καταστροφολογια πριν το ματς με την κουλα δεν εξυπηρετει τιποτε και κανεναν.Και ειναι μεγαλο λαθος η...προπονητολογια (οι αρδ βεβαια εχουν αρχισει-παλια τους τεχνη κοσκινο).Αρχισαμε παλι με τους νοσταλγους του Βαλβερδε,ελεος...Ειναι δεδομενο οτι εγιναν λαθη απο την τεχνικη ηγεσια ομως εγιναν υπο καθεστως μεγαλης πιεσης και χρονου και αποτελεσματων και ας μην ξεχναμε οτι η ομαδα εκανε προετοιμασια ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.Αλανθαστος προπονητης δεν εχει γεννηθει ακομα,απλα η μαγκια για εναν προπονητη ειναι να μαθαινει απο τα λαθη του.Ο Μπεντο (και κατα συνεπεια και η ομαδα) εχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρια να ρεφαρει,να ηρεμησει (καθως ερχεται και διακοπη) και να καθισει μετα με περισσοτερη ηρεμια και καθαρο μυαλο (στοιχεια που ολοφανερα ελειψαν τις προηγουμενες μερες) να αξιοποιηθει στον καλυτερο δυνατο βαθμο το ροστερ της ομαδας.Το κακο ειναι,οπως σωστα γραφεις,οτι ο Μπεντο δειχνει μια νευρικοτητα και μια ανασφαλεια που προφανως περναει και στην ομαδα.Ειναι η πρωτη φορα στην καριερα του που προπονει κλαμπ επιπεδου Ολυμπιακου και πρεπει να αποδειξει οτι μπορει να το αντεξει.Τεσπα.Ισως αυτη η κακη εικονα καποιων βασικων να αποτελεσει χρυση ευκαιρια για καποια παιδια να δειξουν οτι αξιζουν να βρισκονται στη μεγαλυτερη ομαδα στη χωρα.
Για μενα το ματς της Κυριακης δεν ειναι το ματς της χρονιας (τα δυο ματς με τους εβραιους ηταν) αλλα φυσικα ειναι ενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΤΣ για πολλους και διαφορους λογους,τους ξερουμε ολοι.Μου αρκει μια νικη με ενα γκολ διαφορα,αλλα να ειναι πειστικη,να δειξουμε οτι ειμαστε ενα σκαλι πιο πανω,να τους κοψουμε το βηχα και τα...ονειρα για τιτλο.Θα ειναι δυσκολα παντως,η κουλα θα κατεβει με το μαχαιρι στα δοντια,ελπιζω η ομαδα να ξεπερασει την κακη ψυχολογια που εχει και να δει το ματς σαν χρυση ευκαιρια.Μια νικη θα ειναι βαλσαμο και για τον φαρμακωμενο κοσμο αλλα και για τους ιδιους.Ειναι βεβαιο οτι ο κοσμος θα ειναι εκει και θα στηριξει οπως παντα.
Με αγωνιστικους χαιρετισμους

υ.γ.1 Με μια νικη εντος με την Αστανα βαθμολογικα μια χαρα θα ειμαστε.Ο ''κανονικος'' Ολυμπιακος εξαλλου μπορει ανετα να παρει διπλο στην Κυπρο.
υ.γ.2 Θελω να παιξει ο Μανταλος για να μην εχουν και δικαιολογια...
υ.γ.3 Καμπιασο & Μιλι (ειδικα ο δευτερος) εχω αμφιβολιες κατα ποσο θα ειναι στο 100% την Κυριακη με τριτο 90λεπτο σε μια εβδομαδα...
υ.γ.4 Ο Ιντεγε παρα τα (γνωστα) μειονεκτηματα του ηταν συγκινητικος.

Εικόνα apostolos gaganis

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ματς της χρονιάς, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ( όπως γράφω ) και μόνο. Και συνεχίζω επάνω: "Όχι σε επίπεδο τελικού στόχου. Αλλά ως προς το μέλλον του Μπέντο και των...γνωστών παικτών. Εφ΄όσον παίξουν.". Διαφωνείς με αυτό; Είναι μια σοβαρή πιθανότητα.

Εικόνα fasteddie

Σιγουρα,στην παρουσα φαση ειναι μακραν το πιο σημαντικο ματς.Ενα τυχον αρνητικο αποτελεσμα (φτου φτου) ισως φερει δρασεις και αντιδρασεις πολυ επιζημιες και για την ομαδα αλλα φυσικα και για προσωπα.Υπο αυτη την εννοια ναι,επιβαλλεται παιχτες και προπονητης να το αντιμετωπισουν ως ''τελικο''.Για τους...γνωστους παιχτες οπως πολυ εξυπνα το γραφεις πιστευω οτι τελικα...θα παιξουν!!

υ.γ. Δυστυχως δεν θα μπορεσω να ειμαι γηπεδο και τρελαινομαι!!Οπως και να εχει,ετοιμαζω γουρια και...βουντου για την Κυριακη,αν και ενας στοιχειωδως σοβαρος Ολυμπιακος θα τους ριξει ενα διμπαλο συνοπτικα και θα τους στειλει στον αγυριστο...Αν ειμαστε καλα διαβασμενοι,δεν τους υποτιμησουμε και παιξουμε εξυπνα,δεν εχουν καμια ελπιδα,σιγα τη μπαρτσα...

Εικόνα apostolos gaganis

Μακάρι. Να ξαλαφρώσει κι΄η ψυχή μας κάπως...

Εικόνα john

Ο μπεντο θα φύγει απο τον Ολυμπιακο. Ηδη οι αρδ (με πρωτο και καλυτερο το φως οπου έγραψε ξεκάθαρα 2 συνεχόμενες μέρες πως η θέση του ειναι επισφαλής και τον εξομοίωσε απροκάλυπτα με τον Κάτανετς) τον εχουν αποκαθηλώσει. Απο τη στιγμή που ο προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εχει μπει σε καθεστως αμφισβήτησης δεν μπορει να φτουρήσει. Μιλάμε για τον πιο ηλεκτρικό πάγκο της Ευρώπης. Ακομα και αν νικήσει την κουλα ,στο επόμενο στραβό αποτέλεσμα που νομοτελειακά θα έρθει, θα κουνήσει μαντήλι.

Εικόνα fasteddie

Αν ο Μπεντο φερθει ''ξυπνια'',καταλαβει που ηρθε,παει ορθολογιστικα και σταματησει τα ανουσια πειραματα πιστευω οτι εχει ελπιδες.Σκεψου οτι υπαρχει σχεδον μια εντεκαδα (Ομαρ,Ρετσος,Βιανα,Σιοβας, Ρομαο,Μπουχα,Παρντο,Μανθατης,
Καρντοσο,Τσιμικας) που αναμενεται να ενταχθουν πιο ενεργα στο ροτεισιον (θεωρητικα παντα).Καταλαβαινω πως το εννοεις και συμφωνω,αλλα τετοια εποχη οι αλλαγες προπονητων ειναι μεγαλο ρισκο.Και αν δεν βρεις?Αντε με υπηρεσιακο μετα και επειδη δεν εχεις την ποιοτητα των παλαιοτερων ροστερ με μεγαλες προσωπικοτητες,κλαφτα χαραλαμπε...

Εικόνα Harry red logic

Κ.Απόστολε
Δεν έχουμε συναντηθεί και όμως σας γνωρίζω πολύ καλά από τον καθρέπτη των γραπτών σας και ομολογώ οτι δικαίως έχετε κερδίσει τον απέριοριστο σεβασμό μου!
Όντως ως σοφός Νέστορας προσπαθείτε να τιθάσσευτε την πίκρα μας που μας οδηγεί και σε υπερβολές.
Συμφωνώ προέχει το παιγνίδι με τα χανούμια και μακάρι να θριαμβεύσουμε!
Ομως να μην κρύψουμε δύο μεγάλα προβλήματα κάτω απο το χαλί
1.Κάτι σάπιο υπάρχει στην Διοίκηση η τουλάχιστον στην Στρατηγική της!
2.Το ρόστερ της ομάδος υπολσίπεται σε ποιότητα ,τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό μας!!!
Ο προπονητής δεν είναι ο ιδανικός εχει κάνει λάθη έχει ελαφρυντικα.Δεν είναι όμως το μέγα πρόβλημα.ΚατΑ τη γνώμη μου και ο Γκουαρντιόλα με αυτό το ρόστερ
Δεν θα έλυνε το πρόβλημα!
Η λύση είναι η αποφασεις με καθαρό μυαλό και με οξυδέρκεια για μακρόπροθεσμη
Στρατηγική του Μεγάλου Βαγγέλη Μαρινάκη γνήσιου Γαύρου!
Αναμένουμε!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Σχόλιο γεμάτο ΗΘΟΣ. Ολυμπιακό ήθος...

Εικόνα Harry red logic

Ζητώ συγνώμη για κάποια ορθογραφικά λάθη:σωστή γραφή: "τιθασεύω"-- "υπολείπεται"
όταν γράφεις από κινητό η εν κινήσει...
---Θετικός οιωνός οι ψύχραιμες φωνές στη χρονική συγκυρία!
Κρίσιμος ο αγώνας με τα χανούμια άλλα όχι και 29 Μαίου 1453!

Ο Θρύλος και ο λαός του είναι φτιαγμένος απο"ιρίδιο μέταλλο"=ΑΤΡΩΤΟ--ΑΙΩΝΙΟ!!!

Εικόνα XGEORGE

Μακάρι να διάβαζαν τα κείμενά σου πριν από κάθε ματς στους παίκτες μας Απόστολε ....μακάρι....αλλά θα μου πεις, αυτή είναι δουλειά του κάθε προπονητή να τους φτιάχνει τη ψυχολογία....αλλά για να τους φτιάξει την ψυχολογία πρέπει κ ο ίδιος να μην ψυχομαχεί......

Εικόνα apostolos gaganis

Νομίζω ότι θα πρέπει, αφού στην ομάδα υπάρχουν τόσοι πολλοί ξένοι άνθρωποι ( παίκτες, προπονητικό τιμ κ.α. ), να διοργανωθούν στο Ρέντη εντατικά σεμινάρια με οπτικοακουστικό υλικό, που υπάρχει άφθονο, γιαυτούς όλους και με αντικείμενα το ΠΟΙΟΣ είναι ο Ολυμπιακός, στη χώρα μας ειδικά, ΠΟΙΟΙ είναι οι οπαδοί του και ειδικότερα ποιός είναι ο ΨΥΧΙΣΜΟΣ, η μοναδικη ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟΦΑ αυτής της ομάδας, σε συνδυασμό φυσικά με την ιστορία της, προκειμένου όλοι ετούτοι να καταλάβουν καλά ΠΟΥ έχουν έρθει...