ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΤΑΡΑ ΤΩΝ Κ20)



Γράφει ο Γιάννης ο Red
 
Λέω να εγκαινιάσω σήμερα μια νέα στήλη, που θα δείχνει τον πόνο των χρωματισμένων αντιολυμπιακών ιστοσελίδων, αρχής γενομένης από τις κιτρινόμαυρες και το πόνο που έβγαλαν από τις 2 χθεσινές ήττες τους από τον Θρύλο.
 
Ξεκινάμε με την ανεπίσημη διαδικτυακή Ψ-Ώρα των Σπορ(η πλειοψηφία των δημοσιογράφων της φυλλάδας εκεί αρθρογραφεί),το enwsi.gr:
 

 
Το aek1924 του Βαγγέλη Αρναούτογλου:

 
Το aek365 του Κεφτετζόγλου:

 
Το aek-live:

 
Το aek24hours:


 

Πάμε τώρα στην χθεσινή εφτάρα της Κ20 του Θρύλου επί της Κ20 της Αεκούλας, όπου και 7 γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο!!

 
Άφησα το καλύτερο για το τέλος.Την σημερινή Ψ-Ώρα των Σπορ:
 
 
 
Υ.Γ.1: Αν υπάρχει κάποια κιτρινόμαυρη ιστοσελίδα που έχω ξεχάσει, να την αναφέρετε στα σχόλια
Υ.Γ.2: Για την καλύτερη εκγύμναση των κοιλιακών σας, δείτε το χθεσινό πρωτοσέλιδο της φυλλάδας

Σχόλια

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

αυτό που λατρεύω είναι το καινούργιο μότο των «ΑΗΑΧ» (αντικειμενικών ηνωμένων αντι-Ολυμπιακών χοιροστασίων):

«ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ» !!!!

αυτό που με ξεπερνά είναι ότι τσιμπάνε και Ολυμπιακοί και το αναπαράγουν συμπληρώνοντας «εντάξει, δεν έδωσε μία κόκκινη»!

ΤΙ ΛΕΤΕ, ΩΡΕ!!!!

οι άλλοι ψάχνουν το ανάποδο πλάγιο, βαφτίζουν τα φάουλ κατά το δοκούν κι εγώ θα δεχθώ ότι δεν έδωσε μία κόκκινη (κι ένα πάναλτυ και ένα φάουλ καρατιά στον Ντε λα Μπέγια έξω από την περιοχή τους, κι ένα off side ανύπαρκτο, πυ έκοψε επίθεση στο 1 με 1);;;;;

ΤΙ ΛΕΤΕ, ΩΡΕ!!!!

όπως δε θέλω να μου δίνουν τίποτε το οποίον δεν το αξίζει η ομάδα μας, έτσι επιτάσσω και να δίνεται ό,τι δικαιούται!

Εικόνα Son of Hoof

Γενικά αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο κατά του Ολυμπιακού είναι μοναδικό ελληνικό φαινόμενο.
Ο,τι και να γίνει, αυτοί όλοι θέλουν το κακό και μόνο του Ολυμπιακού, είτε φανερά, είτε κρυφά και πουστικά, προσπαθουν πάντα και μόνο για αυτό. Δημοσιογραφίσκοι, πορδές σχολιαστές - κυρίως πιτσιρίκια, που ζούν σε μια εποχή που τα site με σχόλια, τα social media και τα κλικς καθορίζουν εν πολλοίς απόψεις. Αν απαντήσεις με επιχειρήματα, το πάνε αλλού. Μόνο ειρωνία, τρολαρισμα, και αναπόδεικτα ψέμματα. Αν απαντήσεις στο γήπεδο, θα πουνε άλλα, με νεότερο την επιθυμία τους να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, ο Μαρινάκης, κάποιος τελοσπάντων, οπότε τι σημασία έχει που φάγανε ψωλιά πάλι, συνηθισμένοι είναι.

Ρε και να πάρουμε γιουρόπα φέτος, θα λένε: E βέβαια, τόσα χρόνια με κλεμένα πρωταθλήματα και τα λεφτα του τσου λου, φτιαξανε ομάδα και πήραν γιουρόπα.

Μιλάμε για πραγματικά ανίατη νόσο.

Τελικά όμως τι καταφέρνουν? Ή μας κάνουν να γελάμε, θετικό μιας και το γέλιο είναι καλό στη ζωή, ή, ενίοτε να εκνευριζόμαστε, που στην περίπτωση μας όμως λειτουργει συσπειρωτικά και μας δημιουργεί νέα κίνητρα, εκεί που νομίζει κανείς οτι έχουν χαθεί λόγω υπερτιτλισμού. Κέρδος και στις 2 περιπτώσεις. Καλή φασή.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

το λεγόμενο «με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω» ...

αυτή η κλάψα και το «μονά, ζυγά, μονόζυγα» είναι ίδιον των αδυνάμων.

Εικόνα koropi48

Μη σε παραξενεύει αδερφέ. Διέθεταν ανέκαθεν τα ΜΜΕ, οπότε έλεγχαν το ποιός θα δουλέψει και τί θα πει (βαρδινογ-αλαφουζ κλπ). Όποιος πήγαινε λίγο λοξά, τον έτρωγε το σκοτάδι. Ψάξε στο διαδύκτιο να βρεις πώς φαγώθηκε σε δέκα λεφτά ο τότε διευθυντής της σπορτάιμ Ξύδης από τον γιώργο βαρδιν. και θα καταλάβεις πολλά. Και μιλάμε για εφημερίδα, όχι δικής του ιδιοκτησίας, έτσι; Φαντάσου στις δικές του!
Πολύ παλαιότερα και ειδικά επί χούντας, που όλα τα κόζα ήταν πράσινα, έμπασαν στα κρατικά ΜΜΕ όλους τους πράσινους δημοσιογράφους (διακογιάννηδοφουντουκιδοθεωδορακοσωτηρακοθεοφιλοπουλους κλπ) και, έκτοτε, όποιος έμπαινε ήταν της ίδιας απόχρωσης. Λειτούργησαν με τους κανόνες του εισοδισμού και της κατάληψης των καίριων πόστων και μας έσπασαν επί δεκαετίες τα νεύρα από τις αθλητικές κυριακές και τις έρασπορ.
Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί, τα σχόλια στα μέσα δικτύωσης θα ήταν ασήμαντα. Η άποψη διαμορφώνεται στις φυλλάδες και τα δελτία. Κι όταν έχεις τους εκτελεστές του σκάι να λένε όλη μέρα αν έκλασε ή έβηξε ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ, μοιραία διαμορφώνουν πραγματικότητα, με τον γκεμπελικότερο τρόπο που γνώρισε ο τύπος. Αν ρωτήσεις έναν ουδέτερο άνθρωπο ποιος εισάγει την ηρωίνη στην ελλάδα, θα σου πει αμέσως το όνομα, αν και πρόσφατα υπήρξαν καταδικαστικές αποφάσεις που δεν τον συμπεριλάμβαναν ούτε ως υπαινιγμό. Με τον επιστημονικό τρόπο του Γκέμπελς διέστρεψαν τα πάντα και δημιούργησαν κρατούσα άποψη επί νομικοδικαστικών ζητημάτων. Τρέχα γύρευε εσύ τώρα να βγάλεις άκρη. Είναι γνωστό ότι στον κόσμο συμβαίνει μόνο ό,τι λένε τα δελτία των 8, άσχετα αν πράγματι συμβαίνουν. Γι αυτό το λόγο ακριβώς βλέπεις σπαγγοραμένους επιχειρηματίες, που τους παίρνεις πεντάευρο μόνο με την απειλή καλάσνικοφ (και αν), να χώνουν δεκάδες μύρια σε παθητικά ΜΜΕ. Γιατί όπως και να ρθει το πράγμα, θα τα χρειαστούν.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1 ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Εικόνα euzin

Βάλε στη λίστα & το πρώην φιλοΟλυμπιακο blog tromaktiko... που πλέον ανεβάζει links από το sdna ...
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/10/11.html που βλέπει μόνο τα δικά μας εξώφυλλα & ξεχνάει των άλλων.

Εικόνα nik7os

Ο χεσετζογλου ποτε θα γραψει;;;;στο σκατοdna;;;;;