Η Αυτοβιογραφία ενός ΑΡΔ σε μια πρόταση: Κ. Κετσετζόγλου. Ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια του τάλιρου...



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Το χαρακτηριστικότερο  παράδειγμα του φαινομένου που ο σοφός λαός ονόμασε ΑΡΔ, ο Κ. Κετσετζόγλου, θεώρησε , ότι η καλύτερη στιγμή να συγγράψει την αυτοβιογραφία του, ήταν αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα Ατρομήτου – Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Κι ενώ ξεκίνησε με τον πιο εύστοχο τίτλο που θα μπορούσε να σκεφτεί, κάνοντας υπέρβαση, ένας εγκέφαλος αμοιβάδας, στη συνέχεια ασχολήθηκε με το άλλο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, αυτό του παγκόσμιου αθλητισμού, τον Ολυμπιακό από τον Πειραιά. Τον αθλητικό σύλλογο που βίασε τα παιδικά όνειρά του. Την αυθυποβολή δηλαδή,  ότι υποστηρίζει ένα μεγάλο αθλητικό οργανισμό με ρίζες στη προσφυγιά, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για το ΣΥΛΛΟΓΟ – ΔΕΚΟ νούμερο 2 . Ένα σύλλογο που στηρίχτηκε στην ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΕΙΑ για να δείχνει μικρομέγαλος.
Ας δούμε λίγο το κείμενό του σάπιο αθλητικό δεσοξυριβοζονουκλεϊνικό οξύ.
 
 
Ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια του τάλιρου...
29 Οκτωβρίου 2016, 23:49
Το ξεφτιλισμένο σύστημα της εικοσαετίας που έκανε πρωταθλητή και, κυρίως, πλούσιο τον Ολυμπιακό, θέλησε να μας θυμίσει το βράδυ του Σαββάτου τις καλύτερες στιγμές του.

Γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου.
 
Καταρχήν ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΡΔακο, κατά δήλωσή σου δημοσιογράφε, κανένα σύστημα δεν έκανε πλούσιο τον Ολυμπιακό. Ο ΘΡΥΛΟΣ ευτύχησε να έχει εδώ και 20 χρόνια στο τιμόνι του ΔΥΟ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, με τεράστια οικονομική επιφάνεια, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΕΓΑΛΟ. ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ. Αντίθετα, οι δικοί σου πρόεδροι (και ένας διοικητής τελευταία) αυτά τα 20 χρόνια, έγιναν πλουσιότεροι, ΦΕΣΟΝΟΝΤΑΣ το Ελληνικό κράτος και τους έλληνες πολίτες με 350 εκατομμύρια ευρώ. Τα οποία το ξεφτιλισμένο σύστημα στο οποίο αναφέρεσαι, με την συνέργεια του ξεφτιλισμένου Κράτους, ΣΤΑ ΧΑΡΙΣΕ. Αλλά σ’ αυτό θα επανέλθουμε.
 
Και όλες οι αναμνήσεις πέρασαν μπροστά μας σαν… εφιάλτης. Που είναι υποχρέωση όλων όσων έδωσαν τον αγώνα για να “ορκιστεί” η νέα διοίκηση της ΕΠΟ με σφραγίδα ΦΙΦΑ να είναι πράγματι ο τελευταίος εφιάλτης. Όχι στα τρένα, αλλά ούτε… κλέφτικα δεν πρέπει να ξανασφυρίξει ο Δελφάκης. Και, φυσικά, δεν είναι ο μόνος. Όλοι ξέρουν ποιοι είναι. Αυτό που έγινε στο Περιστέρι δεν ήταν τυχαίο. Αλλά τυχαίο δεν ήταν και το ότι έπεσε ταπεινωτικά η κόκκινη ΕΠΟ χωρίς να επιτραπεί στον τελευταίο υπηρεσιακό πρόεδρο της να μιλήσει καν…
Ήδη, όμως, η ζημιά έγινε. Μέσα σε τρεις αγωνιστικές που κατάφερε ο Σωμαρακάκης να χωθεί στους ορισμούς στη θέση του Βασσάρα, που αποδείχτηκε πως πολύ κακώς κυρίως ο ΠΑΟ είχε λυσσάξει μαζί του, ο Ολυμπιακός κατάφερε να χτίσει διαφορά. Και μην μιλήσει κανείς για τις απώλειες των άλλων. Όλοι έχασαν βαθμούς όταν δεν έπαιξαν καλά ή ήταν άτυχοι ή ανίκανοι. Και πρώτη η ΑΕΚ, η τελευταία ομάδα που έχασε στα ίσα από τον Ολυμπιακό αυτοκτονώντας σε ζωντανή μετάδοση.
 
Ρε ΓΕΛΟΙΕ, εσείς της «εξυγίανσης» δε χρεώνατε τον Βασσάρα στο «διεφθαρμένο σύστημα»;Το Βασσάρα, που τον ζητούσατε κάθε φορά να σας σφυρίζει στα ντέρμπι με το ΘΡΥΛΟ (καλή ώρα όπως τον Σιδηρόπουλο τώρα), για να έχετε προστασία και να μη ξεφτιλίζεστε; Μήπως ξεχνάς τα δύο πέναλτι το 2002 και τα αμέτρητα λεπτά καθυστέρησης μήπως και ισοφαρίσετε; Όχι μόνο ο παναθηναικούλης, αλλά και το κωλοσωματείο που υποστηρίζεις, αλλά και ο παοκούλης, λυσσάξατε να φύγει ο Βασσάρας. Εσείς το αδελφάτο της «εξυγίανσης» θέλατε τον Σωμαρακάκη. ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. Τώρα ούτε αυτός σας κάνει; Μη βιάζεσαι. Και τώρα με Μπίκα και με Δέδε (τον μπροστινό του τιγρούλι των φρίσκις που η κόκκινη FIFA, έβαλε στην ΕΠΟ) ο ΘΡΥΛΟΣ θα σας ξαναγαπήσει.
 
Όμως χωρίς ορισμούς Σωμαρακάκη και με κανονικές διαιτησίες σαν κι αυτή του Παπαδόπουλου στη Λάρισα, ο Ολυμπιακός θα είχε πάρει σε αυτά τα τρία ματς (Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος) από έναν έως τρεις βαθμούς το πολύ και το πρωτάθλημα θα παιζόταν κανονικά, όπως σε όλες τις χώρες του κόσμου. Κατά τα άλλα η φανέλα είναι βαριά και μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή. Και έχεις κάποια ανθρωποειδή να πανηγυρίζουν επειδή έτσι… αγαπάει ο Πειραιάς. Κι από την άλλη η συνωμοσία της σιωπής συνεχίζεται κανονικά από όσους τόσα χρόνια βίασαν τα μυαλά του κόσμου βρίσκοντας τις πιο απίθανες παπαριές για να μην πουν πολύ απλά αυτό που τουλάχιστον ο Σπάθας το είχε πει πριν 15 χρόνια στα ίσα.
 
ΓΕΛΟΙΕ «δημοσιογράφε» , οπαδέ του κώλου, ακόμα και τα υποτιθέμενα «λάθη» που χρεώνεται στους τρεις διαιτητές να μη γίονονταν, πως ξέρεις το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων;  Πως ξέρεις τι εξέλιξη θα είχαν; Αλλά και στα τρία αυτά παιχνίδια υπάρχουν φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται και ο Ολυμπιακός. Τις οποίες τις κάνεις γαργάρα βάζοντας πίσω κίνηση. Το ξέρουμε γενικά ότι γουστάρεις να κάθεσαι σε «τρίποδο» όπως ο πυθία, αλλά αυτό δεν σου δίνει μαντικές ικανότητες. Και για κληρονομικό χάρισμα δεν το κόβω να έχεις. Αλήθεια… ο «αντίπαλός σου» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καλοκαιριού, έχει ευνοηθεί; Έχεις μετρήσει τα πέναλτι που έχει κερδίσει; Τις ομάδες που έχουν τελειώσει με παίχτη ή παίχτες λιγότερους εναντίον του; Κι αυτά τα κάνεις γαργάρα πισωκίνητε. Το χέρι του Κουτρομπή το είδες πριν μια βδομάδα στη Βέροια; Τσιμουδιά δεν έβγαλες. Είναι γλυκά τα πεντάευρα του ΦΟΡΟΦΥΓΑ.
 
Λυπάμαι πραγματικά να ακούω οπαδούς άλλων ομάδων πλην των καμμένων Ολυμπιακών, που δεν είναι όλοι ούτε καν η πλειοψηφία, να λένε ότι δεν πρέπει να κοιτάμε τον Ολυμπιακό, αλλά να φτιάξουμε ομάδες. Κατάφεραν να πείσουν και κόσμο που δεν είναι δικός τους ότι το φυσιολογικό δεν είναι να χάνουν όλοι βαθμούς επειδή δεν παίζουν καλά, πήραν λάθος προπονητή ή έχασαν κάποια βασικά τους στελέχη με τραυματισμούς, αλλά το φυσιολογικό είναι να υπάρχει μια ομάδα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χάσει ακόμη κι όταν σέρνεται, όπως ο Ολυμπιακός στα 3 ματς μετά την ΑΕΚ. Και θεωρούν φυσιολογικό να είναι με έναν αγώνα περισσότερο εφτά βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ αντί για έναν ή κανέναν επειδή η ΑΕΚ δεν νίκησε τον Πανιώνιο όταν αυτοί νικάνε παίζοντας πολύ πολύ χειρότερα επειδή γουστάρουν τα κοράκια.
 
Για το μεταξύ μας αγώνα δε λες κουβέντα που ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ το κωλοσωματείο σου. Όχι μόνο ξεβρακώθηκε αλλά ο «κορυφαίος» σε γλίτωσε κιόλας. Να σου θυμίσω; Ή τα ξέχασες κιόλας. Τον προπονητή σου γιατί τον έδιωξες αφού έπαιζες μπαλάρα; Έχεις μετρήσει πόσα γκολ έχεις φάει από το 2010 στο Καραισκάκη;
Και ναι ρε ΤΕΝΕΚΕ. Αντί να ΚΛΕΨΕΤΕ 350 εκατομμύρια, να φτιάχνατε ομάδα αγοράζοντας ποδοσφαιριστές και να κάνεις κάτι στην Ευρώπη. Εκεί που σε αποκαλούν RANDOM TEAM. Εκεί που δεν υπάρχεις καν στον ποδοσφαιρικό χάρτη και είσαι κάτω κι από τα χωριά της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.  Εκεί που μόνο ο ΘΡΥΛΟΣ σηκώνει ΜΟΝΟΣ της ελληνική σημαία ευρισκόμενος στη 25η θέση της ευρωπαικής κατάταξης ανάμεσα στα ευρωπαικά μεγαθήρια. Έχοντας ταπεινώσει τους πρωταθλητές όλων των πρωταθλημάτων, που μας παρουσιάζετε εσείς οι «εξυγιαντές» για υπόδειγμα.
Τι κάνατε όμως ρε ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ; Ρίξατε την ομάδας σας στη Γ’ Εθνική για να σας χαριστούν για πολλοστή φορά τα χρέη και να τη βρει «χωρίς βάρη» ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ διοικητής. Να παραμυθιάζετε τον κόσμο σας, εσείς οι κίτρινοι ΑΡΔ, ότι θα σας φτιάξει γήπεδο, τρώγοντας άλλα 9 στρέμματα άλσους, και ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ άλλα 30 εκατομμύρια από το κράτος – προστάτη σας. ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ. ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ. Πόσα χρήματα ξόδεψε το κωλοσωματείο σου το καλοκαίρι για να ενισχυθεί; Ούτε 500.000 ευρώ. Και πρωτάθλημα καλοκαιριού που σου «απένημαν» το καλοκαίρι οι συνάδελφοί σου ΑΡΔ, σε συνιδιοκτησία με παναθηναικούλη και παοκούλη πολύ σου ήταν.
 
Όχι αυτό δεν είναι το φυσιολογικό. Ποτέ δεν ήταν πριν ξεπουληθούν όλοι. Η ΑΕΚ το '92-'93 έφυγε 11 βαθμούς από τον ΠΑΟ και σε 10 αγωνιστικές την έφτασε και την πέρασε. Μετά η ΑΕΚ τον ξαναπέρασε και τελικά πήρε το πρωτάθλημα επειδή ο ΠΑΟ έφερε 0-0 στην Έδεσσα και η ΑΕΚ νίκησε 1-0 εκεί μια αγωνιστική μετά την ήττα της στην Καλαμαριά από τον πεσμένο Απόλλωνα. Και το '92 σήκωσε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ προτελευταία αγωνιστική επειδή ο Ολυμπιακός έφερε 1-1 στην Κόρινθο. Και τότε καλύτερη ομάδα είχε από την Κόρινθο. Και μεγαλύτερο μπάτζετ από την ΑΕΚ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο για αυτό το αγαπάμε. Πριν το βιάσουν.
 
Ποιο ποδόσφαιρο ρε ΓΕΛΕΟΙΕ; Αυτό που σβήνατε τα φώτα; Αυτό που ρίχνατε δακρυγόνα; Ή αυτό που πέφτατε κάτω; Μήπως αυτό του διαιτητή Μπάκα; Που τον ξυλοφόρτωσαν «άγνωστοι» μετά τον τελικό με τον παναθηναικούλη το 1995; Τα θυμόμαστε καλά αυτά τα χρόνια που τα ονομάσαμε μόνοι μας ΠΕΤΡΙΝΑ.
 
 
 
Και ποτέ και πουθενά δεν φταίνε τα θύματα. ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΥΤΕΣ. Κι αυτοί θα πληρώσουν. Ήρθε η ώρα. ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ κύριοι της διοικούσας επιτροπής που σας έστειλε η ΦΙΦΑ, έστω και με 20 χρόνια καθυστέρηση, να κάνετε το αυτονόητο. Να ξανακάνετε τα λάθη ανθρώπινα και μοιρασμένα αναλογικά και όχι με κεντρική διαχείριση. Όσο για αυτούς που πανηγυρίζουν αυτές τις νίκες, ποτέ δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση τους. Προτιμώ μια γαμάτη ΚΥΠΕΛΛΑΡΑ με 50-50 διαιτησία κι ας την λένε κυπελλάκι κάποιοι ακόμη και ΑΕΚτζήδες. Και γουστάρω τα πρωταθλήματα που θα έρθουν. Γιατί αυτοί ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΣΗΜΕΡΑ.
 
Πριν μερικές βδομάδες πάλι δεν πανηγύριζες ότι έπεσε η «ΧΟΥΝΤΑ»;  Τα δικαστήρια (γιατί εκεί ψάχνεις τη σωτηρία σου, πότε για να σου χαριστούν χρέη, πότε για να επιβάλλετε αρεστά σας πρόσωπα στα ποδοσφαιρικά όργανα με τη βοήθεια του Θωμά Μητρόπουλου πάντα) δεν  κατάργησαν τη διοίκηση Γκιρτζίκη και δεν ανέβαλαν τις εκλογές και ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ; Μετά έφαγες ΤΡΙΑ και το βούλωσες για λίγο. Τώρα εναπόθεσες τις τελευταίες σου ελπίδες στη FIFA. Θα τον ξαναπιείς … πικρό τον καφέ και με Μπίκα και με τον δικό σου Δέδε. Μέσα στο σπιτάκι σου, που κι εκεί χρωστάς νοίκια.
 
ΥΓ. Μετά τον άσο στα… Τρίκαλα, γιατί με τέτοιο λαό η ΑΕΚ εντός έδρας έπαιξε σε μια από τις Ενωσίτικες πόλεις της Ελλάδας, η Βασίλισσα μας προχωράει. Έτσι όπως ούτε να την ονειρευτούμε δεν μπορούσαμε πριν 3 χρόνια όταν σε αυτή την πόλη άρχιζε το τέλος του εφιάλτη. Την Τρίτη ραντεβού στο ΟΑΚΑ. Και σήμερα στην Τούμπα να δούμε Ενωσίτικη ψυχή. Και όλα τα άλλα θα έρθουν…
Καληνύχτα και καλημέρα σε όλους. Εκτός από τα ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια του τάλιρου που πουλάνε την μάνα τους για κάτι ψιλά…
 
«Ενωσίτικες» πόλεις δεν υπάρχουν. Ούτε καν τα Νέα Φιλαδέλφεια. Παντού μειοψηφία είστε. Κάτι σαν Ένωση Κεντρώων του αθλητισμού. Τέτοιες παπαριές δεν τις λέει ούτε ο Βάκης.  Έχει σοβαρότητα κι ας δούλεψε τον κόσμο με την απεργία πείνας. Την «ενωσίτικη ψυχή» σας , την έχουμε βιάσει με ΕΞΑΡΕΣ, ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΡΕΣ.
 
Όσο για την τελευταία σου πρόταση, πρέπει να την έγραψες την ώρα που κλαίγατε παρέα με τον Αυλακιώτη, τον αρούλη, τον Βασιλαρά και τ΄ άλλα παιδιά που τα χαρακτηρίζει… Είναι ο επίλογος και η κεντρική ιδέα της αυτοβιογραφίας σου.
 
ΥΓ.Επειδή το έριξες στις κατάρες και επικαλέστηκες και το ΘΕΟ αντίχριστε.... Ο Θεός σας έχει αναγκάσει να βλέπεται το ΘΡΥΛΟ να σηκώνει κούπες εγχώριες και ευρωπαικές σε όλα τα αθλήματα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Κετσετζόγλου, ξέχασα ρε να σου γράψω ένα μεγάλο τρικαλινό αεκτή ρε! Τον μέγιστο Δημήτρη Μητροπάνο. Ουστ ρε!

Εικόνα thita

με τέτοιους ανθρώπους πρέπει να ασχολιόμαστε μόνο όταν πιάνουν στο στόμα τους τον Θρύλο, με τον τρόπο που ξέρουν τα παιδιά εδώ: ξεβράκωμα

τον υπόλοιπο καιρό, να τον αφήνουμε στα προζακ του

για τις κατάρες του, κλπ., προσπαθώ να είμαι εγκρατής

τουλάχιστον δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι οπαδός

όχι σαν κάτι άλλους που το παίζουν αμερόληπτοι

Εικόνα herbert_neumann

ετουτος παλι (θα μου πεις γιατι διαβαζεις sport24...και δικιο θα χεις) τι ειναι?

http://www.sport24.gr/Columns/giannis-seretis/ante-geia.4344829.html

και αυτος απο τη γνωστη σχολη α(θ)λητικης δημοσιογραφιας?

Εικόνα REDNYC

ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟΣΗ ΦΑΠΑ Ο ΑΡΔΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΧΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ - ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ - ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΝΙΚΗ, ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ...

ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.

Εικόνα red7neck

Ότι πιο σιχαμένο κυκλοφορεί εκεί έξω...

Ένα τιποτένιο ανθρωπάκι, πουτανάκι του λαθρέμπορα και αιώνιος μπάσταρδος! Σε έχει ξεσκίσει τόσο ο Θρύλος που σου έχει κάνει τα όνειρά σου εφιάλτη..Θα σου στείλουμε τον Ιντέγιε σπίτι σου ρε Κωνσταντίνα! Στους Τούρκους έχει απίστευτη αδυναμία!

Κάτι τέτοια δώρα κάνεις Θρύλε μου (περσινός τελικός Κυπέλλου) και δίνεις νόημα στη ζωή του κάθε μπουκωμένου!

Εικόνα koropi48

Βασίλισσα της πίπας είναι η ομάδα σου χεσετζόγλου.
Πώς είναι κι αυτός έτσι ρε; Άλλο γκρέμλιν. Διασταύρωση ναξιώτικου γιδότραγου με Πατησίων είναι το παλληκάρι!
Τελικά τα ψυχοφάρμακα που τους πότισε ο σωκράτης, έκαναν τη ζημιά τους απ΄ ότι φαίνεται. Βρε ταγάρι μαδημένο, ποια ενωσίτικη πόλη είναι ρε τα Τρίκαλα; Μήπως ρώτησες μόνο στο πρώτο σπίτι δεξιά, μπαίνοντας στην πόλη; Έχει κι άλλη παραμέσα, μη φεύγεις, ρώτα κι άλλους. Μόνο στα περίπτερα να κοιτάξεις, θα καταλάβεις: όπου πουλάνε μπρελόκ ομάδων, του ΘΡΥΛΟΥ έχουν όλα ξεπουληθεί και του αεκ όλα εκεί, σκονισμένα και γαριασμένα από το χρόνο! Και δεν τα παίρνει πίσω κι ο χοντρέμπορας γαμώτο! Ακόμη και στα τρίκαλα κορινθίας να ρώτησες κατά λάθος και κει ένας αεκτζής υπάρχει ρε!
Αλλά τί περιμένεις από τον κεφτέ της δημοσιογραφίας! Που μέχρι τα 16 του έλεγε τα αυτοκίνητα "γουρούνια με ρόδες".

Εικόνα Pavlos

Μη μου προσβάλλετε τα αξιώτικα ρίφια!

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα koropi48

Παυλή αξιώτη κοντοχωριανέ, να γράφεις πιο συχνά! Μόλις σου πρόσβαλα τα ρίφια, έπιασες το πληκτρολόγιο! Γεια σου αλύγιστη νάξάρα!