Ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ



Γράφει ο Γιάννης ο Red
 
Βρε βρε χρόνια και ζαμάνια. Αν νομίζουν τα βαζέλια ότι η εποχή που «καθάριζε» ο sir Manos στην UEFA με τα κονέξιά του, μπορεί να επιστρέψει, θα τη βιώσουν σαν ΦΑΡΣΑ και σαν ΤΡΑΓΩΔΙΑ ταυτόχρονα. Ο πράσινος ευρωθίασος θα μας διασκεδάζει για πολύ ακόμα.
 
Από το ΑΛΑΦΟΥΖ FM:
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΠΟΡ FM: Ο Μαυροκουκουλάκης ανέλαβε ξανά τις διεθνείς σχέσεις του Παναθηναϊκού (audio)
Την αποκάλυψη πως ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης έχει αναλάβει εδώ και λίγες μέρες ξανά υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του Παναθηναϊκού έκανε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. 
Description: http://partner.sbaffiliates.com/processing/impressions.asp?btag=a_32733b_18209&aid=
Τελευταία ενημέρωση 21/10/2016, 13:42
 
Την επιστροφή του Μάνου Μαυροκουκουλάκη στη θέση του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. 
Μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στις τάξεις της ΠΑΕ για τις διαιτησίες και όχι μόνο στα ευρωπαϊκά ματς του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού τόνισε πως ο ιστορικός παράγοντας θα εκπροσωπεί σε επίπεδο διεθνών επαφών το σύλλογο. 
Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης ήταν στενός συνεργάτης του Γιώργου Βαρδινογιάννη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ με… ειδικότητα στις διεθνείς σχέσεις, εξ ου και το παρατσούκλι του «μίστερ Μάνος». Το 2000 αποχώρησε και δέκα χρόνια μετά επέστρεψε αποτελώντας τον εκπρόσωπο του Ανδρέα Βγενόπουλου στο ΔΣ της ΠΑΕ. 
Ακούστε εδώ την είδηση, όπως τη μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης, όπως επίσης το πώς σκέφτονται στον Παναθηναϊκό να αντιδράσουν για τη στάση της UEFA: 
 
 
Από το σάπιο δεσοξυριβοζονουκλεϊνικό οξύ:

Επέστρεψε ο Μαυροκουκουλάκης στον Παναθηναϊκό!
21 Οκτωβρίου 2016, 14:00
Τελευταία ανανέωση: 2 ώρες πριν

Κώστας Μανωλιουδάκης
Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης τοποθετήθηκε στη θέση του αντιπροέδρου στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναλαμβάνει τη θέση του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων του Τριφυλλιού στην UEFA.
Ο πλέον έμπειρος παράγοντας σε θέματα διεθνών σχέσεων, Μάνος Μαυροκουκουλάκης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό.
Ο "mister Manos" ανέλαβε τη θέση του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων της "πράσινης" ΠΑΕ και θα εκπροσωπεί το σύλλογο από δω και στο εξής στα υψηλά κλιμάκια της UEFA.  
Ο Μαυροκουκουλάκης που ανέλαβε επίσης τη θέση του αντιπροέδρου στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, υπήρξε επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Γιώργου Βαρδινογιάννη.
Το 2000 αποχώρησε και δέκα χρόνια αργότερα επέστρεψε στο Τριφύλλι ως εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου στο τότε ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Αυτή είναι η δεύτερη επιστροφή του στους "πράσινους" αλλά και η πλέον ενεργή καθώς αναλαμβάνει ένα νευραλγικό πόστο, σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός καλείται να κλείσει αρκετά ανοιχτά μέτωπα και να δυναμώσει περαιτέρω τη φωνή του σε διεθνές επίπεδο. 

 
Και από το sport24 με άρθρο του πονεμένου βάζελου Μπάμπη Τσιμπίδα

Ανέλαβε τις διεθνείς σχέσεις ο Μαυροκουκουλάκης

Επιμέλεια: Μπάμπης Τσιμπίδας Δημοσίευση: 21 Οκτ. 2016 14:21
Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης θα εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό στην UEFA και ορίστηκε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Description: AdTech AdΈνας από τους πλέον έμπειρους παράγοντες του Παναθηναϊκού, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ανακαλείται από την εφεδρεία προκειμένου να ενισχύσει την εκπροσώπηση της ομάδας σε διεθνές επίπεδο.
Ο "MR Manos" αναλαμβάνει υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ και θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει την εμπειρία και τις διασυνδέσεις του στην UEFA, προς όφελος του Παναθηναϊκού.
Συγχρόνως, ο Μαυροκουκουλάκης θα τοποθετηθεί αντιπρόεδρος στο ΔΣ, αφού υπήρχε και κενή θέση προς αναπλήρωση εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο Παναθηναϊκός έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα κατά καιρούς στη σχέση του με την UEFA και ο Μαυροκουκουλάκης είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να τα επιλύσει.
 
 
Ας θυμηθούμε κάποιες δηλώσεις του Μαυροκουκουλάκη στο παρελθόν, στον ΣΠΟΡ FM (υπό άλλη ιδιοκτησία)
"ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ" χαρακτήρισε τα περί "παράγκας". Ο ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ βαζέλια !
 
 
Και κάποια άλλα για τον ίδιο:
 
 
 
Υ.Γ.: Πονεμένε Μπαμπίνο Τσιμπίδα αυτά τα είδες? Μιας και μιλάς για διαιτησία
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/161016/de-ntrepeste-re-eksygiantes-ti-sfaksate-tin-ksanthi
 
 
 
 
Σκληρή απάντηση στην τελευταία ανακοίνωση του ομίλου ΣΚΑΙ εξέδωσε η εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.» του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Συγκεκριμένα επισημαίνει τα εξής: 
«Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τα μαθήματα περί αξιοπιστίας στον χώρο των media από τον κ. Γιάννη Αλαφούζο. Με τη διαφορά ότι ο ίδιος και η εν γένει ενασχόλησή του με την τηλεόραση θα μπορούσαν δίχως αμφιβολία να διδάσκονται ως παράδειγμα προς αποφυγή. Μπορεί ο κ. Αλαφούζος να ξεχνά (ή να προσποιείται πως ξεχνά) τα πεπραγμένα του, ωστόσο οι πάντες γνωρίζουν πως ορισμένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του εγχώριου τηλεοπτικού γίγνεσθαι φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.
Αυτοπροβάλλεται ως τιμητής του δημόσιου βίου και της λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ ήταν εκείνος που άνευ προειδοποίησης εγκατέλειψε το καράβι του παλαιού ΣΚΑΪ, αφήνοντας αμέτρητα φέσια σε αγορά, εργαζομένους, ΙΚΑ και Εφορία. Προκειμένου, δε, να γλιτώσει τα χειρότερα και κυρίως τον σκόπελο της ποινής φυλάκισης που του είχε επιβληθεί για τα έργα και τις ημέρες του, κατέφυγε… αυτοεξόριστος στο Λονδίνο, από όπου και γύρισε όταν ο πατέρας του, Αριστείδης Αλαφούζος, παρενέβη (για πολλοστή φορά) για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του υιού του. Όλο αυτό το διάστημα, μάλιστα, πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας και Ιταλίας, κάτω από άκρα μυστικότητα και με ιδιωτικό σκάφος, ως... ανώτερης τάξης λαθρομετανάστης.
Επέστρεψε και απέκτησε σκανδαλωδώς τηλεοπτική συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας, έναντι εξευτελιστικού τιμήματος και διά μέσου ενός αμαρτωλού τριγώνου που συνέθεταν ο ίδιος, ο τότε υπόδικος ιδιοκτήτης του SEVEN X, Γιώργος Μπατατούδης, και η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας, στην ιδιοκτησία της οποίας είχε περιέλθει το κανάλι μετά τις δικαστικές περιπέτειες του κ. Μπατατούδη. Βεβαίως, είναι περιττό να αναφερθεί ότι οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ζημίωσαν εμφανώς το ελληνικό Δημόσιο. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι ο τρόπος με τον οποίο πέρασε στα χέρια του κ. Αλαφούζου η εν λόγω συχνότητα αποτέλεσε και πάλι αιτία παρέμβασης της Δικαιοσύνης. Πλέον, ο σχετικός φάκελος, έστω και μετά από μία οκταετία ανεξήγητης κωλυσιεργίας, βρίσκεται κατόπιν της ολοκλήρωσης της προανάκρισης στα χέρια του εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Έτσι λοιπόν απέκτησε ο κ. Γιάννης Αλαφούζος τον περήφανο τίτλο του “καναλάρχη”, δίπλα στον οποίο μπορεί πια να προσθέσει με ανάλογη περηφάνια και εκείνον του υπόπτου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και φοροδιαφυγή, που κέρδισε πρόσφατα με το… σπαθί του. Εξάλλου, χάρη σε αυτή τη νέα του ιδιότητα κατήγαγε ακόμη έναν επιχειρηματικό... θρίαμβο. Τη δέσμευση της προσωπικής του περιουσίας.
Κι επειδή, όπως το συνηθίζει ο κ. Αλαφούζος, δεν μας λέει τίποτα για την ταμπακιέρα, η “ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.” από την πρώτη στιγμή της εμπλοκής της στη διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες κατέδειξε την προσήλωσή της στην τήρηση των όρων της προκήρυξης, υπογραμμίζοντας συνεχώς την ανάγκη για διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Αντιθέτως, στην περίπτωση του επικεφαλής του ΣΚΑΪ χρειάστηκε να μεσολαβήσει εισαγγελική παραγγελία ώστε οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων σχημάτων τα οποία συμμετείχαν στη διαγωνιστική διαδικασία, να αποκτήσουν πρόσβαση στα στοιχεία του “πόθεν έσχες” που κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή. Άραγε τι έχει να κρύψει ή να φοβηθεί ο κ. Αλαφούζος;».
 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ; ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΚΑΣΣΕΤΟΥΛΕΣ Ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ;

 
 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Και ποιος θα πληρώνει τη νοσοκόμα για τον Mr. Mano?

Εικόνα koropi48

Άσχετο αδέρφια, αλλά το γράφω εδώ μην το ξεχάσω. Διάβασα στο gavros.gr για τον κερκυραίο τον Λίμπαντση, ότι έδωσε χαρτούρα για να πάρει την Ένωση Κέρκυρας με την αντιπολίτευση, στις -όποιες και όποτε- εκλογές της ΕΠΟ. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι χονδρέμπορος φρούτων και στα καφάσια του στα σούπερ μάρκετ θα δείτε ΛΙΜΠΑΝΤΣΗΣ ή LIMPANTSIS. Όλοι λοιπόν αγοράζουμε φρούτα- λαχανικά από τη φίρμα αυτή, για να τον ενισχύσουμε στον αγώνα υπέρ των εξυγιαντών. Αδέρφια, δεν έχει νόημα να γράφουμε για διάφορους, αν δεν τους επιβραβεύουμε για τη συμπεριφορά τους. Αγοράζουμε λοιπόν φρούτα ΛΙΜΠΑΝΤΣΗΣ, βενζίνη μόνο AEGEAN του κ. Φρίσκις, από συμπληρώματα διατροφής μόνο SUPERFOODS και φάρμακα μόνο της ΒΙΑΝΕΞ για να ενισχύσουμε τους γιαννακόπουλους, αλλαντικά μόνο ΝΙΚΑΣ, πετάμε μόνο με την AEGEAN του κ. βασιλάκη, πράσινου πιστού, καφές μόνο από ΛΟΥΜΙΔΗ της γνωστής πράσινης οικογένειας και από φαγητό, προτιμούμε πάντοτε εταιρείες του κ. βγενόπουλου, όπως GOODYS, EVEREST, FLOCAFE, ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗΣ, ΔΕΛΤΑ προϊόντα γάλακτος. Οι επικοινωνίες μας μόνο ΟΤΕ-COSMOTE που βοηθάει τόσες δεκαετίες τον ποα. Όποιος αδερφός έχει να προσθέσει κι άλλη εταιρεία, που πρέπει να ενισχύσουμε, ας τη γράψει εδώ. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε πολλά... να στηρίξουμε εννοώ...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

και για τις εργολαβίες μας μόνο ΑΚΤΩΡ!!!!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ο sister Μαυροκουκουλάκης για να οηθήσει στις ευρωπαϊκές σχέσεις τον ΠΟΑ, μάλιστα...
από την 123η θέση, να τους ανεβάσει πόσο δηλαδή;

Υ.Γ. από του Χουντάλα μην ξεχάσει να αγοράσει καμιά γούνα...

Εικόνα koropi48

Κοκκινογιάννη έγραψες! Τί φοβάται ο γιάννης; Το θεριό φοβάται. Έχει πολλούς λεκέδες η μπουγάδα, γι αυτό οι επενδύσεις στο τρίπτυχο μυστικές υπηρεσίες- δημοσιογράφοι- δικαστές, υπήρξαν ιδιαίτερα μεγάλες και μάλιστα από έναν άνθρωπο, που, αν του ζητήσεις ξαφνικά δύο ευρώ, τραβάει περίστροφο (λέμε τώρα!). Τόσο σφιχτός!