ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΙΟΡ ΜΙΝΙΣΤΡΟΥ



Γράφει ο CEN-TAURUS
 
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ενός γεγονότος, που από μόνο του προσβάλλει την αισθητική κάθε νοήμονος πολίτη, κάθε φιλάθλου χωρίς παρωπίδες και χρωματιστά γυαλιά.
 
Προσβάλλει επίσης τη συνείδηση και την οπτική κάθε γνήσια αριστερού πολίτη, στον οποίο η ιδεολογία είναι βίωμα και τρόπος ζωής, χωρίς παρεκκλίσεις, αβαρίες, εκπτώσεις και πισωγυρίσματα.
 
Ποιο είναι το γεγονός αυτό;
 
Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΝΗ.
 
Βαρεθήκαμε πραγματικά να διαβάζουμε καθημερινά ότι ο "απλός φίλαθλος" πήγε στο υπουργείο και συνομίλησε με τον υπουργό Κοντονού.
 
 
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ με αφορμή τις εξελίξεις στην ΕΠΟ – Ο Μελισσανίδης τοποθετήθηκε θετικά στο «άνοιγμα» της Θύρας 4 στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Στο Υφυπουργείο Αθλητισμού βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Σταύρο Κοντονή, με την συνάντηση των δύο ανδρών να είναι προγραμματισμένη αλλά να μην έχει υπάρξει ενημέρωση για την πραγματοποίηση της.
Βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΟ (με την παρέμβαση των FIFA, UEFA), αλλά είδηση προέκυψε και για το επερχόμενο ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα.
Συγκεκριμένα η τιμωρία που είχε επιβάλλει ο κ. Κοντονής κι αφορούσε το κλείσιμο της Θύρας 4 (για τα επεισόδια στον περσινό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό) ολοκληρώνεται την 1η Νοεμβρίου, ενώ ο αγώνας της Τούμπας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου.
Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει αίτημα για να μειωθεί η ποινή κατά μία εβδομάδα με τον κ. Κοντονή να θέτει το θέμα στον κ. Μελισσανίδη κι ο τελευταίος να απαντά θετικά. «Δεν είναι δικό μας θέμα, αλλά από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από τη δική μας πλευρά είναι εντάξει να ανοίξει η Θύρα 4», φέρεται να ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα η μείωση της ποινής.
Από κει και πέρα  οι δύο άνδρες συζήτησαν για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ εξέφρασε ανησυχία, δυσαρέσκεια και προβληματισμό για τον τρόπο με τον οποίο άρχισε μία ακόμη σεζόν στην Ελλάδα.
Φυσικά και έγινε αναφορά και για τις εξελίξεις στην ΕΠΟ και την ανακοίνωση της σύνθεσης της επιτροπής εξομάλυνσης από τη FIFA και την UEFA.
Πηγή:www.sport-fm.gr
 
Διαβάζουμε στο βαζελέτα:
 
Τα είπαν Κοντονής-Μελισσανίδης
Σταύρος Κοντονής και Δημήτρης Μελισσανίδης είχαν συνάντηση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, ενώ μίλησαν και για το άνοιγμα της Θύρας 4 στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. 
Ο Σταύρος Κοντονής τα είπε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη το μεσημέρι της Δευτέρας (24/10). Θέματα συζήτησης οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα που θα αποτελέσουν την Επιτροπή Εξομάλυνσης.
Παράλληλα ο Υφυπουργός Αθλητισμού ρώτησε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ αν υπάρχει πρόβλημα να ανοίξει η Θύρα 4 στο κυριακάτικο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (30/10), με την ποινή που έχει επιβληθεί να ολοκληρώνεται την 1η Νοεμβρίου. Η απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν θετική όπως ανέφερε ο ΣΠΟΡ FM 94,6. 
Παράλληλα, ο «Τίγρης» εξέφρασε την ανησυχία του για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα του πρωταθλήματος, αφού είναι δυσαρεστημένος για τα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα, ενώ επίσης στάθηκε και στο γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν διεξαχθεί οι εκλογές στην ΕΠΟ.
 
«Δεν έχουμε πρόβλημα»
Στην κουβέντα που αφορούσε το άνοιγμα της θύρας 4 για την αναμέτρηση της Ένωσης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Μελισσανίδης στην απάντησή του στον Κοντονή υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Δεν εχουμε πρόβλημα να ανοίξει η Θύρα 4 στο μεταξύ μας ντέρμπι, δεν είναι δικό μου θέμα να εξετάσω και να αποφασίσω. Όπως και να 'χει όμως έχει έρθει η ωρα να δούμε το ποδόσφαιρο διαφορετικά».
Για το αφεντικό της ΑΕΚ (και δικαιολογημένα) έχει μεγαλύτερη σημασία και ουσία όσα ισχύουν στο παρασκήνιο και στους αγώνες με τους εκάστοτε διαιτητές που επιλέγονται να σφυρίξουν συγκεκριμένα ματς και φυσικά με τις υποδείξεις τους σε αυτά, από το αν θα ανοίξει ή όχι μία ημέρα (ημερολογιακά) νωρίτερα η θύρα 4 του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Άλλωστε στην ΑΕΚ θεωρούν ότι θα έδειχναν μικροψυχία αν και εφόσον επέμειναν να ισχύσει από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ το άνοιγμα της θύρας 4.
 
Επειδή στη θέση αυτή σας ανέδειξαν και σας πληρώνουν (μαζί και την ομάδα των συμβούλων σας) οι έλληνες πολίτες, ένα τεράστιο κομμάτι των οποίων (κάποιοι λένε το 50%) ανήκουν στον Ολυμπιακό, νοιώθετε υπουργέ μου την ανάγκη να εξηγήσετε στους ανθρώπους αυτούς
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ;
 
Σας ρωτάω καλόπιστα και χωρίς απωθημένα ή προκαταλήψεις και περιμένω να μου απαντήσετε, ελπίζω όχι μάταια.
 
Στα δημοσιεύματα αυτά αναφέρεται ότι, αντικείμενο των συναντήσεών σας είναι το άνοιγμα της θύρας 4 του μπάουγκ(!) και οι εξελίξεις στην ΕΠΟ. Από πού κι ως πού; Είναι νομικός ο κύριος; Μήπως ειδήμουνας στα θέματα λειτουργίας των διεθνών θεσμών (φίφα, ουέφα κλπ); Θα μας δώσετε μια εξήγηση, σε όλους εμάς που διψάμε για ενημέρωση; Απλά ερωτήματα.
 
Ο τίγρητας δεν έχει καμιά επίσημη ιδιότητα στο ποδόσφαιρο, γιατί κωλύεται να έχει, τόσο λόγω ποινικού μητρώου, όσο και λόγω συμμετοχής στον ΟΠΑΠ που διεξάγει το στοίχημα. Όμως, οι πόρτες του υπουργού είναι συνέχεια ανοιχτές, σε έναν άνθρωπο που δεν σχετίζεται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, για να συζητάει καθημερινά θέματα που σχετίζονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο! Θα τρελαθούμε τελείως!
 
Αφού είναι τόσο εύκολο να συναντάς έναν υπουργό, δηλώνω διαθέσιμος. Έχω πτυχίο και προϋπηρεσία νομικού και μάστερ στη λειτουργία διεθνών οργανισμών, με ειδίκευση σους αθλητικούς οργανισμούς. Έχει πιο πολλά να του πει ο τίγητας της νικαίας; Σε ποιο ακριβώς τομέα; Περιμένω....
 
Ά, να μην ξεχάσω. Έχω κι άλλα προσόντα. Η οικογένειά μου ανήκει χρόνια τώρα στην αριστερά και έχει θύματα πολλά, στην αντίσταση και τα ξερονήσια. Μέλος δε της οικογένειάς μου, στεκόταν δίπλα στον ΑΡΗ, όταν έβγαζε τον ιστορικό του λόγο στην πλατεία της Λαμίας στις 22 Οκτώβρη ΄44. Έχω λιγότερα προσόντα να συναντήσω έναν υπουργό της αριστεράς (και του DA CAPO), από τον κύριο που υπήρξε κολλητός των σαμαράδων και των φαήλων;
 
Πάμε και παρακάτω.
 
Διαβάζουμε στον τύπο ότι, η ποδοσφαιρική εταιρεία που ανήκει στον κύριο τίγρητα (αλλά υποκρινόμαστε ότι δεν του ανήκει για να ξεγελάμε το νόμο), ελέγχθηκε λέει και βρέθηκε άνοιγμα 10-11 εκατ. ευρώ.
 
Επειδή η εταιρεία αυτή έχει μακρά προϊστορία στα λεφτά που "εξαφανίζονται" και καταλήγουν σε τσέπες εντελώς τυχαία, μήπως κύριε υπουργέ είναι λίιιιιιιιιγο άκομψο να συναντάτε έναν ελεγχόμενο για τόσο μεγάλο ποσό, ενόσω διεξάγεται ο έλεγχος, και τη στιγμή μάλιστα που είσαστε συναρμόδιος υπουργός; Συζητάτε πίσω από την κλειστή πόρτα σας για την υπόθεση αυτή ή όχι;
 
Μιας και χρωστάω λεφτά στην εφορία και εισφορές στα ταμεία μου, πολύ λιγότερα από τα 10-11 που γράφω πιο πάνω, μπορώ να συναντήσω δυο τρεις φορές τον αρμόδιο υπουργό, ως απλός πολίτης ή με την αριστερά πρέπει να έχεις άνοιγμα πάνω από 10 εκατομμύρια, για να σε τιμήσει ο υπουργός με προσωπικές συναντήσεις;
 
Είσαστε η ντροπή της αριστεράς, άκαπνοι, καιροσκόποι και βολεψάκηδες. Και εσείς και ο άλλος, ο φλάμπουρας, με την πισίνα και το νερό που του χάρισε ο δήμος στην αίγινα. Κοροϊδέψατε τον λαό, τον φορτώσατε μνημόνια, του πουλήσατε όλη τη δημόσια περιουσία και τώρα φροντίζετε για την επόμενη πλούσια μέρα σας.
 
Θα σας "τιμήσει" ο κόσμος ανάλογα με τα πεπραγμένα σας. Η πορεία σας προς το τίποτα δεν αναστρέφεται. Τώρα είστε τυφλωμένοι από την ομίχλη της εξουσίας, μεθυσμένοι, γι αυτό δεν απευθύνομαι σε σας.
 
Απευθύνομαι στους βουλευτές όλων των κομμάτων του ΠΕΙΡΑΙΑ. Θα τον ανέχεστε για πολύ καιρό ακόμη να βιάζει τη λογική μας;
 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Εξαιρετικό άρθρο!

Εικόνα ΔΙΑΣ

Εστω και με μικρή καθυστέρηση, να καλωσορίσουμε στην μικρή μας ομαδα το φίλο CEN-TAURUS. Τα κείμενά του χτυπάνε κατευθείαν στόχο.

Εικόνα fasteddie

Πολλες φορες τον εχω κραξει γιατι ειναι ακραιος κτλ.Αλλα εδω ΤΟΥΣ ΓΑΖΩΣΕΣ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΠΑΠΑ!!

http://www.gavros.gr/blog/podosfairo/toys-ta-eipe-ekso-apo-ta-dontia-o-k...

υ.γ. Οταν μιλανε και απευθυνονται στις προβαταρες στη Θεσσαλονικη,Ραπτοπουλος και Κοκκινος,το παιζουν μακεδονομαχοι,βριζουν τον Ολυμπιακο,κτλ.Μπροστα στον Καραπαπα,ΤΣΙΤ ΓΑΤΑ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αγαπητέ φίλε, είσαι ρομαντικός (και εγώ είμαι) οπότε θα προσπαθήσω να σε προσγειώσω στην πραγματικότητα (και μένα μαζί). 1ον. Φυσικά και θα συνεχίζουν να τον ανέχονται οι βουλευτές του ΠΕΙΡΑΙΑ. Ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις και απαντήσεις είναι ο λαός του ΠΕΙΡΑΙΑ. 2ον. Αυτό το τσούρμο που έλεγε και ο γνωστός μαλάκας ΔΕΝ είναι αριστεροί. Εγιναν κατά συνθήκη και δήλωση για τα τάλαρα και μόνο καθόσον πιο έξυπνοι και καπάτσοι από εμάς τους ρομαντικούς που πάνε με τον σταυρό στο χέρι. (εξαιρούνται κάτι γραφικά απολιθώματα τύπου ΜΠΑΛΤΑ, ΔΡΙΤΣΑ και συμβίας και 1-2% που είναι στο ΚΚΕ).Όλες οι υπόλοιπες αναλύσεις για αυτούς τους τύπους είναι περιττές.3ον.Καλά και εσύ με όλες αυτές τις περγαμηνές (εννοώ τις οικογενειακές καταβολές) δεν πήρες μια θέση έστω και ανθυποσυμβούλου? Κόλα καμιά αφίσα παραπάνω, οργάνωσε καμιά κατάληψη καμιάς δομής.4ον και τελευταίο. Φέτος είναι η τελευταία ευκαιρία του εγκληματικού συστήματος να πλήξουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Απαιτείται ομοψυχία,υποστήριξη της ομάδας και σε θέση μάχης όλοι. Με το που θα πάρουμε πρωτάθλημα προβλέπω του χρόνου να ανταγωνιζόμαστε για την πρωτιά με τον Πανιώνιο.ΥΓ.Αν και δεν είμαι αριστερός (ο παππούς ήταν όμως στο ΕΑΜ) θα με πάρεις μαζί σου στο φίλαθλο του μπαουγκ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ?. Εχω και γω κάτι χρωστούνενα.

Εικόνα koropi48

Φίλε και αδερφέ Ευρυπίδη, τους βλέπεις όλους στοιχημένους και ζυγισμένους, να εκτελούν εντολές και να ψηφίζουν ανθρωποκτόνα μνημόνια made by troika. Τρέμουν μη χάσουν τη βουλευτική τους έδρα και το επταχίλιαρο (μίνιμουμ) κάθε μήνα. Κατά τ' άλλα, στη ζωή τους ακολούθησαν τη Δαμανάκειο οδό: αριστερή λεκτική και δεξιές τσέπες. Πολλοί δε απ' αυτούς έκαναν ακαδημαϊκές και άλλες καριέρες επί δεξιάς, ακόμη και επί χούντας. Άστα...