Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΑΠΟ ΣΠΟΡ FM ΚΑΙ SDNA



Γράφει ο Γιάννης ο Red
 
Ο Θρύλος κέρδισε εχθές εύκολα με 4-1 την Αστάνα στο Καραϊσκάκης με μια πολύ καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Επίσης, ο Μπαοκ έχασε στο Αζερμπαϊτζάν από τη Καραμπαγκ με 2-0 και ο βάζελος έφερε 2-2 με τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο. Κάποιος πρέπει να φέρνει βαθμούς σ’ αυτή τη χώρα… Και ποιος το κάνει αυτό? Μόνο ο Θρύλος
Το 2-2 είχε ως συνέπεια τη στοχοποίηση του Θεόδωρου Θεοδωρίδη από τον ΣΠΟΡ FM του Αλαφούζου και το sdna.
 
 
Οι  γελοίοι ΑΡΔ-υπάλληλοι του φοροφυγά καναλάρχη έχουν ξεσαλώσει. Η βαζελοπροπαγάνδα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Μα τέτοια ταύτιση απόψεων στις 2 ιστοσελίδες… Σαν να έγραφαν οι υπάλληλοι-μπογιατζήδες του τριώροφου της Μπύρας 13. Για non-paper ούτε λόγος να γίνεται, μην είμαστε κακοπροαίρετοι…
 Το αστείο παραμύθι τους βέβαια τόσα χρόνια το γνωρίζετε: «Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης είναι γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, που είναι αντιπρόεδρος στον Ολυμπιακό. Οπότε είναι προφανές ότι θα κοιτάξει να «σφάξει» τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και θα ωφελήσει τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός εκτός από την Ελλάδα, ευνοείται απ’ τη διαιτησία και στην Ευρώπη, στις διοργανώσεις της UEFA, ενώ εμείς είμαστε οι αδικημένοι. Ευρωπαϊκή παράγκα»
Και βεβαίως, στον νυν υπέρ πάντων αγώνα κατά του Θεοδωρίδη πήρε μέρος και ο γνωστός γυναικομαστίας από τη λαλαδούπολη, Σταύρος Κόλκας
 
 
Κανένας ΠΣΑΤ υπάρχει? Καμιά ΕΣΗΕΑ? Μπαααααα… Μόνο για τον Διονύση Βερβελέ δείξατε ευαισθησία…Όταν στοχοποιούν κόσμο(ακόμα και συναδέλφους τους) οι ΑΡΔ του σάπιου αθλητικού δεσοξυριβοζονουκλεϊνικού οξέος(π.χ. Ασβεστάς), άκρα του τάφου σιωπή από ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ
 
 
Για το τέλος, πάμε να δούμε τις «αντικειμενικές» και την «εφημερίδα όλων των (καθυστερημένων) Παναθηναϊκών, όπου η «κοντή»(Live Sport) και η Πράσινη συνεχίζουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα κατά του Θεοδωρίδη
 
Ξεκινάμε από τη Μπομπολοφυλλάδα
 
 
Η φυλλάδα Κοντομηνά
 
 
Η «κοντή»
 
 
Η φυλλάδα του Γιαννακόπουλου
 
 
Υ.Γ.: Κώστα Μιαούλη, υπάλληλε του Αλαφούζου και οπαδέ της Άεκ, που περιγράφεις τα γκολ του Θρύλου λες και είσαι σε κηδεία, πονάς και φταίει ο Πειραιάς. Λες και είσαι έτοιμος να κλάψεις. Ακούστε τον:
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/to-prwto-gkol-tou-olumpiakou-se-perigrafi-spor-FM/3234563
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/ta-back-to-back-gkol-tou-olumpiakou-se-perigrafi-spor-FM/3234566

Υ.Γ.2:Καλά τα λέει ο Διονύσαρος

 
 
Υ.Γ.3:Βάλε και την UEFA και τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη, Γιώργαρε…(βέβαια ο δημοσιογράφος του ΦΩΤΟΣ το έγραψε για την ήττα από την Ξάνθη στη Λεωφόρο. Αλλά λέει την αλήθεια)
 
 
Υ.Γ.4:Τι λέει εδώ ρε παιδιά ο βάζελος Γιάννης Σερέτης?


 
 
Υ.Γ.6:Κυριάκο στο τετράγωνο, μήπως επειδή έχασε η ομάδα σου από τη Κάραμπαγκ φταίει κι εκεί ο Αρετόπουλος ρε γελοίε? Δείτε τι είπε στον Αλαφουζοσταθμό
 
Κυριάκος: «Έτσι δεν πρόκειται να τελειώσει το πρωτάθλημα»
Την οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ορισμό του Αρετόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος. 
 
Τελευταία ενημέρωση 20/10/2016, 17:43
 
Ανάλογα σκηνικά με αυτά της περσινής διοργάνωσης στο Κύπελλο Ελλάδας θα συμβούν και στη φετινή Super League αν υπάρξουν και στη συνέχεια ανάλογοι ορισμοί όπως αυτός του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» τόνισε ο Κυριάκος Κυριάκος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. 
 
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με κατηγορηματικό τρόπο ανέφερε ότι αν συνεχιστεί η ίδια λογική στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί και πρόσθεσε ότι βάσει των τελευταίων εξελίξεων με τις επιλογές διαιτητών, είναι φανερό ότι οι Γκρούτσης και ΚΕΔ δεν λαμβάνουν υπ' όψιν την άποψη του εκπροσώπου της Super League για τους ορισμούς των διαιτητών, Δημήτρη Σαραϊδάρη. 
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριάκος Κυριάκος στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» και στους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά: 
Για τον ορισμό του Αρετόπουλου: «Δεν έχουμε να σχολιάσουμε πάρα πολλά. Η πληροφορία κυκλοφορεί μέρες και συνήθως τέτοιου είδους πληροφορίες επιβεβαιώνονται στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία 20 χρόνια. Για αυτό το λόγο τόσες μέρες έχει αρχίσει η φθορά του Σιδηρόπουλου και του Κύζα για τη διαιτησία του στον αγώνα με τον Ηρακλή, χωρίς να φαίνεται κάποιο λάθος του Κύζα. 
Είναι η πρακτική του συστήματος, αυτού που θέλαμε να μπει στο χρονοντούλαπο στις 26 Οκτωβρίου. Όλα αυτά τα σιχαμένα τεχνάσματα ετών να μας αφήσουν χρόνους και να τα θυμόμαστε ως ανέκδοτο πια, γιατί έτσι θα καταντήσουν. 
Όσο λειτουργούν και αισθάνονται ισχυροί και προσπαθούν να κάνουν επίδειξη ισχύος, νομίζουν ότι δεν θα υπάρξουν φωνές που θα πουν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Τώρα είναι η πλειοψηφία του κόσμου. Τους βλέπουν, τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει. Νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα είναι παρελθόν».. 
Για τη δήλωσή του ότι δεν πρέπει κάποια ομάδα να διαμαρτύρεται συνέχεια για τους διαιτητές: «Η δήλωσή μου είχε παρερμηνευτεί και την έκανα μετά το ματς της Τρίπολης. Είχα πει ότι εφόσον συμφωνήσαμε σε ένα μοντέλο διαιτητών, δεν έπρεπε να μπούμε από τις πρώτες αγωνιστικές σε μια διαδικασία να φωνάζουμε, σαν να μην μπορούμε να αλλάξουμε. 
Τότε το κάναμε με την προοπτική των εκλογών της ΕΠΟ, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν φθαρμένα πρόσωπα. Τώρα δεν έχουμε κάτι τέτοιο. Η FIFA δεν έχει ορίσει πότε θα έχουμε εκλογές. Τότε ήταν μια άλλη περίοδος. Μάλιστα, είχαν βγάλει όλοι μια ικανοποίηση για τις διαιτησίες. Εμείς είχαμε πει ότι δεν θα πανηγυρίσουμε από τις πρώτες αγωνιστικές. 
Όπως δεν διαμαρτυρηθήκαμε στην πρώτη κακή διαιτησία. Είδαμε ότι στη συνέχεια συνέβησαν κακές διαιτησίες όπως στο ματς με την Ξάνθη και τη Βέροια. Τώρα πρέπει να πάμε σε ένα ματς που τρεις μέρες θα ζούμε με τον εκνευρισμό του ορισμού». 
Για την ύπαρξη του Σαραϊδάρη στο ισπανικό μοντέλο: «Τώρα προφανώς ότι και τον Σαραϊδάρη δεν τον παίρνουν σοβαρά. Είναι κοινής αποδοχής από την πλευρά των ομάδων, που δεν έχει προκαλέσει ποτέ, άρα δεν γίνεται να έχει δεχθεί τέτοιους ορισμούς. Θα έχουμε τα ίδια του Κυπέλλου. Δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα με κάτι τέτοιο. 
Η FIFA πρέπει να παρουσιάσει το οργανόγραμμα των δράσεών της και πολύ γρήγορα να αξιολογήσουμε την κατάσταση και να κάνουμε τα αιτήματά μας. Γιατί δεν θα τελειώσει πρωτάθλημα. Θα έχουμε τα περσινά του Κυπέλλου με τέτοιες συμπεριφορές. Οι άνθρωποι έχουν ξεφτιλιστεί και τώρα πια βγάζουν την εκδικητικότητά τους σε αυτούς που τους διώχνουν από το ποδόσφαιρο. 
Όχι μόνο θα είναι παρελθόν στο μέλλον, αλλά θα είναι ξεβράκωτοι μπροστά στις ποινικές τους ευθύνες απέναντι στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία». 
Για την τιμωρία του ΠΑΟΚ με το -3: «Δεν είναι μόνο το -3. Υπάρχουν χαμένοι βαθμοί από τη διαιτησία στο πρωτάθλημα. Είναι οι ορισμοί όπως ο σημερινός. Προφανώς ο ΠΑΟΚ θα πληρώνει για αρκετό καιρό όλα αυτά. Πρέπει η FIFA πρέπει να βγει μπροστά και να πάρει την ευθύνη των επιλογών για να ξέρουμε και εμείς με ποιον έχουμε να κάνουμε. 
Στη FIFA θα λογοδοτήσουν όλοι αυτοί. Η FIFA έκανε αυτοκάθαρση διώχνοντας ολόκληρο Μπλάτερ. Δεν γίνεται να κάνει τα στραβά μάτια στα ονόματα της Ελλάδας. Αν η FIFA θέλει να πάρει την ευθύνη και να καθυστερήσει παραπάνω τις εκλογές και τη συντριβή ενός συστήματος... Δεν λέω συντριβή ότι θα φύγουν αυτοί και θα έρθουμε εμείς. Η ύπαρξή τους βασίστηκε στο ότι κατάφεραν τόσα χρόνια να πείσουν ότι είναι ανίκητοι, άρα οποιοσδήποτε σκεφτόταν να τους εναντιωθεί, έλεγε να πάει μαζί τους για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Τώρα είναι ματωμένοι, το βλέπει όλος ο κόσμος, έχουν γυρίσει όλες οι Ενώσεις Η ήττα τους είναι επιβεβλημένη, πρέπει να χάσουν και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να φύγουν έτσι. Θα είναι προίκα και για τη διοίκηση Γραμμένου» 
Στη συνέχεια ο Κυριάκος Κυριάκος δήλωσε: «Εμείς δεν ψαχνουμε να βρούμε δικαιολογίες. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, τότε μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Μπορεί να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Μπορεί τελικά ο Αρετόπουλος να κάνει μια διαιτησία καλή, αλλά το παρελθόν του δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο. 
Όταν σε έναν οργανισμό προκαλείς αυτό τον εκνευρισμό τρεις μέρες πριν από το ματς και ξέρεις ότι θα το κάνεις αυτό, έχεις πετύχει το μισό σου στόχο. Κάνουν επίδειξη ισχύος. Το χαζό είναι ότι έχουν τελειώσει, είναι παρελθόν. Δεν μπορούν ούτε ίδιοι να το αρνηθούν. Ο κ. Ελευθεριάδης εδώ και μια εβδομάδα έχει χαθεί. Ίσως έχει καταλάβει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί το σύστημα και ότι θα έχει εμπλοκή στο αύριο του ποδοσφαίρου. Ίσως κατάλαβε ότι πήγαν να τον χρησιμοποιήσουν». 
«Δεν θέλω να κατηγορήσω κόσμο που φοβόταν να κάνει τη δουλειά του. Ο ΠΑΟΚ δεν πρεσβεύει κάτι τέτοιο, να έρθει να φτιάξει ένα νέο σύστημα. Ο ΠΑΟΚ πρεσβεύει την κοινή λογική. Τις όμορφες Κυριακές. Δεν θέλουμε ορισμούς που να προκαλούν τις ομάδες και την κοινή γνώμη, δεν θέλουμε παιχνίδια που δεν παίζονται στο γήπεδο. Γαμώτο περιμένουμε αυτά τα 4-5 παιχνίδια για να τα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Δουλεύουμε και δουλεύετε για το ποδόσφαιρο και περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια που θα φέρει τον κόσμο στα γήπεδα. Με αυτά τα πράγματα τους πάμε πίσω και αντί να ασχολιόμαστε με τα αγωνιστικά, καθόμαστε και κοιτάμε με διαιτητές που στα νιάτα του έβγαζε φωτογραφίες με τη φανέλα της ομάδας που υποστήριζε, που έγινε διεθνής επειδή ξεπλήρωσε κάποια γραμμάτια. Ο καθένας έχει πίσω του μια ιστορία. 
Προσπαθώ να μην εκφράζομαι οπαδικά και μην εκφράζοντας μόνο τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι ότι η κοινή γνώμη ξύπνησε. Αυτό φέρνει τη λύση. Ο κόσμος πρέπει να επαναστατήσει. Η κάθε ομάδα μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχουν φύγει και τώρα συζητάμε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου».
 

 
 
 

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ ΚΑΙ GAZZETTA.
Άρθρο του βάζελου Νίκου Αθανασίου με τίτλο "Κλοπή στη Λιέγη":
http://www.gazzetta.gr/football/article/996681/klopi-stin-liegi

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 - 23:10
"«Κλοπή» στην Λιέγη!
Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τον διαιτητή «καρμανιόλα», που όπως και στο Βίγκο στέρησε από τον Παναθηναϊκό την νίκη στην Λιέγη!

«Κλοπή» στην Λιέγη!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Πλέον μιλάμε για ξεκάθαρα «μηνύματα» από την ΟΥΕΦΑ σε βάρος του Παναθηναϊκού, σε μία ΟΥΕΦΑ όπου γενικός γραμματέας και απόλυτο αφεντικό είναι ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, γιος του Σάββα, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έτσι για να μην ξεχνάμε πως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση και τι ακριβώς συμβαίνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του «τριφυλλιού» σε αυτόν τον όμιλο. Η αρχή έγινε στο Βίγκο. Στο 0-0 και με την ομάδα του Στραματσόνι να κυριαρχεί στο γήπεδο ο ρέφερι «έπνιξε» πεντακάθαρο πέναλτι σε βάρος του Ιμπάρμπο.

Οι ομορφιές συνεχίστηκαν απόψε στην Λιέγη. Ξανά ένας διαιτητής στέρησε από το «τριφύλλι» το δικαίωμα να πάρει την νίκη, το δικαίωμα να πάει στο ημίχρονο με αυτό που άξιζε κρίνοντας από την εικόνα των 22 ποδοσφαιριστών πάνω στο χορτάρι. Άλλο το 2-0 στην ανάπαυλα και άλλο το 2-1, ειδικά από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έβγαζε το ένα πρόβλημα πίσω από το άλλο και έμεινε ξανά χωρίς λύσεις, χάνοντας με αναγκαστική αλλαγή Σάμπα και Ζέκα, έχοντας τον Κουτρουμπή με πυρετό και τον Μπεργκ εκτός.

Ο Παναθηναϊκός αυτό το ματς, απόψε, δεν το έχανε για κανέναν λόγο αν δεν βρισκόταν αυτό το πέναλτι ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αυτή η απόφαση που θύμισε διαιτητή ελληνικού πρωταθλήματος. Ίσως αυτός ο τυπάκος από την Πολωνία να «ψάχνει» την μεταγραφή στην Σούπερ Λιγκ και να συναντήσει τα ινδάλματά του. Τον Κύζα, τον Αρετόπουλο, τον Σπάθα, τον Βοσκάκη και τα άλλα αγαπημένα παιδιά του «συστήματος».

Μιλάμε για ξεκάθαρη κλοπή που αλλοιώνει την εικόνα του ομίλου. Μετά το 2-2 στην Ισπανία, ο Παναθηναϊκός θα είχε το «τρίποντο» στο σακούλι και θα ήταν πολύ γερά στο κόλπο για τους «32». Ας είναι. Ρόδα είναι και γυρίζει. Για όλους.

Για ποδόσφαιρο, συστήματα, τον Ιμπάρμπο και τον Λέτο, για το στήσιμο του Στραματσόνι, την εικόνα του δευτέρου μέρους και όλα όσα έγιναν σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο θα τα πούμε αύριο, με καθαρό μυαλό και έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα. Απόψε, συγγνώμη, είναι αδύνατον..."

Ο κυρ Τάσος μας,"Αλλη μία κλοπή από έναν διαιτητή του Θεοδωρίδη!":
http://www.gazzetta.gr/football/article/996731/alli-mia-klopi-apo-enan-d...

"Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 - 05:37
Αλλη μία κλοπή από έναν διαιτητή του Θεοδωρίδη!
Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Πολωνό διαιτητή του Θεοδωρίδη, που στέρησε με το έτσι θέλω τη νίκη από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έκανε ότι έπρεπε για να κερδίσει στην Λιέγη, αλλά η μάχη του για την εγκληματική οργάνωση τον έχει βάλει στο μάτι του γενικού κουμανταδόρου της ΟΥΕΦΑ

Άλλη μία κλοπή από έναν διαιτητή του Θεοδωρίδη!

Άλλος ενας πιστολέρο χτύπησε και πάλι και στέρησε από τον Παναθηναϊκό την πρώτη του νίκη στον όμιλο φέτος επί της Σταντάρ στην Λιέγη. Ο Πολωνός Στεφάνσκι έδωσε ένα πέναλτι βγαλμένο από παράγκα και …εγκληματική οργάνωση η Σταντάρ μπήκε από το πουθενά στο παιχνίδι και τελικά το 0-2 έγινε 2-2. Αν δεν γινόταν το 1-2 με πέναλτι ανύπαρκτο , μπορεί και το παιχνίδι να πήγαινε σβηστό μέχρι το τέλος και ο Παναθηναϊκός με μία μεστή εμφάνιση να έκανε αυτή τη νίκη, που άξιζε και εδικαιούτο. Παίκτες και Στραματσόνι έκαναν αυτή την φορά αυτό, που έπρεπε σε αντίθεση με το ματς της Ξάνθης.

Ο Πολωνός εκτός από το μαιμού πέναλτι γέμισε με ανύπαρκτες κάρτες τον Παναθηναϊκό , που δεν θα έχει Ζέκα, Βιγιαφάνιες στο επόμενο ματς με την Σταντάρ , ενώ ο Εντμιλσον, που έσπασε τα δόντια του Ζέκα δεν πήρε ούτε κάρτα. Για αυτό τον είπα πιστολέρο . Από όλη του την διαιτησία.

Πιστολέρο ήταν και ο Ιταλός Μπάντι στο Βίγκο με την Θέλτα. Εκεί δεν έδωσε πέναλτι στον Ιμπάρμπο και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Θέλτα και το 0-1 έγινε 2-0 στο τέλος. Άλλη κλοπή και εκεί. Τα «παιδιά» του Θόδωρου Θεοδωρίδη έχουν «πιστολιάσει» δύο φορές τον Παναθηναϊκό, που πληρώνει την μάχη για να ρίξει την εγκληματική οργάνωση. Εχουν εκτεθεί πάρα πολύ, τόσο πολύ, που δεν μπορούν να κρυφτούν. Οι 6 βαθμοί με το έτσι θέλω έχουν γίνει ένας. Μετά τι κριτική να κάνεις για το ματς της Λιέγης; Αν η ομάδα κέρδιζε θα μίλαγε κανείς για την πτώση , που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο; Κανένας δεν θα το έλεγε. Μία ομάδα, που στάθηκε όρθια παρά την απουσία του Μπέργκ και τις αναποδιές στην διάρκεια του αγώνα με Σάμπα, Ζέκα και με τις εμφανίσεις σε Βίγκο και Λιέγη έδειξε, ότι έχει τις δυνατότητες να γίνει και πάλι αυτή, που θέλουν οι φίλοι της.

Ο Ιμπάρμπο και χθες έδειξε, πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα όταν παίζει , πέτυχε δύο γκολάρες, ενώ ο Λέτο έδειξε για άλλη μία φορά , πόσα κιλά μπάλα ξέρει."

Και βεβαίως,ο βάζελος Κώστας Γουλής,με άρθρο του στο Contra:
http://www.contra.gr/Columns/Comment/kostas-goulis/panathinaikos/ki-ayto...

"Κι αυτό "σύμπτωση", κ. Θόδωρε!
Η νέα διαιτησία-καμικάζι, τα συνεχόμενα "SMS" απ’ τη Νιόν, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο που… ντύθηκε Μάρκους Μπεργκ κι ένα "πράσινο" σώμα γεμάτο… πληγές για τα ματς που έρχονται. Ο Κώστας Γουλής αναλύει τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (20/10) στη Λιέγη.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
Τελ. ανανέωση : Οκτωβρίου 21 2016 07:08

Πως το λέει το άσμα; "Σ’ έστησαν σε μια γωνιά…". Λογικά θα τα… ακούσω τώρα που εμπλέκω ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι με το υπέροχο τραγούδι "Η αλάνα" που ερμήνευσε ο Γιώργος Νταλάρας πριν τρεις δεκαετίες. Και το οποίο γράφτηκε για τον Αριστείδη Παγκρατίδη, τον υποτιθέμενο δράκο του Σέιχ Σου που τελικά τον σκοτώσανε άδικα όπως λένε... Να με συγχωρείτε όμως, αλλά δεν μπορούσα να βρω καλύτερο στίχο, να ταιριάζει με την περίπτωση της Λιέγης. Επίσης, είχα γράψει μετά το Βίγο, πως δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά πρώτο ενικό. Να με συγχωρείτε και πάλι…

Ο Παναθηναϊκός έχασε στη Λιέγη την ευκαιρία να ξαναμπεί για τα καλά (γιατί ακόμη είναι, έστω και με αμυδρές ελπίδες) στο κόλπο της πρόκρισης. Για την ακρίβεια δεν την έχασε, του τη στέρησαν! Ακόμη ένας διαιτητής-καμικάζι, ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι και ο β’ βοηθός γραμμής Κρζιστόφ Γιακούμπικ, που… ανακάλυψαν πέναλτι στο 45 λεπτό του αγώνα με τη Σταντάρ λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, με τον Παναθηναϊκό να έχει προβάδισμα νίκης με 2-0, απ’ τα απίθανα γκολ του Βίκτορ Ιμπάρμπο.

"ΒΟΥΤΗΧΤΗΣ" ΣΑ
Ο δε Ορλάντο Σα, που προφανώς μικρός του άρεσε να βλέπει βίντεο με τα Θεοφάνεια και την εύρεση του Σταυρού στη θάλασσα, είπε να δοκιμάσει και τις δικές του ικανότητες στις… βουτιές μέσα στην περιοχή, όταν τον ακούμπησε ο Κουτρουμπής. Και πήρε αυτό που ήθελε απ’ τον Στεφάνσκι και τον βοηθό γραμμής. Μια υπόδειξη που θα… ζήλευαν πολλοί συνάδερφοι του Πολωνού ρέφερι που διέπρεψαν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Οι "συμπτώσεις" που καταγράψαμε στις 9 Οκτωβρίου, μετά το Βίγο επαναλήφθηκαν και στη Λιέγη. Σύμπτωση κι αυτό κύριε Θόδωρε; Α, σύμπτωση… Κατά το "…πρόβλημα ε; Α, πρόβλημα;" που έλεγε κάποτε ο αείμνηστος Κώστας Τσάκωνας στην ταινία "Φθηνά τσιγάρα" σ’ ένα απ’ τους πιο δυνατούς διαλόγους, που κατέληγε στο "ξέσπασμά" του…

ΜΠΑΝΚΙ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΣΚΙ
Στο Βίγο ο Ιταλός Λούκα Μπάνκι έκανε… γαργάρα το πέναλτι μαρς του Καμπράλ στον Ιμπάρμπο στο 54’ (με το ματς στο 0-0 και τον Παναθηναϊκό να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι) και μαζί "κατάπιε" και την αποβολή του στόπερ της ισπανικής ομάδας. Στη Λιέγη μια… βουτιά, στέρησε απ’ τους "πράσινους", των χιλίων μυρίων προβλημάτων, ένα διπλό που άξιζαν με βάσει την εξαιρετική τους εικόνα και το πλάνο τους στο α’ ημίχρονο.

Χαμένοι βαθμοί που δικαιούταν ο Παναθηναϊκός , κι αν τους κατακτούσε υπό… νορμάλ διαιτητικές συνθήκες και συμπεριφορές, σήμερα θα μιλούσαμε με διαφορετικά δεδομένα, για το αν μπορεί ή όχι να προκριθεί στους "32" του Europa League. Τα "μηνύματα" πλέον απ’ τη Νιόν και τα διαιτητικά "SMS" είναι… ξεκάθαρα. Οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, έχουν πάψει προ πολλού να αποτελούν απλές… συμπτώσεις!

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός, έχοντας χάσει τον Μπεργκ λίγες ώρες πριν το ματς, νικημένο απ’ την ίωση και τον πυρετό, με τον Κουτρουμπή να παίζει εμπύρετος κι αυτός, με τον Ιμπάρμπο ανέτοιμο και με μόλις δύο προπονήσεις, με τον Ιβανόφ να κάνει ένεση στο γόνατο πριν το ματς για να παίξει, με τον Σαμπά να… κλατάρει με τράβηγμα στο ημίχρονο (ένιωσε ενοχλήσεις απ’ την προθέρμανση) βγήκε στο γήπεδο για να παίξει τα… ρέστα του.

Και τα κατάφερε περίφημα στο α’ ημίχρονο, έχοντας εγκλωβίσει απόλυτα τη Σταντάρ με τη στρατηγική του και με τα δύο καταπληκτικά γκολ του Ιμπάρμπο. Μέχρι που ανέλαβε… δράση ο κ. Στεφάνσκι για να (υπο)γράψει κι αυτός τη δική του «ιστορία» στο ματς και σε μια νέα «κλοπή» σε βάρος του Παναθηναϊκού.

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ "ΖΗΜΙΕΣ"
Στο β’ ημίχρονο, οι "πράσινοι" (με τον Στραματσόνι που αποβλήθηκε για τις διαμαρτυρίες του) στην κερκίδα, βγήκαν για να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους. Εμειναν ωστόσο, από δυνάμεις κι απ’ την έλλειψη επιλογών απ’ τον πάγκο, την ώρα μάλιστα που και ο μαραθωνοδρόμος Ζέκα, "κλάταρε" και έφυγε απ’ το ματς με βαριά θλάση στο δικέφαλο, που μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή (και) στο ντέρμπι της 6 Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ενός κακού μύρια έπονται… Κι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη "βάση" του με μόλις 1 βαθμό στο σακούλι, αλλά και γεμάτος "πληγές", τις οποίες πρέπει να επουλώσει γρήγορα, γιατί ακολουθεί "ζόρικο" ματς τη Δευτέρα (24/10) στη Βέροια και ένα δεύτερο ματς με τη Σταντάρ στη Λεωφόρο στις 3 Νοεμβρίου, όπου θα κληθεί να παίξει το τελευταίο του ευρωπαϊκό… χαρτί, χωρίς τους τιμωρημένους Γουακάσο, Βιγιαφάνιες και Ζέκα.

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΛΑΘΟΣ
Για το τέλος, κάτι μικρό κι αγωνιστικό. Διότι το 2-2 το 82’ απ’ τον Μπελφοντίλ θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί: α) Αν ένας «πράσινος» έκανε αυτό που έπρεπε κι απομάκρυνε… διακριτικά τους δύο παίκτες της Σταντάρ που είχαν "εισχωρήσει" στο τείχος για να το "ανοίξουν" στην εκτέλεση του φάουλ.

Όπως κι εντέλει έγινε, β) Αν ο Στιλ είχε καλύτερη αντίδραση. Ναι, αιφνιδιάστηκε γιατί είδε τη μπάλα να έχει περάσει… ξαφνικά μέσα απ’ το τείχος, ερχόμενη με… χίλια πάνω του. Σε τέτοιες φάσεις όμως φαίνεται ο πολύ καλός τερματοφύλακας…"

Άρθρο του βάζελου υπαλλήλου του Αλαφούζου και πρώην συριζαίου,Διονύση Δεσύλλα:
http://panathinaikos24.gr/2016/10/20/se-ksanastisan-se-mia-gwnia/

"Σε (ξανά)στησαν σε μια γωνιά…
Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, η διαιτησία στερεί από τον Παναθηναϊκό ένα μεγάλο ευρωπαϊκό «διπλό». Αυτό που έγινε στη Λιέγη, είναι, χωρίς πολλές περιστροφές, ποδοσφαιρική ληστεία. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Διονύσης Δεσύλλας
20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, 22:33

Πρέπει να το διατυπώσουμε ευθέως, χωρίς να στρογγυλέψουμε τον λόγο μας. Αυτό που έγινε σήμερα στη Λιέγη είναι μια ποδοσφαιρική ληστεία εις βάρος του Παναθηναϊκού. Μια απόφαση από τον ανεκδιήγητο Πολωνό διαιτητή, Στεφάνσκι (ο οποίος άκουσε τον βοηθό γραμμής), στέρησε από το «τριφύλλι» ένα μεγάλο ευρωπαϊκό «διπλό».

Το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Σταντάρ Λιέγης, ήταν μια απόφαση που έβαλε στο παιχνίδι τους ακίνδυνους, μέχρι εκείνη τη στιγμή Βέλγους και φυσικά άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού. Διότι είναι διαφορετικό να πηγαίνεις στα αποδυτήρια προηγούμενος 2-0 και διαφορετικό να έχεις δεχθεί γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η ψυχολογία αλλάζει και στη συνέχεια παρακολοθούμε ένα άλλο ματς, που είχε την κατάληξη που όλοι γνωρίζουμε.

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό φέτος. Πρώτα ήταν ο διαιτητής Μπάντι από την Ιταλία, που δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι στον Ιμπάρμπο και αποβολή στον αμυντικό της Θέλτα στο Βίγκο κι ενώ το ματς ήταν ακόμη στο 0-0. Και τώρα ο Πολωνός Στεφάνσκι, που… ληστεύει την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το τριφύλλι ήταν άριστα στημένο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σταντάρ δεν ήρθε. Με ένα 3-5-2 από τον Αντρέα Στραματσόνι, κατάφερε να εγκλωβίσει τους γηπεδούχους, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους και να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση, εκμεταλλευόμενο τις αμυντικές δυσλειτουργίες της Σταντάρ. Με τους Λέτο και Ιμπάρμπο να συνεργάζονται άψογα, μέχρι ο πρώτος να κουραστεί και τον Βιγιαφάνιες να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για την επιθετική ανάπτυξη, οι πράσινοι έφτασαν στο 0-2, χάρη στα δυο εκπληκτικά τέρματα του «Ιμπα», αλλά, όπως γράψαμε και παραπάνω, στη συνέχεια είχε… ληστεία.

Το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ανέβασε το ηθικό των παικτών της Σταντάρ Λιέγης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με… άλλον αέρα, πίεσαν στην επανάληψη, χωρίς, πάντως, να κάνουν ευκαιρία και κατάφεραν, τελικά, να ισοφαρίσουν στο 82′, όταν σε ένα φάουλ το τοίχος… άνοιξε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Κρίμα, πολύ κρίμα για τον Παναθηναϊκό, που βλέπει να τον «κλέβουν» ξανά στην Ευρώπη. Από εδώ και πέρα, ακολουθούν τρεις «τελικοί» για τους πράσινους. Η νίκη στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Αν το τρίποντο κατακτηθεί, τότε όλα μπορούν να συμβούν στον όμιλο. Η ομάδα παραμένει «ζωντανή» για πρόκριση, αρκεί, να νικήσει στη Λεωφόρο τους Βέλγους."

Και ο πονεμένος Μπάμπης Τσιμπίδας:
http://www.sport24.gr/Columns/babis-tsimpidas/ena-diaithtiko-lathos-poy-...

"Τρία παιχνίδια στον όμιλο, οι σημαντικές διαιτητικές αποφάσεις υποδείχτηκαν όλες σε βάρος του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μία πραγματικότητα, που έχει αλλοιώσει τη βαθμολογία. Αν η καλή απόδοση συνοδευόταν από τους βαθμούς, η συζήτηση θα εξελισσόταν διαφορετικά."

Θεώρησαν ότι τους "σφάζει" ο Θεοδωρίδης σε έναν όμιλο όπου τελικά βγήκαν τελευταίοι με μόνο 1 βαθμό!!!Γελάνε τα τσιμέντα και τα χρωματοπωλεία των Αμπελοκήπων.Το non-paper του Σταμάτη Γαρρή στους πράσινους ΑΡΔ πήγε σύννεφο.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

όσο ήταν δερβέναγας για το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο σωλήνας κι εξασφάλιζε ...εντός έδρας κούπες για τον βάζελο, ενώ σφαζόταν ο Ολυμπιακός, ήταν ...τιμή για την Ελλάδα που κατείχε αυτή τη θέση ένας Έλληνας.

τώρα ο Θεοδωρίδης έπαψε για τους ΑΡΔ να είναι Έλληνας κι έγινε μόνον Ολυμπιακός, ο οποίος στο κάτω- κάτω ουδεμία σχέση είχε ποτέ ο ίδιος με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τον βαζελοσωλήνα, το ισόβιο καρκίνωμα της ελληνικής καλαθόσφαιρας.

βαζελάκια και λοιποί σύμμαχικοί συγγενείς,
έχετε το αβαντάζ στην προπαγάνδα, διότι σας λείπει η ντροπή και το φιλότιμο κι έτσι δε σας νοιάζει που σας φτύνουν, όταν τα στίβετε κατά το δοκούν και με την ταχύτητα υαλοκαθαριστήρα.

Εικόνα koropi48

Δεν αλλάζει τίποτα δυστυχώς. Η ίδια νοοτροπία, μέχρι να έχουμε θύματα. Χειρότερα παλιόμουτρα από τους αθλητικογράφους, δεν υπάρχουν. Αν λειτουργούσαν τα θεσμικά όργανα, αυτοί οι τύποι θα ήταν για χρόνια πίσω από τα κάγκελα για υποκίνηση βίαιων εκδηλώσεων, ηθική αυτουργία στη διάπραξη εκτεταμένων καταστροφών και απώλειες ζωής ή βλάβης σωματικής ακεραιότητας κλπ.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

οι εγκληματίες είναι τα αφεντικά τους, σύγγαυρε.
αυτοί εκτελούν κατά παραγγελία συμβόλαια ἐπ' ἀμοιβῇ.
φυσικά ο πληρωμένος εγκληματίας είναι διπλά ξεφτιλισμένος.

Εικόνα Harry red logic

Σύγαυροι πονάνε ανυπόφορα απο τις επιτυχίες και το σθένος του δαφνωσταφανωμένου!Είχαν αυταπάτες οτι εφέτος θα πιάσουν κορυφή και τώρα βλέπουν την πλάτη του Θρύλου και παθαίνουν κολούμπρα!Τα ελεεινά και τρισάθλια δημοσιογραφάκια σφάζουν και την μάνα τους για μια μακαρονάδα των απολυμαντών και του χουντονίσκου.
Δεν θα σταματήσουν και όσο θα μεγαλώνειτο χάσμα από την κορυφή τόσο θα λυσσοκοπάνε!
Η απάντηση στο χορτάρι!
Πάμε Θρυλάρα μου την Κυριακή να κεράσουμε τις μπουγάτσες αράπικο φυστίκι(όσο πιο πολλά τόσο πιο ηδονικά! να καταπιούν τη βρωμογλωσσάρα τους!
Υ.Γ 1.Γιατί βρωμοκομπλεξάρας τουίτης χτυπάειΘόδωρο Θεοδωρίδη?Εχει κάτι και Εκβιάζει?Η ταίζει άλου είδους κοτόχορτο τα πονεμένα βαζέλια?
Υ.Γ.2 Θα έχει δυσμενείς συνέπειες για τον Θρύλο μας η χορηγία του Ρώσου,με τα αμέτρητα? ρούβλια του Βλαδίμηρου?
Υ.Γ.3 Ο βρωμόξεδιοντάρης του Real χθές με εμπρηστικές δηλώσεις κατά του Θρύλου,με αφορμή τον ορισμό του Αρετόπουλου, ξεσήκωνε τον κόσμο!Να ποιοί πυροδοτούν την βία!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Aπάντηση στον Κόλλλλλλκα. Ναι τόσο μαλάκες είστε και ακόμη παραπάνω. Πως ρε γίγαντα της δημοσιογραφίας το πρωτάθλημα είναι βρώμικο και ο πρόεδρας σου ο Ιβάν το χρηματοδοτεί ως χορηγός πλέον? Πλάκα μας κάνετε? Αλλά να μου πεις όσο μπουγατσοκέφαλος είσαι άλλο τόσο είναι και αυτοί που σε πιστεύουν . Δεν πειράζει όμως. Συνεχίστε σε αυτό το μοτίβο.Για όσο σας φταίει ο Βαγγέλας, Ο Γάβρος που σας πηδάει ασάλιωτα, ο Θεοδωρίδης, Ο Παππάς ,οι ψεκασμοί στον αέρα, το στραβοκομμένο γρασίδι, η παραφουσκωμένη μπάλα ,οι Νεφελίμ και οι Ελοχίμ τόσο από κάτω θα είστε.Και για να μην ξεχάσω.Ρε Κόλλλλκα ρώτα το αφεντικούλι σου γιατί συνομιλεί με τον βρωμιάρη το Μαρινάκη αφού είναι τέτοιο κάθαρμα? ΥΓ.Γαμιούνται όλες οι αντιολυμπιακές πουτάνες.Ολοι να βρεθείτε στον ΟΑΕΔ ΑΡΔΆΚΙΑ της πούτσας.Για όσο χρόνο έχετε συνεχίστε να μας διασκεδάζετε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.