Περί των ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στα ΜΜΕ



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Χθες  αλλά και σήμερα το πρωί στη σελίδα μας στο facebook βάλαμε ένα ηθικό δίλημμα, στους ρεπόρτερ του ολυμπιακού στο σπορ24. Δεν στοχοποιούμε το συγκεκριμένο ΜΜΕ. Ούτε τους συγκεκριμένους ρεπόρτερ. Το δίλημμα αφορά όσους ρεπόρτερ ολυμπιακού εργάζονται στα λεγόμενα και αυτοχαρακτηριζόμενα αντικειμενικά ΜΜΕ.
 
«Θα περιμένουμε 24 ώρες να απαντήσουν με ΚΕΙΜΕΝΟ οι Γεωργακοπουλος, Περπερίδης Βιρβίλης στο @ούστικο κείμενο του υπάλληλου Σερετη»
«Οι Γεωργακόπουλος Βιρβίλης Περπερίδης Αντύπας έχουν άλλη μια υποχρέωση. Να απαντήσουν ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ και στη ΝΟΥΛΑ τον Τσιμπιδα. Δεν ξεχνιόμαστε...»
 
Πάντα πίστευα ότι ο Παντελής Διαμαντόπουλος είναι ένας εξαιρετικά έξυπνος άνθρωπος κι ας είναι Ρόμα. Με το σημερινό του κείμενο στο σαιτ που εργάζεται ,ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ το βάρος της απάντησης εκ μέρους των συναδέλφων του ρεπόρτερ του Ολυμπιακού σε σχέση με το δίλημμα που βάλαμε χτες.  Κι ας είμαστε ένα μικρό σαιτ ΟΠΑΔΩΝ του ΘΡΥΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΜΑ. Αλλά το ερώτημα παραμένει.
 
 
Οι ρεπόρτερ Ολυμπιακού σε λίγο καιρό δε θα 'χουν δουλειά. Αφού όλοι οι άλλοι γράφουν για την ομάδα τους. Και βρίσκονται και στη μέση μιας τρελής κατάστασης. Η μια ομάδα(αντιΟλυμπιακός) τους κατηγορεί ότι «στέκονται προσοχή στον Μαρινάκη» και η άλλη (Ολυμπιακός), ότι δεν «απαντάνε» στα όσα λένε και γράφουν οι συνάδελφοί τους που γουστάρουν άλλα χρώματα, πλην κόκκινου. Ναι, αυτή είναι η αλήθεια. Θα πρότεινα να τα αφήσετε ήσυχα τα παιδιά που στην τελική, ένα λάθος κάνουν. Περιμένουν να βάλει γκολ ο Καρντόσο(εντάξει πλάκα κάνω...), κι ενώ ο απόλυτος φταίχτης για όλα ακούει στο όνομα Μπράουν Ιντέγε!
Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, έκανε χέρι ο Ντα Κόστα μετά από φάση οφσάιντ και έβαλε ένα κανονικό γκολ ο Λε Ταλέκ (όποιος έχει παίξει μπάλα καταλαβαίνει γιατί δε μέτρησε), έγινε και ένα πέναλτι στον Ελιονούσι. Εγώ αυτά έμαθα. Ούτε το σκορ δε μου έλεγαν όσοι μίλησα, ούτε πως το έβαλε το γκολ ο Ιντέγε. Καλά αυτό το τελευταίο τους «πόνεσε» όλους.
Καταλαβαίνω επίσης τους κυνηγούς προσωπικών οπαδών στο facebook. Καταλαβαίνω και το να μη σκαμπάζεις από τόπι, αλλά να ασχολείσαι γιατί έτσι γουστάρεις. Δε καταλαβαίνω όμως, τους τρόπους λειτουργίας. Πραγματικά...
 
Αν αναφέρεσαι σε μας χτύπησες λάθος πόρτα. Ξέρουμε το μέγεθός μας. Δεν ψάχνουμε οπαδούς στο facebook. Δεν είμαστε ψώνια.  Αντίθετα ο κλάδος σας έχει πολλά. Και «εκτελεστές συμβολαίων  έχετε. Εμείς, δόξα τω ΘΕΩ έχουμε τις δουλειές μας και τους φίλους μας. Τους κανονικούς. Όχι τους ηλεκτρονικούς. ΑΡΡΩΣΤΟΙ με το ΘΡΥΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.  Απορίες για τον τρόπο λειτουργίας της επαγγελματικής σας τάξης ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;  Θα ‘πρεπε να έχεις πολλές. Αλλά και ανάλογες απαντήσεις. Δεν το συνεχίζω…
 
Το πιθανότερο είναι αυτό το μικρό κειμενάκι να... ταξιδέψει. Να αραδιάσουν από κάτω μπινελίκια, να συμφωνήσουν και κάποιοι μαζί μου, αλλά η ουσία δεν είναι αυτή. Η ουσία είναι, ότι κάθε εβδομάδα κατάντησε κουραστικό. Κανείς δε κοιτάζει τον καθρέφτη και κανείς δε λέει το πιο απλό: Θες να κερδίσεις; Φτιάξε ομάδα! Ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα στον πλανήτη όλο! Η αλήθεια τσούζει, αλλά δε πειράζει. Απλά να θυμάστε ένα πράγμα, οι παίκτες στο 95%(ανεξαρτήτως ομάδων) γελάνε με όλα αυτά!
 
Δεν γίνεται Παντελή, ο Ολυμπιακός να δέχεται πόλεμο από δημοσιογράφους συναδέλφους σας στο ίδιο μέσο και οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού να ασχολούνται με το αν ο Μπεντο αδίκησε τον Φορτούνη , ή αν ο Μαρίν γκρίνιαξε στην αλλαγή. Ή γιατί ο Μανιάτης κάνει προπόνηση με τις μπουλντόζες.
 
Δεν γίνεται να αφήνονται υπόνοιες για τον Μαρινάκη και την «εγκληματική οργάνωση» και να μη μιλάει κανείς σας για τον ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ και τον ΦΟΡΟΦΥΓΑ. Που μασκαρεύτηκαν «εξυγιαντές».  Όχι λόγια. ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ.  
 
Αν φοβάστε να γράψετε για την εύνοια που απολαμβάνουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ), δεν είστε δημοσιογράφοι αλλά υπάλληλοι. ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ  (ο παναθηναικούλης, η κούλα και ο παοκούλης), ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ αυτά τα χρόνια. Δεκάδες περιπτώσεις για τον καθένα τους.  Ίσως μάλιστα έτσι να «μαζεύονταν» ενώ τώρα παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο του «δηλητήριου». Και στην τελική, όπως γράφουν αυτοί για «τους 0 έως 3 βαθμούς που θα ‘πρεπε να έχει ο Ολυμπιακός στα τρία τελευταία ματς», θα μπορούσατε να γράψετε  κι εσείς για τη ΣΦΑΓΗ της Βέροιας από τον... Κουτρουμπή.  Ή για τα τρία  ΜΑΙΜΟΥ πέναλτι του παναθηναικούλη μέχρι τώρα και την ΑΣΥΛΙΑ στον Μπέργκ. Δεν θα σας πούμε εμείς τι θα γράψετε. Αλλά αν 20 χρόνια τώρα ένιωθαν αντίσταση θα ήταν κουμπωμένοι. Δεν θα ψάχνανε τα κορδόνια του Ιντεγε πάνω στη γραμμή της ΝΟΒΑ.
 
Για τη συμπεριφορά του Σπανού έγραψε κανένας; Που απείλησε διαιτητή κι επόπτη; Αν έκανε κάτι τέτοιο ο Μαρινάκης φαντάζεσαι τι θα γράφανε οι Τσιμπίδας, Σερέτης; Ο Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης , κατηγορήθηκαν με ποινικά αδικήματα επειδή επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια των διαιτητών στον τελικό με Αστέρα. Τώρα; Τι;
 
Ο Ιβιτς μόλις πριν μια βδομάδα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ έκανε κήρυγμα στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού. Πουλούσε ηθικολογία. Τι γράφτηκε γι αυτόν σήμερα;  Δεν πιάνω διπλανά σας «μαγαζιά».  Χαϊδεύονται ΟΛΟΙ οι αντίπαλοί μας και ο ΘΡΥΛΟΣ ξεσκίζεται. Και τι κάνουν οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού γι αυτό; Τι Παντελή;  Οι συνάδελφοί σας υπερασπίζονται ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ τις οπαδικές τους προτιμήσεις. Οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού είναι υπεράνω; Ασχολούνται με την ομορφιά του ποδοσφαίρου;
 
Τελειώνοντας,  θα υπενθυμίσουμε,  ότι η ζωή είναι καθημερινή μάχη. Διαλέγουμε μεριά. ΟΛΟΙ. Δεν γίνεται να πατάμε σε δυο βάρκες. Οι συνάδελφοί σας διάλεξαν να πολεμήσουν με κάθε μέσο τον Ολυμπιακό. Για τους δικούς τους λόγους.
 
Χορτάσαμε αντικειμενικότητα Παντελή. Ο  ΓΑΥΡΟΣ οπαδός διψάει για λίγη υποκειμενικότητα.
 
Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνετε. Ο κόσμος όμως βράζει. Αυτό το ξέρεις. Γιατί κυκλοφορείς.
 
Κάποια αφεντικά θέλουν ΑΙΜΑ. Αφού δεν μπορούν να γίνουν μπασκετικός Ολυμπιακός προτιμούν τη ΦΩΤΙΑ και το ΤΣΕΚΟΥΡΙ. Και σ’ αυτό αμέτοχοι θα μείνετε; 

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Καλημέρα μετα απο καιρο. Χαιρομαι που βλεπω νεα προσωπα εδω μεσα, μαχητικα και με διαθεση να προστατευσουν την ομαδα. Γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να τα βαζουμε ανοιχτα με δημοσιογραφους μας. Εχουμε ελαχιστες φωνες εκει εξω και δεν εξυπηρετει σε τιποτε να τρωγομαστε αναμεταξυ μας. Πρεπει να σκεφτομαστε οτι ο δημοσιογραφος ειναι επαγγελματιας. Αν μιλαει σαν οπαδος, στιγματιζεται. Αν στιγματιστει σε ενα κοκκινο μεσο σημερα, αυριο μεθαυριο που θα φυγει απο αυτο το μεσο μπορει να ζητησει δουλεια σε ενα πιο αντικειμενικο ή αντιολυμπιακο. Δεν θα του την δωσουν και θα πεινασει. Θα πει τωρα κανεις εδω "και οι αντιολυμπιακοι γιατι δεν κρατανε τετοιες πισινες και προκαλουν συνεχεια τον κοσμο μας;". Γιατι ρε μαγκες οι αντιολυμπιακοι παντα βρισκουν δουλεια. Ολα τα ΜΜΕ που δεν ειναι κοκκινα, αντιολυμπιακα ειναι. Οχι επειδη οι ιδιοκτητες τους μισουν τον Ολυμπιακο, αλλα επειδη αυτο πουλαει. Εκτε βαζελος ειναι καποιος, ειτε υποστηριζει τον Εβρο Σουφλιου, ηδωνιζεται να διαβαζει σχολια που σπιλωνουν τον πρωτο Ολυμπιακο. Ο δημοσιογραφος λοιπον που πουλαει βαζελικο οπαδιλικι, ευκολα θα εβρισκε δουλεια και σε ενα φιλοαεκτζιδικο μεσο. Δεν ειναι προς το συμφερον μας να τα βαζουμε π.χ. με τον Παντελη. Ξερετε καποιον αλλον που εκθετει τις βρομιες του βαζελου στο μπασκετ; Οποιος τολμησε κατα καιρους να το κανει, εβλεπε 3-4 χτιστους να σουλατσαρουν κατω απο το σπιτι του. Ο δε Σταυρος Γεωργακοπουλος, που τον ακουω καθημερινα στον Sport 24, απαντα πολυ ευστοχα και κυριως ψυχραιμα σχεδον σε ολα οσα ακουει κατα του Ολυμποακου. Δεν απαντας πολλες φορες μονο δυναμικα, αλλα και με ηπιο τροπο περνάς την άποψή σου. Φιλικα τα γραφω, "Κακε Λυκε". Δεν κανω παρατήρηση. Συνεχισε ετσι...

Εικόνα john

Αποφεύγονταςτα προσωπικά σχόλια, το μόνο που θα πω ειναι πως ειναι μεγάλη υπόθεση η επιστροφή σου. Ειδικά τώρα που κατα τη γνώμη μου ο πόλεμος του Αντιολυμπιακου Μετώπου (και με την προσμονή της απόφασης Σταμαδιανου) εχει χτυπήσει κόκκινο.

Εικόνα koropi48

Γεια σου Σάββα τρισμέγιστε! Ηχηρή η απουσία σου, υπερηχητική η ανάκαμψη.

Εικόνα KCS

Θέλω κι εγώ να το γράψω αυτό. Ο Κώστας Νικολακόπουλος είναι παρά το μειλίχιο και ήπιο τόνο που εκφράζεται μια φωνή ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ,δεν σωπαίνει όταν ακούει τις μαλακίες των αντιολυμπιακών πουσταράδων και τους βάζει στη θέση τους όπως πρέπει.

Κι αν προσθέσω και τον Μπάμπη Χριστόγλου(που πάντως αρνείται τον τίτλο του δημοσιογράφου), αυτοί είναι οι άξιοι εκπρόσωποι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στα μεγααάλα σάιτ και σταθμούς! Γαμώ!

Και επ'ευκαιρία θα ήθελα να πω ότι γαμιούνται η Ρόμα(κυρίως αυτή),η Λάτσιο,η Μάτζεστερ(έφυγε ο μπάρμπας και...χαχαχα),η Λίβερπουλ και (στη δική μου συνείδηση τουλάχιστον) όποιος μαλάκας και καλά Ολυμπιακός τολμά να έχει στο μυαλό του κάποια από τα προαναφερθέντα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ,πλάι στη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Αυτά.

Εικόνα koropi48

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΑΤΡΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

""Εποχή Μελισσανίδη..μεγαλεία, σήμα περιπολικό και ροζ…συγνώμη, φούξια φανέλα!!..Ναι! Φούξια . Γιατί…αφού η ντροπιαστική ‘’φούξια trendy night’’ της τούμπας,έρχεται σετ με το γενικό εμπαιγμό που έχουμε υποστεί ΟΛΟΙ. Και όσο αφορά στο αγωνιστικό κομάτι αλλά και στο γηπεδικό. Εκεί που η απόπειρα αρπαγής του γηπέδου απ’την ερασιτεχνική ΑΕΚ και μόνο,είναι που κολλάει όλο το εγχείρημα..

H φθηνή άλλωστε δικαιολογία πως τα 27 στρέματα που ανήκουν στην ΑΕΚ είναι λίγα για ν΄άποκτήσει το παλάτι της,δεν είναι καινούργια. Κρατάει χρόνια κι έχει σαν σκοπό τη πάση θυσίας προσκόλληση έξτρα στρεμάτων στο έργο,ώστε ο κ.Μελισσανίδης, που στη προκειμένη πήρε τη σκυτάλη σ΄όλο αυτό, να μπορέσει με παράνομα/παράτυπα παραχωρητήρια να παρακάμψει το σύνταγμα που προστατεύει το οικόπεδο της ΑΕΚ και να το περάσει στη ‘’Δικέφαλος’’ για 49 χρόνια!..

Ακολούθως και τα προβλήματα με τα υπουργεία,το δήμο,ακολούθως και οι προσφυγές από τους ”τιμητές της τιμιότητας” για το έγκλημα..Κι όλα αυτά, τη στιγμή που στο οικόπεδό σου μπορούσες να χτίσεις αύριο το πρωί χωρίς να χρειάζεσαι ούτε νομοθετικές ρυθμίσεις, ούτε υπογειοποιήσεις, ούτε την ευλογία του Δήμου Ν.Φ, χωρίς τελοσπάντων να χρειάζεται να ρωτήσεις ΚΑ-ΝΕ-ΝA!!!

Αντ’αυτού, μία να φταίει ο παπαροδήμαρχος, μία τα δέκα δέντρα και μετά τα δυό νερά..Άσε τα μνημεία και τα καντήλια κι αν όντως θες να τιμήσεις τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο, πάρ’το αλλιώς, κάνε την πρωτοτυπία της 25ετίας, βάλε για μια γ………η φορά την ‘’ιδέα’’ πάνω απ΄το συμφέρον και επικεντρώσου στο οικόπεδο της ΑΕΚ, που είναι εκεί και είναι η λύση! ή αλλιώς,βάψε φούξια τη μακέτα που μ΄αυτή μας παραμυθιάζεις τόσο καιρό..κι αφού δε χώνεις μία για να φτιάξεις γήπεδο,πες το μας να σκάσουμε μύτη με τα ζεμπίλια και τους κασμάδες όπως θα έκαναν κάτι άλλοι Αεκτσήδες στο παρελθόν πολύ μικρότερης εμβέλειας από εσένα, αφού εσύ έχεις σπάσει το αεκόμετρο από την πολύ αγάπη σου για την ΑΕΚ.

Δώρο την πήρες γιατί δώρο την καταντήσανε. Δεν έβαλες φράγκο αλλά έβγαλες φράγκα.και με τίμημα τη Γ’ εθνική. Κι ο κόσμος στην αναμονή της πολυπόθητης άδειας,για την οποία ο project manager της αγιασοφιάς κ.Ανδριόπουλος τα’πε όλα: ’’…και την άδεια να έχουμε στα χέρια μας θα προκύπτουν διαρκώς καινούργια ζητήματα και καθυστερήσεις…’’..Κι εμείς θα τσακωθούμε, για το αν η σκάλα στη μακέτα είναι ίσια ή από που θα μπαίνουμε μέχρι να μας τελειώσει τ’όνειρο κάποιος σκουρλέτης και ν’αρχίσουμε ν’ακούμε για λύσεις εκτός Ν.Φιλαδέλφειας!!..Αδέρφια ενωσίτες, πάρτε τα φτυάρια και τα ξινάρια γιατί έχουμε ραντεβού με την ιστορία. Δεν πρέπει να αργήσουμε.. Μπορεί να μη φτιάξουμε γήπεδο με μανουάλια, κερκόπορτες, γκούντις και χαμάμ αλλά μια σκεπαστή θα την έχει.κι ένα σουβλατζίδικο άμα λάχει..ά!..και θ’ανηκει και στην ερασιτεχνική.

Υγ1.Βέβαια υπάρχει κι η περίπτωση να μας προλάβει όλους και να το χτίσει ο κεφτετζόγλου απ’το ‘’γλύφω 369’’

30 χρονια R PATRAS…σαν το παλιό καλό κρασί""

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια πολύ σωστές όλες οι τοποθετήσεις σας αλλά να μην εξατμίζεται η ορμή μας μόνο στο δικό μας site. Χρειάζεται μαζική επικοινωνιακή επίθεση με email,επιστολές, τηλεφωνήματα σε όλα τα εκπορνευθέντα αρδάκια της "μακαρονάδας(τόσο είναι η τιμή τους...)
Τίποτα δεν τους τσούζει περισσότερο απο την δυναμική(όχι βίαιη) αντίδραση,το ξεφωνητό με ονόματα και διευθύνσεις!
Την επικοινωνιακή λάβα που παράγουμε ως RATM'S ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΤΕΎΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΎ!Να επαναλαμβάνουμε καθημερινά δημοσίως τα ονοματάκια τους(πως των φοροφυγάδων με όση αποτελεσματικότητα μπορεί να έχει αυτό το μέτρο)
Να ξέρουν όλοι τι βρώμικο καπνό φουμάρουν τα μίσθαρνα αρδάκια των απολυμαντών(δάνειο απο την ΚΝΕ των 70'!).
Να ξέρει όλος ο κόσμος οτι ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι οι υποκριτές ψευτοαντικεμενικοί όπως ο ξεδοντιάρης του Real fm ,ο βαζελοτσάρλυ και πάει λέγοντας!Ξεφωνητό και μαζικά διαμαρτυρία στους εκδότες τους, να οδηγήσουμε σε πτώση της ακροαματικότητας-αυτό μετράνε!

Υ.Γ.1 Ελπίζαμε στο κανάλι του Προέδρου αλλά τώρα με το ΕΣΡ!!! έπεσε ομίχλη....Ξέρει κάποιος σύγαυρος κάτι περισσότερο για το θέμα αυτό?που οδηγείται η κατάσταση?

Εικόνα koropi48

Αν και δεν είναι πρέπον, επαναλαμβάνω το σχόλιό μου, για να το διαβάσουν πολλά αδέλφια. Δεν βλέπω να σχολιάζεται η είδηση. Τους καρφώνουν κανονικά οι οπαδοί του αεκ και μεις ασχολούμαστε με τί γράφουν οι υπάλληλοι.

"Ίσως δεν χρειάζονται δημοσιογράφοι να δίνουν απαντήσεις στους πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων ΑΡΔ. Διαβάστε σήμερα ανάρτηση στο gavros.gr, με την ανακοίνωση της original Πάτρας, με την οποία κράζουν ανοιχτά τον γατούλη για όλα (ρίξιμο στη γ΄εθνική, γήπεδο, μεταγραφές κλπ), ενώ την πέφτουν και στον κεφτετζόγλου κανονικά! Ρισπέκτ στα παιδιά αυτά, που τόλμησαν να πουν δυο αλήθειες, ξέροντας τί θα τραβήξουν από τώρα και μετά (πεσίμια, μπράβοι, κράξιμο από πληρωμένους κλπ). Την απάντηση τη δίνουν βέβαια συνεχώς επί χρόνια και οι ίδιοι οι τρεις εξυγιαντές. Ενώ ξεσηκώνουν τον κόσμο ότι οι "ομαδάρες" τους αδικούνται, αλλάζουν προπονητές και παίχτες πιο συχνά κι απ΄ ότι αλλάζει ο χέστης σώβρακα. Γιατί δεν τους κρατάνε, αφού αξίζουν περισσότερο από τους αντίστοιχους του ΓΑΥΡΟΥ;
Υ.Γ. Εγώ πάντως για το γεροφαφούτη εργολάβο λάσπης, που σταμάτησα να ακούω εδώ και καιρό, έστειλα μέιλ στον REAL ότι έκοψα το σταθμό και την εφημερίδα, όσο δουλεύει εκεί ο νίντζα του αεκισμού. Για πολλαπλασιάστε το μέιλ αυτό επί 1500 ας πούμε, να δείτε τί ειδικό βάρος έχει! Αυτή είναι μια αντίδραση υγιής, χωρίς βία και πλήρως ενταγμένη στους κανόνες λειτουργίας της αγοράς."

Εικόνα thita

μπράβο στα παιδιά, όχι επειδή βρίζουν τον πρόεδρ εεεεεε τον επώνυμο φίλαθλο (κατά Μπέο) ή εν τοις πράγμασι διοικητή (για την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού), αλλά επειδή είναι σε απόλυτη επαφή με την πραγματικότητα

Εικόνα koropi48

Θήτα, βλέπεις πως ραγίζει το τζάμι της ψευτιάς σιγά- σιγά; Ο τύπος αυτός, έτσι και δεν είχε τον κοντομνή μπροστινό να κάνει τα κουμάντα, θα τον είχαν πάρει με τις πέτρες. Ήδη από πέρσι είχε αρχίσει έντονη μουρμούρα με τις αποτυχημένες επιλογές και την τσιγκουνιά. Αν δεν γίνονταν οι πουστιές του μινίστρου, να πάει δεκαπενταύγουστο ο τελικός και έτρωγαν κανένα τρίμπαλο στην κανονική ημερομηνία διεξαγωγής (και χωρίς τους δύο σκόρερ θυμίζω), θα είχε μανούρα πολύ. Και το κοπάδι το χρειάζεται γιατί υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και θέλει λαϊκό έρεισμα.

Εικόνα thita

Να ήταν μόνο ο Κοντονής,δεν θα έφτανε... είναι κι ο ΟΠΑΠ,που συντηρεί μόνος του σχεδόν,με τις διαφημίσεις του,οποιο site ή αθλητική φυλλάδα γουστάρει ο νιαου.....

Εικόνα Chief Bromden

Παιδιά μην τα λαμβάνετε αυτά υπόψη, non paper του Καραπαπά είναι, όπως και η περσινή ανακοίνωση της θύρας 13 Πετραλώνων...

Εικόνα suede86

Τα αρδάκια των απέναντι είτε κίτρινα είτε μαυρόασπρα είτε κυρίως πράσινα έχουν καταλάβει ότι τους παίρνει και είναι στις επάλξεις μετά από κάθε αγώνα του Ολυμπιακού να δώσουν μια άλλη διάσταση στον όρο παράνοια και παραπληροφόρηση ενώ είναι επίσης στις επάλξεις και μετά από τους αγώνες των ομάδων τους για να υποβαθμίσουν την κάθε βρωμιά τους, με σκοπό αυτά να περνάνε στα ψιλά χωρίς πολλή φασαρία..
Το πέναλντι του Κουτρουμπή στην Βέροια και ο τρόπος που έχασε η ΑΕΚ στην Τούμπα το αποδεικνύουν...
Δεν τους καίγεται καρφάκι αν αλληλοβιαστούν μεταξύ τους, ο Θρύλος να μην τους βιάσει μόνο (αν και τόσα χρόνια θα έπρεπε να έχουν συνηθίσει)...
Αναλύσεις κατάπτυστες, χωρίς αρχή μέση και τέλος, δείγμα της έλλειψης παιδείας και της αμορφωσιάς που διακρίνει τους αθλητικογράφους κάτι Σχολών της Δαβάκη κλπ με κοινό γνώμονα πάντα να σπείρουν παντού και σε όλους το δηλητήριο περί κακού Ολυμπιακού που εδώ και χρόνια βιάζει συνειδήσεις (από τις πλέον κλισέ εκφράσεις) και και και...
Είτε λοιπόν καθυστερημένοι με μηδαμινές ατομικές δυνατότητες, είτε κουτοπόνηροι όπως το παράξενο αγόρι της Μυκόνου(όποιος τσεκάρει το προφίλ του θα καταλάβει) Άρης Γάτας που στην κρατική δεν αφήνει να ακουστεί γκιχ για τον Παναθηναικό ακόμα και όταν υφίστανται θέματα όπως η συνέντευξη του Στιλ πέρυσι για το κλίμα τρομοκρατίας που βιώνει ο ίδιος και οι συμπαικτες όταν στις προπονήσεις καταφθάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της μπίρας 13, θέμα για το οποίο ο Γάτας ξεφτίλησε τον συνάδελφο του Μαυρογιαννίδη λέγοντας του πως τα ρεπορτάζ που αναφέρει είναι ανούσια, τρέχοντας έτσι προς το επόμενο θέμα...
Την ίδια ώρα λοιπόν που ένας τελειωμένος βάζελος Σερέτης στο σπορτ24 σε ντελίριο και κατάσταση νευρικού κλονισμού ανέβαζε προχτές αυτό εδώ το άρθρο για τον αγώνα στο Περιστέρι αηδιασμένος και αποτροπιασμένος γιατί ήταν πεναλντάρα το χέρι του Ντα Κόστα (και ναι σωστά καταλάβατε ούτε λόγος για το οφσάιντ δευτερόλεπτα πριν) οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού κρατούν την πλεόν αμυντική στάση που μπορεί να κρατήσει άνθρωπος...μακριά από έριδες και τσακωμούς σαν να συμμετείχαμε στο πιο ευγενές πρωτάθλημα του κόσμου..
http://www.sport24.gr/Columns/giannis-seretis/ante-geia.4344829.html
Άσχετο αλλά μιας και το είδα το πρωί..Το νέο πουλέν μου ο βαζελάκος Κώστας Γουλής στο contra μας ενημερώνει για το κόσμημα της Λεωφόρου! Ναι τις σουίτες εννοεί..Τι και αν όλες οι ομάδες που έρχονται στην Λεωφόρο βλέπε Αγιαξ πριν ένα μήνα τους δουλευουν για αυτόν τον υπερσύγχρονο ναό του ποδοσφαίρου?
Τίποτα ο Κώστας ο Γουλής γουστάρει σουίτες τέλος..
http://www.contra.gr/Longread/to-kosmhma-ths-lewforoy.4347052.html?utm_s...
Τέλος επειδή εμένα δεν μου άρεσε το τσουβάλιασμα ποτέ και σε καμιά περίσταση..
Νομίζω ότι πρέπει να αναφέρουμε τρεις δημοσιογράφους προσκείμενους στον Θρύλο που είχαν το θάρρος να γράψουν τα πράγματα στην γλώσσα που απαιτείται...
Ενας είναι ο Καρπετόπουλος που παλεύει καθημερινά με λοβοτομομημένους στυλ Νικολογιαννη να του λεει ότι το μαρκάρισμα του Μολέδο στο ΠΑΟ Ξάνθη 0-1 δεν ήταν κόκκινη και Τσακίρη που δυσκολευόταν κιόλας μετά το περσινό ΑΕΚ ΟΣΦΠ 1-0 με πέναλντι και με 9 παίκτες , να πει ότι η διαιτησία δεν ήταν 40-60 υπέρ του ΟΣΦΠ όπως πίστευε ο ιδιος αλλά άντε 50-50..
https://www.youtube.com/watch?v=U6a7r6EXPjc Το πρώτο λεπτό είναι απολαυστικό και καταδεικνύει την ευφυία του ανδρός...
https://www.youtube.com/watch?v=6pVubVxyalg και εδώ ο μοναδικός αρχιμαλάκας καθυστερημένος πυργιώτης τασούλης..
Ο δεύτερος είναι ο Νίκος ο Ζέρβας που χρόνια τώρα είναι από τους λίγους που γράφουν για τις πουστιές του μπασκετικού παναθηναικού..
Και ο τρίτος είναι ο Θοδωρής Ρούσσος του σπορ 24 που τον έχω ανακαλύψει πρόσφατα και δείχνει να μην αναλώνεται σε χαζοχαρούμενα φιλειρηνικά αρθράκια..
http://www.sport24.gr/Columns/roussos/o-olympiakos-ftiaxnetai-me-ta-proe...

Εικόνα el trick

Πουθενά δεν διάβασα κάποιον υποτιθέμενο ρεπόρτερ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε «αντικειμενικό» σάιτ ή εφημερίδα ή σε οποιουδήποτε είδος ΜΜΕ να ΑΝΑΛΥΕΙ το γιατί και το πώς σφυρίχτηκε οφ΄ σαιτ ο Καρντόσο πριν μία εβδομάδα στη φάση όπου ΜΑΖΙ με τον Μάρτινς τρέχαν να πάρουν την μπάλα σε σέντρα, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ καλυμμένοι και όχι οριακά αλλά αρκετά μέτρα και ο Μάρτινς που ήταν λίγο πιο μπροστά σταμάτησε, προκειμένου να πάρει την μπάλα και να τελειώσει τη φάση ο Καρντόσο. Όμως σφυρίχτηκε οφ΄σαιτ. ΓΙΑΤΙ;;;;
Γιατί δεν έγινε θέμα τέτοια ΚΟΡΥΦΑΙΑ φάση και γίνονται ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάποιες που κρίνονται σε ΚΛΑΣΜΑΤΑ του ΧΙΛΙΟΣΤΟΥ επάνω σε ΣΤΡΑΒΕΣ γραμμές;;;;;
Μήπως η νίκη του ΘΡΥΛΟΥ σκεπάζει τα πάντα;;;;;
Υ.Γ. Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να ΦΟΒΑΤΑΙ για τη δουλειά του. Αν όμως σκύβει συνέχεια το κεφάλι τότε απλά γίνεται ΔΟΥΛΟΣ άρα δεν μπορεί να εξακολουθεί να είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Πολλοί δεχόμαστε πιέσεις στο χώρο εργασίας μας, όμως ΑΡΚΕΤΟΙ βάζουν το καθαρό «κούτελο» παραπάνω από την ανάγκη εργασίας. Αν το αφεντικό συμφωνήσει με κάποιες ΗΘΙΚΕΣ αρχές που πρέπει να τηρούνται ΚΑΛΩΣ συνεργαζόμαστε, αλλιώς καλύτερα στην ανεργία. Επίσης ο καλός στη δουλειά του δημιουργεί όνομα στο χώρο του και σπάνια μένει καιρό χωρίς ΕΡΓΑΣΙΑ. Ο δούλος όμως που εξαρτάται από την ανάγκη του αφεντικού σε αυτόν όταν τελειώσει η ανάγκη του αφεντικού τότε τελειώνει και ΔΟΥΛΕΙΑ του δούλου αλλά πλέον ο δούλος θα έχει χάσει και τη δουλειά και την αξιοπρέπεια του και τον αυτοσεβασμό του

Εικόνα thita

θεωρώ ότι το περιβάλλον και συνθήκες (πρέπει να) διαμορφώνουν την στάση και συμπεριφορά (modus operandi καλύτερα) το καθενός, σε προσωπικό ή/και επαγγελματικό επίπεδο

εγώ οπαδός του Θρύλου είμαι 40 χρόνια

αλλά μόνο τα τελευταία 2-3 έχω ενεργοποιηθεί περατέρω, σε βαθμό π.χ. συμμετοχής εδώ ή/και αφύπνισης ομοϊδεατών, κλπ. και πάντως σε λίγο πιο δημόσιο λόγο και συμμετοχή (και φαίνεται πως σε λίγο θα περάσω και σε οπαδικό ακτιβισμό, που λέει και ο αδελφός koropi48, χεχεχε)

αυτό διότι βλέπω όχι τόσο τον πόλεμο που δέχεται ο Θρύλος και ο πρόεδρος (τέτοιος υπήρχε πάντα, παλιά μάλιστα ήταν και λίγο πιο ταξικός), όσο τα μέσα και μεθόδους που χρησιμοποιούν οι απέναντι

οι ρεπόρτερ του Θρύλου λοιπόν, που έχουν (θεωρητικά) συνδυάσει τον βιοπορισμό με το συναίσθημα (ζηλεύω), δεν κατανοώ πως είναι δυνατό να μην ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής

όταν οι άλλοι πυροβολάνε με κανόνια (σήμερα έχουν άρθρα ότι ένας επόπτης, όταν ήταν φαντάρος, υποστήριζε ότι όπου βρίσκει τον παναθηναϊκό θα τον σφάζει, κλπ., ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ), οι δικοί μας δεν γίνεται να το παίζουν υπεράνω

τρέλα οι άλλοι (π.χ. κανονικά τα πέναλτι της παναθας με αστέρα, κλπ.)?? OFFSIDE ο κατσουράνης λοιπόν

αυτή είναι η προσδοκία του αγνού λαού του Θρύλου

κι όταν (εάν) οι απέναντι συνέλθουν και αρχίσουν να γράφουν αλήθειες, τότε και οι δικοί μας βεβαίως να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κάνουν ποδοσφαιρική κριτική, κλπ.

διότι ως έχει η κατάσταση, οι ρεπόρτερ μας είναι αν όχι στα όρια της προδοσίας, πάντως στα όρια της ανικανότητας

νικολακόπουλος και μανώλαρος δεν φτάνουν

ας πάρουν το μήνυμα οι δικοί μας, όχι φυσικά για να μην τους την πέφτει ο κόσμος, αλλά για να είναι συνεπείς με το κοινό τους

τόσο απλά το βλέπω εγώ

turn up the volume ρεεεεεε......

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ένα από τα πράγματα που με έχουν κουράσει σε αυτή τη χώρα είναι η νοοτροπία του δήθεν.Δήθεν αριστερός ,δήθεν γκόμενα, δήθεν οικολόγος, δήθεν φιλάνθρωπος ακόμη και δήθεν αδελφή για να βρεις δουλίτσα σαν δήθεν ηθοποιός κσι δήθεν παρουσιαστής. Έτσι λοιπόν έχουμε και τους δήθεν αντικειμενικούς και δήθεν ψύχραιμους υποκειμενικούς.Έχει καταντήσει η αντικειμενικότητα να γίνει η προβιά της ψευτιάς και της ανειλικρίνειας. Για αυτό ρε Παντελή άσε μας ήσυχους στην υποκειμενικότητα μας.Είμαστε τουλάχιστον λιγότερο δήθεν.ΥΓ.Μια και από ότι φαίνεται μας διαβάζεις. οφείλω να σε προειδοποιήσω, πως από τη στιγμή που φίλοι και συνάδελφοι σου σπρώχνουν τον κόσμο στη βία , ακόμη και εσύ Παντελή παρόλο που είσαι ένας αντικειμενικουπεκειμενικός και προπάντων υπεράνω φίλαθλος του Ολυμπιακου΄, κινδυνεύεις από τον κάθε ανέγκέφαλο βαζελοχανουμομπουγατσοκέφαλο.Τότε όμως δεν θα σε σώσει η ολύμπια ψυχραιμία ούτε το χαλαρό και ολίγον ειρωνικό υφάκι.

Εικόνα Chief Bromden

Έτσι! Να τους έχουμε συνέχεια στην πρέσα. Από την στιγμή που ορισμένοι επέλεξαν για επαγγελματικούς λόγους να γίνουν αβανταδόροι του συστήματος που πολεμά τον Ολυμπιακό θα πρέπει να υποστούν και την κριτική. Δεν γίνεται κύριοι Ολυμπιακάρες ρεπόρτερ να τα έχετε καλά και με τα αφεντικά σας και με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Θα πρέπει να πληρώσετε το τίμημα και να μάθετε από εδώ και πέρα να ανέχεστε την αγανάκτηση του κάθε ΓΝΗΣΙΟΥ Γαύρου που βλέπει να συμμετέχετε και εσείς στο βρώμικο πόλεμο εναντίον της ομάδας του. Έχουμε πήξει στα «δήθεν» αντικειμενικά site και στους ευνουχισμένους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού που πετάνε χαρταετό ενώ υπάρχει πρόσφορο έδαφος να σηκώσουν το γάντι και να απαντήσουν. Τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τους έχουν διακοσμητικούς, χωρίς ΦΩΝΗ, χωρίς ανεξάρτητη πρωτοβουλία. Είναι όμως απαραίτητοι για να προσδώσουν «αντικειμενικότητα» και «πολυφωνία» θολώνοντας τα νερά προσελκύοντας παράλληλα φιλάθλους του Ολυμπιακού...
Είχα γράψει κάτι σχετικό και για τον Νοικοκύρη του SDNA:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151123/kokkino-granazi

Σήμερα όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στα ΜΜΕ για να έχει περιθώρια ανέλιξης ένας δημοσιογράφος πρέπει να απαρνηθεί καταρχήν κάθε σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακάρας Τσαούσης πέρυσι στα γενέθλια του Θρύλου ανέβασε ένα κείμενο ντροπής, μια δήλωση απάρνησης του Ολυμπιακού παρελθόντος του:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/160310/skoypidi-tis-dimosiog...
Φέτος τον βλέπουμε να κάνει την «γλάστρα» στο KICK OFF και να δίνει στημένες πασούλες στον Πρασινοφρουρό και τα άλλα υπαλληλάκια του Αλαφούζου.

Εικόνα koropi48

Τσιφ, τί να κάνουμε; Και στη γερμανική κατοχή, άλλοι έλιωναν στα κάτεργα και τα κορφοβούνια και μερικές πουτάνες κοιμόταν αγκαλιά με τους καταχτητές. Και άλλοι φορούσαν την κουκούλα και "έδειχναν". Όλα αυτά τα παιδάκια, που παρακολουθούν άνετα στα δημοσιογραφικά του ναού και μεταδίδουν τους αγώνες μας, κάποτε δεν θα βγαίνουν απ το σπίτι τους!

Εικόνα Chief Bromden

Πολλοί δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στον Ναό, στα δημοσιογραφικά αλλά και στα επίσημα. Όσον αφορά τα ΜΜΕ εμένα μου άρεσε πολύ η ταρίφα που έβαλε ο πρόεδρος για τα ΜΜΕ με τα οποία δεν υπάρχει συγκεκριμένη συμφωνία. Θες sport fm να μεταδώσεις από το Καραϊσκάκης; Αξιολογώ αυτόν τον αγώνα 20 χιλιάρικα, δώστα και μπες, στον επόμενο βλέπουμε, μπορεί να θέλω 30...
Τι γινόταν μέχρι τώρα; Μπαίνανε στο τσαμπέ, καθόντουσαν κυριλέ στα υπερσύγχρονα θεωρεία μας, πίνανε τα ποτάκια τους, κάνανε νούμερα λόγω του λαού του Θρύλου, κονομάγανε από τις διαφημίσεις, φεύγανε κύριοι και το βράδυ ακούγαμε από τους σταθμούς τους για εγκληματικές, Καραπαπάρες, ντροπές και άλλα πολλά. Τσάμπα μάγκες δηλαδή...
Το γήπεδο μας μπορούμε να το ελέγξουμε φίλε Κορωπιώτη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εγώ άλλο δεν θα μπορώ να ανεχτώ. Να δώ κάποια στιγμή σε κάποιο κρατικό μέσο ΑΡΔ τύπου πρασινοφρουρού, Κόλκα, Κετσετζόγλου. Ήδη ανεχόμαστε κάποιους Κοντούς... Δεν θα ανεχτώ επίσης προσκυνημένους Ολυμπιακάρες να μου πουλάνε στο μέλλον εκ του ασφαλούς Ολυμπιακοφροσύνη, τώρα στα δύσκολα εμείς κρατάμε παρουσίες και όταν έρθει η ώρα ελπίζω να μην ξεχάσουμε...

Εικόνα koropi48

Μη βάζεις ιδέεεεες! Πολύ θέλει να τοιυς δεις; Ο Μίνος δηλαδή ο καθυστερημένος, πώς δουλεύει σε κρατικό μαγαζί, που πληρώνεις εσύ με την εισφορά σου; Γιατί όχι και οι άλλοι; Ο θεοφιλόπουλος δηλαδή πώς μπήκε; Ο κοντός; Λερώνω το στόμα μου και μόλις έπλυνα τα δόντια μου γαμώ!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

κάποιοι «Γόδες» ήταν στα βουνά και πολεμούσαν και κάποιοι έπαιζαν φιλικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες με τους nazi, θα προσέθετα.

Εικόνα koropi48

Ίσως δεν χρειάζονται δημοσιογράφοι να δίνουν απαντήσεις στους πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων ΑΡΔ. Διαβάστε σήμερα ανάρτηση στο gavros.gr, με την ανακοίνωση της original Πάτρας, με την οποία κράζουν ανοιχτά τον γατούλη για όλα (ρίξιμο στη γ΄εθνική, γήπεδο, μεταγραφές κλπ), ενώ την πέφτουν και στον κεφτετζόγλου κανονικά! Ρισπέκτ στα παιδιά αυτά, που τόλμησαν να πουν δυο αλήθειες, ξέροντας τί θα τραβήξουν από τώρα και μετά (πεσίμια, μπράβοι, κράξιμο από πληρωμένους κλπ). Την απάντηση τη δίνουν βέβαια συνεχώς επί χρόνια και οι ίδιοι οι τρεις εξυγιαντές. Ενώ ξεσηκώνουν τον κόσμο ότι οι "ομαδάρες" τους αδικούνται, αλλάζουν προπονητές και παίχτες πιο συχνά κι απ΄ ότι αλλάζει ο χέστης σώβρακα. Γιατί δεν τους κρατάνε, αφού αξίζουν περισσότερο από τους αντίστοιχους του ΓΑΥΡΟΥ;
Υ.Γ. Εγώ πάντως για το γεροφαφούτη εργολάβο λάσπης, που σταμάτησα να ακούω εδώ και καιρό, έστειλα μέιλ στον REAL ότι έκοψα το σταθμό και την εφημερίδα, όσο δουλεύει εκεί ο νίντζα του αεκισμού. Για πολλαπλασιάστε το μέιλ αυτό επί 1500 ας πούμε, να δείτε τί ειδικό βάρος έχει! Αυτή είναι μια αντίδραση υγιής, χωρίς βία και πλήρως ενταγμένη στους κανόνες λειτουργίας της αγοράς.

Εικόνα aris belem

Συγκινήθηκα ειλικρινά με το κείμενό σου ρε Παντελή! Ειδικά εκεί που τους προτρέπεις να φτιάξουν ομάδα σκέφτηκα "οκ, τώρα τους αποστόμωσε, θα το βουλώσουν μια και καλή". Αλήθεια τώρα; Μιλάμε σοβαρά; Περισσότερος χρόνος είδα ν αφιερώνεται κι απ τον συγκεκριμένο κι από άλλους, για τα ψυχολογικά του Φορτούνη, γιατί είναι στον πάγο ο Μανιάτης με τον Σιόβα, τι κουλά έκανε ο Μπέντο κι αν η χωρίστρα του Φιγκέϊρας πρέπει νά ναι δεξιά ή αριστερά! Και τώρα που η μαφία λυμαίνεται ΟΛΑ τα μέσα, κηρύσσοντας λυσσαλέο πόλεμο στον Θρύλο μας, το παίζουμε υπεράνω και δεν απαντάμε; Ξέρεις πόσες απαντήσεις έχουν δοθεί, αναλύτικά με τεκμήρια και παραπομπές από δω μέσα ρε Παντελή (και κάθε Παντελή); Ξέρεις; Ε όχι ρε, είναι απαράδεκτο να γίνεται το άσπρο μαύρο κι εσείς να ασχολείστε με το αν πέτυχε το ροτέϊσον κι αν έχει σπαστεί ο Μαριν με τον Μπέντο! Νισάφι! Σπρώχνουν τον ΠΟΑ με το ζόρι, χέρια και φωτοβολίδες περνάνε αβαβά κι εμείς θ ασχοληθούμε με τι; Αν έχει πλαστικό χλοοτάπητα η Αντάνα; Στα τέτοια μας!
Και ποια είναι η "τρελή κατάσταση" ακριβώς, για την οποία επίσης πολύ συγκινήθηκα μόλις διάβασα; Πρέπει μήπως ν ασκήσουν κριτική στην διοίκηση (όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ); Πρέπει να ασκήσουν κριτική στους περιπατητές, παίκτες απ τα καλάθια μήπως (όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ); Πρέπει μήπως να δικαιολογήσουν τις καφρίλες οπαδών (όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ); Ν ασχολούνται με σκοποβολές και μπέϊζμπολ και ράγκμπι και να πανηγυρίζουν, για να καλύψουν την ανυπαρξία της ομάδας τους (όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ); Ποια είναι η "τρελή κατάσταση" δηλαδή, το να επισημάνουμε τα αυτονόητα; Θα τρελαθούμε; Όχι μάγκα ρεπόρτερ του Θρύλου, όπως και να σε λένε, η αλήθεια είναι ότι είσαι στην πλέον προνομιούχα, ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, να καλύπτεις το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Εάν αυτό δεν μπορείς να το υπερασπιστείς, δεν πειράζει, είμαστε εμείς εδώ, να γράφουμε και να ξαναγράφουμε τα ίδια. Εμείς δεν κουραζόμαστε! Κι έχουμε και τις δουλειές μας και τα άγχη μας! Την καψούρα μας όμως, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Εάν λοιπόν θεωρεί ο πάσα ένας αυτοαποκαλούμενος ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, ότι σε λίγο καιρό δεν θα χουν δουλειά, επειδή κωλώνουν να υπερασπιστούν την ομάδα τους και "βρίσκονται στην μέση μιας τρελής κατάστασης", ας ασχοληθούν με το ρεπορτάζ της Ρόμα, της Μπάγερν, της Μπάρτσα, χωρίς φασαρίες και άγχος βρε αδερφέ! Πείτε τα εκεί παρεούλα με τον Βόγλη, τον Τσιμπίδα, τον Σερέτη κι αναλύστε την ομορφιά του ποδοσφαίρου. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΜΟΝΟ!

Εικόνα ven7

Ο μοναδικός ρεπόρτερ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο φάσμα των "αντικειμενικών" MME που ΚΡΑΤΑΕΙ τη ΣΗΜΑΙΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΨΗΛΑ είναι ο Νικολακόπουλος....Είναι ΕΝΑΣ και τα βάζει με ΟΛΟΥΣ...ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ τους ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ μέσα στην φωλιά τους ΨΥΧΡΑΙΜΑ αλλά χωρίς να μασάει τα λόγια του....ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ο άνθρωπος...

Κάτι Παντελήδες και διάφοροι άλλοι είναι απλά υπάλληλοι σε ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ και κάνουν ζημιά...Δικαίωμα τους...δύσκολες εποχές....το παίζουν και καλά ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ανάμεσα σε φανατισμένους αντι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ που το παίζουν και καλά αντικειμενικοί αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε οι μεν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ούτε οι άλλοι αντικειμενικοί..

Βασικά ούτε καν δημοσιογράφοι δεν είναι...της πλάκας είναι... και βασικοί υπαίτιοι με την στάση που κρατάνε για το γεγονός πως κάποιοι λίγοι...ελάχιστοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ δεν ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την ΟΜΑΔΑ απέναντι σε αυτό τον ΟΧΕΤΟ.

Η απάντηση σε όλο αυτό τον πόλεμο είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ και ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.....

Και μπουκοτάζ...ούτε ένα κλικ στα μέσα που μας πολεμάνε..

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

σύγγαυρε, ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

προσυπογράφω μέχρι τελείας!

ΣΤΑΡΑΤΑ
ΚΑΘΑΡΑ
ΑΛΗΘΙΝΑ
με μία λέξη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ!

και πάλιν, ΕΥΓΕ!!!

Εικόνα Duntimo

Για όλους τους λόγους που αναφέρονται και για όσα λέγονται παρακάτω από τον Απόστολο είναι πλέον επιβεβλημένη η δημιουργία του καναλιού που έχει βάλει στόχο να εγκαινιάσει ο Πρόεδρος...

Να είστε σίγουροι ότι όταν θα μπορεί να φτάνει παντού η πραγματική εικόνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές (τα καρέ, τα slow motion, τις διαφορετικές γωνίες λείψεις, κπλ, κλπ), και από ανθρώπους που θα περιγράφουν αυτό που βλέπουν (και όχι αυτό που τους υπαγορεύει το αφεντικό, ή αυτό που παράγει η εκάστοτε μονταζιέρα της εκάστοτε πλατφόρμας), ΤΟΤΕ πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο...

Όχι ότι θα σταματήσει ο κάθε γελοίος προπαγανδιστής να προσπαθεί να περάσει τη δική του γραμμή... Αλλά σίγουρα δε θα μπορούν να διαστρεβλώνουν τόσο συνειδητά και τόσο απροκάλυπτα... Ούτε θα μπορούν να δημιουργούν συνεχώς συνθήκες 5ης φάλαγγας στην προσπάθεια αναίρεσης της ποδοσφαιρικής (αλλά και γενικότερα ολιστικά αθλητικής και ηθικής) τους ανυπαρξία με την "επιτυχία" που το κάνουν σήμερα...

Θα πρέπει να πούμε εδώ ότι η "επιτυχία" αυτή που αναφέρω τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο νομίζουμε... Για αυτό θα πρέπει και εμείς να μην της προσδίδουμε (της "επιτυχίας αυτής" εννοώ) μεγαλύτερο μέγεθος από το σχετικό μέγεθος που της αξίζει... Απόδειξη? Υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές άλλων ομάδων που δε συμμερίζονται και δε χάβουν τα όσα λένε οι φυλλάδες και τα παπαγαλάκια της "εξυγίανσης"... Αυτό φαίνεται (α) από την κίνηση εισιτήριων των ομάδων της "εξυγίανσης" (από ανύπαρκτη έως ανεμική), που δείχνει ότι και οι ίδιοι (πλην των πλέον φανατικών) δε θέλουν να βλέπουν το οικτρό θέαμα που προσφέρουν οι ομάδες τους, και (β) από την κίνηση των περισσοτέρων από αυτές τις φυλλάδες και τα sites, που είναι αντιστρόφως ανάλογη των ποσών που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τη συνέχιση λειτουργίας τους...

Να ξέρετε ότι πολλοί από τους φανατικούς απέναντι, στις ιδιωτικές τους συζητήσεις σε ανύποπτους χρόνους πολλές φορές παραδέχονται άλλα από αυτά που διακινούν δημόσια... Και έχω ιδία αντίληψη και πολλά παραδείγματα τόσο από το χώρο δουλειάς μου όσο και από αλλού για αυτό που λέω...

Σε κάθε περίπτωση η δική σας προσπάθεια είναι αξιέπαινη και πρέπει να συνεχιστεί (ακόμα και αφού ξεκινήσει με το καλό το κανάλι του προέδρου) με κύριο μοχλό και στόχο το ξεμπρόστιασμα της πουστιάς, της υποκρισίας, και της ιδιοτέλειας του κάθε λογής γκεμπελίσκου (μικρού και μεγάλου) που εξυπηρετεί την παθολογική αρρώστια του είδους του...

ΥΓ: Αναμένω με ανυπομονησία κάποια ανάρτηση-σχολιασμό σχετικά με τα δρώμενα στα Κουτσοκούμνεια 2016 όπως παρελαύνουν τις τελευταίες ώρες από την επικαιρότητα...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν θα πάρεις απάντηση στο ερώτημα σου. Από κανέναν που ρωτάς... Ούτε κι΄απ΄αυτόν άλλωστε που "απάντησε", πήρες. Δεν ξέρω κανέναν απ΄αυτούς. Ούτε τους διαβάζω, ει μη σπανίως. Ξέρω όμως ότι δεν υπάρχει οπαδός του Ολυμπιακού που να΄ναι ικανοποιημένος απ΄τη στάση-αντίδραση των όσων ρώτησες, αναφορικά με τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΡΟΜΙΚΟ πόλεμο τον οποίον δέχεται η ομάδα απ΄τον γνωστό εσμό των ΑΡΔ. ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΚΟΥΣ Τ΄ΑΦΕΝΤΙΚΟ! Αυτό πρυτανεύει. Κι΄αυτό εισπράττουμε, εμείς οι γαύροι... Πρέπει να τα΄χεις ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ, στον χώρο σου, για να τραβήξεις την γραμμή που ΕΣΥ επιθυμείς. Πρέπει να΄χεις μεγάλο ΑΝΑΣΤΗΜΑ, για να συμπεριφέρεσαι και να γράφεις με μοναδικό γνώμονα το τί πιστεύεις και θέλεις μέσα σου. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ΄ΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΟΥ. Να μην έχεις κανέναν ανάγκη. Να΄σαι περιζήτητος. Ακόμα κι΄έτσι όμως, κάποτε, σε κάποιες στιγμές, θα χρειαστεί πιθανότατα να βάλεις νερό στο κρασί σου. Έστω, κατ΄εξαίρεση. Αλλά να βάλεις. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΛΕΩ. Μιλάμε για τους επαγγελματίες. Εμείς, στο RATM, έχουμε το τεράστιο πλεονέκτημα να γράφουμε εδώ ΜΟΝΟ για την οπαδική μας καύλα και για ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο λόγο. Οπότε είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να καταθέτουμε χωρίς οιονδήποτε ενδοιασμό τις απόψεις μας. ΑΡΑ; Υπάρχουν ωστόσο και όρια. ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ. ΣΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΤΥΦΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΩΦΩΣΗ. Εκεί, νομίζω, "παίζεται" το πράμα. ΣΤΑ ΟΡΙΑ. Και γιαυτό ακριβώς τα απόλυτα δικαιολογημένα παράπονά μας. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες. Κι΄αυτές εργάζονται υπό ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ σκέπη. Υπό "αντικειμενική", είπαμε τί χρειάζονται. Ποιές προϋποθέσεις. Είδος ουσιωδέστατο μεν, εν πλήρει ανεπαρκεία όμως. Ειδικά στον συγκεκριμένο χώρο...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

Απόστολε, εν περιμένουμε απαντήσεις, τις γνωρίζουμε όλοι οι Ολυμπιακοί, κείμενα, σαν και το παραπάνω, είναι ο λόγος που κόλλησα με το RATM, είναι η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΩΝΗ!

κάποτε ρώτησα διἀ ζώσης έναν αθλητικογράφο του Ολυμπιακού (το όνομά του αναφέρεται στο άνωθεν άρθρο) πώς μπορεί και εργάζεται για το vazzeletta, με τι άντερα αντέχει όλα αυτά που γράφουν οι ρεπόρτερ των άλλων ομάδων, η απάντησή του ήταν αυτή που υποψιάζεσαι, «τι να κάνω; το ψωμί μου βγάζω...», σκέφτηκα να του πω «τότε δήλωνε επαγγελματίας και όχι Ολυμπιακός», αλλά δεν απάντησα, διότι συναισθάνθηκα την ήδη δύσκολη θέση του και δεν αγαπώ να ξυλεύομαι ἐπί πεσουσῶν δρυῶν...

Εικόνα REDNYC

ΑΔΕΛΦΕ ΣΩΣΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΤΙ: Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ, ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΟΠΟΤΕ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙΑ, Ο ΟΜΙΛΟΣ 24 ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΣΠΟΡΤ24 ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ) ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ24 ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ (ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΚΤΛ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΤΟΥΛΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΠΑΔΙΚΑ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ (ΓΑΥΡΟ, ΦΩΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Η ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ).

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ: ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΑΙΤΣ MAZI ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡΤ24 - ΟΥΤΕ ΚΛΙΚ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ (RATM, GAVROS.GR, REDKING.GR, REDNEWS.GR, KOKKINA.GR) ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α-SPORTS.GR KAI TO SFYRIGMATA.

Εικόνα Antreas7

Σίγουρα δουλεύουν σε εχθρικά μαγαζιά, αλλά ο Νικολακόπουλος που έχει μπλογκ στο πολύ πιο εχθρικό βαζελέτα τους τα έχωσε κανονικά.
http://www.gazzetta.gr/football/article/1000972/lyssa-kanate-pali-me-ti-...
Και στην τελική απαιτούμε απο τους Ολυμπιακούς δημοσιογράφους να υπερασπιστούν την ομάδα που αγαπούν, όπως κάναμε κάποτε εμείς στο σχολείο κατά τα πέτρινα χρόνια που ρίχναμε φάπες (δεν υιοθετούμε, απλά αναφέρουμε) στους αλλόθρησκους που κορόιδευαν το Θρύλο.

Εικόνα REDNYC

ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΗΡΩΕΣ - ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ;

ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΑΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕΣΑ.

Εικόνα ven7

Όχι κλέφτες! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ να γίνουν...Να γράφουν την αλήθεια προς πάσα κατεύθυνση...

Εικόνα Eleni

Έχουμε πόλεμο.Μάχη επιβίωσης για τους αντιπάλους μας,μάχη διατήρησης του θρόνου για μας!Σωστά λες "κανείς δεν πρέπει να πατά σε δυό βάρκες".Μην σε νοιάζει όμως για αυτούς.Είναι οι σίγουρα χαμένοι.Όσο για "μας που ξέρουμε το μεγεθός μας"(αναφερόμενος στα παιδιά εδώ)Κακέ Γαύρε,κάνεις λάθος.Δεν ξέρεις πόσο μεγάλο μπορεί να είναι ή πόσο δυνατό.

Αυτός ο πόλεμος είναι δικός μας,η δόξα δική μας και θα το δεις.Οπως θα δεις πόσο "μεγάλα "είναι κάτι παιδιά σαν τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ,τον ΔΙΑ,τον ΣΑΒΒΑ,τον ΜΑΚ,τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ,και ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ,μπροστά σε κάτι χεσμένα τιγράκια,τουιτάκια,βασιλικούλες,χεσετζογλούδες,κόλκα-μπογάτσες,κλπ.

Η αρχή του τέλους τους, από την Κυριακή το βράδυ.

ΥΓ.Είμαι καινούργια στην παρέα,νεότερη στα χρόνια από σας,μα ξέρω πολλά,κάνω πολλά και σας θεωρώ αδέλφια μου.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Ολοι τους και μόνοι μας,δεν παίρνουμε χαμπάρι.REDS against all.

Εικόνα koropi48

Γειά σου αδέρφι. Είσαι από το χρυσοπράσινο φύλλο;